Categorie

Posturi Populare

1 Laringită
Tuse la copil - tratăm-o corect
2 Clinici
Expectorant pentru bronșită
3 Profilaxie
Antibiotice pentru amigdalita
Image
Principal // Clinici

Cum să te îmbolnăvi rapid cu temperatura: avertismente și sfaturi


Sănătatea umană este una dintre cele mai importante componente ale vieții depline. Cu toate acestea, se întâmplă să ne gândim cum să ne îmbolnăvească repede cu temperatura. Bineînțeles, o deteriorare conștientă a sănătății tale nu ne va aduce beneficii, dar dacă decizi și nu există altă cale, trebuie să ne dăm seama cum se face cu cea mai mică pierdere pentru sănătate și cu obținerea celui mai mare efect necesar.

Ce boală de ales?

O boală este o condiție patologică a corpului în care o persoană nu este capabilă să-și desfășoare activitățile normale. De regulă, bolile sunt împărțite în funcție de diferite criterii:

 1. În funcție de organele afectate;
 2. Conform metodei de tratament;
 3. Prin semne de înfrângere;
 4. Conform metodei de achiziție a bolii;
 5. Pe categorii de populație care sunt mai susceptibile la boli;
 6. Dacă este posibil infecție.

Astfel, fiecare boală are mulți factori care o deosebesc de altă boală. Cu toate acestea, multe dintre ele au semne destul de pronunțate pe care o persoană le simte în timpul unei înfrângeri. Cum ar fi febră, tuse, vărsături, scaune libere și altele.

Gâtul este principalul organ pe care îl putem influența pentru apariția rapidă a bolii. În consecință, suntem de așteptat să avem o răceală, ARVI sau o durere în gât.

Modalități de creștere a temperaturii corpului

Temperatura corporală este un indicator vital care reflectă starea corpului. Într-o stare sănătoasă, temperatura este de 36,6. În caz de boală, acest indicator crește și ne spune imediat despre problemele care apar în organism.

Există mai multe moduri de a crește temperatura corpului pentru o perioadă fără progresia bolii:

 • Utilizați stiloul. Conducta creionului conține elemente chimice cu care sistemul nostru imunitar începe să lupte imediat când intră în organism. Acest lucru se datorează reacției la temperatură;
 • Aranjați o doză de apă fierbinte și apoi gheață imediat. Corpul va răspunde imediat la diferența de temperatură a apei;
 • O picătură de iod pe o bucată de zahăr rafinat și luați înăuntru. Va exista o mică arsură chimică a mucoasei, gâtul va deveni roșu ca și ARVI;
 • Înainte de măsurarea temperaturii, tundeți sarea subcutanată. Din sare pielea va începe să ardă, iar numerele de pe termometru vă vor încânta.

Astfel, nu este deloc necesar să vă îmbolnăviți pentru a convinge pe ceilalți de starea dumneavoastră proastă de sănătate.

Cum să te îmbolnăvești rapid cu temperatura pentru real?

Pentru a te îmbolnăvi de real, trebuie să-ți scutți sistemul imunitar, astfel încât să dai o reacție agentului patogen.

Agentul cauzator în acest caz poate fi:

 1. Hipotermie gât. Pentru a face acest lucru, puteți bea lapte rece sau să vorbiți foarte mult și cu voce tare, ci mai degrabă să strigi sau să cânți în frig;
 2. Supercooling al corpului. Înotând în apă rece, plimbându-se în băltoacele de toamnă, acoperind cu apă înghețată, plimbându-se în desculț desculț, îmbrăcăminte ușoară în afara sezonului;
 3. Infecție. Contactați o persoană bolnavă, cereți-i o batistă infectată sau stați cu el într-o încăpere închisă și înfundată.

Astfel, toate metodele, cu excepția infecției, se bazează pe utilizarea diferenței de temperatură a corpului dumneavoastră și a sursei exterioare de expunere. Dacă aceste metode nu sunt eficiente pentru dvs., le puteți combina. De exemplu, beți o băutură rece pe gheață și ieșiți imediat în haine ușoare.

Mai rapid pentru a obține efectul dorit, vă puteți preîncălzi corpul cu o încărcătură sportivă sau o baie fierbinte.

Cum să te îmbolnăvești rapid în vară?

În timpul verii, corpul dvs. este deja fierbinte, astfel încât să puteți sări peste faza de încălzire. Rămâne acum să se răcească brusc gâtul. Puteți face acest lucru în mai multe moduri:

 • Câteva minute pentru a respira aerul din congelator;
 • Mananca gheata;
 • Bea băuturi cu gheață;
 • Petreceți noaptea la aer condiționat;
 • Mananca o multime de inghetata;

Adică, pentru a obține efectul dorit, trebuie doar să veniți cu opțiunea unei răciri puternice a corpului sau a gâtului. Aruncați o privire în jur, gândiți-vă ce puteți folosi. Poate că nu departe de tine există un râu sau un izvor cu apă rece. Și poate că există o forță puternică între casa ta și vecinul tău. Arătați-vă imaginația.

Avertismente și consecințe

Dorința de a se îmbolnăvi sau chiar de a obține simptomele necesare ale bolii nu este la fel de inofensivă cum pare. Adevărul este că, încercând să influențeze gâtul sau să răcească corpul în întregime, ne punem într-un fel în pericol întregul corp.

Când se îmbăiește într-o piscină rece, organele interne se răcește, își prind capul umed din fereastră în timpul iernii, riscăm să primim meningită sau sinuzită. Ca urmare a experimentelor noastre cu substanțe chimice, otrăvirea sau arderea organelor interne este posibilă.

Deci, știind cum să vă îmbolnăviți repede cu febră, trebuie să știți cum va merge boala dumneavoastră și cum să o tratați. Dacă asta nu te sperie, atunci du-te pentru el. Dar este mai bine să analizăm situația, poate, pe lângă boală, există o altă cale de ieșire care este mai umană.

Toate sfaturile din acest articol ar trebui să fie folosite "din partea inversă". Asta este, nu face asta, și boala nu te va depăși.

Video: 5 sfaturi proaste despre cum să nu te duci la școală

În acest videoclip, Anton Stasov va spune despre 5 hack-uri de viață, care vor ajuta la "șederea" de la școală:

Cum să te îmbolnăvești rapid cu temperatura într-adevăr acasă: căi

Să te îmbolnăvești o săptămână la domiciliu este destul de simplu. În același timp, simptomele depind de metoda aleasă, dar au o formă mai ușoară. Boala pare gravă, iar sănătatea va fi mult mai ușoară.

Fiți atenți! Este important să nu exagerați circumstanțele care duc la o formă ușoară a bolii.

Unele tehnici sunt folosite în timpul iernii, altele sunt disponibile doar în primăvară. În același timp, este necesar să se acționeze cu atenție pentru a nu complica starea de sănătate și a nu deveni ostatic pentru situație.

Se folosesc următoarele trucuri:

Imitarea unor boli la domiciliu

Foarte des, copiii se prefac că sunt bolnavi să se odihnească de la școală. Părinții au o întrebare: copilul este într-adevăr bolnav și cum să determinați cauza bolii? Dar, în afara simulării, există cazuri în care copilul găsește în mod special modalități de a se îmbolnăvi acasă.

Există aproximativ o duzină de moduri de a obține dureri în gât, gripă sau răciți acasă. Simptomele vor fi atât de reale încât este aproape imposibil să distingem o boală de imitație.

Metode de simulare:

 1. Păstrați piper negru cu tine, care trebuie să fie inhalat de fiecare dată când un adult apare într-o cameră. Copilul îngenunchează în mod constant, iar ochii lui devin roșii și apoși. Minunata imitație a unei friguri.
 2. Fetele pot face fără piper. Este suficient să frecați rimelul de pe genelor și ochii vor deveni roșii, vor fi inflamați și vor începe să se aprindă. Va apărea un nas ușor curge.

Același lucru se face și cu parfumul. Aplicați puțin pe degete și frecați ochii. Aici trebuie să fii atent, deoarece componenta de alcool arde ochii. O modalitate rapidă de a descrie simptomele gripei constă în creșterea temperaturii, în mod natural artificial. Puneți termometrul într-o cârpă și respirați repede. Șorțul se freacă cu sare. Încălziți fruntea de la bec, uscător de păr.

Gripa apare greata si ameteala. Trebuie să mergeți la baie și să vărsați periodic apă în toaletă pentru a imita sunetele gag. Plângerea amețeli și letargiei, oboseală.

 • Creșterea temperaturii foarte ridicate și realizarea roșie a gâtului este posibilă datorită pâinii și iodului. Bătătură bună frământă, care picură câteva picături de iod. Am înghițit o astfel de bucată pentru câteva minute imită angina pectorală.
 • Pentru a face un plan viclean în viață, și nu pierce în fața părinților, trebuie să fii un actor bun. Altfel, astfel de manipulări nu vor duce la succes.

  Ce și cum să vă bolnavi din casă

  A te îmbolnăvi în școală e mult mai ușor decât acasă. Uneori se întâmplă din întâmplare și câteodată trebuie să muncești din greu. Infecția colectivă este mult mai ușor să afecteze imunitatea persoanei, așa că nu evitați mulțimile.

