Categorie

Posturi Populare

1 Profilaxie
Remediile la rece sunt ieftine și eficiente
2 Rinită
Cele mai bune modalități de a trata rinita uscată
3 Rinită
De ce mă doare gâtul?
Image
Principal // Bronșită

Cum se simulează o răceală


Situațiile sunt diferite. De exemplu, nu sunteți pregătit pentru controlul fizicii, nu doriți să participați la o întâlnire plictisitoare, trebuie să mergeți urgent undeva. Sau doar vrei să stai pe canapea, fără să faci nimic. Cum să obțineți rapid o răceală acasă? Metodele vor fi, de asemenea, diferite. Fă-ți minte: chiar vrei să te îmbolnăvești? Sau trebuie doar să te simți rău? În fiecare caz, utilizați fondurile proprii pentru a "răci".

Bolnav sau par a fi bolnav?

Deci, să decidem: să-i rănim sau să-i convingem pe alții că sunt bolnavi? În majoritatea cazurilor, răspunsul va fi al doilea: trebuie să-i convingeți pe părinții sau pe superiorii dvs. că sunteți bolnav. Într-adevăr, rareori cineva vrea să-și pună în pericol corpul dacă nu te poți preface că e bolnav!

Acum decideți cât timp aveți nevoie de boală: pentru câteva zile sau o săptămână. Acordați atenție: atunci când începeți să "planificați" boala, să decideți termenii, să studiați simptomele etc., mintea voastră subconștientă începe să se pregătească pentru o boală reală. Este gata să vă sprijini aspirația. Aceasta este o pregătire autogenă definită a conștiinței, care contribuie la gestionarea corpului. Deci, nu fi surprins dacă sunteți într-adevăr bolnav.

Dacă nu se întâmplă acest lucru, există și alte opțiuni. Ce este mai ușor și mai sigur pentru a te îmbolnăvi? Bolile reci, desigur. ARI, ARVI, gripa, dureri în gât și alte boli sunt "câștigate" foarte ușor. Pentru a face acest lucru, doar suficient pentru a supracoate, bate în coada de la clinica, sau doar să ia o plimbare pe metrou în timpul sezonului de gripa. Poți să vorbești cu prietenii sau cunoștințele bolnavilor și cu o răceală pentru tine.

Acesta este un caz extrem. Amintiți-vă, această boală nu este dificil de obținut. Mai greu să-l vindeci. Apropo, tratamentul frigului in timpul sarcinii nu este o sarcina usoara. Prin urmare, într-o poziție interesantă de a simula nu recomand! Între timp, să înveți cum să pară rău, să rămâi sănătos?

Imaginare rece

Aveți un test sau o verificare "de sus" mâine? Încearcă să "iesi". Vă oferim câteva sfaturi despre cum să vă simțiți bolnav. Alegeți cea mai potrivită, în funcție de nivelul de încredere în părinți sau superiori.

Cum de a crește temperatura corpului? Această metodă este cunoscută de mulți: picurăți câteva picături de iod într-o lingură de zahăr. Mancati acest zahar. În câteva ore veți avea o febră - un semn sigur de frig.

Puteți încălzi termometrul. Pentru a face acest lucru, nu utilizați apă foarte fierbinte, o baterie, un bec incandescent sau purtați pur și simplu termometrul pe o țesătură de nap. Nu exagerați: încălziți până la 38-38,5 grade.

Un alt mod de a atinge temperaturi ridicate: frecați-vă arborii cu usturoi sau sare.

Cum să descrii un nas curbat? De asemenea, ușor. Încercați să respirați prin gură, nu prin nas. Iar când vorbim, spuneți cuvintele "prin nas". Acesta este modul în care comunica bolnavii reali.

Cum de a face ochii bolnavi? Tăiați-vă ochii, umeziți ușor genele (dacă nu există apă, puteți să salvați). Pentru ca ochii să devină roșii, folosiți niște iritanți. De exemplu, o picătură de parfum, rimel, etc. Și face o tristă, suferind expresia ochilor. Cu siguranta vei simpatiza.

Cum de a provoca strănut? Pentru a face acest lucru, există unele substanțe care provoacă iritarea mucoasei nazale. Poate fi, de exemplu, piper negru, tutun, praf, chiar și doar o pene etc. După aceste iritante, nu veți scăpa de strănut timp de câteva minute, ochii tăi vor fi roșii, vor curge lacrimi.

Cum de a provoca o tuse? Tusei apare de la iritarea tractului respirator. Ardeți niște materiale polimerice și respirați fumul. Apropo, această metodă poate duce, de asemenea, la o creștere a temperaturii corpului. În caz de intoxicare cu produse de ardere.

Cum de a crea aspectul unei persoane bolnave? Încercați să vă simțiți bolnavă de seară. Pentru aceasta trebuie să descrieți letargia, apatia, starea proastă, refuzul de a mânca, întindeți-vă în mod constant, stârniți, plângeți de o durere de cap etc.

Dacă frigul imaginar "nu a fost rulat", trebuie să vă îmbolnăviți pentru adevărat. De fapt, răceala comună nu este o boală inofensivă. Dacă timpul nu începe tratamentul, pot exista consecințe neplăcute. De exemplu, pneumonie, bronșită etc. De aceea, atunci când apar primele simptome ale bolii, tratamentul trebuie inițiat de urgență.

Oferim câteva modalități de a "obține" o răceală. În lista următoare există opțiuni de iarnă și de vară.

 • Rochie ușor, în afara sezonului. De exemplu, umblați în frig cu adidași și pantaloni subțiri.
 • Plimbare prin desculț desculț. Doar să nu observați trecătorii. În caz contrar, ei vor fi trimiși la un spital de minte.
 • Mergeți prin îngheț cu un cap umed. Deși este destul de periculos: este mai bine să nu glumești cu capul.
 • Luați un duș cu gheață. Desigur, dacă nu sunteți obișnuit cu asta.
 • Vizitați locurile publice. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește incidența maximă din zona dvs.
 • Vizitați prieteni bolnavi. Poți bea după ele din pahar.
 • Aranjați acasă un proiect. Este mai bine dacă înainte de aceasta să transpirați bine sau să faceți o baie fierbinte.
 • Respirați gura în frig. Gâtul meu e dureros.
 • Mănâncă o mulțime de înghețată. Vocea va fi răgușită, dureri în gât.
 • Stați sub aer condiționat. Aceasta este cea mai frecventă cauză a răcelii în birourile înfundate.

Și totuși este mai bine să nu glumești cu sănătatea. La urma urmei, orice boală poate răspunde în viitor la probleme grave. Există multe modalități de a se răci. Faceți-o ușor. Și va fi mult mai dificil de recuperat.

Cum să te îmbolnăvești rapid: sfaturi simple pentru fiecare ocazie

Rutina zilnica de munca sau de studiu duce la oboseala reala cronica. Vreau să aranjez o mică vacanță la domiciliu, să stau jos câteva zile. Aproape fiecare elev sau elev vrea să-și aranjeze un mini-vacanță pentru el însuși. Chiar și lucrătorii experimentați pentru adulți sunt obosiți de rutina zilnică și doresc să-și petreacă timpul vizionând emisiunile TV preferate. De aceea mulți se întreabă cum să se îmbolnăvească foarte repede acasă.

Dorința nu pare a fi cea mai sensibilă. Dar, în unele cazuri, câteva zile petrecute acasă în timpul tratamentului pot salva nervii. Astfel, puteți evita un control important, amânați sesiunea sau doar petreceți timp cu familia. Dar, în acest caz, principalul lucru este să urmați o serie de reguli pentru a nu vă răni prea mult corpul.

Cum te poți îmbolnăvi repede?

Cele mai frecvente moduri de a obține boală pentru siguranță sunt gâtul roșu, intoxicația, nasul curgător și febra ridicată. Toate aceste semne pot fi create în zidurile casei cu ajutorul unui joc bun și a unor trucuri.

 • Cu ajutorul unui termometru puteți descrie cu ușurință temperatura. Dar chestia principală - nu exagerați. La urma urmei, prea mare - va da înșelăciune. Dacă medicul cere să se măsoare cu el, atunci în câteva minute, puteți unge armpita cu muștar sau usturoi.
 • Pentru o răceală este suficient să tăiem câteva minute înainte să vizităm ceapa doctorului.
 • Pentru alergii la simptome la rece, este suficient să se creeze contactul cu un iritant.
 • La domiciliu, pentru a face gâtul roșu, puteți inhala chimicale de uz casnic sau ardei negri.
 • În cazul în care medicul a decis să măsoare presiunea, atunci puteți deplasa mușchii picioarelor timp de 30 de secunde. În acest caz, indicatorii vor fi deasupra normei și vi se va permite să mergeți acasă sau să fiți eliberați.

Dacă sunteți încă interesat de cum să vă îmbolnăviți repede cu o răceală cu adevărat obișnuită sau chiar cu pneumonie, atunci trebuie să tratați cu atenție toate metodele. Tratamentul ar trebui să înceapă după primele simptome, să cheme un medic sau să se plângă părinților. În caz contrar, vă puteți răni foarte mult corpul.

Te poți îmbolnăvi dacă:

 1. Înghețați rău;
 2. Picioare de răcire;
 3. Să ieși după un duș, o baie;
 4. Contact lung cu pacienții cu gripă, ARVI;
 5. Stați sub un duș rece;
 6. Înotați în iaz în timpul sezonului rece;
 7. Timp de mult timp este în rezervor vara;
 8. Bea un litru de apă rece într-o gulp;
 9. După orice fel de mâncare fierbinte, mâncați înghețată din congelator;
 10. Faceți o plimbare în ploaie;
 11. Urcați pe desculți

Acasă, nu poți să te răciți. Este foarte ușor să obțineți o tulburare de alimentație, inflamație intestinală și otrăvire cu febră.

Iată câteva modalități de îmbolnăvire rapidă și de lungă durată:

 • Puteți stinge un obiect din material plastic și puteți respira un fum pentru un minut. În acest caz va exista un gât roșu, otrăvire severă, însoțită de febră mare.
 • Poți otrăvi orice produs învechit. Cea mai ușoară opțiune este expirat produsele lactate. Dacă aveți un stomac puternic, atunci puteți bea fructe, legume sau castraveți murate, roșii cu vechi chefir.
 • Mananca simultan astringent cu lapte. Vor exista o puternică otrăvire și greață cu febră.
 • Una dintre cele mai vechi metode populare de otrăvire artificială este de a bea un pahar de permanganat de potasiu. Desigur, trebuie diluat cu apă. Câteva zile nu poți ieși din casă.

Cum să te îmbolnăvești rapid în timpul verii

Unii cred că vara este imposibil să se îmbolnăvească. Dar aceasta este o eroare. Medicii au recunoscut de mult timp că în cazul în care boala a survenit în sezonul cald, atunci aceasta se realizează mai rău decât în ​​timpul iernii. Tratamentul poate dura câteva săptămâni.

Cel mai simplu mod de a vă îmbolnăvi în vară este să vă otrăviți. În vreme caldă, este normal ca un produs să dispară rapid, mai ales dacă nu este refrigerat sau depozitat la soare. Această metodă poate fi folosită pentru a pierde câteva zile la serviciu, la școală sau la colegiu.

Unul dintre cele mai frecvente răspunsuri la întrebarea cum să te îmbolnăvești rapid cu o temperatură la domiciliu este o lungă ședere sub aer condiționat. Datorită vigilenței slabe din timpul verii, nu puteți observa când corpul se îngheață sub dispozitivul de răcire. Dacă doriți să aveți o șansă specială, este suficient să stați o jumătate de oră sub dispozitivul cu setarea modului de temperatură scăzută.

Înotul în iaz este un mare și în același timp fascinant mod de a te îmbolnăvi repede și de mult timp. Este necesar să stați în apă pentru o perioadă lungă de timp și după ce nu ștergeți cu un prosop. În acest caz, puteți prinde o răceală comună sau ceva mult mai grav.

Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

Dacă există zile dificile și decideți să găsiți un motiv bun pentru a nu merge la birou sau instituție de învățământ, atunci cel mai bun mod este să vă îmbolnăviți. Fă-o acasă foarte ușor și rapid. Există câteva sfaturi.

Dar dacă încă mai simțiți un disconfort puternic, ar trebui să începeți imediat tratamentul:

 • La domiciliu, puteți să faceți în mod activ sport sau orice activitate fizică. Corpul trebuie să fie obosit, iar întregul corp să transpire. Pentru a face acest lucru, puteți face exerciții active, push-up-uri, antrenament de forță, vacuum întregul apartament, dans ritmic, și așa mai departe. Apoi ar trebui să mergeți câteva minute pe balcon sau pe stradă.
 • Formați o baie de apă caldă și abur. După această procedură, ca și în versiunea anterioară, puteți merge pe balcon sau pe stradă pentru câteva minute. Corpul este aburit, porii sunt deschiși. Cel mai probabil, în câteva minute puteți obține o frig pentru o lungă perioadă de timp.
 • Una dintre procedurile de răcire la domiciliu - mâncați rapid înghețată și mâncați guma de mestecat de menta. După aceea, gâtul se poate îmbolnăvi în prima oră.
 • Mergând la culcare, deschideți fereastra sau deschideți fereastra. Astfel, pescajul va asigura o răceală rapidă în pereții casei.
 • Cât de repede se îmbolnăvesc este într-adevăr interesat de mulți copii. Fără a părăsi camera, este ușor să ridici un virus. Cu siguranță există prieteni sau cunoștințe care sunt în carantină. Puteți apela purtătorul virusului la domiciliu și petreceți timp împreună pentru câteva ore. Rezultatul este o reacție negativă instantanee a organismului la un stimul.
 • Te poți îmbolnăvi acasă spălându-ți capul. Când părul este încă uscat, ar trebui să mergeți imediat la balcon sau să priviți fereastra stradă timp de câteva minute. O răceală este garantată. Dar chestia principală - nu exagerați. La urma urmei, cu o raceala puternica, boli grave ale creierului sunt posibile.
 • În cazul în care casa are o teracotă pe podea, dar nu există încălzire prin pardoseală sub ea, atunci mersul pe jos desculț poate aduce efectul așteptat. Dacă picioarele tale sunt reci, atunci te așteaptă cel puțin o răceală.

Cum să obțineți rapid pneumonia

Inflamația plămânilor este o boală gravă. Poate fi o complicație după frigul comun. Tratarea inflamației poate dura câteva luni.

În același timp, este necesară o monitorizare constantă a bolii de către un specialist competent:

 • Puteți ieși în curte sau pe balcon în frig și puteți respira cu aer rapid. Apoi, unele adânci. După 10-15 minute de astfel de acțiuni, este mai probabil să câștigi pneumonia.
 • În sezonul rece puteți înota în orice corp de apă.
 • Poți obține pneumonie după degeraturi severe. Partea cea mai sensibila a corpului este picioarele. Dacă acestea îngheață pentru o lungă perioadă de timp, atunci pneumonia este garantată.
 • La domiciliu, puteți mânca o mulțime de înghețată sau puteți bea o gură de apă rece.

Dacă decideți să renunțați la un test important la școală sau la un examen la un institut, atunci boala devine cale de ieșire. Dar nu este necesar să dăunezi sănătății lor. În mod simplu, la domiciliu, puteți crea un nas înfundat temporar, gât roșu și temperatură. În acest caz, medicul va scrie cu siguranță o listă bolnavă și veți obține rezultatul așteptat.

Dar totuși merită să ne amintim că boala nu se poate ascunde de toate problemele și dificultățile. Mai mult, un astfel de "truc" poate provoca complicații grave și chiar vă poate pune viața în pericol, deoarece nu glumiți cu sănătatea.

O situație dificilă la locul de muncă, la școală sau la universitate este cu siguranță rezolvată, dar organismul, în caz de boală gravă, nu se poate reface.

Cum sa te imbolnavesti serios pentru noapte: trucuri

Îmi place să doară? Dimpotrivă, mulți încearcă să evite boala. Dar în fiecare viață există excepții și situații neprevăzute. De exemplu, controlați sau examinați nasul. Sau nu vreau să merg la muncă. Rezolva problema va ajuta spitalul pentru câteva zile. Dar ce să faceți dacă nu aveți un medic familiar și nu puteți obține un certificat de "cunoștință"? În acest caz, singura cale de ieșire este să se îmbolnăvească. Dar cum să o facem cât mai repede posibil?

Cum să te îmbolnăvești pentru noapte reală: hacking eficient de viață

Este foarte posibil să vă îmbolnăviți cu o răceală dimineața, dar va trebui să încercați din greu. Amintiți-vă că, dacă ați reușit și simțiți primele semne ale bolii, trebuie să începeți tratamentul cât mai curând posibil, altfel boala poate deveni angina pectorală sau bronșită în viitor.

Amintiți-vă că aceste experimente sunt periculoase pentru sănătate și nu se știe cum va reacționa corpul dumneavoastră și cum se va termina. Încercați să rezolvați problema fără spital. Dacă sunteți gata să faceți un pas atât de radical, numai tu ești responsabil pentru asta.

Cum să te îmbolnăvești într-adevăr:

Ieșim în haine ușoare. Dacă este în aer liber, trebuie să te îmbraci și să mergi pe jos. Mergeți până când sunteți rece.

Aer condiționat. Ce trebuie să faceți dacă este exterioară caldă? În astfel de cazuri, aparatul de aer condiționat economisește, stați sub răcire timp de o oră sau două. Dacă acest lucru nu este posibil, mergeți la supermarket și stați lângă frigider cu alimente.

Avem apă rece. Beți câteva pahare de apă răcită sau apă de gheață. Repetați de mai multe ori.

Alimente otrăvitoare. În acest caz, vă recomandăm să combinați produse incompatibile, de exemplu, castraveți și lapte, lapte și hering. Totul depinde de imaginația ta.

Mâncăm înghețată. Poate una dintre cele mai plăcute metode de îmbolnăvire. Trebuie să mănânci cât mai mult înghețată posibil, dacă doriți, beți-l cu un cocktail rece.

Ați putea fi interesat de articolul nostru Cum să vindeci o răceală cu o bere fierbinte rapidă: rețete

Deschideți fereastra pe timp de noapte. Dacă este în aer liber, trebuie să lăsați fereastra deschisă noaptea în camera unde dormiți. Nu folosiți o pătură sau o pijamă caldă.

Plimbare cu un cap umed. În unele surse, puteți găsi sfaturi că, pentru a vă îmbolnăvi, trebuie să mergeți cu părul umed în vreme rece. Aceasta este una dintre cele mai periculoase căi, deoarece poate provoca meningită și chiar moarte. Nu-l folosiți niciodată!

Du-te și ieși - un alt mod nesigur. Trebuie să faceți exerciții și să transpirați bine, apoi ieșiți ușor pe stradă și umblați.

Vizitați spitalul. Aici puteți afla cu ușurință o infecție virală. Dar amintiți-vă că este mult mai periculos decât răceala comună. Se recomandă comunicarea cu oamenii din spital, deoarece virușii sunt transmiși prin picături de aer.

