Categorie

Posturi Populare

1 Bronșită
Pot să mă baie în timpul sarcinii
2 Laringită
Ce poate ajuta ceftriaxona cu: instrucțiuni de utilizare
3 Profilaxie
Este posibil să mergeți la baie cu o răceală și cum să procedați corect?
Image
Principal // Bronșită

Cum să te îmbolnăvești în 5 minute pe săptămână?


Când aud fraza "Trebuie să mă îmbolnăvesc", atunci sunt puțin șocat. Dorința de îmbolnăvire seamănă cu dorința de a se sinucide. După ce am citit diverse forumuri, am înțeles următoarele. Școlarii care nu doresc să învețe și să ia loviturile "soarta școlii" aleg o strategie pentru a evita eșecul. Sistemul nostru de învățământ școlar aduce oamenii la "aproape" sinucidere. Vreau să cred că nu este.

Dar articolul nu se referă la reacțiile mele de șoc. Scopul articolului este de a arăta cum să se îmbolnăvească în 5 minute pe săptămână. Să vedem ce poți face.

Ne îmbolnăvim o săptămână acasă

Există foarte multe sfaturi despre cum să vă îmbolnăviți repede. Și sunt foarte eficiente. Dar amintiți-vă, dacă totuși ați reușit să vă îmbolnăviți, folosiți informațiile din articolul nostru, apoi începeți imediat tratamentul.

 • Spălați-vă capul și mergeți la plimbare - cel mai probabil o răceală, dar poate și meningită, adică inflamarea membranelor creierului este o boală foarte gravă.
 • Pentru a obține o tuse dificilă și greu de întărit, trebuie să plasați focul în plastic și să inspirați fumul - obțineți o temperatură de până la 39 de grade și otrăvire cu gaz - nu departe de mormânt.
 • Angajați-vă în activitate fizică activă pentru o vreme, suficient pentru a transpira. După aceea, poți să te duci la îngheț de ceva timp în aceleași haine - să primești o răceală, o gripă, orice inflamație etc.
 • O metodă similară cu cea anterioară - după un duș, cu aburi în stradă - consecințe similare.
 • Puteți fi otrăvit în diverse moduri, de exemplu, beți suc de cireșe vechi - intoxicații la stomac, ulcerații, gastrită și multe probleme vă sunt oferite.
 • Există un mod dificil de a păcăli doctorul. Beți două sau trei cești de cafea, apoi apelați medicul acasă, spunând că aveți hipertensiune arterială. Medicii sunt oameni prudenti. Cu siguranta vi se va prescrie o saptamana si jumatate de odihna de la ore. Dar amintiți-vă, de la o astfel de cantitate de cafea poate suferi grav inima.
 • Ne întoarcem din nou la procedurile de răcire. Mănâncă înghețată, apoi mestecați guma puternică de menta și mănâncă din nou înghețată - efectul sub formă de gât de durere roșie vă este oferit.
 • Nu face nimic cu corpul tău. Doar apăsați termometrul împotriva bateriei, iar temperatura însuflețită cu plăcere va rula în sus. Cheating pe cei dragi - cel mai rău lucru pe care îl puteți face.
 • Recepție destul de faimă. Puneți o picătură de iod pe o bucată de zahăr și mâncați-o. Rezultatul este o temperatură uriașă de la care puteți fi în terapie intensivă.
 • În frig, ia 50-60 respirații mari. Minim - durere în gât. Maxim - deces la pneumonie.
 • Somn noaptea cu o fereastră deschisă și într-o pescaj. În dimineața - simptome la rece.
 • Luați un creion regulat și îndepărtați-l dintr-o mică ardezie. Mănâncă creionul. După un timp, veți simți temperatura până la patruzeci de grade și rapid în resuscitare.
 • Puteți înota în orice rezervor. Preferabil în sezonul rece. Sau doar noaptea. Rezultatul pe care il puteti imagina.
 • Unii sfătuiesc să folosiți curcan cu lapte. Rezultatele sunt necunoscute, dar cred că sunt mai mult decât deplorabile.
 • Încercați să obțineți un virus. Cu siguranță în împrejurimile voastre există câteva persoane care suferă de ceva asemănător gripei. Cereți-le să strănută asupra voastră. Gripa este o boală foarte periculoasă, deoarece complicațiile după ea sunt complet imprevizibile.

Nu este un secret că glumele cu sănătatea se termină, de obicei, foarte neplăcut. Dacă nu știi cum să te îmbolnăvești în 5 minute pe săptămână, atunci nu recunoști nici măcar. Nu doriți să faceți față cu ceea ce este în fața voastră - declarați-o direct și deschis. Corpul tău nu trebuie să tolereze acțiuni stupide din partea minții tale imature. Amintiți-vă! Sănătatea este singurul lucru real pe care îl avem. Restul este o iluzie.

"Dacă nu puteți găsi timp să vă odihniți, va trebui în curând să găsiți timp pentru tratament." (John Waynemaker)

Cum să obțineți repede gripa sau frigul

Desigur, cel puțin o dată în viață, toată lumea sa gândit cum să obțină repede gripa, care sunt cele mai dovedite modalități de răcire? Dacă doriți, puteți obține gripa în 5 minute, cum să faceți acest lucru, citiți articolul.

 1. Porniți aparatul de aer condiționat la temperatura minimă și stați lângă el. Suficient să stați într-o încăpere răcită timp de 20 de minute și o frig severă nu va dura mult timp. În acest fel, puteți câștiga cu ușurință bronșită.
 2. Dacă nu există un aparat de aer condiționat la domiciliu, aranjați o pescaj sau stați sub ventilator timp de 20-30 de minute.
 3. Consumul de lapte rece este una dintre cele mai rapide căi de a provoca dureri în gât și scăderea imunității.
 4. Rochie nu în funcție de vreme, astfel încât să puteți rece.
 5. Dacă plouă afară, treceți prin bălți pentru a vă uda picioarele.
 6. Luați un duș, apoi deschideți fereastra timp de 15-20 de minute.
 7. Așteaptă-te și vorbește cu un om rece, Dacă tuse, strănește lângă tine, vei fi complet infectat. În mijlocul unei epidemii, puteți ajunge la "focarul de infecție" - clinica. Așteptați în linie lângă bolnavi și virușii gripei sau ARVI se vor agăța de tine.
 8. Luați o lovitură de gripa și nu vă faceți griji - de exemplu, deblocați. Deci poți intra în terapie intensivă.
 9. Vara, deschideți ferestrele din mașină și plimbați-vă "cu vântul".
 10. Urcați picioarele goale pe o țiglă sau o țiglă. În plus, răciți vezica urinară și rinichii.
 11. Mestecați o gumă de menta, ieșiți în frig și începeți să respirați în bucăți mari.
 12. Mananca inghetata in iarna in afara sau bea o bautura carbogazoasa.
 13. Mananca mai putin fructe, legume, carne si produse din peste. Proteinele și vitaminele vor înceta să pătrundă în corp, veți începe să se usuce și orice pic de pui vă va prinde de frig. Rețineți că avitaminoza este tratată pentru o lungă perioadă de timp, provoacă tulburări metabolice grave, afectează aspectul, de exemplu, părul începe să cadă.