  Este mai ușor și de mult timp la școală este posibil să se îmbolnăvească de varicela. Dar acest lucru nu se întâmplă în niciun moment, ci numai în timpul unei epidemii. Dar răceala pentru a se îmbolnăvi este mai ușoară decât oricând. În plus față de școală, există alte locuri în care îmbolnăvirea este cea mai ușoară.

  Dacă trebuie să vă urinați urgent, trebuie să faceți următoarele:

  • În procesul de a merge la școală, scoateți pălăria, eșarfa, desfaceți îmbrăcămintea exterioară. În mâinile acestui lucru este mai bine să zdrobiți zăpada. Venind la școală, comunică îndeaproape cu cei care nu se simt foarte mult. În acest caz, sunt furnizate răcelile.
  • Fugind de-a lungul coridoarelor, transpirați bine, ieșiți afară fără îmbrăcăminte. Pentru a face această procedură fiecare schimbare pentru a consolida succesul. De asemenea, este posibil să se răcească lângă fereastra deschisă.
  • Mancatul de gheață în frig pe drumul de la școală are un efect remarcabil. Este mai bine să utilizați mai mult de un pachet, și este minunat dacă este gheață de fructe.
  • Vizitați un prieten care este bolnav. Bea ceai din paharul lui, stai strâns când te uiți la televizor. Cel mai probabil, astfel de vizite vor trebui să facă de mai multe ori.
  • Vizitați spitalul de mai multe ori în timpul epidemiei, petrecând cel puțin o jumătate de oră în linie cu pacienții. Nu acoperiți cu o batistă sau purtați o mască. Și cel mai important - de a comunica constant cu oamenii.
  • Nu utilizați produse care îmbunătățesc imunitatea în timpul iernii, toamnei și primăverii. În mod natural, nu trebuie să excludeți complet alimentele sănătoase din dietă.

  Este important să nu exagerați în zelul lor și să nu ajungeți la spital cu boli mai grave. Singurul lucru care nu se poate îmbolnăvi, nici acasă, nici la școală - este anorexia.

  Bolile infecțioase au o răspândire uriașă și, de obicei, nu depun mult efort pentru a le obține.

  Cum se îmbolnăvesc noaptea cu temperatura reală, fără a părăsi casa

  Cum te poți îmbolnăvi cu mici trucuri, astfel încât părinții tăi să nu observe? Există multe modalități de îmbolnăvire în timpul nopții cu temperatura în realitate. Cu toate acestea, merită să vă expuneți organismul încă o dată la boli, atunci când îl puteți imita.

  De ce este dăunător expunerea intenționată a organismului la boli

  Deoarece nu puteți obține doar o răceală, ci și să faceți complicații.

  De exemplu, ar putea fi:

  Cum să obțineți o răceală cu febră peste noapte

  Cum să vă îmbolnăviți în timpul nopții cu o temperatură și să prindeți un gât, puteți bea 1 pahar de băutură rece înainte de culcare. Principalul lucru nu este să crească porțiunea de bețivă, pentru a nu provoca daune grave sănătății. Puteți chiar simula temperaturi ridicate, puneți o cârpă umedă și caldă pe frunte. În 1 minut fruntea se încălzește și se rotește ușor roșu. Este important să fie uscat, altfel captura va fi ruptă.

  Este posibil să se ridice temperatura într-un alt mod, să se mănânce alimente care o sporesc. De exemplu:

  • supă caldă sau terci;
  • ceai fierbinte;
  • ardei iute.

  Cum să obțineți gripa acasă

  Câștigați gripa acasă va ajuta la metodele uzuale:

  • Exercițiu activ, obosit și transpirat pentru a ieși în aerul curat.
  • După ce ați luat o baie fierbinte, ieșiți în aer proaspăt, dar nu pentru mult timp.
  • Mananca inghetata, si apoi foloseste imediat guma de mestecat. Pentru o oră, gâtul este garantat.
  • Noaptea, când te duci în pat, deschideți ferestrele sau fereastra.
  • Să vizitezi sau să inviți un prieten bolnav, o rudă. Petreceți-l cu el timp de 2-3 ore pentru a lua un virus de la el.

  Este ușor să te îmbolnăvești într-o singură noapte cu temperatura, doar să inviți un prieten bolnav la cină

 • Înoțiți și cu bucle nedorite și priviți fereastra.
 • Cum se îmbolnăvesc noaptea dacă părinții sunt acasă

  Cum să vă îmbolnăviți în timpul nopții cu o temperatură și cu o durere în gât, puteți bea un pahar de lapte rece înainte de culcare. De asemenea, o metodă mai corectă vă va ajuta, nu vă duceți la culcare deloc toată noaptea. Dimineața persoana nu va avea un aspect sănătos. Chiar și o simulare a bolii nu este necesară.

  Dacă trebuie să mergeți la școală, puteți contacta imediat asistenta pentru ajutor. La vederea unui student în acest stat, asistenta nu va înțelege ce este problema. Dacă nu dorește să-și asume responsabilitatea sau medicul îl va trimite acasă.

  Cum să provocați diareea sau diareea în 1 oră

  Acest lucru se poate face prin următoarele:

  • consumă un număr mare de legume, fructe, ierburi;
  • consuma o cantitate mare de citrice;
  • mănâncă o cantitate mare de prune uscate;
  • bea orice ulei vegetal;
  • utilizați o mulțime de kefir, ryazhenka sau iaurt;
  • luați un laxativ, dar nu vă duceți cu un chur.

  Cum să pierzi vocea

  Datorită iritării cablurilor vocale, vă puteți pierde vocea.

  Puteți efectua această acțiune utilizând mai multe metode:

  Cum să obțineți pneumonie

  Următoarele acțiuni vă vor ajuta să vă îmbolnăviți cu boală pulmonară:

  • nu vindeca o raceala sau ARVI;
  • fumați cât de multe țigări puteți la un moment dat;
  • Nu vindecă boala cronică a plămânilor.

  Cum să obțineți varicela

  Ill cu o boală virală va ajuta la următoarele:

  • să nu fiți vaccinați împotriva varicelei;
  • Nu vă îmbolnăviți înainte de această boală;
  • au contact cu transportatorul virusului;
  • Nu respectați regulile de igienă.

  Cum să obțineți anorexie

  Tulburarea mentală poate duce la faptul că o persoană dispare complet apetitul. Există o modalitate de a obține anorexie. Un om trebuie să se supraviețuiască din minte. În alte exemple de realizare, interesul lipsă de apetit poate fi asociat cu boli sau factori de mediu.

  Pentru ca o persoană să devină proprietarul acestei boli, trebuie:

  • supuneți corpul dvs. la radiații radioactive;
  • mâncați ceva care ar putea provoca intoxicații;
  • deveniți dependent de droguri;
  • să devină un purtător al infecției cu HIV, bacilii de tuberculoză;
  • se îmbolnăvesc de cancer sau de hepatită;
  • refuzați alimentele care conțin zinc;
  • opriți să beți apă mult timp;
  • sugeți corpul cu vitamina D.

  Cum se obține otita

  Infecția bacteriană poate provoca inflamația în ureche. Otita este însoțită de dureri acute. Tratamentul acestei boli este lung și foarte neplăcut.

  Pentru a deveni proprietarul otitei, trebuie să efectuați următorii pași:

  • în timpul tusei sau strănutului, închideți gura și nasul strâns, astfel încât mucusul să nu iasă, ci direct în ureche;
  • nu vă spălați mâinile de murdărie;
  • nu spălați urechile;
  • Cu mâinile nespălate, atingeți urechile mai des.

  Ce să nu faci

  Orice s-ar întâmpla și nu contează din ce motiv o persoană dorește să se îmbolnăvească de o anumită boală. Trebuie să vă amintiți că este mai bine să simulați o boală, dar în nici un caz nu ar trebui să o provocați singură, pentru a vă îmbolnăvi cu adevărat, nu puteți face următoarele:

  1. Utilizați medicamente în mod incontrolabil. Cu o doză greșită, o persoană se poate răni sau a aduce la moarte.
  2. Vă răniți corpul. Chiar și fără durere reală, trauma poate fi pusă în scenă.
  3. Mănâncă alimente putrezite. Dacă aveți nevoie de diaree, este mai ușor să beți ulei vegetal un pahar întreg.
  4. Mănâncă și bea ce nu este potrivit pentru hrană. O persoană se poate răni sau corpul se va intoxica grav. În caz contrar, persoana va rămâne dezactivată pentru tot restul vieții, care mai târziu va fi regretabilă cu amărăciune.

  Cele mai bune căi de a te îmbolnăvi de 5 minute

  Cum să vă îmbolnăviți cu adevărat, astfel încât să puteți fi vindecați cu temperatura peste noapte. Dacă o persoană are într-adevăr nevoie să se îmbolnăvească cât mai curând posibil, atunci cea mai bună cale ar fi simularea unei boli.

  De exemplu:

  • îngheța la rece pe stradă;
  • să se răcească membrele inferioare;
  • 2 - 3 ore pentru a vorbi cu pacientul;
  • stați sub apă rece;
  • înotați în iaz în timpul iernii;
  • bea repede apă cu bucăți de gheață;
  • mănâncă înghețată după ce mănâncă o masă caldă;
  • faceți o plimbare pe vreme ploioasă;
  • cu bucle ude stau în aer proaspăt în vreme rece.