Treci prin bălți. Am pus pantofii mai ușor, ceva ca un pantof și mergem la o plimbare prin bălți. Atunci când picioarele sunt complet umede, continuăm să ne plimbăm încă o jumătate de oră sau o oră. Pentru efectul maxim, puteți sta undeva în pescaj.

Ceai fierbinte și cuburi de gheață. În primul rând trebuie să beți o ceașcă de ceai fierbinte, apoi aproape imediat să mănânci câteva cuburi de gheață. Repetați de mai multe ori pe zi.

Baie de picior rece. Îndepărtați-vă picioarele în baie cu apă rece, 5-10 de minute este suficient. Deja după câteva ore veți observa primele semne de răceală, cum ar fi dureri de cap și dureri în gât.

Cum să te îmbolnăvesc de noapte? În ciuda eficacității tuturor acestor metode, suntem încă sfătuiți să nu experimentați sănătatea, pentru că nu aveți nicio idee despre consecințele care vă așteaptă. În cel mai bun caz, o răceală, în cel mai rău caz, meningită, pneumonie sau durere în gât.

Cum să obțineți repede gripa sau frigul

Desigur, cel puțin o dată în viață, toată lumea sa gândit cum să obțină repede gripa, care sunt cele mai dovedite modalități de răcire? Dacă doriți, puteți obține gripa în 5 minute, cum să faceți acest lucru, citiți articolul.

 1. Porniți aparatul de aer condiționat la temperatura minimă și stați lângă el. Suficient să stați într-o încăpere răcită timp de 20 de minute și o frig severă nu va dura mult timp. În acest fel, puteți câștiga cu ușurință bronșită.
 2. Dacă nu există un aparat de aer condiționat la domiciliu, aranjați o pescaj sau stați sub ventilator timp de 20-30 de minute.
 3. Consumul de lapte rece este una dintre cele mai rapide căi de a provoca dureri în gât și scăderea imunității.
 4. Rochie nu în funcție de vreme, astfel încât să puteți rece.
 5. Dacă plouă afară, treceți prin bălți pentru a vă uda picioarele.
 6. Luați un duș, apoi deschideți fereastra timp de 15-20 de minute.
 7. Așteaptă-te și vorbește cu un om rece, Dacă tuse, strănește lângă tine, vei fi complet infectat. În mijlocul unei epidemii, puteți ajunge la "focarul de infecție" - clinica. Așteptați în linie lângă bolnavi și virușii gripei sau ARVI se vor agăța de tine.
 8. Luați o lovitură de gripa și nu vă faceți griji - de exemplu, deblocați. Deci poți intra în terapie intensivă.
 9. Vara, deschideți ferestrele din mașină și plimbați-vă "cu vântul".
 10. Urcați picioarele goale pe o țiglă sau o țiglă. În plus, răciți vezica urinară și rinichii.
 11. Mestecați o gumă de menta, ieșiți în frig și începeți să respirați în bucăți mari.
 12. Mananca inghetata in iarna in afara sau bea o bautura carbogazoasa.
 13. Mananca mai putin fructe, legume, carne si produse din peste. Proteinele și vitaminele vor înceta să pătrundă în corp, veți începe să se usuce și orice pic de pui vă va prinde de frig. Rețineți că avitaminoza este tratată pentru o lungă perioadă de timp, provoacă tulburări metabolice grave, afectează aspectul, de exemplu, părul începe să cadă.

Cum să prindă o răceală în 5 minute

 • Dacă vă gândiți să obțineți mai repede acasă, atunci următorul mod va rupe chiar și rezistența unei imunități puternice: luați un duș răcoros, astfel încât să înghețe, apoi să stea într-o pescaj sau să ieșiți la balcon pe vreme rece. Pentru a suplimenta efectul, puteți bea și bea un pahar de băutură din frigider.
 • Mâncați o înghețată rapidă și beți-o cu sifon rece.
 • În sezonul rece, organizați o alergare de-a lungul străzii și, după ce transpirați, desfaceți hainele și faceți o plimbare pe jos. Inspirați-vă gura.
 • Iesirea pe balcon timp de 5 minute iarna cu parul umed este un mod sigur de a prinde gripa.
 • În vara pentru a prinde o răceală nu este mai puțin ușor decât în ​​timpul iernii. Treziți-vă mult timp sub razele soarelui, transpirați și apoi intrați în cameră cu un aparat de aer condiționat de lucru. Această metodă a tulburat cele mai dureroase organisme.

Atenție! Modalitățile de îmbolnăvire rapidă a gripei sunt "sfaturi proaste". Urmărirea acestora va duce rapid la boli care pot pune viața în pericol - gripa, bronșita, pneumonia, care pot fi fatale. Aveți grijă de sănătatea și viața voastră!

Cum să te îmbolnăvești rapid - o întrebare urgentă pentru mulți

Mulți elevi, elevii ar dori să se îmbolnăvească repede. Unitățile știu cum să facă acest lucru. Probabil că te simți șocat când auzi că cineva dorea brusc să se îmbolnăvească. La urma urmei, toată lumea înțelege că sănătatea este cea mai valoroasă resursă. Tot ce-i prețuiește, îl protejează. Dar există acei oameni care ar dori să se îmbolnăvească.

De regulă, doresc să se îmbolnăvească:

 • elevii care doresc să evite scrierea controlului;
 • studenți, studenți care preferă să meargă decât să învețe;
 • angajații din birouri care sunt obosiți de agitația zilnică și de munca excesivă;
 • gospodinele care doresc sa ia o pauza de la treburile de rutina si doar sa stea in pat pentru cateva zile.

Aceasta este motivul poate fi orice. Dar, de regulă, pentru mulți o boală este o oportunitate de a avea o odihnă bună.

Nu este suficient să acționăm singuri în rezolvarea acestei probleme. Deci, avem nevoie de simptome specifice pentru a rămâne acasă, du-te la spital. Se pare că trebuie să se îmbolnăvească în realitate. Atât de mulți oameni întreabă: cum să provocați o afecțiune dureroasă, cum să vă îmbolnăviți acasă.

Desigur, gândurile sunt materiale, dar atâta timp cât gândul vine la viață, trebuie să aștepți mult timp. În acest caz, este mai bine să luați măsuri concrete care vă vor ajuta să vă îmbolnăviți dacă într-adevăr doriți acest lucru. Principalul lucru - nu exagerați, deoarece puteți câștiga o boală cronică cu consecințe grave. Nu vrei asta? Cunoașterea "Cum se îmbolnăvește rapid" vă va ajuta să evitați greșelile teribile.

Ce anume nu puteți face:

 1. Ieșiți cu un cap umed, dacă există un îngheț puternic.
 2. Mergeți în timpul iernii fără o pălărie.
 3. Pentru a strica stomacul, absorbând alimente picante și sărate pentru a provoca intoxicații.

În primul rând, riscați să provocați meningită și se poate termina cu moartea. În al doilea rând, tratamentul stomacului cu gastrită sau, mai rău, cu un ulcer, va dura câteva luni. Consecințele acțiunilor nejustificate vă pot bântui de ani de zile. Țineți minte acest lucru când vă decideți să vă îmbolnăviți acasă.

Cum te poți îmbolnăvi repede: căi și sfaturi

Vă propunem să luați în considerare principalele modalități de îmbolnăvire în 5 minute pentru întreaga săptămână:

 1. Lăsați plasticul și respirați fumul. Deci, aveți o tuse tare. Să-l vindeci nu va fi ușor. În plus față de tuse, temperatura va crește probabil la 39 de grade. Dacă ceva nu merge bine, dacă o exagerați, puteți deveni otrăvit cu monoxid de carbon, iar acest lucru va fi și fatal.
 2. Începeți să faceți exerciții fizice. Exercițiul intens vă va face să transpirați. Aici, într-o astfel de stare "umedă", ieșiți îndrăzneț în stradă, îngheț rece. Rece, cu complicații, gripa, câștigi cu siguranță. Este posibil să aveți pneumonie.
 3. Cauze otrăvire. Mancati alimente rasfatate, beti sucul vechi. În plus față de otrăvire, poate apărea gastrită, ulcer gastric și alte probleme cu tractul gastro-intestinal.
 4. Beți 3 cani de cafea și cereți ajutorul unui medic. Măsurând tensiunea arterială, el va marca creșterea sa semnificativă. Este posibil să fii eliberat timp de o săptămână și jumătate de la studiu sau de la muncă. Dacă inima este slabă, va suferi și mai mult din astfel de tentative de a se îmbolnăvi.
 5. Utilizați o altă procedură de răcire: mâncați un pachet de înghețată, apoi mestecați guma de mestecat de menta și mâncați un al doilea pachet de înghețată. Gâtul tău va deveni roșu repede.
 6. Mănâncă creionul de ardezie. Temperatura ta va crește. Principalul lucru - au timp pentru a apela o ambulanță.
 7. Scoateți iodul pe zahăr și mâncați-l. Ca rezultat, veți obține o temperatură foarte ridicată. Cel mai trist rezultat este reanimarea.
 8. Ieșiți în frig, dați 60 de respirații adânci. Și acum gâtul tău nu va fi la fel. Cel puțin va deveni roșu. Dacă ești ghinionist, vei muri de pneumonie.
 9. Când este rece afară, faceți o baie în iazul deschis.
 10. Băutură de curmală cu lapte. Rezultate triste vor fi furnizate.
 11. Găsiți în mediul dvs. o persoană care are gripă, o răceală. Încearcă să te infectezi. Lasă-i pe pacient să-ți strănută sau să tuse. Desigur, rezultatul poate fi complet imprevizibil.

În mod evident, amăgirea celor dragi, a rudelor - este foarte rău. Dar este și mai rău să experimentezi cu corpul tău. Dacă nu doriți să răniți corpul, puteți să atașați un termometru la baterie, să-l puneți în apă fierbinte, să scuturați partea superioară bine cu capul în jos - și căldura pe ea va apărea.

Gânduri finale

Când începeți să vă gândiți că ar fi bine să vă îmbolnăviți, trebuie să contactați un psihoterapeut sau un psiholog. O persoană sănătoasă din punct de vedere emoțional nu are acest raționament. Vreau sa cred ca nu va batjocorim corpul si toate sfaturile prezentate mai sus nu au fost luate in serios. La urma urmei, glumea cu sanatatea este cel putin proasta.

Dacă te-ai săturat de școală, universitate, colegiu, birou, dacă nu ai puterea de a lucra în gospodărie, vorbește deschis cu părinții, șeful, soțul tău că ai nevoie de odihnă. Oamenii adecvați sunt conștienți de faptul că o persoană devorată mai devreme sau mai târziu se va îmbolnăvi, fără stimulare suplimentară. Și atunci vei fi supărat că toate planurile erau supărate. Cererea de odihnă este rezonabilă și sigură.

Este important să realizăm că cel care se odihnește bine lucrează minunat. Nu este necesar să supuneți corpul la stres. Acțiunile tale stupide pot duce la consecințe ireparabile. În plus, o mulțime de efort, bani vor fi necesare pentru a restabili sănătatea după boală. Dacă sunteți gata să cheltuiți bani, dacă nu vă supărați sănătatea, faceți o șansă. Dar mai bine să ai grijă de tine! Apreciați viața. Și apoi veți reuși să atingeți obiective și succese serioase.

Cum să te îmbolnăvești rapid și ușor dacă ai imunitate bună?

14 iulie 2013, 15:39

Elevii și elevii care doresc să ia o pauză de la școală vis să se îmbolnăvească rapid, astfel încât să nu participe la o săptămână de ore. Și adulții se obosesc uneori atât de obosiți de muncă, de gospodărie și de alte îngrijorări, când nu există nici un moment de pace, încât încep să se gândească: "Aș vrea să ne putem îmbolnăvi repede!".

Doriți să vă îmbolnăviți, să nu mergeți la școală sau să nu creșteți temperatura, luând astfel concediu medical? Există patru moduri cele mai frecvente: febră mare, otrăvire alimentară, nas curbat, gât roșu. Temperatura ridicată nu necesită simptome reale ale bolii, puteți juca bine. Se poate prinde înainte de sosirea medicului, cât de repede va dispărea. Dacă aveți un gât roșu, medicul vă poate vedea că sunteți bolnav, astfel că nu sunt necesare alte simptome. De asemenea, nasul curgat poate fi numit mijloace improvizate, dar și aici trebuie să-l susținem cu un joc bun. Alimentele otrăvitoare sunt destul de ușor pentru a determina, dacă părinții văd că sunteți chinuit de vărsături sau scaune libere, cu siguranță vă vor crede. Dar trebuie să vă amintiți că planurile dvs. nu includ includerea în boli cronice sau complicații grave. Prin urmare, este necesar să se evite greșelile grave.

 1. Ieși cu un cap umed în frig. Poți să te îmbolnăvești repede, dar în plus, primești meningită, iar aceasta este o boală foarte periculoasă.
 2. Ieșiți fără pălărie în îngheț. Această metodă nu va funcționa dacă imunitatea dvs. este puternică. Dar, din nou, există pericolul de a câștiga meningită.
 3. Spoală stomacul. Puteți încerca să mâncați o cantitate mare de picant și sărată pentru a provoca intoxicații. Dar acest lucru poate să nu funcționeze pentru prima dată, iar dacă utilizați această metodă tot timpul, se poate forma un ulcer sau începe gastrita. Și apoi, timp de mulți ani, veți suferi de aceste boli.

Asemenea consecințe trebuie amintite. Și dacă sunteți într-adevăr bolnav, trebuie să începeți imediat tratamentul.

Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

Există un număr foarte mare de sfaturi despre modul în care vă puteți îmbolnăvi rapid și sunt eficiente:

 1. Proiectul amenajat va fi rapid răcit. Deschide ferestre sau aer condiționat pentru a vă ajuta. Mult mai eficient dacă în timpul proiectului încă mâncați înghețată sau băutură rece. Sau dormi într-o schiță.
 2. Poți să te răcești dacă te plimbi într-o goală decolată pe o podea rece, iarna pe stradă - în cizme de toamnă, vara prin bălți. Picioarele umede sunt o frig garantate.
 3. Vă va ajuta să vă îmbolnăviți și să faceți exerciții. Trebuie să transpirați și apoi să ieșiți în frig.
 4. În răceală iau aproximativ 100 de respirații adânci. Cu condiția, cel puțin - gât roșu, ca un maxim - pneumonie.
 5. Pentru a vă îmbolnăvi repede cu temperatura, trebuie să aruncați o picătură de iod pe zahăr și apoi să mâncați acest zahăr. Rezultatul este o temperatură uriașă și sunteți în terapie intensivă, ceea ce este foarte posibil.
 6. Rapid să se îmbolnăvească cu temperatura poate fi un mod inofensiv - de a încălzi axila. Țineți axila cu un borcan mic de apă fierbinte.
 7. Puteți face un duș, apoi aburit pentru a ieși afară, apoi se îmbolnăvesc rapid cu temperatura.
 8. Dacă este posibil, nu dăunează corpului - atașați un termometru bateriei. Cei apropiați vor crede că sunteți bolnavi de febră. Imaginați-vă cum vă vor face griji pentru dvs.
 9. Puteți avea dureri în gât dacă mâncați înghețată, mestecați guma de menta, mâncați înghețată din nou - aveți un gât roșu.
 10. Încercați să prindeți un virus. Întotdeauna vor fi cunoscuți care sunt bolnavi de gripa. Cereți să vă strănutați, cu o imunitate slăbită, puteți obține rapid gripa, complicațiile din care sunt imprevizibile.
 11. În multe privințe, vă puteți îmbolnăvi de otrăvire, de exemplu, beți suc vechiu. După aceea, otrăvirea și, poate, gastrita sau, mai rău, vă sunt furnizate.
 12. Luați un creion, scoateți ardezia, mâncați puțin. Te îmbolnăvești foarte repede, temperatura crește la 40 ° C și te găsești în terapie intensivă.
 13. Îți poți păcăli doctorul. Beți 2-3 cani de cafea, apelați un medic acasă, vă plângeți de presiune ridicată. Sunt oferite câteva săptămâni de odihnă, dar cafeaua în cantități mari poate afecta negativ inima.

Sper că nu veți lua acest articol în serios, deoarece nu merită câteva zile de odihnă pentru a vă îmbolnăvi grav. Nu te deranja cu sanatatea ta!

Există un astfel de lucru ca o imunitate crescută, care reprezintă un risc suficient pentru sănătate și pentru organism ca un întreg. Nivelul de sănătate al sistemului imunitar este esențial pentru combaterea virușilor și incidența diferitelor boli.

Organismul nostru nu trebuie să dea agenților virali o șansă de dezvoltare și existență, provocând astfel un pericol pentru sănătate care este distructiv pentru sistemul imunitar. Dar nu ar trebui să fim mândri de imunitate sporită, deoarece nu este considerată normă și are anumite consecințe. Majoritatea oamenilor care trăiesc pe planeta noastră au imunitate normală, moderată, iar doar o cincime - 20% din populația totală suferă de un indicator supraestimat al sănătății sistemului imunitar, care este o abatere de la normă.

Care este sistemul imunitar al organismului, ce scade proprietatile de protectie si de ce este negativ, cu rate ridicate de rezistenta la boli.

Imunitatea este capacitatea de a se asigura protecția și rezistența la atacul organismelor patogene sub formă de bacterii și viruși, precum și a rezistenței la factorii externi care ne afectează negativ sănătatea. De-a lungul vietii sale, sistemul imunitar este un sistem cheie in mentinerea unei vieti normale a unei persoane, asigurarea integritatii corpului, prevenirea penetrarii agentilor virali si protejarea genelor de informatiile din exterior, mentinand in acelasi timp fluxul normal al tuturor proceselor vitale din corp.

Funcțiile de protecție sunt furnizate de sistemele de organe care intră în sistemul imunitar:

 • Măduvă osoasă roșie;
 • Ganglioni limfatici;
 • splina;
 • timusul;

Merită puțin să înțelegem clasificarea și originea tipurilor sistemului imunitar și, de asemenea, căruia îi este mai ușor: celor care au imunitate scăzută sau ridicată de tip celular și umoral. Primul a fost descoperit de Ilya Mechnikov, care a adus un succes uluitor și cel mai înalt premiu pentru o astfel de descoperire în domeniul medicinei - autorul a primit Premiul Nobel.

Potrivit teoriei sale, sistemul imunitar primește în mod constant celule speciale numite macrofage. Aceste unități de celule sunt capabile să efectueze procesul de fagocitoză prin absorbția antigenelor de diferite origini, să le digereze și, în cele din urmă, să le îndepărteze de organe și de organism ca întreg. În același timp, imunitatea unităților celulare este asigurată prin producerea de limfocite din grupul T, monocite și neutrofile. Aceste celule sunt responsabile pentru menținerea imunității celulare. Locul dislocării lor este sistemul circulator și limfatic.

