Categorie

Posturi Populare

1 Bronșită
Atacul de astm la copii. Primul ajutor
2 Bronșită
Momeala gâtului - cauze și eliberare
3 Laringită
Totul despre injecții pentru bronșită - tratamentul cu injecții cu antibiotice
Image
Principal // Bronșită

Cum să provocați în mod artificial un nas curbat


Situațiile de viață sunt diferite, iar în unele dintre ele o persoană este forțată să joace un "rol" neobișnuit, adică să se prefacă. Doar pentru nici un motiv evident pentru a refuza călătoria sau prezența în orice loc sunteți jenat și probabil că ați planificat o surpriză pentru a doua jumătate și trebuie să fii singur cu tine de ceva timp, dar nu există nici o scuză plauzibilă - trebuie să te îmbolnăvești sau mai degrabă pentru a imita boala.

Pentru a provoca un nas curbat, precum și alte simptome de infecții respiratorii acute pot fi acasă folosind mijloacele de la mână. Simptome după astfel de manipulări trece rapid, și veți avea suficient timp pentru a pune în aplicare planurile dumneavoastră.

Cum să provocați

Primul semn al unei răceli, acesta este un nas curbat cu el, vom începe să imităm boala. Este mai ușor să provocați rinită persoanelor care suferă de alergii, este suficient să refuzați să luați medicamente de ceva timp și este în imediata apropiere a alergenului. Alergia scurgere nazală și roșeață sunt identice cu simptomele la rece.

Ce să faceți pentru cei care nu suferă de manifestări alergice, există o soluție. Există mai multe modalități de a provoca un nas curbat la o persoană sănătoasă:

Ardei roșu sau negru

Este mai bine să folosiți păstăi proaspete, deoarece pot rămâne urme de piper uscat, atunci întregul plan va dispărea. Tăiați fructul, luați puțin suc pe un tampon de bumbac, lăsați-l cu pasaje nazale, nu prea adânc, altfel puteți arde mucoasa. Dacă nu există ardei proaspăt în arsenal, inhalați un pic de produs uscat, măcinat, principalul lucru nu trebuie să-l exagerați. Nu se bazează pe un rezultat pe termen lung, simptomul va dispărea în aproximativ 20-30 de minute.

Puteți să respirați perechi proaspete de ceapă timp de câteva minute la rând, ceea ce va provoca nu numai fluxul nazal, ci și ochii și lacrimile roșii. Cu toate acestea, efectul acestei perioade de scurtă durată este mai bine să eliminați sucul de la făt și să lubrifiați pasajele nazale.

Aloe Kalanchoe

Acesta va lua sucul de aceste plante, va trebui să picura în nas (1-2 picături). Procedura este inofensivă, pe lângă răceala obișnuită provoacă strănutul activ.

Adăugați mai multe simptome.

În plus față de rinită, răceala, lacrimare și febră sunt inerente în frigul comun. Este, de asemenea, posibil să provocați aceste simptome prin mijloace artificiale. Pentru a face mai frecvent falsul, să adăugăm câteva simptome la frigul comun.

temperatură

Creșterea temperaturii corpului - provocați un simptom pur și simplu frecati armpit cu ceapa sau usturoi, apoi puneți un termometru, o bară va arăta cel puțin 37,5 ° C. Dacă utilizați un iod în trusa de prim-ajutor, utilizați o picătură de iod pe o bucată de zahăr și mâncați-o, cadranul va fi de 38 ° C.

Ochii roșii

Este posibil ca ochii să fie roșii, provocând ruperea cu ajutorul pasta de dinți de menta - ungeți-o (doar o cantitate mică) cu pleoapa inferioară, rezultând în roșeață și umflături. În același mod, puteți folosi săpun.

tuse

Pentru a provoca tuse artificială sau strănut, este suficient să mirosi tutunul, să inhalezi piper și chimice de uz casnic, de asemenea, pot ajuta să inhalezi praf. Acestea sunt iritante excelente pentru mucoasa nazală (provoacă un nas curbat) și tractul respirator inferior (cauza tusei).

După ce ați făcut toate manipulările necesare și dacă ați atins simptomele dorite, nu trebuie să uitați de aspectul dumneavoastră. La urma urmei, imaginea pacientului este oarecum diferită de apariția unei persoane sănătoase.

Nu uitați de aspect

Pentru ca aspectul dvs. să se potrivească cu simptomele menționate, aveți nevoie de o mică reîncarnare, iar produsele cosmetice obișnuite vă vor ajuta în acest sens.

Cel mai ușor de rezolvat cu această femeie. Este suficient ca ei să refuze machiajul decorativ, să aplice pulbere câteva tonuri mai ușoare decât pielea feței și să facă cercuri întunecate sub ochi cu umbre. Principalul lucru este că umbrele sunt mată, cosmeticele strălucite trădează imediat înșelăciune.

În ceea ce privește vizibilitatea, este mai dificil pentru bărbați, desigur, puteți cere ajutor de la un soț sau o prietena în care aveți încredere, dar dacă nu le aveți, puteți să le faceți singuri. Pentru a crea o imagine a pacientului, veți avea nevoie de un concealer de culoare verde și un sentiment de moderare. Aplicați puțin pe față în partea frontală principală și pe obraji, amestecați cu atenție. Culoarea nu ar trebui să fie verde, sarcina concealerului de a face paloare de față.

Dezavantajul acestei viziuni este că este ușor să ștergeți, așa că priviți-vă că nu vă atingeți fața cu mâinile și nu permiteți altora să o facă.

Deci, există simptome, aspectul este gata, este de până la lucru mic - comportamentul, bolnavii sunt mai puțin activi și vorbesc, așa că "porniți" arta.

Puțină artă

Dacă mâine sau zi după mâine vă decideți să dureați, trebuie să vă pregătiți pentru acest mediu. Începeți să vă plângeți de senzația de rău în avans, poate fi o ușoară durere de cap, articulații dureroase, frisoane, dureri în gât. De asemenea, puteți mima o pierdere a apetitului, somnolență și oboseală. Astfel, venind a doua zi cu simptome evidente ale frigului fals, nu veți surprinde deloc mediul înconjurător.

În acest fel, va trebui să vă controlați comportamentul și să vă comportați, deoarece acest lucru se întâmplă când sunteți într-adevăr bolnav.

Jucăriile și activitatea sunt irelevante aici - să fie leneș, oarecum iritabil, lent, să răspundă la întrebări în mod reticent, chiar și cele mai vesele glume nu ar trebui să vă provoace o reacție violentă (la urma urmei, o persoană bolnavă nu râde). Nu uitați să respirați prin gură, să vă mirosiți periodic nasul, să continuați să tuseți tot timpul, să păstrați o batistă într-un loc proeminent și nici măcar să nu vă gândiți la a doua zi să vă faceți bine, nu vă vor crede.

Desigur, nu este bine să înșelați și să abuzați de încredere, dar, uneori, fără acest lucru, din păcate este imposibil.

Cum de a face o raceala?

Cum de a provoca un nas curbat și strănut? O astfel de întrebare poate fi relevantă, dacă este necesar, curățați corpul, în cazul proceselor sau respiratorii ale reacțiilor alergice în absența rinită. În plus, există situații în care o persoană, indiferent de motiv, trebuie să simuleze o indispoziție. Ce să facem în astfel de cazuri?

Ce poate provoca un nas curbat?

Următorii factori pot provoca reacții precum rinita și strănutul:

 • paraziți;
 • răceli;
 • alergeni;
 • Hipotermia generală a corpului;
 • Temperaturile scăzute scad;
 • Excesiv aer uscat în cameră;
 • Dezechilibrul hormonal.

Adesea, manifestările de rinită alergică sunt rezultatul unei activități patologice care conduce paraziți în corpul uman. Care sunt paraziții care provoacă nasul și strănutul? Personalul medical include următoarele tipuri de organisme simple:

 • Giardia;
 • Echinococcus;
 • helminților;
 • limbrici;
 • Organisme fungice;
 • Toxocara.

Ce este răceala și strănutul?