  30 cele mai bune căi de a te îmbolnăvi în 5 minute

  Cum să vă îmbolnăviți în timpul nopții cu o temperatură și să obțineți alte simptome sugerează următoarele metode.

  proiect

  Este foarte ușor pentru o persoană cu imunitate slabă să se răcească dacă doar se află într-o schiță. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de uși și ferestre mari deschise. Stați înapoi într-un tricou lângă televizor. După câteva ore, persoana se va simți rău și rău.

  Sistemul de separare

  Dacă nu există o astfel de posibilitate ca o pescaj, atunci poate fi folosit un aparat de aer condiționat. Setați-l la cea mai mică temperatură, astfel încât să simțiți frigul. Trebuie să stați sub ea și să stați până când corpul este înghețat.

  După ceva timp, va exista durere în gât, nasul va începe să se așeze și să respire rău, precum și alte semne. Este important ca o persoană să nu stea sub aer condiționat timp de mai mult de 15 minute.

  Ieșiți la balcon după duș

  La domiciliu, te îmbolnăvește repede. Pentru a face acest lucru, trebuie să încălziți corpul în duș sau în baie, să vă îmbrăcați cu haine ușoare, să mergeți la balcon și să stați acolo în frig.

  Mananca lapte rece

  Această metodă va ajuta într-un caz ușor să se răcească gâtul și, într-un caz sever, să se culce în pat cu o durere în gât. Pentru a face acest lucru, beți 1 cană de lapte rece direct din frigider. Trebuie să beți lapte în pete medii și să nu încălziți gura, dar să înghiți imediat. Este un lapte care ajută la inflamarea gâtului mai repede decât orice alt lichid.

  Picioarele umede

  Cum să vă îmbolnăviți în timpul nopții cu o temperatură și puteți să vă răcoriți rău umezind picioarele înainte de a vă culca într-o băltoace rece. Mergeți de-a lungul străzii pentru încă 20 de minute și apoi întoarceți-vă acasă.

  Înghițiți gheața zdrobită

  Trebuie să luați un pahar cu un volum de 100 ml și să îl umpleți cu apă rece. Adăugați gheață zdrobită în apă. Beți totul într-o gulp. Corpul va primi hipotermie cât mai curând posibil și în curând o persoană va avea frig.

  Sweat și stați în vânt

  Această metodă este potrivită celor care se bucură de sport. Înainte de a vă îmbolnăvi, trebuie să transpirați. De exemplu, efectuați exerciții intensive în sala de gimnastică sau acasă. Apoi, mergeți la vânt și răciți corpul din starea încălzită. Principala regulă aici nu este să o exagerăm. Această metodă vă poate agrava cu ușurință situația.

  Răcirea în duș

  Dacă o persoană nu are obiceiul de a-și întări corpul, atunci vă puteți îmbolnăvi de la prima încercare de a vă împietri. Este nevoie de 5 minute pentru a merge sub un duș rece. Apoi uscați și stați 3 minute pe balcon sau pe loggia.

  Apă gheață de apă

  Opțiunea este potrivită pentru studenții cu imunitate scăzută și gât sensibil. Este necesar să umpleți paharul pe podea cu apă și să adăugați bucăți de gheață. În loc de apă, puteți folosi suc sau compot.

  Mergând cu părul umed

  Metoda este extrem de periculoasă, puteți sta cu ușurință cu o temperatură ridicată timp de o săptămână. De asemenea, este probabil să prindeți meningită. Cu toate că, cu o mare dorință de a experimenta acest lucru, puteți risca. După ce ați făcut un duș, nu este nevoie să vă uscați părul, dar mergeți imediat la o plimbare va fi suficient pentru 5 minute.

  Afară de haine de vreme

  În sezonul rece va fi de ajuns dacă, în loc de o jachetă de iarnă, să ieșiți într-un pulover simplu și să nu închideți gâtul cu o eșarfă. Pentru un efect mai eficient, puteți purta adidași ușoare în loc de pantofi de iarnă și îngheți în mod special. Datorită hipotermiei, efectul va veni în curând.

  Înotați în gaură

  Această opțiune este pentru cei care sunt pregătiți pentru acest lucru. În caz contrar, scufundarea într-o gaură rece poate provoca spasme severe sau poate duce la moarte.

  Inghetata

  Pentru a vă îmbolnăviți, trebuie să consumați o cantitate mare de înghețată în 5 minute. Poate fi folosit atât acasă, cât și pe stradă, în cazul în care vremea este înzăpezită. Astfel, o răceală nu va dura mult timp.

  Bomboane de răcire

  Datorită bomboanelor de răcire care suge ("Rondo", "Holls", "Mentos"), puteți avea rău în gât. Pentru a face acest lucru, dizolvați bomboana în picioare în frig. Apoi, de multe ori respira prin gură, după o oră gâtul este dureros.

  Băuturi și băuturi băuturi reci

  Trebuie să aburiți bine corpul în apă fierbinte. După ce faceți o baie, beți imediat o cană de apă cu gheață.

  Inhalarea aerului rece

  Cu căldură puternică, trebuie să deschideți congelatorul, inspirați adesea și adânc aerul rece.

  Festivități de iarnă fără pălărie

  Dacă imunitatea unei persoane este suficient de puternică, atunci nu trebuie să vă fie frică de această metodă. În cazul ușor, cu excepția unei friguri, el nu va avea nimic. Dacă imunitatea este slabă, atunci bolile grave nu pot fi evitate. De exemplu, se poate dezvolta meningita.

  Sportul afară în frig

  Rămâneți bolnav timp de 5 minute, nimic nu este mai ușor. Trebuie să te îmbraci mai ușor și să lucrezi activ în aerul curat. După ce corpul sa răcit, este asigurată o răcire.

  Mergând desculț pe podeaua rece

  În casele frecvente, pardoseala este cel mai adesea tigla. Pentru a te îmbolnăvi, trebuie doar să-ți înmoi picioarele și să mergi pe timp de iarnă pe podeaua rece.

  Virus infecție

  Ridicați virusul și vă îmbolnăviți, nu este nimic mai ușor. Trebuie doar să vizitați un prieten bolnav sau o rudă, să petreceți câteva ore cu el, să beți apă din cana pacientului. Deveniți proprietarul unei infecții virale nu este dificil.

  Stați în timpul iernii pe pervazul ferestrei, cu fereastra deschisă

  Se poate dormi în pat timp de 2 săptămâni datorită ferestrei deschise în timpul iernii. Trebuie să stai lângă el timp de 30 de minute sau 1 oră.

  Umeziți picioarele cu șosete

  Dacă o persoană merge pentru o plimbare cu șosete înmuiate în apă rece, el va merge pentru câteva ore în frig. O durere în gât, tuse și un nas rău respirație este prevăzută pentru el.

  Bea un milkshake

  Trebuie să bei băuturi în lapte sau orice altceva. Rece afectează gâtul, boala nu va trebui să aștepte mult timp.

  Călătoresc autobuzul

  Dacă doriți să știți cum să faceți o răceală în 5 minute în autobuz. Pentru a face acest lucru, stai înapoi cu o fereastră larg deschisă. La domiciliu după o asemenea călătorie, senzația de rău se va manifesta cu siguranță, chiar dacă sa întâmplat vara în vreme caldă.

  Stați sub aer condiționat cu un cap umed

  Înotați în baie sau luați un duș fierbinte, trebuie să stați sub aer condiționat. Ca rezultat al acestor acțiuni, hipotermia este garantată.

  Deschideți ferestrele înainte de culcare

  Înainte de a merge la culcare, trebuie să deschideți ferestrele pe timp de noapte sau să lăsați aparatul de aer condiționat. Dimineața, o persoană va înțelege că a răcit.

  Principalul lucru nu este să folosiți această metodă în timpul iernii, altfel nu se pot evita complicații grave.

  Soare de vară lungă

  Dacă vă aflați sub soare fierbinte timp de cel puțin 30 de minute. Apoi inotati imediat in apa de izvor, seara de la o astfel de hipotermie o persoana se va simti rau.

  Inhalarea piperului negru

  Pentru a simula o răceală, este suficient să respirați piperul neted măcinat. Datorită acestei metode, o persoană va strănut pentru o perioadă lungă de timp și, din acest motiv, va avea încă lacrimi.

  Zahăr cu iod

  Metoda originală, cum să vă ridicați temperatura corpului. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să adăugați 1 picătură de iod la 1 linguriță. zahăr. Cu toate acestea, pentru problemele cardiace această metodă este interzisă.

  Îndepărtați axile cu sare

  Înainte de măsurarea temperaturii corpului, puteți săturați sare obișnuită sub brațe. Apoi pretindeți-vă că sunteți bolnav și puneți un termometru. Temperatura va crește cu siguranță la 38 sau 39 de grade.

  La domiciliu, puteți să vă îmbolnăviți cu ușurință pentru o noapte cu o temperatură. Principalul lucru nu este să reluăm cu frig. Cu toate acestea, ar trebui să vă gândiți mai întâi cum să ieșiți din situația actuală, astfel încât să nu apară probleme.

  Autor: Belaeva Kristina

  Proiectare articol: Mila Fridan

  Cum să te îmbolnăvești rapid cu temperatura asta

  Întrebați un trecător: "Ce este mai important pentru tine: sănătate sau bani?". Fără îndoială, fiecare respondent adecvat va răspunde: "Bineînțeles, sănătatea!". La urma urmei, dacă o persoană este bolnavă, totul îi doare și nici un medicament nu ajută, atunci el și lumea albă nu sunt drăguți cu el și niciun ban nu va ajuta. Sănătatea este starea când vrei să fugi, să sari, să cânți la vârful plămânilor, să râzi în inimă și să dansezi.