Dacă vorbim despre tipul umoral, atunci este susținută de substanțe speciale al căror nume este anticorpi. Producția acestor substanțe se realizează datorită celulelor - limfocitelor din grupa B, responsabile de memoria imună. De îndată ce limfocitele din grupul B se întâlnesc cu agenți nocivi care atacă corpul, limfocitele B își amintesc structura structurală a celulei infecțioase și data viitoare există un atac similar virusului, organismul o va respinge cu ușurință din cauza activării memoriei imune.

Tipul sistemului imunitar

Apariția unui tip natural apare la momentul nașterii unei persoane, care devine punctul de plecare în formarea funcției principale de protecție a corpului. Acest lucru se întâmplă în procesul nașterii umane, ca organism, care este influențat de mulți factori, inclusiv ereditare.

Tipul artificial depinde de capacitatea organismului de a rezista diferitelor origini ale agenților patogeni infecțioși, care apare pe întreaga durată de viață a organismului. Formarea imunității naturale este influențată de laptele care vine de la mamă la copil, împreună cu datele genetice încorporate în persoană. Un tip artificial de sistem imunitar se formează prin depășirea oricărei origini a bolii, de exemplu varicela sau gripa.

Puteți obține un sistem imunitar artificial folosind o metodă artificială, de exemplu, prin vaccinări. Există tipuri active și pasive ale sistemului imunitar artificial.

Activul se distinge prin faptul că contribuie la lupta organismului de originea diferită a agenților patogeni infecțioși. Pentru a crește rezistența, se injectează un vaccin special în organism, care conține unități celulare moarte sau invalide care au fost anterior agenți activi ai unei boli infecțioase, sistemul imunitar începe să producă anticorpi.

Acest proces constă în auto-dezvoltarea celulelor speciale de către organism, a căror acțiune va fi îndreptată împotriva agentului cauzal real al unei boli infecțioase, pentru a se opune în mod eficient și a proteja organismul de daune.

Tipul activ al sistemului imunitar este capabil să contracareze agenții cauzali ai tusei convulsive, a tifoidului și a poliomielitei.

Sistemul imunitar pasiv trece prin etapele de formare în timpul ingerării celulelor terminate - anticorpi prin injectare, care sunt capabili să lupte independent împotriva agenților infecțioși.

Abateri de la normă

Hiperactivitatea sistemului imunitar este destul de comună, care este asociată cu depășirea normei nivelului de protecție a corpului. O astfel de problemă este foarte periculoasă pentru corpul uman din cauza provocării unor daune grave pentru sănătate.

Imunitatea imbunatatita este o reactie inutila a sistemului imunitar la boli infectioase sau la orice alte substante nocive ingerate de organism. Astfel de cazuri contribuie la eșecuri regulate, care sunt pline de o reacție incorectă a corpului. De exemplu, puteți vorbi despre inadecvarea organismului de a răspunde la plante, flori, produse din lână, animale. Simpla limbă populară o astfel de reacție poate fi numită alergică.

Știința medicinii nu este conștientă de locul în care provine protecția sporită, precum și motivele care contribuie la provocarea unei astfel de hiperactivități a sistemului.

Funcția imună a corpului poate fi îmbunătățită ca urmare a influenței asupra formării factorului ereditar. O persoană căreia aceste date genetice a fost transmisă poate prezenta o reacție inadecvată sub forma unei alergii la lână, praf și așa mai departe. Adesea, astfel de particule simple pot provoca alergii la o persoană bolnavă cu o imunitate crescută. Consumul de alimente care conțin cantități mari de substanțe nocive poate provoca o alergie la organism.

Protecția imună mare este o funcție destul de periculoasă a corpului, deoarece poate provoca dezvoltarea multor boli, care vor fi foarte greu de înfrânat. Printre aceste boli se numără astmul, febra, eczema.

Cauza astmului poate fi un aer murdar care este inspirat de o persoană cu un sistem imunitar hiperactiv. Adesea, astmul se manifestă sub formă de umflare a organelor sistemului respirator, dificultăți de respirație șuierătoare, senzație de sufocare. Apariția eczemelor provoacă o încălcare a igienei personale, astfel încât o persoană suferă de mâncărime și o erupție cutanată a pielii.

Dezvoltarea febrei de fân indică prezența în organism a procesului inflamator, care a lovit membranele mucoase ale canalului nazal și ale organelor respiratorii. Particulele de praf și de praf de animale pot provoca boala. Adesea, pacienților cu astfel de boli li se interzice să vină în contact cu animalele.

tratament

Procesul care scade sistemul imunitar nu este rapid. Acest lucru va necesita o perioadă semnificativă de timp, împreună cu produse medicale speciale, a căror acțiune vizează aducerea sistemului imunitar într-o stare normală, corespunzătoare indicatorilor normali. Există multe instrumente pentru restaurarea imunității, numite imunomodulatoare. Aceste medicamente sunt împărțite în două grupuri: cele care sporesc imunitatea și cele care îi reduc proprietățile.

Agenții numiți imunomodulatori sunt una dintre cele mai bune modalități de a normaliza sistemul imunitar. Utilizarea acestor medicamente este considerată eficientă, sigură și complet inofensivă.

În cazul în care o persoană trebuie să sporească proprietățile protectoare ale corpului sau suferă de afecțiuni frecvente, funcționarea defectuoasă a organelor și a sistemelor corporale, în timp ce sistemul său imunitar este ridicat, este contactat un imunolog. Un specialist va examina cu siguranță corpul dumneavoastră pentru a prescrie o recuperare de calitate.

Medicul va prescrie pacientului ceea ce are nevoie - imunomodulatoare sau medicamente care măresc protecția, în funcție de ce problemă l-au condus la medic. Înainte de a lua aceste fonduri, trebuie să vă adresați unui medic dacă ați decis să le utilizați fără să vizitați mai întâi medicul.

video

Cum să vă îmbolnăviți dacă aveți o imunitate puternică

Organismele fiecăruia sunt diferite și nu se știe ce se poate întâmpla cu tine. Fii atent. Responsabilitatea pentru text nu are.

Role-playing anime Dark Butler Invităm pe toată lumea!

Cuprins:

 • Cum să vă îmbolnăviți dacă aveți o imunitate puternică
 • Cum să scadă imunitatea. Cum să te îmbolnăvești.
 • Cum să te îmbolnăvești repede
 • Cum să te îmbolnăvi rapid acasă
 • Comentarii
 • Cum te poți îmbolnăvi repede într-un minut?
 • Ceea ce duce la o răceală rapidă
 • Factorii care contribuie la hipotermie
 • Gheață de băuturi
 • Îmbrăcăminte nepotrivită
 • Pericol de hipotermie
 • Cum să vă îmbolnăviți dacă aveți o imunitate puternică
 • Tipul sistemului imunitar
 • Abateri de la normă
 • tratament
 • video
 • Adăugați un comentariu Anulați răspunsul
 • Cum să frig?
 • Simulăm o răceală
 • Cum de a obține o frig real
 • Cum să vă îmbolnăviți dacă aveți o imunitate puternică
 • 174 de comentarii
 • Cum să te îmbolnăvești repede acasă
 • Cum se îmbolnăvesc și nu merg la școală
 • Cum să vă îmbolnăviți când părinții sunt acasă, astfel încât mama să creadă
 • Cum să te îmbolnăvești în 5 minute dacă părinții sunt acasă și nu merg la școală
 • Cum se îmbolnăvesc noaptea dacă părinții sunt acasă
 • Cum să te îmbolnăvești să te duci sau să mergi la spital
 • Cum să vă îmbolnăviți în 1 oră - cum să provocați diaree sau diaree:
 • Cum sa te imbolnavesti de temperatura, cum sa cresti temperatura corpului
 • Cum să vă îmbolnăviți cu o temperatură de 38 de grade - temperatură ridicată falsă
 • Imitarea temperaturii ridicate a corpului
 • Cum să vă îmbolnăviți cu temperatură - mâncați alimente care ridică temperatura
 • Temperatura corpului depinde de măsura în care este măsurată
 • Cum să te îmbolnăvești
 • Cum să pierzi vocea
 • Cum de a obține o răceală, rapid, fără a pleca de acasă
 • Cum să obțineți o răceală timp de o săptămână:
 • Cum să obțineți repede gât
 • Cum să vă bolnav ARVI
 • Cum să obțineți pneumonie
 • Cum să obțineți varicela
 • Cum să obțineți anorexie
 • Cum se obține otita
 • Cum să te îmbolnăvești? Ce să nu faci
 • Înregistrări recente
 • Cum de a obține o frig pentru real, nu pentru a merge la locul de muncă?
 • Opiniile oamenilor despre acest lucru
 • înrudit
 • Toate modalitățile de a-și întoarce soțul la familie de la amantă
 • De ce se trezește dimineața devreme și câte ore are nevoie o persoană să doarmă?
 • Revizuirea celor mai bune jurnale electronice pentru planificarea afacerilor online
 • Lasă un comentariu Anulează scrisul
 • acțiune
 • Înregistrări recente
 • Toate modalitățile de a-și întoarce soțul la familie de la amantă
 • Feedback de la oameni reali despre opțiunile de tranzacționare și de a face bani pe ele
 • Opțiuni binare - divorț sau nu?
 • Recenzii celor mai buni brokeri de opțiuni binare
 • De ce se trezește dimineața devreme și câte ore are nevoie o persoană să doarmă?

Nu ezitați să trimiteți un e-mail la moderatori COO sau.

Postul este moderat de autorul său - Cherry.

Cum să scadă imunitatea. Cum să te îmbolnăvești.

În acest articol vă voi spune cum să slăbească sistemul imunitar,

după care puteți să vă îmbolnăviți în căile proprii sau așa cum sunt enumerate mai jos.

Deci, cum să-l slăbească?

+ lipsa de odihnă adecvată

Așadar, stocăm pe telefoane, laptopuri, console, lanterne, cărți, cafea, ingineri energetici și du-te la culcare. Scopul dvs.: nu adormiți în niciun caz. Dacă nu dormiți de la 24 la 48 de ore, atunci numărul celulelor imune este redus la 2/3. Nu dormi mai bine 2 nopți la rând.

Lista de produse care reduc imunitatea:

-leguminoase crude: soia, fasole, fasole

-sushi, produse din pește crud

-salata de roșii, dovlecei și castraveți, care au rămas mult timp (nu în frigider)

-să limiteze la minimum consumul de acid ascorbic (ceapă, porumb, căpșuni, avocado, guava, fructe citrice, ananas, spanac și alte legume și fructe)

-bea cât mai puțină apă pură

Probabil că vă amintiți că atunci când v-ați certat puternic cu mama / tata / bunica și ați ieșit în aerul rece pentru a vă răcori. Sunteți înapoi cu o durere în gât? Tubing? Deci spun: emoțiile noastre influențează starea noastră de sănătate. O ceartă de jumătate de oră cu un iubit în ziua aproape complet împiedică capacitatea corpului de a se vindeca. Oamenii de știință au descoperit că oamenii care se certa constant cu partenerii lor, rănile se vindecă mai încet. Oamenii de știință explică astfel de rezultate prin faptul că, în timpul abuzului, are loc scurtarea citotoxinelor - molecule care sunt indicatori ai procesului inflamator.

-Tot ce aveți nevoie: aranjați o dimineață / după-amiază / seară de frustrare și lacrimi.

-Ne amintim o cearta recenta cu rudele sau ceva foarte ofensator, incepeti sa va certati despre voi insiva, sa plangeti, sa va razbunati.

-Dacă nu funcționează: puteți să vă urcați la părinți, colegii de clasă sau așa mai departe, pentru a vă face nervi.

-În timpul experiențelor dvs., este mai bine să ieșiți pe balcon, pe coridor - în vânt. Există înghețată cu miere, umedă în fața ferestrei sau altceva "rău".

-Și dacă ești în dipresii - chiar zashib! Doar după ce ați obținut rezultatul dorit, asigurați-vă că ați oprit.

Dacă nivelul citotoxinelor este constant crescut, se pot dezvolta boli cum ar fi artrita, diabetul, bolile de inimă și cancerul.

Va fi cel mai ușor să se îmbolnăvească pentru o persoană care se află în timpul iernii / cerburilor într-un colț întunecat al camerei, ținându-și laptopul cu genunchii care îi tremurau, consumând fanta și consumând siropuri crude săptămâna trecută.

Eu nu conduc în corona de syrochkov restante, dar în care, deși nu de ce. unde colțul întunecat și genunchii tremurați.

-Principalul lucru este să limitezi fluxul de lumină solară, ultrafilouetă asupra ta.

-Nu părăsiți casa în lumina zilei.

-După o săptămână vei deveni verde, va crește bine și așa mai departe.

Dar pentru a te îmbolnăvi, ai nevoie de o mentalitate masochistă. Pentru că în acest caz există complicații grave.

În acest moment, fiecare persoană are propria sa abordare - cineva toarnă apă pe plămâni, își prăjește picioarele în apă și se rotește în băi și își îndepărtează pălăria pe drumul către școală.

Sper că am pictat totul clar. Dacă nu, folosiți Google, Yandex.

Improvizația nu rănește pe nimeni!

Redați-vă chiar în browser!

Autorii textelor, imaginilor și videoclipurilor postate pe această pagină sunt utilizatorii site-ului.

Dacă doriți să raportați conținutul acestei pagini, vă rugăm să ne contactați.

Sursa: se îmbolnăvește repede

Elevii și elevii care doresc să ia o pauză de la școală vis să se îmbolnăvească rapid, astfel încât să nu participe la o săptămână de ore. Și adulții se obosesc uneori atât de obosiți de muncă, de gospodărie și de alte îngrijorări, când nu există nici un moment de pace, încât încep să se gândească: "Aș vrea să ne putem îmbolnăvi repede!".

Doriți să vă îmbolnăviți, să nu mergeți la școală sau să nu creșteți temperatura, luând astfel concediu medical? Există patru moduri cele mai frecvente: febră mare, otrăvire alimentară, nas curbat, gât roșu. Temperatura ridicată nu necesită simptome reale ale bolii, puteți juca bine. Se poate prinde înainte de sosirea medicului, cât de repede va dispărea. Dacă aveți un gât roșu, medicul vă poate vedea că sunteți bolnav, astfel că nu sunt necesare alte simptome. De asemenea, nasul curgat poate fi numit mijloace improvizate, dar și aici trebuie să-l susținem cu un joc bun. Alimentele otrăvitoare sunt destul de ușor pentru a determina, dacă părinții văd că sunteți chinuit de vărsături sau scaune libere, cu siguranță vă vor crede. Dar trebuie să vă amintiți că planurile dvs. nu includ includerea în boli cronice sau complicații grave. Prin urmare, este necesar să se evite greșelile grave.

 1. Ieși cu un cap umed în frig. Poți să te îmbolnăvești repede, dar în plus, primești meningită, iar aceasta este o boală foarte periculoasă.
 2. Ieșiți fără pălărie în îngheț. Această metodă nu va funcționa dacă imunitatea dvs. este puternică. Dar, din nou, există pericolul de a câștiga meningită.
 3. Spoală stomacul. Puteți încerca să mâncați o cantitate mare de picant și sărată pentru a provoca intoxicații. Dar acest lucru poate să nu funcționeze pentru prima dată, iar dacă utilizați această metodă tot timpul, se poate forma un ulcer sau începe gastrita. Și apoi, timp de mulți ani, veți suferi de aceste boli.

Asemenea consecințe trebuie amintite. Și dacă sunteți într-adevăr bolnav, trebuie să începeți imediat tratamentul.

Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

Există un număr foarte mare de sfaturi despre modul în care vă puteți îmbolnăvi rapid și sunt eficiente:

 1. Proiectul amenajat va fi rapid răcit. Deschide ferestre sau aer condiționat pentru a vă ajuta. Mult mai eficient dacă în timpul proiectului încă mâncați înghețată sau băutură rece. Sau dormi într-o schiță.
 2. Poți să te răcești dacă te plimbi într-o goală decolată pe o podea rece, iarna pe stradă - în cizme de toamnă, vara prin bălți. Picioarele umede sunt o frig garantate.
 3. Vă va ajuta să vă îmbolnăviți și să faceți exerciții. Trebuie să transpirați și apoi să ieșiți în frig.
 4. În răceală iau aproximativ 100 de respirații adânci. Cu condiția, cel puțin - gât roșu, ca un maxim - pneumonie.
 5. Pentru a vă îmbolnăvi repede cu temperatura, trebuie să aruncați o picătură de iod pe zahăr și apoi să mâncați acest zahăr. Rezultatul este o temperatură uriașă și sunteți în terapie intensivă, ceea ce este foarte posibil.
 6. Rapid să se îmbolnăvească cu temperatura poate fi un mod inofensiv - de a încălzi axila. Țineți axila cu un borcan mic de apă fierbinte.
 7. Puteți face un duș, apoi aburit pentru a ieși afară, apoi se îmbolnăvesc rapid cu temperatura.
 8. Dacă este posibil, nu dăunează corpului - atașați un termometru bateriei. Cei apropiați vor crede că sunteți bolnavi de febră. Imaginați-vă cum vă vor face griji pentru dvs.
 9. Puteți avea dureri în gât dacă mâncați înghețată, mestecați guma de menta, mâncați înghețată din nou - aveți un gât roșu.
 10. Încercați să prindeți un virus. Întotdeauna vor fi cunoscuți care sunt bolnavi de gripa. Cereți să vă strănutați, cu o imunitate slăbită, puteți obține rapid gripa, complicațiile din care sunt imprevizibile.
 11. În multe privințe, vă puteți îmbolnăvi de otrăvire, de exemplu, beți suc vechiu. După aceea, otrăvirea și, poate, gastrita sau, mai rău, vă sunt furnizate.
 12. Luați un creion, scoateți ardezia, mâncați puțin. Te îmbolnăvești foarte repede, temperatura crește la 40 ° C și te găsești în terapie intensivă.
 13. Îți poți păcăli doctorul. Beți 2-3 cani de cafea, apelați un medic acasă, vă plângeți de presiune ridicată. Sunt oferite câteva săptămâni de odihnă, dar cafeaua în cantități mari poate afecta negativ inima.

Sper că nu veți lua acest articol în serios, deoarece nu merită câteva zile de odihnă pentru a vă îmbolnăvi grav. Nu te deranja cu sanatatea ta!

Știți asta:

© Allmake.ru, 2009-2016. La reprimarea materialelor, este necesară o legătură activă cu site-ul.

Orice informație de pe acest site este informativă și nu are caracter consultativ - consultați-vă medicul. 18+.

Sursa: Poți să te îmbolnăvești rapid într-un minut?

CUM ESTE RASPUNZĂTOARE LA BOLI ÎN CONDIȚIILE HOME?

Acest articol este dedicat doar întrebării cum să pretindem că suntem bolnavi și că toată lumea din jurul tău crede că ești într-adevăr bolnav. În plus, vă vom spune despre modul în care puteți obține repede gât sau gripă la domiciliu.

