Categorie

Posturi Populare

1 Profilaxie
Supercoolizarea corpului - consecințele
2 Profilaxie
Iodinol de droguri - Revizuire
3 Clinici
Medicamentul rece acționează rapid, ieftin
Image
Principal // Profilaxie

Genferon - instrucțiuni oficiale * pentru utilizare


INSTRUCȚIUNI
pentru uz medical al numărului de înregistrare a medicamentului P N001812 / 01-300909

Denumirea comercială a medicamentului Genferon®

Denumire internațională neprotejată:

Forme de dozaj sub formă de supozitoare vaginale și rectale

structură
1 supozitor pentru doze de 55 mg + 250 000 UI + 10 mg, 55 mg + 500 000 UI + 10 mg, 55 mg + 1 000 000 UI + 10 mg, respectiv, conține:
ingrediente active: interferon alfa-2b recombinant uman (rcIFN-α2b) - 250.000 UI sau 500.000 UI sau 1.000.000 UI; taurină - 0,01 g; Benzocaină - 0,055 g;
excipienți: grăsime solidă - suficientă pentru a obține un supozitor care cântărește 1,65 g, dextran 60000 - 0,0015 g, macrogol 1500 - 0,1240 g, polisorbat 80 - 0,0330 g, emulgator T2 - 0,1320 g, sodiu hidro citrat - 0,0001 g, acid citric - 0,0015 g, apă purificată - 0,0660 g.

descriere
Supozitoarele sunt albe sau albe, cu o nuanță gălbuie, cu formă cilindrică, cu capăt ascuțit, omogen în secțiune longitudinală. La tăiere, prezența unei tije de aer sau a unei caneluri în formă de pâlnie.

Grupa farmacologică: agenți imunomodulatori, interferoni.

Codul ATC - L03AB05

Proprietăți farmacologice
Proprietăți imunobiologice
Genferon® este un preparat combinat, a cărui acțiune este cauzată de componentele care îl compun. Ea are un efect local și sistemic.
Preparatul Genferon® conține interferon uman alfa-2b recombinant, produs de tulpina bacteriei Escherichia coli, în care gena umană de interferon alfa-2b a fost introdusă prin metode de inginerie genetică.
Interferonul alfa-2b are acțiune antivirală, imunomodulatoare, antiproliferativă și antibacteriană. Efectul antiviral este mediat de activarea unui număr de enzime intracelulare care inhibă replicarea virală. Efectele imunomodulatoare manifestat, în primul rând, a crescut reacțiile imune mediate celular, ceea ce mărește eficiența răspunsului imun împotriva virusurilor, paraziți intracelulari și celulele care au suferit o transformare neoplazică. Acest lucru se realizează prin activarea celulelor T ucigașe CD8 +, a celulelor NK (celulele ucigașe naturale), amplificarea diferențierii limfocitelor B și producerea de anticorpi, activarea sistemului monocit-macrofag și fagocitoza, precum și creșterea expresiei moleculelor de tip I ale complexului histocompatibilității majore, recunoașterea celulelor infectate de către celulele sistemului imunitar. Activarea leucocitelor conținute în toate straturile membranei mucoase sub influența interferonului asigură participarea lor activă la eliminarea focarelor patologice; în plus, datorită influenței interferonului, se obține recuperarea producției de imunoglobulină secretivă A. Efectul antibacterian este mediat de reacțiile sistemului imunitar care sunt amplificate sub influența interferonului.
Taurina contribuie la normalizarea proceselor metabolice și a regenerării țesuturilor, are efecte de stabilizare a membranei și imunomodulatoare. Fiind un puternic antioxidant, taurina interacționează direct cu formele active de oxigen, a căror acumulare excesivă contribuie la dezvoltarea proceselor patologice. Taurina ajută la păstrarea activității biologice a interferonului, sporind efectul terapeutic al medicamentului.
Benzocaina (anestezina) este un anestezic local. Reduce permeabilitatea membranei celulare la ionii de sodiu, înlocuiește ionii de calciu de la receptorii localizați pe suprafața interioară a membranei, blochează conducerea impulsurilor nervoase. Împiedică apariția impulsurilor dureroase în terminațiile nervilor senzoriali și trecerea lor prin fibrele nervoase. Are doar efect local, fără a fi absorbit în circulația sistemică.

Farmacocinetica
La administrarea rectală a medicamentului, există o biodisponibilitate ridicată (mai mult de 80%) a interferonului, în legătură cu care se realizează atât efecte imunomodulatoare sistemice locale, cât și pronunțate; în aplicarea intravaginală datorită concentrației ridicate în site-ul infectat și fixarea celulelor mucoaselor obtinut un antiviral locale pronuntat efect antiproliferativ și antibacteriene, cu efect sistemic datorită capacității de aspirație mică mucoasa vaginală scăzută. Concentrația maximă de interferon în ser se atinge la 5 ore după administrarea medicamentului. Principala cale de eliminare a α-inter-feron este catabolismul renal. Timpul de înjumătățire este de 12 ore, ceea ce necesită utilizarea medicamentului de 2 ori pe zi.

Indicații pentru utilizare
Ca parte a tratamentului pacienților cu boli infecțioase, uretrita, balanita, balanopostita;
Ca parte a tratamentului bronșitei acute la adulți.

Dozare și administrare

1. Bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femei. 1 supozitor (250.000 UI sau 500.000 UI sau 1.000.000 UI, în funcție de severitatea bolii), vaginal sau rectal (în funcție de natura bolii), de 2 ori pe zi în fiecare zi timp de 10 zile. Forme prelungite de 3 ori pe săptămână în fiecare zi, 1 supozitor pentru 1-3 luni.
Cu un proces pronunțat inflamator-inflamator în vagin, este posibil să se utilizeze 1 supozitor 500.000 UI intravaginal dimineața și 1 supozitor 1.000.000 UI rectal peste noapte simultan cu introducerea în vagin a unui supozitor care conține agenți antibacterieni / antifungici.
Pentru a normaliza indicii imunității locale în tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femeile cu vârsta gestațională de 13-40 săptămâni, se utilizează un supozitor de 250.000 UI vaginal, de 2 ori pe zi, în fiecare zi timp de 10 zile.

2. Bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la bărbați.
Rectal 1 supozitor (500 000 UI sau 1 000 000 UI, în funcție de severitatea bolii) de 2 ori pe zi timp de 10 zile.

3. Ca parte a tratamentului bronșitei acute la adulți.
1 supozitor (1 000 000 UI) rectal de 2 ori pe zi timp de 5 zile.

Efecte secundare
Medicamentul este bine tolerat. Reacțiile alergice locale sunt posibile (senzație de arsură la nivelul vaginului). Aceste fenomene sunt reversibile și dispar în decurs de 72 de ore de la încetarea administrării. Continuarea tratamentului este posibilă după consultarea unui medic. Fenomenele care apar cu utilizarea tuturor tipurilor de interferon alfa-2b, cum ar fi frisoane, febră, oboseală, pierderea poftei de mâncare, mușchii și durerile de cap, dureri articulare, transpirații și leuko- și trombocitopenie, dar mai des apar la depășirea doză zilnică mai mare de 10 000 000 UI. Până în prezent, nu s-au observat evenimente adverse grave.
Ca și în cazul oricărui alt medicament interferon alfa-2b, în ​​cazul unei creșteri de temperatură după introducerea sa, este posibilă administrarea unei singure doze de paracetamol la o doză de 500-1000 mg.

Contraindicații
Intoleranță individuală la interferon și alte substanțe care alcătuiesc medicamentul.

Cu grija
Exacerbarea bolilor alergice și autoimune.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării
Arată utilizarea de normalizare a imunității locale la 13-40 săptămâni de sarcină în terapia complexă a herpes genital, chlamidia, ureaplasmosis, mycoplasma, infecția cu citomegalovirus, infecția cu papilomavirus uman, vaginoza bacteriană în cazul în care există mâncărime, disconfort și dureri în părțile inferioare ale tractului urogenital.
Studiile clinice au demonstrat siguranța utilizării intravaginale a medicamentului Genferon® 250 000 UI cu o vârstă gestațională de 13-40 săptămâni. Siguranța medicamentului în primul trimestru de sarcină nu a fost studiată.

Interacțiunea cu alte medicamente
Genferon® este cel mai eficient în combinație cu medicamente (inclusiv antibiotice și alte medicamente antimicrobiene) utilizate pentru tratarea bolilor urogenitale. Analgezicele non-narcotice și medicamentele anticholinesterazice sporesc acțiunea benzocainei. Benzocaina reduce activitatea antibacteriană a sulfonamidelor.

supradoză
Nu au fost raportate cazuri de supradozaj cu Genferon. În cazul introducerii la întâmplare a unui număr mai mare de supozitoare aleator decât a fost prescrisă de către medic, administrarea ulterioară trebuie suspendată timp de 24 de ore, după care tratamentul poate fi reluat conform regimului prescris.

Instrucțiuni speciale
Pentru a preveni reinfectarea urogenitală, se recomandă să se ia în considerare tratamentul simultan al partenerului sexual.
Utilizarea medicamentului în timpul menstruației este permisă.
Preparatul Genferon® nu afectează performanțele activităților potențial periculoase care necesită o atenție deosebită și reacții rapide (conducere, mașini, etc.).

Conditii de depozitare si transport
La o temperatură de 2 până la 8 ° C A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Formularul de eliberare
Supozitoare 55 mg + 250 000 UI + 10 mg, 55 mg + 500 000 UI + 10 mg, 55 mg + 1000 000 UI + 10 mg.
Pe 5 supozitoare într-o bandă de blister din folie de aluminiu sau din film de clorură de polivinil. 1 sau 2 pachete de celule terminale împreună cu instrucțiunile de utilizare într-un ambalaj din cutie.

Perioada de valabilitate
2 ani. Nu utilizați după data de expirare tipărită pe ambalaj.

Sărbătorile de farmacie
Conform rețetei.

producător
CJSC "BIOKAD", 198515, Rusia, Sankt Petersburg, cartierul Petrodvorets, așezarea Strelna, ul. Comunicații, d. 34, Lit. A.

Produs de:
CJSC "BIOKAD", Rusia, 143422, Regiunea Moscova, districtul Krasnogorsky, p. Petrovo Far.

Genferon® (500000 ME) Benzocaină, Interferon Alfa 2b, Taurină

instrucție

 • rusă
 • kazahă Rusă

Denumire comercială

Denumire internațională neprotejată

Formă de dozare

Supozitoare 500.000 UI, 1.000.000 UI

structură

Un supozitor conține

substanțe active: interferon alfa-2b recombinant uman

(rcIFN-a2b) 500000 UI, 1 000 000 UI,

Taurina 0,010 g, benzocaină 0,055 g,

excipienți: grăsime solidă, dextran 60,000, macrogol 1500, polisorbat 80, emulgator T2, hidrocitrat de sodiu, acid citric, apă purificată.

descriere

Supozitoarele sunt albe sau albe, cu o nuanță gălbuie, cu formă cilindrică, cu capăt ascuțit, omogen în secțiune longitudinală. La tăiere este permisă prezența unei bare de aer sau a unei caneluri în formă de pâlnie.

Grupa farmacoterapeutică

Proprietăți farmacologice

Farmacocinetica

La administrarea rectală a medicamentului, există o biodisponibilitate ridicată (mai mult de 80%) a interferonului, în legătură cu care se obțin atât efecte imunomodulatoare locale cât și sistemice.

Atunci când aplicarea intravaginală datorită concentrației ridicate în site-ul infectat și fixarea celulelor mucozale atinse exprimate locale anti-virale, antiproliferative și efecte antibacteriene, iar efectul sistemic datorită capacității de aspirație scăzută a mucoasei vaginale, ușoare.

Concentrația maximă de interferon în ser se atinge la 5 ore după administrarea rectală sau vaginală a medicamentului.

Principala cale de eliminare a α-interferonului este catabolismul renal.

Timpul de înjumătățire plasmatică (T1 / 2) este de 12 ore, ceea ce necesită utilizarea medicamentului de 2 ori pe zi.

farmacodinamie

GENFERON® este un preparat combinat, a cărui acțiune este cauzată de componentele care compun compoziția sa. Ea are un efect local și sistemic.

Preparatul GENFERON® include interferon alfa-2b uman recombinant, produs de tulpina bacteriană Escherichia coli, în care prin inginerie genetica gena a introdus interferon alfa-2b uman.

Interferonul alfa-2b are acțiune antivirală, imunomodulatoare, antiproliferativă și antibacteriană.

Efectul antiviral este mediat de activarea unui număr de enzime intracelulare care inhibă replicarea virală. Efectele imunomodulatoare manifestat, în primul rând, a crescut reacțiile imune mediate celular, ceea ce mărește eficiența răspunsului imun împotriva virusurilor, paraziți intracelulari și celulele care au suferit o transformare neoplazică. Acest lucru se realizează prin activarea celulelor T CD8 + killer, NK (celule natural killer), spori diferențierea limfocitelor B și producerea de anticorpi la, activarea sistemului monocit-macrofag și fagocitoza precum și creșterea exprimării moleculelor complexului major de histocompatibilitate I tip, ceea ce crește probabilitatea recunoașterea celulelor infectate de către celulele sistemului imunitar. Activarea celulelor albe din sânge sub influența interferonului conținute în mucoasa, asigură participarea activă a acestora în eliminarea leziunilor și prevede recuperarea producției de imunoglobuline secretorii A.

Efectul antibacterian este mediat de reacțiile sistemului imunitar, amplificate sub influența interferonului.

Taurina contribuie la normalizarea proceselor metabolice și a regenerării țesuturilor, are efecte de stabilizare a membranei și imunomodulatoare. Fiind un antioxidant, taurina interacționează direct cu formele active de oxigen, a căror acumulare excesivă contribuie la dezvoltarea proceselor patologice. Taurina ajută la păstrarea activității biologice a interferonului, sporind efectul terapeutic al medicamentului.

Benzocaina (anestezina) este un anestezic local. Reduce permeabilitatea membranei celulare la ionii de sodiu, înlocuiește ionii de calciu de la receptorii localizați pe suprafața interioară a membranei. Împiedică apariția impulsurilor dureroase în terminațiile nervilor senzoriali și trecerea lor prin fibrele nervoase. Are doar efect local, fără a fi absorbit în circulația sistemică.

Indicații pentru utilizare

Ca parte a terapiei complexe pentru bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la adulți:

Genferon 500 mii UI - un remediu eficient pentru tratamentul prostatitei

Genferon 500 este destinat tratamentului pacienților cu infecții localizate în organele genitale. Terapia poate fi aplicată atât bărbaților, cât și femeilor.

Alte nume și clasificare

Medicamentul are mai multe nume oficiale.

Genferon 500 este destinat tratamentului pacienților cu infecții localizate în organele genitale.

Numele de comerț

Număr de înregistrare

Compoziție și forme de dozare

Medicamentul este vândut sub formă de supozitoare. Ingredientul activ este interferonul alfa-2b recombinant uman. Pe unitatea de medicamente conținutul său poate fi diferit. Acestea sunt 250.000, 500.000 sau 1.000.000 UI. Sunt incluse și alte substanțe. Acestea sunt componente de taurină, benzocaină și inactive, cum ar fi macrogol, polisorbat și altele.

Grupa farmacologică

Acțiune farmacologică

Medicamentul cu o doză de 500 mii UI are un efect sistemic și local asupra pacientului. Efectul medicamentului poate fi descris ca fiind antiviral, antibacterian și antiproliferativ.

Primul tip de expunere este asociat cu faptul că există o activare a enzimelor din interiorul celulelor care încetinesc replicarea virale. Medicamentul prezintă activitate antibacteriană datorită faptului că eficacitatea răspunsului imunitar este sporită. De asemenea, medicamentul acționează ca un imunomodulator datorită faptului că crește probabilitatea de recunoaștere a celulelor infectate de către sistemul imunitar.

Taurina ajută la regenerarea țesuturilor, aduce activitatea metabolică înapoi la normal. Impactul său important constă, de asemenea, în faptul că acesta reține activitatea biologică care provine de la interferon. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți efectul terapeutic al medicamentului.

Benzocaina este o componentă locală anestezică. Blochează conducerea impulsurilor nervoase. În circulația sistemică nu se încadrează.

În timpul administrării rectale a medicamentului, se atinge un nivel ridicat de biodisponibilitate, aproape de 80%. Eficacitatea ridicată a medicamentului se realizează atunci când se aplică intravaginal. Deoarece mucoasa vaginală are o capacitate scăzută de absorbție, substanța activă nu este capabilă să pătrundă în circulația sistemică prin această metodă de administrare. Cea mai mare concentrație a medicamentului este observată la 5 ore după administrare.

În timpul administrării rectale a medicamentului, se atinge un nivel ridicat de biodisponibilitate, aproape de 80%.

Timpul de înjumătățire este de aproximativ 12 ore. Ca urmare, medicamentul trebuie utilizat cel puțin de 2 ori pe zi.

Indicatii pentru utilizarea Genferon 500 mii UI

Medicamentul este utilizat ca o componentă a terapiei complexe în tratamentul bronșitei acute la pacienții adulți, dar acesta nu este motivul principal pentru prescrierea acestui medicament. Este utilizat mai activ în tratamentul bolilor inflamatorii ale tractului urogenital:

 • recidivantă candidoză vaginală, chlamydia, eroziune cervicală, cervicită, vulvovaginită;
 • prostatitei, ureaplasmozei, herpesului genital, balanitei și uretritei;
 • ARI.

Dozare și administrare Genferon 500 mii UI

Cursul tratamentului trebuie planificat cu grijă de către medicul care alege acest medicament ca principală componentă a terapiei. În unele cazuri, medicamentul poate fi utilizat ca monoterapie.

Pentru tratamentul bronșitei acute, este indicată o doză de 1.000.000 UI, de 2 ori pe zi. Durata tratamentului va fi de 5 zile.

Pentru tratamentul patologiilor tractului urogenital, bărbaților li se prescriu 500.000 sau 1.000.000 UI pe baza severității bolii și a varietăților sale. Durata admiterii va fi mai lungă și va fi de aproximativ 10 zile.

Lumanarile pot fi folosite atat rectal cat si intravaginal pentru terapie. Aceasta depinde de decizia medicului care va efectua activități de diagnostic pentru pacient, va examina și va face un diagnostic. Dacă boala este neglijată, tratamentul acesteia va dura cel puțin 1-3 luni, doza va fi egală cu 250.000, 500.000 sau 1.000.000 UI.

Tratamentul cel mai eficient pentru femei este utilizarea 1 supozat rectal și 1 supozitor intravaginal 1 dată pe zi. Acest lucru va permite funcționarea sistemului sexual.

Cursul tratamentului trebuie planificat cu grijă de către medicul care alege acest medicament ca principală componentă a terapiei.

Instrucțiuni speciale

Prescriind drogul, ia în considerare starea pacientului.

În timpul sarcinii și alăptării

Dacă o femeie are o infecție genitală, tratamentul cu medicamentul poate fi prescris pentru o perioadă de 13 până la 40 de săptămâni. Aceasta se va ocupa în mod eficient de chlamydia, micoplasmoza, herpesul genital și vaginoza bacteriană. Aceste condiții sunt adesea însoțite de arsură și mâncărime în vagin, irită și irită o femeie care afectează negativ sănătatea ei și, cel mai important, echilibrul psihologic. Prin urmare, patologia trebuie eliminată.

Doza optimă pentru combaterea infecțiilor este de 250.000 UI pe zi. În primul trimestru, este mai bine să nu folosiți acest remediu în tratament.

În copilărie

Medicamentul poate fi prescris copiilor, dar este folosit foarte rar.

Efectele secundare ale Genferon 500 mii UI

Practic, pacienții au un efect pozitiv asupra corpului medicamentului. În cazul în care lumanari sunt plasate în vagin, aceasta poate provoca apariția de reacții locale adverse sub formă de arsură și mâncărime. Aceste fenomene sunt reversibile și dispar 3 zile după întreruperea tratamentului. Terapia poate fi continuată numai dacă este aprobată de medic.

În timpul tratamentului cu medicamente, pot apărea reacții adverse care sunt cauzate de tratamentul cu interferon uman. Aceasta este durere în articulații, transpirație, frisoane, oboseală ridicată și febră, pierderea poftei de mâncare, dureri în mușchi și cap.

Dacă temperatura pacienților crește, îi puteți da Paracetamol. Dacă o persoană observă simptome care nu sunt pe listă, trebuie să contactați imediat un specialist pentru ajutor.

Genferon

Supozitoarele de la alb la alb, cu o nuanță gălbuie de culoare, formă cilindrică cu capăt ascuțit.

Excipienți: grăsime solidă, dextran 60.000, oxid de polietilenă 1500, tween-80, emulgator T2, citrat de sodiu, acid citric, apă purificată.

5 bucăți - pachete de celule contur (1) - ambalaje din carton.
5 bucăți - pachete de celule contur (2) - ambalaje din carton.

Supozitoarele de la alb la alb, cu o nuanță gălbuie de culoare, formă cilindrică cu capăt ascuțit.

Excipienți: grăsime solidă, dextran 60.000, oxid de polietilenă 1500, tween-80, emulgator T2, citrat de sodiu, acid citric, apă purificată.

5 bucăți - pachete de celule contur (1) - ambalaje din carton.
5 bucăți - pachete de celule contur (2) - ambalaje din carton.

Supozitoarele de la alb la alb, cu o nuanță gălbuie de culoare, formă cilindrică cu capăt ascuțit.

Excipienți: grăsime solidă, dextran 60.000, oxid de polietilenă 1500, tween-80, emulgator T2, citrat de sodiu, acid citric, apă purificată.

5 bucăți - pachete de celule contur (1) - ambalaje din carton.
5 bucăți - pachete de celule contur (2) - ambalaje din carton.

Medicamente combinate, a căror acțiune se datorează componentelor din compoziția sa. Are efecte imunomodulatoare locale și sistemice.

Interferonul alfa-2 are efecte antivirale, antimicrobiene și imunomodulatoare. Sub influența interferonului alfa-2, crește activitatea celulelor ucigașe naturale, a celulelor helper T, a fagocitelor, precum și a intensității diferențierii limfocitelor B. Activarea leucocitelor conținute în toate straturile membranei mucoase asigură participarea activă la eliminarea focarelor patologice primare și restabilirea producției de imunoglobulină secretivă A.

Interferonul alfa-2 inhibă, de asemenea, în mod direct replicarea și transcrierea virusurilor chlamydia.

Taurina are proprietăți membranare și hepatoprotectoare, antioxidante și antiinflamatoare, îmbunătățește regenerarea țesuturilor.

Benzocaina este un anestezic local. Reduce permeabilitatea membranelor celulare pentru ionii de sodiu, înlocuiește ionii de calciu de la receptorii localizați pe suprafața interioară a membranei, blochează conducerea impulsurilor nervoase. Împiedică apariția impulsurilor dureroase în terminațiile nervilor senzoriali și trecerea lor prin fibrele nervoase.

