Categorie

Posturi Populare

1 Profilaxie
Cum sa vindeci remedii de laringita populara
2 Rinită
hipotermia corp
3 Clinici
Antibiotice pentru traheită la copii și adulți - o listă de medicamente eficiente
Image
Principal // Laringită

Ceftriaxona pentru gripa


Ceftriaxona este un medicament de nouă generație care are un efect terapeutic antibacterian pronunțat. Inhibă activitatea bacteriilor patogene prin inhibarea producerii pereților lor celulari. Dacă ceftriaxona poate fi folosită pentru gripa și cât de mult va ajuta să facă față răcelii obișnuite, și acest articol va spune.

Descrierea medicamentului

Ca antibiotic cu profil larg, Ceftriaxone este activ împotriva diferitelor bacterii anaerobe și gram-pozitive. Imediat după intrarea în organism, medicamentul este foarte rapid absorbit și începe să-și exercite efectul terapeutic. Oamenii de știință au descoperit că biodisponibilitatea unui astfel de medicament este de aproximativ 98%, ceea ce reprezintă mai mult decât o cifră satisfăcătoare.

În plasma sanguină un astfel de antibiotic poate fi urmărit după o oră. În organism, este păstrat pentru o perioadă lungă de timp și afișat abia după 24 de ore.

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, Ceftriaxona intră ușor în diferite țesuturi ale corpului, inclusiv în zonele inflamate ale diferitelor sisteme. Acest lucru o pune într-o singură listă cu cele mai eficiente medicamente antibacteriene care sunt utilizate activ în practica terapeutică modernă.

Afișează medicamente împreună cu bilele. Dacă pacientul suferă de afecțiuni renale în timp ce îl ia, timpul de înlăturare a substanței active a unui astfel de agent poate fi încetinit.

Este important de reținut faptul că este necesar să se utilizeze Ceftriaxone cu gripa doar ca o ultimă soluție, atunci când boala este neglijată și a început deja să provoace complicații grave la pacient. Nu va fi înțelept să beți acest antibiotic în timpul manifestărilor inițiale ale unei răceli, deoarece orice formă de ARVI și gripa este provocată de virus și acest medicament are un efect antibacterian pronunțat.

În orice caz, numai un medic care participă poate prescrie un astfel de antibiotic, după o analiză detaliată a istoricului și evaluarea stării generale a persoanei. Nu va fi înțelept și eronat să se auto-medicheze (în special copiii și vârstnicii) cu astfel de medicamente.

Indicatii si contraindicatii

După cum sa menționat mai sus, ceftriaxona împotriva gripei trebuie prescrisă numai atunci când apar complicații periculoase. Astfel, indicațiile directe pentru utilizarea acestor medicamente sunt:

 1. Dezvoltarea pneumoniei pe fondul unei gripe care curge îndelungat. În această condiție, pacientul poate suferi de dificultăți de respirație, durere toracică, creșterea temperaturii corporale și tuse prelungită. Datorită faptului că pneumonia este provocată de bacteria pneumococică, este rezonabil să se utilizeze un astfel de antibiotic pentru tratarea acesteia.
 2. Aberații pulmonare.
 3. Forma purpurie a amigdalei, care este însoțită de o descărcare galbenă neplăcută din gât, placă pe amigdalele, febră mare și durere severă la înghițire. În această stare, în plus față de administrarea Ceftriaxonei, pacientului i se cere să ghemuiească cu soluții antimicrobiene speciale.
 4. Diferite boli bacteriene ale sistemului genito-urinar.
 5. Sepsis.
 6. Leziuni infecțioase ale tractului respirator superior. Poate fi o formă purulentă de sinuzită, faringită, sinuzită și otita medie. Acestea sunt însoțite de dureri de cap severe, secreție mucoasă din nas, congestie nazală și tinitus (cu otită).
 7. Forma bacteriană a meningitei.

Din păcate, nu toată lumea poate utiliza Ceftriaxone pentru gripă și răceală, deoarece acest medicament are câteva contraindicații importante pentru acest lucru.

Prescrierea unui antibiotic este interzisă în următoarele cazuri:

 1. Intoleranța individuală de către pacient a substanței active a medicamentului, precum și hipersensibilitatea la medicamentele din grupul cu penicilină.
 2. Insuficiență hepatică acută sau cronică, precum și hepatită.
 3. Bolile cronice ale sistemului renal (tratamentul este posibil numai sub supravegherea unui medic cu ajustarea dozei).
 4. Boală cardiacă severă.

Este necesar să se prescrie un astfel de medicament cu grijă persoanelor în vârstă, copiilor și pacienților care suferă de boli cronice severe.

Recepție în timpul sarcinii

Ceftriaxona este contraindicată în primul trimestru de sarcină, deoarece în această perioadă sunt puse bazele sistemelor copilului nenăscut, care pot deteriora substanța activă a unui astfel de antibiotic.

În al doilea și al treilea trimestru de sarcină ar trebui să fie cu precauție și numai sub supraveghere medicală să se aplice Ceftriaxone.

Datorită faptului că medicamentul este capabil să pătrundă în laptele matern, acesta nu este utilizat în timpul alăptării. Dacă este necesar, numirea unui astfel de instrument, o femeie trebuie să renunțe la alăptare și să transfere copilul la amestecuri artificiale.

Metodă de utilizare

Ceftriaxona poate fi administrată intramuscular și intravenos. În acest caz, de fiecare dată când trebuie să pregătiți o soluție proaspătă.

Pentru injectarea intramusculară, medicamentul trebuie dizolvat în apă sterilă pentru injectare la un raport de 0,5 g din medicament în 2 ml de apă. Medicamentul este injectat adânc în mușchiul gluteus maximus. Dozajul este selectat pentru fiecare pacient individual.

Pentru injectarea intravenoasă, medicamentul trebuie dizolvat în apă purificată pentru injectare la un raport de 1 g pentru 10 ml de apă. De obicei, doza se calculează pe baza indicațiilor, greutății și vârstei pacientului.

Durata tratamentului nu trebuie să depășească două săptămâni. În medie, durează 7-10 zile.

Efecte secundare

Cu o dozare greșită sau un tratament medicamentos cu contraindicații, poate provoca astfel de reacții adverse la un pacient:

 1. Reacții alergice sub formă de erupție cutanată, mâncărime, bronhospasm sau eritem. Mai puțin frecvent este șocul anafilactic.
 2. Eșecuri în sistemul digestiv: greață, vărsături, dureri abdominale, pierderea poftei de mâncare, deteriorarea ficatului.
 3. Eșecuri în sistemul nervos central: amețeli, cefalee, agravarea somnului, concentrație insuportabilă, tremor al membrelor.

Recepție

Pentru ca tratamentul cu un astfel de medicament să aducă cu adevărat beneficiile așteptate, trebuie să cunoașteți următoarele trăsături ale terapiei cu acesta:

 • Este interzisă combinarea tratamentului cu un astfel de antibiotic cu alte medicamente puternice fără prescripție medicală.
 • Nu puteți crește în mod independent doza de medicament, deoarece poate duce la apariția de reacții adverse și supradozaj.
 • Odată cu apariția șocului anafilactic, care poate apărea în timpul admiterii, pacientul trebuie să intre urgent în adrenalină și glucocorticosteroizi.
 • Nu puteți combina tratamentul cu ceftriaxonă cu administrarea de băuturi alcoolice puternice, deoarece acest lucru poate afecta negativ activitatea ficatului și a sistemului nervos central.
 • Acest medicament nu poate fi combinat cu alte antibiotice într-o doză mare. De asemenea, este contraindicat în același timp utilizarea cu AINS, medicamente antibacteriene puternice și anticoagulante.
 • În cazul primei deteriorări a stării de sănătate, tratamentul cu medicamente trebuie oprit. Pacientul din această stare ar trebui să vadă imediat un doctor.
 • În cazul tratamentului pe termen lung, trebuie monitorizată starea hepatică și rinichi a pacientului.
 • Persoanele în vârstă și copiii trebuie tratați cu un astfel de antibiotic într-un spital sub supravegherea unui medic.

Se poate creste temperatura Ceftriaxonei?

Unul dintre cei mai puternici reprezentanți ai grupului cefalosporinelor a treia generație este Ceftriaxone. Medicamentul a fost utilizat cu succes pentru a trata diferite infecții cauzate de microorganismele susceptibile de a fi infectate. Cu toate acestea, uneori, după Ceftriaxone, temperatura crește. Să înțelegem mecanismul acestei manifestări.

motive

Există două motive principale pentru creșterea temperaturii în timp ce luați antibiotice:

 • În primul rând: dezvoltarea unei reacții alergice. În această situație este posibilă creșterea temperaturii la 38.5. Cel mai adesea acest lucru survine după câteva zile de tratament;
 • Al doilea: moartea masivă a bacteriilor patogene cauzate de utilizarea Ceftriaxonei. Când se întâmplă acest lucru, eliberarea în sânge a unui număr mare de substanțe toxice, care determină o creștere a temperaturii. În acest caz, puteți face fără a lua medicamente antipiretice, temperatura în sine va scădea.