CUM SĂ VĂ RUGĂȚI SĂ VĂ RĂMASTRĂȚI RAPID PENTRU UN MINUT

O opțiune care vă va ajuta să vă îmbolnăviți în 5 minute. mai degrabă, pentru a provoca simptome la rece sau gripa acasă. Cum de a "ridica" rapid temperatura în casă? Un truc simplu ne va ajuta să înșelăm termometrul - măsurând temperatura, scoateți neobișnuit termometrul (mercurul) de sub braț, înfășurați-l într-o cârpă și respirați rapid aerul cald pe el. Ca o opțiune, înainte de a lua temperatura, frecați-vă armele cu sare. Dar nu exagerati - doar ridicati temperatura la o temperatura rece de 37 de grade.

CUM SĂ REALIZAȚI ÎNALT ÎN CONDIȚIILE HOME

Dragi prieteni! Simți-te la liveissue.ru, ca la domiciliu!

Împărtășește-ți cunoștințele, experiența, sfaturile,

răspundeți la întrebări prin formularul de mai jos.

Lăsați-vă întrebările, cererile de partajare a informațiilor.

Sursa: duce la o răceală rapidă

Simptomele clinice, asemănătoare cu răceliile, se pot datora expunerii la o infecție bacteriană sau virale. În acest caz, pentru a dezvolta ARVI sau ARI este necesar contactul cu un pacient infectat. Când strănut, tuse, vorbind cu particule de saliva, agenții patogeni intră în nasofaringia unei persoane sănătoase. În acest fel, se produce o infecție. Este deosebit de ușor să capturați gripă aeriană, având în vedere gradul de contagioasă ridicat al acesteia.

Factorii care contribuie la hipotermie

În ceea ce privește cum să obțineți repede o răceală, cu o imunitate puternică, nu este atât de ușor să o faceți și trebuie să încercați. Cea mai tipică cauză a hipotermiei este:

 • utilizarea aerului condiționat;
 • băut băuturi reci în gume mari;
 • rămâneți în aer rece fără îmbrăcăminte corespunzătoare;
 • picioarele umede pe vreme umedă.

Utilizarea aerului condiționat este o cauză obișnuită de hipotermie și de dezvoltare a simptomelor de stare de rău, tuse și fose nazale în timpul verii.

Deseori rezultatul acestui efect este creșterea temperaturii până la numerele subfibril. Pentru a spori impactul negativ al curentului rece rece de aer, puteți face mai întâi un duș și, fără a șterge, stați în fața aparatului de aer condiționat, setând valorile minime ale temperaturii.

Fără a face eforturi deosebite în vară, în acest fel, o răceală se prăbușește cu șoferii. Dupa ce a ramas in aer cald si transpirat in mod considerabil, soferul intra in masina cu aer conditionat ruleaza. Prin seara, semnele de frig se pot simți deja. Un pahar de pahar de apă rece pe gheață, beat în această situație, este un factor provocator pentru exacerbarea faringitei sau amigdalei.

Gheață de băuturi

Consumul de băuturi reci pentru a obține o răceală cu o temperatură este importantă atât în ​​timpul verii, cât și în timpul iernii. Băuturile prioritare sunt apă minerală cu gaz, bere. În plus, puteți răci apa adăugând gheață zdrobită. Va fi foarte eficient să beți apa pregătită în acest fel după un duș fierbinte și apoi să cadă sub fluxul unui aparat de aer condiționat.

Înghețată, datorită prezenței grăsimii în compoziția sa, este mai puțin probabil să facă acest lucru, deoarece nu poate fi aceeași temperatură scăzută. Pentru cremă, lapte sau copios, pozițiile sunt mai preferate decât înghețată. Sucul congelat poate fi periculos pentru răcelile. În băuturile alcoolice puternice, vodca, whisky, este mai puțin probabil să fie vinovat de frig, deoarece aceste băuturi sunt caracterizate de un punct de îngheț mai mic.

Îmbrăcăminte nepotrivită

În timpul iernii, atunci când sezonul de încălzire nu a început încă, pentru a găsi oportunități de a obține o răceală, este foarte mult extinse. După ce a rămas într-o cameră umedă, neîncălzită timp de câteva ore, în haine ușoare, nu puteți doar să prindeți o răceală, ci și să obțineți pneumonie. Pentru eficiență și accelerarea procesului, pot fi eliminate pantofii și șosetele. La domiciliu, același rezultat va fi dacă, după un duș fierbinte pentru a merge la balcon, înfășurat într-un prosop umed. Nu este dificil să se răcească dacă, după ce a jucat sport sau altă activitate fizică, a ieșit în aerul înghețat fără un capac, în pantofi cu tălpi subțiri.

Picioarele umede, reci sunt un factor semnificativ care contribuie la dezvoltarea unei raceli. În acest caz, dacă sarcina sa schimbat și frigul nu este inclus în plan, atunci mai întâi trebuie să încălzi picioarele și picioarele. Cel de-al doilea element este utilizarea băuturilor încălzitoare, cum ar fi ceaiul cu diverse aditivi, vinul fiert, pumnul.

Pericol de hipotermie

Este dificil să ne imaginăm o situație în care se poate ridica problema cum să se răcească. Mai degrabă, s-ar putea să nu fie dispus să mergeți într-o călătorie de afaceri sau fără pregătire pentru un examen important.

Cu toate acestea, recurgerea la această metodă trebuie amintită că consecința hipotermiei poate fi nu numai frigul comun, ci și pneumonia, meningita, pielonefrita și alte patologii severe care necesită tratament prelungit, numirea unei terapii masive cu antibiotice.

Astfel, un experiment nevinovat, o dispută sau o glumă poate duce la o perioadă lungă de reabilitare, o scădere a imunității în viitor.

Autorul: Gaeva Natalia

Feedback și comentarii

Mai mult despre o frig

Întrebările dvs. sunt preluate de un terapeut cu 20 de ani de experiență Ryzhikov Serghei Alexandrovici.

Care este riscul dvs. de îmbolnăvire?

Aflați cât de mare este riscul de îmbolnăvire în acest an!

Bancuri despre frig

Nu ca subiectul site-ului, dar un pic de umor nu doare niciodata!

Orice utilizare a materialelor de pe site este permisă numai cu acordul editorilor portalului și prin instalarea unei legături active la sursă.

Informațiile publicate pe site sunt destinate exclusiv scopurilor informaționale și în nici un caz nu necesită diagnostic și tratament independent. Pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la tratamentul și adoptarea medicamentelor este necesară consultarea unui medic calificat. Informațiile postate pe site, obținute din surse publice. Pentru acuratețea sa, editorii portalului nu sunt responsabili.

Sursa: îmbolnăviți dacă aveți o imunitate puternică

Există un astfel de lucru ca o imunitate crescută, care reprezintă un risc suficient pentru sănătate și pentru organism ca un întreg. Nivelul de sănătate al sistemului imunitar este esențial pentru combaterea virușilor și incidența diferitelor boli.

Organismul nostru nu trebuie să dea agenților virali o șansă de dezvoltare și existență, provocând astfel un pericol pentru sănătate care este distructiv pentru sistemul imunitar. Dar nu ar trebui să fim mândri de imunitate sporită, deoarece nu este considerată normă și are anumite consecințe. Majoritatea oamenilor care trăiesc pe planeta noastră au imunitate normală, moderată, iar doar o cincime - 20% din populația totală suferă de un indicator supraestimat al sănătății sistemului imunitar, care este o abatere de la normă.

Care este sistemul imunitar al organismului, ce scade proprietatile de protectie si de ce este negativ, cu rate ridicate de rezistenta la boli.

Imunitatea este capacitatea de a se asigura protecția și rezistența la atacul organismelor patogene sub formă de bacterii și viruși, precum și a rezistenței la factorii externi care ne afectează negativ sănătatea. De-a lungul vietii sale, sistemul imunitar este un sistem cheie in mentinerea unei vieti normale a unei persoane, asigurarea integritatii corpului, prevenirea penetrarii agentilor virali si protejarea genelor de informatiile din exterior, mentinand in acelasi timp fluxul normal al tuturor proceselor vitale din corp.

Funcțiile de protecție sunt furnizate de sistemele de organe care intră în sistemul imunitar:

Merită puțin să înțelegem clasificarea și originea tipurilor sistemului imunitar și, de asemenea, căruia îi este mai ușor: celor care au imunitate scăzută sau ridicată de tip celular și umoral. Primul a fost descoperit de Ilya Mechnikov, care a adus un succes uluitor și cel mai înalt premiu pentru o astfel de descoperire în domeniul medicinei - autorul a primit Premiul Nobel.

Potrivit teoriei sale, sistemul imunitar primește în mod constant celule speciale numite macrofage. Aceste unități de celule sunt capabile să efectueze procesul de fagocitoză prin absorbția antigenelor de diferite origini, să le digereze și, în cele din urmă, să le îndepărteze de organe și de organism ca întreg. În același timp, imunitatea unităților celulare este asigurată prin producerea de limfocite din grupul T, monocite și neutrofile. Aceste celule sunt responsabile pentru menținerea imunității celulare. Locul dislocării lor este sistemul circulator și limfatic.

Dacă vorbim despre tipul umoral, atunci este susținută de substanțe speciale al căror nume este anticorpi. Producția acestor substanțe se realizează datorită celulelor - limfocitelor din grupa B, responsabile de memoria imună. De îndată ce limfocitele din grupul B se întâlnesc cu agenți nocivi care atacă corpul, limfocitele B își amintesc structura structurală a celulei infecțioase și data viitoare există un atac similar virusului, organismul o va respinge cu ușurință din cauza activării memoriei imune.

Tipul sistemului imunitar

Apariția unui tip natural apare la momentul nașterii unei persoane, care devine punctul de plecare în formarea funcției principale de protecție a corpului. Acest lucru se întâmplă în procesul nașterii umane, ca organism, care este influențat de mulți factori, inclusiv ereditare.

Tipul artificial depinde de capacitatea organismului de a rezista diferitelor origini ale agenților patogeni infecțioși, care apare pe întreaga durată de viață a organismului. Formarea imunității naturale este influențată de laptele care vine de la mamă la copil, împreună cu datele genetice încorporate în persoană. Un tip artificial de sistem imunitar se formează prin depășirea oricărei origini a bolii, de exemplu varicela sau gripa.

Puteți obține un sistem imunitar artificial folosind o metodă artificială, de exemplu, prin vaccinări. Există tipuri active și pasive ale sistemului imunitar artificial.

Activul se distinge prin faptul că contribuie la lupta organismului de originea diferită a agenților patogeni infecțioși. Pentru a crește rezistența, se injectează un vaccin special în organism, care conține unități celulare moarte sau invalide care au fost anterior agenți activi ai unei boli infecțioase, sistemul imunitar începe să producă anticorpi.

Acest proces constă în auto-dezvoltarea celulelor speciale de către organism, a căror acțiune va fi îndreptată împotriva agentului cauzal real al unei boli infecțioase, pentru a se opune în mod eficient și a proteja organismul de daune.

Tipul activ al sistemului imunitar este capabil să contracareze agenții cauzali ai tusei convulsive, a tifoidului și a poliomielitei.

Sistemul imunitar pasiv trece prin etapele de formare în timpul ingerării celulelor terminate - anticorpi prin injectare, care sunt capabili să lupte independent împotriva agenților infecțioși.

Abateri de la normă

Hiperactivitatea sistemului imunitar este destul de comună, care este asociată cu depășirea normei nivelului de protecție a corpului. O astfel de problemă este foarte periculoasă pentru corpul uman din cauza provocării unor daune grave pentru sănătate.

Imunitatea imbunatatita este o reactie inutila a sistemului imunitar la boli infectioase sau la orice alte substante nocive ingerate de organism. Astfel de cazuri contribuie la eșecuri regulate, care sunt pline de o reacție incorectă a corpului. De exemplu, puteți vorbi despre inadecvarea organismului de a răspunde la plante, flori, produse din lână, animale. Simpla limbă populară o astfel de reacție poate fi numită alergică.

Știința medicinii nu este conștientă de locul în care provine protecția sporită, precum și motivele care contribuie la provocarea unei astfel de hiperactivități a sistemului.

Funcția imună a corpului poate fi îmbunătățită ca urmare a influenței asupra formării factorului ereditar. O persoană căreia aceste date genetice a fost transmisă poate prezenta o reacție inadecvată sub forma unei alergii la lână, praf și așa mai departe. Adesea, astfel de particule simple pot provoca alergii la o persoană bolnavă cu o imunitate crescută. Consumul de alimente care conțin cantități mari de substanțe nocive poate provoca o alergie la organism.

Protecția imună mare este o funcție destul de periculoasă a corpului, deoarece poate provoca dezvoltarea multor boli, care vor fi foarte greu de înfrânat. Printre aceste boli se numără astmul, febra, eczema.

Cauza astmului poate fi un aer murdar care este inspirat de o persoană cu un sistem imunitar hiperactiv. Adesea, astmul se manifestă sub formă de umflare a organelor sistemului respirator, dificultăți de respirație șuierătoare, senzație de sufocare. Apariția eczemelor provoacă o încălcare a igienei personale, astfel încât o persoană suferă de mâncărime și o erupție cutanată a pielii.

Dezvoltarea febrei de fân indică prezența în organism a procesului inflamator, care a lovit membranele mucoase ale canalului nazal și ale organelor respiratorii. Particulele de praf și de praf de animale pot provoca boala. Adesea, pacienților cu astfel de boli li se interzice să vină în contact cu animalele.

Procesul care scade sistemul imunitar nu este rapid. Acest lucru va necesita o perioadă semnificativă de timp, împreună cu produse medicale speciale, a căror acțiune vizează aducerea sistemului imunitar într-o stare normală, corespunzătoare indicatorilor normali. Există multe instrumente pentru restaurarea imunității, numite imunomodulatoare. Aceste medicamente sunt împărțite în două grupuri: cele care sporesc imunitatea și cele care îi reduc proprietățile.

Agenții numiți imunomodulatori sunt una dintre cele mai bune modalități de a normaliza sistemul imunitar. Utilizarea acestor medicamente este considerată eficientă, sigură și complet inofensivă.

În cazul în care o persoană trebuie să sporească proprietățile protectoare ale corpului sau suferă de afecțiuni frecvente, funcționarea defectuoasă a organelor și a sistemelor corporale, în timp ce sistemul său imunitar este ridicat, este contactat un imunolog. Un specialist va examina cu siguranță corpul dumneavoastră pentru a prescrie o recuperare de calitate.

Medicul va prescrie pacientului ceea ce are nevoie - imunomodulatoare sau medicamente care măresc protecția, în funcție de ce problemă l-au condus la medic. Înainte de a lua aceste fonduri, trebuie să vă adresați unui medic dacă ați decis să le utilizați fără să vizitați mai întâi medicul.

Nu există postări corelate.

Ce altceva să citești?

Adăugați un comentariu Anulați răspunsul

© 2018 Totul despre imunitate · Copierea materialelor de pe acest site fără permisiune este interzisă

Sursa: prindeți o răceală?

Mulți elevi și studenți sunt interesați de modul în care se răcește. Uneori nu vrei să mergi la școală atât de mult, dar dacă există un fel de control complex planificat, atunci de două ori. Despre cum puteți obține o răceală, a scris o mulțime de sfaturi. Luați în considerare două căi.

Simulăm o răceală

Adesea, trebuie doar să-i arătați părinților sau medicului simptomele bolii, și asta va fi de ajuns. Cum de a simula o frig?

 1. Pentru a ridica temperatura în următoarele moduri: mâncați cretă sau creion de ardezie. De asemenea, puteți lăsa 5-10 picături de iod pe o felie de pâine sau zahăr și o puteți mânca. Iodul poate picura în apă și poate bea. Ca urmare, temperatura va fi de câteva minute. Puteți freca balsamul "Star", piper, usturoi sau sare. Temperatura va crește la 38-39. Băile calde sau schimbările de temperatură vă pot ajuta.
 2. Puteți obține o temperatură ridicată pe un termometru dacă îl încălziți în apă fierbinte (nu prea mult) sau o frecați cu ceva. Asigurați-vă că termometrul nu se încălzește mai mult decât permite scara. Da, și ar trebui să te uiți în funcție de temperatură, dar părinții nu vor crede.
 3. Sneezarea și nasul curgător pot fi cauzate, de asemenea, în mod artificial. Pentru a face acest lucru, periați degetele cu lipici de papetărie, așteptați până când se usucă, apoi frecați și inhalați cu nasul. Stresul poate provoca, de asemenea, ardei dacă este introdus în nas (poate provoca durere, deci nu este nevoie de mult), prin inhalarea detergentului de rufe. Unii sunt ajutați de o frunză de geranium în nas.
 4. Gâtul roșu poate fi obținut dacă mâncați bomboane roșii sau chupa chups.

Cum de a obține o frig real

Dacă doriți să vă îmbolnăviți cu adevărat, amintiți-vă că principalul lucru nu este să-l exagerați, deoarece este ușor să vă îmbolnăviți repede, dar să vă vindecați și să evitați complicațiile este o întrebare complet diferită. metode:

 1. Pentru a obține o răceală rapidă, aveți nevoie de o hipotermie puternică a corpului, de contactul cu bolnavii și de schimbările bruște ale temperaturii. Dacă imunitatea începe să scadă, atunci acest lucru va face posibilă îmbolnăvirea rapidă și permanentă.
 2. Poți bea ceai fierbinte sau lapte, apoi mergi pe vreme rece sau stai într-o forță puternică. Plimbare ușor îmbrăcat, va fi mai bine dacă, de asemenea, transpirați. Potul poate fi obținut prin băutul de ceai de zmeură sau lapte și miere înainte de o plimbare. Puteți face acest lucru: pentru o lungă perioadă de timp într-o baie fierbinte, și apoi sorbiți o băutură rece de apă înghețată.
 3. Pulverizați puternic și beți apă din congelator.
 4. Super cool picioarele. Deci nu vă îmbolnăviți, dar reduceți foarte mult imunitatea. Utilizați orice metodă și faceți imediat rău.
 5. Beți foarte fierbinte, în picioare într-un zăpadă sau în frig.
 6. Petreceți cât mai mult timp cu un prieten bolnav. Lăsați-l să bea din cana, să strănută și să tuse la tine.
 7. Imediat după ceaiul fierbinte, beți apă cu gheață.
 8. Mananca 1-2 burete si inhaleaza aer rece de mai multe ori. Deci, puteți prinde un gât rece.
 9. Foarte rece. Pentru a face acest lucru, trebuie să stai pe balcon pentru o lungă perioadă de timp în rece și rece, în timp ce nu se grăbește să se încălzească. După o baie fierbinte, puteți sta sub un duș rece sau stați într-o pescaj.