La administrarea vaginală sau rectală, interferonul alfa-2 este absorbit prin membrana mucoasă, intră în țesuturile înconjurătoare, în sistemul limfatic, asigurând un efect sistemic. De asemenea, datorită fixării parțiale pe celulele membranei mucoase are un efect local.

Scăderea nivelului de interferon seric la 12 ore după administrarea medicamentului necesită administrarea repetată.

Ca parte a terapiei complexe pentru bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital:

Genferon® (Genferon)

Ingredient activ:

Conținutul

Grupuri farmacologice

Clasificarea nozologică (ICD-10)

structură

Descrierea formei de dozare

Supozitoarele albe sau albe, cu o nuanță gălbuie, cu formă cilindrică, cu capăt ascuțit, sunt omogene în secțiunea longitudinală. La tăiere, prezența unei tije de aer sau a unei caneluri în formă de pâlnie.

Acțiune farmacologică

farmacodinamie

Genferon® este un preparat combinat, a cărui acțiune este cauzată de componentele care îl compun. Ea are un efect local și sistemic.

Preparatul Genferon® conține interferon uman alfa-2b recombinant, produs de tulpina bacteriei Escherichia coli, în care gena umană de interferon alfa-2b a fost introdusă prin metode de inginerie genetică.

Interferonul alfa-2b are acțiune antivirală, imunomodulatoare, antiproliferativă și antibacteriană. Efectul antiviral este mediat de activarea unui număr de enzime intracelulare care inhibă replicarea virală. efect imunomodulator manifestate au crescut în primul rând reacțiile mediate celular ale sistemului imunitar, ceea ce mărește eficiența răspunsului imun împotriva virușilor, paraziți și celule care au suferit transformări maligne intracelulare. Acest lucru se realizează prin activarea celulelor T CD8 + killer, NK (celule natural killer), spori diferențierea limfocitelor B și producerea de anticorpi la, activarea sistemului monocit-macrofag și fagocitoza precum și creșterea exprimării moleculelor complexului major de histocompatibilitate I tip, ceea ce crește probabilitatea recunoașterea celulelor infectate de către celulele sistemului imunitar. Activarea leucocitelor conținute în toate straturile membranei mucoase sub influența interferonului asigură participarea lor activă la eliminarea focarelor patologice; în plus, datorită influenței interferonului, se obține recuperarea producției de IgA secretorie. Efectul antibacterian este mediat de reacțiile sistemului imunitar, amplificate sub influența interferonului.

Taurina contribuie la normalizarea proceselor metabolice și a regenerării țesuturilor, are efecte de stabilizare a membranei și imunomodulatoare. Fiind un puternic antioxidant, taurina interacționează direct cu formele active de oxigen, a căror acumulare excesivă contribuie la dezvoltarea proceselor patologice. Taurina ajută la păstrarea activității biologice a interferonului, sporind efectul terapeutic al medicamentului.

Benzocaina (anestezina) este un anestezic local. Reduce permeabilitatea membranei celulare la ionii de sodiu, înlocuiește ionii de calciu de la receptorii localizați pe suprafața interioară a membranei, blochează conducerea impulsurilor nervoase. Împiedică apariția impulsurilor dureroase în terminațiile nervilor senzoriali și trecerea lor prin fibrele nervoase. Are doar efect local, fără a fi absorbit în circulația sistemică.

Farmacocinetica

La administrarea rectală a medicamentului, există o biodisponibilitate ridicată (mai mult de 80%) a interferonului, în legătură cu care se realizează atât efecte imunomodulatoare sistemice locale, cât și pronunțate; în aplicarea intravaginală datorită concentrației ridicate în site-ul infectat și fixarea celulelor mucoaselor obtinut un antiviral locale pronuntat efect antiproliferativ și antibacteriene, cu efect sistemic datorită capacității de aspirație mică mucoasa vaginală scăzută. Cmax serul de interferon se atinge la 5 ore după administrarea medicamentului. Principala cale de eliminare este prin rinichi. T1/2 este de 12 ore, ceea ce necesită utilizarea medicamentului de 2 ori pe zi.

Indicatii medicament Genferon ®

Ca parte a terapiei complexe la adulți cu următoarele boli și condiții:

Boli infecțioase

cistită cronică recurentă de etiologie bacteriană.

Contraindicații

Intoleranță individuală la interferon și alte substanțe care alcătuiesc medicamentul.

Cu grijă: exacerbarea bolilor alergice și autoimune.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Arată utilizarea de normalizare a imunității locale la 13-40 săptămâni de sarcină în terapia complexă a herpes genital, chlamidia, ureaplasmosis, mycoplasma, CMV, infecție cu HPV, vaginoza bacteriană dacă există mâncărime, disconfort și dureri în părțile inferioare ale tractului urogenital.

Studiile clinice au demonstrat siguranța utilizării intravaginale a preparatului Genferon® 250000 UI cu vârsta gestațională de 13-40 săptămâni.

Siguranța medicamentului în primul trimestru de sarcină nu a fost studiată.

Efecte secundare

Medicamentul este bine tolerat. Reacțiile alergice locale sunt posibile (senzație de arsură la nivelul vaginului). Aceste fenomene sunt reversibile și dispar în decurs de 72 de ore de la încetarea administrării. Continuarea tratamentului este posibilă după consultarea unui medic.

Pot exista probleme care decurg din aplicarea tuturor tipurilor de interferon alfa-2b, cum ar fi frisoane, febră, oboseală, pierderea poftei de mâncare, musculare și dureri de cap, dureri articulare, transpirații, și leucopenie și trombocitopenie, dar acestea sunt mai frecvente la considerabile depășind doza zilnică de peste 10.000.000 UI. Până în prezent, nu s-au observat evenimente adverse grave.

Ca și în cazul oricărui alt medicament interferon alfa-2b, în ​​cazul unei creșteri de temperatură după introducerea sa, este posibilă administrarea unei singure doze de paracetamol într-o doză de 500-1000 mg.

interacțiune

Genferon® este cel mai eficient în combinație cu medicamente (inclusiv antibiotice și alte medicamente antimicrobiene) utilizate pentru tratarea bolilor urogenitale.

Analgezicele non-narcotice și medicamentele anticholinesterazice sporesc acțiunea benzocainei.

Benzocaina reduce activitatea antibacteriană a sulfonamidelor.

Dozare și administrare

Infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femei. 1 supp. (250000, 500000 sau 1000000 UI, în funcție de severitatea bolii) vaginal sau rectal (în funcție de natura bolii) de 2 ori pe zi în fiecare zi timp de 10 zile. Forme prelungite de 3 ori pe săptămână în fiecare zi, 1 supp. în termen de 1-3 luni

Cu un proces pronunțat inflamator-inflamator în vagin, puteți folosi 1 supp. (500.000 UI) intravaginal în dimineața și 1 supp. (1 000 000 UI) rectal peste noapte simultan cu introducerea în vagin a unui supozitor care conține agenți antibacterieni / fungicizi.

Pentru a normaliza indicii imunității locale în tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femeile cu vârsta gestațională de 13-40 săptămâni, se utilizează 1 supp. 250000 UI vaginal de 2 ori pe zi, zilnic timp de 10 zile.

Infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la bărbați. Rectal 1 supp. (500000 UI sau 1000000 UI, în funcție de severitatea bolii) de 2 ori pe zi timp de 10 zile.

Bronșită acută la adulți (ca parte a terapiei complexe). 1 supp. (1 000 000 UI) rectal de 2 ori pe zi timp de 5 zile.

Cistita cronică recurentă la adulți (ca parte a terapiei complexe). În timpul exacerbării - 1 supp. (1.000.000 UI) rectal de 2 ori pe zi timp de 10 zile în combinație cu un curs standard de terapie cu antibiotice, apoi 1 supp. (1.000.000 UI) rectal, în fiecare zi, timp de 40 de zile, pentru a preveni recurența.

supradoză

Nu au fost raportate cazuri de supradozaj cu Genferon ®. În cazul introducerii ocazionale a unui număr mai mare de supozitoare decât cea prescrisă de medic, administrarea ulterioară trebuie suspendată timp de 24 de ore, după care tratamentul poate fi reluat în conformitate cu regimul prescris.

Instrucțiuni speciale

Pentru a preveni reinfectarea urogenitală, se recomandă să se ia în considerare tratamentul simultan al partenerului sexual.

Utilizarea medicamentului în timpul menstruației este permisă.

Influența asupra capacității de a conduce vehicule și mecanisme. Preparatul Genferon® nu afectează performanțele activităților potențial periculoase care necesită o atenție deosebită și reacții rapide (conducere, mașini, etc.).

Formularul de eliberare

Supozitoare vaginale sau rectale, 55 mg + 250.000 UI + 10 mg, 55 mg + 500.000 UI + 10 mg, 55 mg + 1.000.000 UI + 10 mg. 5 supp. în ambalaje din blister realizate din folie de aluminiu sau folie din PVC. 1 sau 2 blistere sunt plasate într-un pachet de carton.

producător

CJSC "BIOKAD", 198515, Rusia, Sankt Petersburg, Petrodvortsovy District, satul Strelna, ul. Comunicații, 34, Lit. A.

Produs: CJSC "BIOKAD", 143422, Rusia, regiunea Moscova, cartierul Krasnogorsk, p. Petrovo Far.

Tel: (495) 992-66-28; fax: (495) 992-82-98.

Revendicările privind medicamentul trimise la Institutul de Stat al FSBI de Standardizare și Control al Preparatelor Biologice Medicale. LA Tarasevich Ministerul Sănătății al Rusiei: 119002, Moscova, st. Sivtsev Vrazhek, 41 de ani.

Tel: (499) 241-39-22; fax: (499) 241-92-38.

e-mail: [email protected] și la adresa producătorului.

Condiții de vânzare a farmaciei

Condiții de depozitare a preparatului Genferon®

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Termenul de valabilitate al medicamentului Genferon®

Nu utilizați după data de expirare tipărită pe ambalaj.

Genferon 500.000 de lumânări instrucțiuni de utilizare. Medicamentul "Genferon" (lumânări): recenzii, descrieri și contraindicații. Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Medicamentul Genferon este un agent imunomodulator cu activitate antimicrobiană, care este utilizat în principal pentru tratamentul patologiilor inflamatorii ale tractului urinar la bărbați și femei. Activitatea antimicrobiană a lui Genferon se extinde la un grup destul de mare de microorganisme patogene - viruși, bacterii, micoplasme, ciuperci și altele. Proprietățile imunomodulatoare se manifestă sub forma activării unităților de apărare imună care oferă eficacitate împotriva microbilor vii care provoacă boli inflamatorii cronice.

Genferon are un efect sistemic și local, activând componente ale sistemului imunitar care acționează asupra membranelor mucoase și în sânge.

descriere

Preparatul Genferon de orice dozaj este disponibil în cutii de 5 sau 10 supozitoare de către compania farmaceutică internă ZAO Biocad.

Formularul de eliberare

Diferitele doze ale Genferon sunt utilizate pentru o abordare diferențiată a tratamentului patologiilor care apar cu variație de severitate, durată, simptome clinice etc.

structură

Deoarece componentele active ale medicamentului necesită un mediu special pentru penetrarea rapidă în fluxul sanguin și fixarea pe membranele mucoase ale vaginului sau rectului, grăsimea solidă este selectată ca substanță optimă în acest scop. În grăsimea solidă, componentele active și alți excipienți sunt distribuite uniform, ceea ce asigură penetrarea în sânge, stabilizarea volumului supozitorului etc. Componentele auxiliare sunt exact aceleași și sunt conținute în cantități egale.

Deci, următorii excipienți Genferon sunt:

 • dextran 60,000;
 • polisorbat 80;
 • emulgatorul T2;
 • hidroxid de sodiu;
 • acid citric;
 • apă purificată (deionizată);
 • grăsime solidă.

Absorbție, distribuție și eliminare

Aplicarea supozitoarelor vaginale (supozitoare) Genferon
Odată cu introducerea lui Genferon în vagin, se obține un efect local cu acumularea unei mari părți din doză în focalizarea patologică. Membrana mucoasă a vaginului nu are o capacitate mare de absorbție, astfel încât pătrunderea ingredientelor active în sânge este minimă. Datorită acestei circumstanțe, cu administrare vaginală, medicamentul are în principal efecte locale și numai un sistem minor. Concentrația maximă în fluxul sanguin și în centrul inflamației pe membrana mucoasă se realizează, în medie, la 5 ore după administrarea de supozitoare.

Medicamentul Genferon suferă o dezintegrare în metaboliți în rinichi, care sunt excretați în urină. Timpul necesar pentru administrarea unei jumătăți de doză de Genferon se numește T1 / 2. T1 / 2 pentru Genferon este de 12 ore, ceea ce necesită utilizarea medicamentului cel puțin de două ori pe zi.

Efecte terapeutice (principii de tratament)

Efectele interferonului

Efectul antibacterian al medicamentului se realizează prin activarea celulelor sistemului imunitar, care încep să lupte mai eficient cu bacterii patogene.

Efectul imunomodulator al medicamentului Genferon se manifestă prin creșterea activității celulelor imunocompetente care captează direct celulele microbiene, le distrug și le îndepărtează din organism. Acest efect se numește intensificarea activității imunității celulare, care este asigurată de limfocitele T sau, așa cum sunt acestea, de CD8 +. T limfocitele T activate rapid distrug bacteriile patogene și virușii din sânge și pătrund în celulele corpului uman. În plus față de celulele afectate de microbii patogeni, limfocitele T recunosc și distrug celulele care au suferit transformări ale tumorii și pot servi drept sursă pentru creșterea tumorilor.

În plus față de activarea limfocitelor T, Genferon sporește activitatea celulelor ucigașe (celulele NK, CD16 +), care sunt capabile să distrugă 5-10 ori mai multe microorganisme patogene, comparativ cu limfocitele. Consolidarea activității celulelor ucigătoare cu o creștere a vitezei și eficienței proceselor de fagocitoză, care sunt asigurate prin eliberarea masivă de celule speciale - macrofage care trăiesc în țesuturile corpului.

A doua direcție de activare a apărării imune a organismului sub acțiunea medicamentului Genferon este caracterizată prin creșterea producției de molecule biologice speciale - anticorpi îndreptați împotriva microorganismelor patogene. Anticorpii sunt imunoglobuline și sunt produse de celule speciale - limfocitele B care circulă în sânge.

Preparatul Genferon crește, de asemenea, producția unei molecule complexe de histocompatibilitate, care este necesară pentru identificarea propriilor celule în corpul uman și pentru a le distinge cu structurile microbilor patogeni și a celulelor infectate cu viruși.

Genferon activează toate tipurile de celule albe din sânge localizate la suprafață și în interiorul membranelor mucoase, ceea ce permite întărirea răspunsului imun și eliminarea eficientă a focalizării patologice în cel mai scurt timp posibil. Componentele preparatului Genferon sporesc sinteza moleculelor de imunoglobulină A (IgA), care asigură protecția împotriva microorganismelor patogene asupra membranelor mucoase și previne recurența inflamației.

Efectul antiproliferativ al medicamentului este exprimat în suprimarea directă a activității aparatului genetic al virușilor și chlamidiilor, care oprește reproducerea acestuia din urmă.

Efectele taurinei

Efectele benzocainei

Astfel, medicamentul Genferon are efecte terapeutice pronunțate care pot vindeca în mod eficient bolile cronice inflamatorii curente pe termen lung ale tractului urinar al bărbaților și femeilor.

mărturie

Contraindicații

Instrucțiuni de utilizare

Plan de utilizare pentru femei

Dacă există o boală inflamatorie de lungă durată a tractului urogenital, după tratamentul principal de 10 zile, este necesar să se continue administrarea de Genferon timp de 1-3 luni, câte un supozitor la fiecare trei zile.

O boală infecțioasă severă a tractului genital este permisă a fi tratată cu o combinație de supozitoare Genferon cu alte supozitoare cu proprietăți antibacteriene și antifungice. În această situație, dimineața 1 supozitorul Genferon 500000 UI este introdus în vagin, iar seara 1 supozitor Genferon 1000 000 UI este injectat în rect, iar în vagin, al doilea preparat cu activitate antimicotică și antimicrobiană pronunțată. Cursul este de 10 zile.

Pentru a reorganiza vaginul, a normaliza biocenozele microbiene, a trata infecțiile cu transmitere sexuală și inflamațiile sistemului urogenital, femeile gravide pot utiliza supozitorul de droguri Genferon 1 de 250.000 UI de două ori pe zi. Pentru a face acest lucru, un supozitor este introdus în vagin dimineața și seara, timp de 10 zile. Femeile gravide pot beneficia de tratament pentru o perioadă de 13-40 de săptămâni.

Schema de aplicare pentru bărbați

Generon pentru bărbați se administrează rectal (în rect), un supozitor, de două ori pe zi, timp de 10 zile.

Pe fundalul utilizării lui Genferon, puteți utiliza terapia cu vitamine (B și C), care crește semnificativ eficacitatea medicamentului.

Schema de aplicații pentru copii

Copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani pot folosi cu supărare supozitoarele Genferon la o doză de 250.000 UI. Adolescenții cu vârsta peste 14 ani pot utiliza medicamentul în orice doză (250.000 UI, 500.000 UI și 1.000.000 UI), în funcție de severitatea bolii.

Genferon este cel mai adesea folosit pentru a trata copiii cu boli respiratorii virale acute sau infecții ale tractului urinar. Lumanari pentru copii sunt administrate exclusiv rectal, adică în rect. Evitați introducerea Genferon în vagin la fetele sub 7 ani, deoarece microflora copilului nu este suficient dezvoltată și nu este pregătită pentru expunerea la substanțe chimice agresive.

Astfel, pentru tratamentul infecțiilor virale acute la copii, un supozitor se administrează în rect de două ori pe zi, timp de 5 zile. Dacă boala este prelungită sau cronică, atunci durata tratamentului este prelungită la 10 zile. După finalizarea cursului, pentru a preveni recurența unei infecții virale și pentru a întări imunitatea copilului, puteți lua un supozitor rectal, seara, o dată la două zile, timp de 1 până la 3 luni.

Tratamentul bolilor sistemului urinar și organelor genitale la copii se efectuează utilizând un curs de 10 zile de administrare rectală a medicamentului Genferon, un supozitor de două ori pe zi. Trebuie să vă asigurați că intervalul dintre cele două injecții de Genferon nu depășește 12 ore.

Utilizarea medicamentului la copii trebuie combinată cu aportul de vitaminele A și C, precum și antibiotice și alte medicamente care pot fi utilizate pentru a trata bolile inflamatorii virale sau infecțioase.

Contraindicațiile privind utilizarea Genferon la copii sunt similare cu cele pentru adulți (boli autoimune, reacții alergice). Dacă apar alergii, este necesar să întrerupeți imediat administrarea medicamentului.

supradoză

Efecte secundare

Instrucțiuni speciale

Genferon în timpul sarcinii

Dacă este nevoie să luați Genferon în timpul alăptării, este mai bine să transferați copilul temporar la compuși artificiali.

Utilizarea medicamentului Genferon la femeile gravide timp de până la 12 săptămâni este nedorită deoarece nu există date obiective privind efectul medicamentului asupra corpului mamei și fătului.

Utilizarea Genefron la copii

Pentru tratamentul infecțiilor virale la copii, este mai bine să se utilizeze medicamente special dezvoltate care să țină cont de particularitățile funcționării sistemului imunitar al copilului. Trebuie amintit faptul că copilul nu este un adult în miniatură, sistemul său imunitar funcționează complet diferit, mecanismele imune funcționează în alte moduri.

opinii

Astăzi, imunomodulatorul Genferon are recomandări bune, care sunt furnizate de eficacitatea ridicată a medicamentului. Acest medicament este mai frecvent utilizat de persoanele care au suferit de mult timp de boli cronice ale sistemelor urinare și genitale și au suferit numeroase tratamente. În astfel de situații, a primit tratamente prevede remisie a bolii, dar din cauza eșecului de propria ezitare cea mai mică a sistemului imunitar poate duce la recidiva sau dezvoltarea de dysbiosis, care poate exista de ani de zile, reducerea calității vieții. Introducerea imunoglobulatorului Genferon în terapia complexă permite evitarea recidivelor și restabilirea microflorei normale a organelor sistemului urogenital. În majoritatea covârșitoare a cazurilor, terapia are succes și nu există recidive la o boală dureroasă, astfel încât oamenii lasă feedback pozitiv despre Genferon.

În cazuri rare, puteți găsi comentarii negative despre medicament. Acest lucru se poate datora utilizării necorespunzătoare a medicamentelor, a lipsei de dovezi sau a afectării profunde a statutului imunitar, care necesită corecții grave. Dacă o persoană are încălcări grave ale imunității, atunci Genferon nu va avea un efect semnificativ și se vor dezvolta recurențe ale bolii. Foarte rar, oamenii nu au sensibilitate la interferonul produs de un anumit tip de microorganism, ceea ce duce, de asemenea, la absența unui efect pozitiv din partea medicamentului. În acest caz, oamenii lasă feedback negativ.

Supozitoare Genferon Light

Ambele doze au o formă cilindrică, arătată la un capăt. Are o culoare albă sau galben-albă în exterior, conținutul intern pare uniform în tăiere.

În unele dintre lumânările din secțiune pot fi văzute tije de aer de formă alungită sau un gol sub formă de pâlnie. Supozitoare Genferon Light ambele doze (125.000 UI și 250.000 UI) sunt disponibile în ambalaje de 5 sau 10 bucăți.

Medicamentul este disponibil sub formă de supozitoare (supozitoare) pentru administrare vaginală sau rectală. Suportul Genferon are forma unui cilindru cu capăt ascuțit, este vopsit în culoarea albă sau gălbuie.

Suprafața interioară a supozitorului are o structură uniformă. Uneori, pe incizia supozitorului, se dezvăluie un miez de aer sau o cavitate mică în formă de pâlnie.

Preparatul Genferon de orice dozaj este disponibil în cutii de 5 sau 10 supozitoare de către compania farmaceutică internă ZAO Biocad.


Supozitoarele sunt albe sau albe, cu o nuanță gălbuie, cu formă cilindrică, cu capăt ascuțit, omogen în secțiune longitudinală. La tăiere, prezența unei tije de aer sau a unei caneluri în formă de pâlnie.

Lumanari au o formă cilindrică, cu un capăt conic de culoare albă sau bej deschis, cu o secțiune longitudinală, masa fiind omogenă în structură, deși uneori o mică depresiune este permisă la bază.

