Categorie

Posturi Populare

1 Bronșită
Ce este consumul
2 Profilaxie
Ceftriaxona intramuscular: Te doare?
3 Profilaxie
Ce se întâmplă dacă un adult are mușchi verde?
Image

Laringită

Faringita hipertrofică - simptome, tratament, complicații

Faringita hipertrofică este o inflamație lungă în faringe, însoțită de proliferarea patologică a țesuturilor moi și limfoide. De regulă, mucoasa peretelui posterior al laringelui este supusă hipertrofiei, dar în unele cazuri sunt implicate crestăturile laterale.

Temperatura corporală normală

Termoregularea este una dintre cele mai importante abilități ale corpului nostru. Temperatura este menținută de forțele corpului la un anumit nivel, reflectând capacitatea sa de a produce căldură și de a schimba cu mediul.

Antibiotice pentru infecții respiratorii acute la adulți

Antibioticele pentru raceli si gripa: ceea ce este cel mai bun pentru adultiOamenii cu studii medicale știu sigur că antibioticele pentru răceli și gripa sunt ineficiente, dar nu sunt ieftine și dăunătoare.

Pulberi reci

Pulberile la rece sunt vândute în orice instituție medicală fără prescripție medicală. Medicamentele elimină rapid simptomele neplăcute, ameliorează durerile de cap, reduc nasul curbat. Compoziția solubilă acționează după cinci până la zece minute, spre deosebire de comprimatele, a căror acțiune începe după 20-30 de minute.

Primul doctor

Cum să spălați amigdalele acasăAstăzi, numărul persoanelor care suferă de această boală crește în fiecare an. Este simplu să explicăm acest lucru pe de o parte, dar pe de altă parte nu este atât de ușor - poate fi un mod de viață, mediu, alimente de slabă calitate și altele asemănătoare care afectează boala.

Sodul verde la un adult: după cum se evidențiază și cum se tratează?

O problemă comună la adulți și copii este un nas curbat. Cu toate acestea, în unele cazuri, selecția poate fi verde. O astfel de condiție poate declanșa dezvoltarea unor complicații periculoase.

Amoxicilina 500: instrucțiuni de utilizare

Amoxicilina 500 este un antibiotic cu spectru larg. Eficace împotriva microorganismelor anaerobe gram-negative și gram-pozitive. Reduce simptomele bolilor și duce la ameliorarea diferitelor patologii infecțioase.

Krasnjur.net portal medical Krasgmu.net

Cum să tratezi căile gâtului. După cum știți, medicina non-medicină este capabilă de mult. Mai ales când vine vorba de tratarea unei dureri în gât. Gâtul doare în mononucleoza infecțioasă, pojar, scarlat, faringită, laringită și alte boli.

Cum să tratați o durere în gât la un adult

Tonzilita (tonzilita) este o boală infecțioasă destul de gravă, cu o leziune a inelului faringian și a amigdalelor palatinice. Inflamația apare cel mai adesea într-o formă acută (cu febră și simptome de intoxicație), provocând multe complicații.

Balsam (unguent) asterisc cu o răceală: cum să utilizați, instrucțiuni de utilizare

Unguentul se uită la receRinita acută și cronică este o problemă frecventă respiratorie la copii și adulți. Există o mare varietate de picături vasoconstrictoare în farmacii, dar multe dintre ele sunt dependente și nu sunt recomandate sau utilizate în siguranță pentru o perioadă lungă de timp.

Rasește nasul cu adenoide: cum să vindeci fără complicații și este posibil să ai o intervenție chirurgicală cu frig?

Un nas curbat cu adenoide este un simptom inerent care poate complica foarte mult viata pacientului si poate cauza multe complicatii daca boala nu este tratata la timp.

Pneumonie - ce este, cauze, semne, simptome la adulți și tratamentul pneumoniei

Pneumonie la adulți (pneumonie) este o inflamație a tractului respirator inferior, de diferite etiologii care apare la exudarea intraalveolară și este însoțită de semne clinice și radiologice caracteristice.

Nebulizator: cum se utilizează atunci când tuse?

Inhalările cu tuse sunt cel mai eficient tratament, dar mulți dintre noi sunt prea leneși pentru a le îndeplini din diferite motive. Cineva nu dorește să viziteze sala de fizioterapie din clinică, dar cineva nu dorește să se deranjeze cu efectuarea acestor proceduri la domiciliu, crezând că luarea medicamentelor din interior va fi de ajuns.

Rinita rinită în tratamentul și simptomele copiilor Cum de a vindeca rapid copilul curge virale

Unul dintre cele mai comune tipuri de rinită este el. Agenții patogeni provoacă nas veziculei virale. Acestea sunt activate din cauza hipotermiei și pe fundalul unei slăbiciuni generale a corpului.

12 motive pentru temperatură scăzută a corpului

Toată lumea știe că o creștere a temperaturii corporale este un semn de sănătate precară. Cu toate acestea, prezența bolii poate indica o temperatură prea scăzută (hipotermie), mai ales atunci când se observă o perioadă lungă de timp.

Genferon

GENFERON® este disponibil în trei tipuri:1. Supozitorul conține:
substanțe active: interferon uman recombinant alfa-2 - 250000 UI; taurină - 0,01 g, anestezină 0,055 g;
excipienți: "grăsime solidă", dextran 60,000, polietilenoxid 1500, tween 80, emulgator T2, citrat de sodiu, acid citric, apă purificată - cantitate suficientă pentru a obține un supozitor cu o greutate de 1,65 g.

Ce poate ajuta ceftriaxona cu: instrucțiuni de utilizare

Ceftriaxona, un antibiotic semisintetic de generația a treia, cefalosporina se distinge prin amploarea "previzibilității" sale antibacteriene.Proprietatea principală a acestui antibiotic este aceea că este produsă exclusiv sub formă de injecții pentru preparate injectabile.

Cum să conduceți acupresura la rece

A scăpa de o răceală cu ajutorul acupresiunii este o metodă tradițională de terapie în medicina de Est. Este folosită pe scară largă nu numai de vindecătorii tradiționali, ci și de mulți specialiști oficial (inclusiv medici de sport profesioniști) pentru a ameliora rapid, dar pe scurt, starea pacientului cu un nas înfundat.

Analog de cefazolin în fiole

Sănătatea organelor de reproducere este foarte importantă pentru bărbați, fizic și psihologic.Problemele din zona genitală nu numai că limitează posibilitatea unei vieți depline, abilitatea de a concepe un copil, dar afectează și starea altor sisteme fiziologice.

Antipiretic pentru copil

Atunci când agenții infecțioși sau virusii intră în organism, pirogenii sunt îmbunătățiți. Aceste substanțe biologic active afectează hipotalamusul, care este responsabil pentru reglarea temperaturii corpului.

Top