Mulți pacienți sunt interesați de întrebarea: de ce trebuie să cauți o răceală? Potrivit experților, în procesul de strănut și spălare nazal (care se realizează prin provocarea unei comune rece artificial), o persoană este capabilă de a purifica organismul de infecții, virusuri, paraziți și alți agenți patogeni cauzează boala.

Această tehnică activează procesul de recuperare, vă permite să scăpați de reacții alergice, procese infecțioase și bacteriene care apar într-o formă cronică, pentru a întări sistemul imunitar și pentru a crește propriul corp de apărare. În plus, pacientul curăță cavitatea nazală de secrețiile mucoase acumulate.

Cum să provocați în mod artificial o răceală?

Următoarele metode testate în timp vor ajuta la provocarea rapidă a unui nas curbat la domiciliu:

 1. Mâinile ceapă sunt o modalitate excelentă de a declanșa rapid un nas curbat. Pentru a face acest lucru, respirați pur și simplu fumul de ceapă timp de câteva minute. O altă opțiune - pentru a lubrifia pasajele nazale suc de ceapa proaspăt stoarse. În plus, arcul are un proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene pronunțate și îmbunătățește imunitatea locală.
 2. Kalanchoe. Pentru a obține efectul dorit, este necesar să se macină plăcile de frunze de Kalanchoe și să se stoarcă sucul din ele prin tifon. Medicamentul rezultat este ușor diluat cu apă și îngropat în nări, ca picături obișnuite. Acest instrument are proprietăți de vindecare, ajută la curățarea pasajelor nazale din secrețiile mucoase și ajută la strănut. În mod similar, puteți folosi suc de aloe. La tratarea pacienților tineri, sucul trebuie diluat cu apă curată într-un raport de 1: 2 și se adaugă câteva picături de ulei vegetal acolo.
 3. Pepper. Suc de piper negru sau rosu - mijloace eficiente de a provoca un nas infundat si stranut. Pentru a obține rezultatele dorite, este recomandat să taie săculețul de piper, umeziți un tampon de bumbac cu suc și le prelucrează în zona căilor nazale. În absența piperului proaspăt, puteți folosi produsul uscat, respirație.
 4. Saline - un instrument excelent pentru dezvoltarea rinitei, curățare pasajele nazale și a sinusurilor de secretii profunde-seroase sau purulente mucoase acumulate. Pentru a prepara trebuie diluat cu o linguriță sau sare de mare într-un pahar de apă caldă soluție și apoi se introduce în cavitatea nazală, utilizând în acest scop o seringă fără ac, un ventilator sau un aspirator nazal special.
 5. Geranium - această plantă interioară oferă, de asemenea, un efect bun, ca mijloc de a provoca o răceală. Puteți obține rezultatele dorite prin luarea plăcii de frunze de geraniu și inserarea acesteia în nări. Respirați prin frunzele de geranium timp de 10 minute.

Pentru a provoca un nas curbat cu ajutorul substanțelor chimice de uz casnic, specialiștii medicali categoric nu recomandă, deoarece această metodă poate provoca dezvoltarea de reacții alergice severe și, de asemenea, provoacă o iritare severă a membranelor nazale!

Ce poate provoca strănutul?

Strătarea la domiciliu nu este, de asemenea, dificilă. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza următoarele recomandări:

 1. Așezați zona pasajelor nazale cu o pată curată a păsărilor.
 2. Procesul de strănut activ pentru un copil sau un adult poate fi cauzat de metoda luminii. Pentru aceasta, este suficient să priviți o lumină strălucitoare pentru ceva timp (indiferent dacă este vorba de energie solară sau electrică).
 3. Puteți străneța cu un șervețel sanitar obișnuit. Acesta ar trebui să fie laminate într-un tub subțire și ușor inserate în zona de pasaje nazale. În același mod, puteți utiliza un tampon de bumbac pliat ca o rolă.
 4. Un adult poate provoca un atac de strănut de respirație în băț de mai multe ori. Doar nu abuzați de această metodă pentru a evita dezvoltarea dependenței.
 5. Pentru a provoca strănutul la un copil mic, este mai bine să utilizați soluție salină farmacie. Această soluție are un efect iritant asupra membranelor mucoase ale membranelor nazale, care, în unele cazuri, este extrem de utilă. Salina poate fi folosită pentru spălarea pasajelor nazale sau pur și simplu pentru ao îngroșa în nări, ca picături obișnuite.

În cazul unei răceli, se recomandă strănutul pentru curățare de cel puțin 10 ori la rând. Această tehnică este deosebit de eficientă în stadiile inițiale ale procesului patologic, deci utilizați-o atunci când apar primele semne de gripă, ARVI, infecții respiratorii acute și alte boli similare. Metode bune de efect terapeutic de strănut forțat și de a da în caz de rinită etiologia alergică.

Când aveți nevoie de ajutor medical?

În absența unei rinite naturale, este recomandat să solicitați ajutor de la un specialist medical calificat dacă aveți următoarele indicații clinice:

 • Congestie nazală prelungită.
 • Blocarea respirației nazale, care nu trece de o săptămână sau mai mult.
 • Creșterea temperaturii corpului.
 • Tufă reflexă.
 • Lipsa permanentă a apetitului.
 • Dureri de cap.
 • Apariția erupțiilor cutanate de tip alergic.
 • Creșterea oboselii.
 • Semne de intoxicare generală.

Semnele de mai sus indică prezența unor boli de geneză alergică, parazitară sau infecțioasă, care necesită tratament competent și, cel mai important, la timp!

Rasește nasul și strănutul este un mod natural de a ajuta la curățarea corpului de viruși, germeni, infecții, paraziți și alergeni. După ce a provocat o rinită artificială și atacuri de strănut, este posibil să se atenueze starea pacientului și respirația nazală și, de asemenea, să se prevină dezvoltarea ulterioară a procesului patologic! În prezența unei temperaturi ridicate și a altor simptome tulburatoare, se recomandă să nu se auto-medicheze, ci să se consulte un specialist!

Cum să tratați un nas curbat acasă într-o singură zi

Persistența deversării nazale, congestia, mâncărimea și strănutul sunt simptome ale unui nas curbat. Etiologia acestei boli este diferită, cel mai adesea rinita apare din cauza hipotermiei, a gripei, a diferitelor infecții virale. Oamenii care caută să găsească o modalitate de a vindeca rapid un nas curbat acasă într-o singură zi oferă metodele lor populare. Dar ele nu sunt potrivite pentru orice rinită, de exemplu, este posibilă scăderea rinitei vasomotorii sau antritei numai după o terapie pe termen lung.

Un nas curbat poate fi atât o boală independentă, cât și un simptom al bolii, de exemplu, gripa, ARVI. Rinita vasomotorie și alergice - acestea sunt boli cronice care nu pot fi eliminate rapid.

 • Rinita alergică până la sfârșitul tratamentului este foarte dificilă, puteți atenua starea prin eliminarea alergenului, iar sedativele precum Suprastin și Tavegil vă vor ajuta de asemenea. Pentru boala severă, corticosteroizii și analogii lor sunt utilizați ca un spray, dar numai așa cum este prescris de către un medic.
 • Rinita vasomotară este o boală cronică care deranjează periodic o persoană după hipotermie. Circulația sanguină este perturbată în mucoasa nazală, pacientul strănește în mod constant, simte congestie nazală și mâncărime. Tratat complex rinitis vasomotor, uneori trebuie să solicite ajutor de la un chirurg.
 • Rinita cronică apare dacă un nas curgător rezultat din infecție nu a fost complet vindecat și, mai rău, complicațiile sale: sinuzită, adenoidită, care nu va dispărea fără ajutorul terapiei cu antibiotice sau prin intervenții chirurgicale.

Un nas curbat care se dezvolta dupa hipotermie este tratat mult mai repede, dar este posibil in 1 zi? Sa incercam sa ne dam seama.

Căi eficiente de tratare a frigului

Din păcate, puțini oameni au reușit să evite răceala comună, toată lumea suferă de această boală de mai multe ori pe an. Toată lumea speră să găsească un remediu eficient pentru congestia rece și nazală comună care ar acționa rapid, dar nu toată lumea se poate scăpa de ea în 1 zi.