Ele vin în trei forme:

 1. 1 supozitor conținând ingrediente active: interferon alfa-2b recombinant uman - 250.000 UI; taurină - 0,01 g, benzocaină - 0,055 g; componente auxiliare: dextran 60 000, macrogol 1500, polisorbat 80, emulgator T2, hidrocitrat de sodiu, acid citric, apă purificată, grăsime refractară, care nu provoacă reacții alergice locale.
 2. 1 supozitor care conține ingrediente active: interferon alfa-2b recombinant uman - 500000 UI; taurină - 0,01 g, benzocaină - 0,055 g; componente auxiliare: dextran 60 000, macrogol 1500, polisorbat 80, emulgator T2, hidrocitrat de sodiu, acid citric, apă purificată, grăsimi refractare.
 3. 1 supozitor conținând ingrediente active: interferon alfa-2b recombinant uman -1 000 000 ME; taurină - 0,01 g, benzocaină - 0,055 g;

Componente auxiliare: dextran 60 000, macrogol 1500, polisorbat 80, emulgator T2, hidrocitrat de sodiu, acid citric, apă purificată, grăsimi refractare.

Recent, lumanari pentru copii Genferon sunt vândute lanțurilor de farmacii numite Genferon Light. Sunt ambalate în plăci de folie și plasate într-o cutie de carton, care împiedică impactul mecanic asupra medicamentului.

O placă conține 5 capsule sigilate, pentru o deschidere ușoară există o incizie specială. Fiecare cutie are două plăci.

Genferon Light pentru copii este bine tolerat de către copii, sigur în copilărie. Medicamentul este prescris de pediatrii în tratamentul complex al infecțiilor virale respiratorii acute.

Supozitoarele de la alb la alb, cu o nuanță gălbuie de culoare, cilindrice, cu un capăt ascuțit.

Condiloamele sunt formațiuni de viermi cauzate de papilomavirusul uman. Purtătorii acestui virus sunt jumătate din umanitate. În majoritatea cazurilor, formarea culorii roz sau a pielii este localizată pe organele genitale.

Virusul activ nu este numai pe membrana mucoasă a organelor genitale. Agentul patogen se găsește în urină, salivă. Boala cutanată este extrem de contagioasă. Verucile genitale sunt adesea situate în grupuri care necesită un studiu atent, tratament în timp util.

Cauze de apariție Simptome și forme ale bolii Metode de tratare a bolii Medicamente pentru medicamente Metode moderne de eliminare Remedii și prescripții populare Recomandări de prevenire

Cauzele lui

Formațiile formate din rădăcini apar ca urmare a activității HPV (papilomavirus uman). Apariția verucilor genitale și a papilomilor determină mai multe varietăți ale virusului.

Mecanismul de acțiune al lui Genferon

Agentul farmacologic Genferon constă din alfa-2-interferon, anestezină și taurină:

 1. Alfa-2-interferonul - acționează ca un mijloc de a corecta și stimula sistemul imunitar. Ea provoacă o creștere a imunității celulare la nivel local și, de asemenea, ajută la reducerea reproducerii virusurilor și a bacteriilor prin expunerea lor la imunoglobulină A.
 2. Anestezina - un medicament de acțiune locală, care reduce răspunsul inflamator în membranele mucoase ale tractului genital. Prin acțiunea sa, durerea, arsura, mâncărimea cu diverse boli ale sistemului genito-urinar sunt reduse semnificativ.
 3. Taurina este un medicament care stimulează țesuturile organismului să-și regenereze și să-și restabilească funcția. Este deosebit de important ca această componentă să fie luată în considerare în tratamentul eroziunilor membranei mucoase. Taurina ajută la reducerea diametrului eroziunii și a creșterii țesutului epitelial non-keratinizant.

În medicamentul Genferon, componentele de mai sus sunt în raportul corect, astfel încât medicamentul luptă rapid și eficient cauza bolii, afectând sistemul imunitar uman.

Clasificarea nozologică (ICD-10)

- infecție A49.3 cauzate de micoplasma, neutochnennaya- A56 Alte chlamydia boli cu transmitere sexuală infecție putem- Trihomoniaz- A59 A60 anogenitale herpes viral - A63.8 Alte boala specificate predominant cu transmitere sexuală candidoza B37.3 putem- vulvei și vaginului (N77.1) - B97.7 Papillomavirusy- N34 uretrite și sindromice N41 boli uretrale inflamatorii ale prostatei N48.1 zhelezy- Balanopostit- N48.6 N70 Balanit- salpingită și ooforit- N72 bolile inflamatorii ale colului uterin boli matki- N74.4 inflamatorii ale organelor pelvine feminine prin apelarea TED Chlamydia (A56.1) - Boala N75.9 a glandei lui Bartholin N76 neutochnennaya- Alte boli inflamatorii ale vaginului si vulvy- Eroziunea N86 si ectropion a colului uterin

Opțiuni de utilizare: copii

Copiii cu vârsta de până la șapte ani au prescris medicamentul într-o doză mai mică - "Lumina", care conține 125.000 UI, doar o rețetă. Pentru copiii mai mari, sunt permise doze de 250, 500 și 1000 mii UI, în funcție de severitatea bolii.

Medicamentul este cel mai adesea prescris pentru tratamentul infecțiilor virale respiratorii acute, bolilor sistemului urogenital, este injectat în rect pentru o lumânare o dată pe zi, preferabil înainte de culcare.

Medicamentul este prescris în combinație cu antibiotice și vitamine și, deși sistemul imunitar al copilului acționează puțin diferit de cel al unui adult, contraindicațiile pentru utilizarea Genferon la copii sunt aceleași. Cu tulburări grave în funcționarea sistemului imunitar, medicamentul nu are un efect semnificativ.

Recenzii despre tratamentul copiilor "Genferon" - diferiți, atât pozitivi, cât și negativi. Dacă vorbim de copii sub 7 ani, atunci medicii prescriu cel mai adesea un medicament cu compoziție similară, dezvoltat ținând cont de vârsta imunității.

Genferon se aplică copiilor? În ciuda noutății disputelor legate de droguri și medicale, Genferon este folosit pentru a trata copiii din primele zile ale vieții. Dar numai în acele cazuri când este necesar.

De exemplu - copilul nu este în stare să se recupereze, imunitatea sa este foarte redusă, organismul nu face față infecției sau este necesar un tratament chirurgical complex.

Nu utilizați lumanari Genferon pentru tratamentul răcelii obișnuite, tusei sau frigului. Chiar și pentru tratamentul gripei la copii, supozitoarele de Genferon se utilizează numai cu o durată prelungită a bolii, atunci când imunitatea este foarte slăbită și organismul nu este capabil să facă față virusului.

Sfat: în tratamentul copiilor se utilizează cea mai mică concentrație de substanță activă - Genferon Light 125. Datorită cantității minime de interferon, probabilitatea unei reacții alergice la utilizarea acestor lumânări este cea mai mică.

Instrucțiunile de utilizare pentru copii "Genferon" în anumite forme de eliberare pot fi folosite din copilărie. O doză de 125.000 U este considerată sigură - un astfel de format de supozitoare este prescris pentru copii până la vârsta de șapte ani.

Cu șapte ani și mai mult, puteți utiliza lumânări care conțin 250.000 UI de ingrediente active.

Pentru copii, instrucțiunile de utilizare "Genferon" sunt recomandate ca element al terapiei complexe a bolilor virale (inclusiv ARVI). De două ori pe zi administrată de lumânare, între tratamente, păstrând intervalele semi-zilnice.

Durata medicamentului - cinci zile. Dacă la sfârșitul unui astfel de curs simptomele nu dispar sau devin mai grele, este urgent să luați o întâlnire cu un medic calificat.

În cazul focarelor cronice de activitate virală, copiii "Genferon" sunt prescrise de două ori pe zi, între procedurile care iau pauze de 12 ore. În același timp, folosind alte mijloace pentru ameliorarea proceselor inflamatorii, infecție.

Cu focare de infecție, inflamație în tractul urogenital, cu forma acută a bolii, copiii "Genferon" sunt prescrise de două ori pe zi de un supozitor cu un program de zece zile. În același timp, se supune unui tratament specific la discreția medicului.

Sarcina și alăptarea

Spray Genferon Light

pot fi aplicate femeilor gravide și mamelor care alăptează fără restricții, în funcție de dozele uzuale.

Supozitoare Genferon Light. Astăzi, siguranța supozitoarelor de Genferon Light în timpul sarcinii, de la săptămâna 13 până la săptămâna 40, adică cel de-al doilea și al treilea trimestru de sarcină, a fost dovedită.

Efectele asupra corpului femeii și asupra fătului în timpul sarcinii din săptămâna 1 până în săptămâna 12 nu sunt clare. În cursul studiilor experimentale privind animalele, siguranța medicamentului Genferon Light a fost dezvăluită în raport cu fătul, dar și o creștere moderată a riscului de avort spontan la femei.

Studiile clinice au demonstrat siguranța utilizării intravaginale a Genferon® 250 000 UI pentru sarcină cu 13-40 săptămâni. Siguranța medicamentului în primul trimestru de sarcină nu a fost studiată.

Dacă este necesar, utilizarea medicamentului în trimestrele II și III ale sarcinii ar trebui să coreleze beneficiile așteptate cu mama și riscul potențial pentru făt.

Ca multe alte medicamente, "Genferon" este prescris pentru femeile gravide numai cu condiția ca riscul potențial de utilizare a acestuia să fie semnificativ mai mic decât beneficiile. Doza recomandată este de 250 UI.

Femeile care alăptează în momentul primirii lui "Genferon" se recomandă să decanteze și să transfere temporar copilul la alimentație artificială.

Poate fi utilizat în a doua jumătate a sarcinii, dacă beneficiile terapiei depășesc riscul posibil pentru făt.

Efecte terapeutice (principii de tratament)

Genferon este un medicament combinat - un imunomodulator, care este utilizat în principal pentru tratamentul bolilor inflamatorii cronice ale tractului urogenital la bărbați și femei.

Efectele terapeutice sunt furnizate de substanțele active din compoziția sa - interferonul alfa 2b, taurina și benzocaina.

Efectele interferonului

Alfa 2b se obține prin introducerea unei gena speciale în organismul bacteriei Escherichia coli, care produce această substanță. Interferonul alfa-2b uman are următoarele efecte locale și sistemice:

 • efect antiviral;
 • acțiune antibacteriană;
 • efectele imunomodulatoare;
 • efect antiproliferativ (oprirea reproducerii microorganismelor patogene).


Genferon are un efect antiviral prin afectarea anumitor

Care ajută la oprirea reproducerii virușilor. În plus față de activarea enzimelor, Genferon suprimă în mod direct semnalele de multiplicare a particulelor virale.

Efectul antibacterian al medicamentului se realizează prin activarea celulelor sistemului imunitar, care încep să lupte mai eficient cu bacterii patogene.

Instrucțiuni pentru supozitoare Genferon oferă o listă de infecții în care medicamentul are un efect terapeutic:

 • Virusul herpetic - folosit adesea pentru a trata virusul genital, dar poate fi de asemenea utilizat pentru orală și sindrila.
 • HPV sau papilomavirus uman.

Genferon - unul dintre cele mai recente medicamente pentru stimularea sistemului imunitar. În plus față de interferonul tradițional, acesta conține în plus taurină și anestezic.

Efectul combinat al acestor componente asigură un efect terapeutic - lumanările ajută la tratamentul herpesului și al altor infecții genitale. Cu toate acestea, concentrațiile mari determină adesea reacții alergice sau efecte secundare.

Bună ziua cititorilor! Astăzi, vă vom prezenta o formă populară de pregătire pentru tratamentul verucilor.

Acestea sunt lumanari de la negii, care pot fi rectale sau vaginale, precum si pentru diferite parti ale dezvoltarii bolii.

Unele dintre ele măresc imunitatea, altele au proprietăți antiseptice.

Care sunt lumanarile?

După cum sa menționat mai sus, lumânările sunt rectale și vaginale. Rectal, la rândul său, poate avea un efect sistemic sau local, vaginal - întotdeauna numai local.

Ce lumânări să utilizeze și ce cursă decide doctorul. Există lumânări numai cu un efect antiseptic, de exemplu, Betadine, care este adesea prescris pentru o infecție vaginală combinată cu bacterii, fungice și umane de papilomavirus.

Există medicamente care sunt utilizate în mod rectal, având în același timp acțiune locală (antiseptică), dar și sistemice (antivirale și imunostimulatoare). Acestea sunt Panavir, Genferon și Viferon.

Substanțele active ale medicamentului nu numai că pot opri dezvoltarea infecției, dar și provoacă dezvoltarea inversă (involuția).

Tratamentul condilomului este de obicei lung. Într-adevăr, pe lângă eliminarea manifestărilor externe, este necesar să se reducă numărul de viruși din organism, altfel recidivele vă vor anunța imediat despre tine.

MAI MULTE DESPRE PRO: Ce sunt bastoane de kelp și de ce sunt necesare?

Pentru a vă menține puterea corpului, există multe mijloace: este o alimentație corectă, un mod de lucru și odihnă, reducerea stresului emoțional, diferite rețete populare.

Este cu ajutorul metodelor folclorice că puteți să curățați eficient corpul de toxine, să eliminați creșele plictisitoare de pe piele fără a vă vizita un medic și folosind proceduri costisitoare.

Dacă sunteți interesat de un tratament neconvențional, vă puteți familiariza cu această carte. Acesta conține întregul curs de tratament, datorită căruia puteți scăpa de veruci oriunde în organism în 2-3 luni.

antiseptice

În primul rând, Betadine este bine cunoscut. Lumânările conțin substanța activă povidonă-iod, care este un antiseptic cu spectru larg.

Nu este absorbit în fluxul sanguin general, funcționează doar local, în timp ce în mod eficient inactivarea fungilor, bacteriilor, virușilor.

Lumanari sunt produse pentru uz vaginal. După introducerea lor, povidonul-iod este în contact cu mucoasa, formând iod activ, care neutralizează agentul infecțios.

De cele mai multe ori, Betadine este prescris după îndepărtarea negilor chirurgical sau chimic, deoarece nu stimulează apărarea organismului.

În paralel, medicul prescrie medicamente care pot afecta sistemul imunitar, vom vorbi mai târziu despre ele.

Folosirea lumanarilor este simpla: se injecteaza dupa pre-curatarea vaginului (de exemplu, folosind dus), o data pe zi, de obicei pe timp de noapte.

Cursul de tratament este de 2 săptămâni. Contraindicațiile de utilizare sunt hipersensibilitatea la iod, disfuncția glandei tiroide, sarcina de până la 12 săptămâni, precauție în timpul alăptării, precum și pacienții cu dermatită Dürring.

Medicamente imunostimulate

Astfel de medicamente sunt în principal antivirale Viferon, Genferon, Panavir.

Acesta din urmă este disponibil sub formă de supozitoare rectale și vaginale pentru verucile genitale, precum și alte infecții ale naturii bacteriene, virale, fungice.

Panavir conține 200 mg. substanță activă, acționează ca o substanță antivirală și imunotropă. În tratamentul complex al condilomatozei, Panavir este prescris o dată la 3 zile sau o dată la 4 zile.

Aceasta se repetă de trei ori. Lumânările au, de asemenea, un efect analgezic ușor, se administrează o dată pe zi, pe timp de noapte, timp de 5 zile.

Influența indirectă asupra supozitoarelor de papilomavirus uman Genferon (există atât rectale, cât și vaginale).

Principalul ingredient activ este interferonul-alfa, recomandat pentru multe boli infecțioase la bărbați și femei.

Kipferon este unul dintre medicamentele domestice care au un efect imunostimulator. Medicamentul are efecte locale și sistemice.

Medicamentul este prescris rectal de două ori pe zi pentru 1 lumanare. Cursul va fi de 10 zile, este posibilă a doua etapă de tratament.

Se prepară sub formă de supozitoare rectale și vaginale, se combină: prima componentă este un preparat complex de imunoglobulină, al doilea este un interferon alfa recombinant uman 2.

Utilizarea medicamentului a arătat rezultate terapeutice bune, siguranță relativă și efecte secundare rare.

Este utilizat pe scară largă în tratamentul condiloamelor în practica ginecologică. Indiferent de tratamentul pe care îl alegeți, rețineți că, în același timp, partenerul dvs. trebuie să urmeze un curs de terapie cu medicamente.

Papilomavirusul uman este pe bună dreptate considerat o infecție cu transmitere sexuală. În ultimii ani, numărul persoanelor infectate și al persoanelor cu manifestări cutanate ale bolii a crescut semnificativ.

Virusul este periculos, mai presus de toate, cu capacitatea de a provoca cancer, cu patologii severe ale tractului respirator la nou-născuți, iar pacienții sunt întotdeauna confundați de un defect cosmetic, astfel încât cei mai mulți solicită ajutor medical în timp util.

Înainte de tratament, asigurați-vă că vă consultați cu experții! Urmăriți știrile noastre, sunt multe informații utile.

Interacțiuni medicamentoase

Utilizarea combinată a lui Genferon cu

sporește eficacitatea tratamentului bolilor infecțioase și inflamatorii ale tractului urinar.

Medicamente anticholinesterazice:

Atunci când sunt utilizate împreună cu Genferon, acestea pierd o parte din eficacitatea lor împotriva microorganismelor patogene.

Cu o creștere a temperaturii corporale după administrarea medicamentului este permisă o singură utilizare a paracetamolului într-o doză de 500-1000 mg.

GENFERON este cel mai eficient în combinație cu medicamente (inclusiv antibiotice și alte antimicrobiene) utilizate pentru tratarea bolilor urogenitale.

Analgezicele non-narcotice și medicamentele anticholinesterazice sporesc acțiunea benzocainei. Benzocaina reduce activitatea antibacteriană a sulfonamidelor.

Numirea complexă cu antibiotice și agenți antiseptici îmbunătățește efectul "Genferon". Îmbunătățiți efectul benzenului în compoziția agenților nesteroidieni care au efecte antiinflamatorii, cum ar fi Asprin, Baralgin, Diclofenac și altele, precum și medicamente anticholinesterazice: de exemplu, Prozerin, Eherin.

În același timp, Genferon reduce eficacitatea sulfonamidelor.

Indicatiile pentru utilizare includ terapia complexa a bolilor infectioase si inflamatorii ale tractului urogenital:

 1. prostatita;
 2. vulvovaginitis;
 3. uretrita;
 4. vaginoză bacteriană;
 5. eroziunea cervicală;
 6. micoplasmoze;
 7. cervicită;
 8. Vaginoza bacteriană;
 9. ureaplasmosis;
 10. trichomoniaza;
 11. anexita;
 12. Bartolini.

De ce "Genferon" ajuta lumanarile? Medicamentul este, de asemenea, prescris pentru tratamentul:

 • herpes genital;
 • chlamydia;
 • balanoposthitis;
 • balanita;
 • recidivantă candidoză vaginală;
 • infecții ale papilomavirusului uman.

Nu are sinonime. Efecte similare au analogii:

 1. Realdiron.
 2. Intron A.
 3. Altevir.
 4. Oftalmoferon.
 5. Grippferon.
 6. Interferonului.
 7. Vellferon.
 8. ALFARON.
 9. Interferal.
 10. Layfferon.
 11. Alfaferon.
 12. Lokferon.
 13. IFN-UE.
 14. Interferon alfa-2 recombinant uman.

Genferon este disponibil sub formă de supozitoare pentru administrare prin mijloace rectale sau vaginale. Pentru copiii de la 0 la 7 ani, preparatul conține IFN-alfa-2b 125000ME și taurină 5 mg.

Deoarece Genferon este un agent imunostimulant, este foarte bine combinat cu alte medicamente (antibiotice sau agenți antimicrobieni), în timp ce sporesc efectul lor terapeutic.

Analgezicele și medicamentele anticholinesterazice îmbunătățesc efectul Genferon. Astfel, astfel de medicamente pot fi combinate pentru a crește eficacitatea medicamentelor.

Cu toate acestea, înainte de a le utiliza, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră..

Se prezintă utilizarea "Genferon" cu vitaminele E și C, care accelerează acțiunea interferonului.

În terapia complexă, medicamentul este prescris cu alte medicamente antimicrobiene sau antibiotice. De exemplu, este bine combinat cu supozitoarele vaginale "Verzhinan". Acestea includ:

 • Agent antifungic nystatin
 • Aminoglicozid antibiotic neomicină sulfat
 • Substanța grupului imidazol ternidazol, care acționează împotriva microorganismelor anaerobe, inclusiv Trichomonas și gardnerella
 • Prednisolon metasulfobenzoat de sodiu corticosteroid este un agent antiinflamator local.

"Terzhinan" cu "Genferon" interacționează efectiv cu cistita, aftele și alte boli infecțioase ale sistemului urogenital.

Un alt antiseptic care interacționează perfect cu "Genferon" - "Hexicon". Principalul său ingredient activ este clorhexidina. "Hexicon" este produs sub formă de supozitoare vaginale și soluție. Eficace împotriva unui număr de agenți patogeni de diferite etiologii și locații.

Indicații pentru utilizare

Adesea, medicamentul este prescris femeilor pentru a reduce riscul de tranziție la forma cronică a bolilor inflamatorii ale sistemului urogenital și ale formațiilor polifoase.

Se crede că formațiunile polipoase sunt cauzate de virusul Epstein-Barr sau de alți reprezentanți ai virusurilor herpetice. Dacă te lupți cu viruși, probabilitatea de dispariție a polipilor crește de mai multe ori.

De aceea, formațiunile polipoase ale sistemului urogenital al unei femei sunt foarte bine tratate cu Genferon vaginal. Afecțiuni ginecologice pentru care se recomandă utilizarea acestui medicament:

 1. Herpesul virusului leziunilor sistemului reproducător.
 2. Infecția cu chlamydia.
 3. Afecțiuni inflamatorii cauzate de un grup de ureaplasme.
 4. Vaginită bacteriană.
 5. Eroziunea colului uterin provocată de procesele infecțioase.
 6. Bartolini.
 7. Anexita.
 8. Salpingo.
 9. Cervicitei.

În rândul urologilor andrologi, Genferon nu este mai puțin obișnuit. Bărbații sunt prescrise medicamentul rectal în bolile inflamatorii ale rectului, glandei prostatei, uretrei, penisului glans.

Genferon este numit nu numai în spitalele ginecologice, ci și în timpul tratamentului în ambulatoriu. Medicamentul este prescris, de obicei, în 2 supozitoare pe zi, vaginal, cu un interval de 12 ore.

Durata tratamentului trebuie să fie de cel puțin 10 zile. În acest timp, medicamentul acționează asupra virușilor și bacteriilor, îmbunătățește imunitatea locală și are un puternic efect antiinflamator.

Utilizarea medicamentului "suplimentele Genferon" în conformitate cu instrucțiunile de utilizare în ginecologie oferă un răspuns rapid, pe termen lung și eficient la boala sistemului urinar uman.

Printre recenziile de droguri este adesea întrebarea "Este posibil să utilizați Geneferon în timpul menstruației?". Răspunsul este cu siguranță pozitiv.

Generon cu lunar reduce posibilitatea de reproducere a agenților patogeni patogeni. Bacteriile în prezența sângelui, atmosfera caldă și umedă percep un astfel de mediu favorabil reproducerii și creșterii.