Cum să prindă o răceală în 5 minute

 • Dacă vă gândiți să obțineți mai repede acasă, atunci următorul mod va rupe chiar și rezistența unei imunități puternice: luați un duș răcoros, astfel încât să înghețe, apoi să stea într-o pescaj sau să ieșiți la balcon pe vreme rece. Pentru a suplimenta efectul, puteți bea și bea un pahar de băutură din frigider.
 • Mâncați o înghețată rapidă și beți-o cu sifon rece.
 • În sezonul rece, organizați o alergare de-a lungul străzii și, după ce transpirați, desfaceți hainele și faceți o plimbare pe jos. Inspirați-vă gura.
 • Iesirea pe balcon timp de 5 minute iarna cu parul umed este un mod sigur de a prinde gripa.
 • În vara pentru a prinde o răceală nu este mai puțin ușor decât în ​​timpul iernii. Treziți-vă mult timp sub razele soarelui, transpirați și apoi intrați în cameră cu un aparat de aer condiționat de lucru. Această metodă a tulburat cele mai dureroase organisme.

Atenție! Modalitățile de îmbolnăvire rapidă a gripei sunt "sfaturi proaste". Urmărirea acestora va duce rapid la boli care pot pune viața în pericol - gripa, bronșita, pneumonia, care pot fi fatale. Aveți grijă de sănătatea și viața voastră!

Cum te poți îmbolnăvi rapid în 5 minute și cu temperatură: căi

Când toate forțele se epuizează și nu există dorința de a ieși din pat și de a rezolva probleme, sfatul nostru va veni la salvare, care va deveni o linie de salvare. Dar amintiți-vă pericolele acestei descrieri. Toate acestea pot dăuna condiției generale a corpului.

Există multe modalități de a te îmbolnăvi în 5 minute. Este demn de remarcat faptul că toți sunt foarte eficienți. Mulți dintre ei au confirmat acest fapt. De îndată ce persoana a reușit să se îmbolnăvească, începeți tratamentul. Și nu vă distrugeți sănătatea de dragul "distracției nevinovate".

metode:

 1. Spălați-vă părul și nu îl uscați, faceți o plimbare. Imunitatea, chiar și o persoană sănătoasă nu va rezista unui astfel de risc. Meningita sau frig garantate. Rezultatul este așteptat în seara următoare. Faptul este că, după ce vă întoarceți de la o plimbare, nu veți simți simptomele. Ele vor începe să se aprindă.
 2. Pentru a obține gaze grele, este posibil datorită arderii de plastic. Fă-ți un fel de inhalare, respira gaz. O tuse sălbatică și o temperatură de +39 va fi o "recompensă" pentru a încerca. Doar nu uitați de consecințe. Un gaz care va elibera materialele plastice se va depune pe plămâni și va provoca daune ireparabile corpului experimentatorului.
 3. Următorul algoritm vă va ajuta să vă îmbolnăviți în 5 minute: faceți exerciții la domiciliu. Lucrați fizic și aduceți-vă la transpirație. În hainele umede ieșiți la o plimbare. În vreme rece, gripa și pneumonia vor bate la ușa gazdei.
 4. Luați un duș fierbinte sau o baie. Inflamate du-te pe balcon sau pe strada. Consecințele vor fi aceleași ca în paragraful anterior.
 5. Cel mai simplu mod de a te îmbolnăvi repede este să bei suc de cireș vechi. Gastrita, vărsăturile, greața este ceea ce așteaptă un iubitor extrem în viitorul apropiat.
 6. Pentru a induce în eroare medicul, beți mai multe cani de cafea tare în același timp, înainte de al lua. Presiunea va crește automat. Garantat, puteți obține asistență pentru tratament la domiciliu. Dar nu uitați că acest sfat nu ar trebui aplicat persoanelor cu tensiune arterială crescută.
 7. Inflamarea gâtului poate fi după cum urmează. Mananca inghetata rece, apoi mestecati guma puternica de mentol si mancati din nou inghetata. Extreme prospețime și gât roșu rezultă din activitatea produselor.
 8. Temperatura + 40 și nimic nu doare? Ce se întâmplă? În căldură. Puneți un termometru pe baterie, căldura va apărea imediat și va atinge un maxim pe termometru. Metoda nu trece întotdeauna. Potrivit doar pentru elevi și părinți inselatori.
 9. Dar cu această metodă este mai bine să nu glumești. Puneți câteva picături de iod pe o bucată de zahăr. Rezultatul poate fi chiar unitatea de ambulanță și terapie intensivă. Efectul dorit dă iodul. El este cel care irită căptușeala interioară a gâtului și acționează asupra ei ca acid pe țesut.
 10. În înghețuri severe, luați 50 de respirații cu gura. Inflamația gâtului și a plămânilor, ca rezultat al muncii efectuate.
 11. La culcare, deschideți fereastra și dormiți cu o pescaj. Dimineața, frigul și slăbiciunea corpului vor fi trezite de simptomele lor.
 12. Toți ne amintim de creionul obișnuit. Trageți-l în mijloc și mâncați-l. După cinci minute, temperatura va crește. Dar amintiți-vă că această metodă poate aduce la resuscitare.
 13. Inotati iarna in gaura. Frost, apa de gheata va avea un impact negativ. În dimineața, așteptați o răceală.
 14. Utilizarea de curcan cu lapte și castravete cu produse lactate este una dintre cele mai populare metode. Nu uitați să stocați cantitatea necesară de hârtie igienică și reviste interesante.
 15. Mergeți la o persoană care este deja bolnavă cu o boală virală. Acordați-i boala. După cum știți, bolile virale reprezintă o serie de boli transmise.

La sfârșitul celui mai important bonus. El este printre cei inofensivi și nu are consecințe grele.

Măsuri de securitate

Subiectul foarte despre cum să se îmbolnăvească Pare a fi absolut inofensiv și chiar ușor de amuzant. Amintiți-vă doar măsurile de siguranță și răul pe care le fac aceste sfaturi. Rănirea este defectuoasă și necesită intervenția serioasă a specialiștilor, spun medicii.

Tricicluri inofensive, cum ar fi bordul de curmal japonez și castravete, pot exista și se pot realiza. Dar despre alte opțiuni care merită gândite de zece ori. Acest articol nu este recomandat copiilor sub 18 ani. Un adult și o persoană sănătoasă trebuie să înțeleagă ce consecințe pot fi așteptate de la punerea în aplicare a planurilor concepute.

Pârtia de la școală sau de la universitate este un lucru amuzant. Dar totul trebuie abordat în serios și cu înțelepciune. Amintiți-vă că sănătatea în viața unei persoane are rolul principal și principal. Doar cu bună sănătate și vitalitate, o persoană se poate realiza în viață.

Vezi de asemenea: Cum să adormi repede

Este meritat? Cine este cititorul: doar un adolescent curios sau un muncitor epuizat care vrea să stea de la serviciu. Amintiți-vă că procesul de înfrângere în sine nu merită. Modul în care organismul reacționează la stimuli externi este cunoscut numai de el. Uneori, consecințele sunt atât de imprevizibile încât resuscitarea sau o sală de spital este cea mai mică care poate fi obținută.

Amintiți-vă și recuperați de boală. Acest lucru nu va costa un mic ban, fără a număra banii aruncați și sănătatea tratamentului. Amintiți-vă că aceste sfaturi nu sunt un exemplu de implementare, ci oferiți doar câteva informații în stilul "interesant". Nu vă recomandăm să efectuați puncte și să efectuați experimente pe cont propriu.

Bonusul promis: mergeți la recepție la terapeut și plângeți de presiune ridicată sau scăzută. De îndată ce doctorul ajunge la tonometru, strângeți mușchii picioarelor. În această poziție sunt aproximativ 20 de secunde. Rezultatul muncii va fi tensiunea arterială foarte ridicată.

Practicati acasa si reusiti. Și, cel mai important, nu dăunează sănătății și vă puteți relaxa în siguranță acasă. Sănătate bună și odihnă bună într-un pat cald.

Cum te poți îmbolnăvi repede într-un minut?

CUM ESTE RASPUNZĂTOARE LA BOLI ÎN CONDIȚIILE HOME?