Farmaciile oferă în principal medicamente vasoconstrictoare, care sunt creditate cu acțiune magică de vindecare. Din păcate, acest lucru nu este cazul; medicamentele vasoconstrictoare nu vindecă boala deloc, ci doar ajută la ușurarea respirației. Mai mult, aceste picături și spray-uri sunt dependente, iar după câteva zile de la administrare, se poate dezvolta rinită medicală. Prin urmare, mulți otolaringologi nu recomandă utilizarea medicamentelor vasoconstrictoare pentru tratamentul rinitei.

Scapa de frig la domiciliu va ajuta la remedii populare care sunt recunoscute de mulți oameni eficienți.

Spălare nazală

Tratamentul rinitei începe întotdeauna cu spălarea nasului, în timpul acestei proceduri, canalele sunt curățate, mucusul este spălat și împreună cu el germenii care provoacă boala. Spălarea este o metodă eficientă nu numai pentru a ușura congestia nazală la domiciliu, ci și o bună măsură preventivă împotriva infecțiilor virale. După toate, după cum știți, toți virușii intră în organism prin inhalare. Pentru spălarea nasului:

 • soluție de sare;
 • soluție salină;
 • apă minerală fără gaz;
 • mușchi decoction care ameliorează bine inflamația:
 • decocția de calendula.

Soluțiile de sare gata preparate pot fi achiziționate la o farmacie, iar amestecurile preparate de dvs. vor fi potrivite. Într-un pahar de apă caldă se dizolvă 1 linguriță de sare. Pentru a spăla nasul, poți să iei un bec din cauciuc sau un ceainic cu gura. Este necesar să se toarnă soluția într-unul dintre pasajele nazale, cu capul înclinat peste chiuvetă, astfel încât lichidul să curgă din cealaltă. Dacă această procedură se face în prima zi a bolii la fiecare oră, atunci este foarte posibil să vă recuperați repede acasă.

Încălzirea

Căldura uscată în zona sinusului va ajuta la eliminarea congestiei, accelerarea recuperării. Puteți pune un ou fiert, în timp ce este încă rece sau sare, preîncălzit într-o tigaie. Sarea este plasată într-o pungă de pânză și aplicată pe zona sinusurilor. Este necesar să se acționeze de îndată ce apar primele semne ale bolii. Nu încălziți la temperaturi ridicate ale corpului.

inhalare

Tratamentul rinitei, atât la adulți cât și la copii, poate fi realizat cu ajutorul inhalării. Pentru această procedură, puteți utiliza un inhalator pentru inhalare umedă, care se toarnă cu apă fierbinte și se pune peste ulei sau soluții. Puteti respira supa:

Cunoscătorii, sfătuiți să scape de o răceală, recomandă inhalarea uleiurilor esențiale:

Adecvat și nebulizator, se pulverizează amestecul fin. Se varsa apa minerala sau saramura. Se produce hidratarea mucoasei nazale și a tractului respirator, care accelerează recuperarea și reprezintă o bună măsură preventivă împotriva bolilor infecțioase.

Puteți săturați ceapa și usturoiul și le aranjați în jurul camerei - inhalarea mirosului lor nu numai că va fi bolnav, ci și toți membrii familiei sale, ceea ce va ajuta la evitarea răspândirii infecției.

băi de picioare

Bai de picioare sunt eficiente la începutul bolii. Mai bine să le faci noaptea. Se toarnă apă caldă într-un bazin și se diluează sarea în el, concentrația fiind arbitrară. După baia de sare, se recomandă să frecați piciorul cu un prosop și să-l masați, apoi puneți-l pe șosete din lână caldă. Puteți pune muștar uscat pe șosete. După baie, mulți simt imediat că respirația nazală sa recuperat, scapă de congestionare, dorm toată noaptea, iar în dimineața următoare nu există urme de răceală comună.

clăti

Chiar dacă nu există dureri în gât în ​​timpul unui nas curbat, se recomandă clătirea, altfel boala se poate răspândi. Puteți folosi ceaiurile din plante sau puteți adăuga infuzia sau uleiul achiziționat într-o farmacie la apa fiartă. Folosiți plante medicinale:

Ajută la ameliorarea medicamentului inflamator Rotokan. Se recomandă dizolvarea a 1 lingurita de acest produs într-un pahar de apă și gargară. Pentru eficiența clătirii este mai bine să se alterneze. Aplicați soluții:

Gargle pentru a scăpa rapid de o frig la fiecare 2 ore.

Masați sinusurile maxilare pentru a ameliora congestia nazală și a accelera procesul de ieșire a mucusului din nas. Utilizați degetul arătător pentru a apăsa în regiunea sinusului maxilar și masați cu o mișcare circulară, mai întâi în sensul acelor de ceasornic, apoi împotriva acestuia.

Amestecuri de muștar

Cu tencuieli reci, de muștar, sunt așezate pe tocuri și pe gât. Este de dorit să rezistă cât mai mult posibil. După îndepărtarea tencuielilor de muștar, își pun șosete calde pe picioare și se plimbă în cameră în pași rapizi pentru a dispersa sângele. Faceți această procedură mai bine noaptea.

Remedii populare

Multe bunici știu cum să trateze un nas curbat cu ajutorul unor remedii folclorice care sunt foarte eficiente și vă vor ajuta să scăpați de boală rapid și fără complicații.

 • Sucul din frunzele proaspete de Kalanchoe ameliorează rapid congestia nazală. Pentru a obține suc de la o plantă, este suficient să o zdrobiți. Sucul este instilat în pasajele nazale la fiecare 2 ore, dacă în timpul primei proceduri va exista o senzație puternică de arsură, puteți dilua Kalanchoe cu apă fiartă.
 • Ceapa pentru a aplica pentru a scăpa de o răceală sunt recomandate de mulți oameni, dar toate au propriile metode de tratament. Unii sfătuiesc să pună bucăți de ceapă în nas, cineva își înmoi sucul. Medicii sunt împotriva acestui tratament. Faptul este că este imposibil să introduceți nimic în nas, în timp ce inhalarea unui obiect poate intra în tractul respirator și se blochează acolo, iar sucul de ceapă în forma sa pură poate arde mucoasa. Este mult mai bine să faceți inhalarea de ceapă, pentru aceasta aveți nevoie să frecați ceapa pe o răzătoare și puneți acest trestie în tifon. Aduceți-l la nas și inspirați. Ceapa are un efect antimicrobian, facilitează respirația.
 • Mierea și propolisul ajută foarte bine la răceală. Mierea lichidă este diluată cu apă 1: 1 și este introdusă în nas. Puteți pune miere pe un tampon de bumbac și îl puteți pune în nas. Tinctura de propolis va ajuta la oprirea procesului inflamator, mulți îl folosesc chiar și pentru tratamentul sinuzitei. Tinctura alcoolică a propolisului poate fi pregătită singură sau poate fi achiziționată într-o farmacie. Trebuie să fie diluat cu apă, ca mierea și îngropat în nas. Tratamentul rinitei cu miere și propolis este contraindicat persoanelor cu alergii la produsele apicole.
 • Pe aripile nasului și în zona sinusurilor trageți o rețea de iod. Această procedură va ajuta la scăderea stagnării sinusurilor și reducerea inflamației.
 • Pentru tratamentul rinitei se folosește decoctul de musetel și puteți să-l luați atât înăuntru cât și în afară. Ceaiul de musetel este un bun agent anti-inflamator, cu o frig este beat fierbinte, iar sinusurile sunt spalate cu apa calda.

Există multe modalități de a scăpa de o răceală, principalul lucru nu este să fii leneș și să urmezi instrucțiunile. Nu uitați de vitamine și odihnă, deoarece organismul are nevoie de tărie pentru a se reface rapid. Băuturile din fructe din fructe proaspete sau congelate sunt cel mai bun complex natural de vitamine, iar somnul liniștit și sunetul este cel mai bun mod de a vindeca orice boală.