Utilizarea medicamentului "Candle Genferon" în timpul menstruației împiedică reproducerea microorganismelor patogene și ajută la reducerea inflamației în membrana mucoasă a organelor genitale feminine.

Trebuie remarcat faptul că o pauză în utilizarea unui medicament poate afecta negativ eficacitatea acestuia, deoarece efectul medicamentului crește treptat pe tot parcursul tratamentului.

O altă trăsătură a medicamentului este combinarea acestuia cu alți reprezentanți ai produselor farmaceutice. Se remarcă faptul că Genferon își mărește calitățile pozitive atunci când este combinată cu vitaminele C, A și B.

În acest caz, complexele de vitamine trebuie luate fie în pastile, fie sub formă injectabilă.

Medicamentul trebuie utilizat numai după numirea unui specialist.

Medicamentul nu poate fi utilizat în cazul:

 1. Reacție alergică severă la una dintre componente.
 2. Cu modificări pronunțate ale indiciilor de trombocite și leucocite în analiza clinică a sângelui.

Este posibil să se facă față bolii sistemului urogenital fără Genferon?

Componentele produsului Genferon au un efect complex, oferind efecte antivirale, antibacteriene, antiinflamatorii și imunomodulatoare. O astfel de abordare cuprinzătoare va reduce riscul ca inflamația acută să devină cronică și, de asemenea, să reducă semnificativ timpul de îmbolnăvire.

Utilizarea medicamentului în bolile cronice va permite obținerea unei remiteri stabile a bolii. Efectul versatil al medicamentului îi permite să fie utilizat pentru toate tipurile de boli ale sistemului urogenital, care sunt însoțite de o încălcare a imunității și de adăugarea de boli infecțioase.

Metodele de utilizare a medicamentului Genferon diferă la bărbați și femei.

Plan de utilizare pentru femei

În funcție de gravitatea patologiilor infecțioase și inflamatorii ale sistemelor urinare și genitale, durata cursului, gravitatea plângerilor, femeile trebuie să utilizeze Genferon 250.000 UI, 500.000 UI sau 1.000.000 UI.

Supozitoarele se administrează de două ori pe zi în vagin sau rect, în funcție de localizarea patologiei (în vaginul cu

tractul genital și în rectul cu inflamația tractului urinar). Tratamentul continuă cel puțin 10 zile.

Dacă există o boală inflamatorie de lungă durată a tractului urogenital, după tratamentul principal de 10 zile, este necesar să se continue administrarea de Genferon timp de 1-3 luni, câte un supozitor la fiecare trei zile.

O boală infecțioasă severă a tractului genital este permisă a fi tratată cu o combinație de supozitoare Genferon cu alte supozitoare cu proprietăți antibacteriene și antifungice.

În această situație, dimineața 1 supozitorul Genferon 500000 UI este introdus în vagin, iar seara 1 supozitor Genferon 1000 000 UI este injectat în rect, iar în vagin, al doilea preparat cu activitate antimicotică și antimicrobiană pronunțată.

Pentru a reorganiza vaginul, a normaliza biocenozele microbiene, a trata infecțiile cu transmitere sexuală și inflamațiile sistemului urogenital, femeile gravide pot utiliza supozitorul de droguri Genferon 1 de 250.000 UI de două ori pe zi.

Pentru a face acest lucru, un supozitor este introdus în vagin dimineața și seara, timp de 10 zile. Femeile gravide pot beneficia de tratament pentru o perioadă de 13-40 de săptămâni.

Schema de aplicare pentru bărbați

Bărbații pentru tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii ale sistemului urinar și ale tractului genital aplică supozitoare Genferon în doze de 500.000 UI și 1.000.000 UI, în funcție de severitatea patologiei, durata bolii și severitatea bolii clinice

Generon pentru bărbați se administrează rectal (în rect), un supozitor, de două ori pe zi, timp de 10 zile.

Pe fundalul utilizării lui Genferon, puteți utiliza terapia cu vitamine (B și C), care crește semnificativ eficacitatea medicamentului.

Schema de aplicații pentru copii

Copiii sub 7 ani pot folosi medicamentul Genferon Light la o doză de 125.000 UI, numai la recomandarea unui medic.

Copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani pot folosi cu supărare supozitoarele Genferon la o doză de 250.000 UI. Adolescenții cu vârsta peste 14 ani pot utiliza medicamentul în orice doză (250.000 UI, 500.000 UI și 1.000.000 UI), în funcție de severitatea bolii.

Genferon este cel mai adesea folosit pentru a trata copiii cu boli respiratorii virale acute sau infecții ale tractului urinar. Lumanari pentru copii sunt administrate exclusiv rectal, adică în rect.

Evitați introducerea Genferon în vagin la fetele sub 7 ani, deoarece microflora copilului nu este suficient dezvoltată și nu este pregătită pentru expunerea la substanțe chimice agresive.

Astfel, pentru tratamentul infecțiilor virale acute la copii, un supozitor se administrează în rect de două ori pe zi, timp de 5 zile. Dacă boala este prelungită sau cronică, atunci durata tratamentului este prelungită la 10 zile.

După finalizarea cursului, pentru a preveni recurența unei infecții virale și pentru a întări imunitatea copilului, puteți lua un supozitor rectal, seara, o dată la două zile, timp de 1 până la 3 luni.

Tratamentul bolilor sistemului urinar și organelor genitale la copii se efectuează utilizând un curs de 10 zile de administrare rectală a medicamentului Genferon, un supozitor de două ori pe zi. Trebuie să vă asigurați că intervalul dintre cele două injecții de Genferon nu depășește 12 ore.

Utilizarea medicamentului la copii trebuie combinată cu aportul de vitaminele A și C, precum și antibiotice și alte medicamente care pot fi utilizate pentru a trata bolile inflamatorii virale sau infecțioase.

Contraindicațiile privind utilizarea Genferon la copii sunt similare cu cele pentru adulți (boli autoimune, reacții alergice). Dacă apar alergii, este necesar să întrerupeți imediat administrarea medicamentului.

MAI ABM: Lumanari antiinflamatorii in ginecologie

supradoză

Supradozajul acestui medicament până în prezent nu a fost identificat nici măcar o singură dată. Cu toate acestea, în situația introducerii unui număr mare de supozitoare, este necesar să luați simultan o pauză în primire timp de 24 de ore și, după o zi, să continuați tratamentul în conformitate cu schema indicată de medic.

1. Bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femei.

1 supozitor (250 UI LLC sau 500 UI LLC sau 1.000.000 UI, în funcție de severitatea bolii), vaginal sau rectal (în funcție de natura bolii)

O dată pe zi, în fiecare zi timp de 10 zile. Forme prelungite de 3 ori pe săptămână în fiecare zi, 1 supozitor pentru 1-3 luni.

În cazul unui proces inflamator inflamator pronunțat în vagin, este posibil să se utilizeze 1 lumânare 500 000 UI intravaginal dimineața și 1 lumanare 1 000 000 UI rectal peste noapte, simultan cu introducerea unei lumanari conținând agenți antibacterieni / fungicizi în vagin.

Pentru a normaliza indicii imunității locale în tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femeile cu vârsta gestațională de 13-40 săptămâni, se utilizează 1 supozitor de 250.000 UI vaginal, de 2 ori pe zi, în fiecare zi timp de 10 zile.

2. Bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la bărbați.

Rectal 1 supozitor (500 000 UI sau 1 000 000 UI, în funcție de severitatea bolii) de 2 ori pe zi timp de 10 zile.


Pentru a preveni reinfectarea urogenitală, se recomandă să se ia în considerare tratamentul simultan al partenerului sexual.

Utilizarea medicamentului în timpul menstruației este permisă.

Preparatul GENFERON® nu afectează performanțele activităților potențial periculoase care necesită o atenție deosebită și reacții rapide (conducere, mașini, etc.).

Acest medicament este utilizat diferit la bărbați și femei:

 1. Femeile pot folosi medicamentul atât vaginal, cât și rectal, în funcție de localizarea și natura bolii, durata cursului și severitatea. Lumanari sunt introduse de doua ori pe zi, cursul este de 1,5 saptamani, si in prezenta unui proces inflamator puternic - de la 1 la 3 luni. Uneori, aplicarea poate fi combinată - cu boală infecțioasă severă, apoi, în plus față de medicamentele antiinflamatorii, lumânările sunt folosite atât vaginal, cât și rectal, câte un supozitor în fiecare dimineață și seară. Femeile gravide încep tratamentul la 13 săptămâni după concepție;
 2. Bărbații utilizează rectal "Genferon" în doze de 500 și 1000 mii UI, în funcție de gravitatea și durata bolii, supozitoarele sunt prescrise de două ori pe zi, cursul fiind de până la 10 zile.

Experții observă că utilizarea în paralel a vitaminelor B și C îmbunătățește efectul.

Supozitoarele sunt adesea prescrise pentru tratamentul bolilor sistemului urogenital al unei etimologii infecțioase în semestrele al doilea și al treilea. Componentele bioactive ale medicamentului declanșează procese enzimatice în corpul unei femei, care nu permit multiplicarea virusului, ceea ce îmbunătățește sistemul imunitar al organismului.

"Genferon" se aplică atunci când:

 • trichomoniaza;
 • afte;
 • herpes;
 • ureaplasmoză și altele

De obicei, cursul este prescris timp de 10 zile, dacă boala este cronică, atunci cursul va fi mai lung.

Instrucțiunile de utilizare "Genferon" (lumânări și pulverizare) prescriu utilizarea schemelor, în funcție de sex și de vârsta pacientului.

femei

1 supozitoare intravaginal sau în rect 2 ori pe zi (în funcție de severitatea bolii organelor sistemului genital și urinar, gravitatea plângerilor și durata bolii la o doză de 250 mii, 500 mii sau 1 milion UI). Cursul de tratament este de cel puțin 10 zile.

În cazul unei boli inflamatorii de lungă durată a sistemului genito-urinar după tratamentul principal, se recomandă continuarea tratamentului cu Genferon încă 1 până la 3 luni, cu o lumânare la fiecare 3 zile.

Pentru reabilitarea vaginului și pentru normalizarea biocenozei sale microbiene, precum și pentru tratamentul inflamației sistemului urogenital și a infecțiilor cu transmitere sexuală, femeile gravide (13 săptămâni și mai mult) pot utiliza medicamentul 1 supp.

250 mii UI de 2 ori pe zi timp de 10 zile. Cu o perioadă mai scurtă de sarcină ar trebui să se abțină de la a lua medicamentul.

bărbați

1 lumânare de 2 ori pe zi timp de 10 zile (pentru tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii ale sistemului genital și urinar în doze de 500 mii sau 1 milion UI, în funcție de natura și severitatea bolii, severitatea simptomelor clinice și durata bolii).

Aplicare prin pulverizare

La primele semne ale bolii, pulverizarea "Genferon Light" se administrează intranazal timp de 5 zile, câte o doză (câte un clic pe distribuitor) în fiecare pasaj nazal de 3 ori pe zi (o doză este de aproximativ 50 000 UI de interferon alfa-2b, doza zilnică nu trebuie să depășească 500.000 UI ).

La contactul cu un pacient cu ARVI și / sau în timpul hipotermiei, medicamentul este administrat în conformitate cu schema indicată de 2 ori pe zi timp de 5-7 zile. Dacă este necesar, cursurile preventive se repetă.

Metodă de utilizare pentru copii

Lumanari "Genferon" - nu este un medicament pentru copii. Cu toate acestea, instrucțiunile de utilizare indică faptul că un supozitor poate fi utilizat în procesul de tratare a unui copil.

Deci, copii sub 7 ani pot primi lumânări la o doză de 125 mii UI. Iar pentru copiii și adolescenții mai în vârstă (7-14 ani), sunt prescrise 250 mii lumanari UI.

De asemenea, această doză este indicată pentru copiii cu afecțiuni severe și prelungite.

Pentru sugari și copii prematuri (8 luni), este optim să se atribuie lumanari cu o doză de 125 mii UI de două ori pe zi, timp de 5 zile. Pentru bebelușii prematuri născuți la 8 luni, o lumânare cu aceeași doză este prezentată la fiecare 8 ore (de 3 ori pe zi), de asemenea timp de 5 zile.

Astfel de cursuri de tratament pot fi duplicate dacă este necesar. Este important să rețineți că pentru copiii sub 14 ani este posibilă introducerea lumanilor numai în anus.

Este necesar să se evite inserarea supozitorului în vagin.

Pentru copiii cu vârsta peste 7 ani, instrucțiunile de utilizare recomandă aderarea la dozele următoare ale preparatului "Genferon" de 250 mii UI.

 • În cazul proceselor inflamatorii virale de natură acută a diferitelor dislocări: 1 supozitor 2 ori pe zi, într-un curs de 5 zile
 • Atunci când procesele inflamatorii virale de diferite dislocări de natură cronică: 1 lumânare (250 mii UI) de două ori pe zi timp de 10 zile. Cursul include, de asemenea, terapia de întreținere (1-3 luni). În acest moment, se administrează un supozitor copilului în fiecare zi, de preferință seara.
 • În infecțiile acute ale sistemului urinar: 1 lumânare (250 mii UI) de două ori pe zi, în următoarele 10 zile

Lumanari Genferon Light sunt prescrise de pediatru copiilor în tratamentul complex al diferitelor infecții virale respiratorii acute și bolilor infecțioase, a bolilor respiratorii acute virale și a celor bacteriene și virale în natură, în bolile asociate cu inflamația infecțioasă a organelor urologice și genitale.

Administrarea rectală a medicamentului asigură o absorbție rapidă în corpul uman. Componentele medicamentului intră direct în sânge și nu sunt absorbite prin ficat. Această cale de administrare a medicamentelor este delicată pentru copii, precum și pentru persoanele care suferă de diverse afecțiuni hepatice.

După o examinare amănunțită a copilului, un studiu al părinților, precum și pe baza rezultatelor obținute din analiza sângelui și a urinei, pediatrul poate prescrie Genferon ca tratament pentru orice boală.

Pentru sugari și copii cu vârsta de până la șapte ani, este prescrisă o doză minimă de 125.000 de unități, după șapte ani - 250.000 de unități.

Deoarece medicamentul aparține agenților imunostimulatori, este deosebit de eficient în stadiile inițiale în cazurile de infecții virale respiratorii acute, boli cronice și alte boli inflamatorii virale, în special în forma acută la copii.

Medicamentul este prescris într-un supozitor dimineața și seara, astfel încât intervalul dintre administrarea medicamentului să fie de cel puțin douăsprezece ore. Cel mai adesea, tratamentul durează între cinci și zece zile.

Pentru bolile organelor urogenitale și pentru inflamația infecțioasă la copii, tratamentul cu supozitoare Genferon durează zece zile de două ori pe zi, cu un interval de doisprezece ore.

Metoda de "Genferon" este indicată pentru diferite boli infecțioase, ale căror agenți cauzali sunt viruși, bacterii, protozoare, ciuperci. Cu ajutorul ei tratează:

 • Bolile genitale de sex masculin și feminin cauzate de virusul herpes, HPV (papilomavirus uman), gardnerella, micoplasma, ureplazma, chlamydia, trichomonas, candida și alte microorganisme
 • Rece - infecții respiratorii acute și infecții virale respiratorii acute, bronșită acută etc.
 • Afecțiunile tractului urinar, în special, cistita cronică bacteriană.

Citiți, decât bolile sistemului genito-urinar sunt periculoase, în articol: Cauzele și tratamentul senzației de arsură la urinare la bărbați și femei.

Lumanarile sunt administrate vaginal sau rectal, in functie de sexul pacientului, natura bolii si terapia prescrisa.

Femeile pentru tratamentul bolilor sistemului urogenital sunt prescrise de 2 ori în 12 ore, câte un supozitor cu doze de 500 mii UI sau 1000 mii UI. De regulă, este o injecție vaginală.

Durata tratamentului este de până la 10 zile. În tratamentul formelor cronice ale bolii se utilizează de trei ori pe săptămână pentru 1 lumanare, cu un interval de o zi, timp de 1-3 luni.

Puteți folosi lumânări în timpul menstruației.

Pentru inflamația infecțioasă acută a tractului genital feminin se utilizează terapie complexă:

 1. Dimineața vaginală Genferon 500 mii UI
 2. Seara, Genferon rectal 1000 mii UI și, în plus, supozitoare vaginale cu acțiune antibacteriană (de exemplu, "Hexicon").

Barbatii, in special "Genferon" cu prostatita, se demonstreaza ca folosesc supozitoare rectale de doua ori pe zi, cu o doza de 500.000 sau 1.000.000 UI, in functie de severitatea afectiunii. Utilizați medicamentul timp de cel mult 10 zile.

Sub supravegherea unui medic, puteți utiliza "Genferon" pentru copii, cu doze diferite, în funcție de vârsta pacientului:

 • 1-7 ani - un pediatru poate prescrie Genferon Light (125.000 UI)
 • 7-14 ani - doza crește până la 250 mii UI
 • Peste 14 ani - doze similare adulților: 250 mii UI, 500 mii UI sau 1 000 000 UI, în funcție de severitatea bolii.

Lumanari, care sunt ușor mai mici decât de obicei, se introduc în rect după 12 ore. Durata recepției - 5 zile. Dacă un copil are o recădere a unei boli cronice sau boala a luat o formă prelungită, medicul poate adăuga un alt ciclu de tratament de 5 zile.

Poate că utilizarea medicamentului în scopuri profilactice: un supozitor pentru noapte, în fiecare zi. Utilizarea preventivă a medicamentului este de la 1 la 3 luni.

În timpul sarcinii și alăptării

Atunci când decideți dacă să utilizați "Genferon" pentru tratamentul femeilor însărcinate, medicul trebuie să relaționeze beneficiile cu mama față de răul care ar putea fi cauzat copilului.

Medicamentul nu este prescris mai devreme de 12 săptămâni de sarcină. Acest medicament este utilizat în terapia sistemică pentru ureaplasma identificată, aftoasă, herpes virus, HPV, cistita și alte boli virale și bacteriene.

"Genferon" nu este prescris în timpul alăptării.

În funcție de scopul terapiei, metodele de utilizare a medicamentului variază într-o oarecare măsură. Principalele puncte în tratamentul femeilor sunt următoarele:

 • schema standard - o lumanare in vagin de doua ori pe zi timp de zece zile (pentru boli ginecologice si infectii genitale);
 • berea de seară - dacă este necesar (dacă există alte supozitoare), puteți să o puneți pe cale rectală;
 • în cazul proceselor recurente - după tratamentul principal este necesar să se pună o lumină timp de trei luni;
 • în cazul bolilor care nu au legătură cu organele genitale - lumanările trebuie plasate pe cale rectală;
 • în timpul menstruației - trebuie să treceți la utilizarea rectală.

Barbatii si copiii trebuie sa foloseasca un supozitor pentru rect in fiecare dimineata si seara.

Spray-ul nazal "Genferon" este folosit la bărbați, femei și copii după 7 ani - de două ori pe zi, o injecție pentru prevenirea și tratamentul răcelilor.

Infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femei. 1 supp. (250000 sau 500000 ME, în funcție de severitatea bolii) intravaginal, de 2 ori pe zi, în fiecare zi timp de 10 zile. Forme prelungite de 3 ori pe săptămână în fiecare zi, 1 supp. în 1-3 luni. Bolile infectate și inflamatorii la bărbați. Rectal, 1 supp. (500000 sau 1 milion ME, în funcție de severitatea bolii) de 2 ori pe zi timp de 10 zile.

Alokin Alfa este un medicament antiviral de origine rusă. Eficient împotriva herpesului și a HPV. Revizuiri bune în rândul medicilor și pacienților - vindecarea până la 98%. Producătorul: FMBA Rusia După injectarea de Allokin-alfa, efectul terapeutic durează 7 zile.

Pentru a achiziționa, aveți nevoie de o prescripție medicală.

mărturie

Allokin-alfa sa arătat bine în următoarele infecții virale:

 • Papilomavirus uman, în special tipurile sale oncogene (citiți mai multe informații despre HPV)
 • Herpes virusul 1 și tipul 2
 • Virusul hepatitei B
 • Virusul gripal

Allokin alfa este disponibil în fiole, sub formă de pulbere. Cutia poate fi de 1, 2, 3, 5 sau 10 fiole. O fiolă - o injecție. Tabletele nu sunt făcute.

Utilizarea supozitoarelor de Genferon este indicată pentru tratamentul bolilor infecțioase și inflamatorii, care includ:

 • Infecții ale tractului urogenital la femei sau fete - chlamydia, herpes genital, candidoză vaginală, micoplasmoză, ureaplasmoză, trichomoniasis, gardnerelloză, eroziune cervicală sau inflamație a colului uterin, adnexită, bartholinită.
 • Patologia infecțioasă și inflamatorie a tractului urogenital la bărbați - balanită, balanopotită, uretrită.
 • Inflamația cronică a vezicii urinare (cistită cronică).
 • Proces inflamator acut în mucoasa bronșică - bronșită acută.

Această terapie vă permite să măriți activitatea funcțională a sistemului imunitar. Medicamentul intravaginal poate fi utilizat pentru femeile însărcinate și care alăptează.

O contraindicație absolută a utilizării supozitoarelor cu Genferon este intoleranța individuală sau hipersensibilitatea la substanțele active sau la componentele auxiliare ale medicamentului.

Cu grijă, se utilizează în exacerbarea bolilor alergice concomitente. Înainte de a începe să folosiți lumanari, Genferon trebuie să vă asigurați că nu există contraindicații.

Supozitoarele Genferon sunt utilizate prin introducerea lor în rect (administrare rectală) sau în vagin la femei (administrare intravaginală). Dozajul și tratamentul sunt determinate de patologia principală:

 • Patologia infecto-inflamatorie a tractului urogenital la femei, în funcție de gravitatea procesului patologic de 250.000 UI sau 500.000 UI intravaginal, de 2 ori pe zi. Este de asemenea posibilă o combinație de administrare intravenoasă (dimineața) și rectală (seară) a supozitoarelor. Durata cursului terapiei este de 10 zile în medie.
 • Patologia infecțioasă și inflamatorie la bărbați - supozitoarele Genferon sunt administrate rectal (150.000 sau 500.000 UI, în funcție de severitatea procesului patologic) de 2 ori pe zi, 7-10 zile.
 • Tratamentul combinat al bronșitei acute la adulți - un supozitor de 1.000.000 UI, de 2 ori pe zi, rectal, timp de 5 zile.
 • Cistita cronică - în timpul recidivei (exacerbării) procesului inflamator 1000000 UI de 2 ori pe zi rectal. Apoi, pentru prevenirea recidivei, 1 lumânare (1 000 000 UI) se aplică o dată pe zi timp de 40 de zile.

Dacă este necesar, doza și durata cursului tratamentului pot fi ajustate de medicul curant.

mărturie

Deoarece gama de proprietăți terapeutice ale Genferon este destul de mare, ea a găsit o aplicare largă în terapia complexă a diferitelor boli inflamatorii ale sistemului genitourinar al bărbaților și femeilor.