  Cu toate acestea, destul de ciudat, există situații în care o persoană complet sănătoasă dorește să se îmbolnăvească: rapid și pentru o perioadă lungă de timp. Cel mai adesea acest lucru nu se întâmplă la adulții care sunt conștienți de groaza de a fi capabili să ridice unele boli. La urma urmei, cu cât o persoană devine mai în vârstă, cu atât este mai curată conștiința.

  O astfel de dorință sălbatică apare în special în rândul elevilor care, din diverse motive, nu doresc să meargă la școală: un alt control, relații tensionate cu colegii sau profesorii sau o dorință primitivă de a dormi târziu.

  Deci cum te poți îmbolnăvi în 5 minute? Iată câteva sfaturi "proaste" pentru a vă ajuta să evitați să mergeți la școală.

  Răceala comună. Timp de o săptămână și mai mult

  Tulburarea gastrointestinală. Durata "bolii" - 1-2 zile

  Cum să te îmbolnăvești în 5 minute? Câteva zile de "viață ușoară" pe toaletă vă vor oferi:

  • Sulfat de magneziu ieftin și eficient (magnezie), a cărui lingură trebuie diluată într-un pahar de apă. Pregătiți o "băutură", iar gustul "cocktailului" este foarte urât.
  • Castraveți salată sau curmale mananca, lapte proaspăt stors, și mai mult. Deși rezultatul depinde de starea corpului.
  • Puteți mânca alimente mai expirate, mucegai și acru și puteți avea dureri stomac neplacute.

  Astfel, este posibil să se obțină probleme nu numai pentru 1-2 zile, ci și pentru mulți ani de viață. Este ușor să te îmbolnăvești în 5 minute, dar apoi este destul de dificil să te recuperi.

  "Jocuri brutale" cu presiune. Durata - câteva ore - 1 zi

  • Puteți mări presiunea cu 2-3 cani de cafea foarte puternică.
  • Este posibil să se coboare cu preparate speciale, dar, fără a cunoaște doza și eficacitatea medicamentului, presiunea poate aduce valori critice periculoase.

  Metode specifice care forțează ridicarea nivelului scalei termometrului. Durata - câteva ore

  Cum să te îmbolnăvești în 5 minute de machiaj? Există modalități de a crea aspectul bolii, utilizați:

  • Mănâncă creionul creionului. Creioane colorate nu mestec.
  • Puneți câteva picături de iod pe o bucată de zahăr rafinat sau beți o soluție de iod.
  • Lăsați plasticul, apoi respirați fumul din materialul topit. În plus, temperatura crește la 39 de grade, în plus, sunteți, de asemenea, otrăvit de gaz.

  Există o mulțime de opțiuni pentru îmbolnăvirea în 5 minute. Poți să-ți spargi brațul sau piciorul sau poți intra în secția de boli infecțioase a celui mai apropiat spital, te plimbi în jurul secțiilor și întrebi pe oricine vrea să tusese și să se aplece asupra ta. Și dacă reușiți să vă infectați, fiți siguri - acest "cadou" pe care l-ați primit, cel mai probabil, pentru o viață!

  Înainte de a începe să vă răniți corpul care nu sa întărit încă pe deplin, încercați o opțiune de simulare.

  • Este necesar să lubrifiați axile cu sare, usturoi sau balsam "Star". Temperatura va crește până la 38 de grade.
  • Pentru a bate un termometru (partea din spate) pe o suprafață tare (cu grijă, pentru a nu rupe), atingând astfel temperatura dorită pentru tine.
  • Puneți un termometru pe baterie sau încălziți puternic degetele, apoi țineți o porțiune subțire a termometrului cu degetele fierbinți.
  • Când veți măsura presiunea cu un tonometru, trebuie să vă întindeți picioarele foarte puternic timp de 20 de secunde. Astfel de acțiuni vor crește valoarea superioară la 150-160.
  • Folosirea înseamnă că provoacă strănutul: piper, frunze de geraniu, Kalanchoe. Pentru a face acest lucru, ei ar trebui să lubrifice abundent nările.

  În concluzie

  Acum știi cum să te îmbolnăvești în 5 minute, dar ai nevoie de ea? În orice caz, toate metodele de mai sus - aceasta este o atitudine necinstită față de alții. De obicei, oamenii folosesc sfaturi "rele", oameni slabi care se tem de dificultăți. Și câte dificultăți așteaptă înainte, pe tot parcursul vieții! Prin urmare, este mai bine să începeți temperarea acum. Finalizați citirea articolului și obțineți temele! Și sănătatea poate fi cu tine!

  Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

  Există un număr foarte mare de sfaturi despre modul în care vă puteți îmbolnăvi rapid și sunt eficiente:

  1. Proiectul amenajat va fi rapid răcit. Deschide ferestre sau aer condiționat pentru a vă ajuta. Mult mai eficient dacă în timpul proiectului încă mâncați înghețată sau băutură rece. Sau dormi într-o schiță.
  2. Poți să te răcești dacă te plimbi într-o goală decolată pe o podea rece, iarna pe stradă - în cizme de toamnă, vara prin bălți. Picioarele umede sunt o frig garantate.
  3. Vă va ajuta să vă îmbolnăviți și să faceți exerciții. Trebuie să transpirați și apoi să ieșiți în frig.
  4. În răceală iau aproximativ 100 de respirații adânci. Cu condiția, cel puțin - gât roșu, ca un maxim - pneumonie.
  5. Pentru a vă îmbolnăvi repede cu temperatura, trebuie să aruncați o picătură de iod pe zahăr și apoi să mâncați acest zahăr. Rezultatul este o temperatură uriașă și sunteți în terapie intensivă, ceea ce este foarte posibil.
  6. Rapid să se îmbolnăvească cu temperatura poate fi un mod inofensiv - de a încălzi axila. Țineți axila cu un borcan mic de apă fierbinte.
  7. Puteți face un duș, apoi aburit pentru a ieși afară, apoi se îmbolnăvesc rapid cu temperatura.
  8. Dacă este posibil, nu dăunează corpului - atașați un termometru bateriei. Cei apropiați vor crede că sunteți bolnavi de febră. Imaginați-vă cum vă vor face griji pentru dvs.
  9. Puteți avea dureri în gât dacă mâncați înghețată, mestecați guma de menta, mâncați înghețată din nou - aveți un gât roșu.
  10. Încercați să prindeți un virus. Întotdeauna vor fi cunoscuți care sunt bolnavi de gripa. Cereți să vă strănutați, cu o imunitate slăbită, puteți obține rapid gripa, complicațiile din care sunt imprevizibile.
  11. În multe privințe, vă puteți îmbolnăvi de otrăvire, de exemplu, beți suc vechiu. După aceea, otrăvirea și, poate, gastrita sau, mai rău, vă sunt furnizate.
  12. Luați un creion, scoateți ardezia, mâncați puțin. Te îmbolnăvești foarte repede, temperatura crește la 40 ° C și te găsești în terapie intensivă.
  13. Îți poți păcăli doctorul. Beți 2-3 cani de cafea, apelați un medic acasă, vă plângeți de presiune ridicată. Sunt oferite câteva săptămâni de odihnă, dar cafeaua în cantități mari poate afecta negativ inima.

  Sper că nu veți lua acest articol în serios, deoarece nu merită câteva zile de odihnă pentru a vă îmbolnăvi grav. Nu te deranja cu sanatatea ta!

  Cum te poți îmbolnăvi repede?

  Cele mai frecvente moduri de a obține boală pentru siguranță sunt gâtul roșu, intoxicația, nasul curgător și febra ridicată. Toate aceste semne pot fi create în zidurile casei cu ajutorul unui joc bun și a unor trucuri.

  • Cu ajutorul unui termometru puteți descrie cu ușurință temperatura. Dar chestia principală - nu exagerați. La urma urmei, prea mare - va da înșelăciune. Dacă medicul cere să se măsoare cu el, atunci în câteva minute, puteți unge armpita cu muștar sau usturoi.
  • Pentru o răceală este suficient să tăiem câteva minute înainte să vizităm ceapa doctorului.
  • Pentru alergii la simptome la rece, este suficient să se creeze contactul cu un iritant.
  • La domiciliu, pentru a face gâtul roșu, puteți inhala chimicale de uz casnic sau ardei negri.
  • În cazul în care medicul a decis să măsoare presiunea, atunci puteți deplasa mușchii picioarelor timp de 30 de secunde. În acest caz, indicatorii vor fi deasupra normei și vi se va permite să mergeți acasă sau să fiți eliberați.

  Dacă sunteți încă interesat de cum să vă îmbolnăviți repede cu o răceală cu adevărat obișnuită sau chiar cu pneumonie, atunci trebuie să tratați cu atenție toate metodele. Tratamentul ar trebui să înceapă după primele simptome, să cheme un medic sau să se plângă părinților. În caz contrar, vă puteți răni foarte mult corpul.