V-ați hotărât să faceți ceva timp de școală, dar pentru aceasta trebuie să simulați o mică boală, astfel încât părinții dvs. să creadă că sunteți cu adevărat bolnavi și să vă lăsați să nu vă duceți la școală pentru ceva timp, stați acasă.

Acest articol este dedicat doar întrebării cum să pretindem că suntem bolnavi și că toată lumea din jurul tău crede că ești într-adevăr bolnav. În plus, vă vom spune despre modul în care puteți obține repede gât sau gripă la domiciliu.

De fapt, există multe modalități de a descrie o boală, iar în ultimul timp mulți băieți și fete au venit cu mai multe modalități de a simula o boală, astfel încât să nu meargă la școală. Prin urmare, nu este deloc necesar să mâncați gheață sau gheață în frig, pentru a nu merge la școală dimineața - mai jos veți găsi cele mai bune căi de îmbolnăvire în 1 minut. Ei bine, într-un vârf, în 5 minute, doar simularea bolii la domiciliu.

CUM SĂ VĂ RUGĂȚI SĂ VĂ RĂMASTRĂȚI RAPID PENTRU UN MINUT

Deci, să începem:

Metoda numărul 1

Luați cu tine un borcan de ardei gras și imediat ce este un adult lângă tine, deschideți cu ușurință borcanul și miroșiți piperul. Ochii tăi vor deveni roșii și vei străni atât de mult încât adulții vor crede că ești într-adevăr bolnav. Această metodă este mai potrivită pentru băieți. Și cum să te îmbolnăvești într-o fată mică?

Metoda numărul 2

Următoarea metodă este perfectă pentru fete. Dacă vă frecați ochii adânc cu genele vopsite, ele se vor înroși din acest lucru și vor apă de la rimelul care a căzut în ele. Gospodăria dvs. va crede că aveți o răceală și aveți un nas curbat. Spuneți-le că vă simțiți amețit și vă simțiți mai rău. 5 minute de la scena "M-am îmbolnăvit de o frigă" și nu merg la școală pentru câteva zile!

Metoda nr. 3

O opțiune care vă va ajuta să vă îmbolnăviți în 5 minute. mai degrabă, pentru a provoca simptome la rece sau gripa acasă. Cum de a "ridica" rapid temperatura la domiciliu? Un truc simplu ne va ajuta să înșelăm termometrul - măsurând temperatura, scoateți neobișnuit termometrul (mercurul) de sub braț, înfășurați-l într-o cârpă și respirați rapid aerul cald pe el. Ca o opțiune, înainte de a lua temperatura, frecați-vă armele cu sare. Dar nu exagerati - doar ridicati temperatura la o temperatura rece de 37 de grade.

Ce trebuie să faceți în continuare? Pretindeți-vă că sunteți bolnavi de frig. Dacă vă încălziți fruntea cu o lampă sau un uscător de păr, obțineți efectul temperaturii ridicate. Dimineața, prefaceți-vă că este letargic și apatic. Faceți o față acru și spuneți că nu doriți să mâncați și vă simțiți rău. Periodic alerga la baie, se toarnă de pe acoperiș la toaletă, făcând sunete de vărsături. În această zi sunteți garantat să nu mergeți la școală!

Metoda nr. 4

Cum să te îmbolnăvești repede? Există o modalitate sigură și dovedită de a te îmbolnăvi în 5 minute. Această metodă poate face rapid temperatura ridicată, deși va scădea rapid la normal. În orice caz, munca de testare complexă poate fi omisă. Deci, luați o bucată mică de pâine și picurați-i câteva picături de iod. Rămâne să-l dezbrace cu grijă și să înghită.

CUM SĂ REALIZAȚI ÎNALT ÎN CONDIȚIILE HOME

Metoda nr. 5

Aceasta și următoarele metode vă vor ajuta să nu imitați boala, ci să vă îmbolnăviți, dar într-o formă ușoară. Aceste opțiuni sunt utile pentru studenții care sunt foarte obosiți să studieze și doresc să se relaxeze la domiciliu timp de o săptămână. Dar amintiți-vă! Principalul lucru nu este să exagerăm și să ne respectăm instrucțiunile - pentru că vrem să luăm o pauză de la școală și să nu suferim de o boală gravă.

Cunoscătorii provoacă apariția unei forme ușoare de durere în gât după cum urmează - minutele 5 într-o cămașă ușoară se află pe balcon sau 10 minute se află în apă înghețată în baie. După una din aceste proceduri, beți un pahar de apă rece. 5 minute de muncă și o săptămână de odihnă de la teme și lecții de școală după aceea.

Metoda numărul 6

Un mod similar cu cel precedent. O jumătate de oră să meargă în haine subțiri în frig și după aceea acasă într-o gulp bea un pahar de apă rece. Dacă în frigider există cuburi de gheață, puneți-le pe o cârpă și stați în picioare pe desculț. După aceea, beți un alt pahar de apă rece. Dimineața veți simți rezultatul.

Metoda nr. 7

O modalitate foarte eficientă de a obține o boală virală ușoară la domiciliu. 5 minute așteaptă fără pălărie în frig. Apoi mergeți să vizitați un prieten care este deja bolnav cu frig. Veți face două lucruri utile - veți aduce un prieten și veți prinde un virus rece de la el. Vorbește cu părintele tău bolnav puțin mai mult, bea ceai de la un pahar cu el.. până seara vei sta jos și vei fi liber de școală timp de cel puțin o săptămână.

Numarul de metoda 8

O altă opțiune dovedită este obținerea rapidă a gâtului. Ar trebui să fie rece afară. Grăbește-te - alerga, sari, intră în picioare. Apoi așteptați doar 10 minute în frig și savurați puțin gheață. Nu mâncați produse care măresc imunitatea la domiciliu în această zi (miere, ghimbir, rădăcină de ginseng, lamaie). Seara, în gât.

Metoda nr. 9

Cum mă pot îmbolnăvi și nu pot să apară în școală timp de o săptămână? O metodă bine cunoscută părinților noștri. Pentru a se îmbolnăvi seara, în picioare în frig fără o eșarfă și fără capac, mâncați o porție de înghețată și beți suc rece cu gheață acasă. Seara, vei străluci cu o răceală sau o durere în gât.

Metoda nr. 10

Această metodă provoacă tuse și gâtul va fi înfundat. Este simplu - deschideți fereastra largă în timpul iernii și beți în gulpsuri mari aproape ceai fierbinte (nu ardeți gâtul principal și esofagul) cu miere. Apoi respirați aerul rece timp de 1 minut. Te deranjezi după câteva ore și gâtul tău va răni timp de 2-3 zile.

Acum știți cele mai bune modalități de a vă îmbolnăvi de acasă, precum și metode simple de a simula o boală în 1 minut sau 5 ani. Totuși, utilizați aceste sfaturi doar ca o ultimă soluție. La urma urmei, va trebui să îmbunătățiți mai târziu performanța în școală și să vă prindeți.

Cum să te îmbolnăvești rapid: sfaturi simple pentru fiecare ocazie

Rutina zilnica de munca sau de studiu duce la oboseala reala cronica. Vreau să aranjez o mică vacanță la domiciliu, să stau jos câteva zile. Aproape fiecare elev sau elev vrea să-și aranjeze un mini-vacanță pentru el însuși. Chiar și lucrătorii experimentați pentru adulți sunt obosiți de rutina zilnică și doresc să-și petreacă timpul vizionând emisiunile TV preferate. De aceea mulți se întreabă cum să se îmbolnăvească foarte repede acasă.

Dorința nu pare a fi cea mai sensibilă. Dar, în unele cazuri, câteva zile petrecute acasă în timpul tratamentului pot salva nervii. Astfel, puteți evita un control important, amânați sesiunea sau doar petreceți timp cu familia. Dar, în acest caz, principalul lucru este să urmați o serie de reguli pentru a nu vă răni prea mult corpul.