Genferon este utilizat atât ca un medicament independent, cât și ca parte a terapiei complexe cu utilizarea metodelor non-medicamentoase.

O contraindicație absolută a utilizării medicamentului Genferon este prezența sensibilității sau

Exacerbarea bolilor alergice și autoimune.

Hipersensibilitate la medicament.

"Genferon" este utilizat pe scară largă ca o componentă a terapiei în dezvoltarea proceselor inflamatorii ale sistemului urogenital la persoanele de ambele sexe.

Spray și lumanari Instrucțiunile de utilizare "Genferon" interzice dacă pacientul a identificat:

 • reacții alergice la una dintre componentele medicamentului;
 • sarcina timp de până la 12 săptămâni;
 • boli autoimune (diabet zaharat tip I, lupus eritematos sistemic, tiroidină Hashimoto, glomerulonefrită și altele);
 • exacerbarea condițiilor alergice.

Pentru instrucțiunea de droguri, Genferon nu reglementează nicio contraindicație. Cu toate acestea, pentru interferon (principalul ingredient activ din supozitoare) lista contraindicațiilor este destul de largă. Nu se recomandă tratamentul cu preparate interferonice pentru următoarele afecțiuni:

 • Încălcări ale inimii, ficatului, rinichilor.
 • Încălcări în sistemul nervos central (și anume - epilepsie).
 • Boli ale glandei tiroide (cu o glandă tiroidă bolnavă, interferonul poate provoca hipertensiune arterială).

Supersitoarele Genferon nu sunt prescrise dacă copilul are o intoleranță individuală la componentele și componentele individuale ale medicamentului. În cazul bolilor autoimune și alergice, nu există totuși contraindicații pentru persoanele din această categorie, medicamentul este prescris cu prudență.

Este interzisă utilizarea lumanarilor în următoarele condiții: primul trimestru de sarcină și reacția alergică individuală la substanțele incluse în compoziția sa.

Lumanari "Genferon" nu ar trebui să fie utilizat în caz de hipersensibilitate la orice componentă a medicamentului, precum și când au fost înregistrate vreodată alergii la medicamente analogice. Este necesară evitarea utilizării rectale în timpul exacerbării hemoroizilor.

Contraindicații privind utilizarea bolilor autoimune, deoarece medicamentul poate compromite exacerbarea sau progresia afecțiunilor. De exemplu, cu tiroidită autoimună, glomerulonefrită, diabet, sclerodermie.

"Genferon" în timpul sarcinii este permis numai începând cu săptămâna 12, în funcție de indicații. Nu există date privind siguranța aplicației mai devreme. În timpul utilizării în timpul alăptării, se recomandă întreruperea alăptării.

În cadrul terapiei complexe pentru bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital: - herpes genital; - chlamydia; - ureaplasmoză; - mycoplasmosis; - candidoză vaginală recurentă; - gardnerellez; - trichomoniasis; - infecții cu papilomavirus; cervicită - vulvovaginită - bartholinită - adnexită - prostatită - uretrită - balanită - balanopoșită.

Intoleranță individuală la interferon și alte substanțe care alcătuiesc medicamentul.
Cu grijă - exacerbarea bolilor alergice și autoimune.

Costul mediu al 10 supozitoare de Genferon Light 125,000 UI este de 213-310 ruble, prețul a 10 lumânări Genferon Light 250,000 UI variază între 274 și 380 ruble. Spray pentru introducerea Genferon Light 50.000 UI în nas este vândut la un preț mediu de 257 - 302 ruble.

Lumanarile Genferon pot fi cumparate la farmacie sau prin magazinul online. Producătorul recomandă eliberarea medicamentului pe bază de prescripție medicală, dar de multe ori puteți cumpăra Genferon fără prescripție medicală.

Prețul poate fi diferit și depinde de marca comercială a lanțului de farmacie, costurile de transport etc. Din moment ce Genferon este produs de ZAO Biocad, nu există nicio diferență între medicamente mai ieftine și mai scumpe.

Astfel, prețul mediu pentru 10 supozitoare pentru Genferon 250,000 UI este de 310 - 415 de ruble. Costul a 10 supozitoare de Genferon 500.000 UI este în medie 402 - 539 ruble, iar prețul a 10 bucăți de Genferon 1000 000 UI variază de la 552 la 700 de ruble.

Analogul bine cunoscut al "Genferon" - "Viferon", se bazează pe același ingredient activ - interferonul alfa 2b. Experții văd principala diferență dintre aceste două medicamente prin faptul că au un efect diferit asupra ciupercilor Candida, adică inhiba-le cu diferite grade de eficacitate.

Prețul "Genferon" este de la 350 la 500 de ruble.

Prețul mediu al "Genferon" (lumanari 500 mii ME numărul 10) la Moscova este de 428 de ruble. La Kiev, puteți cumpăra medicamente pentru 303 grivne, în Kazahstan - pentru 975 tenge. În Minsk, farmaciile oferă "Genferon Light" (supozitoare de 125 mii ME ME 10) pentru 8-9 Bel. ruble. Eliberat din farmacii prin prescripție medicală.

Costul medicamentului este de la 155 la 277 de ruble.

Costul mediu al lumanarilor Genferon in farmacii din Moscova depinde de doza:

 • 250000 UI - 260-287 ruble.
 • 500.000 UI - 384-414 ruble.
 • 1.000.000 UI - 526-566 ruble.

Medicamentele antivirale care îmbunătățesc simultan imunitatea, devin lideri de vânzări în ultimii ani. Unul dintre aceste medicamente este medicamentul "Genferon". Prețul drogului, precum și opiniile despre acesta vor fi prezentate în atenția dvs. în articol. Veți învăța câteva informații din instrucțiuni. Veți afla, de asemenea, cum se utilizează Genferon (lumanari) în ginecologie. Recenzile consumatorilor și medicilor vă vor spune întregul adevăr despre această compoziție.

Compoziția medicamentului și a formei de eliberare

Medicamentul "Genferon" este un supozitor. Acestea pot fi administrate rectal sau vaginal. Totul depinde de scopul utilizării acestora și de simptomele patologiei. Medicamentul este disponibil în doze diferite. În rețeaua de farmacii, puteți cumpăra medicamentul "Genferon 250". Ea are încă eticheta "Lumină". Acest medicament conține 250 mii UI de interferon. Există, de asemenea, un "Genferon 500". În astfel de lumânări există 500 mii UI de interferon. Supozitoarele "Genferon 1000000" au doza maximă de substanță activă - 1 milion UI.

În plus față de componenta principală, medicamentul conține suplimentar. Printre acestea se numără taurina, anestezina sau benzocaina. Componentele suplimentare permit medicamentului să obțină forma adecvată de supozitoare.

Tratamentul "Genferon": indicații pentru corecție

Destul de des, remedierea descrisă este prescrisă în terapia complexă. Acesta poate fi utilizat cu compuși antibacterieni, agenți antimicrobieni și alte medicamente. În ginecologie, medicina este prescrisă pentru femeile de toate vârstele. Poate fi folosit și pentru femei non-sexuale. Aceasta este o caracteristică unică a medicamentului. Rezumatul indică următoarele indicații:

 • chlamydia și toxoplasmoza;
 • ureaplasma și micoplasma;
 • virusul herpes de diferite localizări;
 • și trichomoniază;
 • eroziunea cervicala si cervicita;
 • adnexită, metritis și salpingită.

În unele situații, medicamentul este folosit ca procedură preventivă pentru a crește rezistența organismului. În plus, medicamentul este utilizat pentru tratamentul sexului mai puternic.

Când este interzisă utilizarea?

Medicamentul "Genferon 500" și alte forme ale acestui medicament nu sunt utilizate în prezența unei sensibilități ridicate la una dintre componente. De asemenea, nu este prescris pentru sângerare din tractul genital de origine necunoscută.

Medicamentul nu este utilizat prin administrare vaginală în fecioare. Acești reprezentanți ai sexului mai slab ar trebui să utilizeze medicamentul nu este folosit ca contraceptiv. Nu este un contraceptiv și nu poate proteja împotriva dobândirii infecțiilor genitale.

Metodă de utilizare a medicamentelor

Până la vârsta de șapte ani, medicamentul pentru boli ginecologice și procese inflamatorii se administrează exclusiv la o doză de 125 mii UI de interferon rectal. Categoria de vârstă mai înaintată a medicamentului este prescrisă într-o doză individuală, în funcție de manifestările clinice și de severitatea bolii.

Atunci când tractul este prescris medicamentul într-o doză de 250 - 500 UI o dată pe zi. Durata tratamentului este determinată de medic, dar de obicei nu depășește 10 zile. Dacă procesul inflamator are un curs agravat, atunci medicamentul este prescris în următoarea schemă: pentru noapte, un supozitor într-o doză de 500 UI în vagin și 1000 UI rectal.

În cursul cronologic al bolii, medicamentul Genferon (lumanari) este prescris de trei ori pe săptămână timp de 3 luni. Analogurile sunt mai ieftine, și acesta este avantajul lor. Cu toate acestea, uneori pot fi recomandate medicamente suplimentare.

"Genferon" (lumanari) cu lunar

Corpul feminin este proiectat astfel încât în ​​timpul perioadei de tratament menstruația să poată începe. Cum să fii în acest caz? Ar trebui să continui introducerea sau există un motiv pentru amâna corectarea pentru un timp?

Medicii în această problemă nu sunt de acord. Unii experți consideră că este necesar să se continue tratamentul, fără a se întrerupe menstruația. Alți ginecologi consideră că eficacitatea unei astfel de corecții este mult redusă. Pentru a nu pierde efectul tratamentului deja întrerupt, fiind întrerupt pentru menstruație, merită să continuăm administrarea medicamentului rectal. Asigurați-vă că consultați medicul pentru aceste informații.

Utilizați în timpul sarcinii

De droguri "Genferon" (lumânări), analogi mai ieftine (de exemplu, "Viferon") pot fi numiți și în perioada de purtare a unui copil. Este de remarcat faptul că al doilea medicament, un analog mai ieftin, este administrat exclusiv rectal. În primele luni de sarcină, medicamentul nu este utilizat. În această perioadă se produce formarea tuturor organelor fătului.

În a doua și a treia parte a termenului, medicamentul "Genferon", ca și "Viferon", este utilizat numai după echilibrul tuturor riscurilor și beneficiile așteptate. Pentru numirea acestor medicamente ar trebui să consulte un medic și să se supună unor teste.

Costul medicamentelor

În funcție de doză, prețul poate diferi de drogul "Genferon". Lumanari intr-o doza de 125 - 250 mii UI de interferon costa aproximativ 300 de ruble. Dacă aveți nevoie de "Genferon 500", atunci trebuie să plătiți 550 de ruble.

Doza maximă de medicament costă 700 de ruble. Este de remarcat faptul că în fiecare ambalaj există 10 supozitoare, indiferent de doză. Puteți cumpăra compoziția în fiecare lanț de farmacii. Acordați întotdeauna atenție dozelor medicamentelor.

Opinii despre droguri

Medicamentul de genferon (lumanari) din ginecologie are recenzii bune. Experții spun că compoziția este absolut sigură. Interferonul uman este o substanță care este produsă în stare normală de către organism atunci când apare o infecție. Că el este conținut în drog. Medicamentul este prescris chiar și pentru nou-născuți.

Medicii spun că "Genferon" (lumanari) în ginecologia revizuirilor pacienților au doar rezultate pozitive. Femeile raportează că efectul tratamentului are loc în decurs de o săptămână. Conform rezultatelor testelor, recuperarea este confirmată.

Medicii spun că taurina, care face parte din medicament, are efecte antiinflamatorii, antioxidante și regeneratoare. Ajută la restabilirea membranei mucoase deteriorate. Benzocaina ajută la ameliorarea durerii. Substanța principală - interferonul - sporește imunitatea, are efecte antivirale, antimicrobiene și antibacteriene.

Ginecologii spun că atunci când se utilizează doze mari de medicament, apar reacții adverse. Acestea includ alergii, dureri de cap, oboseală. În cazuri rare, poate exista o creștere a temperaturii. După anularea corecției, aceste simptome dispar pe cont propriu în trei zile. Dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci ar trebui să căutați ajutor medical. S-ar putea să vi se prescrie medicamente care elimină simptomele descrise.

Lumanari Genferon - cum să introduceți corect?

Componentele supersitorelor Genferon: taurina și anestezia au acțiune antiinflamatoare, antioxidantă, membrană și hepatoprotectoare, reparativă, regenerantă și anestezică. Genferon aplicate în boli infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital: chlamydia, herpes genital, prostatite, balanita, uretrită, anexita, Bartholin, vulvovaginite, cervicite, eroziune de col uterin, vaginita bacteriana, papiloma, trihomoniaza, vaginita bacteriana si alte boli similare. Este important să știți cum să introduceți în mod corect lumanari Genferon pentru a obține efectul maxim - sfatul unui medic vă va ajuta.

Cum să introduceți corect lumânările Genferon - sfatul medicului

Metoda de aplicare și doza corectă de lumanari Genferon depind de severitatea bolii și sunt prescrise de medicul curant. De regulă, pentru femeile cu boli ale tractului urogenital, medicul prescrie un supozitor, intravaginal, de două ori pe zi. Cursul de tratament cu lumanari Genferon este de zece zile. Cu forme prelungite de boală, se recomandă administrarea corectă a Genferon de trei ori pe săptămână, în fiecare zi, în cantitate de un supozitor, timp de una până la trei luni. În bolile infecțioase și inflamatorii la bărbați, Genferon se administrează rectal. Doctorii sfătuiesc să luați un supozitor de două ori pe zi timp de zece zile.

Pentru femeile însărcinate, introducerea supozitoarelor Genferon este permisă după a cincea lună de sarcină, dar numai dacă beneficiile tratamentului sunt semnificativ mai mari decât probabilitatea efectelor adverse asupra fătului.

Sfatul medicului privind introducerea corectă a lumanarilor

Ca multe medicamente, Genferon are multe efecte secundare. Sunt posibile reacții alergice, transpirații, dureri la nivelul articulațiilor, mușchi și dureri de cap, pierderea apetitului, oboseală, febră și frisoane.

Generatoarele de supozitoare sunt contraindicate în caz de intoleranță la componentele care alcătuiesc medicamentul, cum ar fi taurina, anestezina, acidul citric, citratul de sodiu, emulsifiantul T2, tween 80, oxidul de polietilenă 1500, dextranul 60.000, interferonul alfa-2 uman.

Pentru a nu vă încânta pe voi înșivă și pe cei dragi cu întrebări despre cum să intrați în mod corect în Genferon, utilizați contraceptive și nu faceți conexiuni dubioase intime. Dacă observați că partenerul dvs. obișnuit este bolnav, atunci tratamentul trebuie efectuat în comun și este, de asemenea, necesar să vă protejați în acest caz.

Genferon: descriere și indicații

Lumanari Genferon: citiri

Genferon este prescris pentru aproape orice infecție a sistemului genito-urinar, incluzând:

 • herpes genital;
 • chlamydia;
 • recidivantă candidoză vaginală;
 • ureaplasmosis;
 • micoplasmoze;
 • infecții cu papilomavirus uman;
 • Vaginoza bacteriană;
 • vaginoză bacteriană;
 • trichomoniaza;
 • cervicită;
 • vulvovaginitis;
 • eroziunea cervicală;
 • prostatita;
 • uretrita;
 • Bartolini;
 • anexita;
 • balanita;
 • balanoposthitis.

Lumanari Genferon: instrucțiuni pentru utilizare pentru femei

Supozitoarele Genferon pentru femei sunt administrate intravaginal, dozajul depinzând de severitatea infecției - 250 mii UI fiecare sau 500 mii UI dimineața și seara (de 2 ori pe zi) cu o durată de cel puțin 10 zile. În cursul cronologic al bolii, genferonul este prescris zilnic de un supozitor cu o durată de una până la trei luni în aceeași doză.

Lumanari Genferon: instrucțiuni pentru femeile însărcinate

Femeile gravide sunt prescrise genferon numai după 14 săptămâni de gestație, adică din al doilea trimestru, și numai dacă beneficiul farmacologic preconizat depășește potențialul rău.

Lumanari Genferon: instrucțiuni de utilizare pentru bărbați

Genferon este prescris bărbaților rectal (este necesar să se introducă în lumenul anusului la adâncimea maximă posibilă) cu o doză de 500 mii UI sau 1 milion UI dimineața și seara (2 ori pe zi) într-un curs de 10 zile.

Lumanari Genferon: efecte secundare

Mâncărime alergică și erupție cutanată. De obicei, atunci când doza este redusă, reacția alergică dispare. Dacă nu se întâmplă acest lucru, trebuie să reconsiderați întâlnirea.

Poate fi și cefalee, slăbiciune, febră și transpirație, pierderea poftei de mâncare, durere la articulații și mușchi.

Genferon: contraindicații

Alergie la oricare dintre componentele medicamentului.

Atenție!

Nici un fel nu vă prescrieți singur un medicament, nu anulați și nu ajustați doza fără consultarea medicului. Acest lucru poate duce la formarea de tulpini patologice mai rezistente, ceea ce complică și mai mult tratamentul. Odată cu apariția oricăror reacții adverse nu trebuie tolerată din motive de recuperare și spuneți-i medicului dumneavoastră.

Lumânări GENFERON.

Comentarii

Am fost prescris când herpesul a ieșit. Genferon este o lumânare rectală dimineața, una vaginală pe timp de noapte.

De asemenea, am avut această situație. prescris în timpul bolilor catarre genferonrectalno 1 pc pe timp de noapte

Vă mulțumim pentru răspunsul dvs.)))

Pentru a îmbunătăți imunitatea în timpul unei răceli, lumina de Genferon 250 a fost administrată rectal la mine în timpul nopții. 10 zile

intravaginal. Geneferon Light 2500. 2 r pe zi

Acestea, în general, unul câte unul, probabil. dar l-am pus pur și simplu profilactic... și de ce ați fost numiți?

de la herpes gen (deși nu a existat nici o erupție acolo, este cel mai probabil cronică), în ciuda faptului că medicul nu mi-a scris doza. deja în farmacie înțeleasă.

în cazul în care pentru a pune lumanari genferon

Dozare și administrare

În bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femei. Pe 1 supozitor (UI sau ME în funcție de severitatea bolii) VAGINAL de 2 ori pe zi în fiecare zi timp de 10 zile. Forme prelungite de 3 ori pe săptămână în fiecare zi, 1 supozitor pentru 1-3 luni.

În bolile infecțioase și inflamatorii la bărbați. REDAL 1 supozitoare (UI sau ME în funcție de severitatea bolii) de 2 ori pe zi timp de 10 zile

Ce este vaginal și rectal, nu trebuie să explicați?

Medicul a prescris lumânări pentru mine și nu a spus ce să facă cu ei.

Deci du-te întreba. Am mers la recepție din nou.

Doctore, mi-ai scris lumanari, dar nu ai spus ce sa faci.

Introduceți-le în anus. A venit acasă:

El a ordonat să introducă în anus.

Unde este? Nu știi? Deci, du-te și întrebați din nou.

Pacientul a mers din nou:

Doctor și unde să îl inserați în anus?

Ei bine, în rect. La domiciliu, soția întreabă: Ei bine, ați aflat? Unde?

Și unde este? Nu știu Ei bine, du-te din nou. M-am dus din nou.

Nu știu de unde din nou? a întrebat medicul. - În fund! În fund! !

Genferon

ce fel de feron nu veni cu))

Rectal, dacă trebuie să ridicați imunitatea globală, vaginal, dacă este locală. Depinde de ce tratați.

Apoi aș introduce rectal. pentru că interveronii nu sunt absorbiți deloc de la vagin. Am vindecat așa.

Papilomavirusul uman, provoacă adesea eroziunea etc. google))) Am avut o imunitate slabă în general, de multe ori am avut o răceală și o transpirație rea. a observat accidental că, dacă la primul semn de frig pentru a pune în gonferon, totul trece în câteva zile, fără a agrava până la dureri de gât, bronșită etc. Ei bine, și de câțiva ani au blocat frigul comun, apoi au descoperit că HPV, care a apărut anterior în analiză, a luat și a dispărut, a verificat-o - nu a fost)) nu a luat nimic imunomodulator decât el. Anterior, ea nu credea deloc în interferoni, dar acum e panaceuul meu))))

Unde să introduceți lumanari Genferon

Antivirale (cu excepția HIV) înseamnă

Clasificarea nozologică (ICD-10)

A56 Alte boli chlamydiene cu transmitere sexuală.

A60 Infecție virotică herpetică anogenitală

A63.8 Alte boli specifice cu transmitere sexuală

B37.3 Candida Vulva și vagin (N77.1)

N34 Uretrita și sindromul uretral

N41 Bolile inflamatorii ale glandei prostatice

N70 salpingită și ooforită

N72 Bolile inflamatorii ale colului uterin

N74.4 Bolile inflamatorii ale organelor pelvine feminine cauzate de chlamydia (A56.1 +)

N75.9 Boala glandei Bartholin, nespecificată

N76 Alte afecțiuni inflamatorii ale vaginului și ale vulvei

N86 Eroziunea și ectropionul colului uterin

Compoziție și formă de eliberare

Anestezină 0,055 g

Interferonul uman recombinant alphaME

Anestezină 0,055 g

Excipienți: grăsime solidă; dextran 60,000; polietilenoxid 1500; gemene 80; emulgatorul T2; citrat de sodiu; acid citric; apa purificată este suficientă pentru a obține un supozitor cu o greutate de 1,65 g

într-un pachet de blistere 5 buc; într-un pachet de carton 1 sau 2 ambalaje.

Interferonul uman recombinant alfa-2 1 milion ME

Anestezină 0,055 g

Excipienți: grăsime solidă; dextran 60,000; polietilenoxid 1500; gemene 80; emulgatorul T2; citrat de sodiu; acid citric; apa purificată este suficientă pentru a obține un supozitor cu o greutate de 1,65 g

într-un pachet de blistere 5 buc; într-un pachet de carton 1 sau 2 ambalaje.

Descrierea formei de dozare

Acțiune farmacologică

Farmacocinetica

O scădere a nivelului de interferon seric la 12 ore după administrarea preparatului Genferon® necesită administrarea repetată a acestuia.

farmacodinamie

Indicatii ale preparatului Genferon®

Candidoza vaginală recurentă;

Eroziunea cervicală;

Contraindicații

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Efectele secundare ale medicamentului Genferon®

interacțiune

supradoză

Dozare și administrare

Infecțioase și inflamatorii la bărbați. Rectal, 1 supp. (sau 1 milion ME, în funcție de gravitatea bolii) de 2 ori pe zi timp de 10 zile.

Data expirării medicamentului Genferon®

Condiții de depozitare a preparatului Genferon®

Bună ziua, am displazie cervicală (CIN2). Medicul a prescris Genferon 1 lumânare pe zi timp de 10 zile la rând, apoi 10 zile pe zi. Și instrucțiunile spun că trebuie să puneți 2 lumânări pe zi. Cum sa fii?