  Te poți îmbolnăvi dacă:

  1. Înghețați rău;
  2. Picioare de răcire;
  3. Să ieși după un duș, o baie;
  4. Contact lung cu pacienții cu gripă, ARVI;
  5. Stați sub un duș rece;
  6. Înotați în iaz în timpul sezonului rece;
  7. Timp de mult timp este în rezervor vara;
  8. Bea un litru de apă rece într-o gulp;
  9. După orice fel de mâncare fierbinte, mâncați înghețată din congelator;
  10. Faceți o plimbare în ploaie;
  11. Urcați pe desculți

  Acasă, nu poți să te răciți. Este foarte ușor să obțineți o tulburare de alimentație, inflamație intestinală și otrăvire cu febră.

  Iată câteva modalități de îmbolnăvire rapidă și de lungă durată:

  • Puteți stinge un obiect din material plastic și puteți respira un fum pentru un minut. În acest caz va exista un gât roșu, otrăvire severă, însoțită de febră mare.
  • Poți otrăvi orice produs învechit. Cea mai ușoară opțiune este expirat produsele lactate. Dacă aveți un stomac puternic, atunci puteți bea fructe, legume sau castraveți murate, roșii cu vechi chefir.
  • Mananca simultan astringent cu lapte. Vor exista o puternică otrăvire și greață cu febră.
  • Una dintre cele mai vechi metode populare de otrăvire artificială este de a bea un pahar de permanganat de potasiu. Desigur, trebuie diluat cu apă. Câteva zile nu poți ieși din casă.

  Cum să te îmbolnăvești rapid în timpul verii

  Unii cred că vara este imposibil să se îmbolnăvească. Dar aceasta este o eroare. Medicii au recunoscut de mult timp că în cazul în care boala a survenit în sezonul cald, atunci aceasta se realizează mai rău decât în ​​timpul iernii. Tratamentul poate dura câteva săptămâni.

  Cel mai simplu mod de a vă îmbolnăvi în vară este să vă otrăviți. În vreme caldă, este normal ca un produs să dispară rapid, mai ales dacă nu este refrigerat sau depozitat la soare. Această metodă poate fi folosită pentru a pierde câteva zile la serviciu, la școală sau la colegiu.

  Unul dintre cele mai frecvente răspunsuri la întrebarea cum să te îmbolnăvești rapid cu o temperatură la domiciliu este o lungă ședere sub aer condiționat. Datorită vigilenței slabe din timpul verii, nu puteți observa când corpul se îngheață sub dispozitivul de răcire. Dacă doriți să aveți o șansă specială, este suficient să stați o jumătate de oră sub dispozitivul cu setarea modului de temperatură scăzută.

  Înotul în iaz este un mare și în același timp fascinant mod de a te îmbolnăvi repede și de mult timp. Este necesar să stați în apă pentru o perioadă lungă de timp și după ce nu ștergeți cu un prosop. În acest caz, puteți prinde o răceală comună sau ceva mult mai grav.

  Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

  Dacă există zile dificile și decideți să găsiți un motiv bun pentru a nu merge la birou sau instituție de învățământ, atunci cel mai bun mod este să vă îmbolnăviți. Fă-o acasă foarte ușor și rapid. Există câteva sfaturi.

  Dar dacă încă mai simțiți un disconfort puternic, ar trebui să începeți imediat tratamentul:

  • La domiciliu, puteți să faceți în mod activ sport sau orice activitate fizică. Corpul trebuie să fie obosit, iar întregul corp să transpire. Pentru a face acest lucru, puteți face exerciții active, push-up-uri, antrenament de forță, vacuum întregul apartament, dans ritmic, și așa mai departe. Apoi ar trebui să mergeți câteva minute pe balcon sau pe stradă.
  • Formați o baie de apă caldă și abur. După această procedură, ca și în versiunea anterioară, puteți merge pe balcon sau pe stradă pentru câteva minute. Corpul este aburit, porii sunt deschiși. Cel mai probabil, în câteva minute puteți obține o frig pentru o lungă perioadă de timp.
  • Una dintre procedurile de răcire la domiciliu - mâncați rapid înghețată și mâncați guma de mestecat de menta. După aceea, gâtul se poate îmbolnăvi în prima oră.
  • Mergând la culcare, deschideți fereastra sau deschideți fereastra. Astfel, pescajul va asigura o răceală rapidă în pereții casei.
  • Cât de repede se îmbolnăvesc este într-adevăr interesat de mulți copii. Fără a părăsi camera, este ușor să ridici un virus. Cu siguranță există prieteni sau cunoștințe care sunt în carantină. Puteți apela purtătorul virusului la domiciliu și petreceți timp împreună pentru câteva ore. Rezultatul este o reacție negativă instantanee a organismului la un stimul.
  • Te poți îmbolnăvi acasă spălându-ți capul. Când părul este încă uscat, ar trebui să mergeți imediat la balcon sau să priviți fereastra stradă timp de câteva minute. O răceală este garantată. Dar chestia principală - nu exagerați. La urma urmei, cu o raceala puternica, boli grave ale creierului sunt posibile.
  • În cazul în care casa are o teracotă pe podea, dar nu există încălzire prin pardoseală sub ea, atunci mersul pe jos desculț poate aduce efectul așteptat. Dacă picioarele tale sunt reci, atunci te așteaptă cel puțin o răceală.

  Cum să obțineți rapid pneumonia

  Inflamația plămânilor este o boală gravă. Poate fi o complicație după frigul comun. Tratarea inflamației poate dura câteva luni.

  În același timp, este necesară o monitorizare constantă a bolii de către un specialist competent:

  • Puteți ieși în curte sau pe balcon în frig și puteți respira cu aer rapid. Apoi, unele adânci. După 10-15 minute de astfel de acțiuni, este mai probabil să câștigi pneumonia.
  • În sezonul rece puteți înota în orice corp de apă.
  • Poți obține pneumonie după degeraturi severe. Partea cea mai sensibila a corpului este picioarele. Dacă acestea îngheață pentru o lungă perioadă de timp, atunci pneumonia este garantată.
  • La domiciliu, puteți mânca o mulțime de înghețată sau puteți bea o gură de apă rece.

  Dacă decideți să renunțați la un test important la școală sau la un examen la un institut, atunci boala devine cale de ieșire. Dar nu este necesar să dăunezi sănătății lor. În mod simplu, la domiciliu, puteți crea un nas înfundat temporar, gât roșu și temperatură. În acest caz, medicul va scrie cu siguranță o listă bolnavă și veți obține rezultatul așteptat.

  Dar totuși merită să ne amintim că boala nu se poate ascunde de toate problemele și dificultățile. Mai mult, un astfel de "truc" poate provoca complicații grave și chiar vă poate pune viața în pericol, deoarece nu glumiți cu sănătatea.

  O situație dificilă la locul de muncă, la școală sau la universitate este cu siguranță rezolvată, dar organismul, în caz de boală gravă, nu se poate reface.

  Cum să te îmbolnăvești rapid acasă cu o răceală, durere în gât, infecție virală respiratorie acută, gripa într-adevăr cu o temperatură: 30 moduri populare rapid

  Cu siguranță întrebarea "cât de repede și cu adevărat se îmbolnăvesc" a apărut atunci când nu ați sunat ceasul deșteptător. V-ați gândit la acest lucru de ieri sau chiar mai devreme. Greșeala oricărei persoane care are nevoie urgent de o răceală sub formă de frig este aceea că suferă și nu ia măsuri și nu gândește printr-un plan. Fiecare modalitate de îmbolnăvire este bună în felul său. Trebuie doar să alegeți ceea ce vă convine și să vă pregătiți pentru cel puțin câteva ore.

  Cum sa te imbolnavesti rapid acasa cu o raceala, durere in gat, infectie virala respiratorie acuta, gripa intr-adevar cu o temperatura?

  Deci, cum să te îmbolnăvești rapid acasă cu o răceală, inflamat gât, o infecție virală respiratorie acută, o gripă cu febră? Există 30 de moduri rapide populare:

  1. Porniți aparatul de aer condiționat. Dacă există acest dispozitiv în casă, atunci este o chestiune de câteva minute să se răcească. Este necesară scăderea temperaturii aerului în cameră și petrecerea timp de 5-15 minute în acesta. Congelat bine, rezultatul pentru organism va fi imediat. După câteva ore, vă veți simți rău, va apărea un nas curbat, iar gâtul vă va suferi. Dar nu exagerați, astfel încât un astfel de exercițiu să nu ducă la pneumonie și aceasta este deja o problemă de sănătate mare.
  2. Proiect. În cazul în care casa nu are aer condiționat, deschideți ferestrele largi în camerele opuse. 15 minute de curenți și o persoană cu imunitate slabă va simți apariția frigului după câteva ore.
  3. Apă din frigider. Dacă aveți un gât sensibil, atunci trebuie să beți numai câteva gropi de apă din frigider. Faceți apă de lamaie pentru a face mai ușor să bea sau compot rece va face.
  4. Lapte rece, beat în câteva minute - este o garanție absolută că te vei îmbolnăvi. Această metodă funcționează mai repede decât utilizarea altor lichide reci.
  5. După efort fizic, desfaceți jacheta pe stradă. Este important să transpirați bine și să vă încălziți. Desfaceți jacheta și stați într-un singur loc. Vântul sau aerul rece vă vor arunca în aer, făcând fapta murdară.
  6. Rochie nu în funcție de vreme. Dacă este rece afară, părăsiți casa într-un tricou sau în vesta de lumină. Corpul se va supraîncălzi și va apărea o răceală.
  7. Înmuiați-vă picioarele. Această metodă este potrivită dacă nu este vară în afara și a plouat recent foarte mult. Puneți pantofii care se udă și faceți plimbări prin bălți reci pentru câteva minute (15-20) - sunt oferite nasul și febra.
  8. După un duș fierbinte, du-te pe balcon într-un tricou sau tricou.
  9. În timpul iernii, puteți săriți în gaură, la fel ca la înghețurile de la Epifania, dând-vă capul. Dar fii atent! O astfel de metodă fără antrenament poate provoca un vasospasm puternic, iar acestea sunt probleme de sănătate mari sau chiar moarte.
  10. Umezi capul și ieși în frig. Doar câteva minute (până la 5 minute) este suficient pentru a ierta.
  11. Dulciuri răcoritoare și aer rece. Cumpărați răcoritoare sau monetări ca Rondo în avans. Mănâncă o bomboană și du-te imediat la balcon. Începeți să respirați în mod activ aerul rece prin gură. Veți simți o durere în gât într-o oră.
  12. Dușul rece și aerul rece. Așteptați sub un duș rece timp de 5 minute. Apoi, ștergeți cu un prosop, puneți lenjeria de corp și tricoul și ieșiți la balcon timp de încă 5 minute.
  13. Inghetata si guma de mestecat. Cumpără 2 înghețate și 3 gume de mestecat de mentă. Înghețați înghețată în porții mari și înghițiți până când se termină. Apoi mestecați o gumă de menta unul câte unul. Puteți alimenta înghețată și guma.
  14. Un pahar cu gheață. Se prepară un pahar de 50 sau 100 ml. Umpleți-l cu apă cu gheață cu un sfert și umpleți-l cu gheață la sol, dar nu topită. Înghițiți acest amestec într-o singură gulp. Va exista o răcire instantanee a corpului din interior, ceea ce va duce la răceală.
  15. În timpul iernii, în vreme rece și vânt, ieșiți în pădure și faceți un sport activ în îmbrăcămintea ușoară. De exemplu, puteți merge la schi, la chifle sau la gheață.
  16. În timpul iernii, puteți deschide fereastra și puteți sta pe pervazul ferestrei timp de o jumătate de oră. Hipotermia garantată.
  17. Cada fierbinte și un pahar de apă rece. Dobândiți-vă într-o baie caldă. Apoi ieșiți și beți un pahar de apă rece.
  18. Respirați în aer rece din congelator. Dacă este exterioară caldă și chiar trebuie să vă îmbolnăviți, puteți deschide congelatorul și puteți lua câteva sute de respirații adânci de aer rece.
  19. Mergeți fără un capac în frig. Dar această metodă nu va funcționa dacă aveți o imunitate puternică. În plus, există riscul de a câștiga meningită.
  20. Mergând desculț pe podeaua rece a casei. Dacă locuiți într-o casă privată, atunci în timpul iernii această metodă vă va ajuta cu siguranță. Îți poți uda picioarele.
  21. Prinde un virus. Există mereu cunoștințe sau prieteni care sunt deja bolnavi. Este suficient să petreceți mai multe ore cu o persoană bolnavă în aceeași cameră sau să beți ceai din cana lui și este prevăzută o infecție virală.
  22. Umeziți picioarele și șosetele. Înainte de a merge pe stradă, umeziți picioarele și șosetele cu apă cu gheață. Apoi purtați pantofi și mergeți la frig. O pereche de ore de astfel de plimbare, și o durere în gât, nas curbat și tuse sunt prevăzute pentru tine.
  23. Bere rece cu gheață sau apă minerală cu înghețată. Ar trebui să beți aceste băuturi în bucăți mari, senzația de trecere rece prin gât și coborârea mai jos în corp.
  24. În vara după plajă, intrați în camera cu aer condiționat. Adesea, vara, oamenii se îmbolnăvesc când se întorc de pe plajă, intră în cameră și pornesc aerul condiționat. Există o hipotermie ascuțită.
  25. Du-te la culcare cu ferestre deschise sau cu ventilator. În timpul iernii, este strict interzis să faceți acest lucru, deoarece consecințele ireversibile pot apărea în organism cu sănătate! În timpul verii, această acțiune va duce la răceală.
  26. O lungă descoperire în timpul verii sub soare și apoi intra brusc în rezervor. În primul rând, organismul se supraîncălzește, apoi se răcește dramatic. Seara va apărea o răceală. Dar amintiți-vă că supraîncălzirea corpului duce la lovituri de soare și arsuri pe piele!
  27. Ride (chiar și vara) în transportul public cu fereastra deschisă.
  28. Simulare metoda 1: spargeti ardeiul negru in fata nasului in timp ce respirati. Ardeiul negru va provoca strănutul prelungit. Un alt mod de a provoca strănutul și ruperea este să picurăți două picături de suc de Kalanchoe în nas.
  29. Simulare Modul 2: Scoateți o picătură de iod pe o linguriță de zahăr. Mananca acest amestec si in cateva minute temperatura corpului va creste la 38 de grade. Dar ai grijă! Această metodă nu este potrivită pentru nuclee.
  30. Dar dacă nu vrei să te batjocorezi și să-ți strici sănătatea, abilitățile de actorie vor veni la salvare. Înainte de măsurarea temperaturii, masează axile cu usturoi sau usturoi. Faceți fața unei persoane bolnave, puneți un termometru. Temperatura va crește până la 39 de grade. Dar acest joc poate eșua dacă efectul de sare sau usturoi este slab.
  Cum să te îmbolnăvi rapid acasă cu frig?

  Toate aceste metode funcționează într-adevăr și sunt testate de oameni. Aveți grijă să alegeți una dintre căile dvs. - evaluați riscul pentru sănătate.

  Cum să te îmbolnăvești rapid într-o singură noapte, în 5 minute cu o temperatură?

  Se întâmplă adesea că trebuie să te îmbolnăvești rapid într-o singură noapte sau în 5 minute cu o temperatură. Am descris mai sus cum să obțineți dureri în gât sau frig. Dar vă puteți face o otrăvire. De exemplu, dacă beți un pahar de suc vechi sau ceai în urmă cu o săptămână, atunci sunt furnizate diaree și temperatură.

  Amintiți-vă: Din această metodă, pe lângă otrăvire, gastrită sau alte probleme cu sistemul digestiv pot apărea. Fii atent!

  Ill pentru 5 minute va ajuta la frig. Mananca rapid 200 grame de inghetata, in timp ce stati in frig. Dacă este mai mult timp, atunci puteți mânca 1 kg de această delicatețe rece, apoi este asigurată o durere în gât.

  Cum să te îmbolnăvești rapid în 5 minute?

  Simularea va ajuta, de asemenea, să se îmbolnăvească în 5 minute. Puteți încălzi termometrul peste bec sau utilizați alte metode care au fost deja descrise mai sus.

  Cum poate un copil să se îmbolnăvească rapid și ușor la școală, la domiciliu, în primăvară, cu o tuse, un nas curbat?

  De multe ori tuse și nas curbat - un semn de o boală de început. De aceea, copiii nu au nevoie nici măcar să măsoare temperatura când medicul vine în casă, dacă există tuse și mușcătură. Cum poate un copil să se îmbolnăvească rapid și ușor la școală, la domiciliu, în primăvară, cu o tuse, un nas curbat?

  Este suficient pentru ca o persoană să suprasolicite puțin pentru a obține un nas curbat sau durere în gât, care provoacă tuse. E suficient să te duci la balcon în frig, să te dezbrăcați la talie și să bei un pahar de bere din frigider sau apă minerală. Așteptați o jumătate de oră și a doua zi veți avea o durere în gât sau ARVI.

  Cum poate un copil să se îmbolnăvească rapid și ușor la școală, acasă, în primăvară cu tuse?

  Copiii se îmbolnăvesc la școală dacă rămân goi în stradă în timpul nopții. Chiar dacă copilul este activ și va alerga în frig, el va prinde o răceală. La urma urmei, o lovitură puternică de aer rece în bronhii provoacă hipotermie.

  În primăvară, când este încă rece, este suficient să ieșiți desculți prin bălți sau doar să vă udați picioarele. Tuse, nas curbat, dureri în gât și febră sunt furnizate.

  Cum de a face o durere în gât repede?

  O durere în gât este o concediu medical de 100%, deoarece această afecțiune este întotdeauna însoțită de febră mare, tuse și alte complicații. Cum de a face o durere în gât repede?

  Mergeți la o cursă dimineața. Fugiți cât puteți de mult pentru a vă obosi și a nu respira. Apoi, încetiniți treptat și începeți să inhalați aerul rece dimineața prin gură. Faceți acest lucru timp de 15-30 de minute. Veți simți o durere în gât într-o oră.

  Important: Nu exagerați jogging-ul, pentru a nu afecta sănătatea. Unii oameni trebuie să alerge timp de cel puțin 40-60 de minute pentru oboseală, iar un alt termen de 15 minute este suficient pentru alții.

  Cum se face pentru a te îmbolnăvi de o săptămână?