Cum te poți îmbolnăvi repede?

Cele mai frecvente moduri de a obține boală pentru siguranță sunt gâtul roșu, intoxicația, nasul curgător și febra ridicată. Toate aceste semne pot fi create în zidurile casei cu ajutorul unui joc bun și a unor trucuri.

 • Cu ajutorul unui termometru puteți descrie cu ușurință temperatura. Dar chestia principală - nu exagerați. La urma urmei, prea mare - va da înșelăciune. Dacă medicul cere să se măsoare cu el, atunci în câteva minute, puteți unge armpita cu muștar sau usturoi.
 • Pentru o răceală este suficient să tăiem câteva minute înainte să vizităm ceapa doctorului.
 • Pentru alergii la simptome la rece, este suficient să se creeze contactul cu un iritant.
 • La domiciliu, pentru a face gâtul roșu, puteți inhala chimicale de uz casnic sau ardei negri.
 • În cazul în care medicul a decis să măsoare presiunea, atunci puteți deplasa mușchii picioarelor timp de 30 de secunde. În acest caz, indicatorii vor fi deasupra normei și vi se va permite să mergeți acasă sau să fiți eliberați.

Dacă sunteți încă interesat de cum să vă îmbolnăviți repede cu o răceală cu adevărat obișnuită sau chiar cu pneumonie, atunci trebuie să tratați cu atenție toate metodele. Tratamentul ar trebui să înceapă după primele simptome, să cheme un medic sau să se plângă părinților. În caz contrar, vă puteți răni foarte mult corpul.

Te poți îmbolnăvi dacă:

 1. Înghețați rău;
 2. Picioare de răcire;
 3. Să ieși după un duș, o baie;
 4. Contact lung cu pacienții cu gripă, ARVI;
 5. Stați sub un duș rece;
 6. Înotați în iaz în timpul sezonului rece;
 7. Timp de mult timp este în rezervor vara;
 8. Bea un litru de apă rece într-o gulp;
 9. După orice fel de mâncare fierbinte, mâncați înghețată din congelator;
 10. Faceți o plimbare în ploaie;
 11. Urcați pe desculți

Acasă, nu poți să te răciți. Este foarte ușor să obțineți o tulburare de alimentație, inflamație intestinală și otrăvire cu febră.

Iată câteva modalități de îmbolnăvire rapidă și de lungă durată:

 • Puteți stinge un obiect din material plastic și puteți respira un fum pentru un minut. În acest caz va exista un gât roșu, otrăvire severă, însoțită de febră mare.
 • Poți otrăvi orice produs învechit. Cea mai ușoară opțiune este expirat produsele lactate. Dacă aveți un stomac puternic, atunci puteți bea fructe, legume sau castraveți murate, roșii cu vechi chefir.
 • Mananca simultan astringent cu lapte. Vor exista o puternică otrăvire și greață cu febră.
 • Una dintre cele mai vechi metode populare de otrăvire artificială este de a bea un pahar de permanganat de potasiu. Desigur, trebuie diluat cu apă. Câteva zile nu poți ieși din casă.

Cum să te îmbolnăvești rapid în timpul verii

Unii cred că vara este imposibil să se îmbolnăvească. Dar aceasta este o eroare. Medicii au recunoscut de mult timp că în cazul în care boala a survenit în sezonul cald, atunci aceasta se realizează mai rău decât în ​​timpul iernii. Tratamentul poate dura câteva săptămâni.

Cel mai simplu mod de a vă îmbolnăvi în vară este să vă otrăviți. În vreme caldă, este normal ca un produs să dispară rapid, mai ales dacă nu este refrigerat sau depozitat la soare. Această metodă poate fi folosită pentru a pierde câteva zile la serviciu, la școală sau la colegiu.

Unul dintre cele mai frecvente răspunsuri la întrebarea cum să te îmbolnăvești rapid cu o temperatură la domiciliu este o lungă ședere sub aer condiționat. Datorită vigilenței slabe din timpul verii, nu puteți observa când corpul se îngheață sub dispozitivul de răcire. Dacă doriți să aveți o șansă specială, este suficient să stați o jumătate de oră sub dispozitivul cu setarea modului de temperatură scăzută.

Înotul în iaz este un mare și în același timp fascinant mod de a te îmbolnăvi repede și de mult timp. Este necesar să stați în apă pentru o perioadă lungă de timp și după ce nu ștergeți cu un prosop. În acest caz, puteți prinde o răceală comună sau ceva mult mai grav.

Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

Dacă există zile dificile și decideți să găsiți un motiv bun pentru a nu merge la birou sau instituție de învățământ, atunci cel mai bun mod este să vă îmbolnăviți. Fă-o acasă foarte ușor și rapid. Există câteva sfaturi.

Dar dacă încă mai simțiți un disconfort puternic, ar trebui să începeți imediat tratamentul:

 • La domiciliu, puteți să faceți în mod activ sport sau orice activitate fizică. Corpul trebuie să fie obosit, iar întregul corp să transpire. Pentru a face acest lucru, puteți face exerciții active, push-up-uri, antrenament de forță, vacuum întregul apartament, dans ritmic, și așa mai departe. Apoi ar trebui să mergeți câteva minute pe balcon sau pe stradă.
 • Formați o baie de apă caldă și abur. După această procedură, ca și în versiunea anterioară, puteți merge pe balcon sau pe stradă pentru câteva minute. Corpul este aburit, porii sunt deschiși. Cel mai probabil, în câteva minute puteți obține o frig pentru o lungă perioadă de timp.
 • Una dintre procedurile de răcire la domiciliu - mâncați rapid înghețată și mâncați guma de mestecat de menta. După aceea, gâtul se poate îmbolnăvi în prima oră.
 • Mergând la culcare, deschideți fereastra sau deschideți fereastra. Astfel, pescajul va asigura o răceală rapidă în pereții casei.
 • Cât de repede se îmbolnăvesc este într-adevăr interesat de mulți copii. Fără a părăsi camera, este ușor să ridici un virus. Cu siguranță există prieteni sau cunoștințe care sunt în carantină. Puteți apela purtătorul virusului la domiciliu și petreceți timp împreună pentru câteva ore. Rezultatul este o reacție negativă instantanee a organismului la un stimul.
 • Te poți îmbolnăvi acasă spălându-ți capul. Când părul este încă uscat, ar trebui să mergeți imediat la balcon sau să priviți fereastra stradă timp de câteva minute. O răceală este garantată. Dar chestia principală - nu exagerați. La urma urmei, cu o raceala puternica, boli grave ale creierului sunt posibile.
 • În cazul în care casa are o teracotă pe podea, dar nu există încălzire prin pardoseală sub ea, atunci mersul pe jos desculț poate aduce efectul așteptat. Dacă picioarele tale sunt reci, atunci te așteaptă cel puțin o răceală.

Cum să obțineți rapid pneumonia

Inflamația plămânilor este o boală gravă. Poate fi o complicație după frigul comun. Tratarea inflamației poate dura câteva luni.

În același timp, este necesară o monitorizare constantă a bolii de către un specialist competent:

 • Puteți ieși în curte sau pe balcon în frig și puteți respira cu aer rapid. Apoi, unele adânci. După 10-15 minute de astfel de acțiuni, este mai probabil să câștigi pneumonia.
 • În sezonul rece puteți înota în orice corp de apă.
 • Poți obține pneumonie după degeraturi severe. Partea cea mai sensibila a corpului este picioarele. Dacă acestea îngheață pentru o lungă perioadă de timp, atunci pneumonia este garantată.
 • La domiciliu, puteți mânca o mulțime de înghețată sau puteți bea o gură de apă rece.