Pentru a evita o reacție alergică, este necesar să se asigure absența unei intoleranțe individuale la medicament înainte de tratament. Aceasta necesită un test de piele, care este administrarea subcutanată a unei cantități mici de Ceftriaxonă. Dacă în decurs de 30 de minute după injectare nu sunt detectate reacții alergice, medicamentul poate fi utilizat pentru terapie.

Dacă după efectuarea testului temperatura crește încă, atunci nu utilizați Ceftriaxone. În acest caz, este necesar să luați legătura cu medicul dumneavoastră, care va prescrie un medicament similar în vigoare.

Cu toate acestea, în tratamentul pneumoniei și absența intoleranței individuale, temperatura poate crește după injectarea Ceftriaxone. Cel mai des este asociat cu activitatea puternică a medicamentului și cu moartea în masă rezultată din microorganismele patogene. În mod tipic, temperatura după un timp scade singură și nu provoacă dificultăți.

Pentru a evita manifestările negative și consecințele tratamentului, este necesar să se respecte cu strictețe instrucțiunile medicului curant.

dozare

Copiilor care au atins vârsta de 12 ani și adulții trebuie să li se administreze o doză de 1 până la 2 g de ceftriaxonă o dată pe zi, la intervale de 24 de ore. Cu boala severă poate crește doza la 4 grame pe zi.

Pentru sugari cu vârsta de până la două săptămâni, se recomandă o doză de 20-50 mg pe kg de greutate corporală pe zi. Creșterea dozei este interzisă, deoarece sistemul enzimatic la nou-născuți nu este suficient de matur.

Dacă vârsta copilului este de la 14 zile de la naștere la 12 ani, doza se calculează după cum urmează: 20 - 80 mg pe kilogram de greutate bebeluș pe zi. Cu toate acestea, în cazul în care pacientul cântărește mai mult de 50 kg, atunci i se atribuie o doză pentru adulți.

Durata tratamentului este determinată de medic, luând în considerare severitatea bolii și starea pacientului.

Dacă în cursul tratamentului terapeutic apare creșterea temperaturii în timpul tratamentului cu ceftriaxonă sau apariția altor evenimente adverse, este necesară informarea medicului dumneavoastră.

Reacții adverse posibile:

 • amețeli, dureri de cap, crampe;
 • o scădere a concentrației celulelor albe din sânge, a trombocitelor și a altor celule sanguine;
 • dureri abdominale, vărsături, greață;
 • manifestări alergice;
 • durere la locul injectării.

concluzie

Ceftriaxona este un antibiotic aparținând celei de-a treia generații de cefalosporine. Are un efect antimicrobian puternic (antibacterian) și este de obicei bine tolerat de către pacienți.

După ce se administrează Ceftriaxone, poate crește temperatura, care trebuie raportată medicului dumneavoastră, care va decide cu privire la necesitatea corectării regimului de tratament.

Ați găsit o greșeală? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

ceftriaxonă

Nu hrăniți farmacia, utilizați acest analog ieftin al URSS ori de la ciuperca

Instrucțiuni de utilizare

Numele internațional

Grupul de afiliere

Descrierea substanței active (INN)

Formă de dozare

Acțiune farmacologică

Cefalosporină antibiotic III generație spectru larg pentru administrare parenterală. Activitatea bactericidă se datorează suprimării sintezei peretelui celular bacterian. Este rezistent la majoritatea microorganismelor beta-lactamase gram-negative și gram-pozitive.

Activă împotriva următoarelor microorganisme: aerobe gram-pozitive - Staphylococcus aureus (inclusiv tulpini care produc penicilinază), Staphylococcus epidermidis, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pyogenes, Streptococcus viridans;

Aerobe Gram-negativ: Acinetobacter calcoaceticus, Enterobacter aerogenes, Enterobacter cloacae, Escherichia coli, Haemophilus influenzae (inclusiv tulpinile care formează penicilinază), Haemophilus parainfluenzae, Klebsiella spp. (Inclusiv Klebsiella pneumoniae), Moraxella catarrhalis (inclusiv tulpinile penitsillinprodutsiruyuschie), Morganella morganii, Neisseria gonorrhoeae (inclusiv tulpinile care formează penicilinază), Neisseria meningitidis, Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Serratia spp. (inclusiv Serratia marcescens); unele tulpini de Pseudomonas aeruginosa sunt de asemenea sensibile; anaerobi: Bacteroides fragilis), Clostridium spp. (cu excepția Clostridium difficile), Peptostreptococcus spp.

Ea are activitate in vitro impotriva celor mai multe tulpini ale urmatoarelor microorganisme, deși semnificația clinică este necunoscută. Citrobacter diversus, Citrobacter freundii, Providencia spp, Providencia rettgeri, Salmonella spp, (inclusiv Salmonella typhi), Shigella spp.. Streptococcus agalactiae, Bacteroides bivius, Bacteroides melaninogenicus.

Stafilococii rezistenți la meticilină sunt rezistenți la cefalosporine, la ceftriaxona, multe tulpini de streptococi din grupa D și enterococci, inclusiv Enterococcus faecalis este, de asemenea, rezistent la ceftriaxona.

mărturie

Infecțiile bacteriene cauzate de microorganisme sensibile: infecții ale cavității abdominale (peritonite, boli inflamatorii ale tractului gastrointestinal, ale tractului biliar, inclusiv colangită, empiem vezicii biliare), boli ale tractului respirator superior și inferior (inclusiv pneumonie, abces pulmonar, empiem), infecții ale oaselor, articulațiilor, pielii și țesuturilor moi, zona urogenitale (inclusiv gonoreea, pielonefrită), meningita bacteriana si endocardita, septicemie, răni infectate și arsuri, chancroid si sifilis, boala Lyme (Borelioza) febra tifoidă emoneloza și salmonella.

Prevenirea infecțiilor postoperatorii.

Bolile infecțioase la persoanele imunocompromise.

Contraindicații

Efecte secundare

Reacții alergice: febră, eozinofilie, erupție cutanată, urticarie, prurit, exudativ eritem multiform, edem, șoc anafilactic, boală serică, frisoane.

Reacții locale: cu / în introducere - flebită, durere de-a lungul venei; V / m injecție - durere la locul injectării.

Din sistemul nervos: dureri de cap, amețeli.

Din sistemul urinar: oligurie.

Din partea sistemului digestiv: greață, vărsături, tulburări de gust, flatulență, stomatită, glossită, diaree, enterocolită pseudomembranoasă; pseudo-colelitiază a vezicii biliare (sindromul "nămol"), candidoză și alte suprainfectări.

Din partea organelor care formează sânge: anemie, leucopenie, leucocitoză, limfopenie, neutropenie, granulocitopenie, trombocitopenie, trombocitoză, bazofilie, hematurie; sângerare nazală, anemie hemolitică.

Indicatori de laborator: creșterea (scăderea) timpului de protrombină, creșterea activității transaminazelor hepatice și a fosfatazei alcaline, hiperbilirubinemia, hipercreatininemia, creșterea concentrației de uree, glicozurie.

Aplicare și dozare

In / in, în / m. Adulți și copii peste 12 ani - 1,2 g de 1 ori pe zi sau 0,5-1 g la fiecare 12 ore, doza zilnică nu trebuie să depășească 4 g pentru sugari (până la 2 săptămâni) - 20-50 mg / kg / zi. Pentru sugari și copii cu vârsta de până la 12 ani, doza zilnică este de 20-80 mg / kg. La copiii cu greutatea de 50 kg și peste, se utilizează doze pentru adulți.

O doză mai mare de 50 mg / kg de greutate corporală trebuie prescrisă ca perfuzie intravenoasă timp de 30 de minute. Durata cursului depinde de natura și severitatea bolii.

Când gonoreea - în / m o dată, 250 mg.

Pentru prevenirea complicațiilor postoperatorii - o dată, 1-2 g (în funcție de gradul de pericol de infecție) timp de 30-90 minute înainte de operație. În operațiile de colon și rect, se recomandă administrarea suplimentară a unui medicament din grupul de 5-nitroimidazol.

Cu meningita bacteriană la sugari și copii mici - 100 mg / kg (dar nu mai mult de 4 g) 1 dată pe zi. Durata tratamentului depinde de agentul patogen și poate varia de la 4 zile pentru Neisseria meningitidis la 10-14 zile pentru tulpini sensibile de Enterobacteriaceae.

Copiii cu infecții ale pielii și țesuturilor moi - într-o doză zilnică de 50-75 mg / kg o dată pe zi sau 25-37,5 mg / kg la fiecare 12 ore, nu mai mult de 2 g / zi. La infecții severe de altă localizare - 25-37,5 mg / kg la fiecare 12 ore, nu mai mult de 2 g / zi.

Cu otita medie - în / m, o dată, 50 mg / kg, nu mai mult de 1 g.

La pacienții cu afecțiuni renale cronice, ajustarea dozei este necesară numai atunci când CC este sub 10 ml / min. În acest caz, doza zilnică nu trebuie să depășească 2 g.

Reguli pentru pregătirea și introducerea soluțiilor: trebuie să utilizați numai soluții proaspăt preparate. Pentru injectarea intramusculară, se dizolvă 0,25 sau 0,5 g din medicament în 2 ml și 1 g în 3,5 ml de soluție de lidocaină 1%. Se recomandă introducerea a cel mult 1 g într-o fesă.