Consumul de apă rece, luarea unei băi de duș, aducătoarea cu apă rece, ieșirea pe stradă sau un balcon gol pentru o scurtă perioadă de timp nu are sens. Ajută la întărirea sistemului imunitar. Diferitele metode diferă una de alta în ceea ce privește eficacitatea și siguranța acestora. Dacă aveți imunitate puternică, atunci este posibil să nu funcționeze. Încercând să te îmbolnăvești sau să simulezi o boală, fii extrem de atent și nu te deranja deseori de această activitate! Poți să cauți rău iremediabil sănătății! Este mai bine să mergeți la școală și să obțineți un "doi" decât mai târziu din cauza unei prostii de a suferi pentru o lungă perioadă de timp sau pentru tot restul vieții. Aveți grijă deosebită de cap, plămâni și rinichi, deoarece supraîncălzirea acestora poate duce la consecințe grave.

Sursa: îmbolnăviți dacă aveți o imunitate puternică

Vă ofer cea mai rapidă și mai sigură cale!

Dar pentru asta aveți nevoie de geranium! Aveți grijă, nu heroina este un drog, ci o plante normală care ajută împotriva geraniumului rece comun

Luați-o și puneți-o în nări mai puternice pe petanul de geranium, și toate))

după cinci minute nasul este roșu, veți străni mereu)) și veți rămâne cu siguranță acasă)))

În așteptare pentru feedback))) și mulțumiri (Ei bine, nu voi pleca.)

17) De asemenea, am încercat să pun două degete în gura mea) Greața nu a dispărut timp de aproximativ două ore și dacă ai putea să o faci de câteva ori mai palidă, fruntea sa încălzit cu un uscător de păr. Am încercat totul pe scurt, totul ajută, dar mâine ei vor să mă trimită la școală din nou! (Nu voi dori acest lucru inamicului)

18) luați o bucată de cretă, trageți o cruce pe perete, mergeți la cinci metri, fugiți și mergeți direct spre țintă! (persoana care a scris-o era deja bolnavă peste cap)

stai acasa skok khosh (cale super!)

 • Top evaluat
 • Mai întâi deasupra
 • top real

174 de comentarii

Iodul este inutil in cresterea temperaturii

Newfag răspunde în 369 de zile!

pf 2 ore. Normă ai construit o ramură aici. De la școală mănâncă chiar și așa. Încerc cu adevărat să mă retrag de la examen la sesiune

taiind departe de examen

când îți dai seama că nu poți trece, bine, asta-i tot. Sau laboratoarele nu sunt depuse pentru admitere. Deci, mergi la măsuri pentru a obține un certificat pentru această zi.

Dick știe câți ani au trecut de hi hi însă

Vă voi răspunde în 417. Aproape 317. Numai mai abrupt.

Sursa: se răcește repede acasă

Scriu despre cum să simulezi o boală sau cum să te îmbolnăvești pentru adevărat. Sper că aceste sfaturi vă vor ajuta să vă rezolvați problemele și nu veți încerca să provocați o boală reală. Sper că veți evita aceste sfaturi și nu vă veți îmbolnăvi niciodată.

Cum se îmbolnăvesc și nu merg la școală

Simptomele bolii sunt în principal semne ale modului în care imunitatea combate infecția. Imunitatea este de obicei activată numai 3-4 zile după infecție în organism. Prin urmare, dacă doriți să vă îmbolnăviți repede acasă, ar trebui să simulați mai bine boala.

Cum să vă îmbolnăviți când părinții sunt acasă, astfel încât mama să creadă

 1. Începeți simularea cât mai curând posibil. Cu cât pretinzi mai mult, cu atât mai repede vă vor crede părinții.
  • Este mai bine să începeți să vă plângeți de indispoziție (cefalee, durere abdominală, senzație de rău) cu o zi înainte. Timpul perfect este după prânz. Cel mai târziu la ora 18:30
  • Simulați numai simptomele pe care le știți. Ai fost bolnav înainte? Recent, cineva de la rudele tale? Aceste simptome și simulează
  • Primul semn de febră sau frig este obrajii roz. Puneți-vă pe obraji sau frecați-le
  • Trebuie să te uiți obosit, trist
 2. Nu mai face ceea ce iti place. Aceasta este o necesitate! De exemplu, dacă refuzați să jucați pe un computer, părinții dvs. vor crede imediat că sunteți bolnav.
  • Asigurați-vă că ați lăsat cel puțin niște alimente pe farfurie. Arătați că nu aveți poftă de mâncare și că nu veți mânca nici măcar cea mai preferată felie de mâncare
  • Refuzați să vă întâlniți cu prietenii sau să mergeți
  • Renunțați la jocuri de televiziune sau pe computer
  • Stai jos, arată că ești foarte obosit
 3. Începe să-ți faci temele, dar nu termină. Prin aceasta, arăți că într-adevăr vrei să studiezi, dar nu poți din cauza bolii.
 4. Du-te la culcare mai devreme decât de obicei. Acest lucru îi va pune pe părinți în gardă și vor începe să fie îngrijorați.
  • Nu vă spălați dinții și nu vă pregătiți pentru pat, du-te și du-te în pat
  • Ar fi mai bine să adormi îmbrăcați într-un pat sau chiar la masă.
 5. Treziți-vă în mijlocul nopții. Trezește-ți părinții și spune-le că nu te simți bine. Aveți stomac și dureri de cap.
  • Simulați vărsăturile, cel puțin puțin. Du-te la toaletă și împingeți două degete în gură, mai aproape de gât pentru a provoca un reflex gag
  • Trageți capul inferior al pleoapei în jos și țineți-l într-o astfel de poziție, până când lacrimile apar în ochi.
  • Nu uitați să frecați fața, în special obrajii, astfel încât acestea să fie roșii
  • Te poți preface că tuse, dar e periculos. Dacă vă prefaceți că tuse, ar trebui să se facă foarte, foarte regulat, dar nu foarte mult
 6. Nu te mai culca până dimineața. Apoi, dimineața, veți avea un ochi bolnav - pungi sub ochi, dureri de cap, ochi umezi adormiți.
 7. Nu vă cereți părinților să vă lase acasă până la ultima! Încercați să le aduceți la acest gând. Este necesar ca părinții înșiși să vă ofere să rămâneți acasă.

Cum să te îmbolnăvești în 5 minute dacă părinții sunt acasă și nu merg la școală

Niciuna dintre bolile cunoscute nu se manifestă atât de repede în cinci minute. Prin urmare, este mai bine să simulați nu o boală, ci o vătămare. Atunci mama ta va crede mai mult și te va lăsa acasă, fără a te lăsa să mergi la școală.

Este mai ușor și mai ușor să simulezi două tipuri de răniri:

Pentru a simula entorsa gleznei, aveți nevoie de:

 1. Asigură-te că părinții tăi nu te văd.
 2. Mimică căderea. Amintiți-vă - piciorul sa răsucite, piciorul s-a ridicat și ligamentele laterale s-au întins. Asigurați-vă că plângeți și cădeți la podea.
 3. Amintiți-vă - acum piciorul din gleznă vă doare mult. Nu poți sta pe el și nu poți merge deloc.
 4. Fiecare pas pe care îl luați trebuie să fie dureros.
 5. Arătați lacrimile. Trageți ușor pleoapa inferioară și mențineți-o în această poziție - vor apărea lacrimi.
 6. Întinderea ușoară nu are semne vizuale, piciorul pare sănătos. Stretchizarea medie este însoțită de roșeață. Și numai la picior grav se umflă. Nu este nevoie să simulați un grad sever - este tratat de un chirurg ortoped. Iar medicul va determina imediat ceea ce simulezi.
 7. Puteți freca glezna tot timpul, astfel încât să apară roșu. Dar fă-o doar ca mama să nu vadă. La urma urmei, cu acest picior de întindere doare foarte mult, este imposibil de atins.
 8. Asigurați-vă că foarte limp și nu pas pe "piciorul rănit".
 9. Fiecare mișcare ar trebui să fie însoțită de o ușoară suspinație, un suspine sau altă manifestare a durerii.
 10. Arata-ti ca te doare - renunti la lucruri preferate. De exemplu, stați pe pat și nu stați la calculator. Acesta va fi cel mai puternic argument pentru părinți.

Pentru a simula un antet trebuie să:

 1. Asigurați-vă că părinții nu vă văd.
 2. Pretindeți că ați căzut sau ați lovit capul pe ușă
 3. Cădea sau stai pe podea
 4. plânge
 5. Acum sunteți amețit și aveți o durere de cap.
 6. Nu uitați exact unde ați "lovit"
 7. Imagistica vărsături sau greață
 8. Refuză să mănânce
 9. Gândește-te și nu fă nimic. Nici un computer sau prieteni, altfel părinții mei vor înțelege
 10. Nu va fie teama daca sunteti dus la un medic. Foarte același lucru - aveți o durere de cap și vă simțiți amețit, vă simțiți rău și chiar doriți să vă culcați. Cel mai probabil, medicul va spune că aveți o ușoară contuzie și trebuie să stați în pat pentru câteva zile.

Cum se îmbolnăvesc noaptea dacă părinții sunt acasă

Cea mai ușoară cale este să stai toată noaptea până dimineața. Apoi, veți avea apariția unei persoane în mod clar bolnav și somnoros și nu va trebui să vă prefaceți nimic. Chiar dacă părinții vă trimit la școală, plângeți imediat profesorului despre disconfort și cereți un medic / asistent medical. Când medicul vă privește, va vedea simptome incomprehensibile și vă va trimite acasă. Un medic sau o asistentă medicală pur și simplu nu dorește să-și asume responsabilitatea.

Cum să te îmbolnăvești să te duci sau să mergi la spital

Cea mai ușoară și cea mai sigură cale de a ajunge la spital este să provocați diaree severă (diaree). Diareea este un simptom al multor boli infecțioase grave. Dar amintiți - diareea ar trebui să fie foarte puternică, lipsită de sens și frecventă. Trebuie să spuneți tuturor că nu ați mâncat nimic neobișnuit, că dimensiunea de servire a fost, de asemenea, normală, dar dintr-o dată ați început să aveți diaree severă și frecventă. Nu uitați să beți mult lichid. În caz contrar, veți cauza deshidratare și vă veți provoca vătămări grave.

Dacă, în ciuda diareei severe, părinții te trimit la școală, nu-ți fie frică. Există pentru a simula diareea chiar mai ușor. Ieșiți profesorul de mai multe ori la rând la toaletă. Plângi de indispoziția puternică - te simți rău, dureri de stomac, vrei întotdeauna să mergi la toaletă. Un profesor sau medic de școală nu va dori să-și asume responsabilitatea și vă va trimite acasă sau vă apela o ambulanță și vă va trimite la spital.

Cum să vă îmbolnăviți în 1 oră - cum să provocați diaree sau diaree:

 • Mâncați o mulțime de alimente bogate în fibre - fructe, legume și verdețuri.
 • Mănâncă o mulțime de fructe citrice - mandarine, portocale, grapefruit
 • Mănâncă o mulțime de prune
 • Beți ulei de măsline, floarea soarelui sau de in
 • Beți sau mâncați cât mai multe produse lactate fermentate posibil - iaurt, kefir, ryazhenok
 • Luați un laxativ, dar nu exagerați.

Cum sa te imbolnavesti de temperatura, cum sa cresti temperatura corpului

Febră mare este considerată cel mai sigur simptom al bolii, deci este cel mai bine să o imităm.

Cum să vă îmbolnăviți cu o temperatură de 38 de grade - temperatură ridicată falsă

Luați un prosop și înmuiați-l cu apă fierbinte. Aplicați un prosop pe frunte timp de 1 minut. Apoi, arătați-vă părinților dvs. și plângeți-vă de căldură. Fruntea ta va deveni ușor roșie și fierbinte. Nu uitați să vă asigurați că fruntea dumneavoastră este uscată, altfel ei vor înțelege că vă inserează.

Imitarea temperaturii ridicate a corpului

Sub cămașă, puneți lucruri care nu lasă căldura. Poate fi:

 • Îmbrăcăminte din lână
 • Noptieră din nylon
 • Lingerie de mătase grosieră

Gândește-te cu el în pat sub coperți și stai puțin 30 de minute. Atunci poți să te duci la părinții tăi și să te plângi de temperatura ridicată.

Cum să vă îmbolnăviți cu temperatură - mâncați alimente care ridică temperatura

Cea mai ușoară modalitate de a crește temperatura corpului, dacă beți sau mâncați alimente fierbinți. Poate fi supa, ceaiul, terciul. De asemenea, toate tipurile de ardei iute, cum ar fi chili, tabasco și jalapeno, ridică temperatura. Mănâncă mai multe alimente picante și fierbinți, iar temperatura corpului va crește.

Temperatura corpului depinde de măsura în care este măsurată

 • Temperatura din gură este cu un grad mai mare decât axila.
 • Temperatura din rect este cu două grade mai mare decât sub braț

Cum să te îmbolnăvești

Apoi, scriu despre cum să obțineți o adevărată boală. Încercați să evitați tot ce este enumerat mai jos, pentru a nu se îmbolnăvi.

Cum să pierzi vocea

Pentru a-ți pierde vocea, trebuie să ierți corzile vocale. Acest lucru se poate face în mai multe moduri:

 • Lansați lung, cântă. Dacă nu vrei să fi auzit, poți să țipi în pernă. Poți să te grăbești mai repede dacă iei note mici, cântă cu bas
 • Vorbește lung într-o șoaptă. Ștergeți de câteva ori timp de 20 de minute, faceți pauze de aproximativ 5 minute. După câteva ore de astfel de exerciții, vocea ta va dispărea complet. Pentru a șopti, trebuie să sigilați corzile vocale, iar acest lucru duce și la tensiunea lor. Doar nu beți nimic până nu vă pierdeți vocea.
 • Pentru a irita corzile vocale și răgușit, puteți, de asemenea, dacă vă aluneca cu ceva acru - suc de portocale, soluție de acid acetic sau suc de lamaie. Pentru a evita rănirea gravă, nu se toarnă mai mult de ¼ oțet sau suc de lămâie într-un pahar.

Cum de a obține o răceală, rapid, fără a pleca de acasă

Coldurile sunt numite frecvent rinita - inflamația mucoasei nazale. Rece sunt cauzate de germeni care deja trăiesc pe membranele noastre mucoase, astfel încât nu este nevoie să contactați cu pacientul pentru a prinde o răceală.

Cum să obțineți o răceală timp de o săptămână:

 1. Rotiți încălzitorul și stați într-o cameră caldă
 2. Nu aer în cameră, încercați să păstrați aerul cât mai uscat și mai cald posibil.
 3. Nu beți băuturi, inclusiv apă.
 4. Stai acasă, nu ieși
 5. Deplasați cât mai puțin posibil
 6. Încercați să vă încălziți și să transpirați cât mai mult posibil.
 7. Ieșiți în aer rece sau luați un duș rece
 8. Se răcește rece
 9. Mint și nu face nimic

Cum să obțineți repede gât

Boala gâtului este o boală infecțioasă acută cu inflamație locală a gâtului. Deseori începe după o răceală, ca o complicație. Tratamentul este lung, dificil și neplăcut. Prin urmare, nu luați angina pentru a nu merge la școală.

Pentru a obține angina aveți nevoie de:

 • Nu vă spălați dinții
 • Nu tratați cariile dentare, rănile la nivelul gurii
 • Nu vindecă rinita în toate manifestările ei.
 • Comunică strâns cu cei care au deja amigdalită

Cum să vă bolnav ARVI

ARVI este o infecție virală respiratorie acută. Așa numite toate bolile cauzate de un virus care a lovit tractul respirator. În consecință, singura modalitate de a obține SARS este de a prinde un virus de la cineva deja bolnav. Uneori virusul este transmis oamenilor de la animale, astfel încât cei care lucrează cu animalele de multe ori nu își spală mâinile și nu respectă regulile de igienă.

Pentru a obține ARVI bolnav aveți nevoie de:

 • Să fiți mai des în locuri publice, mai ales în transportul public
 • Nu vă spălați mâinile și nu respectați alte norme de igienă.
 • Nu evitați contactul strâns cu bolnavii.
 • Nu purtați bandaj de tifon.
 • Mai dormi și mânca mai rău
 • Adesea se află în zone neventilate
 • Mananca cat mai putine vitamine posibil.

Cum să obțineți pneumonie

Pneumonie sau pneumonie este o boală mortală și periculoasă. În unele cazuri, pacientul poate muri în doar câteva zile, chiar și fără simptome puternice. În cazul pneumoniei, alveolele (organul mic din plămâni prin care respirăm) sunt umplute cu lichid și persoana sufocă.

Pentru a obține pneumonie aveți nevoie de:

 • Mutați o răceală sau ORVI
 • Nu vindecă frig
 • Fumați cât mai mult posibil
 • Nu tratați boala cronică pulmonară

Cum să obțineți varicela

Varicela sau varicela este o boală virală. Prin urmare, singura modalitate de a obține varicela este de a prinde un virus de la o persoană care este deja bolnavă. Majoritatea persoanelor au fost vaccinate (vaccinate) împotriva varicelei. Prin urmare, nu se pot îmbolnăvi, chiar dacă sunt foarte strâns în contact cu purtătorii virusului. O persoană care a avut deja varicelă a primit imunitate la virus. Prin urmare, reluarea bolii este aproape imposibilă.

Pentru a obține varicela aveți nevoie de:

 • Nu te vaccina
 • Nu provoca varicela înainte
 • Contactul cu pacienții
 • Nu respectați regulile generale de igienă

Cum să obțineți anorexie

Anorexia este o lipsă totală de apetit. Cel mai adesea este o tulburare mentală. Prin urmare, cel mai simplu mod de a obține o anorexie este să fii nebun. În alte cazuri, pierderea apetitului este asociată cu boli sau factori externi.

Pentru a obține anorexia aveți nevoie de:

 • Sub rezerva radiațiilor puternice
 • Pentru otrăvire
 • Ia droguri
 • Sunt bolnavi de SIDA, tuberculoză, boală Crohn, hepatită sau cancer
 • Nu mâncați alimente care conțin zinc.
 • Nu beți lichide mult timp.
 • Luați prea multă vitamină D

Cum se obține otita

Otita este o inflamație puternică a urechii, cauzată de obicei de o infecție bacteriană. Poate fi însoțită de dureri foarte severe. Tratamentul poate fi lung și neplăcut.

Pentru a obține otita este necesar:

 • Tuturați, strănutați și suflați nasul și nu tratați frigul
 • Când tuse și strănut, încercați să obțineți mucus în canalul urechii. De exemplu, acoperiți bine nasul și gura
 • Nu vă spălați mâinile
 • Nu vă spălați urechile
 • Zgâriați-vă urechile adesea cu mâini murdare

Cum să te îmbolnăvești? Ce să nu faci

Oricare ar fi motivul pentru care vă interesează boala, amintiți-vă, este întotdeauna mai bine să simulați boala și să nu vă îmbolnăviți cu adevărat. Nu faceți următoarele:

 1. Nu luați medicamente pentru a vă îmbolnăvi. S-ar putea să vă confundați cu o doză și să vă provocați o vătămare gravă sau să muriți.
 2. Nu te răni pe tine însuți. Trauma poate fi întotdeauna simulată fără durere reală.
 3. Nu mâncați și nu beți alimente rasfatate. Diareea este mai ușor de apelat, consumând un pahar de ulei de floarea-soarelui
 4. Nu mâncați și nu beți ceea ce nu este destinat pentru aceasta. Puteți provoca vătămări grave sau otrăviri grave. Apoi, veți regreta toată viața despre aceste acțiuni.