Dacă decideți să renunțați la un test important la școală sau la un examen la un institut, atunci boala devine cale de ieșire. Dar nu este necesar să dăunezi sănătății lor. În mod simplu, la domiciliu, puteți crea un nas înfundat temporar, gât roșu și temperatură. În acest caz, medicul va scrie cu siguranță o listă bolnavă și veți obține rezultatul așteptat.

Dar totuși merită să ne amintim că boala nu se poate ascunde de toate problemele și dificultățile. Mai mult, un astfel de "truc" poate provoca complicații grave și chiar vă poate pune viața în pericol, deoarece nu glumiți cu sănătatea.

O situație dificilă la locul de muncă, la școală sau la universitate este cu siguranță rezolvată, dar organismul, în caz de boală gravă, nu se poate reface.

Cum se obține o răceală cu o temperatură

Pentru a nu se răcească și a nu se îmbolnăvi, trebuie să urmați lista regulilor și sfaturilor existente pe termen lung.

Dar, uneori, este nevoie de un rezultat diferit și apare întrebarea: cum să obțineți o răceală cu o temperatură în mod intenționat?

În acest caz, ar trebui să acționați din contră.

Este important să ne amintim că orice boală este în detrimentul sănătății.

Având o răceală specifică, nu uitați de tratament și nu o amânați mâine. Cu cât este mai mult timp pierdut, cu atât va fi mai greu și mai neașteptat consecințele bolii.

Sfaturi utile despre cum să obțineți repede o temperatură

În cazul planificării unei boli în avans, cu 2-3 zile înainte de momentul dorit, astfel de metode vă vor "ajuta":

 1. Rotiți ușor înainte de a ieși când e vânt și frig.
 2. Puneți pantofi permeabili în timpul ploii și plimbați mult prin bălți. Nu luați o umbrelă - udați.
 3. Așezați-vă pe curenții deschisi și pe suprafețele reci fără a încerca să vă încălziți cu straturi de îmbrăcăminte.
 4. Du-te acasă desculț și fără șosete pe podea rece.
 5. Dacă soarele este în afară și aerul este rece, îmbrăcați-vă foarte cald, faceți o plimbare, transpirați și dezasamblați jacheta - lăsați-o să străpungă cu o briză proaspătă.
 6. Vizitați o rudă bolnavă, colegă, prieten fără mijloace de protecție (mască de tifon, pantofi). Așezați-l lângă el, beți apă din ceașcă, clătiți-vă mâna și apoi zgâriați-vă nasul. Când vii acasă, nu-ți speli mâinile, ci ia un măr sau o felie de pâine cu ei și o mănânci.
 7. Sunați vecinii, prietenii cu o răceală sau tuse și nu aerul de cameră, astfel încât să nu "sperie" virusurile acumulate.
 8. Pentru a spori efectul și a crea condiții favorabile pentru viruși, încălziți complet apartamentul cu aparate electrice. Astfel, uscați aerul și eliminați umezeala dăunătoare pentru viruși.
 9. Pentru a slăbi sistemul imunitar, opriți să mâncați ceapă, usturoi, fructe. Consumați alimente cu conținut scăzut de vitamine și substanțe nutritive, fumați, consumați băuturi alcoolice. Datorită unor astfel de acțiuni, răceala comună nu vă va face să așteptați, iar cu ea va veni un întreg transport de boli, agravat pe fundalul unui sistem imunitar slăbit.

Cum să frig peste noapte cu febră?

Dacă aveți nevoie de o boală rapidă operativă, care dimineața nu vă va permite să ieșiți din pat, puteți urma următoarele "recomandări":

 1. Luați un duș fierbinte, faceți o baie în baie și deschideți ferestrele din apartament, creând o schiță. Trebuie să stai pe ea până se îngheață. Nu exagerați, altfel captați pneumonia.
 2. În cazul în care este rece în afara, umeziți-vă capul și, cu părul umed, mergeți la o plimbare sau respirați aer curat la balcon. Aveți grijă de frig și îngheț. O astfel de "procedură" este plină de meningită și alte consecințe serioase care pun viața în pericol.
 3. După efort fizic crescut, transpirații bune, faceți jogging în îmbrăcăminte umedă sau subțire.
 4. Pentru tuse și roșeață a gâtului, beți ceai fierbinte, apoi cubulețe de gheață, mâncați înghețată. Principalul lucru nu este să exagerăm și să nu aducem cazul la o durere în gât, cu consecințe cronice sub formă de faringită. Puteți, de asemenea, să fumați în mod corespunzător sau să respirați fum din frunzele arse, ceea ce poate duce la intoxicație a corpului, greață, vărsături.
 5. Așezați-vă sub fluxul rece de aer din aparatul de aer condiționat, savurând ceva rece. Puteți mânca câteva bomboane agresive de menta sau mestecați guma de mentol.
 6. Țineți picioarele într-o baie rece până când îngheață. Această metodă va cauza toate simptomele unei răceli: gât roșu, nas curbat, febră. Există, de asemenea, posibilitatea de pneumonie și dureri de gât.

Cum să obțineți repede gripa acasă?

În primul rând trebuie să știți că gripa este o infecție virală care nu apare în organism de la hipotermie sau orice alte acțiuni speciale.

Vă puteți îmbolnăvi în perioada de primăvară-primăvară, favorabilă dezvoltării și răspândirii virușilor, în timpul epidemiilor, de la o persoană bolnavă.

Influența este transmisă prin picăturile de aer și prin contact.

Prin urmare, dacă vă puneți întrebarea cum să obțineți gripa la domiciliu, un vecin sau un prieten infectat va veni la salvare (în cazul în care febra mare îi permite să o facă).

Îl puteți vizita singur: stați alături de el; respirați profund cu aerul saturat de viruși în camera lui; atunci când plecați, să vă sărutați la revedere pentru a asigura rezultatul.

Locurile de congestie în masă a oamenilor vor ajuta, de asemenea, să găsească un virus. Faceți o plimbare într-un transport public aglomerat, stați pe linia clinică, mergeți la piață, la supermarket sau la cinema în timpul unui focar de boală. Nu uitați în timp ce respirați adânc, puteți deschide gura.

Cum să te îmbolnăvești în vară?

Ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie de o răceală vară?

Nimic nu este mai ușor!

În vremea caldă, este ușor să aranjați o scădere a temperaturii, care va asigura eșecul oricărui organism.

 1. După o plimbare fierbinte la soare, beți o apă minerală rece, mâncați înghețată, faceți o baie într-un râu rece, un izvor.
 2. Puteți merge pentru o alergare și să luați un duș cu gheață.
 3. Cel mai bun "prieten" în cazul rece este aerul condiționat. Răciți bine sub el, apoi mergeți pe o stradă fierbinte, încălziți-vă bine și reveniți din nou la camera răcită. Faceți acest lucru de mai multe ori.
 4. Dacă aveți o mașină, conduceți-o cu ferestrele larg deschise, creând curenți în cabină.
 5. Lăsați în iazul local starea buzelor și degetelor "albastre".

Imaginar bolnav

Toate aceste metode reprezintă o amenințare pentru sănătate și viață.

Dar sunt momente când "trebuie să te îmbolnăvești", dar nu vrei să fii bolnav. Este necesar doar să-i convingi pe alții despre boala lor.

În acest scop, mirosul de ardei și strănut pe sănătate, prefigurează o răceală!

În plus, vor începe ochii apoși, ca și la un pacient. Nu numai că este imposibil să te îmbolnăvesti de piper, ci și de a preveni diferite boli respiratorii.