Bine ai venit! Spuneți-mi, vă rog, am făcut o biopsie a colului uterin, un diagnostic prezumtiv de displazie de gradul 3 al colului uterin, HPV 16, 33, a fost prescris izoprinozină și genferon de supozitoare, dar de unde nu au specificat ce să facă?

Verificați numai cu medicul, deoarece este posibil și aplicația vaginală.

Medicul la numit pe Genferonn 10 zile pentru o luminare pentru noapte. Apoi, a doua zi, introduceți Genferoni Polyoxidonium 12 mg, adică ziua Genferon, a doua zi, Polyoxidonium. Este o astfel de combinație posibilă sau nu există nici un punct în Polyoxidonium dacă atât acest medicament cât și acest medicament este imunomodulator?

Bine ai venit! Un astfel de sistem este valabil.

Bună ziua, vă rog să-mi spuneți când folosesc Genferonul este posibil să trăiți sexual? Dacă da, este necesar să faceți o atingere?

Alo Este posibil să luați ofloxacină și lumanari noaptea în același timp? Sau mai întâi bea ofloxacină și lumanari după? Mulțumesc)

Bine ai venit! S-a găsit ureaplasma, tratamentul prescris vilprafen și Genferonme peste noapte în vagin. Și instrucțiunile spun să ia de 2 ori pe zi. Este posibil să se utilizeze o dată pe timp de noapte, sau este încă necesar de 2 ori dimineața și seara?

Alo Doctorul a diagnosticat vaginita bacteriană și candidoza. Numele tratamentului și pentru a îmbunătăți imunitatea, au fost prescrise unitățile Genferon 500t numite 10 lumânări. Spuneți-mi, trebuie să fie introduse în vagin 1 dată pe zi timp de 10 zile sau cum?

Alo Am găsit tipul HPV 51 și 58. Doctorul ia recomandat lui Genferon 1 mil. 1 timp × 10 zile, apoi 2 lumanari pe saptamana. Soțul nu a vrut să fie tratat. Există complicații?

Bine ai venit! Reapariția posibilă a bolii, de aceea și partenerul sexual trebuie tratat. Cred că soțul nu a vrut să folosească supozitoare. Apoi, încercați să oferiți o / în introducerea medicamentului Panavir.

Diagnosticul ureplazmei. Tratate unidox 10 zile. Tiberal5dn. Vom fi 14 zile. Luptele Viferon.Geksikon.Partner nu doresc să fie tratate În timpul tratamentului cu lumânări, prezervativul Genferon sa rupt în timpul actului sexual, care este probabilitatea reinfectării? Imediat după sex, sexul a spălat vaginul miraistin și a folosit lumanarea Genferon.

Ați redus șansa de infecție la un nivel minim, dar există încă. Acum, dacă în acest moment încă beau antibiotice, atunci probabilitatea ar fi destul de mică.

Bine ai venit! Diagnostic: HPV tip 16, eroziune cervicală. tratamentul prescris: terzhinan, genyron și laktozhinal. pune terzhinan, este posibil să se introducă simultan giferferonul rectal și lactozinal vaginal?

Bună ziua Sigur că poți.

din gferferon poate fi diaree

orice supozitoare rectale pot duce la diluarea scaunului.

Poate Genferon și Hexicon să fie folosite în același timp?

Dacă utilizați Genferon rectal, atunci puteți

Bine ai venit! Diagnosticul meu este displazia de gradul doi și HPV, 8 log. Oncologul a prescris tratamentul pentru lumanari de metiluracil pentru noaptea de 1 luna. Un ginecolog la o clinică plătită spune că este vorba de HPV și de tratamentul prescris: groprinozin + genferon sau allokin-alpha 3 fotografii sau lumanari gelavit 20 buc - 3 tratamente de a alege. Spuneți-mi ce tratament trebuie să aleg și dacă merită să continuați tratamentul cu luminări de metiluracil?

Este absolut necesar să se continue, deoarece displazia poate fi, de fapt, asociată cu HPV, iar lumânările de metiluracil în această privință nu funcționează.

Bună ziua Genferon a fost prescrisă lumânări soțului meu și mamei mele, dar soțul meu refuză să le folosească. Pot să beau comprimate de Genferon? Va avea același efect?

Bine ai venit! Nu, biodisponibilitatea este complet diferită. Oferiți soțului un supozitor împreună cu soluția intravenoasă Panavir.

Bună ziua, am găsit HPV 16 și medicul meu dorește să facă o intervenție chirurgicală. Vrei să înlăturăți colul uterin, ce vă recomandați?

Care este diagnosticul? Cu o persistență simplă a virusului în organism, chiar și a tipului 16, astfel de operații nu sunt efectuate.

Spuneți-mi, este posibil să transmiteți o frotiu HPV, dacă folosesc bujii Genferon? Sau trebuie să treceți prin cursul Genferon și abia apoi să transferați HPV

Dacă luați deja un curs, atunci vor urma toate testele.

Bună, am găsit tipul HPV-48, după biopsie, histologia a arătat displazia 2-3. El a fost numit izoprinozin 2tabl 4p / pe zi și panavir sex intim (tratat cu soțul ei). Acum aștept o trimitere la onco-centru de la un ginecolog. Spuneți-mi că regimul meu de tratament împotriva HPV este eficient? Ar putea fi necesar, fără a pierde timp în caz de boală gravă, să efectueze un tratament suplimentar cu Genferon și Panavir? Sau alte medicamente?

Exact această întrebare poate răspunde numai medicului dumneavoastră. Dar, în opinia mea, adăugarea lui Panavir și a lui Genferon la schemă nu va avea decât un efect pozitiv.

Zdravstvuyt! Vă rog să-mi spuneți dacă este posibil să utilizați lumanari în același timp comprimate de Genferon și clotrimazol?

Bună ziua Puteți combina.

Bine ai venit! Soțul meu și cu mine am fost prescris genferon (ureoplasmă), refuză complet să introducă supozitoare rectale, poate fi înlocuit?

Ureaplasma este mai logică pentru a trata cu antibiotice. Genferon va facilita pur și simplu recuperarea, dar nu se va ocupa de problema însăși.

Alo Care este cel mai bun mod de a administra GenferonME rectal sau vaginal la diagnosticarea mioplasmozelor? Mulțumesc.

Când se administrează rectal, medicamentul va acționa sistemic, deoarece biodisponibilitatea este mai mare.

Bună ziua Spuneți-mi, vă rog, este posibil să folosiți lumanari de la Henferln, dacă au o lună în dulap? Era întuneric acolo. Întotdeauna închis. Nu știam ce a fost păstrat în frigider. și o altă întrebare. Mi-a fost prescris un flucostat, genferon rectal, cergyan vaginal și unidox solutab. Când au fost depistate HPV și ureamplazma. Întrebat despre tânăr ia spus doar că ia unidox. Este adevărat? Vă mulțumim anticipat!

Dacă, după deschiderea pachetului de blistere, sunteți convins că lumânările nu s-au deformat, nu s-au pierdut forma, atunci puteți. Partenerul are, de asemenea, nevoie de terapie antivirală. De exemplu, medicamentul Panavir (fiole sau supozitoare rectale).

Trebuie să opresc utilizarea Genferon pentru menstruație sau nu este necesar?

Bine ai venit! Dacă tocmai ați început un curs, apoi amânați-l pentru perioada de după încheierea menstruației. Dacă este trecut cel puțin jumătate, continuați să o aplicați rectal.

Bună, chinuită de mirosurile neplăcute din vagin săptămâna trecută. Săptămâna trecută am început să reduc ușor abdomenul (aproape imperceptibil, doar puțin) și alerg mai des la toaletă (mic). Am înțeles că trebuie să vedeți un doctor cu aceste simptome, dar vă rog să-mi spuneți, este posibil să eliminați lumanari de la Genferon înainte de a vizita un medic pentru a preveni inflamația? Spuneți-mi ce dozare este mai bine să cumpăr?

Bună ziua Luând "Genferon" înaintea numirii unui medic nu este recomandată, deoarece imaginea clinică se poate modifica și rezultatele examinării pot fi incorecte. Puteți recomanda folosirea spray-ului "Panavir Intim", consultația unui medic în cel mult 3 zile de la debutul apariției simptomelor. Mulțumesc.

Am fost prescris metranidazol vaginal și genferon rectal, atât pentru noapte, este posibil să le utilizeze simultan?

Bună ziua Poți. Mulțumesc.

Medicul recomandă Genferon 500 mii UI 10 zile vaginale. Și Genferon 1 milion UI de 2 ori pe zi, rectal 10 zile. Numai nu m-am înțeles pe mine împreună sau, mai întâi, vaginal și apoi rectal. Diagnosticul infecției herpetice CMV (un test de sânge a arătat IqG HSV și CMV.

Bună ziua Cu acest diagnostic, tratamentul cu aceste medicamente în paralel. Dar este mai bine să discutați cu medicul. Mulțumesc.

Bună ziua, este posibil să folosiți lumanari pentru profilaxie?

Bună ziua Poți, pentru prevenirea recidivei, dar nu pentru infecție. Mulțumesc.

Spuneți-mi, după cererea lui Henferon, poate fi o întârziere lunară?

Bună ziua În instrucțiunile oficiale nu există date. Mulțumesc.

A găsit tipul HPV 58, a făcut o biopsie și a prescris Gencopon supozitoare, de 2 ori pe zi. Spune-mi unde să pun? Doctorul nu a spus nimic.

Bună ziua Supozitoarele pot fi administrate atât rectal, cât și vaginal. Este mai bine să discutați cu medicul. Mulțumesc.

Spuneți-mi, vă rog, este posibil să utilizați în același timp lumanari Genferon și comprimate metronidazol?

Bună ziua Mulțumesc.

Este permis să înoate în mare în timpul tratamentului cu genferon

Bună ziua Nu există contraindicații. Doar urmați regimul, pentru a nu răci. Mulțumesc.

Există un unguent de gelferon?

Bună ziua Producătorul declară formularul de eliberare numai în lumina lumânărilor. Mulțumesc.

Bună ziua În cazul HPV (și ectopiei CM), I și I i-au fost prescrise Isoprinosin, lumanari Viferon rectal (1 milion pentru noapte) și eu separat lumanari Genferon în vagin pentru noapte, fără a indica doza. Am citit instrucțiunile și numirile, am ajuns la concluzia că aceia cărora li se prescriu aceste lumânări singure și rectal li se prescrie o doză de 1 milion. În cazul meu, în combinație cu viferon, ar exista un flux excesiv de interferon în sânge la această doză?

Bună ziua Nu va exista supradozaj, dar tratamentul cu interferon nu este mai mare de 7-10 zile. Mulțumesc.

Pot sa folosesc Genferon pentru lactatie? Am fost prescris supozitoare Genferon 1 ml 1 lumanare pe zi rectal si pimmufucina 1 lumanare vaginala cu HPV.

Bună ziua În cazul în care riscul de non-tratament depășește riscul de consecințe ale tratamentului. Mulțumesc.

Am 17 săptămâni. Medicul a prescris Genferon 1p pe zi timp de 10 zile. Se introduce vaginal sau rectal? Am un HPV de 16, și există noduli, descărcare galbenă.

Bună ziua Metoda de tratament trebuie clarificată împreună cu medicul, luând în considerare evacuarea galbenă, poate fi necesar să ajustați tratamentul. Mulțumesc.

Alo Doctorul ia recomandat lui Genferonn 10 zile, de 2 ori pe zi. Primele cinci zile au folosit doar astfel de lumânări, iar celălalt ambalaj deja. Alții nu pot găsi în altă parte. Cum se utilizează acest pachet restul de 5 zile? De asemenea, de două ori pe zi sau unul?

Bună ziua Trebuie să utilizați supozitoarele în așa fel încât doza zilnică să fie așa cum este prescrisă de către medic, adică milioane de ori pe noapte. Mulțumesc.

Bună, și poate fi un scaun lichid din lumina lumânărilor?

Bună ziua Conform rapoartelor, medicamentul nu afectează consistența scaunului. Mulțumesc.

Pot să rămân însărcinată dacă luați lumanari Genferon? Și dacă rămâneți însărcinată, care sunt consecințele acestor lumânări?

Bună ziua Cu tratamentul cu medicamentul "Genferon", este posibil să rămâneți însărcinată. deoarece Acest medicament nu este contraceptiv. Din păcate, nu există informații despre efectul medicamentului asupra fătului în stadiile incipiente ale sarcinii, deoarece nu a fost studiată această acțiune la această categorie de pacienți. Mulțumesc.

Dupa coniza de unde radio, Panavir a numit 5 fiole, iar Genferon pentru noapte, 1 milion de unitati. tocmai nu-mi dau seama unde să lipesc?

Bună ziua Cel mai probabil, vaginal, deoarece primiți tratament sistemic cu Panavir. Mulțumesc.

bună după-amiază Sunt în săptămâna a 15-a de sarcină, a fost detectat HPV 16, medicul a prescris genferonraza pe zi timp de 10 zile. Conform instrucțiunilor, mi-am dat seama că în bolile infecțioase și inflamatorii ale tractului urogenital la femei se introduce în vagin, dar nu în timpul sarcinii, ci. și acum aici pe site-ul pe care l-am citit mai sus, că pentru a nu dăuna fătului, acesta este introdus rectal. Ce să faci În primul rând, cu doza (este scris în instrucțiuni că nu există nici un rău la, dar este atribuit pentru mine), și ce să facă cu locul de utilizare, la urma urmei, nu am spus un cuvânt, gândindu-mă eu însuși ar ghici. în instrucțiuni și așa mai departe. dar aici scriu că în timpul sarcinii nu poate fi vaginal. pentru a întrerupe cursul doar pentru a merge la recepție din nou și a clarifica este greșit, de aceea te întreb. Multumesc pentru ajutor!

Bună ziua Dacă gura este închisă, medicamentul poate fi utilizat vaginal. Dacă medicul consideră că este necesar, atunci este permis. Abaterile de la tratamentul specificat în instrucțiuni sunt posibile, în funcție de experiența utilizării medicamentului de către un medic. Mulțumesc.

Alo Planific o excursie la mare, dar am avut Bartholinit de 4 ori pe parcursul anului. Este posibil ca prevenirea bartholinitei înainte de călătorie să urmeze un curs de genferon? Dacă da, cum să luăm? Sau, dimpotrivă, pot să-mi rănesc imunitatea?

Bună ziua Nu trebuie să luați droguri dacă nu sunteți sigur de acțiunea lor. Mai bine înainte de a merge la mare pentru a merge la o vizită la un medic. Mulțumesc.

Bună ziua Este posibil să tratați simultan HPV 16 de către Panavir (5ampul) și Genferon vaginalME?

Bună ziua Este posibil să se mărească efectul antiviral. Mulțumesc.

Bine ai venit! Genicologist la începutul luminii genferon și tablete trichopol. a luat o lumânare rectal ieri, acum am observat sânge pe hârtie igienică. Este normal acest lucru sau ar trebui să fie oprit?

Bună ziua Este necesar să se consulte un medic pentru examinarea și clarificarea diagnosticului. Poate fi crăpături și vătămări accidentale. Mulțumesc.

Bine ai venit! Am o sarcină de 28 de săptămâni! S-a găsit ureoplasma. Medicul ia prescris, de obicei, vilprofen și genferon 1 pe noapte. După introducerea în vagin, arderea a început dimineața. Spune-mi, este normal?

Bună ziua Cauza exactă a arderii poate fi clarificată de medic în timpul examinării. Arderea din cauza drogurilor nu ar trebui să fie. Mulțumesc.

Bună ziua, am trecut testul, am găsit HPV 52 și CMV **, medicul a prescris supozitoarele polignax și Genferon și i-am spus partenerului să utilizeze Genferon. Nu pot sa-mi dau seama de scrisul de mana acum nu-mi amintesc daca ar trebui sa folosesc Genferon dupa polignax si daca da, in ce ordine

Bună ziua În schema clasică, Polygynax este atribuită mai întâi, apoi Genferon. De asemenea, ambele medicamente pot fi administrate concomitent în diferite momente ale zilei (dimineața / noapte). Schema exactă pe care o puteți spune medicului dumneavoastră, deoarece tratamentul este prescris pe baza datelor de examinare clinică, precum și a datelor de laborator. Mulțumesc.

Bună, spune-mi, vă rog, este posibil să înlocuiți doza de Genferonan, care ar putea fi consecințele? Medicul a prescris 20 de zile vaginal pentru a fixa mai devreme rezultatul tratamentului cu HPV cu Panavir. Și am început să o pun. Mulțumesc.

Bună ziua Reduceți numărul de zile de tratament la 10. Vă mulțumim.

Alo Este posibilă tratarea eroziunii generale dacă nu este mare?

Bună ziua Tratamentul cu eroziune ar trebui să fie coordonat cu medicul dumneavoastră după o examinare cuprinzătoare, inclusiv colposcopie extinsă. Mulțumesc.

Bună ziua, analiza mea a arătat ureplazma, a prescris metronidazol, rovomycin, duș cu mușețel pentru noaptea lămpii de betadină și lumânarea ginferonului în umiditate, doar aici cum să luăm ultimul neopamu. Și spune-mi că timpul trebuie să fie unul?

Bună ziua Toate procedurile se fac cel mai bine în același timp. pentru că supozitoarele sunt introduse noaptea, apoi genferonul în vagin dimineața, dar introducerea genferonului rectal este acceptabilă, apoi noaptea. Mulțumesc.

Spune-mi, a fost detectat ADN-ul citomegalovirus, apoi am donat anticorpi, ambele au prezentat titruri, le-a fost prescris tratamentul cu genferon și injecțiile sunt foarte scumpe, nu pot citi, ce alte medicamente pot vindeca în mod specific acest virus?

Bună ziua Infecția cu cytomegalovirus este o infecție pe tot parcursul vieții. Principala sarcină în tratamentul este de a reduce activitatea virusului. Medicamentele pentru tratamentul acestei infecții sunt puține și, de regulă, ele sunt costisitoare. Mulțumesc.

Bună ziua Medicul din baza de prescripție medicală a scris "Candies Rumizol" 10 zile și după "Candle Ruferon" 1 milion AU 10 zile în vagin. În farmacie, în loc de Ruferon ia dat lui Genferon. E același lucru?

Bună ziua Mecanismele de acțiune ale medicamentelor sunt similare. Mulțumesc.

Și soțul meu a fost numit Genferon 1 milion în lumina lumânărilor, i sa spus o dată o lună pe zi. dar el nu a fraierat în lumânări și ia fost dat Genferon în farmacie, ia luat picături din nas de trei ori pe zi timp de o lună de la el încât nu a avut o erupție cutanată, dureri de gali și oboseală și grețuri și acest lucru este normal.

Bună ziua Dacă vorbim de HPV, numirea picăturilor nazale cu acest diagnostic este mai puțin decât justificată. Toate schimbările de tratament trebuie să fie coordonate cu medicul dumneavoastră. Mulțumesc.

Bine ai venit! Medicul a prescris pilulele de fluconazol (150 mg o dată) pentru trichopol și josamicină și lumanari pentru geniul nocturn în rect și polignax vaginal, iau toate acestea numai pentru a doua zi, este posibil să fac sex și să continuu cursul?

Bună ziua La momentul tratamentului, orice sex ar trebui exclus. Toți partenerii sexuali trebuie tratați în același timp. Mulțumesc.

Genferon prescris pentru ureaplasma, spune-i și soțului ei?

După terminarea cursului tratamentului, Genferon 1 milion, o zi mai târziu, de descărcare de gust galben inodor și mâncărime a apărut. Poate lumânările să iasă din nou? Dacă da, ce sfat le-ai da tu?

Bună ziua Resturile de supozitoare pot fi alocate nu mai mult de 24 de ore după terminarea tratamentului. Nu este necesară duș, deoarece va întrerupe flora vaginală normală. Dacă secreția este abundentă și este excretată mai mult de 24 de ore, este necesară contactarea medicului responsabil, mâncărimea este alarmantă, care în mod normal nu ar trebui să fie, iar combinația de simptome indică un proces inflamator. Mulțumesc.

Spuneți-mi, am eliminat eroziunea folosind metoda undelor radio. Apoi, lumanari i s-au dat Genferon 1ml in fiecare zi, dupa 14 zile am vazut, mai continui sa-l pun pe Genferon sau sa astept pana se opreste?

Bună ziua Trebuie să contactați medicul pentru a evita complicațiile postoperatorii, deoarece diagnosticul și cursul tratamentului postoperator nu pot fi evaluate la distanță. Mulțumesc.

Bună ziua, vă rog să-mi spuneți că eu iau pastile Unidox de două ori pe zi și că lumanarea de la Genferon o dată pe zi, iar descărcarea mea roșie merge după ce lumânările sunt normale?

Bună ziua Excrementele patologice nu ar trebui să fie. Adresați-vă medicului dumneavoastră. Mulțumesc.

Bine ai venit! Vă rog să-mi spuneți dacă este posibil să aplicați injecțiile de giferferon și cicloferon în același timp.

Bine ai venit! Da, puteți.

Bine ai venit! Spuneți-mi, este posibil să întrerup recepția lui Genferon câteva zile și apoi să reluăm din nou?

Orice modificare în curs poate afecta acumularea unei doze terapeutice de medicament în organism și, ca rezultat, eficacitatea întregului tratament.

Bună ziua Spune-mi, am fost numit genferonme de 2 ori pe zi, unde să le pun?

Bună ziua Rectal, 10 zile la rând, pentru noapte.

Bună ziua! După arderea eroziunii luna trecută, toamna este o mâncărime puternică în vagin, putem pune lumanari pe Genferon?

Este necesar să aflați cauza mancarii. Poate că mirosul banal, terapia în acest caz va fi diferită.

Așa că am fost prescris de ginecologul drogul Genferon cu câte o bucată de pisică dreaptă pe zi, timp de 3 luni, dar mi sa spus că în optometrist lumanarea a fost luată timp de 10 zile și vreau să vă întreb pentru ca să puteți lua trei luni

Bine ai venit! Da, cursul standard este de 10 zile. Cel mai probabil, nu ați fost numit în fiecare zi pentru întreaga perioadă de 3 luni, ci 3 astfel de cursuri timp de 10 zile (adică 10 zile în fiecare lună).

Buna ziua, este posibil sa folosesc lumanari, dar in acelasi timp beau pastile de gripa care se dizolva in apa

Bine ai venit! Sigur că poți.

Bună seara. este posibilă partajarea ambelor lumânări în același timp?

Bună ziua Poți. Mulțumesc.

Pentru tratamentul HPV 16, așa cum a fost prescris de către un medic, suplimentele vaginale Genferon au fost utilizate 1 ml, 1 dată pe zi, 10 zile. În această perioadă, a alăptat copilul. Cum este acum periculos pentru un copil?

În general, alăptarea nu este o contraindicație absolută. În special permis să utilizeze chiar și gravidă.