Cum de a vindeca rapid un nas curbat la adulti

Principalii vinovăŃi ai frigului comun sunt rinovirusurile, care sunt transmise de la persoană la persoană prin contact și prin picături de aer. Focarele de infecție cu rinovirus sunt înregistrate în toate regiunile țării pe tot parcursul anului, vârful incidenței apare în sezonul rece.

Sursa de rhinovirus este o persoană bolnavă care este contagioasă timp de două zile înainte de apariția primelor simptome ale bolii și de două până la trei zile după. Cu contactul prelungit cu bolnavii, probabilitatea de îmbolnăvire este mai mare, pentru că când un număr mare de viruși intră în organism.

Metode de tratament al medicamentelor

Tratamentul principal pentru a doua etapă a rinitei, atunci când există o cantitate mare de lichid, este medicamentul vasoconstrictor. Ambele picături și tablete pot fi utilizate (efedrină, fenilefrină, pseudoefedrină, fenilpropanolamină).

Mijloace de ajutor rapid, dar există un "dar" - ei au o serie de contraindicații, mucous overdry, sunt dependente. Din acest motiv, picăturile / sprayurile vasoconstrictor pentru rinită nu pot fi utilizate mult timp nici pentru adulți.

Medicamentele vasoconstrictoare interferează cu circulația sanguină a nasului, așadar este mai bine să utilizați medicamente cu durată lungă de acțiune - Oximetazolin sau Xilometazolin (efectul durează până la 12 ore), ceea ce va reduce frecvența utilizării acestora. Este mai bine să nu folosiți picături, ci sprayuri - spray-ul este distribuit uniform și extensiv, din cauza faptului că acest medicament este folosit mai puțin decât atunci când se utilizează picături.

Comprimatele de Vasoconstrictor nu sunt atât de rapide. Ei eliberează mucusul, dar au efecte sistemice, astfel încât acestea nu sunt recomandate persoanelor cu senile și vârstnice care suferă de glaucom, boli vasculare și de inimă și tulburări ale motilității organelor digestive.

Septanazal

Pentru a vindeca rapid un nas curbat și, în același timp, nu deteriora mucoasa, trebuie să utilizați preparate combinate. Unul dintre acestea este SeptaNazal, care conține Xylometazoline și substanța vindecătoare Dexpanthenol.

Medicamentul îngust vasele de sânge, vindecă microcrasurile, previne dezvoltarea uscăciunii, arsurilor și mâncărimei în nas. Instrumentul este destinat tratării și tipului alergic de rinită la adulți.

Protargol și Collargol

Dacă rinita medicală a apărut din utilizarea agenților vasoconstrictori, atunci rinita trebuie tratată cu astringenți - 3% Collargol sau Protargol.

Medicina homeopatică Korizaliya

Pentru tratamentul rinitei, care însoțește o răceală (infecție virală sau bacteriană), se aplică comprimatele homeopatice Korizaliya. Acestea conțin componente care pot elimina congestia și secreția nazală în diferite stadii ale frigului comun.

Tratamentul inițial este început, cu cât medicamentul ajută mai repede. Este necesar să se dizolve 1 comprimat pe oră. Din a doua zi, dozajul este redus la jumătate. Medicamentul nu este dependent, neplăcut, nu excesizează membrana mucoasă a nasului și a gurii.

Metode tradiționale de tratament

Este posibilă tratarea rinitei infecțioase / catarale atât cu medicamente, cât și cu mijloace improvizate. Oferim o listă cu cele mai eficiente metode care nu necesită cheltuieli financiare și pot vindeca o frig după prima procedură.

Usturoi și ceapă

Uscați rapid mucoasa nazală, ucizi viruși și bacterii. Pentru a vindeca rapid o raceala, trebuie sa respirati peste usturoiul sau ceapa tocata. Efectul pozitiv va crește dacă usturoiul și ceapa sunt consumate.

Prevenirea și vindecarea răcelurilor va ajuta la usturoiul tocat, așezat în jurul camerei. Pentru a face față unei răceli în acest fel pot fi femei însărcinate și care alăptează.

Hrean și mustar

Mirosul mirositor al acestor produse poate elimina frigul. Hreanul și mustarul trebuie să fie mâncate, suflate peste perechi - ele irită mucoasa, provoacă strănutul, cu care se eliberează o cantitate considerabilă de mușchi.

Picioarele încălzitoare

O baie caldă ajută la vindecarea rapidă a frigului: picioarele sunt ținute timp de 15-20 minute în apă fierbinte, la care se adaugă pudră de muștar și sare de mare. După procedură, șosetele din lână caldă sunt purtate.

Pentru a vă menține mai cald, puteți pune pulberea de mustar în șosete pe timp de noapte, puneți-vă picioarele pe un tampon de încălzire. Un astfel de tratament ajută foarte repede - un nas curgător se oprește și umplutura trece.

Picioarele pot fi frecate cu alcool, terebentină sau un unguent de încălzire pentru vânătăi și răniri.

Inhalarea prin aburi

În caz de urgență, inhalarea apei diluate cu sare de mare va vindeca rapid un nas curbat. Puteți folosi un decoct de plante medicinale - eucalipt, mușețel, calendula. Într-un decoct de ierburi, adăugați un balsam "Star", sifon sau comprimat Validol. Respirați 15 minute.

După o inhalare cu aburi, se recomandă să mergeți la culcare. Este interzis să ieșiți pentru primele 30 de minute în timpul verii și o oră în timpul iernii.

Rinita poate fi, de asemenea, tratată cu muguri de pin. Trebuie să fierbiți o mână de rinichi într-un litru de apă timp de 10 minute și apoi să respirați peste decoct.

Încălzirea nasului

Metoda a fost testată de mai multe generații. Este mai bine să vă încălziți nasul pe timp de noapte. Pentru încălzire, utilizați un ou fiert învelit în tifon, cartofi într-o "uniformă", sare de rocă grosieră încălzită într-o pungă.

Se crede că temperatura optimă pentru încălzire atunci când pacientul simte căldură confortabilă și nu arde și nu se teme de arsură. Procedura durează 15 minute. Metoda este eficientă pentru răceli, dar dacă cauza unei răceli este o alergie, atunci eficacitatea acesteia este scăzută.

Prin încălzirea picioarelor, a nasului și a inhalării aburilor, este posibilă tratarea unui nas curbat la adulți numai la temperatura corporală normală.

Băutură caldă

O băutură caldă ajută la ușurarea rapidă a respirației: orice ceai sau compot. Principalul lucru este că ar trebui încălzit până la 50-60 de grade, beți cel puțin 0,4 litri. Este mai bine să beți un decoct de trandafiri, suc de afine, zmeură sau ceai de var.

Se demonstrează că zmeura și tei au proprietăți antiinflamatorii, dar pentru a obține efectul, trebuie să beți mult și adesea. În ceai este util să puneți o lingură de miere sau ghimbir.

Spălare nazală

Metoda cea mai dovedită și mai eficientă pe care aproape toată lumea a încercat-o. Dacă cauza unei răceli este o alergie, atunci se prepară o soluție izotonică - ½ linguriță de sare pe cană de apă caldă.

În cazul în care un nas curge apare din cauza unei frig, apoi o lingurita întreg de sare este adăugat la același pahar de apă. Puteți spăla nasul în fiecare oră, folosind un singur pahar de soluție într-o singură procedură. Soluția hipertonică ajută prima dată.

O metodă modernă și sigură este spălarea nasului cu o soluție de sare de farmacie. Dacă cauza unei răceli este alergie, atunci trebuie să utilizați soluție salină, salină, Humer izotonică. Dacă cauza este o infecție, atunci soluțiile hipertonice Quix, Humer, Aquamaris, Aqualor vor ajuta la scăderea rapidă a frigului.

Balsam "Star"

Este posibil să tratați un nas curbat cu Balsam Star, care este recomandat să fie pătat sub nas de trei ori pe zi.