Pentru injectarea IV, se dizolvă 0,25 sau 0,5 g în 5 ml și 1 g în 10 ml de apă pentru injectare. Introduceți în / încet (2-4 minute).

Pentru perfuzia intravenoasă, dizolvați 2 g în 40 ml de soluție care nu conține Ca2 + (soluție de NaCl 0,9%, soluție de dextroză 5-10%, soluție de levoză 5%). Doze de 50 mg / kg și mai mult trebuie administrate intravenos, în decurs de 30 de minute.

Instrucțiuni speciale

Ceftriaxona se utilizează numai într-un cadru spitalicesc.

În cazul insuficienței renale și hepatice severe simultane, pacienții aflați la hemodializă trebuie să determine cu regularitate concentrația medicamentului în plasmă.

În cazul tratamentului pe termen lung, este necesară monitorizarea regulată a imaginii sângelui periferic, indicatori ai stării funcționale a ficatului și a rinichilor.

În cazuri rare, cu ultrasunete a vezicii biliare, există întreruperi care dispar după oprirea tratamentului. Chiar dacă acest fenomen este însoțit de durere în hipocondrul drept, se recomandă continuarea prescrierii antibioticelor și tratamentul simptomatic.

În timpul tratamentului, utilizarea etanolului este contraindicată - sunt posibile efecte asemănătoare disulfiramului (eritem facial, crampe abdominale și de stomac, greață, vărsături, dureri de cap, scăderea tensiunii arteriale, tahicardie, scurtarea respirației).

Soluțiile de ceftriaxonă proaspăt preparate sunt stabile fizic și chimic timp de 6 ore la temperatura camerei.

Dacă este necesar, numirea medicamentului în timpul alăptării trebuie să înceteze să alăpteze.

Pacienții vârstnici și debilitați pot solicita numirea vitaminei K.

interacțiune

Ceftriaxona și aminoglicozidele posedă sinergism împotriva multor bacterii gram-negative.

Incompatibil cu etanolul.

AINS și alți inhibitori ai agregării plachetare cresc probabilitatea sângerării.

Utilizarea concomitentă a diureticelor "cu buclă" și a altor medicamente nefrotoxice crește riscul de acțiune nefrotoxică.

Sunt incompatibile din punct de vedere farmaceutic cu soluții care conțin alte antibiotice.

De ce farmaciile lacomi ascund unealta mai puternic Exoderil de 39 de ori? Sa dovedit a fi sovietic gros.

Chiar și cel mai mort ficat este curățat cu acest remediu!

Elena Malysheva: "Oculistii au fost tacuti despre asta! O modalitate usoara de a obtine 100% din vedere in urma in cateva zile."

analogi

opinii

Injecție foarte dureroasă! După prima injecție, piciorul sa înghesuit de durere. Aproximativ cincisprezece minute nu puteam să mă ridic în picioare, mă așezam înapoi. Am deja treizeci de ani, durerea a fost diferită. Dar este ceva cu ceva. Tin!

Re-tratat cu Ceftriaxone. Este necesar să se dilueze cu 0,5% novocaină. Seringă 5ml. Apoi poți tolera cel puțin durerea. Și după injectare este necesar să mergem, să mergem, să mergem. Reticulul de iod. Ajută.

Poate fi tolerat, membrele mele se umflau a doua zi, mi s-au umflat mîinile și picioarele, mi-au ars, mi-au făcut mâncărime, mâncărime, doctorul nu a anulat injectarea, a spus că au înjunghiat, am plecat de la spital ieri, nu am primit nimic de la Tavegil. alergați.

După tratamentul traheobronchitei acute, rinichii sunt bolnavi. Analiza urinei este teribilă.
Acum tratez rinichii. Cred că rinichii sunt bolnavi de acest antibiotic.

Este mai bine să se administreze ceftriaxona diluată cu spărgătoare de gheață, care nu este atât de dureroasă.

Și acum doar prind Ceftriaxone! Divorțul Lidocaina. Procedura de injectare însăși devine mai puțin dureroasă, dar apoi rămân formațiuni dure în mușchii feselor, care durează de foarte mult timp!

Când se administrează intravenos, acest medicament nu simte durere.

Ceftriaxosona este prescrisă în m pe Novocain, mi-e teamă să pun copilul după ce am citit toate comentariile despre acest medicament. Este posibil să se dilueze pur și simplu pulberea cu apă și băutură?

Antibiotice puternice și eficiente. Dar când este administrat, este destul de dureros. Vă recomandăm să dizolvați 1% lidocaină în loc de Novocain, dacă lidocaină este de 2%, poate fi diluat cu apă pentru injecție în proporție de 1: 1

Tatyana, 09/26/2012, vârsta: 37 de ani

În spital, făceau a... aproape a murit. Totul în ochii mei se întuneca, a devenit dificil să respire, capul mi se învârtea, toată viața mi-a străbătut ochii, pentru că Înainte de aceasta (2 ore mai târziu), Babulechka (82 ani) a fost de asemenea introdusă în / în Ceftriaxone și el după 10 minute. în ochii a 10 oameni au murit. A fost foarte înfricoșător.
P.S. a doua zi am înlocuit ceftriaxona.

Alexandru, 17.10.2012, varsta: 23

Svetlana nu-ți fie teamă să pună acest medicament pe copilul meu, pneumonia mea bronhică ajută perfect. Numai este necesar să-l planteze cu spărgătoare de gheață, trece fără dureri. Doar calculați cu atenție doza. Am fost prescris 2 fiole de Lidocain pentru 1 fiolă (bule)

Valeria, 11/7/2012, vârsta: 35 de ani

Și am o nebunie. A fost o temperatură ridicată (sub 39,6). Dimineața am sunat la un doctor care a diagnosticat boala respiratorie acută cu trecerea la bronșită. Am prescris ceftriaxonul, dar l-am scris în următoarea proporție: ceftriaxone 1 cu., Ice-cocaine 2 cu. și apă pentru injectare 2 cuburi. Îndrăznește pacientul! Dar, dintr-un anumit motiv, exact o săptămână, nu mă ajută niciodată să scot temperatura. Deși cu o astfel de temperatură navryatli ORZ. probabil deja inflamație.

Anna, 11/15/2012, vârsta: 32 de ani

Ceftriaxona 1 an cubic a fost atribuită unui copil, gheață 2 cubi. și apă pentru injectare 2 cuburi. Și cum să prick nu a înțeles! Când primiți 5 ml, toate astea? Sau jumătate, și oțelno toarnă? Spune-mi!

Valentine, 27.11.2012, varsta: 32

Am bronhopneumonie. A fost prescrisă ceftriaxona cu lidocaină și apă pentru preparate injectabile. Ajută foarte bine, numai după injectare puțin amețit. Injectarea însăși nu este foarte dureroasă, datorită lidocainei. După injectare, am pus o centură de slăbire "Volcano", injecțiile se dizolvă repede.

Natalia, 02.12.2012, varsta: 37

Kohl copil (8 ani) ceftriaxone pentru a treia oară. Pentru prima data au facut doar 3 fotografii (au tratat sinuzita). Efectul a fost pe fata. A doua oară când au fost înțepați pentru ARD (5 fotografii), au ajutat și ei bine. Acum tratăm nasul din nou. Copilul ia injecții bine, 1 g ceftriaxonă, 2 ml de lidocaină, 2 ml de apă pentru preparate injectabile. am prick o dată pe zi. Injectarea însăși nu este dureroasă. După injectare, dureri prelungite în zona injecției, în interiorul umflăturilor. Reticulul de iod, dar ceva se dizolvă prost.

Larisa, 04.12.2012, varsta: 4

Am revenit ieri de la spital. copilul (4 ani) a avut pneumonie și durere în gât. a administrat ceftriaxona timp de 10 zile. rezultat pe fata. Temperatura (39) a căzut în a doua zi, gâtul a fost lăudat după 4 zile, kashdyatna sa oprit în a 5-a zi. a condus bine, nu conuri, doar vânătăi mari.

Tatyana, 12/04/2012, vârstă: 58 ani

Oamenii, citiți instrucțiunile pentru medicamente sau nu. Ce Novocain. Atunci când instrucțiunile precizează în mod clar - pentru 1 g de ceftriaxonă la 3,5 mg de lidocaină 1% și în același loc în care este de dorit să se utilizeze numai lidocaină.

Natalia, 12.12.2012, varsta: 26

Am, de asemenea, diluat cu Novocain. Faceți intramuscular, rănit teribil! I-am cerut medicului să prescrie Lidocaine - nu este ceea ce! Fiți răbdători, spuneți că nu veți muri!

Da, bineînțeles că am nevoie de spărgătoare de gheață, căut și nebolno

Nelya, 12/13/2012, vârsta: 3 ani

În luna martie, am fost în spital! Copilul a avut o temperatură ridicată și nu a putut să-l omoare! Diagnosticul de gastrointerită !, deci ceftriaxona ne-a ajutat în ziua a 2-a! și cefazolin și gentamicină nu au ajutat. acesta este un miracol!