Înainte de măsurarea temperaturii, frecați moderat axile, sare, muștar sau Asterisk balsam. Gradul va crește cu 1-2 unități. Sub mâinile pe pielea delicată vor apărea arsuri și iritații. Cu același scop, țineți termometrul peste baterie sau frecați-l de haine. Uită-te în timp ce mărturia lui este ușor de exagerat. Pentru roșeața gâtului înainte de inspecție, puteți mânca bomboane colorate luminos. Principalul lucru nu este să uitați să vă spălați limba.

Nu folosiți metode cum ar fi consumul de zahăr cu o picătură de iod, mănâncă ardezie etc. Fără glume, ele pot să vă aducă la resuscitare!

Pro și contra

Nu contează motivul care impinge victima sub formă de sănătate.

Orice boală - stres pentru organism, nu uitați de el.

Tratamentul este, în orice caz, necesar, iar aceasta este o pierdere a efortului, a timpului și a costurilor financiare.

În procesul de creare a bolii, trebuie să aveți grijă să nu exagerați. Nimeni nu știe cum organismul va reacționa la astfel de experimente, cum va purta boala.

Vor fi "jocurile la pacient" forme cronice ale bolii? Se vor transforma în boli mai grave?

O stare lentă, cefalee, nas înfundat, febră și alte simptome ale bolii sunt puțin probabil să vă ofere ocazia de a vă relaxa și de a vă relaxa de la munca de zi cu zi.

Și boala poate duce la consecințe imprevizibile.

Fiți atenți și nu vă testați imunitatea pentru putere.

Cum să te îmbolnăvești rapid cu temperatura într-adevăr acasă: căi

Să te îmbolnăvești o săptămână la domiciliu este destul de simplu. În același timp, simptomele depind de metoda aleasă, dar au o formă mai ușoară. Boala pare gravă, iar sănătatea va fi mult mai ușoară.

Unele tehnici sunt folosite în timpul iernii, altele sunt disponibile doar în primăvară. În același timp, este necesar să se acționeze cu atenție pentru a nu complica starea de sănătate și a nu deveni ostatic pentru situație.

Se folosesc următoarele trucuri:

Imitarea unor boli la domiciliu

Foarte des, copiii se prefac că sunt bolnavi să se odihnească de la școală. Părinții au o întrebare: copilul este într-adevăr bolnav și cum să determinați cauza bolii? Dar, în afara simulării, există cazuri în care copilul găsește în mod special modalități de a se îmbolnăvi acasă.

Metode de simulare:

 1. Păstrați piper negru cu tine, care trebuie să fie inhalat de fiecare dată când un adult apare într-o cameră. Copilul îngenunchează în mod constant, iar ochii lui devin roșii și apoși. Minunata imitație a unei friguri.
 2. Fetele pot face fără piper. Este suficient să frecați rimelul de pe genelor și ochii vor deveni roșii, vor fi inflamați și vor începe să se aprindă. Va apărea un nas ușor curge.

Același lucru se face și cu parfumul. Aplicați puțin pe degete și frecați ochii. Aici trebuie să fii atent, deoarece componenta de alcool arde ochii. O modalitate rapidă de a descrie simptomele gripei constă în creșterea temperaturii, în mod natural artificial. Puneți termometrul într-o cârpă și respirați repede. Șorțul se freacă cu sare. Încălziți fruntea de la bec, uscător de păr.

Gripa apare greata si ameteala. Trebuie să mergeți la baie și să vărsați periodic apă în toaletă pentru a imita sunetele gag. Plângerea amețeli și letargiei, oboseală.

 • Creșterea temperaturii foarte ridicate și realizarea roșie a gâtului este posibilă datorită pâinii și iodului. Bătătură bună frământă, care picură câteva picături de iod. Am înghițit o astfel de bucată pentru câteva minute imită angina pectorală.
 • Pentru a face un plan viclean în viață, și nu pierce în fața părinților, trebuie să fii un actor bun. Altfel, astfel de manipulări nu vor duce la succes.

  Ce și cum să vă bolnavi din casă

  A te îmbolnăvi în școală e mult mai ușor decât acasă. Uneori se întâmplă din întâmplare și câteodată trebuie să muncești din greu. Infecția colectivă este mult mai ușor să afecteze imunitatea persoanei, așa că nu evitați mulțimile.

  Este mai ușor și de mult timp la școală este posibil să se îmbolnăvească de varicela. Dar acest lucru nu se întâmplă în niciun moment, ci numai în timpul unei epidemii. Dar răceala pentru a se îmbolnăvi este mai ușoară decât oricând. În plus față de școală, există alte locuri în care îmbolnăvirea este cea mai ușoară.

  Dacă trebuie să vă urinați urgent, trebuie să faceți următoarele:

  • În procesul de a merge la școală, scoateți pălăria, eșarfa, desfaceți îmbrăcămintea exterioară. În mâinile acestui lucru este mai bine să zdrobiți zăpada. Venind la școală, comunică îndeaproape cu cei care nu se simt foarte mult. În acest caz, sunt furnizate răcelile.
  • Fugind de-a lungul coridoarelor, transpirați bine, ieșiți afară fără îmbrăcăminte. Pentru a face această procedură fiecare schimbare pentru a consolida succesul. De asemenea, este posibil să se răcească lângă fereastra deschisă.
  • Mancatul de gheață în frig pe drumul de la școală are un efect remarcabil. Este mai bine să utilizați mai mult de un pachet, și este minunat dacă este gheață de fructe.
  • Vizitați un prieten care este bolnav. Bea ceai din paharul lui, stai strâns când te uiți la televizor. Cel mai probabil, astfel de vizite vor trebui să facă de mai multe ori.
  • Vizitați spitalul de mai multe ori în timpul epidemiei, petrecând cel puțin o jumătate de oră în linie cu pacienții. Nu acoperiți cu o batistă sau purtați o mască. Și cel mai important - de a comunica constant cu oamenii.
  • Nu utilizați produse care îmbunătățesc imunitatea în timpul iernii, toamnei și primăverii. În mod natural, nu trebuie să excludeți complet alimentele sănătoase din dietă.

  Este important să nu exagerați în zelul lor și să nu ajungeți la spital cu boli mai grave. Singurul lucru care nu se poate îmbolnăvi, nici acasă, nici la școală - este anorexia.

  Bolile infecțioase au o răspândire uriașă și, de obicei, nu depun mult efort pentru a le obține.

  Cum sa te imbolnavesti serios pentru noapte: trucuri

  Îmi place să doară? Dimpotrivă, mulți încearcă să evite boala. Dar în fiecare viață există excepții și situații neprevăzute. De exemplu, controlați sau examinați nasul. Sau nu vreau să merg la muncă. Rezolva problema va ajuta spitalul pentru câteva zile. Dar ce să faceți dacă nu aveți un medic familiar și nu puteți obține un certificat de "cunoștință"? În acest caz, singura cale de ieșire este să se îmbolnăvească. Dar cum să o facem cât mai repede posibil?

  Cum să te îmbolnăvești pentru noapte reală: hacking eficient de viață

  Este foarte posibil să vă îmbolnăviți cu o răceală dimineața, dar va trebui să încercați din greu. Amintiți-vă că, dacă ați reușit și simțiți primele semne ale bolii, trebuie să începeți tratamentul cât mai curând posibil, altfel boala poate deveni angina pectorală sau bronșită în viitor.

  Amintiți-vă că aceste experimente sunt periculoase pentru sănătate și nu se știe cum va reacționa corpul dumneavoastră și cum se va termina. Încercați să rezolvați problema fără spital. Dacă sunteți gata să faceți un pas atât de radical, numai tu ești responsabil pentru asta.

  Cum să te îmbolnăvești într-adevăr:

  Ieșim în haine ușoare. Dacă este în aer liber, trebuie să te îmbraci și să mergi pe jos. Mergeți până când sunteți rece.