Nazale

 1. Sucul de Aloe (agave) ajută la vindecarea rapidă a unui nas curbat la un adult. Se amesteca cu miere si picure 2 picaturi in fiecare nara de pana la 5 ori pe zi. Tratamentul aloe cu miere este contraindicat pentru alergii.
 2. Sucul proaspăt de Kalanchoe este amestecat cu miere în proporții egale, după care este instilat în nas de 3-4 ori pe zi.
 3. Suc de sfeclă sau morcovi vă vor ajuta să scăpați rapid de mușchi. Sucul irită membrana mucoasă și provoacă strănutul, care lasă tot mucusul.

Înainte de a instiga sucul, nasul trebuie spălat cu soluție salină.

Dacă cauza unei răceli este alergie

Alergia - a doua cauză cea mai frecventă de rinită acută. Alergiile pot fi pe tot parcursul anului, atunci când reacționează la praf, lână, furie animală și sezonier dacă este deranjat în timpul înfloririi plantelor. Nu este întotdeauna necesară tratarea rinitei alergice - câteodată este suficient să opriți contactul cu alergenul. Pentru ameliorarea rinitei acute, există mai multe grupuri de medicamente.

hormoni

Cel mai bun și cel mai rapid tratament este asigurat de glucocorticosteroizii Mometazonă, Fluticazonă, Beclometazonă și Budesonid. Ei au un efect pronunțat antiinflamator, pot vindeca rapid o răceală, sunt bine tolerați, dar au un număr de contraindicații.

antihistaminice

De cele mai multe ori acasă sunt folosite Suprastin și Loratadin. Puteți utiliza nu mai mult de 1-2 tablete pe zi. Un loc special printre antihistaminice este luat de medicamentele de generația a treia Hifenadine și Sehifenadine, care acționează în 5-20 de minute.

Vibrocil

De cele mai multe ori, oamenii folosesc minunatul spray de nas Nibrocyl. Combină o componentă antihistaminică și un vasoconstrictor cu un efect ușor. Vibrocil elimină simptomele alergiilor, contractează vasele de sânge, ameliorează congestia și nasul curge.

Medicamentul nu acționează asupra arterelor, ci asupra venelor, astfel încât nu afectează circulația sângelui, nu excesizează membrana mucoasă și este permisă utilizarea timp de mai mult de 14 zile la rând.

Instalații de bariere

Tratați adulții cu rinită alergică, creând o barieră cu alergenii care plutesc în aer. În acest scop au fost create spray-uri speciale de celuloză, lut albastru, gumă de guar, glicerină, susan și ulei de mentă. Tratamentul prin pulverizare cu bariera este permis pentru adulți și copii cu vârsta peste 6 ani. Medicamentul modern Vibrolor protejează mucoasa nazală de praf, fum de tutun și alți alergeni inhalatori.

Nu se recomandă tratarea sprayurilor vasoconstrictoare de rinită alergică. Ele sunt permise să se folosească numai în situații critice.

Aceste tratamente pot avea un efect timp de câteva ore, dar nu mai mult. La urma urmei, un nas curge dureaza atâta timp cât un atac rece sau alergic. Cu un curs normal de infecție respiratorie acută fără complicații, durata unei răceli reci este de 2-3 zile, atunci există o ușurare chiar și fără tratament. Dacă cauza bolii este alergia, salvarea de la rinită nu poate fi decât o barieră completă a alergenului.

Cum să provocați un nas curbat la domiciliu

Există momente când o persoană dorește doar să se răcească pentru a rămâne acasă. Motivul poate fi reticența de a merge la vizită sau la o petrecere corporatistă. Copiii doresc adesea să se îmbolnăvească dacă este planificat un test serios la școală. De fapt, situațiile în care frigul este nevoie de mult. Este posibil să cauzeze un nas curbat și să provoace o boală, dar ar trebui făcută cu mintea.

Modalități de a stimula o răceală

Dacă trebuie să faceți o mușcătură rapidă pentru a rămâne acasă și pentru a pierde un eveniment neplăcut, trebuie să vă gândiți dacă există orice alergie la orice. Este mai ușor pentru persoanele care suferă de alergii să contacteze un alergen mai mult timp, astfel încât toate simptomele unei răceli să fie prezente. O persoană alergică are un nas curbat, ruperea, strănutul și tusea. Fața devine ușor pușcă.

Începe să imite o boală rece este necesară în avans. Pentru ca totul să pară cât mai credibil posibil, merită să ne amintim cum se simte o persoană înainte de frig. Pentru câteva zile trebuie să jucați un rol în ceea ce privește calitatea. Înainte de ARVI, se observă de obicei următoarea condiție:

 • Ochii ușor înroșiți și somnolenți. Pentru a da acest aspect, puteți să le frecați adesea cu mâinile, dar principalul lucru nu trebuie să-l exagerați.
 • Oboseala obosită și epuizată.
 • Umflarea sub ochi. Pentru apariția lor seara este suficient să mănânci pește sărat și să bei multă apă.
 • Tusea.

Înainte de așa-numita audiență, scena bolii ar trebui să fie jucată în avans. Puteți să vă plângeți de lipsa apetitului și a slăbiciunii, să vă uitați obosiți și absenți. Ei bine, dacă alții vor auzi plângeri de migrena și stare generală de rău. Frisoanele, amețelile și durerile pe tot corpul sunt, de asemenea, semne de răceală.

Toate aceste simptome ar trebui să fie într-o persoană cu frig. În acest caz, oamenii din jurul tău vor crede cu siguranță în boala respiratorie.

Puteți imita o răceală numai ca o ultimă soluție, când nu există altă cale de ieșire. Este imposibil să abuzezi, deoarece este prea evident.

Cum poate provoca un nas curbat

Există numeroase modalități de a ajuta la producerea simptomelor la rece și fără a afecta sănătatea. Unele dintre aceste metode sunt de scurtă durată și durează doar câteva minute, aceasta trebuie, de asemenea, luată în considerare.

Un nas înfundat, tuse, strănut și ruptură va provoca ceapă comună. Este suficient să o respirați în perechi pentru câteva minute și rezultatul este garantat timp de 15 minute. Dacă imitația bolii este necesară la locul de muncă, atunci acasă puteți tăia ceapa într-un borcan de sticlă mic și închideți capacul. La lucru, este suficient să mergeți la toaletă și să inhalați o pereche de cepe de câteva ori.

Pentru a îmbunătăți eficiența acestui instrument, se recomandă lubrifierea pasajelor nazale cu suc de ceapă. Trebuie avut în vedere că el arde puternic mucusul.

Ceapa are un miros deosebit, pentru ao ineca, este necesar sa folosim produse parfumate rezistente.

Ardei roșu sau negru

Un atac de rinită și tuse poate fi provocat cu ajutorul ardeiului fierbinte. Se recomandă să se utilizeze piper proaspăt de ardei iute, se taie, cu un tampon de bumbac absorbția sucului și înfundat cu marginea pasajelor nazale. Coborârea baghetei nu este prea departe, deoarece un suc de ardere poate cauza arsuri membranelor mucoase.

Dacă nu există nici un ardei proaspăt, se va face negru sau roșu. Pentru a obține efectul dorit, inhalați de mai multe ori peste un borcan cu produsul. Trebuie avut în vedere că ruperea, nasul curgător și tusea nu vor dura mai mult de o jumătate de oră.

După inhalarea produsului uscat ar trebui să se uite la fața din oglindă. Pe piele pot să rămână urme de piper măcinat, care trebuie îndepărtate.

geranium

Geranium va ajuta, de asemenea, pentru a provoca un nas curbat. Nu este nevoie să gătiți un decoct sau să stoarceți sucul. Este suficient sa rupi o frunza mica, sa o freci cu degetele, sa o rostogolezi si apoi sa o introduci in pasajul nazal. Se va asigura un nas curbat timp de 20 de minute, în special persoanele sensibile încep să strănută înnegrirea inimii.

Aloe Kalanchoe

În condiții normale de acasă, puteți produce rapid simptome la rece cu ajutorul sucului de Kalanchoe. Pentru a face acest lucru, se recomandă utilizarea sucului proaspăt stors, deoarece produsul purificat din fiole nu are un astfel de efect.

