Categorie

Posturi Populare

1 Profilaxie
Bolile pulmonare: clasificarea și primele semne
2 Laringită
După o infecție virală respiratorie acută, ganglionii limfatici în gât au devenit inflamați: ce să fac?
3 Bronșită
tuberculoză
Image
Principal // Profilaxie

Cum să frig?


Mulți elevi și studenți sunt interesați de modul în care se răcește. Uneori nu vrei să mergi la școală atât de mult, dar dacă există un fel de control complex planificat, atunci de două ori. Despre cum puteți obține o răceală, a scris o mulțime de sfaturi. Luați în considerare două căi.

Simulăm o răceală

Adesea, trebuie doar să-i arătați părinților sau medicului simptomele bolii, și asta va fi de ajuns. Cum de a simula o frig?

 1. Pentru a ridica temperatura în următoarele moduri: mâncați cretă sau creion de ardezie. De asemenea, puteți lăsa 5-10 picături de iod pe o felie de pâine sau zahăr și o puteți mânca. Iodul poate picura în apă și poate bea. Ca urmare, temperatura va fi de 37-38 minute. Puteți freca balsamul "Star", piper, usturoi sau sare. Temperatura va crește la 38-39. Băile calde sau schimbările de temperatură vă pot ajuta.
 2. Puteți obține o temperatură ridicată pe un termometru dacă îl încălziți în apă fierbinte (nu prea mult) sau o frecați cu ceva. Asigurați-vă că termometrul nu se încălzește mai mult decât permite scara. Da, și ar trebui să te uiți în funcție de temperatură, dar părinții nu vor crede.
 3. Sneezarea și nasul curgător pot fi cauzate, de asemenea, în mod artificial. Pentru a face acest lucru, periați degetele cu lipici de papetărie, așteptați până când se usucă, apoi frecați și inhalați cu nasul. Stresul poate provoca, de asemenea, ardei dacă este introdus în nas (poate provoca durere, deci nu este nevoie de mult), prin inhalarea detergentului de rufe. Unii sunt ajutați de o frunză de geranium în nas.
 4. Gâtul roșu poate fi obținut dacă mâncați bomboane roșii sau chupa chups.

Cum de a obține o frig real

Dacă doriți să vă îmbolnăviți cu adevărat, amintiți-vă că principalul lucru nu este să-l exagerați, deoarece este ușor să vă îmbolnăviți repede, dar să vă vindecați și să evitați complicațiile este o întrebare complet diferită. metode:

 1. Pentru a obține o răceală rapidă, aveți nevoie de o hipotermie puternică a corpului, de contactul cu bolnavii și de schimbările bruște ale temperaturii. Dacă imunitatea începe să scadă, atunci acest lucru va face posibilă îmbolnăvirea rapidă și permanentă.
 2. Poți bea ceai fierbinte sau lapte, apoi mergi pe vreme rece sau stai într-o forță puternică. Plimbare ușor îmbrăcat, va fi mai bine dacă, de asemenea, transpirați. Potul poate fi obținut prin băutul de ceai de zmeură sau lapte și miere înainte de o plimbare. Puteți face acest lucru: pentru o lungă perioadă de timp într-o baie fierbinte, și apoi sorbiți o băutură rece de apă înghețată.
 3. Pulverizați puternic și beți apă din congelator.
 4. Super cool picioarele. Deci nu vă îmbolnăviți, dar reduceți foarte mult imunitatea. Utilizați orice metodă și faceți imediat rău.
 5. Beți foarte fierbinte, în picioare într-un zăpadă sau în frig.
 6. Petreceți cât mai mult timp cu un prieten bolnav. Lăsați-l să bea din cana, să strănută și să tuse la tine.
 7. Imediat după ceaiul fierbinte, beți apă cu gheață.
 8. Mananca 1-2 burete si inhaleaza aer rece de mai multe ori. Deci, puteți prinde un gât rece.
 9. Foarte rece. Pentru a face acest lucru, trebuie să stai pe balcon pentru o lungă perioadă de timp în rece și rece, în timp ce nu se grăbește să se încălzească. După o baie fierbinte, puteți sta sub un duș rece sau stați într-o pescaj.

Consumul de apă rece, luarea unei băi de duș, aducătoarea cu apă rece, ieșirea pe stradă sau un balcon gol pentru o scurtă perioadă de timp nu are sens. Ajută la întărirea sistemului imunitar. Diferitele metode diferă una de alta în ceea ce privește eficacitatea și siguranța acestora. Dacă aveți imunitate puternică, atunci este posibil să nu funcționeze. Încercând să te îmbolnăvești sau să simulezi o boală, fii extrem de atent și nu te deranja deseori de această activitate! Poți să cauți rău iremediabil sănătății! Este mai bine să mergeți la școală și să obțineți un "doi" decât mai târziu din cauza unei prostii de a suferi pentru o lungă perioadă de timp sau pentru tot restul vieții. Aveți grijă deosebită de cap, plămâni și rinichi, deoarece supraîncălzirea acestora poate duce la consecințe grave.

Cum se simulează o răceală

Situațiile sunt diferite. De exemplu, nu sunteți pregătit pentru controlul fizicii, nu doriți să participați la o întâlnire plictisitoare, trebuie să mergeți urgent undeva. Sau doar vrei să stai pe canapea, fără să faci nimic. Cum să obțineți rapid o răceală acasă? Metodele vor fi, de asemenea, diferite. Fă-ți minte: chiar vrei să te îmbolnăvești? Sau trebuie doar să te simți rău? În fiecare caz, utilizați fondurile proprii pentru a "răci".

Bolnav sau par a fi bolnav?

Deci, să decidem: să-i rănim sau să-i convingem pe alții că sunt bolnavi? În majoritatea cazurilor, răspunsul va fi al doilea: trebuie să-i convingeți pe părinții sau pe superiorii dvs. că sunteți bolnav. Într-adevăr, rareori cineva vrea să-și pună în pericol corpul dacă nu te poți preface că e bolnav!

Acum decideți cât timp aveți nevoie de boală: pentru câteva zile sau o săptămână. Acordați atenție: atunci când începeți să "planificați" boala, să decideți termenii, să studiați simptomele etc., mintea voastră subconștientă începe să se pregătească pentru o boală reală. Este gata să vă sprijini aspirația. Aceasta este o pregătire autogenă definită a conștiinței, care contribuie la gestionarea corpului. Deci, nu fi surprins dacă sunteți într-adevăr bolnav.

Dacă nu se întâmplă acest lucru, există și alte opțiuni. Ce este mai ușor și mai sigur pentru a te îmbolnăvi? Bolile reci, desigur. ARI, ARVI, gripa, dureri în gât și alte boli sunt "câștigate" foarte ușor. Pentru a face acest lucru, doar suficient pentru a supracoate, bate în coada de la clinica, sau doar să ia o plimbare pe metrou în timpul sezonului de gripa. Poți să vorbești cu prietenii sau cunoștințele bolnavilor și cu o răceală pentru tine.

Acesta este un caz extrem. Amintiți-vă, această boală nu este dificil de obținut. Mai greu să-l vindeci. Apropo, tratamentul frigului in timpul sarcinii nu este o sarcina usoara. Prin urmare, într-o poziție interesantă de a simula nu recomand! Între timp, să înveți cum să pară rău, să rămâi sănătos?

Imaginare rece

Aveți un test sau o verificare "de sus" mâine? Încearcă să "iesi". Vă oferim câteva sfaturi despre cum să vă simțiți bolnav. Alegeți cea mai potrivită, în funcție de nivelul de încredere în părinți sau superiori.

Cum de a crește temperatura corpului? Această metodă este cunoscută de mulți: picurăți câteva picături de iod într-o lingură de zahăr. Mancati acest zahar. În câteva ore veți avea o febră - un semn sigur de frig.

Puteți încălzi termometrul. Pentru a face acest lucru, nu utilizați apă foarte fierbinte, o baterie, un bec incandescent sau purtați pur și simplu termometrul pe o țesătură de nap. Nu exagerați: încălziți până la 38-38,5 grade.

Un alt mod de a atinge temperaturi ridicate: frecați-vă arborii cu usturoi sau sare.

Cum să descrii un nas curbat? De asemenea, ușor. Încercați să respirați prin gură, nu prin nas. Iar când vorbim, spuneți cuvintele "prin nas". Acesta este modul în care comunica bolnavii reali.

Cum de a face ochii bolnavi? Tăiați-vă ochii, umeziți ușor genele (dacă nu există apă, puteți să salvați). Pentru ca ochii să devină roșii, folosiți niște iritanți. De exemplu, o picătură de parfum, rimel, etc. Și face o tristă, suferind expresia ochilor. Cu siguranta vei simpatiza.

Cum de a provoca strănut? Pentru a face acest lucru, există unele substanțe care provoacă iritarea mucoasei nazale. Poate fi, de exemplu, piper negru, tutun, praf, chiar și doar o pene etc. După aceste iritante, nu veți scăpa de strănut timp de câteva minute, ochii tăi vor fi roșii, vor curge lacrimi.

Cum de a provoca o tuse? Tusei apare de la iritarea tractului respirator. Ardeți niște materiale polimerice și respirați fumul. Apropo, această metodă poate duce, de asemenea, la o creștere a temperaturii corpului. În caz de intoxicare cu produse de ardere.

Cum de a crea aspectul unei persoane bolnave? Încercați să vă simțiți bolnavă de seară. Pentru aceasta trebuie să descrieți letargia, apatia, starea proastă, refuzul de a mânca, întindeți-vă în mod constant, stârniți, plângeți de o durere de cap etc.

Dacă frigul imaginar "nu a fost rulat", trebuie să vă îmbolnăviți pentru adevărat. De fapt, răceala comună nu este o boală inofensivă. Dacă timpul nu începe tratamentul, pot exista consecințe neplăcute. De exemplu, pneumonie, bronșită etc. De aceea, atunci când apar primele simptome ale bolii, tratamentul trebuie inițiat de urgență.

Oferim câteva modalități de a "obține" o răceală. În lista următoare există opțiuni de iarnă și de vară.

 • Rochie ușor, în afara sezonului. De exemplu, umblați în frig cu adidași și pantaloni subțiri.
 • Plimbare prin desculț desculț. Doar să nu observați trecătorii. În caz contrar, ei vor fi trimiși la un spital de minte.
 • Mergeți prin îngheț cu un cap umed. Deși este destul de periculos: este mai bine să nu glumești cu capul.
 • Luați un duș cu gheață. Desigur, dacă nu sunteți obișnuit cu asta.
 • Vizitați locurile publice. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește incidența maximă din zona dvs.
 • Vizitați prieteni bolnavi. Poți bea după ele din pahar.
 • Aranjați acasă un proiect. Este mai bine dacă înainte de aceasta să transpirați bine sau să faceți o baie fierbinte.
 • Respirați gura în frig. Gâtul meu e dureros.
 • Mănâncă o mulțime de înghețată. Vocea va fi răgușită, dureri în gât.
 • Stați sub aer condiționat. Aceasta este cea mai frecventă cauză a răcelii în birourile înfundate.

Și totuși este mai bine să nu glumești cu sănătatea. La urma urmei, orice boală poate răspunde în viitor la probleme grave. Există multe modalități de a se răci. Faceți-o ușor. Și va fi mult mai dificil de recuperat.

Cum de a lua repede frig și febră într-adevăr

Frigul comun este o afecțiune neplăcută pentru care adulții preferă să fie tratați prompt. Frisoane, febră, durere în gât și nas curbat duc disconfort. Dar, uneori, este necesar să renunțați la muncă sau să renunțați la cuplurile urâte. În mod legal, acest lucru este ușor de făcut dacă primiți un concediu medical. Prin urmare, întrebarea reală este cum să obțineți rapid o răceală.

Simulare de înaltă calitate - o alternativă la boală

Disconfortul unei boli reale, chiar și de casă, va face neplăcut. Cefaleea sau disconfortul în gât provoacă antipatie la orice acțiune. Înainte de a încerca să te îmbolnăvești pentru adevărat, ar trebui să încerci să te simți răcit.

Este suficient ca un medic să vadă anumite simptome pentru al elibera de la școală sau de la locul de muncă. Prin aderarea la aceste sfaturi, puteți simula o răceală:

 1. Febră mare este un indicator care indică faptul că infecția sa stabilizat în organism. Acest lucru se poate realiza în mai multe moduri. Dacă mâncați plumbul dintr-un creion simplu sau o bucată de cretă, puteți obține o creștere a temperaturii de până la 37,5 grade Celsius. Indicatorii de pe termometru vor crește câteva picături de iod pe o bucată de pâine, dar efectul va dura doar 5-7 minute. De asemenea, puteți freca zona axilară cu balsam Asterisk sau cu usturoi. Din această din urmă metodă ar trebui să se abțină de la persoanele cu piele sensibilă, deoarece simularea se poate încheia cu o senzație puternică de arsură.
 2. Roșeața în gât poate fi obținută dacă mâncați o mulțime de bomboane roșii sau chupa chups. Vopseaua prezentă în dulciuri va colora pereții faringelui, arată ca un început de durere în gât.
 3. Straniu rece - poate fi provocat folosind plante acasă. Dacă picurați sucul dintr-o agavă sau lipiți o bucată de frunză de geranium în nas, va apărea un simptom tipic.