  Aer condiționat. Ce trebuie să faceți dacă este exterioară caldă? În astfel de cazuri, aparatul de aer condiționat economisește, stați sub răcire timp de o oră sau două. Dacă acest lucru nu este posibil, mergeți la supermarket și stați lângă frigider cu alimente.

  Avem apă rece. Beți câteva pahare de apă răcită sau apă de gheață. Repetați de mai multe ori.

  Alimente otrăvitoare. În acest caz, vă recomandăm să combinați produse incompatibile, de exemplu, castraveți și lapte, lapte și hering. Totul depinde de imaginația ta.

  Mâncăm înghețată. Poate una dintre cele mai plăcute metode de îmbolnăvire. Trebuie să mănânci cât mai mult înghețată posibil, dacă doriți, beți-l cu un cocktail rece.

  Ați putea fi interesat de articolul nostru Cum să vindeci o răceală cu o bere fierbinte rapidă: rețete

  Deschideți fereastra pe timp de noapte. Dacă este în aer liber, trebuie să lăsați fereastra deschisă noaptea în camera unde dormiți. Nu folosiți o pătură sau o pijamă caldă.

  Plimbare cu un cap umed. În unele surse, puteți găsi sfaturi că, pentru a vă îmbolnăvi, trebuie să mergeți cu părul umed în vreme rece. Aceasta este una dintre cele mai periculoase căi, deoarece poate provoca meningită și chiar moarte. Nu-l folosiți niciodată!

  Du-te și ieși - un alt mod nesigur. Trebuie să faceți exerciții și să transpirați bine, apoi ieșiți ușor pe stradă și umblați.

  Vizitați spitalul. Aici puteți afla cu ușurință o infecție virală. Dar amintiți-vă că este mult mai periculos decât răceala comună. Se recomandă comunicarea cu oamenii din spital, deoarece virușii sunt transmiși prin picături de aer.

  Treci prin bălți. Am pus pantofii mai ușor, ceva ca un pantof și mergem la o plimbare prin bălți. Atunci când picioarele sunt complet umede, continuăm să ne plimbăm încă o jumătate de oră sau o oră. Pentru efectul maxim, puteți sta undeva în pescaj.

  Ceai fierbinte și cuburi de gheață. În primul rând trebuie să beți o ceașcă de ceai fierbinte, apoi aproape imediat să mănânci câteva cuburi de gheață. Repetați de mai multe ori pe zi.

  Baie de picior rece. Îndepărtați-vă picioarele în baie cu apă rece, 5-10 de minute este suficient. Deja după câteva ore veți observa primele semne de răceală, cum ar fi dureri de cap și dureri în gât.

  Cum să te îmbolnăvesc de noapte? În ciuda eficacității tuturor acestor metode, suntem încă sfătuiți să nu experimentați sănătatea, pentru că nu aveți nicio idee despre consecințele care vă așteaptă. În cel mai bun caz, o răceală, în cel mai rău caz, meningită, pneumonie sau durere în gât.

  Cum să te îmbolnăvești la domiciliu peste noapte sau într-o singură zi

  Cum să te îmbolnăvești la domiciliu peste noapte sau într-o singură zi

  Cineva dorință voluntară de a se îmbolnăvi duce la șoc, pentru că este, cel puțin, masochismul, dacă nu o manifestare a unei încercări de a-și lua rămas bun de la viață. Dar de multe ori boala este cel mai bun mod de a scăpa de nevoia de a rezolva probleme sau cel puțin face posibil să uitați de ele pentru o vreme. Aceasta se referă nu numai la elevi sau la elevi. Obosit, de fapt, totul, dar nu toți găsesc timp pentru o odihnă bună de la locul de muncă sau treburile casnice.

  De ce să nu vă îmbolnăviți și, în cele din urmă, să aveți suficient somn, să urmăriți filmul pe care vi l-ați promis acum trei luni sau pur și simplu să stați tăcut? Principalul lucru este să cunoști nuanțele acestei arte.

  O selecție de metode populare

  Ce trebuie să te îmbolnăvești cu adevărat?

  1. Alegeți o boală - cel mai preferă răcelile, infecțiile virale respiratorii acute, gripa sau doar o febră mare.
  2. Aveți în stoc cel puțin câteva ore.
  3. Acordați atenție acțiunilor dvs. și luați în considerare posibilele consecințe.

  Cele mai populare moduri de îmbolnăvire într-o zi (sau chiar mai rapidă)

  Sfaturi utile periculoase pentru sănătatea ta.

  • Deschideți ferestrele sau ușile de pe ambele părți ale clădirii. Starea într-o pauză undeva în jurul unui sfert de oră, plus o imunitate slabă, este o manifestare garantată a unei răceli sub formă de slăbiciune, nas vezical și durere în gât după două ore. Poate înlocui aerul condiționat. Coborâți temperatura camerei. Trebuie să îngheți bine, dar, ca și în cazul unui pescaj, să nu vă dați drumul! Cu siguranță nu vă place să fiți bolnav și să tratați pneumonia.
  • Aveți un gât sensibil? Excelent! În frigider, există cu siguranță apă, compot sau suc.
  • Apă minerală adecvată cu înghețată sau bere (rece, dar totuși cu gheață). Aceste băuturi ar trebui să fie luate în gume mari.
  • Dacă nu sunteți sigur că gâtul dvs. va renunța atât de ușor - uitați-vă în frigider pentru lapte. Aceasta nu numai că va crește șansele de a vă realiza planurile, dar va acționa și mai repede decât dacă utilizați un alt lichid rece.
  • Dacă este frig afară, puteți uda capul înainte de a părăsi casa. Sau faceți un duș fierbinte și intrați în aceeași lenjerie de corp și tricou (cămașă) pe balcon.
  • Mai multe despre haine. Ignorați vremea și părăsiți casa într-un pulover ușor. Supraîncălzirea va duce la răceală.
  • După o baie fierbinte, puteți bea un pahar de apă rece.
  • Joci sport? Opriți-vă în afară și anulați îmbrăcămintea în aer liber după efort fizic. Este important să transpirați și să vă încălziți bine. Atunci vântul va face totul.
  • Dacă nu e vară acum și ploua azi, poți să-ți uzi picioarele. Nu aveți nevoie de pantofii cei mai fiabili și faceți plimbări prin bălți, care durează cincisprezece sau douăzeci de minute. Acest lucru vă va oferi un nas curbat și febră. De asemenea, în ajunul plimbării, puteți să vă îmbogățiți șosetele și picioarele cu apă rece. Pantofi și mergi la frig. În plus față de frig, aveți probleme cu tusea și gâtul.
  • Mingi de menta, plus aer rece - o garanție a durerii în gât într-o oră. Mâncați bomboane, ieșiți pe balcon și respirați activ (prin gură) cu aer rece.
  • Puteți amesteca înghețată și guma de mestecat. Cumpărați două porții de înghețată și trei gume de mestecat de menta. Înghețată și înghițiți. Când ați terminat - treceți la guma de menta. Sau înghețată alternativă și gumă de mestecat.
  • Răcirea imediată a corpului din interior este realizată de un pahar cu gheață. Luați un pahar de 50 sau 100 ml, umpleți-l cu un sfert cu apă cu gheață și turnați gheața măcinată (nu se topește). Înghițiți acest amestec într-o singură gură.
  • Puteți să prindeți întotdeauna un virus. Discutați cu un prieten bolnav sau cu un prieten (cel mai bine este să fiți în aceeași cameră pentru o vreme). Utilizați paharul unei persoane bolnave și așteptați o infecție virală.
  • Adesea oamenii se îmbolnăvesc în curând când se întorc de pe plajă și pornesc aerul condiționat în cameră. Ideea este o supercoolingă ascuțită.
  • Acestea vă vor ajuta să prindeți o răceală și ferestrele deschise înainte de a merge la culcare sau de la ventilatorul pornit. Dar numai în timpul verii, iarna nu este absolut recomandată - totul poate avea consecințe ireversibile în corpul tău.
  • Dacă rămâneți sub soare mult timp și apoi intrați în rezervor, atunci o seară va apărea o seară. Dar nu uitați de eventualele arsuri la nivelul pielii și de insolație, ceea ce duce la supraîncălzirea corpului.
  • Puteți (și chiar și vara) să vă plimbați într-un troleibuz sau într-un microbuz cu o fereastră deschisă.