Speranța, 12.15.2012, vârsta: 52

Inflamația tratată a ganglionilor limfatici (chiar nu a putut vorbi) după prima injecție. A devenit mai ușoară, apoi au mai rămas 4 și totul a dispărut. Dilatarea diluată cu apă (alergic la lidocaină și novocaină) primele 2 injecții este doar un coșmar, apoi o altă asistență medicală a injectat foarte repede. Și cum nu este durere ciudată nu a fost deloc. Restul injecțiilor au făcut.

Zarina, 12.26.2012, varsta: 27

Copilul meu de 2 ani și 5 ani a fost bolnav de o lună întreagă, că nu i-au prescripționat decât augmentin și klacid, au pus atât stomacul cât și intestinul cu aceste antibiotice care trebuie să fie băut, în cele din urmă numiți Ceftriaxone 0, 5 injecții cu înghețată și apă pentru injectare timp de 5 zile a devenit clar după prima injecție, injecția nu poate spune fără minute dureroase după ce fiul meu a încetat deja să plângă și a uitat complet de injecție, este chiar amuzant să citești, deoarece bărbații adulți se plâng de durerea din ac :)

Galina, 01/14/2013, vârsta: 71 de ani

În octombrie 2012 sinuzita a fost tratată cu 14 injecții (2 pe zi), scaunul era negru, Linx a văzut și bifidumbacterin, pare să fi trecut, dar după 2, 5 luni. A fost la fel, acum nu știu ce să fac.

Ivan, 02/01/2013, varsta: 29

Astăzi a făcut o injecție de ceftriaxonă fără înghețată, a existat un șoc dureros, aproape că m-am așezat înapoi. Este necesar să citiți instrucțiunile, al doilea în farmacie nu a fost dat.
podeysvoval bine cel puțin dormit un pic, acest dozanet mine

Pacient, 02/01/2013, varsta: 23

Astăzi, medicul a prescris acest medicament (Orvi cu bronșită, pneumonie suspectată). La domiciliu, mama a făcut-o, iar după aceea, temperatura a crescut brusc la 38,8. E normal?

Irina, 02.02.2013, vârsta: 6 ani

Kohl a doua zi fiica (1 ml Ceftriaxone + 2 ml Lidocaine + 2 ml salina) - tusea a fost teribil, a baut cefalexin - nu a ajutat. Astăzi am dormit aproape fără tuse și nu am intrat dimineața.
Cefalosporinele nu sunt primele care ne injectează - rezultatul este întotdeauna rapid din injecții.
Injectarea, ca toate medicamentele din acest grup, este dureroasă. Ea strigă în timpul injecției, dar se calmează după câteva minute. Imediat după injectare, am masaj site-ul de injectare (îmi amintesc mai ușor pentru mine). Se plânge că locurile de injectare se erup în mod constant. Încălcarea nu a fost găsită. Cursul este de până la 54 de zile, 2 injecții pe zi.

Irina, 02.02.2013, vârsta: 6 ani

Curs - 5 zile (tipo)

Laura, 12.02.2013, vârsta: 43 de ani

Oamenii, o injecție dureroasă cu antibiotic-1 (cu novocaină) aproape au fost descrise și nu au venit și au răcnit încă. Al doilea este mult mai ușor. DAR FOARTE EFICIENT. Nu există conuri în fese. Îl tratăm de 2 ori în viața mea (ambele ori eram foarte bolnav). Ajută imediat. Un curs de 5 fotografii a fost suficient pentru mine. Nu au existat efecte secundare, spre deosebire de alte anti-s. De aceea, de fiecare dată când poate fi supusă prima injecție. Merită.

Serghei, 13.02.2013, varsta: 51

A fost forțat de 2 ori pentru tratamentul sinuzitei, dacă antibioticele mai slabe nu au ajutat. Eficientă și nu dureroasă dacă este diluată corespunzător cu lidocaină. Odată 7 zile, în celelalte 10 zile.

Alfred, 02.15.2013, vârstă: 25 ani

Acum zece zile am fost foarte bolnav, tuse, pieptul meu bolnav, chiar și purulente dureri de gât în ​​plus, bine, Ceftriaxone a fost prescris, și după două injecții m-am simtit minunat. Ceftriaxona diluată cu prima fiolă din Ledocain, prima fiolă cu apă pentru preparate injectabile. Injectarea însăși nu este dureroasă.

Ksenia, 18.02.2013, vârsta: 76

Bunicul prescris de 76 de ani Ceftriaxone 1g. diluat în 3 ml. Novocain, în / m 1 r. pe zi, medicul a recomandat diluarea cu novocaină, deoarece reacțiile alergice la gheață sunt foarte frecvente.

Tamara, 02.20.2013, vârsta: 28

Foarte puternic antibiotic. Este mai bine să suferiți durere în timpul injecției decât să tratați complicațiile. Copiii din spitale suferă și vv și vm. Băieții noștri buni vor fi tolerați!

Vasily, 02.22.2013, vârsta: 61

A început să prindă azi. La medicul Novocain prescris. Durerea se simte în 15 minute după injectare. Apoi dispare. Poți să tolerezi, doar dacă a existat un rezultat pozitiv. Înainte de a începe să vă spulberați, medicul a prescris o injecție de test la jumătate din doză. Am verificat reacția și am dat permisiunea pentru un curs de tratament cu acest medicament.

Galina, 03/09/2013, vârsta: 6 ani

Copilul are șuierătoare în plămâni, a prescris acest medicament. După prima injecție, scaunul a devenit lichid.

Rita, 03.03.2013, vârsta: 51 ani

Nu știu ce se va întâmpla în continuare, dar după prima injecție (cu lidocaină și apă), a apărut o voce și nu am putut să vorbesc deloc timp de trei zile, doar șuierătoare. Da, injecția este dureroasă, dar în acest raport poți să tolerezi, să intri doar foarte încet.

Sveta, 03.21.2013, vârsta: 31

Tratez cu această mastită purulente antibiotică, rezultatele au un somn de tempera, durerile toracice s-au diminuat, dar foarte bolnave

Dragoste, Baltiysk, 04/01/2013, vârsta: 31

În tratamentul sinuzitei acute pe două fețe, medicul a vrut să prescrie o puncție, dar am refuzat. Ceftriaxona a fost prescris cu 5 injecții, în diluție cu novocaină (deși în instrucțiuni este prezentată leococaina). După prima injecție, este sensibil mai ușor, deși bolnav, dar tolerabil. Am străpuns întregul curs în / din 5 injecții 1 dată pe zi, plus 10 zile de clorură (inexpresibil ochucheniya de la el) :). Rezultatul este excelent. Dar din moment ce imunitatea mea a fost slăbită și am fost încă tratată cu antibiotice, după 2 săptămâni am fost infectat cu sinuzită, am reușit să o vindec fără să folosesc un curs de antibiotice. Sper să nu mai fiu bolnav. ȘI TOATE DORESC SĂNĂTATEA TA!

Natalia, 04/03/2013, vârsta: 23 ani

Am un copil de 2 luni. a pus o injecție de ceftriaxonă, chiar a devenit albastră peste tot. Vreau să abandonez cursul în 10 zile. Nici măcar nu știu ce să fac.

Viola, 04/11/2013, vârsta: 19 ani

O injecție cu ceftriaxonă a fost prescrisă o dată pe zi, timp de 5 zile. A fost o temperatură de 38, o tuse, nimic altceva nu a deranjat. Crețuit cu Ledocaină, boltă dureroasă dar tolerantă. Doar după trei injecții rinichii au început să doară. Dar nu există nici o temperatură) Acum tratez rinichii)

Svetlana, 04/30/2013, vârsta: 6 ani

Fata de 6 luni. tuse foarte puternică și wheezing, îi pot auzi chiar și fără un medic. Ei au prescris ceftriaxonul timp de 3 zile. După ce comentariile nu știu nici măcar cum să fie. Era bine pentru mine, era un antibiotic bun, dar mă îndoiesc de copii. Astăzi, prima injecție, foarte îngrijorată de fiică.

Alya, 06.05.2013, vârsta: 37

Și pentru mine de bronșită prescris antibiotic ceforal și o grămadă de amestecuri, poate, tuse uscată, obositoare. După 6 zile (tusea a rămas uscată), ea a mers pe cont propriu, a făcut o radiografie și OPS - pneumonie. Acum, ceftriaxona 1g a fost prescrisă și ordonată să se dilueze cu apă pentru preparate injectabile. Prima lovitură - a fost foarte dureroasă, dar cu o asemenea tuse, când totul în interior se agită, nu la sensibilitate. Spune-mi te rog, pot să mă pot dilua cu apă? Și este necesar să se păstreze bulele cu un antibiotic în frig?

Catherine, 05/07/2013, vârsta: 28

Utilizarea ceftriaxonei nu este prima dată, un antibiotic foarte eficient, loviturile sunt puțin dureroase, dar merită. Acesta trebuie diluat după cum urmează: 1 flacon cu 2% lidocaină + 1 flacon de apă pentru injecție trebuie agitat bine și injectat cu întregul lichid, injectat încet și fără bătaie de cap, pentru a evita o ciocnire după injecții. Nu vă fie teamă să utilizați medicamentul, desigur, dacă medicul v-a prescris-o,

Anna, 05/10/2013, vârsta: 23

Astăzi, pentru prima dată, am experimentat ceftriaxona. Temperatura 39 și nu a putut face nimic. Sinuzita cu dureri in gat. Seara, a devenit mult mai bine. Temperatura chiar a început să scadă. Introduse în / în. Ușor de transpirație după o injecție, apoi a trecut. Ei bine, aceasta este doar prima zi, să vedem ce se întâmplă în continuare. După citirea comentariilor cumva a devenit înfricoșător.