Frunzele sunt tăiate, zdrobite cu un cuțit și suc stoarse. Soluția rezultată este instilată în nas. Imediat după aceea, se observă ruperea, nasul curgător și strănutul. Dar trebuie avut în vedere că toate aceste simptome persistă timp de cel mult 15 minute. Puteți crește eficiența dacă amestecați sucul de Kalanchoe cu suc de aloe. Puteți îngropa nasul de câteva ori pe zi, dar este mai bine să faceți acest lucru chiar înainte de a apărea în cercul drept al oamenilor.

Pentru instilarea nasului ar trebui să se utilizeze sucul Kalanchoe, care este păstrat nu mai mult de 4 ore. În acest caz, există un strănut puternic.

Soluție salină

Pe Internet, puteți găsi recomandări pentru utilizarea unei soluții saline saturate pentru a imita o boală respiratorie. Într-un pahar de apă, se diluează două lingurițe de sare de masă. Se toarnă soluția într-o sticlă de pulverizare și se pulverizează pe față. Prin această metodă, nasul curgător și ruperea vor fi asigurate timp de o jumătate de oră, plus faptul că mucoasa ochilor devine roșie.

Poți să spală fațeta cu soluție salină de mai multe ori pe zi, dar nu exagerați. Soluția salină saturată poate provoca arsuri la nivelul membranelor mucoase.

alcool

Pentru a provoca un nas curbat, tuse, alte simptome reci pot fi cu ajutorul oricărei tincturi alcoolice. Pentru a face acest lucru, degetul arătător este umezit cu alcool și procesează pasajele nazale. Dacă există o tendință la alergii, atunci pentru tratamentul nasului este mai bine să utilizați tinctură de alcool de calendula sau propolis. Din aceste medicamente eficacitatea este mai mare.

Pentru a obține ochii apoși și roșii, este suficient să puneți pe mâini puțină tinctură de alcool și să frecați pleoapele. Nu exagerați prea mult, deoarece puteți avea o arsură severă a mucoasei.

Adeziv siliconic

În rândul elevilor și studenților există o metodă remarcabilă care vă ajută să luați timp liber de la orele de curs. Pentru a dezvolta rapid simptomele unei raceli, un adeziv puțin silicat trebuie aplicat mucoasei nazale. Adezivul trebuie să fie într-adevăr un pic, altfel puteți obține probleme de sănătate.

Potrivit recenziilor tinerilor, adezivul silicat cauzează nu numai o senzație de arsură în nas, nas curbat și strănut, dar contribuie, de asemenea, la o creștere a temperaturii. Unii oameni au reușit să deschidă o listă bolnavă datorită acestei metode.

muștar

Toate simptomele unei răceală vor apărea dacă frecați aripile nasului cu pudră de muștar. Puteți obține un amestec eficient de pudră de muștar și piper roșu măcinat. Trebuie să încercați să împiedicați acest amestec să intre în ochii dumneavoastră, deoarece ar putea exista o arsură a membranei mucoase.

Dacă este necesar ca termometrul să prezinte o temperatură ridicată a corpului, cu puțin timp înainte de măsurare, axila este frecată cu pudră de muștar.

avertisment

Înainte de a face ceva, în speranța de a provoca simptome de frig, ar trebui să vă gândiți de câteva ori. Multe dintre metodele propuse ar trebui utilizate cu prudență, deoarece acestea pot afecta sănătatea. Nu experimentați cu sfaturi îndoielnice:

 1. Există un mod obișnuit în rândul elevilor de a crește rapid temperatura corpului și a provoca stare generală de rău. Pentru a face acest lucru, luați un creion simplu, scoateți stiloul, mănâncați-l și mâncați-l. De fapt, nu este de dorit să se folosească această metodă de lucru sau studiu, deoarece se poate produce otrăvire severă.
 2. Cunoscut și această metodă de creștere a temperaturii. O picătură de iod este aruncată pe un cub de zahăr și mâncată. Temperatura crește de regulă după o jumătate de oră. Nu trebuie să recurgeți la această metodă, deoarece rezultatul poate fi intoxicație severă.
 3. Dacă aveți nevoie de o durere în gât în ​​dimineața următoare și un nas curbat apare, puteți încerca într-adevăr să se îmbolnăvească. Pentru a face acest lucru, ei dizolvă o pereche de acadei, apoi respiră cu aer înghețat prin deschiderea ferestrei sau congelatorului. Inhalați aerul prin gură.
 4. Dacă beți o soluție de permanganat de potasiu, temperatura va crește de asemenea. De asemenea, această metodă nu trebuie utilizată, deoarece există o mare probabilitate de arsură pentru membrana mucoasă.

Încercarea de a înșela pe cineva în detrimentul răului pentru sănătatea sa nu merită cu siguranță. Înainte de a utiliza oricare dintre aceste metode, ar trebui să cântăriți cu atenție argumentele pro și contra. În cele mai multe cazuri, puteți găsi o serie de motive sigure pentru a nu merge la o seară corporativă sau la o întâlnire.

Cum de a provoca rapid un nas nasol și simptome la rece la domiciliu

În fiecare viață există momente în care o mică odihnă este pur și simplu necesară. Dacă sunteți încă departe de o vacanță sau o vacanță, puteți încerca să provocați un nas curbat și strănutați cu mijloace disponibile. Aceste măsuri vă vor ajuta să mergeți la spital sau să faceți ceva timp liber. Este important să aveți grijă să încercați să atingeți obiectivul dorit pentru a evita consecințele grave pentru organism.

Modalități de a stimula o răceală

La domiciliu, pentru a atinge această stare este foarte ușor. Nu trebuie să ieșiți în haine umede în frig sau să faceți baie cu apă cu gheață. Remediile obișnuite vor ajuta la crearea aspectului unei răceli:

Substanțe, produse alimentare, cosmetice și alte medicamente pe care o persoană are o reacție alergică. Când vă aflați în contact cu un mediu potențial periculos, va apărea congestia nazală, ruperea, descărcarea sub formă de mucus. În acest caz, puteți obține, de asemenea, o tuse.

Această metodă este încă discutabilă, deoarece medicii pot distinge ușor rinita alergică de răceală.

Alte semne de intoleranță se manifestă - dermatită, urticarie, angioedem sau șoc anafilactic.

În cazul în care medicul constată o alergie, lista bolnavilor nu poate fi primită sau pentru a obține descărcarea de la serviciu doar pentru câteva zile.

Ceapa măruntă tocată pentru o perioadă scurtă de timp va da aspectul unui nas curbat, deoarece este puternic iritant pentru membranele mucoase. Este suficient pentru o vreme, înainte de a vizita medicul, să respirați peste ceapa tocată sau să picurăți câteva picături de suc în nas.

În ambele cazuri, potențialul pacient va dezvolta mâncărime în nas, urmat de apariția unei duze, ochii vor începe să devină roșii și vor începe să apară. Dezavantajul acestei metode este pe termen scurt. După câteva minute, procedura va trebui repetată.

Ce alte opțiuni pentru a provoca un nas curbat:

 • Ardeiul fierbinte pentru apariția rinitei este utilizat atât în ​​formă proaspătă cât și în pulbere. În primul caz, podul este tăiat, impregnat cu un tampon de bumbac cu suc separat și ungeți pasajele nazale. Timp de o jumătate de oră, o condiție ca o răceală este garantată. Pudra de piper roșu sau negru poate fi, de asemenea, diluată cu apă și picurată în nas.
 • Sucul unei plante de casă comună, Kalanchoe, are nu numai vindecarea rănilor, ci și un efect iritant local asupra contactului cu membranele mucoase. Pentru a face acest lucru, este necesar să rupeți broșura carne, să faceți câteva tăieturi pe ea și să lubrifiați suprafața interioară a nărilor cu lichid separat. Atunci când se utilizează o pipetă, nu se recomandă depășirea ratei de 3 picături pentru fiecare pasaj nazal.
 • Adezivul silicat uscat este măcinat în pulbere, care trebuie inhalat cu o pauză de 10-15 minute. În acest caz, puteți obține starea necesară după mai multe încercări. Această metodă conduce la un flux stabil de mucus din nas, umflarea mucoasei. Cu toate acestea, utilizarea regulată a unui astfel de agent sintetic poate fi periculoasă pentru sănătate.
 • Frunzele geraniumului, pentru a crea efectul rece, ușor deformat, răsuciți și inserați în pasajele nazale timp de câteva minute. Un nas curbat pentru o perioadă scurtă este garantat.
 • Pulberea obișnuită de spălare, cum este adezivul silicat, trebuie să fie inhalată în porții mici de mai multe ori pe zi. Datorită compoziției chimice complexe a acestor agenți, rinita cu trecerea duzei va dura o perioadă lungă de timp, dar poate duce la complicații.