Este mai bine să prefaciți boala și să nu vă îmbolnăviți niciodată

Acum știi ce să nu faci pentru a fi mereu sănătos.

Înregistrări recente

Toate drepturile rezervate Contactați-ne Scrieți

Sursa: a obține o frig real, nu pentru a merge la locul de muncă?

Postat de: Vladimir Vinogradov 11.10., 613 vizualizări

Aproape fiecare persoană modernă este ocupată cu studierea, lucrul sau dezvoltarea propriei afaceri. Astfel de activități iau multă energie și putere, dar nu există întotdeauna timp pentru o odihnă bună. Prin urmare, destul de des răcelile sunt percepute ca o mare oportunitate de a vă odihni de la muncă și de la alte activități zilnice. Și atât de mulți oameni se întreabă cum să prindă o frig într-o singură noapte.

Astăzi, există multe modalități de a provoca o frig într-adevăr pentru o noapte. În primul rând, acestea includ acțiuni care duc la hipotermie a corpului. Deci, chiar dacă temperatura este peste zero, utilizarea unor cantități mari de înghețată sau băuturi reci duce la înroșirea gâtului și la dureri de cap. Hipotermia corpului este, de asemenea, cauzată de mersul în haine prea ușoare după exerciții intense.

Un efect similar poate fi obținut la domiciliu, dacă stați pe balcon după tratamente cu apă timp de cinci minute sau mergeți să înotați într-un iaz natural după oprirea la soare. O altă metodă dovedită este să vă înmuiați picioarele pentru o plimbare.

În sezonul rece, este mult mai ușor să supracoateți corpul, este suficient doar să mergeți la o plimbare în haine sau pantofi prea ușori. Și dacă faceți aproximativ cincizeci de respirații cu gura larg deschisă în frig, gâtul este garantat de dimineață. Dar în ultimul caz este foarte important să nu exagerați cu aer rece, altfel dezvoltarea pneumoniei nu va fi evitată. Și ai nevoie de ea?

O răceală poate apărea și datorită schiței obișnuite. Prin urmare, dacă deschideți fereastra pentru noapte și lăsați un ventilator de lucru în cameră, dimineața vor fi garantate primele semne de răceală. Un efect similar poate fi obținut dacă după procedurile de apă, inclusiv înotul în apele naturale, să rămână timp de treizeci de minute - o oră într-o cameră cu un aparat de aer condiționat de lucru. Sau organizați o excursie după un picnic de țară, cu obligatoriu de plajă și înot în mașină cu ferestrele deschise.

În plus, situațiile stresante sunt deseori cauzele răcelii. Și dacă la locul de muncă sau în școală se acumulează prea multe probleme nerezolvate, aceasta duce la o supraîncărcare a corpului și, ca o consecință, la o scădere a imunității. În acest caz, chiar o scurtă conversație cu o persoană bolnavă este suficientă pentru boala unei infecții virale.

Metodele de mai sus sunt relativ sigure și nu pot provoca efecte grave asupra sănătății. Dar destul de des pentru a obține un efect rapid, se folosesc metode care pot avea consecințe foarte negative asupra organismului, care pot include următoarele acțiuni:

 • plimbați cu un cap umed în sezonul rece, care poate declanșa dezvoltarea meningitei;
 • inhalarea produselor de ardere generate în timpul arderii materialelor plastice. Un astfel de comportament în plus față de o tuse puternică și prelungită duce, de asemenea, la o otrăvire generală a corpului;
 • o creștere accentuată a temperaturii poate fi provocată prin ingerarea unei mici cantități de plumb dintr-un creion regulat sau dintr-o bucată de zahăr la care se scade puțin iod. Drept urmare, temperatura corpului se ridică mai mult de treizeci și nouă de grade și puteți fi cu ușurință în terapie intensivă;
 • bea mai multe cani de cafea într-un rând duce la o creștere bruscă a presiunii. În același timp, trebuie amintit că o astfel de metodă afectează în mod negativ inima.

În orice caz, înainte de a încerca să vă îmbolnăviți acasă, trebuie să încercați să rezolvați singuri problemele acumulate. Și doar ca o ultimă soluție pentru a aplica una dintre metodele de mai sus. La urma urmei, sănătatea este cel mai valoros lucru pe care îl are o persoană și poate fi pierdut foarte ușor.

Opiniile oamenilor despre acest lucru

În general, prinderea unei friguri în timpul nopții nu este atât de dificilă.

Dar, în general, spuneți-vă de la tine de ce o persoană sănătoasă adult are o răceală și de ce astfel de "sfaturi"? Pentru că dacă aveți nevoie de un spital pentru a vă odihni la muncă, puteți să sunați pur și simplu într-o ambulanță și să explicați că temperatura a fost deja trasă. Dar dacă puteți, cereți un concediu minim de boală timp de 3 zile.

În ceea ce doar tu nu te duci doar pentru a săriți de lucru, nu pentru a merge la un eveniment pe care nu doriți să mergeți la, otmazatsya de la intalniri inutile. Dar, de fapt, bineînțeles, de ce acest lucru este necesar nu este clar. La urma urmei, este posibil și mai ușor să găsiți măsuri decât să vă îmbolnăviți în mod voluntar și apoi să faceți o lungă perioadă de timp pentru a vă vindeca de această frig. Există oameni cărora le place să le facă rău?

Chiar și când eram la școală, am încercat să mă îmbolnăvesc pentru a nu ajunge la control. Lapte cald cu miere și pe stradă la îngheț de 20 de grade, timp de aproximativ cinci minute, fără haina. Și nimic, nu bolnav. În detrimentul opțiunii de urgență. Chiar înainte de a veni, trebuie să luați un duș sau o baie foarte fierbinte și să tăiați fin, cu puțin ceapă. Cred că vor da spitalului exact și fără boală.

Aceasta este ceea ce cred că este un sfat bun. Și din moment ce medicii înșiși nu au timp să-și dea seama, să măsoare temperatura și așa mai departe, spitalul va fi descărcat fără probleme. Și puteți să vă ocupați de afacerea dvs. și să vă simțiți minunat. Ei bine, cu excepția unui sentiment de remușcare. Cheating cum nu cool nu este bun.

Odată ce m-am îmbolnăvit în vara de patruzeci de grade de căldură, pentru că nu a lucrat în mod specific pentru a lupta împotriva căldurii, am așezat în jur de zece înghețate pe zi, iar a doua zi m-am trezit cu o durere în gât și un nas îngrozitor.

La școală, termometrul sa încălzit cu ceva și sa pretins a fi mort în fața mamei. Dar fiind o mare mare pentru adulți, nici nu știu, nafik este necesar? Dacă lucrați serios, unde aveți nevoie de ajutor, este blocat în clinicile noastre foarte puțin plăcute. Da, și bolnav cu o răceală în școală este într-un fel mai plăcut. Cărți, ceai, comp. Nici o grămadă de probleme, deci este mai bine să luați o zi liberă sau să veniți cu o scuză colorată pentru absența dvs.)

Acest subiect mi-a amintit cum tata, fiind în armată, încerca să se îmbolnăvească pentru a dormi în infirmerie. Dar el este un siberian, foarte puternic, și nici sfaturi descrise mai sus nu au lucrat la el, la toate, el are încă un duș de iarnă în 60 de overspring și merge în afara să se usuce în timpul iernii. Singurul lucru pe care a lucrat-o a fost să murdară niște lipici sovietici termonucleari în nas. Înfricoșat înfricoșător, pus în spital, dar nu pentru mult timp

Și întotdeauna mi se pare o confluență a circumstanțelor. De îndată ce nu vreau să fac asta imediat și nu pot face nimic despre asta

Krilix, cred că nu este o coincidență, este un fel de reacție a corpului tău. O dată aveam un tânăr, așa că îmi amintesc că trebuia să dăm grevă la depozit (și există doar grajduri Augean, totul este plin de junk și chestii vechi). Bineînțeles, nu am vrut să facem asta, și imediat ce ne-am adunat, temperatura sa sa ridicat).

Temka este ceva sadomasochistic))) Dar la școala Suvorov am fost sfătuit să dizolvă o jumătate de flacon de iod într-un pahar de apă și să beau, după un timp crește temperatura. De asemenea, este recomandat să se răspândească iod pe o bucată de zahăr și, de asemenea, să mănânce, efectul este același. Am încercat eu doar cu apă... deși efectul meu era diferit)) gâtul meu a rănit un pic, după ce a fost vindecat))))

La aer condiționat să dormi toată noaptea, dacă este.

Dar ce este cu adevărat! Chiar vrei să te îmbolnăvești? Este mai bine să lucrezi fără zile libere decât să te îmbolnăvești, panica începe când mă îmbolnăvesc, începe să tremure, o defalcare, nu știu unde să mă pun și mai degrabă încep să iau măsuri. Te poți îmbolnăvi, chiar și de la ventilator, de la pahar, după baie, dacă te duci la balcon și multe altele. Încercați să nu răniți, pentru că nu este un joc, trebuie să vă protejați sănătatea, să nu vă stricați.

Ce subiect ciudat, de ce a trebuit să o deschideți? Nu am văzut nici o singură persoană sănătoasă, nici un adult, nici un copil care ar dori în mod voluntar să se răcească. La urma urmei, nu doriți să mergeți la școală sau să lucrați timp de o zi și veți fi tratat timp de cel puțin 3 zile.

Și nu e drăguț când te doare. Absenteismul este mult mai ușor. Deși în copilărie, chiar și adulți.

Mi se pare să se îmbolnăvească mai ușor ca niciodată, odată am reușit să nu mă îmbolnăvesc complet pe drumul spre muncă: am părăsit casa ca o persoană sănătoasă, am mers timp de aproximativ 20 de minute când m-am apropiat de muncă și am început să strâmt și am realizat că eram bolnavă. Mai bine da retete, cum sa vindeci o raceala la domiciliu peste noapte)

Toate modalitățile de a-și întoarce soțul la familie de la amantă

De ce se trezește dimineața devreme și câte ore are nevoie o persoană să doarmă?

Revizuirea celor mai bune jurnale electronice pentru planificarea afacerilor online

Lasă un comentariu Anulează scrisul

Înregistrări recente

Toate modalitățile de a-și întoarce soțul la familie de la amantă

Feedback de la oameni reali despre opțiunile de tranzacționare și de a face bani pe ele

Opțiuni binare - divorț sau nu?

Recenzii celor mai buni brokeri de opțiuni binare

De ce se trezește dimineața devreme și câte ore are nevoie o persoană să doarmă?

© 2017-2018 - Drepturi de autor Copierea materialelor site-ului este permisă numai cu referire la sursă.

Cum se obține o răceală cu o temperatură

Pentru a nu răcori și a nu se îmbolnăvi, trebuie să urmați lista regulilor și sfaturilor pe termen lung.

Dar, uneori, este nevoie de un rezultat diferit și apare întrebarea: cum să obțineți o răceală cu o temperatură în mod intenționat?

În acest caz, ar trebui să acționați din contră.

Este important să ne amintim că orice boală este în detrimentul sănătății.

Având o răceală specifică, nu uitați de tratament și nu o amânați mâine. Cu cât este mai mult timp pierdut, cu atât va fi mai greu și mai neașteptat consecințele bolii.

Se pare că nu este atât de greu să prindem o răceală.

Sfaturi utile despre cum să obțineți repede o temperatură

În cazul planificării unei boli în avans, cu 2-3 zile înainte de momentul dorit, astfel de metode vă vor "ajuta":

 1. Rotiți ușor înainte de a ieși când e vânt și frig.
 2. Puneți pantofi permeabili în timpul ploii și plimbați mult prin bălți. Nu luați o umbrelă - udați.
 3. Așezați-vă pe curenții deschisi și pe suprafețele reci fără a încerca să vă încălziți cu straturi de îmbrăcăminte.
 4. Du-te acasă desculț și fără șosete pe podea rece.
 5. Dacă soarele este în afară și aerul este rece, îmbrăcați-vă foarte cald, faceți o plimbare, transpirați și dezasamblați jacheta - lăsați-o să străpungă cu o briză proaspătă.
 6. Vizitați o rudă bolnavă, colegă, prieten fără mijloace de protecție (mască de tifon, pantofi). Așezați-l lângă el, beți apă din ceașcă, clătiți-vă mâna și apoi zgâriați-vă nasul. Când vii acasă, nu-ți speli mâinile, ci ia un măr sau o felie de pâine cu ei și o mănânci.
 7. Sunați vecinii, prietenii cu o răceală sau tuse și nu aerul de cameră, astfel încât să nu "sperie" virusurile acumulate.
 8. Pentru a spori efectul și pentru a crea un mediu favorabil pentru viruși, un bun aparat progr-flat. Astfel, uscați aerul și eliminați umezeala dăunătoare pentru viruși.
 9. Pentru a slăbi sistemul imunitar, opriți să mâncați ceapă, usturoi, fructe. Consumați alimente cu conținut scăzut de vitamine și substanțe nutritive, fumați, consumați băuturi alcoolice. Datorită unor astfel de acțiuni, răceala comună nu vă va face să așteptați, iar cu ea va veni un întreg transport de boli, agravat pe fundalul unui sistem imunitar slăbit.

Cum să obțineți o răceală cu febră peste noapte

Dacă aveți nevoie de o boală rapidă operativă, care dimineața nu vă va permite să ieșiți din pat, puteți urma următoarele "recomandări":

 1. Luați un duș fierbinte, faceți o baie de aburi în baie și deschideți ferestrele în apartament, creând o pescaj. Trebuie să stăm până când îngheață. Nu exagerați, altfel captați pneumonia.
 2. În cazul în care este rece în afara, umeziți-vă capul și, cu părul umed, mergeți la o plimbare sau respirați aer curat la balcon. Aveți grijă de frig și îngheț. O astfel de "procedură" este plină de meningită și alte consecințe serioase care pun viața în pericol.
 3. După efort fizic crescut, transpirații bune, faceți jogging în îmbrăcăminte umedă sau subțire.
 4. Pentru tuse și roșeață a gâtului, beți ceai fierbinte, apoi cubulețe de gheață, mâncați înghețată. Principalul lucru nu este să exagerăm și să nu aducem cazul la o durere în gât, cu consecințe cronice sub formă de faringită. Puteți, de asemenea, să fumați în mod corespunzător sau să respirați fum din frunzele arse, ceea ce poate duce la intoxicație a corpului, greață, vărsături.
 5. Așezați-vă sub fluxul rece de aer din aparatul de aer condiționat, savurând ceva rece. Puteți mânca câteva bomboane agresive de menta sau mestecați guma de mentol.
 6. Țineți picioarele într-o baie rece până când îngheață. Această metodă va cauza toate simptomele unei răceli: gât roșu, nas curbat, febră. Există, de asemenea, posibilitatea de pneumonie și dureri de gât.

Rochie nu în funcție de vreme: în vreme rece, nu purtați haine calde

Cum să obțineți repede gripa acasă

În primul rând trebuie să știți că gripa este o infecție virală care nu apare în organism de la hipotermie sau orice alte acțiuni speciale. Vă puteți îmbolnăvi în perioada de primăvară-primăvară, favorabilă dezvoltării și răspândirii virușilor, în timpul epidemiilor, de la o persoană bolnavă.

Influența este transmisă prin picături de aer și prin contact. Prin urmare, dacă vă puneți întrebarea cum să obțineți gripa la domiciliu, un vecin sau un prieten infectat va veni la salvare (în cazul în care febra mare îi permite să o facă). Îl puteți vizita singur: stați alături de el; respirați profund cu aerul saturat de viruși în camera lui; atunci când plecați, să vă sărutați la revedere pentru a asigura rezultatul.

Locurile de congestie în masă a oamenilor vor ajuta, de asemenea, să găsească un virus. Faceți o plimbare într-un transport public aglomerat, stați pe linia clinică, mergeți la piață, la supermarket sau la cinema în timpul unui focar de boală. Nu uitați în timp ce respirați adânc, puteți deschide gura.

Pentru a fi infectate, în perioada epidemiei, fiți mai des printre grupurile umane

Cum să te îmbolnăvești în timpul verii

Ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie de o răceală vară? Nimic nu este mai ușor! În vremea caldă, este ușor să aranjați o scădere a temperaturii, care va asigura eșecul oricărui organism.

 1. După o plimbare fierbinte la soare, beți o apă minerală rece, mâncați înghețată, faceți o baie într-un râu rece, un izvor.
 2. Puteți merge pentru o alergare și să luați un duș cu gheață.
 3. Cel mai bun "prieten" în cazul rece este aerul condiționat. Răciți bine sub el, apoi mergeți pe o stradă fierbinte, încălziți-vă bine și reveniți din nou la camera răcită. Faceți acest lucru de mai multe ori.
 4. Dacă aveți o mașină, conduceți-o cu ferestrele larg deschise, creând curenți în cabină.
 5. Lăsați în iazul local starea buzelor și degetelor "albastre".

Imaginar bolnav

Toate aceste metode reprezintă o amenințare pentru sănătate și viață. Dar sunt momente când "trebuie să te îmbolnăvești", dar nu vrei să fii bolnav. Este necesar doar să-i convingi pe alții despre boala lor.

Uneori este mai bine să te prefaci că ești bolnav decât să te îmbolnăvești în realitate.

În acest scop, mirosul de ardei și strănut pe sănătate, prefigurează o răceală! În plus, vor începe ochii apoși, ca și la un pacient. Nu numai că este imposibil să te îmbolnăvesti de piper, ci și de a preveni diferite boli respiratorii.

Înainte de măsurarea temperaturii, frecați moderat axile, sare, muștar sau Asterisk balsam. Gradul va crește cu 1-2 unități. Sub mâinile pe pielea delicată vor apărea arsuri și iritații. Cu același scop, țineți termometrul peste baterie sau frecați-l de haine. Uită-te în timp ce mărturia lui este ușor de exagerat. Pentru roșeața gâtului înainte de inspecție, puteți mânca bomboane colorate luminos. Principalul lucru nu este să uitați să vă spălați limba.

Nu folosiți metode cum ar fi consumul de zahăr cu o picătură de iod, mănâncă ardezie etc. Fără glume, ele pot să vă aducă la resuscitare!

Pro și contra

Nu contează motivul care impinge victima sub formă de sănătate. Orice boală - stres pentru organism, nu uitați de el. Tratamentul este, în orice caz, necesar, iar aceasta este o pierdere a efortului, a timpului și a costurilor financiare.

În procesul de creare a bolii, trebuie să aveți grijă să nu exagerați. Nimeni nu știe cum organismul va reacționa la astfel de experimente, cum va purta boala. Vor fi "jocurile la pacient" forme cronice ale bolii? Se vor transforma în boli mai grave?