Desigur, angajându-se în simulare, nu trebuie să uităm de abilitățile de actorie. Un pic de depresie și cercuri albastre sub ochi (puteți sta toată noaptea pe rețelele sociale sau în spatele jocurilor video) și părinții nu se îndoiesc de plauzibilitatea diagnosticului.

Cum să ajungem acasă la SARS?

Cum de a prinde un frig cu o zi înainte de un examen sau un eveniment responsabil la locul de muncă? Această întrebare este adresată în mod regulat de mii de oameni. Boala este o garanție că puteți rămâne acasă. Diagnosticul ARVI se va face dacă terapeutul sau medicul pediatru detectează următoarele simptome:

 • somnolență și antipatie;
 • nas curbat;
 • vocea slabă și gâtul roșu;
 • stranut sau tuse;
 • dureri de cap;
 • febra mare

Există mai multe moduri de a prinde o răceală într-o zi:

 1. Hipotermia corpului datorită funcționării aparatului de aer condiționat la temperaturi scăzute. Dacă sari puțin sau fugi și apoi intri în camera răcită, poți să te răciți în câteva minute. Desigur, în acest caz, ar trebui să urmați regulile pentru a nu captura pneumonia.
 2. Fiind într-un proiect. Cum de a crea astfel de condiții? Este necesar să deschideți toate ferestrele din apartament și să vă aflați în acest flux haotic de aer. Principalul lucru nu este să te culci în pauză, altfel nu vor exista doar probleme reci, dar și spate.
 3. Ganglionii sensibili infectează angina nu este dificilă. Este necesar să puneți apă în congelator. După răcirea lichidului, se bea într-o gulp. Nu fiecare gât poate rezista la astfel de stres termic. Dacă o durere în gât nu este înfricoșător, atunci puteți bea în siguranță lapte rece - aceasta este o metodă mai eficientă decât apa obișnuită din congelator.
 4. Picioare umede în toamna sau primăvara devreme - o garanție că în ziua următoare temperatura crește. Dacă îți umezi pantofii și umbli în el pe stradă timp de 30-60 de minute, atunci indispoziția va apărea seara. Principalul lucru, venind acasă, nu este să beți ceai fierbinte și să nu încălziți picioarele într-un bazin cu apă caldă. Fetele cu un astfel de experiment ar trebui să fie mai atente - hipotermia picioarelor poate provoca o boală a sistemului urinar. Și aceasta este o problemă serioasă care se poate dezvolta într-o formă cronică.
 5. Hipotermie după duș sau baie. Dacă mergeți cu un cap umed pe stradă, unde temperatura aerului este mai scăzută decât la domiciliu, atunci este asigurată răcirea.
 6. Dulciurile răcoritoare pot provoca o durere în gât. O durere în gât va apărea dacă, după ce ați consumat dulceața, ieșiți și luați cu răceală aerul rece cu gura. După câteva ore, va exista disconfort în gât.

Somn cu o temperatură poate o persoană cu un sistem imunitar slăbit. Un corp puternic nu se va supune unor astfel de provocări. Prin urmare, nu este necesar să așteptați 100% din rezultat.

Cum să te îmbolnăvești în 5 minute?

Boala urgentă nu poate fi luată așa. Dar există modalități de a ajuta la producerea unei răceli în 5-10 minute:

 1. Angina este un gât roșu. Dacă ieșiți și strigați la vârful gurii, puteți provoca vătămări mecanice la nivelul gâtului și la corzile vocale. În câteva ore, chiar și vocea va fi răgușită. Se va preface doar o mică afecțiune și se va plânge la doctor despre dureri de cap și o temperatură de 37 de grade Celsius.
 2. Sărut cu o persoană bolnavă. Trebuie doar să veniți la un prieten de sex opus care are o durere în gât sau ARVI și cereți schimbarea saliva. Va fi mai ușor dacă se stabilește o prietenie cu această persoană, astfel încât după o astfel de acțiune nu va exista o neînțelegere.
 3. Consumul de înghețată pe stradă în timpul iernii este o modalitate sigură de a prinde o durere în gât. Pentru a fi credincios, vă puteți desface jacheta.

Un nas curbat este, de asemenea, un indicator al unei raceli. Este necesar să vă aduceți starea emoțională în depresie pentru a începe să "spargeți" cu nasul și ochii tăi devin roșii nesănătoase. Această metodă este potrivită pentru fete. Pentru persuasivitate, puteți freca nasul cu o cârpă grosieră sau pulover de lână.

Metode eficiente pentru a provoca un nas curbat

Nu este necesar să se îmbolnăvească cu temperatura, astfel încât medicul pediatru să poată obține întârzierea dorită de la vizitarea instituției de învățământ. Este suficient ca un copil să demonstreze un nas curbat, astfel încât este interzis să viziteze locurile publice.

La domiciliu, următoarele metode vor ajuta la provocarea mucusului din nas:

 • alergia la un anumit produs se găsește la fiecare a doua persoană. Dacă un copil are o astfel de reacție la o floare acasă sau la un animal de păr, atunci este suficient să aducem aceste obiecte în nări pentru a provoca un flux de mucus din pasajele nazale. Desigur, este mai bine să nu abuzezi de această metodă, deoarece este un stres extraordinar pentru organism;
 • suc de ardei rosu va ajuta la declanșarea simptomului de rinită. Secreția mucusului va începe imediat, deoarece sucul acestei legume se va depune pe mucoasa pasaje nazale. Metoda poate fi dureroasă. Efectul nu durează mai mult de 30 de minute;
 • Sucul de suc de suc - este necesar să se picure 3-5 picături de suc de plante în fiecare nară. Omul nu numai că va curge nasul, ci și strănutul caracteristic. Chiar și în metrou, oamenii vor începe să se îndepărteze de la un astfel de membru al societății, considerându-l infecțios.

Metodele pot ajuta la obținerea spitalului. Principalul lucru nu este să abuzeze de încrederea unui lucrător în domeniul sănătății și să simuleze activ boala.

Ochii roșii într-o oră

În timpul examinării, medicul acordă întotdeauna atenție ochilor. Roșeața și vânătăile sub ochi sunt întotdeauna un motiv de îngrijorare. Adesea, acest indicator dă o frig în primele etape. Dacă doriți, puteți simula roșeața ochilor pentru a convinge terapeutul sau medicul pediatru că boala este prezentă:

 1. Mentă pastă de dinți sau ulei esențial - aceste produse pot provoca roșeață instantanee a ochilor. Pentru a face acest lucru, împrășați pleoapa inferioară cu unul dintre amestecuri. Principalul lucru este că produsul nu ajunge pe membrana mucoasă, în caz contrar va afecta, chiar puteți provoca vătămări.
 2. Inhalarea tutunului va cauza înroșirea ochilor și strănutul. Acest lucru trebuie făcut înainte de a vizita medicul.
 3. Umflarea sub ochi este ușor de creat cu rimel. Este suficient să frecați puțin cosmetice și aspectul nesănătoresc este oferit. Nu poți folosi umbrele de perle, ei dau un machiaj fals.

Cu o oră înainte de recepție se poate aplica machiaj de mascare. Multe fete maschează cercuri întunecate sub ochi, dar în acest caz este necesar să se facă contrariul.

Ingrijitorul va da pielea o paloare dureroasa. Boala va fi citită în față și, prin urmare, va exista o probabilitate mai mare de a vă spera pentru concediul de boală dorit. A fi bolnav sau nu sunt bolnav?

Simularea rece - eficientă sau nu

Pretindeți că sunteți bolnav este întotdeauna periculos. Este posibil ca astfel de acțiuni, cum ar fi hipotermia specială sau consumarea înghețatei în frig, să ducă la complicații grave. Uneori oamenii nu înțeleg că pot prinde pneumonie și alte boli.

De asemenea, va fi neplăcut dacă se va dezvălui înșelăciunea în cabinetul medicului. Carcasele nenaturale sau iritarea specială a mucoasei nazale pot fi văzute de un specialist cu experiență. În acest caz, va fi o rușine pentru fapta dvs. și în viitor un astfel de pacient va fi tratat cu neîncredere.

Din partea părinților, este în general gresit să forțezi un copil să-și facă frigul. Este mai bine să vină cu altceva sau chiar să explici copilului că este imposibil să eviți problemele, ascunzând în spatele bolilor inventate.

Desigur, toată lumea stabilește dacă să doară sau să nu sufere. În orice caz, metodele de mai sus vă vor ajuta să obțineți o răceală sau o durere în gât. Uneori este suficient să provoacă un nas curbat pentru a sta acasă.

Cum să obțineți repede gripa sau frigul

Desigur, cel puțin o dată în viață, toată lumea sa gândit cum să obțină repede gripa, care sunt cele mai dovedite modalități de răcire? Dacă doriți, puteți obține gripa în 5 minute, cum să faceți acest lucru, citiți articolul.

 1. Porniți aparatul de aer condiționat la temperatura minimă și stați lângă el. Suficient să stați într-o încăpere răcită timp de 20 de minute și o frig severă nu va dura mult timp. În acest fel, puteți câștiga cu ușurință bronșită.
 2. Dacă nu există un aparat de aer condiționat la domiciliu, aranjați o pescaj sau stați sub ventilator timp de 20-30 de minute.
 3. Consumul de lapte rece este una dintre cele mai rapide căi de a provoca dureri în gât și scăderea imunității.
 4. Rochie nu în funcție de vreme, astfel încât să puteți rece.
 5. Dacă plouă afară, treceți prin bălți pentru a vă uda picioarele.
 6. Luați un duș, apoi deschideți fereastra timp de 15-20 de minute.
 7. Așteaptă-te și vorbește cu un om rece, Dacă tuse, strănește lângă tine, vei fi complet infectat. În mijlocul unei epidemii, puteți ajunge la "focarul de infecție" - clinica. Așteptați în linie lângă bolnavi și virușii gripei sau ARVI se vor agăța de tine.
 8. Luați o lovitură de gripa și nu vă faceți griji - de exemplu, deblocați. Deci poți intra în terapie intensivă.
 9. Vara, deschideți ferestrele din mașină și plimbați-vă "cu vântul".
 10. Urcați picioarele goale pe o țiglă sau o țiglă. În plus, răciți vezica urinară și rinichii.
 11. Mestecați o gumă de menta, ieșiți în frig și începeți să respirați în bucăți mari.
 12. Mananca inghetata in iarna in afara sau bea o bautura carbogazoasa.
 13. Mananca mai putin fructe, legume, carne si produse din peste. Proteinele și vitaminele vor înceta să pătrundă în corp, veți începe să se usuce și orice pic de pui vă va prinde de frig. Rețineți că avitaminoza este tratată pentru o lungă perioadă de timp, provoacă tulburări metabolice grave, afectează aspectul, de exemplu, părul începe să cadă.

Cum să prindă o răceală în 5 minute

 • Dacă vă gândiți să obțineți mai repede acasă, atunci următorul mod va rupe chiar și rezistența unei imunități puternice: luați un duș răcoros, astfel încât să înghețe, apoi să stea într-o pescaj sau să ieșiți la balcon pe vreme rece. Pentru a suplimenta efectul, puteți bea și bea un pahar de băutură din frigider.
 • Mâncați o înghețată rapidă și beți-o cu sifon rece.
 • În sezonul rece, organizați o alergare de-a lungul străzii și, după ce transpirați, desfaceți hainele și faceți o plimbare pe jos. Inspirați-vă gura.
 • Iesirea pe balcon timp de 5 minute iarna cu parul umed este un mod sigur de a prinde gripa.
 • În vara pentru a prinde o răceală nu este mai puțin ușor decât în ​​timpul iernii. Treziți-vă mult timp sub razele soarelui, transpirați și apoi intrați în cameră cu un aparat de aer condiționat de lucru. Această metodă a tulburat cele mai dureroase organisme.

Atenție! Modalitățile de îmbolnăvire rapidă a gripei sunt "sfaturi proaste". Urmărirea acestora va duce rapid la boli care pot pune viața în pericol - gripa, bronșita, pneumonia, care pot fi fatale. Aveți grijă de sănătatea și viața voastră!

Cum se obține o răceală cu o temperatură

Pentru a nu se răcească și a nu se îmbolnăvi, trebuie să urmați lista regulilor și sfaturilor existente pe termen lung.

Dar, uneori, este nevoie de un rezultat diferit și apare întrebarea: cum să obțineți o răceală cu o temperatură în mod intenționat?

În acest caz, ar trebui să acționați din contră.

Este important să ne amintim că orice boală este în detrimentul sănătății.

Având o răceală specifică, nu uitați de tratament și nu o amânați mâine. Cu cât este mai mult timp pierdut, cu atât va fi mai greu și mai neașteptat consecințele bolii.