  Ajutorul sau concediul medical se eliberează o săptămână sau mai mult, dacă o persoană are o temperatură. Dacă aveți o întrebare, cum să o faceți pentru a vă îmbolnăvi de o săptămână, atunci trebuie să vă sacrificați sănătatea:

  • hipotermie;
  • mâncând alimente reci sau gheață;
  • rămâneți în aer rece în haine ușoare sau cu un cap umed;
  • răcirea corpului sub un duș rece;
  • schimbare bruscă a temperaturii corpului: după un duș fierbinte în frig și așa mai departe.

  Alegeți una dintre metodele de mai sus și acționați, dar nu exagerați.

  Cât de repede aveți varicela?

  Varicela este o boală virală. Dacă aveți varicelă, concediul medical este garantat. Adesea părinții doresc ca copilul lor să aibă această boală în copilărie, deoarece boala la adulți este mult mai dificil de suportat, provocând complicații grave.

  Cât de repede aveți varicela? Pentru a obține varicela, aveți nevoie de contact cu pacientul. Deci, dacă în grădinița sau în carantina școlară din cauza acestei boli, înseamnă că unul dintre copii este deja bolnav. Un copil sănătos poate să vină la el acasă și să se afle în aceeași cameră sau să se joace cu jucării. Se crede că acest virus se poate îmbolnăvi după 1-1,5 ore de contact cu pacientul.

  Să te îmbolnăvești nu este o problemă. Dar trebuie să te gândești la consecințe și dacă merită să iei un astfel de risc, sacrificând sănătatea ta pentru scopul tău. Nu luați acest articol în serios, deoarece câteva zile de odihnă nu merită, așa că te îmbolnăvești serios. Nu te deranja cu sanatatea ta!

  Cum se îmbolnăvesc și nu merg la școală

  Simptomele bolii sunt în principal semne ale modului în care imunitatea combate infecția. Imunitatea este de obicei activată numai 3-4 zile după infecție în organism. Prin urmare, dacă doriți să vă îmbolnăviți repede acasă, ar trebui să simulați mai bine boala.

  Cum să vă îmbolnăviți când părinții sunt acasă, astfel încât mama să creadă

  1. Începeți simularea cât mai curând posibil. Cu cât pretinzi mai mult, cu atât mai repede vă vor crede părinții.
   • Este mai bine să începeți să vă plângeți de indispoziție (cefalee, durere abdominală, senzație de rău) cu o zi înainte. Timpul perfect este după prânz. Cel mai târziu la ora 18:30
   • Simulați numai simptomele pe care le știți. Ai fost bolnav înainte? Recent, cineva de la rudele tale? Aceste simptome și simulează
   • Primul semn de febră sau frig este obrajii roz. Puneți-vă pe obraji sau frecați-le
   • Trebuie să te uiți obosit, trist
  2. Nu mai face ceea ce iti place. Aceasta este o necesitate! De exemplu, dacă refuzați să jucați pe un computer, părinții dvs. vor crede imediat că sunteți bolnav.
   • Asigurați-vă că ați lăsat cel puțin niște alimente pe farfurie. Arătați că nu aveți poftă de mâncare și că nu veți mânca nici măcar cea mai preferată felie de mâncare
   • Refuzați să vă întâlniți cu prietenii sau să mergeți
   • Renunțați la jocuri de televiziune sau pe computer
   • Stai jos, arată că ești foarte obosit
  3. Începe să-ți faci temele, dar nu termină. Prin aceasta, arăți că într-adevăr vrei să studiezi, dar nu poți din cauza bolii.
  4. Du-te la culcare mai devreme decât de obicei. Acest lucru îi va pune pe părinți în gardă și vor începe să fie îngrijorați.
   • Nu vă spălați dinții și nu vă pregătiți pentru pat, du-te și du-te în pat
   • Ar fi mai bine să adormi îmbrăcați într-un pat sau chiar la masă.
  5. Treziți-vă în mijlocul nopții. Trezește-ți părinții și spune-le că nu te simți bine. Aveți stomac și dureri de cap.
   • Simulați vărsăturile, cel puțin puțin. Du-te la toaletă și împingeți două degete în gură, mai aproape de gât pentru a provoca un reflex gag
   • Trageți capul inferior al pleoapei în jos și țineți-l într-o astfel de poziție, până când lacrimile apar în ochi.
   • Nu uitați să frecați fața, în special obrajii, astfel încât acestea să fie roșii
   • Te poți preface că tuse, dar e periculos. Dacă vă prefaceți că tuse, ar trebui să se facă foarte, foarte regulat, dar nu foarte mult
  6. Nu te mai culca până dimineața. Apoi, dimineața, veți avea un ochi bolnav - pungi sub ochi, dureri de cap, ochi umezi adormiți.
  7. Nu vă cereți părinților să vă lase acasă până la ultima! Încercați să le aduceți la acest gând. Este necesar ca părinții înșiși să vă ofere să rămâneți acasă.

  Cum să te îmbolnăvești în 5 minute dacă părinții sunt acasă și nu merg la școală

  Niciuna dintre bolile cunoscute nu se manifestă atât de repede în cinci minute. Prin urmare, este mai bine să simulați nu o boală, ci o vătămare. Atunci mama ta va crede mai mult și te va lăsa acasă, fără a te lăsa să mergi la școală.

  Este mai ușor și mai ușor să simulezi două tipuri de răniri:

  • Gura de gleznă
  • Leziuni la nivelul capului

  Pentru a simula entorsa gleznei, aveți nevoie de:

  1. Asigură-te că părinții tăi nu te văd.
  2. Mimică căderea. Amintiți-vă - piciorul sa răsucite, piciorul s-a ridicat și ligamentele laterale s-au întins. Asigurați-vă că plângeți și cădeți la podea.
  3. Amintiți-vă - acum piciorul din gleznă vă doare mult. Nu poți sta pe el și nu poți merge deloc.
  4. Fiecare pas pe care îl luați trebuie să fie dureros.
  5. Arătați lacrimile. Trageți ușor pleoapa inferioară și mențineți-o în această poziție - vor apărea lacrimi.
  6. Întinderea ușoară nu are semne vizuale, piciorul pare sănătos. Stretchizarea medie este însoțită de roșeață. Și numai la picior grav se umflă. Nu este nevoie să simulați un grad sever - este tratat de un chirurg ortoped. Iar medicul va determina imediat ceea ce simulezi.
  7. Puteți freca glezna tot timpul, astfel încât să apară roșu. Dar fă-o doar ca mama să nu vadă. La urma urmei, cu acest picior de întindere doare foarte mult, este imposibil de atins.
  8. Asigurați-vă că foarte limp și nu pas pe "piciorul rănit".
  9. Fiecare mișcare ar trebui să fie însoțită de o ușoară suspinație, un suspine sau altă manifestare a durerii.
  10. Arata-ti ca te doare - renunti la lucruri preferate. De exemplu, stați pe pat și nu stați la calculator. Acesta va fi cel mai puternic argument pentru părinți.

  Pentru a simula un antet trebuie să:

  1. Asigurați-vă că părinții nu vă văd.
  2. Pretindeți că ați căzut sau ați lovit capul pe ușă
  3. Cădea sau stai pe podea
  4. plânge
  5. Acum sunteți amețit și aveți o durere de cap.
  6. Nu uitați exact unde ați "lovit"
  7. Imagistica vărsături sau greață
  8. Refuză să mănânce
  9. Gândește-te și nu fă nimic. Nici un computer sau prieteni, altfel părinții mei vor înțelege
  10. Nu va fie teama daca sunteti dus la un medic. Foarte același lucru - aveți o durere de cap și vă simțiți amețit, vă simțiți rău și chiar doriți să vă culcați. Cel mai probabil, medicul va spune că aveți o ușoară contuzie și trebuie să stați în pat pentru câteva zile.

  Cum se îmbolnăvesc noaptea dacă părinții sunt acasă

  Cea mai ușoară cale este să stai toată noaptea până dimineața. Apoi, veți avea apariția unei persoane în mod clar bolnav și somnoros și nu va trebui să vă prefaceți nimic. Chiar dacă părinții vă trimit la școală, plângeți imediat profesorului despre disconfort și cereți un medic / asistent medical. Când medicul vă privește, va vedea simptome incomprehensibile și vă va trimite acasă. Un medic sau o asistentă medicală pur și simplu nu dorește să-și asume responsabilitatea.

  Cum să te îmbolnăvești să te duci sau să mergi la spital

  Cea mai ușoară și cea mai sigură cale de a ajunge la spital este să provocați diaree severă (diaree). Diareea este un simptom al multor boli infecțioase grave. Dar amintiți - diareea ar trebui să fie foarte puternică, lipsită de sens și frecventă. Trebuie să spuneți tuturor că nu ați mâncat nimic neobișnuit, că dimensiunea de servire a fost, de asemenea, normală, dar dintr-o dată ați început să aveți diaree severă și frecventă. Nu uitați să beți mult lichid. În caz contrar, veți cauza deshidratare și vă veți provoca vătămări grave.

  Dacă, în ciuda diareei severe, părinții te trimit la școală, nu-ți fie frică. Există pentru a simula diareea chiar mai ușor. Ieșiți profesorul de mai multe ori la rând la toaletă. Plângi de indispoziția puternică - te simți rău, dureri de stomac, vrei întotdeauna să mergi la toaletă. Un profesor sau medic de școală nu va dori să-și asume responsabilitatea și vă va trimite acasă sau vă apela o ambulanță și vă va trimite la spital.