Bine, am un papilomavirus, i-am prescris lui Genferon 1 milion pentru noapte, dar nu au indicat unde

Bine ai venit! Dacă nu vi se atribuie altceva, apoi rectal.

Bună ziua Am fost diagnosticat cu cervicită cronică PID (viral-bacteriană) OAGA. A fost numit Genferon 1 milion Ed. În vagin noaptea 10 zile. Apoi imunofan 10 lumanari. După cea de-a doua injecție cu Genferon, o erupție pe toată suprafața a apărut umflată (simt acest lucru mai ales când lumanarea este injectată) și durerile abdomenului inferior. Am cerut medicului să anuleze sau să înlocuiască medicamentul - a spus că nu trebuie să anuleze (trebuie să fii tratată) și sugerat să fie alternată cu administrarea rectală. În a patra zi, chivotul simptomelor a avut de asemenea o durere de cap. Am început să beau picături de la o alergie (deși iritația a scăzut). Încă 5 lumanari, nu știu ce să fac și dacă acest medicament vă va ajuta dacă există o astfel de reacție.

Bine ai venit! O reacție alergică poate să nu afecteze eficacitatea. Principalul lucru este că nu trebuia tratat altceva. Și din moment ce drogul ar putea fi înlocuit, există analogi.

Am descoperit tipurile de HPV 16 și 31, pot începe să pun lumanari în Genferon, fără a aștepta numirea unui medic.

Bine ai venit! Așteptați pentru primire, pentru că Tipul pe care l-ați găsit aparține unui grup extrem de oncogen și poate declanșa dezvoltarea cancerului de col uterin. Este necesar să se efectueze o examinare detaliată și apoi să se determine exact tactica tratamentului. Dar baza terapiei va fi tratamentul antiviral. Drogul de alegere, în opinia mea, este fiolele Panavir 5

Bună ziua Prescrierea lumanarilor viferon vaginal. Este posibil acest lucru?

Da. Și foarte des practicate.

Bună ziua, am 30 de săptămâni de sarcină, am înlăturat condilomul cu laser și i-am prescris Genferon 250 o dată pe zi. Spune-mi, te rog, asta afectează fătul?

Nu e mare lucru. Medicamentul este aprobat pentru utilizare de către femeile gravide, începând cu 13 săptămâni.

Bună, mă pregătesc pentru Eco. Au spus să folosească o lumină de o zi pe timp de noapte, hexicon. Este posibil să o înlocuiți cu genferon?

Nu. În acest caz, urmați exact instrucțiunile.

Alo Am displazie de gradul 3, HPV 16. După un edem de col uterin de col uterin, am fost prescris Genferon 500 mii rectal în fiecare zi, timp de 3 luni. Este normal atât de mult timp - 12 săptămâni?

Bine ai venit! Cel mai probabil, acest curs de terapie se bazează pe experiența personală a medicului curant. În opinia mea, merită adăugat medicamente cu activitate antivirală directă (de exemplu, Panavir), deoarece Genferon acționează indirect.

O zi bună, vă rog să-mi spuneți dacă Genferon nu le-a pus în frigider timp de 16 ore, au stricat?

Dacă erați cel puțin într-un loc răcoros, atunci nu vă faceți griji.

Cu hpv 56,52,51, ureaplasma și gardnerella sunt suficiente tratamente cu yumidox, cleomed și genferon?

Bună ziua am fost testat și am aflat că tipul HPV 56,52,51 Medicul mi-a prescris genoferonul de 0 ori 2 ori pe zi și 3 luni la fiecare trei zile Este suficient și soțul meu pentru a trata?

Este necesar să adăugați medicamentul antiviral actual. De exemplu, suplimentele Panavir rectale (10 zilnic, peste noapte). Și tu și soțul meu.

Bună ziua, am descoperit ureaplasma. Azitromicina și genferonul au fost prescrise rectal. Prietenul meu nu vrea să pună lumânări. Există analogi în comprimate? Vor fi rezultate din unele antibiotice?

Pot fi înlocuite cu tablete cu licopie. Pe prima tabletă, 1 dată pe zi (dimineața), sub limbă, 10 zile la rând.

Genchferon a fost prescris rectal, este posibil să se facă sex?

Poți. Dar, la momentul tratamentului, în plus față de prezervativ, utilizați mijloace suplimentare de protecție. De exemplu, spray Panavir Sex (înainte și după contactul sexual). Acest lucru vă va ajuta să vă protejați partenerul sexual.

Spuneți-mi că am HPV tip 35, displazie 1-a. medicul a prescris betaadina, apoi Henferon 10 zile, de 2 ori pe zi + groprinozina 2 t 3 r pe zi. Groprinosina în farmacii nu există analogi. Dar într-una din farmacii a fost recomandat Valvir 500. Ar trebui să-l folosesc, dacă e cu Genferon sau după?

Bună ziua Poți și pe Valvir, poți Panavir. Aplicați simultan cu genferonul, este de a crește eficiența tratamentului.

a găsit ureplazma, există eroziune w / m, numit epigenum intra spray, fișă metronidazol. 4t x7 zile, și lumanari klion D vag. după ce lech.dal analizează, de asemenea, urep.khodit, dacă este posibil să se aplice genferon de 1 milion de unități. ce altceva poate bea vitaminele pot.

Bună ziua În tratamentul ureaplasmei, o combinație de metronidazol și antibiotice este eficientă (de exemplu, Doxycycline, Unidox timp de 1 t, 10 zile la rând, mai bine după mese). Dacă ureaplasma este detectată la o valoare mai mică de 10 * 4 grade, atunci nu este necesară tratarea acesteia.

Genferonul meu a provocat mai întâi o senzație de arsură în interior, iar apoi a început urethrita. Totul doare, mai ales noaptea.

Bună ziua Încă ar putea apărea arsuri ca urmare a intoleranței individuale, dar dezvoltarea uretritei nu este în nici un fel asociată cu utilizarea acestui medicament.

Zdravtvuyte-mi un genetician numit pentru a introduce genferonul în rect, așa că poți să-l scrii doar că Nueno este în vagin și doctorul mi-a scris în rect

Bine ai venit! Da, puteți folosi în siguranță în mod rectal.

Fiul are mai multe căpșuni întunecate și a apărut un papilom închis. Este posibil să beți guberferon fără prescripție medicală? Mulțumesc.

Bine ai venit! Ce întuneric? Papiloamele, de regulă, coincid cu culoarea pielii. Beți este posibil, dar este posibil ca toate educațiile să fie eliminate.

Prompt după drog, este posibil apariția de somon? Dacă da, ce se aplică pentru tratament?

Nu, nu este asociat cu utilizarea medicamentului. Flucanozol (sau diflucan, micozist, flucostat) 150 mg o dată sau 50 mg timp de 7 zile la rând. În mod local există o alegere: unguentul clotrimozol, Candida B, supozitoarele de pimafucină sau pimafucină.

Bine, vă rog să ne spuneți cum este mai eficient să utilizați supozitoare cu Genferon în ureaplasma rectal sau vaginal?

Bine ai venit! În cazul tău, aplicația vaginală va fi mai eficientă.

Bună ziua puteți introduce genferonul în vagin cu colită sau mai bine pekialno?

Bine ai venit! Dacă procesul nu este ascuțit, atunci puteți. Este posibil și rectal, eficacitatea medicamentului de la acesta nu va scădea.

Este posibil să inserați lumanari Genferon 1 milion în timpul menstruației?

Este posibil, rectal. Aplicarea vaginală a oricărui supozitor în timpul menstruației nu are sens.

Bună ziua, am o întrebare, o astfel de situație a apărut că lumanările s-au topit la temperatura camerei, după care au fost scoase la frigider și au ajuns în forma lor, pot să le folosesc acum?

Spune-mi, te rog, Genferon a prescris lumânări de două ori, dimineața și seara, iar fiica mea a suprimat 4 lumânări, putem da 5 zile pe noapte pentru o singură lumânare?

Nu. Organismul nu acumulează o doză terapeutică a medicamentului.

Am noduri tiroidiene. Undeva unde am citit că Genferon poate reacționa la creșterea nodurilor. Așa e?

Este posibil să neglijăm Genferon cu aftele?

Bună ziua Nu. Mai întâi tratăm candidoza, apoi punem lumânări. Sau utilizați-o rectal dacă durata terapiei este limitată de timp.

După biopsie, medicul ia recomandat lui Genferon 1 milion √10, dar nu a spus cum să o ia, ce să facă?

Bine ai venit! Pentru noaptea de 10 zile la rând.

Spuneți-mi ce fel de infecție are sotul meu, mici cosuri albe pe corpul penisului cu insule, capul este curat, medicul a prescris groprinozina și genferonul. Mulțumesc!

I-am prescris Genferonpo 1 lumanari pe zi. Farmacie doar 500. Te rog spune-mi cum să fiu? Mulțumesc.

Bine ai venit! Uită-te la alte farmacii ale orașului.

Bine ai venit! Este posibil să utilizați Genferon când alăptați? 1 milion vaginal, 1 dată pe zi, 10 zile

Bună ziua În conformitate cu instrucțiunile sau dacă beneficiile tratamentului depășesc riscul complicațiilor.

Buna dupa-amiaza, este posibil sa aplicati Kipferon dupa utilizarea Genferonului (au trecut 2 luni), exista veruci externe, tot ce este in interiorul vaginului este curat sau doar pentru a elimina negii. Mulțumesc.

Lumanarile Genferon au pus rectal. De ce nu urmați deloc. Am 37 de săptămâni de sarcină, îmi fac griji foarte mult (

Buna, sotul meu si cu mine am primit tampoane pe ZPP, totul este negativ, am ureaplasma si am inceput sa fiu deranjat de mâncărime si arsuri în vagin, iar medicul a prescris sânge suplimentar din venă pentru prezența HSV-1,2 Lgm, Lgg. adică imunitate. plus tratament pentru Valvir 500, Panavir, gen-pevaril, Irunin 0.1, toate conform instrucțiunilor, dar nu au specificat cum să introduceți lumânările genferon, vă rog spuneți-mi!

Bună seara! Pe 1 supozitor vaginal / rectal pentru noapte, 10 zile.

Genferon a fost prescris de 1 milion de 2 ori pe zi timp de 10 zile, primele 10 care au fost tăiate până la 1 milion, au venit la farmacie pentru a doua și numai acolo. Le-am luat. Va fi normal să continuăm tratamentul sau în mod necesar 1 milion?

Bine ai venit! Am donat sânge pentru donare, am fost găsit sifilis ELISA. Am trecut analiza repetată a dispensarului pentru piele-vena, unde rezultatele sunt negative. acum nu mă pot liniști. ce fac eu ce rezultat să creadă? Vă sfătuim ceva.

Bună ziua Predă pentru a treia oară într-un alt laborator. De exemplu, CMD.

Bine ai venit! La analizarea rezultatelor, HPV a fost detectat, soțul meu a testat de asemenea negativ pentru testele HPV! Soțul meu a găsit diplokkaki! Cum este asta? Am avut doar contact sexual cu soțul meu! Doctorul a spus că acest virus a fost transmis sexual!

Bună ziua Soțul dvs. poate să fi eliminat singur virusul, uneori se întâmplă acest lucru.

Bună seara, ginecologul a descoperit condiloamele din interiorul vaginului, trimise pentru a adăuga. (HPP 16.28, gunoi, micop., ureaplasma,) totul este negativ. Dar i-am prescris pe Valvir și pe Genferon, spune-mi, te rog, va ajuta să scapi de condiloame? Sau merită examinat din nou. Vă mulțumim pentru răspuns.

Bună ziua Nu, condiloamele trebuie eliminate în orice caz.

Lydia Anatolyevna Bună ziua! Aveam HPV, 32,33,35,51, iar medicul a prescris Genferon 1 milion, 10 zile, 1 dimineața, 1 pentru noaptea + Medicamente asociate: PreGentley (supliment alimentar) + Sirop Echinacea. HPV nu este prima dată. P.S. Vă mulțumim în avans pentru răspunsul dvs.!

Bună ziua Absolut insuficient. Și Echinacea Purple este, în general, adecvată numai pentru prevenirea infecției cu SRAS, dar nu și pentru tratamentul HPV. Este necesar să se adauge un medicament care să acționeze direct asupra virusului și nu doar unui imunomodulator. Adăugați fiolele Panavir 5 la cursul descris.

Buna ziua amoxiclav, genferon, mycosyst, lactozhinal si ginofort ca atare si luati-l cu un sir care sa o luati. Mai ales interesat de supozitoarele vaginale

Bună ziua Care este diagnosticul?

Bună ziua, am 43 de ani, am găsit HPV 16 și 18, am dat injecții și lumanari Allokin Alpha și lumanari Genferon 1mln.№10, dar nu înțeleg instrucțiunile despre cum să pun lumanari, medicul nu a spus nimic, am pus unul dimineața și unul seara, se pare, nu-i așa? Poate o dată pe noapte este necesar?

În timpul tratamentului cu indinol, în a patra zi, stomacul a început să dureze. De ce?

Bună ziua Care este natura durerii? Când luați acest medicament pot să apară efecte secundare similare.

Bună, care este termenul de valabilitate al produsului Genferon dacă nu este păstrat în frigider?

Bună ziua În cazul în care condițiile de depozitare ale medicamentului sunt încălcate, atunci nu poate exista o dată de expirare.

Alo Spune-mi. A predat IgG pozitiv pentru herpesul IFA. Coeficientul este 18.17. Sarcina este de aproape 36 de săptămâni. A atribuit o mulțime de pastile. Este periculos pentru copil? Și merită să beți aceste pastile?

Bună ziua Ce ai obținut exact?

Bine seara, iau medicamentul Genferon (u), poate că Lt este o utilizare paralelă a antibioticelor Flemax-Solutab (500 mg)?

Bună ziua, medicul ia recomandat lui Genferon 1 dată pe zi timp de 10 zile, am HPV, a doua zi am mers la toaletă, la sfârșitul unei senzații puternice de arsură, există semne de cistită, poate că acestea sunt efectele lui Genferon? Și este posibil să-l luăm pe Furadanin?

Bine ai venit! Există doar câteva zile de tratament, dar perioada a început. Cum sa fii?

Bună ziua Ce fel de tratament ți-a fost prescris? De exemplu, aplicarea vaginală a unor lumânări poate fi transferată la o aplicare rectală timp de câteva zile. Dar nu toate! Deci, scrieți schema dvs., vă rog.

Bună, sfătuiți ce să faceți? a găsit papilom în zona abdominală, nu este timp să se consulte un medic din cauza muncii. Papilomia a adus puritate super creion. O săptămână mai târziu au apărut încă 3 persoane mici. Sa depus testul la laboratorul de tiparire a ADN-ului HPV cu determinarea încărcăturii virale (RT-PCR). Analiza este negativă, nimic nu este detectat. Aici este problema papilomului, iar analiza este negativă, ce să facem? Soția mea nu a ieșit din papilom, dar ea a trecut și analiza pentru toată lumea și nici nu există nimic.

Este posibil să se recupereze de la HPV?

Capacitatea de a vindeca peraprata moderna este de 90-99%.

Ureaplasmoza descoperită a prescris vilprofen, neofenotran și genferon. Pieptul meu doare mult, poate din cauza drogurilor?

Durerile toracice nu sunt enumerate în niciuna dintre instrucțiunile enumerate pentru efectele secundare.

Bună ziua, în timpul examinării descoperite HPV 18, medicul prescris: Genferonvo ow, Polyoxidation 12 ml. rect., Izoprinozin 2t.H3rv zile., în a doua zi a existat o evacuare brânzos fără mâncărime și miros, este într-adevăr o reacție la droguri? opriți cursul? mulțumesc în avans

Sunt în panică! A fost tratat cu genferon. După curs am mers la doctor, am trecut testele și mi-au spus că am papilomavirus 16! Toate tratamentele sunt rele. Probabil voi bea indinol, am auzit doar lucruri bune despre asta de multă vreme.

Am fost diagnosticat cu eroziune a cervixului și, prin urmare, cu ureaplasmoză, au fost prescrise lumanari Unidox, Flunol, Essentseale și Metromicon neo (după prima utilizare, sângele a plecat, a oprit pentru a cincea zi, au spus că este doar o reacție a corpului) după ce prima aplicație a făcut sânge. Cum să fim?

Contactați medicul ginecolog și faceți un ultrasunete.

Compozitor, desigur, aceste lumanari nu sunt foarte. M-am săturat de el, nu am putut mânca nimic, am vomitat imediat. Înlocuit-le cu indinol, acest tratament a venit la mine. Nu există probleme de sănătate, iar testele după tratament sunt, de asemenea, bune. Și acum totul este curat și sunt mulțumit.

Acum sunt tratat de genferon. Din efectele secundare: dureri în abdomenul inferior, după 20 de minute, când puneți lumânările, după ceva timp durerea se oprește. Imediat sa plâns la doctor, a spus că va trece. Dar continuă. Nu vreau să continui tratamentul cu genferon, mi-a fost prescris Genferon cu Indinol, așa că acum voi lăsa doar Indinol. Se simte bine de la el și sunt multe recenzii bune despre el, că el a ajutat cu virusul papiloma, am auzit.

Vă rog să-mi spuneți să respectați cu strictețe 12 ore între primirea de dimineață și seara?

Am găsit HPV. Ei au scris genferonul, dar am avut o erupție cutanată, chiar dacă nu am suferit niciodată de el. Nimic de făcut, aruncat pune lumanari. Mai târziu propil indinol. Nu am avut efecte secundare și HPV nu este acum detectat.

Deja au fost eliminate de mai multe ori papiloame. Dar toți s-au întors. Acum, beau Indinol. Să vedem, pentru că toate recenziile sunt pozitive, dar trebuie să fie beți mult timp pentru a vă ajuta

Bună ziua, am găsit chlamydia. A fost injectat cefabol 1 injectabil, sumat timp de 5 zile, Genferon timp de 10 zile. I-am cumpărat Genferon pentru 1 milion, câte o lumanare fiecare pentru noapte. Spuneți-mi, vă rog, unde este mai bine să administrați supozitoare și voi vindeca chlamidia cu aceste medicamente?

Medicul a prescris GENFERON timp de 10 zile. Am un VPC de tip neimportant și eroziune + cervistită. Mai întâi, izoprenul de propil cu terzinanom ia acum GENFERON, după care este necesar, din nou, izopren cu terzinanom. Ar putea exista un spot cu genferon și un ciclu de izoprnisin cu terzinanom realitate?

Fiica mea are vârsta de 1 an. I-am prescris o doză de lumină de la ARVI noaptea, am confundat cutiile și l-am pus în pericol pentru un copil. Și ce să fac?

Bine ai venit! Am luat lumanari Genferon 20 de zile pentru o lumânare în vagin, terminat pe 26 noiembrie, iar acum am o întârziere de a treia zi, este posibil că sunt însărcinată? Dar testul este negativ

Și, în plus față de mesaj, voi lua în continuare contracepția Diane 35

Bună ziua, medicul a prescris utilizarea lui Henferon și a groprinozinei, cum interacționează împreună? Și există o întârziere în utilizarea lor?

Aceste medicamente pot fi utilizate împreună. De obicei, acestea nu afectează ciclul menstrual.

Spune-mi, vă rog, am găsit HPV 16, medicul ia prescris pe Genferon, dar nu a spus unde să intre. Spune-mi?

Citiți instrucțiunile

spune-mi, vă rugăm să scrii lumanari gferferon 1 milion p.2 Nr 10 a spus rectal. La început nu am citit-o. p.2 ce este? și câte zile? cum să scrie 1 milion p.2 numărul 10 cum să înțeleagă

Verificați regimul de tratament împreună cu medicul dumneavoastră.

A trecut un tratament complet cu o lună în urmă, genferon și antibiotice: vaginită bacteriană, chlamydia și acum mirosul a reapărut. Pot să iau din nou lumânările?

Am fost numit Genferon 500 mii în cazul displaziei CMM de 1 grad. Cervicita și ușoară eroziune sunt, de asemenea, găsite. Nu s-au detectat infecții. Este aceasta dozare prea mare si va ajuta cu diagnosticul meu?

Genferon 500 a fost atașat de mine, iar în magazinele din jurul orașului există doar 1000. Cum pot ieși din situație?

Aș vrea să vă consult. Faptul este că am pus deja lumanari Genferon vaginal pentru a doua zi, dar nimic nu vine de la mine. E normal? în fluxul de selecție posibil, dar nu foarte mult

Aplic Genferon vaninalno, în a doua zi de admitere am observat mucus cu dungi maro, este aceasta normă?

HPV 31 a fost detectat, medicul prescris Genferon și Groprinosin, a început cursul înainte de menstruație, deja o săptămână fără menstruație. Există o problemă cu lumânările?

Bună ziua, ajutor, mâncărime groaznică și descărcare brută, cum să te tratezi pentru mine și soțul meu?

Cum să marcați lumânările

Bună ziua, am ureaplasma, mi-au prescris antibiotice și soțul meu, Klacid, Vobenzim și lumanari Genferon doar despre lumânări nu i-au specificat soțului să le ia și ei!

Am cervixul colului uterin și genotipul HPV 18. Medicul a prescris lumanari Genferon 500 mii (1 dată / zi) și comprimate Valavir (de 2 ori pe zi).În a 3-a zi de primire a lumanarilor, a început o scurgere mica. poate fi normal?

Ar trebui să consulți un doctor și să faceți un ultrasunete.

Vă mulțumim pentru răspuns, aș dori să clarific pauza pentru cât timp o oră sau două? MULȚUMIM

Lumânările intră pe timp de noapte.

iar pe lumanare aplic unguent aciclovir!

vaginal de 2 ori pe zi! diagnosticul de herpes!

Zdrastvuytemnee aici a scris lumanari Genferon 500 mii pe timp de noapte pentru a lua 7-10 zile, dar nu a spus unde, eu sunt un virgin de 15 ani. Unde să le inserați și cât de departe? Și pot fi luate cu comprimate duphaston?

Poate fi utilizat cu Duphaston. Cred că medicul tău a însemnat administrare rectală.

Alo colposcopia a arătat prezența a numeroase papilomii mici. Medicul ia prescris Ruferon-PH rectal 10 zile și Genferon în vagin. Care este diferența dintre droguri și dacă le folosim împreună?

Puteți vedea diferența dintre instrucțiuni.

Cât de mult vă puteți submina imunitatea atunci când utilizați Genferon?

Buna ziua, am avut herpes la nivelul organelor genitale, ca nu a mai existat niciodata un astfel de lucru, a aparut pe buze cu raceala si aici nu este placut, au numit Genferon 500 de doua ori pe zi si aciclovir in comprimate, spuneti sotiei / sotiei sa faca acelasi lucru în termen de 10 zile?

Soțul trebuie să vadă un doctor.

Spuneți-mi, din greșeală, copilului 7,5 luni, luminarea nu a fost plasată rectal, ci vaginal (mult scurgeri). care ar putea fi consecințele.