Sfaturi utile despre cum să obțineți repede o temperatură

În cazul planificării unei boli în avans, cu 2-3 zile înainte de momentul dorit, astfel de metode vă vor "ajuta":

 1. Rotiți ușor înainte de a ieși când e vânt și frig.
 2. Puneți pantofi permeabili în timpul ploii și plimbați mult prin bălți. Nu luați o umbrelă - udați.
 3. Așezați-vă pe curenții deschisi și pe suprafețele reci fără a încerca să vă încălziți cu straturi de îmbrăcăminte.
 4. Du-te acasă desculț și fără șosete pe podea rece.
 5. Dacă soarele este în afară și aerul este rece, îmbrăcați-vă foarte cald, faceți o plimbare, transpirați și dezasamblați jacheta - lăsați-o să străpungă cu o briză proaspătă.
 6. Vizitați o rudă bolnavă, colegă, prieten fără mijloace de protecție (mască de tifon, pantofi). Așezați-l lângă el, beți apă din ceașcă, clătiți-vă mâna și apoi zgâriați-vă nasul. Când vii acasă, nu-ți speli mâinile, ci ia un măr sau o felie de pâine cu ei și o mănânci.
 7. Sunați vecinii, prietenii cu o răceală sau tuse și nu aerul de cameră, astfel încât să nu "sperie" virusurile acumulate.
 8. Pentru a spori efectul și a crea condiții favorabile pentru viruși, încălziți complet apartamentul cu aparate electrice. Astfel, uscați aerul și eliminați umezeala dăunătoare pentru viruși.
 9. Pentru a slăbi sistemul imunitar, opriți să mâncați ceapă, usturoi, fructe. Consumați alimente cu conținut scăzut de vitamine și substanțe nutritive, fumați, consumați băuturi alcoolice. Datorită unor astfel de acțiuni, răceala comună nu vă va face să așteptați, iar cu ea va veni un întreg transport de boli, agravat pe fundalul unui sistem imunitar slăbit.

Cum să frig peste noapte cu febră?

Dacă aveți nevoie de o boală rapidă operativă, care dimineața nu vă va permite să ieșiți din pat, puteți urma următoarele "recomandări":

 1. Luați un duș fierbinte, faceți o baie în baie și deschideți ferestrele din apartament, creând o schiță. Trebuie să stai pe ea până se îngheață. Nu exagerați, altfel captați pneumonia.
 2. În cazul în care este rece în afara, umeziți-vă capul și, cu părul umed, mergeți la o plimbare sau respirați aer curat la balcon. Aveți grijă de frig și îngheț. O astfel de "procedură" este plină de meningită și alte consecințe serioase care pun viața în pericol.
 3. După efort fizic crescut, transpirații bune, faceți jogging în îmbrăcăminte umedă sau subțire.
 4. Pentru tuse și roșeață a gâtului, beți ceai fierbinte, apoi cubulețe de gheață, mâncați înghețată. Principalul lucru nu este să exagerăm și să nu aducem cazul la o durere în gât, cu consecințe cronice sub formă de faringită. Puteți, de asemenea, să fumați în mod corespunzător sau să respirați fum din frunzele arse, ceea ce poate duce la intoxicație a corpului, greață, vărsături.
 5. Așezați-vă sub fluxul rece de aer din aparatul de aer condiționat, savurând ceva rece. Puteți mânca câteva bomboane agresive de menta sau mestecați guma de mentol.
 6. Țineți picioarele într-o baie rece până când îngheață. Această metodă va cauza toate simptomele unei răceli: gât roșu, nas curbat, febră. Există, de asemenea, posibilitatea de pneumonie și dureri de gât.

Cum să obțineți repede gripa acasă?

În primul rând trebuie să știți că gripa este o infecție virală care nu apare în organism de la hipotermie sau orice alte acțiuni speciale.

Vă puteți îmbolnăvi în perioada de primăvară-primăvară, favorabilă dezvoltării și răspândirii virușilor, în timpul epidemiilor, de la o persoană bolnavă.

Influența este transmisă prin picăturile de aer și prin contact.

Prin urmare, dacă vă puneți întrebarea cum să obțineți gripa la domiciliu, un vecin sau un prieten infectat va veni la salvare (în cazul în care febra mare îi permite să o facă).

Îl puteți vizita singur: stați alături de el; respirați profund cu aerul saturat de viruși în camera lui; atunci când plecați, să vă sărutați la revedere pentru a asigura rezultatul.

Locurile de congestie în masă a oamenilor vor ajuta, de asemenea, să găsească un virus. Faceți o plimbare într-un transport public aglomerat, stați pe linia clinică, mergeți la piață, la supermarket sau la cinema în timpul unui focar de boală. Nu uitați în timp ce respirați adânc, puteți deschide gura.

Cum să te îmbolnăvești în vară?

Ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie de o răceală vară?

Nimic nu este mai ușor!

În vremea caldă, este ușor să aranjați o scădere a temperaturii, care va asigura eșecul oricărui organism.

 1. După o plimbare fierbinte la soare, beți o apă minerală rece, mâncați înghețată, faceți o baie într-un râu rece, un izvor.
 2. Puteți merge pentru o alergare și să luați un duș cu gheață.
 3. Cel mai bun "prieten" în cazul rece este aerul condiționat. Răciți bine sub el, apoi mergeți pe o stradă fierbinte, încălziți-vă bine și reveniți din nou la camera răcită. Faceți acest lucru de mai multe ori.
 4. Dacă aveți o mașină, conduceți-o cu ferestrele larg deschise, creând curenți în cabină.
 5. Lăsați în iazul local starea buzelor și degetelor "albastre".

Imaginar bolnav

Toate aceste metode reprezintă o amenințare pentru sănătate și viață.

Dar sunt momente când "trebuie să te îmbolnăvești", dar nu vrei să fii bolnav. Este necesar doar să-i convingi pe alții despre boala lor.

În acest scop, mirosul de ardei și strănut pe sănătate, prefigurează o răceală!

În plus, vor începe ochii apoși, ca și la un pacient. Nu numai că este imposibil să te îmbolnăvesti de piper, ci și de a preveni diferite boli respiratorii.

Înainte de măsurarea temperaturii, frecați moderat axile, sare, muștar sau Asterisk balsam. Gradul va crește cu 1-2 unități. Sub mâinile pe pielea delicată vor apărea arsuri și iritații. Cu același scop, țineți termometrul peste baterie sau frecați-l de haine. Uită-te în timp ce mărturia lui este ușor de exagerat. Pentru roșeața gâtului înainte de inspecție, puteți mânca bomboane colorate luminos. Principalul lucru nu este să uitați să vă spălați limba.

Nu folosiți metode cum ar fi consumul de zahăr cu o picătură de iod, mănâncă ardezie etc. Fără glume, ele pot să vă aducă la resuscitare!

Pro și contra

Nu contează motivul care impinge victima sub formă de sănătate.

Orice boală - stres pentru organism, nu uitați de el.

Tratamentul este, în orice caz, necesar, iar aceasta este o pierdere a efortului, a timpului și a costurilor financiare.

În procesul de creare a bolii, trebuie să aveți grijă să nu exagerați. Nimeni nu știe cum organismul va reacționa la astfel de experimente, cum va purta boala.

Vor fi "jocurile la pacient" forme cronice ale bolii? Se vor transforma în boli mai grave?

O stare lentă, cefalee, nas înfundat, febră și alte simptome ale bolii sunt puțin probabil să vă ofere ocazia de a vă relaxa și de a vă relaxa de la munca de zi cu zi.

Și boala poate duce la consecințe imprevizibile.

Fiți atenți și nu vă testați imunitatea pentru putere.

Cum să frig

Cum să te îmbolnăvești repede acasă

Scriu despre cum să simulezi o boală sau cum să te îmbolnăvești pentru adevărat. Sper că aceste sfaturi vă vor ajuta să vă rezolvați problemele și nu veți încerca să provocați o boală reală.

Cuprins:

Sper că veți evita aceste sfaturi și nu vă veți îmbolnăvi niciodată.

Cum se îmbolnăvesc și nu merg la școală

Simptomele bolii sunt în principal semne ale modului în care imunitatea combate infecția. Imunitatea este de obicei activată numai 3-4 zile după infecție în organism. Prin urmare, dacă doriți să vă îmbolnăviți repede acasă, ar trebui să simulați mai bine boala.

Cum să vă îmbolnăviți când părinții sunt acasă, astfel încât mama să creadă

 1. Începeți simularea cât mai curând posibil. Cu cât pretinzi mai mult, cu atât mai repede vă vor crede părinții.
  • Este mai bine să începeți să vă plângeți de indispoziție (cefalee, durere abdominală, senzație de rău) cu o zi înainte. Timpul perfect este după prânz. Cel mai târziu la ora 18:30
  • Simulați numai simptomele pe care le știți. Ai fost bolnav înainte? Recent, cineva de la rudele tale? Aceste simptome și simulează
  • Primul semn de febră sau frig este obrajii roz. Puneți-vă pe obraji sau frecați-le
  • Trebuie să te uiți obosit, trist
 2. Nu mai face ceea ce iti place. Aceasta este o necesitate! De exemplu, dacă refuzați să jucați pe un computer, părinții dvs. vor crede imediat că sunteți bolnav.
  • Asigurați-vă că ați lăsat cel puțin niște alimente pe farfurie. Arătați că nu aveți poftă de mâncare și că nu veți mânca nici măcar cea mai preferată felie de mâncare
  • Refuzați să vă întâlniți cu prietenii sau să mergeți
  • Renunțați la jocuri de televiziune sau pe computer
  • Stai jos, arată că ești foarte obosit
 3. Începe să-ți faci temele, dar nu termină. Prin aceasta, arăți că într-adevăr vrei să studiezi, dar nu poți din cauza bolii.
 4. Du-te la culcare mai devreme decât de obicei. Acest lucru îi va pune pe părinți în gardă și vor începe să fie îngrijorați.
  • Nu vă spălați dinții și nu vă pregătiți pentru pat, du-te și du-te în pat
  • Ar fi mai bine să adormi îmbrăcați într-un pat sau chiar la masă.
 5. Treziți-vă în mijlocul nopții. Trezește-ți părinții și spune-le că nu te simți bine. Aveți stomac și dureri de cap.
  • Simulați vărsăturile, cel puțin puțin. Du-te la toaletă și împingeți două degete în gură, mai aproape de gât pentru a provoca un reflex gag
  • Trageți capul inferior al pleoapei în jos și țineți-l într-o astfel de poziție, până când lacrimile apar în ochi.
  • Nu uitați să frecați fața, în special obrajii, astfel încât acestea să fie roșii
  • Te poți preface că tuse, dar e periculos. Dacă vă prefaceți că tuse, ar trebui să se facă foarte, foarte regulat, dar nu foarte mult
 6. Nu te mai culca până dimineața. Apoi, dimineața, veți avea un ochi bolnav - pungi sub ochi, dureri de cap, ochi umezi adormiți.
 7. Nu vă cereți părinților să vă lase acasă până la ultima! Încercați să le aduceți la acest gând. Este necesar ca părinții înșiși să vă ofere să rămâneți acasă.

Cum să te îmbolnăvești în 5 minute dacă părinții sunt acasă și nu merg la școală

Niciuna dintre bolile cunoscute nu se manifestă atât de repede în cinci minute. Prin urmare, este mai bine să simulați nu o boală, ci o vătămare. Atunci mama ta va crede mai mult și te va lăsa acasă, fără a te lăsa să mergi la școală.

Este mai ușor și mai ușor să simulezi două tipuri de răniri:

Pentru a simula entorsa gleznei, aveți nevoie de:

 1. Asigură-te că părinții tăi nu te văd.
 2. Mimică căderea. Amintiți-vă - piciorul sa răsucite, piciorul s-a ridicat și ligamentele laterale s-au întins. Asigurați-vă că plângeți și cădeți la podea.
 3. Amintiți-vă - acum piciorul din gleznă vă doare mult. Nu poți sta pe el și nu poți merge deloc.
 4. Fiecare pas pe care îl luați trebuie să fie dureros.
 5. Arătați lacrimile. Trageți ușor pleoapa inferioară și mențineți-o în această poziție - vor apărea lacrimi.
 6. Întinderea ușoară nu are semne vizuale, piciorul pare sănătos. Stretchizarea medie este însoțită de roșeață. Și numai la picior grav se umflă. Nu este nevoie să simulați un grad sever - este tratat de un chirurg ortoped. Iar medicul va determina imediat ceea ce simulezi.
 7. Puteți freca glezna tot timpul, astfel încât să apară roșu. Dar fă-o doar ca mama să nu vadă. La urma urmei, cu acest picior de întindere doare foarte mult, este imposibil de atins.
 8. Asigurați-vă că foarte limp și nu pas pe "piciorul rănit".
 9. Fiecare mișcare ar trebui să fie însoțită de o ușoară suspinație, un suspine sau altă manifestare a durerii.
 10. Arata-ti ca te doare - renunti la lucruri preferate. De exemplu, stați pe pat și nu stați la calculator. Acesta va fi cel mai puternic argument pentru părinți.

Pentru a simula un antet trebuie să:

 1. Asigurați-vă că părinții nu vă văd.
 2. Pretindeți că ați căzut sau ați lovit capul pe ușă
 3. Cădea sau stai pe podea
 4. plânge
 5. Acum sunteți amețit și aveți o durere de cap.
 6. Nu uitați exact unde ați "lovit"
 7. Imagistica vărsături sau greață
 8. Refuză să mănânce
 9. Gândește-te și nu fă nimic. Nici un computer sau prieteni, altfel părinții mei vor înțelege
 10. Nu va fie teama daca sunteti dus la un medic. Foarte același lucru - aveți o durere de cap și vă simțiți amețit, vă simțiți rău și chiar doriți să vă culcați. Cel mai probabil, medicul va spune că aveți o ușoară contuzie și trebuie să stați în pat pentru câteva zile.