Olga Miass Regiunea Chelyabinsk, 14.04.2013, vârsta: 40 de ani

Soțul meu a confirmat astăzi pneumonia, ieri amoxiclavul a fost administrat la recepție în pilule, deși unele pastile - febră de 5 zile, iar medicul este un pulmonolog, nu doar un terapeut, am spus imediat că trebuie să prădăm antibioticele! S-au îmbolnăvit de vacanță, au dormit într-o excursie, au cristalizat în corturi și astăzi spune că pilula ar trebui să înceteze colita ceftriaxonei, temperatura a început să scadă, chiar a ieșit afară și nu există locuri în spital!

Tatyana, 05.16.2013, vârsta: 45 ani

Am sinuzită cronică. În timpul exacerbării, a fost folosit pentru a tăia lencomicina Relieful a venit după a treia injecție. Ceftrioxonul este prescris acum. Kohl final, 10 zile. Îmbunătățirile sunt minore. Kohl, 1 gr - de 2 ori pe zi, încet. Diluat cu apă pentru preparate injectabile și lidocaină. Tolerați.
Vreau să atrag atenția asupra producătorului. Sa întâmplat așa că am cumpărat mai multe sticle de trei ori. Și trei producători diferiți s-au întâlnit. Penza, regiunea Vladimir și KRASFARMA.
Producătorul din Penza, în opinia mea, cel mai bun drog. Se dizolvă rapid, uniform, mai puțin dureros. Cel de-al doilea producător este mai rău. Dar KRASFARMA a stârnit suspiciunea după prima injecție. Acesta a fost dizolvat de foarte mult timp, neuniform, injecția a fost "strâmbă" și dureroasă. A doua injecție a fost aceeași. Am aruncat restul de sticle, am cumpărat Penza.
A fost bine.

Leonid, 05.23.2013, vârsta: 37

Lansat o frig. Două luni de tuse, ocazional momeală cu tuse, uneori febră, mai ales a început să deranjeze în a 8-a săptămână. Nicio pastilă și remedii folclorice nu mai sunt de ajutor, nu era timp să stai în spital. Pe parcurs, a început pneumonia. A început să prindă ceftriaxona. Medicamentul este foarte puternic. Poți să faci rase cu spărgătoare de gheață și poți să te apuci puțin pe apă. Pe injectarea tangibilă a apei. În general, boala a suferit în picioare. Un astfel de sentiment pe care corpul însuși nu îl scoate, a fost îndepărtat, iar un fel de doctor vrăjitor are o baghetă magică și dă un pendal magic pentru sănătate. În general, săptămâna afacerii și sunt la fel de bună ca și noua. Un gram intramuscular o dată pe zi. În a doua zi, apare un apetit sănătos, ca în timpul recuperării. Simptomatologia bolii este fie foarte redusă, fie dispare cu totul a doua zi. O săptămână mai târziu am trecut testul la laboratorul plătit pentru LCA, nu există nici o putere în spitalul gratuit pentru CHI, ei erau complet sănătoși.

Natalia, 06/08/2013, vârsta: 12 ani

Fiica mea (de 12 ani) are amigdalită. Augmentin nu a ajutat. Se prescrie ceftriaxona. Seara, au făcut o injecție cu lidocaină așa cum ar trebui să fie - umflat dimineața sa ridicat. Ați dat superstin - vedeți ce se întâmplă în continuare

Luza, 07.25.2013, vârsta: 23

Dacă se diluează, apoi se diluează cu două cuburi de înghețată (mi sa recomandat novocaină + apă pentru preparate injectabile este o durere iadică și două norme de înghețare)

Sergey, 08/01/2013, vârsta: 28

M-am îmbolnăvit rareori, dar cu ușurință. Cu șapte ani în urmă, a suferit de pneumonie din lobul inferior drept. Apoi au injectat tifazolin și sulfadimetaxin. Injectiile, cel puțin, sunt neplăcute, prin urmare, probabil că le-au amintit pentru totdeauna. O lună mai târziu, a trecut la modul acasă cu injecții și a început să se prăvălească. Timp de șapte ani, nu am mers la doctori și, se poate spune că nu m-am îmbolnăvit serios (o ușoară creștere a temperaturii și a mușcăturii pentru o zi nu cred). Și aici din nou - pneumonie lobului inferior drept. Medicul a prescris ceftriaxona + iceocaină. Soția mea a mers la farmacie și a cumpărat Novocain (la farmacie, i sa spus că este același lucru - este vorba de calitatea angajaților care lucrează în farmacie). Am decis să mă prind. Dar totuși a decis să urmeze cu strictețe rețeta și soția a mers din nou și a cumpărat Ledocaină. I-am trimis la plimbare și timp de 10 minute a decis să facă o lovitură. Când a fost hotărâtă injecția să nu se simtă. Medicamentul a fost stins, probabil, de minute 2. Dar, apoi, nu exista senzatii dureroase! Îmi imaginez ce sentiment ar fi cu Novocain! Poate că ar trebui să-l apelați la doctor, pentru ca medicul să fi injectat. Și nu vă fie frică să vă bațiți. Principalul lucru este să urmăriți strict tehnica de injectare. Ledocina și multe altele!

Tanyuha, 08/01/2013, vârsta: 27 ani

Am o părere bună despre drog. după 5 injecții în / m de la orice antibiotic va afecta. Mi-am pus picioarele instantaneu, efectul a fost după prima utilizare, după al doilea am vrut să opresc pricking, dar nu așa). diluat 1 la 1 cu lidocaină și apă pentru injecție, nimic nu doare. pentru a obține mai bine. Și când sunt prescrise multe injecții, este firesc atunci să prindem

Pavel, 08/06/2013, vârsta: 34 de ani

De droguri nu este rău, dar personal am un efect secundar - dureri de cap teribile.

Alexey, 08/07/2013, varsta: 46

Eu cresc cu novocaină.
Injecțiile sunt efectuate de două asistente medicale.
O colită este foarte dureroasă.
Al doilea este că nu simt deloc nimic.

Dmitry, 08/10/2013, varsta: 42

Am o traheobronchită cronică, prescrisă pentru a face injecții cu acest antibiotic cu înghețată diluată. Injectiile pe care le-am pus intramuscular pe coapsa, este destul de tolerabil, dar nu sunt multe sentimente neplacute in zona injectarii, drogul va ajuta.

Tanya, 08.22.2013, vârsta: 34 de ani

După ce a suferit pleurezie exudativă, care a fost tratată cu multe antibiotice, eu, cu sistemul meu imunitar slăbit, apuca orice infecție care se transformă adesea în bronșită. Nici amoxiclav, nici cefazolin nu ajută. Ceftriaxona a fost prescrisă în fiecare 1 g. pe lidocaină după 12 ore (stimați doar pentru persoanele cu imunitate slăbită) și oh-la-la! Mă bucur că într-o zi a devenit mult mai ușor. Tusea este mai productivă și, în general, mai puțin frecventă. Doar acum capul meu se rotește după el, dar trebuie să fiu răbdător, eu mă injectez singur. Injectați încet reticulul de iod, dacă, după lidocaină, conul levomekol ajută. Să vă binecuvânteze!

Sergey, 29.09.2013, vârsta: 53

Domnilor, tovarăși! Cel mai bun tratament, lucrați singur. Renunțați la fumat, mergeți până la 5 km pe zi, cel puțin nu fizic. exercițiu, duș. După 48 de ani, a început să se "zdrobească". ORZ urmat de bronșită catarrală. Prostatita (afumată). Sa intimidat, o data ce a vizitat un doctor, a aflat imediat ca Ceftriaxone este un antibiotic bun! Dar! O mai bună jogging de dimineață la 2 km, decât să stați și să gândiți, cu accelerația în sine pentru a împinge în fese sau treptat.

Catherine, 10/02/2013, vârsta: 27 de ani

Ceftriaxona a fost prescrisă astăzi pentru antritis intravenos. Sufăr fără complicații.

Natasha, 10/02/2013, vârsta: 38 de ani

De mai bine de 20 de ani am suferit de sinuzită, în acel an am găsit pentru mine un "panaceu" - "SYNUPRET IN TABLE" timp de 15 ani, fiica mea este, de asemenea, potrivită pentru 3-5 zile și să o încerce fără medicamente antibiotice.

Olga, 10/11/2013, vârsta: 20 ani

Mă minte în ziua spitalului, bronșită acută. Astăzi au pus acest antimicrobian intramuscular, diluat cu lidocaină (l-am pus în mod constant pe dentist ca pe un anestezic). Injectarea în sine se înțepă puțin când se administrează (relaxează-l înainte de injectare, nu va face rău atât de mult), asistenta a întrebat dacă totul era normal când am administrat drogul, dar am fost surprins, dar se pare că ceva nu este în regulă. Nu stiu ce se va intampla cu mine, au scris deja toata lumea, acum mi-e frica :): (In general, am un astfel de prick.. Dupa ce (si 6 ore au trecut deja) un fel de compactare la locul de injectare este simtit, atunci este bolnav.