  Cum să vă îmbolnăviți în 1 oră - cum să provocați diaree sau diaree:

  • Mâncați o mulțime de alimente bogate în fibre - fructe, legume și verdețuri.
  • Mănâncă o mulțime de fructe citrice - mandarine, portocale, grapefruit
  • Mănâncă o mulțime de prune
  • Beți ulei de măsline, floarea soarelui sau de in
  • Beți sau mâncați cât mai multe produse lactate fermentate posibil - iaurt, kefir, ryazhenok
  • Luați un laxativ, dar nu exagerați.

  Cum sa te imbolnavesti de temperatura, cum sa cresti temperatura corpului

  Febră mare este considerată cel mai sigur simptom al bolii, deci este cel mai bine să o imităm.

  Cum să vă îmbolnăviți cu o temperatură de 38 de grade - temperatură ridicată falsă

  Luați un prosop și înmuiați-l cu apă fierbinte. Aplicați un prosop pe frunte timp de 1 minut. Apoi, arătați-vă părinților dvs. și plângeți-vă de căldură. Fruntea ta va deveni ușor roșie și fierbinte. Nu uitați să vă asigurați că fruntea dumneavoastră este uscată, altfel ei vor înțelege că vă inserează.

  Imitarea temperaturii ridicate a corpului

  Sub cămașă, puneți lucruri care nu lasă căldura. Poate fi:

  • Îmbrăcăminte din lână
  • Noptieră din nylon
  • Lingerie de mătase grosieră

  Gândește-te cu el în pat sub coperți și stai puțin 30 de minute. Atunci poți să te duci la părinții tăi și să te plângi de temperatura ridicată.

  Cum să vă îmbolnăviți cu temperatură - mâncați alimente care ridică temperatura

  Cea mai ușoară modalitate de a crește temperatura corpului, dacă beți sau mâncați alimente fierbinți. Poate fi supa, ceaiul, terciul. De asemenea, toate tipurile de ardei iute, cum ar fi chili, tabasco și jalapeno, ridică temperatura. Mănâncă mai multe alimente picante și fierbinți, iar temperatura corpului va crește.

  Temperatura corpului depinde de măsura în care este măsurată

  • Temperatura din gură este cu un grad mai mare decât axila.
  • Temperatura din rect este cu două grade mai mare decât sub braț

  Cum să te îmbolnăvești

  Apoi, scriu despre cum să obțineți o adevărată boală. Încercați să evitați tot ce este enumerat mai jos, pentru a nu se îmbolnăvi.

  Cum să pierzi vocea

  Pentru a-ți pierde vocea, trebuie să ierți corzile vocale. Acest lucru se poate face în mai multe moduri:

  • Lansați lung, cântă. Dacă nu vrei să fi auzit, poți să țipi în pernă. Poți să te grăbești mai repede dacă iei note mici, cântă cu bas
  • Vorbește lung într-o șoaptă. Ștergeți de câteva ori timp de 20 de minute, faceți pauze de aproximativ 5 minute. După câteva ore de astfel de exerciții, vocea ta va dispărea complet. Pentru a șopti, trebuie să sigilați corzile vocale, iar acest lucru duce și la tensiunea lor. Doar nu beți nimic până nu vă pierdeți vocea.
  • Pentru a irita corzile vocale și răgușit, puteți, de asemenea, dacă vă aluneca cu ceva acru - suc de portocale, soluție de acid acetic sau suc de lamaie. Pentru a evita rănirea gravă, nu se toarnă mai mult de ¼ oțet sau suc de lămâie într-un pahar.

  Cum de a obține o răceală, rapid, fără a pleca de acasă

  Coldurile sunt numite frecvent rinita - inflamația mucoasei nazale. Rece sunt cauzate de germeni care deja trăiesc pe membranele noastre mucoase, astfel încât nu este nevoie să contactați cu pacientul pentru a prinde o răceală.

  Cum să obțineți o răceală timp de o săptămână:

  1. Rotiți încălzitorul și stați într-o cameră caldă
  2. Nu aer în cameră, încercați să păstrați aerul cât mai uscat și mai cald posibil.
  3. Nu beți băuturi, inclusiv apă.
  4. Stai acasă, nu ieși
  5. Deplasați cât mai puțin posibil
  6. Încercați să vă încălziți și să transpirați cât mai mult posibil.
  7. Ieșiți în aer rece sau luați un duș rece
  8. Se răcește rece
  9. Mint și nu face nimic

  Cum să obțineți repede gât

  Boala gâtului este o boală infecțioasă acută cu inflamație locală a gâtului. Deseori începe după o răceală, ca o complicație. Tratamentul este lung, dificil și neplăcut. Prin urmare, nu luați angina pentru a nu merge la școală.

  Pentru a obține angina aveți nevoie de:

  • Nu vă spălați dinții
  • Nu tratați cariile dentare, rănile la nivelul gurii
  • Nu vindecă rinita în toate manifestările ei.
  • Comunică strâns cu cei care au deja amigdalită

  Cum să vă bolnav ARVI

  ARVI este o infecție virală respiratorie acută. Așa numite toate bolile cauzate de un virus care a lovit tractul respirator. În consecință, singura modalitate de a obține SARS este de a prinde un virus de la cineva deja bolnav. Uneori virusul este transmis oamenilor de la animale, astfel încât cei care lucrează cu animalele de multe ori nu își spală mâinile și nu respectă regulile de igienă.

  Pentru a obține ARVI bolnav aveți nevoie de:

  • Să fiți mai des în locuri publice, mai ales în transportul public
  • Nu vă spălați mâinile și nu respectați alte norme de igienă.
  • Nu evitați contactul strâns cu bolnavii.
  • Nu purtați bandaj de tifon.
  • Mai dormi și mânca mai rău
  • Adesea se află în zone neventilate
  • Mananca cat mai putine vitamine posibil.

  Cum să obțineți pneumonie

  Pneumonie sau pneumonie este o boală mortală și periculoasă. În unele cazuri, pacientul poate muri în doar câteva zile, chiar și fără simptome puternice. În cazul pneumoniei, alveolele (organul mic din plămâni prin care respirăm) sunt umplute cu lichid și persoana sufocă.

  Pentru a obține pneumonie aveți nevoie de:

  • Mutați o răceală sau ORVI
  • Nu vindecă frig
  • Fumați cât mai mult posibil
  • Nu tratați boala cronică pulmonară

  Cum să obțineți varicela

  Varicela sau varicela este o boală virală. Prin urmare, singura modalitate de a obține varicela este de a prinde un virus de la o persoană care este deja bolnavă. Majoritatea persoanelor au fost vaccinate (vaccinate) împotriva varicelei. Prin urmare, nu se pot îmbolnăvi, chiar dacă sunt foarte strâns în contact cu purtătorii virusului. O persoană care a avut deja varicelă a primit imunitate la virus. Prin urmare, reluarea bolii este aproape imposibilă.

  Pentru a obține varicela aveți nevoie de:

  • Nu te vaccina
  • Nu provoca varicela înainte
  • Contactul cu pacienții
  • Nu respectați regulile generale de igienă

  Cum să obțineți anorexie

  Anorexia este o lipsă totală de apetit. Cel mai adesea este o tulburare mentală. Prin urmare, cel mai simplu mod de a obține o anorexie este să fii nebun. În alte cazuri, pierderea apetitului este asociată cu boli sau factori externi.

  Pentru a obține anorexia aveți nevoie de:

  • Sub rezerva radiațiilor puternice
  • Pentru otrăvire
  • Ia droguri
  • Sunt bolnavi de SIDA, tuberculoză, boală Crohn, hepatită sau cancer
  • Nu mâncați alimente care conțin zinc.
  • Nu beți lichide mult timp.
  • Luați prea multă vitamină D

  Cum se obține otita

  Otita este o inflamație puternică a urechii, cauzată de obicei de o infecție bacteriană. Poate fi însoțită de dureri foarte severe. Tratamentul poate fi lung și neplăcut.

  Pentru a obține otita este necesar:

  • Tuturați, strănutați și suflați nasul și nu tratați frigul
  • Când tuse și strănut, încercați să obțineți mucus în canalul urechii. De exemplu, acoperiți bine nasul și gura
  • Nu vă spălați mâinile
  • Nu vă spălați urechile
  • Zgâriați-vă urechile adesea cu mâini murdare

  Cum să te îmbolnăvești? Ce să nu faci

  Oricare ar fi motivul pentru care vă interesează boala, amintiți-vă, este întotdeauna mai bine să simulați boala și să nu vă îmbolnăviți cu adevărat. Nu faceți următoarele:

  1. Nu luați medicamente pentru a vă îmbolnăvi. S-ar putea să vă confundați cu o doză și să vă provocați o vătămare gravă sau să muriți.
  2. Nu te răni pe tine însuți. Trauma poate fi întotdeauna simulată fără durere reală.
  3. Nu mâncați și nu beți alimente rasfatate. Diareea este mai ușor de apelat, consumând un pahar de ulei de floarea-soarelui
  4. Nu mâncați și nu beți ceea ce nu este destinat pentru aceasta. Puteți provoca vătămări grave sau otrăviri grave. Apoi, veți regreta toată viața despre aceste acțiuni.

  Este mai bine să prefaciți boala și să nu vă îmbolnăviți niciodată

  Acum știi ce să nu faci pentru a fi mereu sănătos.

  Top