Înainte de a provoca un nas curbat în una din aceste căi, este important să evaluați starea de sănătate. Dacă sunteți alergic la acești agenți, este mai bine să anulați experimentele. Dacă recurgeți la astfel de metode prea des, puteți câștiga rinită cronică, din care este aproape imposibil să scăpați.

Cum să provocați strănutul

Acest proces reflex este adesea necesar pentru curățarea pasajelor nazale pentru copiii care nu pot sufla nasul. În consecință, există destul de puține metode relativ sigure.

 • Sucul de mazăre irită membrana mucoasă atunci când este instilată sau lubrifiată nasul. În acest caz, reacția constă adesea în strănutări prelungite. Este important să utilizați lichidul imediat înainte de a vedea un medic, deoarece efectul este scurt. Aplicați repetat suc de aloe nu se poate. Această substanță arde țesuturile sensibile.
 • Soda și sarea sunt adăugate în apă obișnuită de la robinet în proporții egale sau se prepară soluție salină în farmacii. În loc de clătirea obișnuită a nasului, este necesar să se introducă lichid în pasajele nazale, utilizând o seringă fără ac și să o țineți un timp. După aceasta, puteți sufla nasul sau puteți trece soluția prin gât. Sarea în combinație cu sodă va duce la umflarea membranei mucoase și strănut.
 • Capul de usturoi tăiat se pune într-un mic recipient cu apă. Imediat înainte de a se depune la spital sau în zile libere, nările sunt tratate cu preparatul rezultat. Sunt oferite nasul și strănutul timp de 10-20 de minute. Este important să vă amintiți să vă spălați nasul cu apă curată după o astfel de procedură.
 • O cantitate mică de pulbere de muștar va duce la strănut și congestie continuă dacă inhalați sau aplicați-o pe sinusuri.
 • Sapun de spalat atunci cand lubrifierea membranelor mucoase, provoaca un atac de stranut, care va dura cateva minute. Singurul dezavantaj este un miros puternic.
 • Unguentul oxolinic ajută la eliberarea trecerilor nazale de la microbii acumulați. O persoană sănătoasă va străni după prelucrarea nărilor, dacă lipiți un tampon de bumbac cu medicamentul puțin mai adânc.

Astfel de metode nu au siguranță absolută. Puteți să apelați la ele numai dacă este absolut necesar.

Cum să cauți rapid simptomele la rece

Rinita nu este numai însoțită de descărcare nazală și strănut. Pentru veridicitate, este important să aveți grijă de alte manifestări.

 • O tuse va apărea dacă mâncați un vas rece sau beți suc de gheață, limonadă etc. înainte de a merge la medic. Un pacient cu un astfel de simptom suplimentar nu va cauza suspiciune.
 • Piele amețită și cercuri sub ochi. Aceste semne de răceală și senzație de rău sunt ușor de portretizat fetelor cu o pungă de cosmetice bogată. Este suficient să luați un pansament verzuie și să-l aplicați pe frunte, obraji, bărbie, umbrirea cu atenție. Pallor va da un concealer incolor și o pulbere transparentă. Albastrul sub ochi este adăugat cu un strat subțire de umbre fără paiete și perle. Este important să vă amintiți despre acest machiaj și să nu atingeți fața cu mâinile.
 • Ochii înfruntați pot fi ușor de atins datorită pastei de dinți obișnuite cu mentol. Este suficient să aplicați aceste mijloace igienice cu un strat subțire de-a lungul liniei de creștere a genelor inferioare. Mentolul va irita membranele mucoase, ducând la roșeață și la rupere.

Dacă medicul sau părinții nu sunt de acord cu spitalul, temperatura va fi un argument greu. O armpită este frecată cu usturoi, ceapă sau muștar înainte de a plasa un termometru. Această metodă va ajuta la atingerea unei rate de 37,5-38 ° C. Dar lipsa acestor fonduri este un miros pronunțat.

În toate condițiile, strănutul, tusea, ștergerea regulată a nasului și a ochilor pacientului sau angajatului vor primi un concediu medical mult-așteptat. Cu toate acestea, crizele prea frecvente de rinită pot provoca o reacție negativă.

avertisment

Există multe tehnici eficiente care pot fi făcute pentru a arăta un nas curbat în forță. Dar este important să vă protejați de aceste probleme de sănătate.

 • În prezența unei reacții alergice, evitați contactul cu substanțe periculoase, utilizând numai soluții saline gata de utilizare pentru a obține rinita.
 • Dacă viitorul pacient poartă lentile de contact, acestea trebuie să fie îndepărtate pentru o perioadă. Atunci când sucul de plante sau substanțele chimice se găsesc pe aceste mijloace de corectare a vederii, acestea trebuie să fie aruncate. În caz contrar, ochii vor fi iritați de fiecare dată când se utilizează lentila.
 • Nu luați medicamente prescrise de un medic. Utilizarea medicamentelor fără simptomele acestei friguri va crea o sarcină suplimentară asupra corpului.
 • Înainte de următoarea vizită la medic, trebuie să recreați unele dintre simptome. De regulă, după 5 zile de tratament la domiciliu, poate rămâne o ușoară frig și congestie.
 • Dacă, după încercările de a obține rinită, există o arsură constantă și o durere în nas, trebuie să recunoașteți medicului participant la măsurile luate. În același timp, spitalul poate fi salvat, deoarece condiția va necesita măsuri terapeutice suplimentare.
 • Atunci când o migrenă și amețeli din remedii folk utilizate pentru a apela o răceală, trebuie să vă opriți astfel de eforturi, spălați-vă, curățați nasul cu apă. Dacă aceste simptome nu dispar în câteva zile, trebuie să vizitați un terapeut și să urmați un curs de terapie de reabilitare.

Imitarea unei răceli poate fi utilă atunci când o persoană este foarte obosită de la locul de muncă sau de studiu, are nevoie de odihnă, mobilizarea forțelor, scrierea unui raport, diploma etc.

Folosirea acestei metode de a câștiga timp suplimentar nu ar trebui să fie mai mult de două ori pe an.

Adesea, cei care s-au prefăcut recent că sunt bolnavi așteaptă în curând o rinită reală cu complicații, deoarece membranele mucoase ale pasajele nazale, care sunt supuse unor studii severe cu substanțe chimice, seva de plante, au proprietăți de protecție mai puțin puternice și le lipsește cu ușurință infecția.

De asemenea, ar trebui să se țină cont de faptul că autoritățile nu le plac angajații frecvent bolnavi și probabil că vor căuta un înlocuitor pentru un angajat cu zile libere regulate din cauza unei răceli.

Cum pot obține un nas curbat cu tuse

Există astfel de situații în care o persoană trebuie să numească o frig "artificială". De exemplu, nu dorește să meargă la petrecerea corporatistă, pentru că nu există o îmbrăcăminte potrivită sau numele său este la ziua de naștere și el a promis deja că va face o surpriză pentru a doua jumătate. Pot exista multe situații. Copiii doresc să provoace o tuse cu un nas curbat, să stea acasă, deoarece studierea este plictisitoare și este mai bine ca ei să rămână acasă sau să se plimbe cu prietenii. Aici, prea multe opțiuni. Luați în considerare modul în care puteți în continuare cauza tusea și nasul curge în sine.

pregătire

Pentru a înșela un șef, un doctor sau un coleg de muncă, este necesar să se facă un plan clar și să se decidă ce urmează. În plus, pentru ca totul să pară plauzibil, nu ar face rău să reamintim condiția care apare cu ARVI:

 • somnolenți;
 • obosit, epuizat;
 • pungile sub ochi;
 • Culoarea pielii palide, mai ales a feței.