Cum se îmbolnăvesc noaptea dacă părinții sunt acasă

Cea mai ușoară cale este să stai toată noaptea până dimineața. Apoi, veți avea apariția unei persoane în mod clar bolnav și somnoros și nu va trebui să vă prefaceți nimic. Chiar dacă părinții vă trimit la școală, plângeți imediat profesorului despre disconfort și cereți un medic / asistent medical. Când medicul vă privește, va vedea simptome incomprehensibile și vă va trimite acasă. Un medic sau o asistentă medicală pur și simplu nu dorește să-și asume responsabilitatea.

Cum să te îmbolnăvești să te duci sau să mergi la spital

Cea mai ușoară și cea mai sigură cale de a ajunge la spital este să provocați diaree severă (diaree). Diareea este un simptom al multor boli infecțioase grave. Dar amintiți - diareea ar trebui să fie foarte puternică, lipsită de sens și frecventă. Trebuie să spuneți tuturor că nu ați mâncat nimic neobișnuit, că dimensiunea de servire a fost, de asemenea, normală, dar dintr-o dată ați început să aveți diaree severă și frecventă. Nu uitați să beți mult lichid. În caz contrar, veți cauza deshidratare și vă veți provoca vătămări grave.

Dacă, în ciuda diareei severe, părinții te trimit la școală, nu-ți fie frică. Există pentru a simula diareea chiar mai ușor. Ieșiți profesorul de mai multe ori la rând la toaletă. Plângi de indispoziția puternică - te simți rău, dureri de stomac, vrei întotdeauna să mergi la toaletă. Un profesor sau medic de școală nu va dori să-și asume responsabilitatea și vă va trimite acasă sau vă apela o ambulanță și vă va trimite la spital.

Cum să vă îmbolnăviți în 1 oră - cum să provocați diaree sau diaree:

 • Mâncați o mulțime de alimente bogate în fibre - fructe, legume și verdețuri.
 • Mănâncă o mulțime de fructe citrice - mandarine, portocale, grapefruit
 • Mănâncă o mulțime de prune
 • Beți ulei de măsline, floarea soarelui sau de in
 • Beți sau mâncați cât mai multe produse lactate fermentate posibil - iaurt, kefir, ryazhenok
 • Luați un laxativ, dar nu exagerați.

Cum sa te imbolnavesti de temperatura, cum sa cresti temperatura corpului

Febră mare este considerată cel mai sigur simptom al bolii, deci este cel mai bine să o imităm.

Cum să vă îmbolnăviți cu o temperatură de 38 de grade - temperatură ridicată falsă

Luați un prosop și înmuiați-l cu apă fierbinte. Aplicați un prosop pe frunte timp de 1 minut. Apoi, arătați-vă părinților dvs. și plângeți-vă de căldură. Fruntea ta va deveni ușor roșie și fierbinte. Nu uitați să vă asigurați că fruntea dumneavoastră este uscată, altfel ei vor înțelege că vă inserează.

Imitarea temperaturii ridicate a corpului

Sub cămașă, puneți lucruri care nu lasă căldura. Poate fi:

 • Îmbrăcăminte din lână
 • Noptieră din nylon
 • Lingerie de mătase grosieră

Gândește-te cu el în pat sub coperți și stai puțin 30 de minute. Atunci poți să te duci la părinții tăi și să te plângi de temperatura ridicată.

Cum să vă îmbolnăviți cu temperatură - mâncați alimente care ridică temperatura

Cea mai ușoară modalitate de a crește temperatura corpului, dacă beți sau mâncați alimente fierbinți. Poate fi supa, ceaiul, terciul. De asemenea, toate tipurile de ardei iute, cum ar fi chili, tabasco și jalapeno, ridică temperatura. Mănâncă mai multe alimente picante și fierbinți, iar temperatura corpului va crește.

Temperatura corpului depinde de măsura în care este măsurată

 • Temperatura din gură este cu un grad mai mare decât axila.
 • Temperatura din rect este cu două grade mai mare decât sub braț

Cum să te îmbolnăvești

Apoi, scriu despre cum să obțineți o adevărată boală. Încercați să evitați tot ce este enumerat mai jos, pentru a nu se îmbolnăvi.

Cum să pierzi vocea

Pentru a-ți pierde vocea, trebuie să ierți corzile vocale. Acest lucru se poate face în mai multe moduri:

 • Lansați lung, cântă. Dacă nu vrei să fi auzit, poți să țipi în pernă. Poți să te grăbești mai repede dacă iei note mici, cântă cu bas
 • Vorbește lung într-o șoaptă. Ștergeți de câteva ori timp de 20 de minute, faceți pauze de aproximativ 5 minute. După câteva ore de astfel de exerciții, vocea ta va dispărea complet. Pentru a șopti, trebuie să sigilați corzile vocale, iar acest lucru duce și la tensiunea lor. Doar nu beți nimic până nu vă pierdeți vocea.
 • Pentru a irita corzile vocale și răgușit, puteți, de asemenea, dacă vă aluneca cu ceva acru - suc de portocale, soluție de acid acetic sau suc de lamaie. Pentru a evita rănirea gravă, nu se toarnă mai mult de ¼ oțet sau suc de lămâie într-un pahar.

Cum de a obține o răceală, rapid, fără a pleca de acasă

Coldurile sunt numite frecvent rinita - inflamația mucoasei nazale. Rece sunt cauzate de germeni care deja trăiesc pe membranele noastre mucoase, astfel încât nu este nevoie să contactați cu pacientul pentru a prinde o răceală.

Cum să obțineți o răceală timp de o săptămână:

 1. Rotiți încălzitorul și stați într-o cameră caldă
 2. Nu aer în cameră, încercați să păstrați aerul cât mai uscat și mai cald posibil.
 3. Nu beți băuturi, inclusiv apă.
 4. Stai acasă, nu ieși
 5. Deplasați cât mai puțin posibil
 6. Încercați să vă încălziți și să transpirați cât mai mult posibil.
 7. Ieșiți în aer rece sau luați un duș rece
 8. Se răcește rece
 9. Mint și nu face nimic

Cum să obțineți repede gât

Boala gâtului este o boală infecțioasă acută cu inflamație locală a gâtului. Deseori începe după o răceală, ca o complicație. Tratamentul este lung, dificil și neplăcut. Prin urmare, nu luați angina pentru a nu merge la școală.

Pentru a obține angina aveți nevoie de:

 • Nu vă spălați dinții
 • Nu tratați cariile dentare, rănile la nivelul gurii
 • Nu vindecă rinita în toate manifestările ei.
 • Comunică strâns cu cei care au deja amigdalită

Cum să vă bolnav ARVI

ARVI este o infecție virală respiratorie acută. Așa numite toate bolile cauzate de un virus care a lovit tractul respirator. În consecință, singura modalitate de a obține SARS este de a prinde un virus de la cineva deja bolnav. Uneori virusul este transmis oamenilor de la animale, astfel încât cei care lucrează cu animalele de multe ori nu își spală mâinile și nu respectă regulile de igienă.

Pentru a obține ARVI bolnav aveți nevoie de:

 • Să fiți mai des în locuri publice, mai ales în transportul public
 • Nu vă spălați mâinile și nu respectați alte norme de igienă.
 • Nu evitați contactul strâns cu bolnavii.
 • Nu purtați bandaj de tifon.
 • Mai dormi și mânca mai rău
 • Adesea se află în zone neventilate
 • Mananca cat mai putine vitamine posibil.

Cum să obțineți pneumonie

Pneumonie sau pneumonie este o boală mortală și periculoasă. În unele cazuri, pacientul poate muri în doar câteva zile, chiar și fără simptome puternice. În cazul pneumoniei, alveolele (organul mic din plămâni prin care respirăm) sunt umplute cu lichid și persoana sufocă.

Pentru a obține pneumonie aveți nevoie de:

 • Mutați o răceală sau ORVI
 • Nu vindecă frig
 • Fumați cât mai mult posibil
 • Nu tratați boala cronică pulmonară

Cum să obțineți varicela

Varicela sau varicela este o boală virală. Prin urmare, singura modalitate de a obține varicela este de a prinde un virus de la o persoană care este deja bolnavă. Majoritatea persoanelor au fost vaccinate (vaccinate) împotriva varicelei. Prin urmare, nu se pot îmbolnăvi, chiar dacă sunt foarte strâns în contact cu purtătorii virusului. O persoană care a avut deja varicelă a primit imunitate la virus. Prin urmare, reluarea bolii este aproape imposibilă.

Pentru a obține varicela aveți nevoie de:

 • Nu te vaccina
 • Nu provoca varicela înainte
 • Contactul cu pacienții
 • Nu respectați regulile generale de igienă

Cum să obțineți anorexie

Anorexia este o lipsă totală de apetit. Cel mai adesea este o tulburare mentală. Prin urmare, cel mai simplu mod de a obține o anorexie este să fii nebun. În alte cazuri, pierderea apetitului este asociată cu boli sau factori externi.

Pentru a obține anorexia aveți nevoie de:

 • Sub rezerva radiațiilor puternice
 • Pentru otrăvire
 • Ia droguri
 • Sunt bolnavi de SIDA, tuberculoză, boală Crohn, hepatită sau cancer
 • Nu mâncați alimente care conțin zinc.
 • Nu beți lichide mult timp.
 • Luați prea multă vitamină D

Cum se obține otita

Otita este o inflamație puternică a urechii, cauzată de obicei de o infecție bacteriană. Poate fi însoțită de dureri foarte severe. Tratamentul poate fi lung și neplăcut.

Pentru a obține otita este necesar:

 • Tuturați, strănutați și suflați nasul și nu tratați frigul
 • Când tuse și strănut, încercați să obțineți mucus în canalul urechii. De exemplu, acoperiți bine nasul și gura
 • Nu vă spălați mâinile
 • Nu vă spălați urechile
 • Zgâriați-vă urechile adesea cu mâini murdare

Cum să te îmbolnăvești? Ce să nu faci

Oricare ar fi motivul pentru care vă interesează boala, amintiți-vă, este întotdeauna mai bine să simulați boala și să nu vă îmbolnăviți cu adevărat. Nu faceți următoarele:

 1. Nu luați medicamente pentru a vă îmbolnăvi. S-ar putea să vă confundați cu o doză și să vă provocați o vătămare gravă sau să muriți.
 2. Nu te răni pe tine însuți. Trauma poate fi întotdeauna simulată fără durere reală.
 3. Nu mâncați și nu beți alimente rasfatate. Diareea este mai ușor de apelat, consumând un pahar de ulei de floarea-soarelui
 4. Nu mâncați și nu beți ceea ce nu este destinat pentru aceasta. Puteți provoca vătămări grave sau otrăviri grave. Apoi, veți regreta toată viața despre aceste acțiuni.

Este mai bine să prefaciți boala și să nu vă îmbolnăviți niciodată

Acum știi ce să nu faci pentru a fi mereu sănătos.

Înregistrări recente

Toate drepturile rezervate Contactați-ne Scrieți

Cum să frig?

Mulți elevi și studenți sunt interesați de modul în care se răcește. Uneori nu vrei să mergi la școală atât de mult, dar dacă există un fel de control complex planificat, atunci de două ori. Despre cum puteți obține o răceală, a scris o mulțime de sfaturi. Luați în considerare două căi.

Simulăm o răceală

Adesea, trebuie doar să-i arătați părinților sau medicului simptomele bolii, și asta va fi de ajuns. Cum de a simula o frig?

 1. Pentru a ridica temperatura în următoarele moduri: mâncați cretă sau creion de ardezie. De asemenea, puteți lăsa 5-10 picături de iod pe o felie de pâine sau zahăr și o puteți mânca. Iodul poate picura în apă și poate bea. Ca urmare, temperatura va fi de câteva minute. Puteți freca balsamul "Star", piper, usturoi sau sare. Temperatura va crește la 38-39. Băile calde sau schimbările de temperatură vă pot ajuta.
 2. Puteți obține o temperatură ridicată pe un termometru dacă îl încălziți în apă fierbinte (nu prea mult) sau o frecați cu ceva. Asigurați-vă că termometrul nu se încălzește mai mult decât permite scara. Da, și ar trebui să te uiți în funcție de temperatură, dar părinții nu vor crede.
 3. Sneezarea și nasul curgător pot fi cauzate, de asemenea, în mod artificial. Pentru a face acest lucru, periați degetele cu lipici de papetărie, așteptați până când se usucă, apoi frecați și inhalați cu nasul. Stresul poate provoca, de asemenea, ardei dacă este introdus în nas (poate provoca durere, deci nu este nevoie de mult), prin inhalarea detergentului de rufe. Unii sunt ajutați de o frunză de geranium în nas.
 4. Gâtul roșu poate fi obținut dacă mâncați bomboane roșii sau chupa chups.