Tatyana, 18.10.2013, vârsta: 30

În cea de-a doua săptămână, m-am îmbolnăvit cu o durere în gât. Doctorul a prescris inițial o pastilă pentru antibiotice - Unidox Soljutab. Un pic mai bine, dar în a doua săptămână temperatura a crescut brusc. Ceftriaxona prescris - prick 5 zile. Colita însăși în spital. Injectarea trebuie diluată cu lidocaină (medicul a atras atenția asupra acestui fapt). Nu durează deloc, dar rămân vânătăi. În a doua zi, injecțiile au devenit mult mai bune. Temperatura a scăzut, gâtul a fost eliminat, starea de sănătate sa îmbunătățit semnificativ. Astăzi este ultima lovitură, mă simt minunat. Sănătos. Recomandări - pentru a face fotografii cadre competente și diluat cu 1% lidocaină. Toate sanatatea.

Dinara, 10.29.2013, vârsta: 6 ani

Fiu 6 luni. tuse șuierătoare, gât roșu, mucoasă. a prescris cef 3 prick cu 2 zaruri am diluat cu novocaine, a strigat kapets ca, citiți recenzii acum Cred că pot trece la lidocaina? sau de a părăsi Novocain? probabil îl rănea? Cum vă sfătuiți? care este mai bine?

Rimma, 11/01/2013, vârsta: 49 de ani

Dacă există vene bune, injectați intravenos! După test, care se presupune că se face pe orice antibiotic.
Sinuzită bilaterală acută + otită medie a urechii drepte.
I se provoacă intramuscular (cu o problemă cu vena) pe o soluție 0,5% de novocaină cu o seringă de cinci grame, cu o canulă gri (are un diametru de 0,7 mm). Cu cât acul este mai adânc în mușchi, cu atât mai puțin durerea. Nicio bucată, a făcut 4 fotografii. Mai rămân 6

Arseny, 11/15/2013, vârsta: 37 de ani

Ei au pus pe bronșită, temperatura este deja cu 5 zile înainte de 38.6, ceftriaxone a început să prick 3 zile în urmă, nu am observat un efect special rapid în îmbunătățirea bunăstării, temperatura nu este numai în după-amiaza seara se ridică din nou, tuse este puternic, cursul de 5 zile va vedea ce se întâmplă în continuare.

Astana, 20.11.2013, vârstă: 29

Nu panica cu lidacoine nu doare! (tsifozolin și rănit)

Natalia, 12/02/2013, vârsta: 36 de ani

Vreau să sfătuiesc, în special mumii, care are copii mici când copilul dumneavoastră este bolnav, nu fi leneș și mergeți la Santare și să dați testări ale mucusului nazal și sensibilității faringite la antibiotice (nu știu desigur dacă aveți sau nu, trebuie să plătim). Aici aveți întregul răspuns pentru a ajuta sau invers acest antibiotic! Dacă găsiți un alt antibiotic, atunci trebuie să-l utilizați, chiar dacă ei scriu despre el, ceea ce ajută foarte mult. Deci, acum 11 ani, mi-am tratat fiul cu diverse antibiotice. tusea a fost teribilă, până când a venit un doctor foarte bun (datorită lui Huge), care ma sfătuit să fac aceste teste.

Natalya, 12/04/2013, vârsta: 40 de ani

Sunt alergic la derivații de novocaină, așa că l-am lovit doar pe apă, bineînțeles că e bolnav, dar ce poți să faci? Dar un drog excelent

Svetlana, 12.12.2013, varsta: 30

Am nevoie de ceftriaxon diluat cu apă pentru preparate injectabile, am sărit peste injecții, asistentul medical a fost surprins, a spus că injecția a fost dureroasă și chiar aș recomanda să fac asta tuturor. Nu vă îmbolnăviți!

Maria, 12.15.2013, vârsta: 22

Riscat pe Novocain este ceva. a luptat isteric în ciuda vârstei sale. Apoi au început să dilueze 2% cu lidocaină și nu dăunează deloc. singurul lucru este că este o injecție grea în sine, conurile formează foarte repede, se rezolvă de mult timp. trebuie să mergeți foarte mult și să frământați și apoi 20 de fotografii sunt greu de mutat

Olga, 12/18/2013, vârsta: 35 de ani

Transferat pe picioare ca o infecție virală de mici dimensiuni, și apoi a început: snot cu un curent, tuse, pierdut vocea, a încetat complet de a dormi. A văzut Flemoxin șapte zile, fără sens! Tusea a început să se târască în jos și a devenit dificil să respire, mama insistând să-l cheme pe medicul care a prescris ceftriaxona: 5 injecții pentru 1d. A diluat cu 4 cuburi 2% lidocaină fără apă, după cum a recomandat medicul. De aceea, injecțiile au fost, probabil, nedureroase. A devenit mai bine după prima injecție. După cinci am uitat de toate rănile. Ura! Nu s-au observat efecte secundare.

Serghei, 12.01.2014, vârsta: 40 de ani

Dureri în gât, au făcut 2 focuri, se simt mult mai bine.

Evgenia, 02/10/2014, vârsta: 29

Limbajul ENT atribuit, vârsta 3.11. Se diluează pentru instilarea în nas cu naftizină și sulfacil! Dripați 2 picături de 3 ori pe zi. Nasul nu a respira deloc și picăturile de vasoconstrictor nu au ajutat. Drămuiește a doua zi, nasul a început să se desprindă. A apărut tummy tummy cu calla verde lichid. Fiul nu se plânge de burtă. Să vedem!

Anastasia, 12.02.2014, vârsta: 33

La un copil (vîrsta de 5 ani) viral cu atașat bac. inf. laringită. Suprax a fost prescris în suspensie. ca doctorul a spus aceleași ceftriaxone, a băut 3 zile, nimic! Temperatură, durere în gât, tuse, etc. M-au sunat din nou - am insistat asupra injecțiilor - mâine voi începe. Deja am folosit-o acum câțiva ani cu ajutorul pneumoniei. Dar doctorul a spus că producătorul este mai bun decât indiu sau Elveția, restul este adesea "lăsat" (.

Irina, 12.02.2014, vârsta: 29

Fiul meu este de 4 ani, a suferit de pneumonie de două ori, i sa dat pentru prima oară cyphozalin, așa că a fost dureros de 15 minute când nu și-a putut calma piciorul. A doua oară când a fost ceftriaxonă, dureroasă, dar nu foarte bună, ajută foarte bine. Acum avem bronșită acută, a fost prescris din nou, calmat după un minut și, ca în cazul în care, nu a făcut nici o injecție. Și ajută foarte bine, deci este mai bine să fii răbdător! Și pentru a elimina alergiile, am făcut mai întâi un proces!

Olga, 02.19.2014, vârsta: 28

Astăzi a început un curs împotriva sinuzitei. (Deja bolnav acum 1,5 ani)
Kohl numai pe apă pentru injecție, deoarece din toate *** Cain, presiunea scade brusc, mi-e frică să arunc gheara departe :) Se simte dureros, dar tolerabilă, doare în zile critice, dacă nu am timp să înghită pastila. Ei fac o injectare minciună, trebuie să vă relaxați fundul și să întrebați-vă pe sora dvs. să intre mai încet, să doare numai când sunt injectați, apoi să vă ridicați și să vă grăbiți acasă, dar există sentimente neplăcute timp de 10 minute. Și crede-mă, tolerarea unei introduceri dureroase timp de un minut nu este dificilă. Și citiți efectele secundare ale medicamentelor? De exemplu, stop cardiac.

Anna, 03/06/2014, vârsta: 50

Astăzi am primit prima injecție de ceftriaxonă, toate conform instrucțiunilor de 1g. cu 2 ml de lidocaină și 2 ml de apă pentru injectare. Absolut nu dureros. Un moment bun pentru a ajunge acasă. A început o durere de cap îngrozitoare, se părea că o bomba ticăia, iar inima mea bătea atât de mult, era imposibil să spun că s-ar sari. Am stat 3 ore și am crezut că este sfârșitul meu. Acum locuiesc singur. Nu era cuvântul potrivit. Treptat (10 ore de la injectare) totul a dispărut, numai durerea inimii mele. Vreau să mulțumesc tuturor celor care scriu recenzii, citiți totul. Poate cineva meu va veni la îndemână.

Sasha, 03/07/2014, vârsta: 43 de ani

Am avut reumatism plus bronhii Ceftriaxona a primit 20 de injecții timp de 20 de zile, fără reacții alergice Soluția se rezolvă în mușchi Nu formează nicio garnitură în mușchi Este necesară o injecție foarte bună pentru ca specialistul din sala de tratament să se simtă bine Datorită medicului cum să prindă ceftriaxona 1,0 gr + 1, 8 g apă pentru injectare + 2 g lidocaină, luați în considerare faptul că ceftriaxona se diluează mai întâi cu apă pentru injecție și apoi se amestecă cu iceocoină, iar rezultatul este mai eficient.

Anastasia, 03/10/2014, vârsta: 22

Și dacă sunteți alergic la Ledocaină? Ce anume?