De fapt, nu este nimic plăcut în frig.

O stare lentă, cefalee, nas înfundat, febră și alte simptome ale bolii sunt puțin probabil să vă ofere ocazia de a vă relaxa și de a vă relaxa de la munca de zi cu zi. Și boala poate duce la consecințe imprevizibile. Fiți atenți și nu vă testați imunitatea pentru putere.

Materiale interesante pe această temă:

Cum să obțineți repede o temperatură

Pentru dezvoltarea racelii este necesar un factor provocator, și anume efectele temperaturii scăzute și a hipotermiei. Pacienții reacționează diferit la efectele temperaturii scăzute. Datorită acestei imunități diferite. Persoanele întărite cu imunitate puternică, fără hipotermie nu este teribilă. Există multe cazuri în care chiar și după înotul într-o gheață, pacienții erau perfect sănătoși. Astfel de pacienți nu vor putea să se răcească repede.

Simptomele clinice, asemănătoare cu răceliile, se pot datora expunerii la o infecție bacteriană sau virale. În acest caz, pentru a dezvolta ARVI sau ARI este necesar contactul cu un pacient infectat. Când strănut, tuse, vorbind cu particule de saliva, agenții patogeni intră în nasofaringia unei persoane sănătoase. În acest fel, se produce o infecție. Este deosebit de ușor să capturați gripă aeriană, având în vedere gradul de contagioasă ridicat al acesteia.

Factorii care contribuie la hipotermie

În ceea ce privește cum să obțineți repede o răceală, cu o imunitate puternică, nu este atât de ușor să o faceți și trebuie să încercați. Cea mai tipică cauză a hipotermiei este:

 • utilizarea aerului condiționat;
 • băut băuturi reci în gume mari;
 • rămâneți în aer rece fără îmbrăcăminte corespunzătoare;
 • picioarele umede pe vreme umedă.

Utilizarea aerului condiționat este o cauză obișnuită de hipotermie și de dezvoltare a simptomelor de stare de rău, tuse și fose nazale în timpul verii.

Deseori rezultatul acestui efect este creșterea temperaturii până la numerele subfibril. Pentru a spori impactul negativ al curentului rece rece de aer, puteți face mai întâi un duș și, fără a șterge, stați în fața aparatului de aer condiționat, setând valorile minime ale temperaturii.

Fără a face eforturi deosebite în vară, în acest fel, o răceală se prăbușește cu șoferii. Dupa ce a ramas in aer cald si transpirat in mod considerabil, soferul intra in masina cu aer conditionat ruleaza. Prin seara, semnele de frig se pot simți deja. Un pahar de pahar de apă rece pe gheață, beat în această situație, este un factor provocator pentru exacerbarea faringitei sau amigdalei.

Gheață de băuturi

Consumul de băuturi reci pentru a obține o răceală cu o temperatură este importantă atât în ​​timpul verii, cât și în timpul iernii. Băuturile prioritare sunt apă minerală cu gaz, bere. În plus, puteți răci apa adăugând gheață zdrobită. Va fi foarte eficient să beți apa pregătită în acest fel după un duș fierbinte și apoi să cadă sub fluxul unui aparat de aer condiționat.

Înghețată, datorită prezenței grăsimii în compoziția sa, este mai puțin probabil să facă acest lucru, deoarece nu poate fi aceeași temperatură scăzută. Pentru cremă, lapte sau copios, pozițiile sunt mai preferate decât înghețată. Sucul congelat poate fi periculos pentru răcelile. În băuturile alcoolice puternice, vodca, whisky, este mai puțin probabil să fie vinovat de frig, deoarece aceste băuturi sunt caracterizate de un punct de îngheț mai mic.

Îmbrăcăminte nepotrivită

În timpul iernii, atunci când sezonul de încălzire nu a început încă, pentru a găsi oportunități de a obține o răceală, este foarte mult extinse. După ce a rămas într-o cameră umedă, neîncălzită timp de câteva ore, în haine ușoare, nu puteți doar să prindeți o răceală, ci și să obțineți pneumonie. Pentru eficiență și accelerarea procesului, pot fi eliminate pantofii și șosetele. La domiciliu, același rezultat va fi dacă, după un duș fierbinte pentru a merge la balcon, înfășurat într-un prosop umed. Nu este dificil să se răcească dacă, după ce a jucat sport sau altă activitate fizică, a ieșit în aerul înghețat fără un capac, în pantofi cu tălpi subțiri.

Picioarele umede, reci sunt un factor semnificativ care contribuie la dezvoltarea unei raceli. În acest caz, dacă sarcina sa schimbat și frigul nu este inclus în plan, atunci mai întâi trebuie să încălzi picioarele și picioarele. Cel de-al doilea element este utilizarea băuturilor încălzitoare, cum ar fi ceaiul cu diverse aditivi, vinul fiert, pumnul.

Pericol de hipotermie

Este dificil să ne imaginăm o situație în care se poate ridica problema cum să se răcească. Mai degrabă, s-ar putea să nu fie dispus să mergeți într-o călătorie de afaceri sau fără pregătire pentru un examen important.

Cu toate acestea, recurgerea la această metodă trebuie amintită că consecința hipotermiei poate fi nu numai frigul comun, ci și pneumonia, meningita, pielonefrita și alte patologii severe care necesită tratament prelungit, numirea unei terapii masive cu antibiotice.

Astfel, un experiment nevinovat, o dispută sau o glumă poate duce la o perioadă lungă de reabilitare, o scădere a imunității în viitor.

Cum se obține o răceală cu o temperatură rapidă - Lady Citytile

Mulți elevi și studenți sunt interesați de modul în care se răcește. Din când în când, nu vreau să merg la școală atât de mult și, brusc, în plus, va exista un fel de control complex, ceva dublu. Despre cum este posibil pentru a obține o răceală, scris o mulțime de sfaturi. Luați în considerare două căi.

Simulăm o răceală

Destul de des, părinții sau medicul au nevoie de simptome ale bolii, și asta e suficient. Cum de a simula o frig?

 1. Este posibil să măriți temperatura prin următoarele metode: mâncați cretină sau creion de ardezie. În plus, este posibil să scadă 5-10 picături de iod pe o bucată de pâine sau zahăr și să mănânci. Iodul poate picura în apă și poate bea. În consecință, temperatura va fi de 37-38 de câteva minute. Este posibil să frecați axile cu Balsam Star, piper, usturoi sau sare. Temperatura va crește la 38-39. O baie caldă sau o diferență de temperatură poate ajuta.
 2. Este posibil să se atingă o temperatură ridicată pe termometru dacă se încălzește în apă fierbinte (nu doar deasupra) sau se freacă de ceva. Aveți grijă ca termometrul să nu se încălzească mai mult decât permite scara. Da, și ar trebui să te uiți în funcție de temperatură, dar părinții nu vor crede.
 3. Sneezarea și nasul curgător sunt, de asemenea, posibil să provoace artificial. Pentru a face acest lucru, ungeți degetele cu lipici de papetărie, așteptați până când se usucă, apoi frecați și inhalați cu nasul. Altatura de stranut poate provoca ardei, daca este introdus in nas (poate duce la durere, deci nu este necesara o cantitate mare), inhalarea detergentului de rufe. Unele sunt asistate de o frunză de geranium în nas.
 4. Gâtul roșu este posibil să luați, dacă mâncați bomboane roșii sau chupa-chups.

Cum de a obține o frig real

Dacă vreți să vă îmbolnăviți într-adevăr, nu uitați că principala problemă nu este să o exagerați, deoarece este ușor să vă îmbolnăviți repede cu o răceală, dar să vă vindecați și să evitați complicațiile este o întrebare complet diferită. metode:

 1. Pentru a obține o răceală rapidă, aveți nevoie de o hipotermie puternică a corpului, de contactul cu bolnavii și de schimbările bruște ale temperaturii. Dacă imunitatea începe să scadă, acest lucru va permite posibilitatea îmbolnăvirii rapide și mult timp.
 2. Este posibil să beți ceai cald sau lapte, și apoi să faceți o plimbare pe vreme rece sau să rămâneți într-o pauză puternică. Plimbare ușor îmbrăcat, va fi mai bine dacă transpirați prea. Sweat poate fi realizat prin băut ceai de zmeură sau lapte cu miere înainte de o plimbare. Este posibil să se facă fără ea: se așează pentru o lungă perioadă de timp într-o baie fierbinte, apoi se consumă brusc apă de gheață într-o gulp.
 3. Foarte transpirați și beți apă din congelator.
 4. Super cool picioarele. Deci nu vă îmbolnăviți, dar reduceți foarte mult imunitatea. Utilizați orice metodă și faceți imediat rău.
 5. Beți foarte fierbinte, în picioare într-un zăpadă sau în frig.
 6. Petreceți cât mai mult timp cu un prieten bolnav. Lăsați-l să bea din cana, să strănută și să tuse la tine.
 7. Imediat după ceaiul cald, beți apă de gheață.
 8. Mananca 1-2 bomboane și un număr mare de ori pentru a inhala spațiul aerian rece. Deci, este posibil să prindeți un gât.
 9. Greu înghețați. Pentru a face acest lucru, trebuie să stea pe balcon pentru o lungă perioadă de timp în rece și rece, împreună cu acest lucru, să nu se grăbească să se încălzească. Este posibil ca la sfârșitul unei băi fierbinți să se ridice sub un duș rece sau să rămână într-o pescaj.

Consumul de apă rece, luarea unui duș de contrast, udarea cu apă rece, ieșirea pe stradă sau un balcon gol pentru o scurtă perioadă de timp nu are sens. Ajută la întărirea sistemului imunitar. Diferitele metode diferă una de alta în ceea ce privește eficacitatea și siguranța acestora. Dacă aveți o imunitate puternică, atunci ei nu pot acționa. Încercând să te îmbolnăvești sau să simulezi boala, fii foarte atent și nu te deranja cu această activitate destul de des! Aveți ocazia de a provoca daune iremediabile sănătății! Este mai bine să mergeți la școală și să luați două, decât mai târziu, din cauza unei prostii de a suferi pentru o lungă perioadă de timp sau pentru o viață. Țineți mai ales capul, plămânii și rinichii, deoarece supraîncălzirea acestora poate duce la consecințe importante.

Chiar mai interesant

Cum să te îmbolnăvi rapid acasă.

14 iulie 2013, 15:39

Elevii și elevii care doresc să ia o pauză de la școală vis să se îmbolnăvească rapid, astfel încât să nu participe la o săptămână de ore. Și adulții se obosesc uneori atât de obosiți de muncă, de gospodărie și de alte îngrijorări, când nu există nici un moment de pace, încât încep să se gândească: "Aș vrea să ne putem îmbolnăvi repede!".

Doriți să vă îmbolnăviți, să nu mergeți la școală sau să nu creșteți temperatura, luând astfel concediu medical? Există patru moduri cele mai frecvente: febră mare, otrăvire alimentară, nas curbat, gât roșu. Temperatura ridicată nu necesită simptome reale ale bolii, puteți juca bine. Se poate prinde înainte de sosirea medicului, cât de repede va dispărea. Dacă aveți un gât roșu, medicul vă poate vedea că sunteți bolnav, astfel că nu sunt necesare alte simptome. De asemenea, nasul curgat poate fi numit mijloace improvizate, dar și aici trebuie să-l susținem cu un joc bun. Alimentele otrăvitoare sunt destul de ușor pentru a determina, dacă părinții văd că sunteți chinuit de vărsături sau scaune libere, cu siguranță vă vor crede. Dar trebuie să vă amintiți că planurile dvs. nu includ includerea în boli cronice sau complicații grave. Prin urmare, este necesar să se evite greșelile grave.

 1. Ieși cu un cap umed în frig. Poți să te îmbolnăvești repede, dar în plus, primești meningită, iar aceasta este o boală foarte periculoasă.
 2. Ieșiți fără pălărie în îngheț. Această metodă nu va funcționa dacă imunitatea dvs. este puternică. Dar, din nou, există pericolul de a câștiga meningită.
 3. Spoală stomacul. Puteți încerca să mâncați o cantitate mare de picant și sărată pentru a provoca intoxicații. Dar acest lucru poate să nu funcționeze pentru prima dată, iar dacă utilizați această metodă tot timpul, se poate forma un ulcer sau începe gastrita. Și apoi, timp de mulți ani, veți suferi de aceste boli.

Asemenea consecințe trebuie amintite. Și dacă sunteți într-adevăr bolnav, trebuie să începeți imediat tratamentul.

Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

Există un număr foarte mare de sfaturi despre modul în care vă puteți îmbolnăvi rapid și sunt eficiente:

 1. Proiectul amenajat va fi rapid răcit. Deschide ferestre sau aer condiționat pentru a vă ajuta. Mult mai eficient dacă în timpul proiectului încă mâncați înghețată sau băutură rece. Sau dormi într-o schiță.
 2. Poți să te răcești dacă te plimbi într-o goală decolată pe o podea rece, iarna pe stradă - în cizme de toamnă, vara prin bălți. Picioarele umede sunt o frig garantate.
 3. Vă va ajuta să vă îmbolnăviți și să faceți exerciții. Trebuie să transpirați și apoi să ieșiți în frig.
 4. În răceală iau aproximativ 100 de respirații adânci. Cu condiția, cel puțin - gât roșu, ca un maxim - pneumonie.
 5. Pentru a vă îmbolnăvi repede cu temperatura, trebuie să aruncați o picătură de iod pe zahăr și apoi să mâncați acest zahăr. Rezultatul este o temperatură uriașă și sunteți în terapie intensivă, ceea ce este foarte posibil.
 6. Rapid să se îmbolnăvească cu temperatura poate fi un mod inofensiv - de a încălzi axila. Țineți axila cu un borcan mic de apă fierbinte.
 7. Puteți face un duș, apoi aburit pentru a ieși afară, apoi se îmbolnăvesc rapid cu temperatura.
 8. Dacă este posibil, nu dăunează corpului - atașați un termometru bateriei. Cei apropiați vor crede că sunteți bolnavi de febră. Imaginați-vă cum vă vor face griji pentru dvs.
 9. Puteți avea dureri în gât dacă mâncați înghețată, mestecați guma de menta, mâncați înghețată din nou - aveți un gât roșu.
 10. Încercați să prindeți un virus. Întotdeauna vor fi cunoscuți care sunt bolnavi de gripa. Cereți să vă strănutați, cu o imunitate slăbită, puteți obține rapid gripa, complicațiile din care sunt imprevizibile.
 11. În multe privințe, vă puteți îmbolnăvi de otrăvire, de exemplu, beți suc vechiu. După aceea, otrăvirea și, poate, gastrita sau, mai rău, vă sunt furnizate.
 12. Luați un creion, scoateți ardezia, mâncați puțin. Te îmbolnăvești foarte repede, temperatura crește la 40 ° C și te găsești în terapie intensivă.
 13. Îți poți păcăli doctorul. Beți 2-3 cani de cafea, apelați un medic acasă, vă plângeți de presiune ridicată. Sunt oferite câteva săptămâni de odihnă, dar cafeaua în cantități mari poate afecta negativ inima.

Sper că nu veți lua acest articol în serios, deoarece nu merită câteva zile de odihnă pentru a vă îmbolnăvi grav. Nu te deranja cu sanatatea ta!

Cum să frig?

Mulți elevi și studenți sunt interesați de modul în care se răcește. Uneori nu vrei să mergi la școală atât de mult, dar dacă există un fel de control complex planificat, atunci de două ori. Despre cum puteți obține o răceală, a scris o mulțime de sfaturi. Luați în considerare două căi.

Simulăm o răceală

Adesea, trebuie doar să-i arătați părinților sau medicului simptomele bolii, și asta va fi de ajuns. Cum de a simula o frig?

 1. Pentru a ridica temperatura în următoarele moduri: mâncați cretă sau creion de ardezie. De asemenea, puteți lăsa 5-10 picături de iod pe o felie de pâine sau zahăr și o puteți mânca. Iodul poate picura în apă și poate bea. Ca urmare, temperatura va fi de 37-38 minute. Puteți freca balsamul "Star", piper, usturoi sau sare. Temperatura va crește la 38-39. Băile calde sau schimbările de temperatură vă pot ajuta.
 2. Puteți obține o temperatură ridicată pe un termometru dacă îl încălziți în apă fierbinte (nu prea mult) sau o frecați cu ceva. Asigurați-vă că termometrul nu se încălzește mai mult decât permite scara. Da, și ar trebui să te uiți în funcție de temperatură, dar părinții nu vor crede.
 3. Sneezarea și nasul curgător pot fi cauzate, de asemenea, în mod artificial. Pentru a face acest lucru, periați degetele cu lipici de papetărie, așteptați până când se usucă, apoi frecați și inhalați cu nasul. Stresul poate provoca, de asemenea, ardei dacă este introdus în nas (poate provoca durere, deci nu este nevoie de mult), prin inhalarea detergentului de rufe. Unii sunt ajutați de o frunză de geranium în nas.
 4. Gâtul roșu poate fi obținut dacă mâncați bomboane roșii sau chupa chups.

Cum de a obține o frig real

Dacă doriți să vă îmbolnăviți cu adevărat, amintiți-vă că principalul lucru nu este să-l exagerați, deoarece este ușor să vă îmbolnăviți repede, dar să vă vindecați și să evitați complicațiile este o întrebare complet diferită. metode:

 1. Pentru a obține o răceală rapidă, aveți nevoie de o hipotermie puternică a corpului, de contactul cu bolnavii și de schimbările bruște ale temperaturii. Dacă imunitatea începe să scadă, atunci acest lucru va face posibilă îmbolnăvirea rapidă și permanentă.
 2. Poți bea ceai fierbinte sau lapte, apoi mergi pe vreme rece sau stai într-o forță puternică. Plimbare ușor îmbrăcat, va fi mai bine dacă, de asemenea, transpirați. Potul poate fi obținut prin băutul de ceai de zmeură sau lapte și miere înainte de o plimbare. Puteți face acest lucru: pentru o lungă perioadă de timp într-o baie fierbinte, și apoi sorbiți o băutură rece de apă înghețată.
 3. Pulverizați puternic și beți apă din congelator.
 4. Super cool picioarele. Deci nu vă îmbolnăviți, dar reduceți foarte mult imunitatea. Utilizați orice metodă și faceți imediat rău.
 5. Beți foarte fierbinte, în picioare într-un zăpadă sau în frig.
 6. Petreceți cât mai mult timp cu un prieten bolnav. Lăsați-l să bea din cana, să strănută și să tuse la tine.
 7. Imediat după ceaiul fierbinte, beți apă cu gheață.
 8. Mananca 1-2 burete si inhaleaza aer rece de mai multe ori. Deci, puteți prinde un gât rece.
 9. Foarte rece. Pentru a face acest lucru, trebuie să stai pe balcon pentru o lungă perioadă de timp în rece și rece, în timp ce nu se grăbește să se încălzească. După o baie fierbinte, puteți sta sub un duș rece sau stați într-o pescaj.