Cum de a obține o frig real

Dacă doriți să vă îmbolnăviți cu adevărat, amintiți-vă că principalul lucru nu este să-l exagerați, deoarece este ușor să vă îmbolnăviți repede, dar să vă vindecați și să evitați complicațiile este o întrebare complet diferită. metode:

 1. Pentru a obține o răceală rapidă, aveți nevoie de o hipotermie puternică a corpului, de contactul cu bolnavii și de schimbările bruște ale temperaturii. Dacă imunitatea începe să scadă, atunci acest lucru va face posibilă îmbolnăvirea rapidă și permanentă.
 2. Poți bea ceai fierbinte sau lapte, apoi mergi pe vreme rece sau stai într-o forță puternică. Plimbare ușor îmbrăcat, va fi mai bine dacă, de asemenea, transpirați. Potul poate fi obținut prin băutul de ceai de zmeură sau lapte și miere înainte de o plimbare. Puteți face acest lucru: pentru o lungă perioadă de timp într-o baie fierbinte, și apoi sorbiți o băutură rece de apă înghețată.
 3. Pulverizați puternic și beți apă din congelator.
 4. Super cool picioarele. Deci nu vă îmbolnăviți, dar reduceți foarte mult imunitatea. Utilizați orice metodă și faceți imediat rău.
 5. Beți foarte fierbinte, în picioare într-un zăpadă sau în frig.
 6. Petreceți cât mai mult timp cu un prieten bolnav. Lăsați-l să bea din cana, să strănută și să tuse la tine.
 7. Imediat după ceaiul fierbinte, beți apă cu gheață.
 8. Mananca 1-2 burete si inhaleaza aer rece de mai multe ori. Deci, puteți prinde un gât rece.
 9. Foarte rece. Pentru a face acest lucru, trebuie să stai pe balcon pentru o lungă perioadă de timp în rece și rece, în timp ce nu se grăbește să se încălzească. După o baie fierbinte, puteți sta sub un duș rece sau stați într-o pescaj.

Consumul de apă rece, luarea unei băi de duș, aducătoarea cu apă rece, ieșirea pe stradă sau un balcon gol pentru o scurtă perioadă de timp nu are sens. Ajută la întărirea sistemului imunitar. Diferitele metode diferă una de alta în ceea ce privește eficacitatea și siguranța acestora. Dacă aveți imunitate puternică, atunci este posibil să nu funcționeze. Încercând să te îmbolnăvești sau să simulezi o boală, fii extrem de atent și nu te deranja deseori de această activitate! Poți să cauți rău iremediabil sănătății! Este mai bine să mergeți la școală și să obțineți un "doi" decât mai târziu din cauza unei prostii de a suferi pentru o lungă perioadă de timp sau pentru tot restul vieții. Aveți grijă deosebită de cap, plămâni și rinichi, deoarece supraîncălzirea acestora poate duce la consecințe grave.

Cum puteți obține o răceală pentru a nu merge la serviciu sau la școală?

Vrei să știi cum să te răciți repede? Poți să te răciți acasă. Pentru a face acest lucru, vă recomandăm să studiați cu atenție "sfaturile noastre utile". Doar nu uitați că boala rece pe care ați avut nevoie la un moment dat (de exemplu, pentru a sări peste examene), ar trebui să începeți imediat să vă vindecați, pentru a nu vă dăuna corpului.

Cum de a obține o frig rapid? (Sfat rău)

1. Umeziți-vă capul, nu vă uscați părul și mergeți imediat la plimbare. Dacă e răcoroasă afară, ți se garantează o răceală. Amintiți-vă, de asemenea, că pe vreme rece, o astfel de plimbare poate avea ca rezultat apariția inflamației mucoasei creierului, care reprezintă un pericol grav pentru voi.

2. Vreți să obțineți o tuse puternică? În acest caz, aprindeți un obiect din plastic în cameră, apoi inhalați produsele de ardere. Ca urmare a otrăvirii cu substanțe gazoase (produse de ardere a materialelor polimerice), este posibilă o creștere a temperaturii corpului, precum și apariția unei tuse puternice.

3. Exercițiu, calitatea transpirației. După aceea, în haine ușoare, mergeți la o plimbare cu aer curat.

4. Luați o baie fierbinte, apoi uita-te în halat de baie de pe balcon.

5. Pentru dureri în gât puternic, puteți mânca înghețată, apoi mestecați guma cu mentol și mâncați din nou o porție de înghețată.

6. Pentru o creștere accentuată a temperaturii, pur și simplu puteți aduce termometrul la baterie, dar nu exagerați, deoarece în cazul unei temperaturi de 40 de grade este posibil spitalizarea. Dacă măsurați temperatura în cabinetul medicului, puteți freca vârful termometrului de haine pentru un minut fără nici un indiciu - și veți primi o plimbare pentru un motiv bun! Doar o faceți cu atenție, pentru a nu rupe termometrul.

7. Cauza unei friguri poate fi un curent comun.

Chiar și în acele situații în care trebuie să fiți acasă de ceva timp, este mai bine să căutați alte metode decât să vă puneți corpul într-un risc grav, încercând prin orice mijloace să provocați apariția unei răceli, pentru că este periculos să glumiți cu sănătatea.

Cum se răcește vara?

Se pare că puteți obține o frig în timpul verii, pentru că este cald afară! Desigur, este vara că frigul vine necorespunzător. Soarele cald, briza ușoară este chemată la plajă și sunteți forțat să stați în pat, deoarece aveți o tuse reală, un nas curbat.

Medicii sunt absolut siguri că răcelile din perioada de vară sunt mult mai complicate, mai mult decât în ​​timpul iernii.

La urma urmei, în perioada de iarnă, simțind primele semne ale dezvoltării răcelii, o persoană încearcă să scape de ele mai degrabă, ia măsuri preventive, protejând corpul de răceli, dar în timpul verii vigilența noastră la răceli este redusă semnificativ. Ca urmare, timpul prețios este pierdut, iar tratamentul răcelii este întârziat.

Cum se răcește vara? De ce este posibil acest fenomen? În vara, oamenii uită că picăturile de temperatură, de exemplu, după soare în soarele cald, mănâncă înghețată, merg imediat la înot și temperatura apei este clar diferită de temperatura soarelui direct. Ca urmare, corpul devine supracoalind, puteți simți semne de răceală. Există, de asemenea, un risc ridicat de răceală în situațiile în care, după scăldat, vă întoarceți într-o cameră cu un aparat de aer condiționat, când vă aflați într-o mașină cu ferestrele deschise. Nu dormiți noaptea cu ferestre deschise și fanii aerului de lucru, deoarece provoacă o proiecție în cameră - un mesager credincios și un aliat de răceală.

Sfaturi pentru prevenirea răcelii în timpul verii

 • Nu se recomandă setarea temperaturii aerului în cameră sub 21 de grade Celsius;
 • Temperatura aerului din cameră nu trebuie să difere cu mai mult de 5-6 grade față de temperatura exterioară;
 • Pentru prevenție, trebuie să consumați o cantitate mare de legume și fructe;
 • Nu abuza de băuturi reci, înghețată;
 • Controlați numărul de băi de soare, durata lor (supradozajul duce la arsuri);
 • Utilizați protecția de la lumina directă a soarelui pe piele;
 • Bea la temperatura camerei;
 • În timpul vacanței în țări cu climat cald, nu uitați de prudență. Organismul, intrat într-un mediu neobișnuit pentru el, poate fi slăbit de efectele bacteriilor patogene;
 • Nu puteți să permiteți uscarea membranelor mucoase, să încercați să beți multe lichide, să utilizați picături hidratante în nas;
 • Când vă spălați mâinile, folosiți șervețele de dezinfectare umede;
 • Nu comunicați cu bolile infecțioase infectate, utilizați cantități mari de acid ascorbic;
 • Îmbogățiți dieta cu verdețuri proaspete, legume și fructe de sezon;
 • Încercați să obțineți suficient somn, odihnă;
 • Luați măsuri pentru a preveni imunitatea propriului corp.

Precauții sau cum să preveniți răcelile în timpul verii?

Deci, este o zi caldă de vară în afara, prin urmare, aveți nevoie nu numai să vă bucurați la apariția căldurii, ci și să fiți atenți la ea. Nu puteți bea băuturi reci într-o zi fierbinte, deoarece acestea pot provoca dezvoltarea de procese inflamatorii în gât. După hipotermie, membrana mucoasă nu va fi capabilă să reziste la penetrarea bacteriilor și a virușilor în organism, astfel încât mucoasa răspunde la toți stimulii externi:

Cât de des te răcești vara?

Este suficient să folosiți înghețată (în cantități mari) în băuturile calde sau reci, pentru a avea o durere în gât, precum și o durere de cap. Din cauza fluidului rece, atinge palatul superior, ca rezultat al vaselor cerebrale va fi testata o gramada de sange de sange, se va produce o expansiune care provoaca dureri de cap severe. Pentru a reduce durerea de cap suficient pentru a bea ceai cald.

Nu uitați că pentru a proteja organismul împotriva infecțiilor virale, chiar și în vară, o persoană trebuie să fie imună. Există o legătură directă între nutriție și imunitate. Manancând o cantitate semnificativă de vitamine și minerale care se găsesc în fructe și legume (în vara este mult mai ușor să le găsești decât în ​​timpul iernii), apărarea organismului împotriva atacului infecțiilor virale este semnificativ crescută.

Răspunzând la întrebarea cum puteți obține repede o răceală, se poate observa că cea mai frecventă cauză a răcelii este stresul. Datorită suprasolicitării constante a corpului cauzată de necesitate, într-o zi corpul nu rezistă atacului de bacterii patogene și apar bolile catarre virale. Mulți, în ciuda temperaturii înalte, a nasului sever, a gâtului înrădăcinat, se întorc la locul lor de muncă, punându-și astfel sănătatea la un risc ridicat. Medicii sunt convinși că varianta obișnuită a dezvoltării infecțiilor virale este asociată cu hipotermia. Corpul unei persoane sănătoase conține o cantitate semnificativă de bacterii patogene diferite, în cazul hipotermiei, adică o situație stresantă, este posibilă trezirea activității unor astfel de bacterii.

SARS poate fi "adus" de la un autobuz obișnuit, chiar și în timpul verii.

Nou pe site

Cum se trateaza otita media?

Otita este un proces inflamator care este localizat in ureche. Se obișnuiește să se facă distincția.

Congestie nazală la un copil

Problema unui nas înfundat este familiară aproape tuturor. Bineînțeles, boala nu este periculoasă.

Rhinoscopia nasului

Rhinoscopia este o metodă tradițională pentru studierea cavității nazale. Studiul se desfășoară la.

Ce poate fi insarcinata cu o raceala?

În cele mai multe cazuri, diferitele răceli sunt exacerbate în toamnă și.

Dolphin pentru clătirea nasului

Mulți otolaringologi recomanda utilizarea Dolphin - un medicament foarte eficient pentru sinuzită.

Otită purulentă

Otita este o inflamare a urechii. Această boală este în multe simptome.

Ceai de ghimbir pentru răceli

Eficacitatea ghimbirului în tratamentul diferitelor boli este cunoscută mult timp. Ginger.

Cum se obține o răceală cu o temperatură

Pentru a nu răcori și a nu se îmbolnăvi, trebuie să urmați lista regulilor și sfaturilor pe termen lung.

Dar, uneori, este nevoie de un rezultat diferit și apare întrebarea: cum să obțineți o răceală cu o temperatură în mod intenționat?

În acest caz, ar trebui să acționați din contră.

Este important să ne amintim că orice boală este în detrimentul sănătății.

Având o răceală specifică, nu uitați de tratament și nu o amânați mâine. Cu cât este mai mult timp pierdut, cu atât va fi mai greu și mai neașteptat consecințele bolii.

Sfaturi utile despre cum să obțineți repede o temperatură

 1. Rotiți ușor înainte de a ieși când e vânt și frig.
 2. Puneți pantofi permeabili în timpul ploii și plimbați mult prin bălți. Nu luați o umbrelă - udați.
 3. Așezați-vă pe curenții deschisi și pe suprafețele reci fără a încerca să vă încălziți cu straturi de îmbrăcăminte.
 4. Du-te acasă desculț și fără șosete pe podea rece.
 5. Dacă soarele este în afară și aerul este rece, îmbrăcați-vă foarte cald, faceți o plimbare, transpirați și dezasamblați jacheta - lăsați-o să străpungă cu o briză proaspătă.
 6. Vizitați o rudă bolnavă, colegă, prieten fără mijloace de protecție (mască de tifon, pantofi). Așezați-l lângă el, beți apă din ceașcă, clătiți-vă mâna și apoi zgâriați-vă nasul. Când vii acasă, nu-ți speli mâinile, ci ia un măr sau o felie de pâine cu ei și o mănânci.
 7. Sunați vecinii, prietenii cu o răceală sau tuse și nu aerul de cameră, astfel încât să nu "sperie" virusurile acumulate.
 8. Pentru a spori efectul și pentru a crea un mediu favorabil pentru viruși, un bun aparat progr-flat. Astfel, uscați aerul și eliminați umezeala dăunătoare pentru viruși.
 9. Pentru a slăbi sistemul imunitar, opriți să mâncați ceapă, usturoi, fructe. Consumați alimente cu conținut scăzut de vitamine și substanțe nutritive, fumați, consumați băuturi alcoolice. Datorită unor astfel de acțiuni, răceala comună nu vă va face să așteptați, iar cu ea va veni un întreg transport de boli, agravat pe fundalul unui sistem imunitar slăbit.