Anna, 03.11.2014, vârsta: 43

A fost o durere în gât, ceftriaxona a fost injectată, ajută foarte mult și este foarte tolerabilă, nu dureroasă.

Irina, 03.17.2014, vârsta: 52

Medicamentul este bun, provocat cu sinus. Lidocaină diluată cu soluție salină. Nu răniți. Și garniturile după injecții sunt bine absorbite dacă comprimați cu magnezie

Tanya, 04/01/2014, vârsta: 42

Medicamentul poate fi bun, dar fiica mea, 18 ani, na ajutat. Nasul este blocat constant, precum si dupa tratament. Ce trebuie să facem, vă rog să-mi spuneți.

Tatyana, 04/08/2014, vârsta: 41 de ani

Mi-am rupt glezna în decembrie, am avut o operație acum câteva săptămâni - am scos o cravată. inflamația a început, etiologia musculară sau tendoanele au fost inițial gândite, însă astăzi este suspectată inflamația osoasă. Ceftriaxonul IM a fost prescris de 1-2 ori pe zi. Am citit recenziile și am decis să fac în / în 2 cuburi o dată pe zi. corect scrieți în instrucțiunile care intră 2-4 minute. asistenta spune mai intai, sa nu arunci pe nimeni. dar doare, așa că au fost mult timp roșii. Voi scrie mai târziu despre efect. Cu venele problemei, poate mă duc la dropper. nu atât de dureros, deși 30 de minute. Cum îi tolerează toți copiii? bedolazhki, Doamne ferește cineva astfel de chin. toate sanatatea

Natalya, 04.04.2014, vârsta: 37 de ani

Ceftriaxona a fost prescrisă astăzi. Am citit recenzii de acum mi-e teamă să fac. și toți ceilalți scriu aproximativ 1 mg. și am alocat 2. Ce va fi mai dureros?

Artem, 26.04.2014, vârstă: 25 ani

Am străpuns 10 injecții de Ceftriaxonă IM în 2 pe zi de la Sinusită, temperatura nu ajută 37, nu știu ce să fac.

Alex, 22.05.2014, vârsta: 42

Intepat. A ajutat. Durerea este absolut tolerabilă, este mai rău. Dar: aveți grijă de tractul digestiv!

Natalya, 04.06.2014, vârsta: 48 de ani

Sinusita a început, în primul rând, conform schemei, Amoxiclav a băut (ajutat anterior). Dar de data asta nu a ajutat. Doctorul a spus că merge la spital și face lezări. Am refuzat, am cerut un tratament în ambulatoriu. Mi-a dat ceftriaxona de 2 ori pe zi, câte 1 mg fiecare. După ce am citit recenzii, am crezut că a fost foarte dureros. Da, și în farmacie intimidată. Dar doctorul a spus că nu a adăugat lidocaină, deoarece acționează asupra inimii. A făcut o lovitură cu apă pentru injecție, nu a simțit nimic dureros. Să vedem ce se întâmplă în continuare.

Vladimir, 06.27.2014, varsta: 27

Prima injecție a fost făcută fără lidocaină și vă voi spune - este foarte dureroasă. Am ajuns la spital cu mașina, dar nu m-am putut lăsa. 15 minute de staniu. A doua zi am mers să pariez cu lidocaină - nu a făcut rău deloc. deci dacă nu există alergie la lidocaină, puneți-o cu ea și totul va fi bine!

Natalie, 07.15.2014, vârsta: 52 ani

Nu puteți introduce o soluție de lidocaină intravenos, numai pentru injecții intramusculare.

Natalya, 08.19.2014, vârsta: 1

Bine ai venit! Kohlem mai tânăr în Novocain. Cel mai în vârstă, ea are vârsta de 3 ani, se îmbolnăvește de asemenea. Angina. Spune-mi, pot merge la gheață? Când se fac injecții, inima mea sângerează: (Deși am auzit că cu înghețată, mai ales la copii, trebuie să fii atent.

Olga, 08.20.2014, vârsta: 35 de ani

Medicul a prescris ceftriaxona timp de 1 până la 7 zile pentru a se dilua pe lidocaină și apă pentru injecție, după trei injecții pe cont propriu, nu a simțit nicio îmbunătățire. Sinuzita a fost diagnosticată. A fost mutat la o doză diferită de 1 g de două ori pe zi. Injectarea este aproape nedureroasă, având în vedere că o fac în propria mea poziție și în picioare în fața oglinzii).
În ceea ce privește bunăstarea - fără nici o îmbunătățire. Dar dacă, în viitor, vor prescrie din nou acest medicament, voi provoca numai o diluție de 2,0 lidocaină și 2,0 apă pentru injectare.

Nat, 08.29.2014, vârsta: 42

Dacă aș fi citit totul în prealabil, n-aș fi îndrăznit să fac injecții. Otita medie acuta purpurie - astazi au injectat ceftriaxona pentru prima data cu lidocaina 2.0 si apa pentru infectii (in total 5 cuburi intr-o seringa) si au fost injectate lent (asistenta mi-a spus ca ea a injectat in mod deliberat intramuscular profund in tot acul si incet) fără senzații de durere NU.

Inna, 09/27/2014, vârsta: 44

Doze de ceftriaxonă administrate intramuscular singuri. Diluata lidocaina 2% + apa 1: 1. Absolut nedureroasă. Aștept rezultatul.) Am o tuse puternică. Traheobronșitele. Fără temperatură

Toma, 10/08/2014, vârsta: 27 de ani

Diagnosticul metritei, primele trei zile de administrare a ceftriaxonei a fost dus în spital împreună cu medicamentul Metrogil, alte două zile sunt pe cont propriu, asistenta a recomandat să dizolve 1 g de ceftriaxonă în 3 ml. apă pentru injectare și 1 ml. lidocaina și face de două ori. Bastonul este dureros, după frisoane, amețeli, o ușoară creștere a presiunii. 5 zile de tratament, nu există încă îmbunătățiri speciale, după ce Metrogil a scăzut durerea.

Anastasia, 10/09/2014, vârsta: 16 ani

Colon ceftriaxonă 7 zile - 14 fotografii, mi-a ajutat, am avut sinuzită pe două fețe, un antibiotic bun, este mai bine să se dilueze cu lidocoină, fiți sigur că beți "maxilac" cu acest antibiotic, astfel încât totul să fie în ordine cu digestia.

A lovit un copil (1,5 luni) - ORVI, în ziua a 4-a copilul a fost acoperit cu o erupție cutanată de la urechi la tocuri, iar apoi sa îmbinat într-un singur punct roșu solid. Iată o reacție.

Ukya, 11/14/2014, vârsta: 11 ani

Am citit comentariile și rzhu ca un cal, Idocaine este scris. Și chestiunea amestecării medicamentului și a bea doar, astfel încât, în general, ucis)

Elvira, 20.11.2014, vârsta: 1

A lovit un copil 1 an 4 luni. De la ARVI a tras instantaneu, dar cu consecințe. După recuperare, ceva deranjează, mai ales înainte de culcare. Adesea, înainte de a vă pipi să fiți strânși și foarte plâns.

Sofya, 25.11.2014, vârsta: 25 de ani

Injecțiile cu coloană 5, diluate cu lidocaină și soluție salină, fără dureri de urgenta, disconfort ușor, locurile de injecție durează puțin. Doar citit comentariile, foarte speriat. Am încercat-o pe mine însumi - nu doare!

A fost o răceală, complicată de pneumonie, de 39 de ani. Atribuit la 1,0 g * de 2 ori. Într-adevăr, efectul este chiar acolo: temperatura, starea generală după a doua injecție a revenit la normal sau mai puțin. DAR. greata, varsaturi torturate. Sau poate nu este de la un medicament? A avut cineva asta?

Doar "a condus" despre efectul atinge obiectivul tau mai tarziu! "Procesul" în sine, așa cum unii scriu aici despre "ororile dureroase", este complet diferit (nu am simțit aproape nimic). Înțeleg că trupul fiecăruia este diferit (inclusiv un defect dureros) și depinde mult de cine o face! Dezabonați-vă numai pentru ca oamenii să nu fie foarte speriați! Sper că totul nu este foarte lung și abstru!

După cum am promis, scriu despre efectul medicamentului. A treia zi, temperatura a fost de 38 de ani, aproape că nu am păcălit, am omis 39,1 o dată) pentru a treia zi 37,1-37,7. zile "distractive" anterioare! Este dimineața a patra zi - 36.2! Înainte de tratament (1 zi pentru apariția simptomelor), totul a fost curat cu raze X, dar medicul a auzit ceva rău înainte. Cursul de tratament a fost prescris pentru 5 zile (1g in 12 ore), dar am de gand sa aduc pana la 7 (pentru siguranta) sa repete imaginea si chiar sa vrea sa uit de ea o data pentru totdeauna!

Natalya, 12.24.2014, vârsta: 44

Am suferit de o infecție a ochiului pentru al doilea an. Diagnosticul nu poate fi livrat. Pe baza testelor, medicul a prescris ceftriaxona: diluat cu apă pentru injectare și instilat în ochi. Instrucțiunile nu spun niciodată că vă puteți picura în ochi. Nu știu ce să fac, chiar vreau să fiu vindecat.

