Categorie

Posturi Populare

1 Laringită
Creșterea temperaturii corpului
2 Rinită
Cum să nu obțineți gripa când sunteți în contact cu pacientul. Sfaturi importante
3 Laringită
De ce oamenii strănut: principalele motive
Image

Bronșită

Cauzele temperaturii corpului de 34 de grade, creșterea acesteia

În mod normal, indicatorii de temperatură pentru o persoană sunt păstrați la aproximativ 36-37 grade. În copilărie, aceste valori pot fi mai mari.

Tuse medicină în timpul sarcinii

În timpul sarcinii, organele fetale sunt așezate, iar mama însărcinată este importantă pentru îngrijirea sănătății. Cele mai puțin componente chimice pătrund în sânge prin bariera placentară, cu atât mai bine copilul.

Miere când tusea este posibilă sau nu

Rețete de miere de tuseUna dintre cele mai vechi și de încredere folk remedii pentru tuse sunt diferite produse de albine. Acestea sunt utilizate pentru a trata un fenomen neplăcut de mii de ani și ajută perfect o persoană să lupte nu numai cu spasme reflexe ale tractului respirator, ci și cu simptome însoțitoare și chiar boli care le provoacă.

Ce înseamnă temperatura 37 pentru un adult?

De ce temperatura de 37 rămâne o lună la un adult: motiveleDe regulă, medicii fac apel la temperatura 37 și puțin mai mare - "rău". Faptul este că orice exces al normei indică prezența unui proces inflamator.

Sage tuse pentru copii: rețete eficiente și caracteristici de utilizare

Sage este un remediu popular pentru tratamentul multor boli. Proprietățile sale utile sunt cunoscute de mult timp și sunt folosite chiar și în medicina modernă.

Sfat 1: Cum să tratați mierea

Ceva de la vindecătorii vechiDe mult timp, vindecătorii au recurs la un remediu foarte eficient pentru insomnie. În timpul ceaiului de seară a fost necesar să se mănânce 3-4 linguri de pieptene de miere necurățată fără a se înghiți întregul corp.

Tratament bun pentru dureri în gât pentru copii, adulți și femei însărcinate.

Durerea din gât poate apărea din diferite motive, dar cel mai adesea acestea sunt provocate de viruși și bacterii patogene. Mulți pacienți consideră că acest simptom este o răceală obișnuită, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Cum și ce să tratăm traheita, ce medicamente și medicamente utilizate pentru traheită la adulți și copii?

Tratamentul incorect al traheitei amenință pacientul cu progresia cronică a bolii. Pentru a scăpa rapid de tuse și simptome neplăcute, se recomandă abordarea tratamentului într-un complex.

Cum sa alegi cele mai eficiente medicamente pentru tratamentul laringitei la adulti?

Laringita (boala inflamatorie a laringelui) necesita un tratament complex.Aceasta constă în utilizarea de medicamente, proceduri de fizioterapie, precum și de clătire și tratament al mucoasei gâtului.

Nurofen comprimate: instrucțiuni de utilizare

structurăUn comprimat filmat conține substanța activă:200 mg ibuprofen;excipienți: croscarmeloză sodică 30 mg, laurilsulfat de sodiu 0,5 mg, citrat de sodiu dihidrat 43,5 mg, acid stearic 2,0 mg, dioxid de siliciu coloid

Antibiotice pentru bronșită și pneumonie

Pneumonia și bronșita cronică cauzează o varietate de microorganisme. Antibioticele pentru bronșită și pneumonie la adulți sunt folosite pentru a suprima microorganismele care provoacă inflamație în plămâni.

Tratamentul homeopatiei adenoide

Conținutul articoluluiEficacitatea unei metode alternative de tratament până în prezent este contestată de reprezentanții medicinii tradiționale. În ciuda acestui fapt, popularitatea tratamentului patologiilor ORL cu medicamente diluate este în continuă creștere.

Ce să spală nasul: droguri, tratament la domiciliu

Pentru prevenirea răcelilor și tratarea anumitor boli ale nasului sunt numiți prin spălare. Îndepărtează congestia, ușurează umflarea și elimină procesul inflamator.

Care sunt picăturile de urechi ale celor mai eficiente pentru copii?

Cum de a alege picături de urechi pentru bebeluși?Înainte de a utiliza picături de urechi pentru copii, trebuie să le determinați alegerea.

6 grupuri de antibiotice eficiente pentru tratamentul cistitei la femei și bărbați

Inflamația vezicii urinare sau cistita este o boală care necesită un diagnostic aprofundat pentru a determina cauza apariției acesteia.

Cum să tratăm gripa? Lista de medicamente eficiente, pastile și metode tradiționale de tratament împotriva gripei și SARS la domiciliu

Gripa și SARS sunt bolile pe care majoritatea populației le suferă în perioada toamnă-iarnă.

Exersați cu ARVI

SIDA este un simptom care însoțește adesea infecțiile virale; copiii mici sunt în mod special sensibili la dezvoltarea sa. Roșeața pielii provoacă, în mod invariabil, emoție puternică din partea părinților copilului și este puțin probabil ca un adult să rămână indiferent.

Tratamentul anginei pe perioada sarcinii: terapie sigură și eficientă în 1, 2 și 3 trimestre

După concepție și pe parcursul întregii perioade de fertilitate în corpul femeii, apar modificări cardinale: fundalul hormonal este complet reconstruit, se adaugă și cel de-al treilea ciclu de circulație a sângelui, iar bătăile inimii devin mai frecvente.

Folosind ulei de thuja pentru instilare cu congestie nazală

Informații generale despre planteThuja este o specie de arbust veșnic verde. Frunzele de ac moale la un tufiș tânăr și baldachin se uită la mai mult adult.

Cum să tratați inflamația gâtului și a laringelui

Inflamația laringelui este un simptom care însoțește diferite boli. Pacientul suferă de disconfort, crampe, durere, adesea există dificultăți în procesul de înghițire.

Top