Cum să obțineți o răceală cu febră peste noapte

Dacă aveți nevoie de o boală rapidă operativă, care dimineața nu vă va permite să ieșiți din pat, puteți urma următoarele "recomandări":

 1. Luați un duș fierbinte, faceți o baie de aburi în baie și deschideți ferestrele în apartament, creând o pescaj. Trebuie să stăm până când îngheață. Nu exagerați, altfel captați pneumonia.
 2. În cazul în care este rece în afara, umeziți-vă capul și, cu părul umed, mergeți la o plimbare sau respirați aer curat la balcon. Aveți grijă de frig și îngheț. O astfel de "procedură" este plină de meningită și alte consecințe serioase care pun viața în pericol.
 3. După efort fizic crescut, transpirații bune, faceți jogging în îmbrăcăminte umedă sau subțire.
 4. Pentru tuse și roșeață a gâtului, beți ceai fierbinte, apoi cubulețe de gheață, mâncați înghețată. Principalul lucru nu este să exagerăm și să nu aducem cazul la o durere în gât, cu consecințe cronice sub formă de faringită. Puteți, de asemenea, să fumați în mod corespunzător sau să respirați fum din frunzele arse, ceea ce poate duce la intoxicație a corpului, greață, vărsături.
 5. Așezați-vă sub fluxul rece de aer din aparatul de aer condiționat, savurând ceva rece. Puteți mânca câteva bomboane agresive de menta sau mestecați guma de mentol.
 6. Țineți picioarele într-o baie rece până când îngheață. Această metodă va cauza toate simptomele unei răceli: gât roșu, nas curbat, febră. Există, de asemenea, posibilitatea de pneumonie și dureri de gât.

Cum să obțineți repede gripa acasă

În primul rând trebuie să știți că gripa este o infecție virală care nu apare în organism de la hipotermie sau orice alte acțiuni speciale. Vă puteți îmbolnăvi în perioada de primăvară-primăvară, favorabilă dezvoltării și răspândirii virușilor, în timpul epidemiilor, de la o persoană bolnavă.

Influența este transmisă prin picături de aer și prin contact. Prin urmare, dacă vă puneți întrebarea cum să obțineți gripa la domiciliu, un vecin sau un prieten infectat va veni la salvare (în cazul în care febra mare îi permite să o facă). Îl puteți vizita singur: stați alături de el; respirați profund cu aerul saturat de viruși în camera lui; atunci când plecați, să vă sărutați la revedere pentru a asigura rezultatul.

Locurile de congestie în masă a oamenilor vor ajuta, de asemenea, să găsească un virus. Faceți o plimbare într-un transport public aglomerat, stați pe linia clinică, mergeți la piață, la supermarket sau la cinema în timpul unui focar de boală. Nu uitați în timp ce respirați adânc, puteți deschide gura.

Cum să te îmbolnăvești în timpul verii

Ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie de o răceală vară? Nimic nu este mai ușor! În vremea caldă, este ușor să aranjați o scădere a temperaturii, care va asigura eșecul oricărui organism.

 1. După o plimbare fierbinte la soare, beți o apă minerală rece, mâncați înghețată, faceți o baie într-un râu rece, un izvor.
 2. Puteți merge pentru o alergare și să luați un duș cu gheață.
 3. Cel mai bun "prieten" în cazul rece este aerul condiționat. Răciți bine sub el, apoi mergeți pe o stradă fierbinte, încălziți-vă bine și reveniți din nou la camera răcită. Faceți acest lucru de mai multe ori.
 4. Dacă aveți o mașină, conduceți-o cu ferestrele larg deschise, creând curenți în cabină.
 5. Lăsați în iazul local starea buzelor și degetelor "albastre".

Imaginar bolnav

Toate aceste metode reprezintă o amenințare pentru sănătate și viață. Dar sunt momente când "trebuie să te îmbolnăvești", dar nu vrei să fii bolnav. Este necesar doar să-i convingi pe alții despre boala lor.

În acest scop, mirosul de ardei și strănut pe sănătate, prefigurează o răceală! În plus, vor începe ochii apoși, ca și la un pacient. Nu numai că este imposibil să te îmbolnăvesti de piper, ci și de a preveni diferite boli respiratorii.

Înainte de măsurarea temperaturii, frecați moderat axile, sare, muștar sau Asterisk balsam. Gradul va crește cu 1-2 unități. Sub mâinile pe pielea delicată vor apărea arsuri și iritații. Cu același scop, țineți termometrul peste baterie sau frecați-l de haine. Uită-te în timp ce mărturia lui este ușor de exagerat. Pentru roșeața gâtului înainte de inspecție, puteți mânca bomboane colorate luminos. Principalul lucru nu este să uitați să vă spălați limba.

Nu folosiți metode cum ar fi consumul de zahăr cu o picătură de iod, mănâncă ardezie etc. Fără glume, ele pot să vă aducă la resuscitare!

Pro și contra

Nu contează motivul care impinge victima sub formă de sănătate. Orice boală - stres pentru organism, nu uitați de el. Tratamentul este, în orice caz, necesar, iar aceasta este o pierdere a efortului, a timpului și a costurilor financiare.

În procesul de creare a bolii, trebuie să aveți grijă să nu exagerați. Nimeni nu știe cum organismul va reacționa la astfel de experimente, cum va purta boala. Vor fi "jocurile la pacient" forme cronice ale bolii? Se vor transforma în boli mai grave?

O stare lentă, cefalee, nas înfundat, febră și alte simptome ale bolii sunt puțin probabil să vă ofere ocazia de a vă relaxa și de a vă relaxa de la munca de zi cu zi. Și boala poate duce la consecințe imprevizibile. Fiți atenți și nu vă testați imunitatea pentru putere.

cum să obțineți repede frigul

Cum să te îmbolnăvești repede

Pentru a fi sincer, astfel de întrebări ne obligă pe fiecare dintre noi să recurgă la capacitățile de informații individuale, care vin cu o opțiune pe termen lung sau, în ultimă instanță, pe termen scurt. Sincer vorbind, fie creăm aspectul că suntem bolnavi, fie intenționăm să ne chemăm corpul pentru un alt test, sperând că va înțelege și va fi de acord să se îmbolnăvească oricum.

La urma urmei, situația sa dezvoltat astfel încât este urgentă și necesară întreruperea unui alt flux de documente de testare la școală sau, probabil, dorința unui eveniment important în birou, în special furnizarea de rapoarte. Sau, în cele din urmă, simțiți-vă rău pentru voi și organizați sărbători scurte neplanificate.

În primul rând, fiecare persoană, care intenționează să se îmbolnăvească, își construiește în minte un anumit model fictiv al bolii, termenii planificați și, desigur, recuperarea. Acest lucru sugerează că conștiința noastră este deja pregătită inițial să se îmbolnăvească. Că accelerează sau încetinește procesul necesar. Pur și simplu, pentru cea mai rapidă versiune a bolii, merită învățată formarea autogenă psihică a conștiinței voastre (auto-sugestie), care vă va permite să vă controlați mintea și, în consecință, corpul. Dar este foarte dificil și, din păcate, nu toată lumea reușește.

Cu toate acestea, există o serie de trucuri dovedite și inteligente care deseori funcționează și dau un rezultat pozitiv. Dacă sunteți gata să experimentați și să explorați capabilitățile corpului, atunci mergeți mai departe!

Modelul bolii

Deci, înainte de a trece la modul de a te îmbolnăvi repede acasă, folosind moduri inteligente, ar trebui să ții cont de modelul bolii planificate. Poate fi o otravă rece sau elementară. Nu putem exclude opțiunile pentru bolile cu reacții alergice, care trec mai multe zile și necesită o întărire medicală constantă. Nu aș vrea să reamintesc bolile traumatice, care au adesea consecințe foarte grave. Și totuși, această opțiune eliberează o persoană de foarte mult timp.

Cum să te îmbolnăvești repede?

Pentru început vom fi definiți mai precis cu solicitarea. Vă interesează modul în care vă puteți îmbolnăvi rapid și într-adevăr doriți? Sau trebuie doar să descrieți boala astfel încât toată lumea din jurul ei să creadă și să vă lase să vă odihniți pentru o vreme? Acestea sunt lucruri diferite și trebuie să le atingeți în moduri diferite.

Cum să vă îmbolnăviți repede: creați o iluzie

Aici ne vom uita la cum să facem pe toată lumea din jurul tău să creadă că ești bolnav. Faceți-o destul de simplă. Și există o mulțime de căi, deoarece câte generații au salvat aceste metode, au inventat tot mai multe tehnici noi.

Cum să te îmbolnăvești acasă?

Rapid să se îmbolnăvească - nu este ceea ce vrea fiecare elev? Nu este nimic mai bun decât să-și petreacă timpul acasă, la calculator, în loc să-și umple granitul plictisitor și parțial inutil al științei. Înțeleg pe acești oameni, pentru că m-am dus odată la școală. Adevărat, nu am fost norocos să mă îmbolnăvesc în mod special și, în momentele potrivite, am sărit peste el. Acum, când toată lumea are internetul, chiar și un prim elev poate primi un răspuns la întrebarea "cum să mă îmbolnăvesc acasă?" Și te voi ajuta cu asta!

Înainte de a începe, vă voi spune un secret teribil: este imposibil să vă îmbolnăviți într-o singură zi. Faptul este că o boală virală nu acoperă corpul într-o zi mizerabilă, deoarece este imposibil din punct de vedere fizic. Dar dacă ați încercat să fiți infectați în avans și sunteți gata să așteptați câteva zile, atunci probabilitatea de a avea o boală pe termen lung este mare. Desigur, dacă aveți o persoană bolnavă lângă dumneavoastră. În caz contrar, veți avea de a face cu metode pe termen scurt care vă vor oferi o zi liberă pentru o zi.

Prima metodă este iodul. Luăm o bucată de pâine sau un cub de zahăr rafinat, aruncăm o picătură de iod pe ea. Ca rezultat, obținem o temperatură de aproximativ 37,5. Bineînțeles, fără factori suplimentari, acest lucru nu are aproape niciun efect asupra stării dvs., dar se joacă numai în mâinile noastre. Oamenii spun că trebuie să fii atent cu această metodă - cei care vor să se îmbolnăvească acasă sunt adesea otrăviți și slăbiți (acest lucru se aplică persoanelor cu muschi cardiac slab).

A doua metodă este grafitul. Probabil toată lumea știe despre asta: dacă mănânci plumbul cu creion, temperatura va crește rapid, dar va cădea rapid. În medie, perioada de păstrare a temperaturii este de până la 4 ore. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a vă salva de la pedeapsă în timpul lecției. A mâncat, a așteptat o lecție, a mers la doctor și a luat o zi liberă. Există, de asemenea, o șansă de otrăvire, deci nu exagerați! Plumb de creioane colorate nu poate fi!

Cum să te îmbolnăvești în 5 minute pe săptămână?

Când aud fraza "Trebuie să mă îmbolnăvesc", mă simt puțin șocată. Dorința de îmbolnăvire seamănă cu dorința de a se sinucide. După ce am citit diverse forumuri, am înțeles următoarele. Școlarii care nu doresc să învețe și să ia loviturile "soarta școlii" aleg o strategie pentru a evita eșecul. Sistemul nostru de învățământ școlar aduce cu adevărat oameni "aproape" sinucidere? Vreau să cred că nu este.

Dar articolul nu se referă la reacțiile mele de șoc. Scopul articolului este de a arăta cum să se îmbolnăvească în 5 minute pe săptămână. Să vedem ce poți face.

Ne îmbolnăvim o săptămână acasă

Există foarte multe sfaturi despre cum să vă îmbolnăviți repede. Și sunt foarte eficiente. Dar amintiți-vă, dacă totuși ați reușit să vă îmbolnăviți, folosiți informațiile din articolul nostru, apoi începeți imediat tratamentul.

Cum să frig

De obicei evităm boala, dar există situații în care pur și simplu avem nevoie de o răceală. Examen, care trebuie amânat, un eveniment neplăcut, de care vreau să evit, și așa mai departe. Cât de bine ar fi dacă ne-am putea îmbolnăvi și cu un clic când avem nevoie de ea.

Ciclul nesfârșit al afacerilor uneori te înnebunește. Uneori vrei să te culci și să nu faci nimic. Oamenii chiar se gândesc să se îmbolnăvească de ceva. Dacă nimeni nu a atins. Este atât de dornic să fie slab și fără apărare, dar trebuie să călăriți un cal tot timpul și să vă bateți o sabie. Pentru a obține concediu de boală și nu mers la muncă o simulare puțin. Medicii, de obicei, recunosc repede pretendenții. Prin urmare, trebuie să vă îmbolnăviți cu adevărat, dar nu atât de mult pentru a obține complicații mai târziu. Cum se îmbolnăvesc și nu devin invalizi?

Cum poți să te răciți repede?

Pentru a vă îmbolnăvi rapid, trebuie să vă spălați părul și să mergeți afară cu părul umed. Dacă acest lucru se face în timpul sezonului rece, atunci, în plus față de o răceală, puteți obține, de asemenea, o inflamație a mucoasei creierului.