Bună, am aflat că 2 nu au auzit virusul, un herpes), au numit Genferon vaginal, soțul ei rectal. Spune-mi. ce pastile le poti inlocui pe sotul tau. Rectal refuză.

Bine ai venit! Am găsit HPV 16, 18, 31, 33. Înainte de aceasta eroziunea cervicală a fost arsă. Doctorul a spus că acum am 2 ori pe an, în martie sau în aprilie, dar și în octombrie sau noiembrie (când imunitatea este mai slăbită), să urmeze tratamentul lui Genferon cu 500 de mii (2 ori pe zi) sau 1 milion (1 o dată pe zi) timp de 10 zile. Ea a spus că acest lucru a fost făcut pentru a preveni cancerul de col uterin viitor, precum și apariția de papilomii și condiloame. Deci, întrebările mele adresate medicului: Genferon o împiedică cu adevărat și nu am ce să-mi fac griji? Și în viitor HPV-ul meu nu va afecta sănătatea copilului și a soțului? Vă mulțumim pentru răspuns.

Bine, am înghețat neintenționat lumanari de la Genferon la -40 ° C, pot să le folosesc acum?

Natasha, trebuie să urmați regulile de stocare a medicamentului, recomandate de instrucțiuni.

Alo Mi-au fost prescrise lumanari "genferon" de 2 ori pe zi timp de 30 de zile! Au spus ca problemele sunt in citologie, te rog spune-mi, poate cursul sa fie mai scurt? La urma urmei, instrucțiunile indică faptul că femeile iau în termen de 10 zile?

Bine ai venit! Am uroplazmoz, care este diferența de utilizare a acestui medicament? Rectal sau vaginal? E mai slab sau ce?

Mi sa alocat 1000.000 de mii de gferferoni și 3000 mii de Viferon, am fost tratat și sa dovedit că eram însărcinată, deși am încercat să mă protejez, nu eram protejată înainte de această jumătate a anului, dar sarcina nu a avut loc! Este posibil să părăsiți sarcina sau să fie întreruptă.

Asigurați-vă că păstrați sarcina. Deveniți o înregistrare dispensară în consultarea femeilor. Cu observații dinamice, veți fi supuși unor proiecții genetice, examinări cu ultrasunete și, prin urmare, veți fi conștienți de evoluția fiziologică a fătului.

am fost desemnați la Genferon, dar pentru noi timp de 2 luni el poate fi inserat în mod analitic

Bună ziua, am displazie ușoară și grupul HPV A7 - 4.9Lg. Doctorul ia recomandat lui Genferon, dar nu am specificat doza. Puteți sugera sau trebuie să consultați un doctor?

Unde devine genferonul?

SUNT GENFERONUL ÎN TIMPUL 2 ZILE, 10 ZILE, CONTRACT?

Puteți să vă spuneți dacă suntem compatibili și plini de fum

Spune-mi dacă poți folosi mamele care alăptează de la Genferon. Înainte de descărcarea de gestiune din spitalul de maternitate, au prescris să introducă lumanari, iar în clinica antenatală au spus că nu ar trebui. Deci acum nu știu dacă este necesar sau nu este necesar. P.S. Copilul nu are încă vaccinări, pentru că fetal ultrasunete a arătat o creștere a glandei timus. Uzi copilul a spus să facă doar o lună după naștere.

Bună ziua, spuneți-mi când utilizați gonferon menstrual în timpul menstruației, este posibil sau să așteptați când trece și un alt doctor mi-a scris că, în timpul tratamentului, este posibil sexul sexual cu prezervativ, dar aici scriu pentru a exclude ce trebuie făcut pentru a exclude sau a face sex cu un prezervativ posibil?

Tratamentul este de dorit să înceapă după ce menstruația și relația sexuală pentru perioada de tratament trebuie excluse.

Medicul a prescris lumanari Genferon 1 ml. pentru eroziunea cervicală, cum să inserați corect lumanari vaginal sau rectal?

Am un condilom pe locurile de sex! Trecând prin arderea cu laser! Ei bine, un curs cuprinzător de tratament! Genferon candle500t, vitamina E în capsule100mg și spray Panavir. Fac bine. Și când ar trebui să existe un efect complet.

Trebuie să efectuați terapie sistemică antivirală cu Panavir.

Spune, este pzhl. Medicul prescris pentru HPV - Genferon 1 ml ED 2 p / zi timp de 10 zile. rectal pentru noapte. Acesta este modul în care să înțelegem dimineața și seara 1 lumânare rectală sau dimineața vaginală și seara rectal Nu prea mult 1 milion de ori pe zi De asemenea, Betadine pentru noapte 1 lumânare, vaginal, în timpul 7 zile. Nu știu cum să aplic Genfnron, poate că de 1 ori pe timp este suficient? Și poate că poate fi vaginal? Multe mulțumiri în avans!

Consultați-vă cu medicul despre ce a vrut să spună.

Un ginecolog numit pentru a normaliza flora, înainte de a lua frotiuri pentru 12 infecții, totul este negativ. După 2 lumânări, temperatura a crescut la 39, nu sa îndepărtat în nici un fel, a fost necesar prin metode de modă veche analgin + noshpa, numit ambulanță. Scurgeri mucoase salbatice, pentru toată viața mea nu am văzut nimic asemănător. Trei zile în spital, nu există încă poftă de mâncare, dureri de cap teribile. Terapistul a spus, spun ei, aceasta este gripa. Nu există rinită, nici tuse sau alte simptome, nu am avut o temperatură de 7 ani deasupra 37,3 și nu am avut infecții virale respiratorii acute, dar aici este vorba de convulsii! Medic oribil.

Fiecare medicament este perceput pur individual.

Spuneți-mi, vă rog, care sunt analogii comprimatelor Henferon?

Există multe medicamente ale acestei acțiuni.

săptămână de sarcină. Este posibil să utilizați Genferon 1 milion - 20 de zile vaginal în tratamentul ureaplasmei?

Întrebare adresată medicului. Am fost diagnosticat cu Ureaplasma și Mukoplasma. Lumanările Unidok Salyudab, Dazolik și Polygynax au fost tratate timp de 12 zile, acum folosesc lumânări Genfron, este posibil să bei bere în timpul tratamentului cu Genferon? Răspundeți.

Pentru perioada de tratament, alcoolul trebuie exclus.

Când este de remisie SLE este posibil să se facă lumanari?

a descoperit HPV 39, atribuită alokin-alfa și după genferno, după injectarea de allokin, nu văd nicio schimbare în bine, continuă tratamentul cu genferon sau merg la un medic pentru un nou tratament?

Consultați un medic pentru o examinare dinamică.

Bine ai venit! Am o întrebare, este posibil să pun lumanari Genferon în intrarea din spate.

Am citit răspunsurile la întrebarea mea, dar răspunsurile sunt diferite. Am chlamydia, am inceput sa folosesc lumanari in vagin si dupa cateva zile am inceput perioada, ce ar trebui sa fac? Continuați sau întrerupeți?

Continuați tratamentul cu supozitoare vaginale după menstruație. Tabletele nu trebuie întrerupte.

Nu există nici o aftoasă, am un frotiu împreună cu toate analizele. Imi dau urina duminica, rezultatele sunt normale (25 de pozitii), cu exceptia proteinei - am la 0.30, cand norma este mai mica de 0.14. Într-un Internet am citit că o creștere a proteinei este un semn de cistită. Am sunat la doctorul care mi-a spus că am cumpărat comprimate de 5 bucăți. Acum beau a treia zi. Mai ușor. Am întrebat dacă a fost posibil să beți antibiotice pentru cistită (în paralel cu doxiciclina mea) pentru a ucide cistita, medicul a spus că este mai bine să se supună unui tratament cu acest 5-bate. Aici astept o recuperare completa)))

Bine ai venit! Am o întrebare dacă este posibil să punem lumanari Genferon în același timp cu recepția lui Yarina. Mulțumesc!

Am bartholinită. Nu există nici o inflamație, dar mușchiul nu scade. A fost desemnat GENFERON 500 (vaginal) pentru ziua de noapte + LEVOMEKOL și OFLOXACIN pentru a bea. Bubul nu se dizolvă. Este într-adevăr doar să ștergeți? Aceasta este durere de urgie. Mulțumesc.

Necesită evacuarea și îndepărtarea capselor.

Primesc lumânările vaginal în a treia zi, totul se întoarce, nu se dizolvă înăuntru, de asemenea cu sânge, ce înseamnă asta.

S-a găsit 18 tip HPV. rumicoze, clion d, macmorir 1tabl de 4 ori pe zi timp de 5 zile și genferon sunt prescrise. Spune-mi, este un tratament eficient? Sau este doar etapa inițială?

De la creșteri poate ajuta?

Tratamentul complex necesar.

Pentru perioada de tratament, contactele sexuale ar trebui excluse.

Cu soțul meu, folosim Genferon rectal, este posibil să facem sex în Condo?

Inserat Genferon rectal. A doua zi am o erupție cutanată și mâncărime provoacă totul. Acestea sunt efecte secundare pe măsură ce le înțeleg și ce trebuie să fac? Vă mulțumim în avans!

Este posibil să se folosească genferon rectal și simultan în vagin?

Panavir + lumanari Vitaprost Forte și Genferon au fost prescrise pentru tratamentul cu Kandil. Energia Selzink și Hermox. Panavir a perforat și a îndepărtat condilomul și nu a făcut restul din cauza pierderii cardului medical. A trecut o lună Este posibil să continuăm restul tratamentului acum sau este prea târziu?

Trebuie să repetați cursul injecțiilor cu Panavir după 1 și 6 luni. Împreună, utilizați acele medicamente pe care nu le-ați utilizat.

După răzuire, a început inflamația uterului. Mi-a fost prescris un flamoklav solutab 1000 mg, supozitoare genferon, ecodemină și alfit. Dar ei nu au scris unde să pună lumanari de Genferon vaginal sau rectal și de câte ori pe zi. consulta

Utilizați medicamentul în conformitate cu instrucțiunile.

Bună ziua Am tratat ectopia de col uterin provocată de HPV. Medicul ia recomandat lui Genferon 10 zile 2 zile pe zi și isoprinozină 2 comprimate de 3 ori pe zi (5 zile), restul de 5 zile 1 tabel 3 p pe zi. În cea de-a patra zi de tratament, au început teribile dureri de tras în abdomenul inferior (ca în cazul menstruației). Spune-mi, poate acesta să fie un efect secundar al acestor medicamente?

Bine ai venit! Rezultatele testelor - virusul papilomului și chlamydia. A fost desemnat Vilprofen 500 1 mx 3 p / zi.7 zile și Genoprofen pentru noaptea de la 1 a sv. 10 zile. Reteta nu indică măsurarea dozei de 500 sau 1000 de Genoprofen. Spuneți-mi cum este bine pentru mine și soțul meu să utilizați rectal. și anume cât de mult pentru mine și soțul meu? 500 sau 1000?

Bună ziua, copilul are o verucă genitală, el și jumătate de ani. Fie că este posibil să se aplice genferon în această doză și de câte ori pe zi.

Consultați un medic.

Cu cistita, poți folosi generonul. Înțeleg că Palin nu este de ajuns. Poți.

Consultați urologul și asigurați-vă că predați cultura urinei vasului.

fetelor, sfatuiesc. Doctorul la numit pe Genferon 1 milion de 2 ori pe zi (se dovedește 2 milioane pe zi). manualul spune că puteți doar 1 milion pe zi. ce sa fac?

Vă mulțumim pentru răspuns! Medicul prescrie laparoscopie în scopul diagnosticării, pentru că nu pot rămâne însărcinată!

Bine ai venit! Am 40 de ani, am HPV 16,31,33,35,58,51, papiloamele au fost indepartate, eroziunea a fost cauterizata inainte. Ei au prescris isoprinosina la 2-3 ppm pe zi timp de 14 zile, apoi de doua ori pe luna, cicloferon cu seme, galavit lumanari, indinolul timp de 3 luni. Este programarea corectă și pot face laparoscopie?

Astfel de regimuri de tratament există. Nu este clar de ce în această situație aveți nevoie de diagnosticare operațională?

Bună doctor! Am identificat. dnk micoplasma hominis 10 ^ 4 și dnk ureaplasma spp, medicul ginecolog prescris Klobax 500 mg, supozitoare Genferon 1 milion de comprimate pe care le-am înlocuit cu formil 500 mg. Tratamentul meu va fi eficient? după ce timp reanalizează?

Eficacitatea tratamentului poate fi evaluată prin rezultatele testelor de control. Conform rezultatelor examinării dinamice, vă recomandăm atunci când trebuie să treceți testele de control.

Bună ziua, am o eroziune mare, tipul HPV 16. Doctorul a desemnat cursul genferonme și tsikloferon într-o lună timp de 10 zile. Încă mai am nevoie de ceva de băut sau este suficient?

genferon utilizat în timpul menstruației. perioada ei a trecut, a început să introducă o lumânare, stomacul ei a devenit foarte bolnav și când urină sânge a început să curgă..

Spune-mi vă rog, este hormonul hormonal.

Ei, oamenii, s-au scormonit de unde naiba, acum sunt chinuiti. Da, și vizzhat, oh, dar cum este, fără sex și băutură câteva zile. Okstites, o națiune, se degenerează. Sentimentul că nimeni nu știe care este sexul sigur pare să fie vorba despre curve și bețivi.

Copilului i s-au administrat 3 săptămâni de Genferon de 2 ori pe zi. Este posibil.

Timp de două luni a tratat boala cu Lomexin. Ultimul curs - 1 capsulă / săptămână (timp de 1 lună). În același timp, de-a lungul întregii perioade am fost uneori deranjat de durerile de tras în abdomenul inferior și de descărcarea de gestiune, ceea ce a creat disconfort și mucoasa vaginală inflamată. După plângerile mele urgente, medicul a făcut o colposcopie, diagnosticul căruia este o colposcopie normală. După aceasta, ea a desemnat o analiză a disbiozelor vaginale și a HPV oncogene. Rezultat: Gardnerella vaginalis + Prevote - 10 * 3,7, Ureaplasma spp. - 10 * 5,0 și cel mai neplăcut HPV-59. Doctorul a prescris următorul tratament: 1) Panavir, i / v nr. 5, după 48 de ore, 2) Lumanari Genferon 1000 U - timp de 10 zile, 3) Monural - 1 pachet 3d 4) Taxă fitofagică - 3p / zi - 1 lună. Petrec tratamentul în a 8-a zi, 1 injecție și 3 lumanari rămase. Disconfortul a dispărut, și descărcarea de gestiune. Dar îmi este frică că mucoasa vaginală a fost inflamată și înroșită și până acum ea a rămas. Spune-mi, este normal? Deoarece cursul tratamentului nu este încă finalizat sau ceva nu este în regulă. Sau poate că lumânările provoacă o asemenea reacție? Voi vedea o colposcopie din nou la numirea medicului la 2 zile după terminarea tratamentului. Am citit totul pe Internet, "părul se oprește pentru groază".

Marina, eficacitatea tratamentului trebuie judecată numai după curs. În dinamică, observați o îmbunătățire a stării dvs. și acest lucru este bun.

În fiecare zi o mulțime de microorganisme dăunătoare atacă corpul uman. Cu toate acestea, sistemul imunitar, care ar trebui să ofere protecție împotriva bacteriilor și a virușilor, nu este întotdeauna capabil să facă față acestei situații.

Imunitatea este slăbită din mai multe motive: aceasta este situația ecologică și condițiile vieții individului în societate. Puteți restabili apărarea organismului cu ajutorul imunomodulatorilor.

Agenții imunomodulatori eficienți sunt Genferon și Genferon Light. Lumanari și analogii lor, cu prețuri, inclusiv 1.000.000 de unități, care pot fi achiziționate mai ieftin, considerăm în articol.

Supozitoare Genferon

Acest medicament imunostimulant are un efect antimicrobian. Se utilizează în mod activ în tratamentul inflamației organelor masculine și feminine ale sistemului genito-urinar.

Spectrul de activitate antimicrobiană a medicamentului este destul de larg. Genferon se luptă împotriva unei infecții virale, o infecție fungică și, de asemenea, oprește înmulțirea bacteriilor și micoplasmelor.

Ca imunomodulator, medicamentul activează activitatea sistemului imunitar, asigurând un efect de lungă durată împotriva microbilor, care provoacă procese inflamatorii și boli cronice.

Formularul de eliberare

Medicamentele moderne oferă Genferon sub formă de lumânări. Supozitoarele se administrează fie vaginal, fie rectal. În exterior, seamănă cu un cilindru alb sau galben cu un capăt ascuțit.

Un pachet de droguri deține 5 sau 10 lumânări. Fiecare dintre ele conține componenta activă interferon alfa 2b. În funcție de doza substanței active, lumânările sunt 3 tipuri:

 1. Genferon 250,000 - cantitatea de interferon uman din acesta este de 250,000 UI.
 2. Genferon 500 000 - 500 000 UI de substanță activă.
 3. Genferon 1000 000 - respectiv 1 000 000 UI de interferon alfa-2b.

structură

Preparatul conține astfel de ingrediente active:

În plus, compusă din:

 • 60,000 de polimer de dextran;
 • 1500 macrogol;
 • 80 polisorbat de surfactant;
 • T2 este un emulgator natural;
 • Natriihydrocitras;
 • acid pulmonar praf;
 • grăsime solidă ca bază;
 • apă distilată.

Toate componentele active și auxiliare sunt distribuite uniform în grăsimi solide, care stabilizează volumul lumanii și accelerează penetrarea medicamentului în sânge.

Proprietăți ale medicamentelor

Genferon este un remediu combinat și, ca imunomodulator, este utilizat și în tratamentul pacienților cu afecțiuni ale tractului urogenital cu un curs cronic. El este numit pentru persoane atât de sex masculin cât și de sex feminin.

Efectul vindecător este asigurat de componentele sale active (taurină, interferon, anestezină). Un ingredient indispensabil - interferonul alfa 2b uman se formează după injectarea unei gene speciale în bacteria Escherichia coli, care este responsabilă pentru producerea acesteia.

Eficacitatea interferonului este după cum urmează:

 • afectate de viruși;
 • are un efect antibacterian;
 • este un imunomodulator eficient;
 • are capacitatea de a opri creșterea celulelor și de a împiedica reproducerea microorganismelor dăunătoare (efect antiproliferativ).

Acțiunea taurinei, ca componentă a lui Genferon, este complexă. Aceasta afectează țesuturile corpului uman în acest fel:

 • accelerează procesele metabolice;
 • stimulează regenerarea tisulară;
 • normalizează proprietățile celulare;
 • ameliorează inflamația;
 • este un imunomodulator;
 • antioxidant bun;
 • activitatea de interferon alfa-2b crește.

Componentele analgezice ale supozitoarelor nu sunt absorbite în sânge. Acțiunea lor vizează:

 • ameliorarea durerii pe terminațiile nervoase;
 • blocând durerea în fibrele nervoase.

Indicatii si contraindicatii

Genferon este utilizat ca un medicament independent și cu un tratament complex. Este prescris pentru astfel de boli:

 • herpesul pe organele genitale;
 • Chlamydia infecțioasă;
 • înfrângerea prin infecții cu transmitere sexuală (ureaplasmoză, micoplasmoză, trichomoniasis);
 • vaginal candidoza;
 • HPV (inclusiv verucile);
 • vaginoză bacteriană;
 • leziuni ulcerative ale colului uterin;
 • procese inflamatorii în canalele cervicale și în vagin;
 • Bartolini;
 • inflamația ovarelor;
 • prostatită și balanită la bărbați;
 • uretrita;
 • hepatită virală etiologică.

Genferon este contraindicat în caz de hipersensibilitate la componentele sale. Se recomandă prudență pacienților cu probleme autoimune (diabet, lupus eritematos, etc.), femeile însărcinate în primul trimestru, copiii sub vârsta de șapte ani.

Eficacitatea lui Genferon Light

Avantajul imunomodulatorului este că vă permite să reduceți inflamația în tractul urogenital și este, de asemenea, utilizat în tratamentul infecțiilor respiratorii acute sau a bolilor infecțioase la adulți și copii.

Distruge Genferon Light toți agenții patogeni: virale, bacteriene, fungice, micoplasme etc.

De asemenea, îmbunătățește imunitatea umană, elimină leziunea și, de asemenea, previne infecția cu alte tipuri de microbi dăunători.

Forme de eliberare

Farmacii Genferon Light vine în două forme.

 1. Supozitoare. Sunt administrate rectal sau vaginal, sunt disponibile în doze recomandate de 125.000 UI și 250.000 UI.
 2. Spray pentru injectare în pasajele nazale de 50.000 UI.

Pe forma de supozitoare Genferon Light sunt la fel ca lumanarile Genferon. Disponibil în 5 sau 10 buc. Lichidul pulverizat este o substanță transparentă într-o sticlă cu un dozator.

Prestații de droguri

Efectul terapeutic este similar cu efectul originalului, deoarece porecla are aceleași ingrediente. Lumanarile de lumina Genferon sunt folosite in tratamentul copiilor, chiar si al copiilor.

În plus, este prescris pentru astfel de boli ca SRAS, parotitis, pneumonie, difterie, infectarea fătului de la mamă, candidoză etc.

Genferon Light este deosebit de eficient în tratamentul complex. Îmbunătățește acțiunea agenților antibacterieni, antifungici și antivirați. Când se utilizează, se recomandă să luați vitamina C și vitaminele din grupa B.

Analogi ieftini

Producătorii de droguri oferă o gamă largă de medicamente imunomodulatoare. Acțiuni similare cu lumanari Genferon și Genferon Light, au următoarele analogii ieftine:

Prețul Genferon variază între 250 și 780 de ruble. Aceasta depinde de doza și de numărul de supozitoare. Lumanari Genferon Light costă între 210 și 380 de ruble. Costul depinde de diverși factori: doză, înșelăciune la farmacie, transport, etc.

Ce poate înlocui Genferon în lumina lumânărilor? Din analogi pentru copii, într-o doză de 500 UI, puteți utiliza supozitoare Viferon. Acestea sunt medicamente din același grup cu componenta activă interferon alfa-2b.

Durata efectului acestor medicamente depinde doar de caracteristicile fiecărui organism individual și de starea psihologică a pacientului. Eficacitatea unuia sau a altui medicament crește cu o atitudine pozitivă a pacientului față de el.

Cand infectiile fungice Viferon suprima ciupercile Candida, iar originalul - restul. Costul Viferon nu este foarte diferit - de la 250 la 750 de ruble.

Un analog eficient este Kipferon. Nu este ieftin, dar foarte eficient. În plus, cu excepția interferonului alfa, conține proteine ​​plasmatice și componente auxiliare.

Giaferon și Interferon sunt analogi compleți ai luminii Genferon Light atât în ​​compoziție cât și în acțiune terapeutică. Printre substituenți se numără diferite doze: 500, 1000000 UI, acestea sunt mai ieftine la preț, utilizarea pentru copii este permisă. Instrucțiunile de utilizare diferă ușor.

Top