În plus, pentru ca o răceală să "izbucnească", trebuie să provocați nu doar o tuse cu o răceală, ci și o temperatură corporală crescută, roșeața gâtului și a ochilor.

Când provoacă o răceală, este important să înțelegeți că este adesea imposibil să faceți acest lucru fără niciun motiv.

De obicei, cu câteva zile înainte de apariția unei stări de răceală generală și generală, înainte de "spectatorii spectacolului" ar fi mai bine să începeți să jucați scena în câteva zile.

Cum să joci semnele de boală prematură:

 • pierderea apetitului;
 • slăbiciune;
 • letargie și distragere a atenției;
 • migrenă;
 • dureri ale corpului;
 • frisoane;
 • amețeli.

Simptomele de mai sus ar trebui să fie prezente într-o persoană care urmează să se îmbolnăvească. Astfel, alții vor observa starea de rău și vor crede cu ușurință prezența unui virus în organism.

Cum poate provoca un nas curbat

Există multe sfaturi pentru a provoca un nas curbat:

 • Alergeni. Un nas curge poate fi declanșat de un alergen, dacă o persoană are o alergie la ceva. Este suficient să fiți aproape de el și, în același timp, să nu luați medicamente.
 • Pepper. Nu toți oamenii sunt alergici la ceva, ce să facă într-o astfel de situație? Există întotdeauna o cale de ieșire, puteți provoca rinita la domiciliu cu ardei negru sau roșu. Legumele trebuie să fie tăiate pe lungime și cu un tampon de bumbac pentru a colecta sucul, apoi să îl faci cu sucul nărilor. Această metodă este valabilă timp de 30 de minute sau maximum.
 • Leaf Kalanchoe. Pentru a solicita rinita, trebuie să luați sucul din frunza plantei și să utilizați o pipetă pentru a picura 3 picături în fiecare nară.
 • Ceapă. Această metodă va provoca rinită câteva minute. Tot ce este necesar este să tăiați ceapa, deoarece va curge mușchiul cu lacrimi.

Următoarea întrebare este cum să provocați o tuse. Pentru a provoca un simptom cum ar fi tusea, puteți inhala fum de țigară, praf, piper sau substanțe chimice. Toate aceste metode pot irita puternic nazofaringele mucoase, provocând astfel tuse și nas curbat.

Cum de a provoca strănut atunci când morman

Astfel de manipulări sunt efectuate în principal de copii care nu știu cum să-și sufleze nasul. Mucus Zaschivatsya în sinusuri nu poate, prin urmare, uneori, trebuie să provoace strănut. Metodele adulte cu piper nu vor funcționa pentru copii, deci opțiunile de aici vor fi mai mici:

 • P. soluție. Puteți folosi salina obișnuită sau apă sărată (lingura de sare într-un pahar de apă). La insuflare, membranele mucoase devin iritate și apare strănutul.
 • Suc de Kalanchoe. Puteți să străneți un copil cu ajutorul sucului de Kalanchoe, pentru aceasta este suficient să picurăți cu o pipetă 2-3 picături în fiecare nară.
 • Iritarea mucoasei. Această metodă ar trebui să fie în ultimul loc, deoarece această metodă poate deteriora ușor sinusurile nazale și membranele mucoase. Trebuie să luăm un tampon de bumbac și să-i gâdâi ușor nasul, în curând copilul va începe să devină strănut.

Un copil are nevoie de suc de Kalanchoe pentru a fi diluat 1: 1, dar pentru un adult, instilația în forma sa pură este potrivită.

Cum de a provoca roșeață a gâtului și hipertermie

Imediat înainte de vizita la medic, puteți suge pe bomboane cu umplutură de căpșuni sau cireșe, ceea ce provoacă roșeața gâtului. Până când totul se va spăla cu saliva, gâtul va fi roșu. Este important să vă amintiți să eliminați floarea de zmeură din limba astfel încât medicul să nu bănuiască nimic.

Cu o răceală, ar trebui să existe cel puțin o ușoară creștere a temperaturii. Pentru a face acest lucru, utilizați următoarele sfaturi:

 • Usturoi. Este foarte ușor să provocați un astfel de simptom, trebuie doar să ungeți usturoi sub braț. Astfel, temperatura corpului termometrului va indica un minim de 37.5.
 • Iod. Pentru un termometru electronic, această metodă este ideală: o picătură de iod sau chiar două trebuie să fie picurată pe o bucată de zahăr rafinat și mâncată. Temperatura corpului va ajunge la 38 de grade. Această temperatură poate dura între două și trei ore.
 • Încălzirea termometrului. Metoda cea mai eficientă și mai bine cunoscută - încălzirea termometrului de pe baterie. Puteți să-l înmuiți în apă fierbinte sau să-l frecați între palme.
 • Ardezie creion Toți elevii de la clasa întâi știu că dacă luați un creion dintr-un creion simplu, lăsați-l să-l înghită, beți puțină apă, temperatura corpului este nesemnificativă, dar va crește.
 • Dus de apă. Cu o scădere bruscă a temperaturii apei, temperatura corpului crește. Prin urmare, puteți turna apă fierbinte la început și apoi apă rece imediat. Amintiți-vă că astfel de condiții dure pot provoca o adevărată frig.
 • Adeziv pentru birou. Există o opinie că, dacă puneți un adeziv puțin în nări, aceasta va cauza mușcături și o ușoară creștere a temperaturii.
 • Pentru ca termometrul să arate temperatura "corectă" la cabinetul medicului, trebuie să gustați un muștar uscat sub brațele tale fără a fi observat. Este imposibil să frecați puternic în axilare, pentru a evita arsurile sau iritarea pielii.

apariție

În plus față de simptomele de mai sus, trebuie să provocați și roșeață a ochilor. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unor manipulări:

 • Pasta de dinti. Pentru a cauza lacrimi și roșeață a ochilor, puteți lubrifia pleoapa inferioară cu pastă de dinți de menta. În loc de pastă de dinți, puteți folosi săpun.
 • Tutun. Pentru a provoca o tuse, trebuie să inhalați rapid fum, praf sau miros de agenți chimici.

Pentru ca aspectul să nu strică întreaga imagine, trebuie să o "înfrumusețezi". Acest lucru se poate face cu ajutorul produselor cosmetice. Femeile tocmai o fac, este suficient să se aplice o pulbere mică, care este un ton mai ușor decât culoarea pielii. Pungile de sub ochi pot fi desenate folosind umbre întunecate. Bărbații în acest caz sunt mai greu. Dacă aveți o soție sau un prieten apropiat, puteți să o cereți să aplice machiajul.

Dar dacă cereți o favoare, nu există încă nimeni, atunci vă puteți descurca singuri. Pentru a face acest lucru, luați un concealer verde și aplicați-l pe pielea feței, acordând o atenție deosebită frunții și obrajilor. Se freacă până când pielea atinge o nuanță palidă.

Principalul lucru nu este acela de a atinge fața și de a nu-i da nimănui să facă, deoarece agentul de înclinare tinde să se desprindă rapid.

Cum să obțineți concediu medical

Pentru aceasta, abilitățile de actorie menționate mai sus vor fi suficiente, dar este important să nu exagerăm simptomele, pentru că dacă medicul curant descoperă secretul, încrederea lui poate fi uitată. Luați medicamente prescrise de un medic nu poate, acest lucru nu este necesar. De asemenea, nu vă plimbați calm în timpul spitalizării, este mai bine să stați acasă în aceste zile.

Nu adesea recurge la înșelăciune. Dacă provoacă tuse, adevărul devine sau va fi dezvăluit mai devreme sau mai târziu, iar rușinea va rămâne pentru totdeauna în fața colegilor, șefului sau rudelor. În practică, efectul de bumerang a fost dovedit, adică după o lună și jumătate după simulare, persoana se îmbolnăvește de fapt cu ARVI.

Din video puteți învăța cum să provocați diferite boli:

Top