Cum poți să te răciți repede? Pentru a obține o tuse puternică, trebuie să focalizați un obiect plastic în interior și să-i inhalați fumul. Nu va exista doar o tuse puternică, dar și temperatura corpului va crește.

Cum de a simula boala rece?

Pentru a vă îmbolnăvi, trebuie să vă exercitați bine, să transpirați, să puneți haine ușoare și să mergeți la o plimbare. Puteți totuși, după ce ați luat o baie fierbinte, să mergeți la balcon într-un halat și fără papuci.

Cum de a stimula boala rece? Pentru a obține o durere în gât puternică, trebuie să mănânci înghețată, apoi mestecați guma de mestecat de mentol și mâncați din nou înghețată. Pentru a face ca figura 39 să apară pe un termometru cu mercur, puteți fie să-l atașați la baterie, fie să-l frecați de haine. Proiectul a fost întotdeauna cauza unei răceli, pentru a obține semne de răceală, trebuie să deschideți ferestrele în întregul apartament și să mergeți goi. Adevărat, acest lucru este posibil numai în timpul sezonului rece, deoarece această metodă nu va funcționa vara.

Cum să te îmbolnăvești repede

Elevii și elevii care doresc să ia o pauză de la școală vis să se îmbolnăvească rapid, astfel încât să nu participe la o săptămână de ore. Și adulții se obosesc uneori atât de obosiți de muncă, de gospodărie și de alte îngrijorări, când nu există nici un moment de pace, încât încep să se gândească: "Aș vrea să ne putem îmbolnăvi repede!".

Doriți să vă îmbolnăviți, să nu mergeți la școală sau să nu creșteți temperatura, luând astfel concediu medical? Există patru moduri cele mai frecvente: febră mare, otrăvire alimentară, nas curbat, gât roșu. Temperatura ridicată nu necesită simptome reale ale bolii, puteți juca bine. Se poate prinde înainte de sosirea medicului, cât de repede va dispărea. Dacă aveți un gât roșu, medicul vă poate vedea că sunteți bolnav, astfel că nu sunt necesare alte simptome. De asemenea, nasul curgat poate fi numit mijloace improvizate, dar și aici trebuie să-l susținem cu un joc bun. Alimentele otrăvitoare sunt destul de ușor pentru a determina, dacă părinții văd că sunteți chinuit de vărsături sau scaune libere, cu siguranță vă vor crede. Dar trebuie să vă amintiți că planurile dvs. nu includ includerea în boli cronice sau complicații grave. Prin urmare, este necesar să se evite greșelile grave.

 1. Ieși cu un cap umed în frig. Poți să te îmbolnăvești repede, dar în plus, primești meningită, iar aceasta este o boală foarte periculoasă.
 2. Ieșiți fără pălărie în îngheț. Această metodă nu va funcționa dacă imunitatea dvs. este puternică. Dar, din nou, există pericolul de a câștiga meningită.
 3. Spoală stomacul. Puteți încerca să mâncați o cantitate mare de picant și sărată pentru a provoca intoxicații. Dar acest lucru poate să nu funcționeze pentru prima dată, iar dacă utilizați această metodă tot timpul, se poate forma un ulcer sau începe gastrita. Și apoi, timp de mulți ani, veți suferi de aceste boli.

Asemenea consecințe trebuie amintite. Și dacă sunteți într-adevăr bolnav, trebuie să începeți imediat tratamentul.

Cum să te îmbolnăvi rapid acasă

Există un număr foarte mare de sfaturi despre modul în care vă puteți îmbolnăvi rapid și sunt eficiente:

 1. Proiectul amenajat va fi rapid răcit. Deschide ferestre sau aer condiționat pentru a vă ajuta. Mult mai eficient dacă în timpul proiectului încă mâncați înghețată sau băutură rece. Sau dormi într-o schiță.
 2. Poți să te răcești dacă te plimbi într-o goală decolată pe o podea rece, iarna pe stradă - în cizme de toamnă, vara prin bălți. Picioarele umede sunt o frig garantate.
 3. Vă va ajuta să vă îmbolnăviți și să faceți exerciții. Trebuie să transpirați și apoi să ieșiți în frig.
 4. În răceală iau aproximativ 100 de respirații adânci. Cu condiția, cel puțin - gât roșu, ca un maxim - pneumonie.
 5. Pentru a vă îmbolnăvi repede cu temperatura, trebuie să aruncați o picătură de iod pe zahăr și apoi să mâncați acest zahăr. Rezultatul este o temperatură uriașă și sunteți în terapie intensivă, ceea ce este foarte posibil.
 6. Rapid să se îmbolnăvească cu temperatura poate fi un mod inofensiv - de a încălzi axila. Țineți axila cu un borcan mic de apă fierbinte.
 7. Puteți face un duș, apoi aburit pentru a ieși afară, apoi se îmbolnăvesc rapid cu temperatura.
 8. Dacă este posibil, nu dăunează corpului - atașați un termometru bateriei. Cei apropiați vor crede că sunteți bolnavi de febră. Imaginați-vă cum vă vor face griji pentru dvs.
 9. Puteți avea dureri în gât dacă mâncați înghețată, mestecați guma de menta, mâncați înghețată din nou - aveți un gât roșu.
 10. Încercați să prindeți un virus. Întotdeauna vor fi cunoscuți care sunt bolnavi de gripa. Cereți să vă strănutați, cu o imunitate slăbită, puteți obține rapid gripa, complicațiile din care sunt imprevizibile.
 11. În multe privințe, vă puteți îmbolnăvi de otrăvire, de exemplu, beți suc vechiu. După aceea, otrăvirea și, poate, gastrita sau, mai rău, vă sunt furnizate.
 12. Luați un creion, scoateți ardezia, mâncați puțin. Te îmbolnăvești foarte repede, temperatura crește la 40 ° C și te găsești în terapie intensivă.
 13. Îți poți păcăli doctorul. Beți 2-3 cani de cafea, apelați un medic acasă, vă plângeți de presiune ridicată. Sunt oferite câteva săptămâni de odihnă, dar cafeaua în cantități mari poate afecta negativ inima.

Sper că nu veți lua acest articol în serios, deoarece nu merită câteva zile de odihnă pentru a vă îmbolnăvi grav. Nu te deranja cu sanatatea ta!

Comentarii

Știți asta:

© Allmake.ru, 2009-2016. La reprimarea materialelor, este necesară o legătură activă cu site-ul.

Orice informație de pe acest site este informativă și nu are caracter consultativ - consultați-vă medicul. 18+.

Cum se obține o răceală cu o temperatură

Cum să frig?

Mulți elevi și studenți sunt interesați de modul în care se răcește. Uneori nu vrei să mergi la școală atât de mult, dar dacă există un fel de control complex planificat, atunci de două ori. Despre cum puteți obține o răceală, a scris o mulțime de sfaturi. Luați în considerare două căi.

Simulăm o răceală

Adesea, trebuie doar să-i arătați părinților sau medicului simptomele bolii, și asta va fi de ajuns. Cum de a simula o frig?

 1. Pentru a ridica temperatura în următoarele moduri: mâncați cretă sau creion de ardezie. De asemenea, puteți lăsa 5-10 picături de iod pe o felie de pâine sau zahăr și o puteți mânca. Iodul poate picura în apă și poate bea. Ca urmare, temperatura va fi de câteva minute. Puteți freca balsamul "Star", piper, usturoi sau sare. Temperatura va crește la 38-39. Băile calde sau schimbările de temperatură vă pot ajuta.
 2. Puteți obține o temperatură ridicată pe un termometru dacă îl încălziți în apă fierbinte (nu prea mult) sau o frecați cu ceva. Asigurați-vă că termometrul nu se încălzește mai mult decât permite scara. Da, și ar trebui să te uiți în funcție de temperatură, dar părinții nu vor crede.
 3. Sneezarea și nasul curgător pot fi cauzate, de asemenea, în mod artificial. Pentru a face acest lucru, periați degetele cu lipici de papetărie, așteptați până când se usucă, apoi frecați și inhalați cu nasul. Stresul poate provoca, de asemenea, ardei dacă este introdus în nas (poate provoca durere, deci nu este nevoie de mult), prin inhalarea detergentului de rufe. Unii sunt ajutați de o frunză de geranium în nas.
 4. Gâtul roșu poate fi obținut dacă mâncați bomboane roșii sau chupa chups.

Cum de a obține o frig real

Dacă doriți să vă îmbolnăviți cu adevărat, amintiți-vă că principalul lucru nu este să-l exagerați, deoarece este ușor să vă îmbolnăviți repede, dar să vă vindecați și să evitați complicațiile este o întrebare complet diferită. metode:

Cum să nu mai rănești pentru totdeauna?

Cu siguranta stii oameni care nu se imbolnavesc niciodata. Și, la urma urmei, toată lumea știe să nu mai fie suficient de bolnavă pentru a avea o imunitate puternică. În cuvinte, sună ușor și simplu, dar cum se face în practică?

Mulți oameni, mănâncă bine, conduc un stil de viață sănătos, fac activități fizice, alții mănâncă chiar și tone de usturoi, dar totuși se îmbolnăvesc. În realitățile noastre, este aproape imposibil să ai imunitate puternică dacă nu ai imunitate genetică.

Imediat vrem să vă avertizăm că nu aveți nevoie să mergeți la o farmacie și să cumpărați medicamente costisitoare care, conform farmacistului, vă vor mări imunitatea.

Cele mai multe dintre medicamente sunt extrem de ineficiente, în plus, multe dintre ele sunt dependente și, de îndată ce le opriți, imunitatea scade dramatic.

Singurul medicament care întărește cu adevărat sistemul imunitar este Immunex. Cumpărând pe site-ul oficial, obțineți o garanție a unei rambursări complete (inclusiv costurile de transport), dacă medicamentul nu are efect terapeutic. Citiți detaliile din sursa oficială.

 1. Pentru a obține o răceală rapidă, aveți nevoie de o hipotermie puternică a corpului, de contactul cu bolnavii și de schimbările bruște ale temperaturii. Dacă imunitatea începe să scadă, atunci acest lucru va face posibilă îmbolnăvirea rapidă și permanentă.
 2. Poți bea ceai fierbinte sau lapte, apoi mergi pe vreme rece sau stai într-o forță puternică. Plimbare ușor îmbrăcat, va fi mai bine dacă, de asemenea, transpirați. Potul poate fi obținut prin băutul de ceai de zmeură sau lapte și miere înainte de o plimbare. Puteți face acest lucru: pentru o lungă perioadă de timp într-o baie fierbinte, și apoi sorbiți o băutură rece de apă înghețată.
 3. Pulverizați puternic și beți apă din congelator.
 4. Super cool picioarele. Deci nu vă îmbolnăviți, dar reduceți foarte mult imunitatea. Utilizați orice metodă și faceți imediat rău.
 5. Beți foarte fierbinte, în picioare într-un zăpadă sau în frig.
 6. Petreceți cât mai mult timp cu un prieten bolnav. Lăsați-l să bea din cana, să strănută și să tuse la tine.
 7. Imediat după ceaiul fierbinte, beți apă cu gheață.
 8. Mananca 1-2 burete si inhaleaza aer rece de mai multe ori. Deci, puteți prinde un gât rece.
 9. Foarte rece. Pentru a face acest lucru, trebuie să stai pe balcon pentru o lungă perioadă de timp în rece și rece, în timp ce nu se grăbește să se încălzească. După o baie fierbinte, puteți sta sub un duș rece sau stați într-o pescaj.

Consumul de apă rece, luarea unei băi de duș, aducătoarea cu apă rece, ieșirea pe stradă sau un balcon gol pentru o scurtă perioadă de timp nu are sens. Ajută la întărirea sistemului imunitar. Diferitele metode diferă una de alta în ceea ce privește eficacitatea și siguranța acestora. Dacă aveți imunitate puternică, atunci este posibil să nu funcționeze. Încercând să te îmbolnăvești sau să simulezi o boală, fii extrem de atent și nu te deranja deseori de această activitate! Poți să cauți rău iremediabil sănătății! Este mai bine să mergeți la școală și să obțineți un "doi" decât mai târziu din cauza unei prostii de a suferi pentru o lungă perioadă de timp sau pentru tot restul vieții. Aveți grijă deosebită de cap, plămâni și rinichi, deoarece supraîncălzirea acestora poate duce la consecințe grave.

Chiar mai interesant

Cum să frig

Ciclul nesfârșit al afacerilor uneori te înnebunește. Uneori vrei să te culci și să nu faci nimic. Oamenii chiar se gândesc să se îmbolnăvească de ceva. Dacă nimeni nu a atins. Este atât de dornic să fie slab și fără apărare, dar trebuie să călăriți un cal tot timpul și să vă bateți o sabie. Pentru a obține concediu de boală și nu mers la muncă o simulare puțin. Medicii, de obicei, recunosc repede pretendenții. Prin urmare, trebuie să vă îmbolnăviți cu adevărat, dar nu atât de mult pentru a obține complicații mai târziu. Cum se îmbolnăvesc și nu devin invalizi?

Cum poți să te răciți repede?

