Categorie

Posturi Populare

1 Rinită
Blocajele de trafic din glande: cum să tratăm? Motivele educației
2 Profilaxie
Tratamentul frigului în nas
3 Bronșită
Tratamentul sciaticii la domiciliu
Image

Clinici

Temperatură ridicată fără semne de răceală la adult

Temperatura 38 fără simptomeDe obicei, o creștere a temperaturii la un adult însoțește un proces rece sau alt proces inflamator în organism. În unele cazuri, temperatura crește până la 38 de grade fără simptome evidente ale bolii.

Pastile pentru dureri în gât: care medicamente (pastile) pentru durere în gât sunt cele mai eficiente?

Aveți o durere în gât și o zgârietură neplăcută? Care sunt cele mai bune pentru a lua pastile pentru durere în gât - pastile pentru dureri de gât, pastile sau spray-uri?

Tratamentul otitei la adulți: când sunt necesare antibiotice

Otita este o patologie comună în rândul populației adulte. Deja la primele semne ale bolii, se recomandă efectuarea unui diagnostic medical și a unei terapii adecvate, a cărei absență duce adesea la o atenuare a auzului și la alte consecințe grave.

Bronșita la adulți - simptome și tratament la domiciliu

Bronșita este o leziune inflamatorie a mucoasei bronșice, ca urmare a faptului că funcția de drenaj a arborelui bronșic este afectată.Cu un tratament analfabetic, acesta intră într-o etapă cronică și poate fi complicat de pneumonie, deci este important să cunoaștem cauzele apariției acestuia, primele simptome și principiile de bază ale tratamentului bronșite acasă la adulți.

Tablete de Ibuprofen: instrucțiuni de utilizare

structurădescriereIndicații pentru utilizareContraindicații- hipersensibilitate la ibuprofen;- erozive și ulcerative ale tractului gastro-intestinal în faza acută;

Tratamentul bronșitei la domiciliu - remedii folclorice

Bronșita este o boală inflamatorie a bronhiilor. În această boală, membrana mucoasă este afectată cel mai adesea, însă pot fi afectate și straturile profunde.

Alphabet în sezonul rece pentru copii și adulți

Cuprins:Cu debutul de vreme rece și vreme umedă crește riscul de răceală. Unul trebuie doar să-i înmoaie picioarele și este deja posibil să se îmbolnăvească cu febră și nas curbat.

Temperatura corpului de 35 de grade - cât de periculoasă este aceasta?

Adesea, o plângere despre temperatura corpului sub 36,0 este percepută de medici ca urmare a prea multă atenție pentru sănătatea lor și, dacă temperatura corpului este de 35 sau ceva mai mare, se recomandă pur și simplu să se încălzească și bea ceai fierbinte.

Revizuire: Soluția de droguri "Chlorophyllipt" pentru uz topic 2% - Soluție de ulei de extract de eucalipt

Aceasta este compoziția concentratului de clorofillipă-eucalipt amestecat cu ulei vegetal de floarea-soarelui.

Ce poate și nu poate face cu gripa?

Ce poate și ce nu poate face cu gripa?Fiecare dintre noi a suferit de gripa, de regulă, o dată pe an se întâmplă tuturor. Desigur, există întrebări despre ce se poate face în timpul acestei boli și care este mai bine să se abțină de la aceasta.

Cum și ce să tratăm faringita la copii - sfatul medicului pediatru

Destul de des, pentru răceli și infecții virale, copilul dezvoltă dureri și dureri în gât, tuse și disconfort la înghițire, astfel încât părinții sunt preocupați de întrebarea: cum să tratați faringita la copii.

Antibiotice pentru răceli și gripă: indicații și contraindicații

Pentru tratamentul bolilor respiratorii folosind medicamente care au un efect direcțional și afectează cauza bolii. Un astfel de medicament în medicină se numește etiologic.

Ghimbir pentru răceli, rețete de ceai

Ghimbirul este un remediu unic care nu numai că luptă împotriva frigului comun, ci și îl împiedică. Este deosebit de util să se folosească rădăcina de ghimbir în sezonul rece, când este foarte dificil să se evite răcelile.

Greață de slabiciune la temperaturi scăzute

Hipotensiunea (hipotensiunea) este o scădere semnificativă a tensiunii arteriale la bărbați sub 100/65 mm, iar la femei 95/60 mm, însoțită de o scădere generală a bunăstării.

Nod galben la adulți

Astăzi, mulți oameni consideră că un nas înfundat este ceva frivol și nu merită atenție, cel mult - o ușoară indispoziție și cu siguranță nu deloc corelată cu boala. De obicei, acest "prim clopot" este pur și simplu ignorat - până când apar consecințele unei astfel de neglijențe, mult mai grave.

Pot bea alcool în timp ce iau antibiotice

Cititori ai timpului bun! Există opinia că utilizarea antibioticelor exclude utilizarea alcoolului. Astăzi am decis să aflu: este posibil să bei alcool atunci când iau antibiotice?

Temperatura 39 la un copil fără simptome reci - 7 motive

Temperatura ridicată la un copil fără simptome la rece este un semnal din partea organismului despre începutul procesului inflamator. În absența altor simptome tipice ale unei răceli, trebuie să se suspecteze un focalizator inflamator în organele și sistemele interne.

Primul doctor

Cum să spălați amigdalele acasăAstăzi, numărul persoanelor care suferă de această boală crește în fiecare an. Este simplu să explicăm acest lucru pe de o parte, dar pe de altă parte nu este atât de ușor - poate fi un mod de viață, mediu, alimente de slabă calitate și altele asemănătoare care afectează boala.

Poate exista o temperatura inainte de menstruatie?

Lunar - este începutul ciclului menstrual și pregătirea corpului feminin pentru o posibila sarcină. La apropierea acestei perioade, doamnele vor afla în câteva zile semne caracteristice.

Ce ajută tabletele "Tsiprolet"?

Frumusete Sănătate

Conținutul"Tsiprolet" este cel mai puternic medicament antibacterian cu eficiență ridicată la diferite tipuri de microorganisme patogene. Este prescris pentru tratamentul infecțiilor și proceselor inflamatorii care afectează cele mai diverse organe și sisteme ale corpului uman.

Top