  Iarna este cu siguranta momentul potrivit pentru a va incuraja, o multime de oportunitati. Poți să deschizi fereastra și să stai alături de el sau de pervazul ferestrei, dar asta e cel mai evident. În plus, puteți:

  • Nu ascultați mama și mergeți la îngheț fără pălărie. Adevărat, puteți preveni imunitatea puternică și riscați să câștigați meningită.
  • Urcați pe picioarele goale pe podea. Această metodă vă va ajuta cu siguranță în timpul iernii, dacă locuiți într-o casă privată. Pre (pentru a spori șansele) umeziți picioarele.
  • Ieșiți cu ușurință îmbrăcați în vremea vântului în pădure pentru a merge, de exemplu, pe schiuri.
  • Există o altă opțiune, ca o gaură. Dar ai grijă dacă încă o alegi și pregătește-te să te înfunde în cap. Fără pregătire, această metodă uneori provoacă un vasospasm puternic. Și acestea nu sunt genul de probleme de sănătate pe care se bazează (chiar și moartea este posibilă).
  • Puteți deschide întotdeauna congelatorul, care vă va oferi aer rece, dacă este cald afară.

  Aceste metode sunt testate, alegeți după gustul dvs. Doar nu uitați de evaluarea riscurilor pentru sănătate.

  Mai multe opțiuni pentru boala rapidă

  Adevărat, consecințele după astfel de experimente pot fi nu numai neplăcute, ci și amenințătoare pentru viață.

  • Intoxicație. Metoda este, desigur, ciudată (dureri de stomac, diaree). Dar veți obține cu siguranță temperatura și apariția unui pacient dacă aveți prânz cu iaurt expirat sau beți suc vechiu. Este mai bine să înlocuiți un pahar de ulei de floarea soarelui sau să amestecați incompatibile, cum ar fi laptele și castraveții. Amintiți-vă că gastrită este complet neplăcută. Otrăvire, vă riscați sistemul digestiv.
  • Puteți respira produsele de ardere (focul plasat). Veți avea cu siguranță o tuse lungă și puternică. Dar este posibil să se adauge otrăvirea generală a corpului.
  • Cofeina mărește presiunea. Efectul de a bea o ceașcă de cafea după o ceașcă este evident, dar această opțiune va afecta negativ inima.

  Simulatoare Secretele

  Poate că cele mai plăcute căi (mai ales pentru vicleni) sunt să te îmbolnăvești fără să te îmbolnăvești. În astfel de cazuri, plătiți contractul cu conștiința și cu titlul de trișor, dacă brusc ceva nu merge bine.

  • Găsiți acasă ce vă face să strănutați: piper negru, frunze de geraniu, tutun. Acesta va funcționa, dar nu va dura mult timp.
  • Apelați la rupere, atingând ochii, de exemplu, cu rimel.
  • Puteți pune iod în zahăr (pe o linguriță). Acest lucru va ridica temperatura la 38 de grade. Nu este recomandat pentru miezuri.
  • Și puteți crea, de asemenea, apariția căldurii prin gustare cu un creion (nu este colorat).
  • Tăiați axila cu unguent sau sare.
  • Puteți să atingeți un termometru pe o masă sau pe altă suprafață tare. Cu grijă, este recomandabil să nu rupeți termometrele. O altă temperatură este tipărită, în cazul în care termometrul este greșit îndoit.
  • Presiunea creste nu numai cu ajutorul cafelei. Puteți înșela tonometrul dacă vă deplasați picioarele când măsurați presiunea.

  Ați studiat informațiile furnizate despre cum să vă îmbolnăviți rapid acasă, dar nu sunteți mulțumiți? Da, este și altceva. Pentru iubitorii de toate abilitățile extraordinare și de actorie. Dacă doriți să nu obțineți numai statutul pacientului, ci și să vă salvați și să vă distrați - încercați.

  Convingeți-i pe cei dragi că astăzi nu sunteți pregătiți să studiați sau să lucrați

  Explicăm exemplul elevului. Toată lumea este familiarizată: mâine este un test în opoziție cu fizica, colegii de clasă sau în mijlocul cunoașterii unui nou joc de calculator. Și mama mea nu este atât de ușor de petrecut. Care, cu toate acestea, nu este un sinonim pentru cuvântul imposibil.

  • Nu vă veți crede dacă vă plângeți de indispoziție cu cinci minute înainte de eliberare sau chiar după trezire. Trebuie să vă pregătiți în avans.
  • Gândește-te la ceea ce te deranjează și spune-i părinților despre asta într-o zi, nu târziu noaptea. Simulați numai simptomele pe care le înțelegeți din propria experiență sau observații.
  • Aspectul și starea de spirit sunt importante, ar trebui să dați impresia unei persoane obosite și triste.
  • Sacrificați ceea ce vă place. Dacă nu reușiți să jucați pe tabletă sau să ieșiți la prieteni, părinții dvs. vă vor impulsiona ideea că nu sunteți în regulă. Condiția este obligatorie!
  • Nu ai poftă de mâncare și, dacă nu refuzi complet să mănânci, cu siguranță nu vei lăsa în urmă o placă goală.
  • Demonstrați ceea ce doriți să învățați, luați-vă temele. Dar nu terminați-o, deoarece boala nu vă permite să faceți acest lucru.
  • Du-te la culcare mai devreme decât oricând. Cel mai bine este să nu vă spălați dinții și să adormiți îmbrăcați sau într-un loc neobișnuit (la masă).
  • Treziți-vă părinții noaptea și plângeți-vă de o durere de cap sau de altceva. Aveți grijă de obrajii roșii (frecați-le). Cauzează lacrimi sau vărsături.
  • Nu adormiți până dimineața. O noapte fără somn este întotdeauna nesănătoasă dimineața.

  Principalul lucru: nu cereți să rămâneți acasă, cu excepția cazului în care situația devine sub control ("este timpul să puneți pantofii"). Părinții înșiși ar trebui să vă ofere să nu mergeți la școală.

  Frumoasă, nu? Ceva asemănător poate fi judecat cu o soție sau cu un tânăr.

  Ca să nu se întâmple în viața ta, este mai bine să simulezi încă. Dacă mâine totul va fi bine și deja ți-ai subminat sănătatea. Dacă nu există nici o îndoială că totul este rău, nu, înscrieți-vă pentru un psihiatru (o glumă cu un adevăr).

  În sfârșit, vă vom spune ce acțiuni ar trebui evitate:

  • Luând medicamente în încercarea de a se îmbolnăvi. Eroarea dozei este egală cu leziuni grave sau chiar cu moartea.
  • Despre leziuni: nu încercați să le aplicați la voi, puteți evita întotdeauna durerea prin simulare.
  • Nu mâncați alimente și băuturi rasfatate.
  • Nu mâncați și nu beți ceea ce este destinat pentru orice, dar nu pentru asta.

  Aveți grijă și nu vă îmbolnăviți!

  video

  În acest videoclip veți găsi "sfaturi utile" cum să vă îmbolnăviți.

  Top