Pentru a vă îmbolnăvi rapid, trebuie să vă spălați părul și să mergeți afară cu părul umed. Dacă acest lucru se face în timpul sezonului rece, atunci, în plus față de o răceală, puteți obține, de asemenea, o inflamație a mucoasei creierului.

Timp de mulți ani am studiat problema lui Orvi și a gripei. Este teribil atunci când copiii și adulții se îmbolnăvesc de 7-10 ori pe an, iar în fiecare an acest număr crește. Cât de paradoxal nu ar părea, dar oamenii se îmbolnăvesc din cauza medicamentelor care dăunează sănătății iremediabile, afectând sistemul imunitar. Dar cum să nu beți medicamente atunci când sunteți bolnav? Se pare un cerc vicios.

Se pare că imunitatea unei persoane poate depăși orice infecție sau virus, dar problema este că majoritatea oamenilor au imunitate foarte slabă. Se pare că, pentru a nu vă îmbolnăvi niciodată, trebuie doar să vă măriți imunitatea.

Am vorbit în detaliu despre cum să ridic rapid imunitatea mea la maxim în programul "Sănătate", puteți citi versiunea textului de pe site-ul meu.

Cum poți să te răciți repede? Pentru a obține o tuse puternică, trebuie să focalizați un obiect plastic în interior și să-i inhalați fumul. Nu va exista doar o tuse puternică, dar și temperatura corpului va crește.

Cum de a simula boala rece?

Pentru a vă îmbolnăvi, trebuie să vă exercitați bine, să transpirați, să puneți haine ușoare și să mergeți la o plimbare. Puteți totuși, după ce ați luat o baie fierbinte, să mergeți la balcon într-un halat și fără papuci.

Cum de a stimula boala rece? Pentru a obține o durere în gât puternică, trebuie să mănânci înghețată, apoi mestecați guma de mestecat de mentol și mâncați din nou înghețată. Pentru a face ca figura 39 să apară pe un termometru cu mercur, puteți fie să-l atașați la baterie, fie să-l frecați de haine. Proiectul a fost întotdeauna cauza unei răceli, pentru a obține semne de răceală, trebuie să deschideți ferestrele în întregul apartament și să mergeți goi. Adevărat, acest lucru este posibil numai în timpul sezonului rece, deoarece această metodă nu va funcționa vara.

Cum de a obține o frig real?

Pentru a mări temperatura corpului, trebuie să mâncați un plumb creion și cretă, și puteți lăsa, de asemenea, cinci picături de iod pe o bucată de zahăr sau pâine. Apa cu iod creste temperatura timp de cateva minute, termometrul va arata 39 cand este necesar. Și fără a afecta sănătatea.

Stresul poate fi obținut după cum urmează. Este necesar să se toarnă adezivul de papetărie pe palmă, după ce se usucă, se freacă și se inhalează. Oamenii strănut de la praful de spălare, frunza de geraniu și piper. Dacă mâncați câteva roșii "Chupa Chupsov", puteți obține un gât roșu.

Cum de a obține o frig real? Pentru a face acest lucru, trebuie să transpirați mult, apoi să beți apă rece din gheață din congelator sau să faceți o plimbare în haine ușoare. O hipotermie puternică a picioarelor va ajuta, de asemenea.

Cum să obțineți o răceală cu febră?

Frigul comun este cel mai adesea cauzat de hipotermie, care este stresantă pentru organism. Cum să obțineți o răceală cu febră? În primul rând, trebuie să călătoriți mai des în transportul public sau să vizitați prietenul dvs. bolnav. Dar nu stați cu un prieten în bucătărie. Și beți din cana lui, cereți-i să strănucească mai des și să tuse. În al doilea rând, aranja curenții peste tot, bea băuturi reci și mănâncă înghețată. În al treilea rând, du-te pe balconul desculț și beți ceai fierbinte cu miere sau zmeură acolo.

Cum se răcește vara?

Vara să se îmbolnăvească puțin mai mult decât în ​​timpul iernii. Proiectele nu pot fi aranjate și cu un cap umed pe balcon nu veți pleca (efectul nu va fi).

Cum se răcește vara? Pentru a vă îmbolnăviți, trebuie să beți în mod constant băuturi reci, de preferință din frigider. Pentru ca mucoasa nazală să se usuce, nu este nevoie să o umeziți și să beți lichid.

În timpul verii, oamenii sunt mai răi la monitorizarea sănătății, astfel că nu acordă atenție schimbărilor bruște de temperatură. Dacă vorbim despre suburbii, atunci nu există vară. O lună sau două săptămâni de căldură în luna iulie este vară. Și iunie și august sunt mai degrabă ca sfârșitul primăverii sau toamna timpurie. Iar această vreme este destul de potrivită pentru boli.

Medicul simulator se află la o distanță de 1,6 km distanță. Prin urmare, trebuie să vă prefaceți cât de rar posibil, numai atunci când este extrem de necesar.

Amintiți-vă că medicii văd simulatoarele la o milă distanță, chiar dacă ați reușit să păcăliți pe cineva pentru prima dată, nu este un fapt ce se întâmplă în continuare. Prin urmare, încercați să simulați cât mai puțin posibil și numai ca o ultimă soluție. Puțini se vor bucura de pierderea timpului în spital fără boală și, după o săptămână, se întorc la spital, dar cu o adevărată frig, tuse și febră.

Stimularea rece se poate termina prost. La urma urmei, există un număr mare de complicații, care va trebui să lupte mai mult de o lună și poate un an. Pneumonia, inflamația mucoasei creierului, tuberculoza, inflamația apendicelui și așa mai departe. Un capriciu poate fi costisitor pentru un simulator. La urma urmei, nu poți să glumești cu sănătatea ta.

Cum să obțineți rapid o răceală

O persoană trebuie să învețe, să lucreze, să facă ceva în mod constant. Dar ce se intampla atunci cand chiar vrei sa te relaxezi, dar nu exista oportunitate pentru asta. Da, uneori, agitația vieții de zi cu zi poate într-adevăr să se încheie. Ești un elev școlar? Un student? De lucru? Nu contează! Toată lumea are dreptul la odihnă. Nu pot exista excepții.

Activitatea de week-end este bună, dar adesea nu este suficientă (și cineva, la urma urmei, lucrează sau studiază fără ele). Vacanță? Da, este foarte bun. Doar aici nu este întotdeauna posibil să o luați. Ce trebuie să faceți dacă sufletul are nevoie de odihnă? Mai întâi de toate, trebuie să vă gândiți cum să obțineți rapid o răceală. Întrebarea este simplă și complexă și foarte interesantă în același timp. Cu siguranță, toată lumea știe cum să provoace un nas curbat, dar nu toată lumea știe cum să atingă temperaturi ridicate. Îi recomandăm pe toți să citească acest articol până la sfârșit.

Ce să faceți pentru a obține o răceală

Să vorbim mai întâi despre ceea ce de obicei ne salvează de tot felul de răceli. După cum ați înțeles deja, este vorba despre imunitatea sa maiestății. Oamenii cu un bun sistem de apărare sunt extrem de rare. Desigur, acest lucru este foarte bun. Cei cu imunitate slabă sunt forțați să stea în spital mult timp. Cum să te îmbolnăvești rapid pe cineva al cărui corp înfrânge ușor orice infecție? Da, întrebarea nu este într-adevăr una ușoară. Dar, totuși, să analizăm esența problemei.

Este necesar să se submineze sistemul imunitar. Nu, nimeni nu vă spune să faceți ceva care vă va distruge sănătatea, este vorba despre altceva. Recomandăm să nu mâncăm legume și fructe, să ne mișcăm mai puțin, să petrecem mai mult timp acasă. De-a lungul timpului, sistemul imunitar se va slăbi, iar corpul va fi mai rău pentru a face față virușilor reci. Încă o dată.

Acum ne îndreptăm atenția asupra modului de îmbolnăvire rapidă, dar nu vom mai pune accentul pe sistemul de apărare al organismului.

Sunt multe trucuri aici. Puteți folosi tehnici separate, dar puteți să faceți totul odată. Principalul lucru nu este să exagerați și să nu vă faceți rău.

Cum să obțineți rapid o răceală:

1) Inghetata este, de asemenea, în Africa... Nu este doar înghețată, ci și băuturi reci. Puneți o sticlă în congelator, de exemplu, cu lapte. Așteptați un anumit timp, apoi ieșiți goi pe stradă (balcon) și beți într-o gulp. Durere gâtului cu condiția. Această procedură va provoca dureri în gât. Și temperatura? Este posibil, dar acest simptom nu apare imediat, ci numai după câteva zile. Garanții, în principiu, nu.

2) Ați observat vreodată că este foarte ușor să prindeți o răceală în timpul verii? E vorba de proiecte. Mergeți pe strada însorită. Te simți fierbinte. Am intrat în umbra. Aici aveți o frig. În vara, de regulă, toate ferestrele sunt deschise în camere, ceea ce înseamnă că nu este atât de ușor să evitați curenții. Proiect de companion credincios pentru cei care gândesc cum să se răcească repede. Cred că toată lumea știe cum să o organizeze rapid.

3) Aerul condiționat este multifuncțional. Așezați sub acest aparat de acasă este o modalitate sigură de a prinde o răceală. Acest lucru ar trebui să fie cunoscut nu numai celor care doresc să se îmbolnăvească, ci și celor care încearcă să evite acest lucru în orice mod posibil. Într-adevăr dispozitiv insidios!

4) Picioarele crude. Răsărit la piele - prostii, umeziți picioarele - necazuri. Așa că suntem aranjați. Da, fermentarea prin bălți este o altă cale ușoară de răcire. Rămâne doar să așteptăm o ploaie bună.

5) E rece aici cu tine. Plimbarea pe vreme rece într-o cămașă subțire este de asemenea eficientă. Mai ales rezultatul va fi bine dacă organismul nu este obișnuit cu frigul. Cu siguranță, numai cel care se îmbrăca călduros tot timpul, dar brusc din albastru a ieșit în frig, dezbrăcat. Temptat în acest caz va fi foarte, foarte dificil.

Metodele enumerate mai sus pot ajuta într-adevăr pe cei care doresc să se îmbolnăvească pentru un motiv sau altul. Nu exagerați și totul va fi bine.

Aceste 10 lucruri mici pe care un om le vede mereu într-o femeie. Crezi că omul tău nu știe nimic despre psihologia femeilor? Nu este. Nici un singur lucru nu se va ascunde de aspectul unui partener iubitor. Și aici sunt 10 lucruri.

De ce am nevoie de un buzunar mic pe blugi? Toată lumea știe că există un buzunar mic pe blugi, dar puțini oameni s-au întrebat de ce ar putea fi nevoie. Interesant, a fost inițial un loc pentru xp.

7 părți ale corpului care nu trebuie atinse. Gândește-te la corpul tău ca pe un templu: îl poți folosi, dar există câteva locuri sacre care nu pot fi atinse. Studiile arată.

20 de fotografii ale pisicilor făcute la momentul potrivit Pisicile sunt creaturi uimitoare și toată lumea știe despre asta. Și sunt incredibil de fotogenici și întotdeauna știu să fie la momentul potrivit în reguli.

11 lucruri care vă ucid în secret dorința sexuală Dacă ați început să observați că nu mai doriți să faceți sex, atunci cu siguranță trebuie să găsiți motivul pentru aceasta.

Greseli de neiertat în filmele pe care probabil nu le-ați observat probabil. Probabil că sunt foarte puțini oameni care nu ar dori să vizioneze filme. Cu toate acestea, chiar și în cel mai bun film există greșeli pe care spectatorul le poate observa.

Desenează concluzii

Dacă citiți aceste rânduri, se poate concluziona că dumneavoastră sau cei dragi suferiți de infecții virale respiratorii acute, gripa sau răceala obișnuită.

Am efectuat o investigație, am studiat o grămadă de materiale și, cel mai important, am testat în practică toate tipurile de tratamente pentru aceste boli.

Verdictul este: cu cât o persoană ia mai mult medicamentul, cu atât se îmbolnăvește mai des.

Desigur, medicamentele prescrise de medici ajută la o distanță scurtă, dar slăbesc foarte mult sistemul imunitar uman. Sa dovedit că singura cale de a ieși din acest cerc al bolilor permanente este creșterea imunității organismului.

Lanțurile de lanțuri de medicamente vând o mulțime de medicamente pentru a ridica imunitatea și chiar unele dintre ele măresc imunitatea, dar există și un dezavantaj - aceste medicamente sunt dependente de îndată ce imunostimulantul oprește să ia - imunitatea scade brusc și persoana începe să doară mai mult decât înainte. Lanțurile de farmacie sunt interesate de acest lucru.

Singurul medicament care stimulează efectiv imunitatea și nu este dependent este Immunex.

Din păcate, nu este vândut în farmacii, pentru că punerea sa în aplicare nu este lanțuri farmacie profitabile. În prezent, Immunex poate fi comandat numai pe site-ul oficial al producătorului.

Prin plasarea unei comenzi acolo, vi se garantează obținerea unui produs de calitate de la producător. În plus, cumpărarea pe site-ul oficial, obțineți o garanție a rambursării (inclusiv costurile de transport), dacă medicamentul nu are efect terapeutic.

Top