Consumul de apă rece, luarea unei băi de duș, aducătoarea cu apă rece, ieșirea pe stradă sau un balcon gol pentru o scurtă perioadă de timp nu are sens. Ajută la întărirea sistemului imunitar. Diferitele metode diferă una de alta în ceea ce privește eficacitatea și siguranța acestora. Dacă aveți imunitate puternică, atunci este posibil să nu funcționeze. Încercând să te îmbolnăvești sau să simulezi o boală, fii extrem de atent și nu te deranja deseori de această activitate! Poți să cauți rău iremediabil sănătății! Este mai bine să mergeți la școală și să obțineți un "doi" decât mai târziu din cauza unei prostii de a suferi pentru o lungă perioadă de timp sau pentru tot restul vieții. Aveți grijă deosebită de cap, plămâni și rinichi, deoarece supraîncălzirea acestora poate duce la consecințe grave.

Cum să te îmbolnăvești rapid și într-adevăr cu temperatura?

 1. Cum să te îmbolnăvești rapid nu mai puțin de o săptămână
 2. Cum să vă îmbolnăviți acasă pentru câteva zile

Probabil toată lumea în viață cel puțin o dată, dar într-o situație în care, bine, a fost foarte necesar să afli de urgență cum să te îmbolnăvești cu adevărat într-un timp foarte scurt. Cel mai adesea, elevii și studenții s-au gândit la această întrebare, așteptând un control sau un examen dificil, pentru studenții mai tineri care pur și simplu nu doresc să meargă la școală și să iasă din patul cald dimineața. Cu toate acestea, chiar și la vârsta adultă, oamenii responsabili și independenți recurg la diverse trucuri. Fetele sunt bolnavi în speranța că nu trebuie să facă nimic acasă și doar se află pe canapea în timp ce tipul are grijă de ei. Aceiași băieți fac totul pentru a nu merge într-o schimbare suplimentară, să nu meargă la o călătorie de afaceri dificilă și grea sau să nu meargă să-și viziteze iubita soacră. Da, și nu știți niciodată cele mai diferite cazuri în care astfel de cunoștințe nu pot fi inutile. Mai jos ne-am colectat pentru dvs. cele mai populare și eficiente moduri de a vă îmbolnăvi rapid cu temperatura. În același timp, vă vom spune ce înseamnă dacă o exagerați sau o experiență bruscă, dintr-un alt motiv, nu va fi prea reușită. Ei bine, sau invers - prea reușit - la care să privim.

Cum să te îmbolnăvești repede nu mai puțin de o săptămână?

Astăzi, puteți găsi pe Internet multe materiale și forumuri diferite care vă vor spune cum să vă îmbolnăviți repede și, din păcate, nu toate dintre ele sugerează că boala ar trebui tratată de îndată ce apar simptomele. La urma urmei, dacă alergi, atunci în plus față de odihna acasă, este posibil să se întâmple complicații serioase. Dar, în general, pentru a obține ieșirea dorită și ajutor sau spital nu este dificil. Pentru a face acest lucru, recurge la astfel de metode:

 • Beți câteva pahare de apă rece sau mâncați înghețată, apoi mestecați o mulțime de gume de menta sau dizolvați câteva bomboane de menta. Astfel veți obține un gât roșu și iritat, o ușoară tuse și o ușoară febră. Dintre minusuri - un gât iritat nu poate fi vindecat rapid, iar băutul și mâncarea cu astfel de inflamații este extrem de neplăcut.
 • Luați o baie fierbinte și rulați cu un cap umed pe stradă. Este prevăzută o răceală cu toate cele închise, cu excepția faptului că există un risc de pneumonie și meningită.
 • Obțineți otrăvire cu fum din plastic. Pentru a face acest lucru, aprindeți doar o bucată de plastic și respirați bine fumul. Din această metodă, și există o temperatură și tuse, totuși kitul este adesea însoțit de greață, placă de lungă durată pe plămâni și de o serie de consecințe negative pentru creier. Deci, această metodă, chiar și ca experiment, nu este recomandată.
 • Distribuiți virusul cu pacientul. Gripa este transmisă foarte rapid prin picăturile din aer. Întrebați-vă prietenul să vă strecoare un prieten sau tuse, pentru loialitate, puteți chiar bea cu el de la un pahar. Aici consecințele sunt complet dependente de imunitatea ta.
 • Seara, luați o baie rece, beți câteva pahare de lapte de gheață, pentru fiabilitate, puteți mânca câteva ciocolată și puteți striga pe balconul deschis. Aceasta este una dintre opțiunile pentru a obține dureri de gât sau ARVI. Practic această metodă funcționează în timpul iernii. Vara este mult mai dificil de a obține hipotermie, dar este, de asemenea, posibil să vă udați și să stați într-o pescaj, păstrând picioarele pe gheață sau doar în șosete umede și reci. În plus, merită o gulp de a bea un pic teren, dar nu gheață topit cu suc rece, va prinde, de asemenea, organismul din interior. De la negativ - posibilitatea de a obține pneumonie.
 • Pentru a se otrăvi cu suc de cirese învechite sau cu o curmală cu lapte. Dacă aveți un stomac non-fier, atunci aveți greață, diaree, de 37 de grade sau mai mult, și o paloare generală, verzuie a feței. Din cauza faptului neplăcut că, într-o astfel de stare, este foarte dificil să se bucure de o vacanță neplanificată.

Cum să vă îmbolnăviți acasă pentru câteva zile

Toate cele de mai sus pot provoca vătămări corporale cu adevărat greu de reparat, în timp ce puteți folosi doar câteva trucuri și puteți provoca relativ siguranța temperaturii pe o perioadă foarte scurtă de timp. Deci, înainte de a vă gândi cum să vă îmbolnăviți, poate fi mai ușor să înșeli? Există, de asemenea, multe modalități interesante de a face acest lucru:

 1. Dacă nu doriți să mergeți la școală, puteți tuse demonstrativ și cereți-i mamei să facă ceai fierbinte. Apoi, plângându-se despre stare generală de rău, măsurați temperatura și coborâți liniștit termometrul timp de două secunde în ceașcă. Principalul lucru nu trebuie să-l păstrăm pentru mult timp, pentru că se poate sparge și să nu uităm să-l batem până la 38 de ani. Și apoi, dacă ceaiul este într-adevăr fierbinte, la 43 de grade nimeni nu va crede și, în loc de ziua dorită, veți primi o bătaie profundă. În mod similar, puteți face cu bateria, cu un bec, cu apă caldă de la un robinet sau puteți încerca un termometru doar să-l frecați.
 2. Soluția ideală pentru încălzirea invizibilă a termometrului va fi utilizarea de animale de companie. De exemplu, temperatura normală a unei pisici poate fi de la 38 la 39 de grade, deci, dacă puneți un termometru sub laba beției și nu pe tine însuți, atunci mama ta poate demonstra un rezultat complet plauzibil. Și, în același timp, dacă animalul dormește cu tine, nici măcar nu trebuie să părăsiți patul și să provoace suspiciuni inutile.
 3. Dacă trebuie să înșelați nu numai mama, ci și medicul, pentru a obține un certificat garantat, puteți freca arțitele cu sare sau usturoi. Temperatura crește și durează câteva ore. Usturoiul este un pic mai eficient, dar mirosul său este posibil să împingă întrebări și poate arde puțin pielea. Unele utilizează piper roșu și mustar de pudră, dar pielea de sub piept este destul de delicată, și ar trebui să fii foarte atent.
 4. Perioada garantată cu un certificat, veți ajunge să mâncați ardezia. Aproape toată lumea a auzit probabil despre această metodă, dar există unele nuanțe. În primul rând, astăzi, în multe accesorii de scris pentru copii, sunt folosite diverse materiale sintetice, iar consumul lor nu vă va da nimic, dar nu senzații deosebit de plăcute și poate chiar frustrare. În al doilea rând, este necesar să se mănânce creionul de ardezie de la un creion cu drepturi depline, poate că nu funcționează mai puțin. Apropo, puteți lua un set pentru busole, pentru a nu șterge un grafit lung din copac. În al treilea rând, începe să acționeze undeva în 20-30 minute și menține temperatura la 37,5-37,8 grade timp de trei ore. Ar trebui să fie spălată cu multă apă și este mai bine să vă clătiți de câteva ori gura, astfel încât să nu existe dovezi neagră despre înșelăciunea pe limba și pe dinți.
 5. O altă metodă simplă este iodul. Câteva picături pot fi diluate în apă și băut. Căldura nu va fi mai mare de 38 de ani, dar să depășească clasele este suficientă, principalul lucru nu este să o exagerați, altfel puteți obține o arsură a pereților mucoși ai stomacului și o temperatură foarte ridicată. Dacă nu doriți să beți apă cu iod, atunci puteți scădea aproximativ trei până la patru picături de zahăr și o puteți mânca.

Este clar că toți cei care recurg la astfel de metode nu încearcă să se sinucidă deloc, ci doar să se odihnească și să se bucure de partea lor de îngrijire de la cei dragi. Dar, într-adevăr, dacă merită să o faci, pentru că consecințele metodelor cardinale sau incriminarea în înșelăciune pot fi foarte neplacute. Prin urmare, dacă decideți, utilizați aceste cunoștințe cu înțelepciune și atenție și, bineînțeles, să fiți sănătoși!

Mai multe moduri în următorul videoclip:

Cum să obțineți o răceală cu adevărat acasă

Aproape fiecare persoană modernă este ocupată cu studierea, lucrul sau dezvoltarea propriei afaceri. Astfel de activități iau multă energie și putere, dar nu există întotdeauna timp pentru o odihnă bună. Prin urmare, destul de des răcelile sunt percepute ca o mare oportunitate de a vă odihni de la muncă și de la alte activități zilnice. Și atât de mulți oameni se întreabă cum să prindă o frig într-o singură noapte.

Astăzi, există multe modalități de a provoca o frig într-adevăr pentru o noapte. În primul rând, acestea includ acțiuni care duc la hipotermie a corpului. Deci, chiar dacă temperatura este peste zero, utilizarea unor cantități mari de înghețată sau băuturi reci duce la înroșirea gâtului și la dureri de cap. Hipotermia corpului este, de asemenea, cauzată de mersul în haine prea ușoare după exerciții intense.

Interesant! Am colectat pentru dvs. cele mai bune articole despre câștigurile de pe Internet. Capcane și recomandări pentru toate metodele de câștig. Alegeți acum o selecție gratuită!

Un efect similar poate fi obținut la domiciliu, dacă stați pe balcon după tratamente cu apă timp de cinci minute sau mergeți să înotați într-un iaz natural după oprirea la soare. O altă metodă dovedită este să vă înmuiați picioarele pentru o plimbare.

În sezonul rece, este mult mai ușor să supracoateți corpul, este suficient doar să mergeți la o plimbare în haine sau pantofi prea ușori. Și dacă faceți aproximativ cincizeci de respirații cu gura larg deschisă în frig, gâtul este garantat de dimineață. Dar în ultimul caz este foarte important să nu exagerați cu aer rece, altfel dezvoltarea pneumoniei nu va fi evitată. Și ai nevoie de ea?

O răceală poate apărea și datorită schiței obișnuite. Prin urmare, dacă deschideți fereastra pentru noapte și lăsați un ventilator de lucru în cameră, dimineața vor fi garantate primele semne de răceală. Un efect similar poate fi obținut dacă după procedurile de apă, inclusiv înotul în apele naturale, să rămână timp de treizeci de minute - o oră într-o cameră cu un aparat de aer condiționat de lucru. Sau organizați o excursie după un picnic de țară, cu obligatoriu de plajă și înot în mașină cu ferestrele deschise.

În plus, situațiile stresante sunt deseori cauzele răcelii. Și dacă la locul de muncă sau în școală se acumulează prea multe probleme nerezolvate, aceasta duce la o supraîncărcare a corpului și, ca o consecință, la o scădere a imunității. În acest caz, chiar o scurtă conversație cu o persoană bolnavă este suficientă pentru boala unei infecții virale.

Metodele de mai sus sunt relativ sigure și nu pot provoca efecte grave asupra sănătății. Dar destul de des pentru a obține un efect rapid, se folosesc metode care pot avea consecințe foarte negative asupra organismului, care pot include următoarele acțiuni:

 • plimbați cu un cap umed în sezonul rece, care poate declanșa dezvoltarea meningitei;
 • inhalarea produselor de ardere generate în timpul arderii materialelor plastice. Un astfel de comportament în plus față de o tuse puternică și prelungită duce, de asemenea, la o otrăvire generală a corpului;
 • o creștere accentuată a temperaturii poate fi provocată prin ingerarea unei mici cantități de plumb dintr-un creion regulat sau dintr-o bucată de zahăr la care se scade puțin iod. Drept urmare, temperatura corpului se ridică mai mult de treizeci și nouă de grade și puteți fi cu ușurință în terapie intensivă;
 • bea mai multe cani de cafea într-un rând duce la o creștere bruscă a presiunii. În același timp, trebuie amintit că o astfel de metodă afectează în mod negativ inima.

În orice caz, înainte de a încerca să vă îmbolnăviți acasă, trebuie să încercați să rezolvați singuri problemele acumulate. Și doar ca o ultimă soluție pentru a aplica una dintre metodele de mai sus. La urma urmei, sănătatea este cel mai valoros lucru pe care îl are o persoană și poate fi pierdut foarte ușor.

Opiniile oamenilor despre acest lucru

În general, prinderea unei friguri în timpul nopții nu este atât de dificilă.

Dar, în general, spuneți-vă de la tine de ce o persoană sănătoasă adult are o răceală și de ce astfel de "sfaturi"? Pentru că dacă aveți nevoie de un spital pentru a vă odihni la muncă, puteți să sunați pur și simplu într-o ambulanță și să explicați că temperatura a fost deja trasă. Dar dacă puteți, cereți un concediu minim de boală timp de 3 zile.

În ceea ce doar tu nu te duci doar pentru a săriți de lucru, nu pentru a merge la un eveniment pe care nu doriți să mergeți la, otmazatsya de la intalniri inutile. Dar, de fapt, bineînțeles, de ce acest lucru este necesar nu este clar. La urma urmei, este posibil și mai ușor să găsiți măsuri decât să vă îmbolnăviți în mod voluntar și apoi să faceți o lungă perioadă de timp pentru a vă vindeca de această frig. Există oameni cărora le place să le facă rău?

Chiar și când eram la școală, am încercat să mă îmbolnăvesc pentru a nu ajunge la control. Lapte cald cu miere și pe stradă la îngheț de 20 de grade, timp de aproximativ cinci minute, fără haina. Și nimic, nu bolnav. În detrimentul opțiunii de urgență. Chiar înainte de a veni, trebuie să luați un duș sau o baie foarte fierbinte și să tăiați fin, cu puțin ceapă. Cred că vor da spitalului exact și fără boală.

Aceasta este ceea ce cred că este un sfat bun. Și din moment ce medicii înșiși nu au timp să-și dea seama, să măsoare temperatura și așa mai departe, spitalul va fi descărcat fără probleme. Și puteți să vă ocupați de afacerea dvs. și să vă simțiți minunat. Ei bine, cu excepția unui sentiment de remușcare. Cheating cum nu cool nu este bun.

Odată ce m-am îmbolnăvit în vara de patruzeci de grade de căldură, pentru că nu a lucrat în mod specific pentru a lupta împotriva căldurii, am așezat în jur de zece înghețate pe zi, iar a doua zi m-am trezit cu o durere în gât și un nas îngrozitor.

La școală, termometrul sa încălzit cu ceva și sa pretins a fi mort în fața mamei. Dar fiind o mare mare pentru adulți, nici nu știu, nafik este necesar? Dacă lucrați serios, unde aveți nevoie de ajutor, este blocat în clinicile noastre foarte puțin plăcute. Da, și bolnav cu o răceală în școală este într-un fel mai plăcut. Cărți, ceai, comp. Nici o grămadă de probleme, deci este mai bine să luați o zi liberă sau să veniți cu o scuză colorată pentru absența dvs.)

Acest subiect mi-a amintit cum tata, fiind în armată, încerca să se îmbolnăvească pentru a dormi în infirmerie. Dar el este un siberian, foarte puternic, și nici sfaturi descrise mai sus nu au lucrat la el, la toate, el are încă un duș de iarnă în 60 de overspring și merge în afara să se usuce în timpul iernii. Singurul lucru pe care a lucrat-o a fost să murdară niște lipici sovietici termonucleari în nas. Înfricoșat înfricoșător, pus în spital, dar nu pentru mult timp

Și întotdeauna mi se pare o confluență a circumstanțelor. De îndată ce nu vreau să fac asta imediat și nu pot face nimic despre asta

Krilix, cred că nu este o coincidență, este un fel de reacție a corpului tău. O dată aveam un tânăr, așa că îmi amintesc că trebuia să dăm grevă la depozit (și există doar grajduri Augean, totul este plin de junk și chestii vechi). Bineînțeles, nu am vrut să facem asta, și imediat ce ne-am adunat, temperatura sa sa ridicat).

Temka este ceva sadomasochistic))) Dar la școala Suvorov am fost sfătuit să dizolvă o jumătate de flacon de iod într-un pahar de apă și să beau, după un timp crește temperatura. De asemenea, este recomandat să se răspândească iod pe o bucată de zahăr și, de asemenea, să mănânce, efectul este același. Am încercat eu doar cu apă... deși efectul meu era diferit)) gâtul meu a rănit un pic, după ce a fost vindecat))))

La aer condiționat să dormi toată noaptea, dacă este.

Dar ce este cu adevărat! Chiar vrei să te îmbolnăvești? Este mai bine să lucrezi fără zile libere decât să te îmbolnăvești, panica începe când mă îmbolnăvesc, începe să tremure, o defalcare, nu știu unde să mă pun și mai degrabă încep să iau măsuri. Te poți îmbolnăvi, chiar și de la ventilator, de la pahar, după baie, dacă te duci la balcon și multe altele. Încercați să nu răniți, pentru că nu este un joc, trebuie să vă protejați sănătatea, să nu vă stricați.

Ce subiect ciudat, de ce a trebuit să o deschideți? Nu am văzut nici o singură persoană sănătoasă, nici un adult, nici un copil care ar dori în mod voluntar să se răcească. La urma urmei, nu vrei să mergi la școală sau să lucrezi 1 zi și vei fi tratat timp de cel puțin 3 zile. Da, și nu e bine dacă ai ceva ce doare. Absenteismul este mult mai ușor. Deși în copilărie, chiar și adulți.

Mi se pare să se îmbolnăvească mai ușor ca niciodată, odată am reușit să nu mă îmbolnăvesc complet pe drumul spre muncă: am părăsit casa ca o persoană sănătoasă, am mers timp de aproximativ 20 de minute când m-am apropiat de muncă și am început să strâmt și am realizat că eram bolnavă. Mai bine da retete, cum sa vindeci o raceala la domiciliu peste noapte)

Top