După a treia injectare, rinichii s-au îmbolnăvit, iar după a 5-a, pancreatita sa înrăutățit. Poate pentru că nu am o vezică biliară. a scazut presiunea corespunzatoare. condiția era teribilă; Injecțiile pot fi tolerate lent și adânc în mușchiul de care trebuie să intrați.

Elena, 26.12.2014, vârsta: 61

Am încercat, la recomandarea medicului ENT, să diluez ceftriaxona cu apă pentru injecție plus lidocaină - nu atât de dureroasă, dar am o stare neplăcută de amețeală neplăcută. Ea a consultat asistenta care oferea injecțiile și a sugerat, fără lidocaină, numai apă pentru preparate injectabile. Injectarea a fost dureroasă, timp de aproximativ 15 minute doar doare, dar capul se simte calm.

Tatyana, 01.24.2015, vârsta: 53

A suferit o intervenție chirurgicală la nivelul plămânilor și, după 4 luni, a fost diagnosticată cu BEB.
Printre altele, ceftriaxona 1,0 g + 2,0 g apă pentru preparate injectabile + 2 g lidocaină a fost administrată dimineața și seara cu un mop (ceftriaxona este mai întâi diluată cu apă pentru injectare și apoi amestecată cu înghețată, apoi mai eficient). Aproape nu dureros, dar este important să vă relaxați musculatura în timpul pricking-ului.
După 3 zile nu există temperatură (dar nu a fost mare - 37,5). Flegma dimineața este excretată cu descărcare purulentă, în timpul zilei este ușoară. E mai ușor. Pentru a evita vânătăi și umflături, frunzele de varză trebuie să fie aplicate (schimbându-le dimineața și seara) - acest lucru chiar ajută. Vă doresc tuturor să vă recuperați rapid!

Slavok, 02/08/2015, vârsta: 45 de ani

Medicament foarte eficient. Principalul lucru este să introducem încet și apoi să restaurăm flora și fauna intestinală (ucide totul și toată lumea).

Irina, 02.12.2015, vârsta: 44 de ani

Am astăzi cea de-a doua injecție cu lidocaină - absolut nu dureros. Cum a spus mama mea, un lucrător de sănătate cu 50 de experiență, principalul lucru este să dilueze medicamentul până se dizolvă complet, să nu se grăbească.

Lyudmila, 02.20.2015, vârsta: 55

Foarte dureros diluat cu 1% Ledocaină dar eficace

Oleg, 03/04/2015, vârsta: 27 de ani

Din neatenție a căzut pe pahar și a rănit grav mâna. Au atribuit acest drog. Primele 5 minute Durerea este teribilă și totul pentru că i-o diluez cu apă pentru preparate injectabile, dacă sunt "fiartă" cu spărgătoare de gheață, atunci efectul nu este același. Sper să ajut)

Ivan, 03.11.2015, vârsta: 41

Din acest medicament multe decese! Fii atent, mai ales alergiile. Este necesară efectuarea testelor de reacție alergică.

Maria, 12.03.2015, vârsta: 4 ani

Ceftriakson mi-a înțepat întreaga familie, de la un copil de 3 ani până la un soț de 30 de ani. Și nu a cauzat senzații dureroase. Copilul meu suferă foarte mult după bărbați după injecții, dar, după această injecție, nu a rupt o singură lacrimă. Trebuie doar să o diluați în mod corespunzător, pentru a reduce durerea, trebuie să luați 2% 2 ml de înghețată și 1 ml de apă pentru injecție și toate cele 3 cubulețe (pe care le obțineți) trebuie injectate intramuscular. Dacă faceți un copil, calculați doza conform instrucțiunilor. Și principalul lucru nu este de a face iod. net. Ei spun că este imposibil după un antibiotic, deoarece proprietățile sale sunt pierdute. Trebuie să introduceți cât mai lent posibil și, după introducerea locului de injectare, atașați o bucată de pungă de plastic obișnuită, ajuta la dizolvarea conurilor după injectare. Aceasta nu este modalitatea mea vicioasă de a folosi în siguranță antibioticul Ceftriaxone.

Elvira, 13.03.2015, vârsta: 10 ani

Copilul are o temperatură de 39,2, șuierătoare în plămâni, medicul a prescris burta ceftriaxonei 1. + lidocoină 2 ml. + apă pentru preparate injectabile de 2 ml de 1 ori pe zi. Temperatura a coborât timp de 2 zile, iar în a treia zi copilul nu a putut să meargă și să stea în mod normal, a mers și a stat doar pe șosete - vițeii lui erau foarte răi! Injecțiile au fost anulate, înlocuite cu pastile sumate. După 3 zile, afecțiunea a revenit la normal și se desfășoară normal. Dar am fost foarte speriat! Pentru toată lumea, totul este individual, acest antibiotic nu este potrivit pentru noi! Deși mostrele au fost făcute înainte de injecții, totul era bine.

Valera Rostov, 03.24.2015, vârsta: 39 de ani

Diluarea ceftriaxonei cu lidocaină pură este foarte proastă pentru inimă, așa că luăm 1,5 ml de lidocaină și 3,5 de apă și nu suferă deloc durere.

Maxim, 04/01/2015, vârsta: 37

Medicul a prescris ceftriaxona IM. cumpărat la farmacie cu 2% de ledaocină. asistenta răspândește medicamentul cu spărgătoare de gheață și apă pentru injectare, pune injecția rapid în secunde 4. După injecție, mă simt durere ușoară ușoară, nu am observat alergii. organismul tolerează în mod normal antibiotice, după injecții mă duc la lucru. singurul neplăcut este că, după prick-uri, fundul este un pic plâns, aproximativ 3 ore. Acest antibiotic mi-a pus rapid în picioare după o răceală severă. principalul lucru nu este de a întrerupe tratamentul și de a trece prin cursul complet așa cum este prescris de către medic. Ceftriaxona este un antibiotic excelent.

Masha, 05/10/2015, vârsta: 5 ani

Intrați în venă, nu există nici o durere, un mic disconfort și nimic mai mult. Băieți, ce scriu despre durere, ce faceți de dovecot? Drogul ajută.

Tatiana, 06.21.2015, vârsta: 30

Ceftriaxona a fost prescrisă pentru bronșită, temperatura a crescut după a doua injecție la 39,3, diareea și vărsăturile au început după cea de-a 5-a injecție și după a 8-a injecție a urticarei, nici măcar nu știu cât de bine a fost). tusea a fost așa cum a fost, dar efectele secundare au crescut. Nu sfătuiesc pe nimeni.

Inna, 07.19.2015, vârsta: 36 de ani

Colola ceftriaxone la sine mai mult decât o dată, tendința de a bronșită și pneumonie, a ajutat foarte mult, odată ce au vrut chiar să meargă la spital după trei săptămâni de vindecare, pneumonie. numai ceftriaxona și a ajutat, ceftriaxona + lidocaină + apă pentru preparate injectabile, fără durere, umflături și da. dacă nu ați utilizat-o niciodată, este mai bine să verificați dacă medicamentul provoacă febră, reacții alergice, precum și tulburări intestinale.

Marina, 17.08.2015, vârsta: 31

Un diagnostic de pneumonie a fost injectat imediat la Ceftriaxone cu Lidocaine 2% și soluție salină în spital. Asigurați-vă că faceți teste privind antibioticul și Lidocaina. Alergiile din fericire nu s-au dovedit. Testul pentru Lidocain nu este foarte dureros, dar testul pentru Ceftriaxone este dureros, dar tolerabil. Eșantionul este injectat în braț sub piele destul de puțin și rapid, durerea dispare în câteva minute. Injectarea în sine nu dăunează deloc, deoarece Lidocaine este un medicament care eliberează dureri. Deci, nu vă faceți griji, dacă nu aveți alergii, faceți-o cu îndrăzneală, nu durează, dar este eficient

Timur, 09/03/2015, vârstă: 23 ani

El a fost supus fluorografiei, diagnosticat cu pneumonie lombară superioară la stânga. A fost prescris acest medicament. Este posibil să-i convinge pe medici să-l prindă intravenos și nu intramuscular? Din copilărie, nu pot să fac injecții în fesă, am suferit la acea vreme tot felul de vitamine B12 și aloe.

Konstantin, 09.09.2015, vârsta: 46

1. Faceți o probă subcutanată. Și cu subțire care va fi folosit!
2. Cu lidocaina B / M este relativ nedureroasa, solutia de iod rezolva probleme, numai este necesar sa se aplice in fiecare zi.
Acțiunea de droguri? Cine mi-a plăcut radioul ăsta. Kohl cefoperazonă (medocef), aceasta are efect în a doua zi, prețul, da, este de 2-4 ori mai mare!
Există aceleași dezavantaje, dar ce vrei, ci chimie!

Alla, 10/09/2015, vârsta: 46

Injecție foarte dureroasă, am pierdut chiar și conștiința, durere insuportabilă de la coapsă la călcâi.

Dmitry, 13/13/2015, vârsta: 37 de ani

Băieții intră în ceftriaxonă cu lidocaină 2% - 2 cub și apă pentru injecție de asemenea - 2 cuburi, doar 4 cuburi vor funcționa. Agitați bine pentru a dizolva complet medicamentul și pentru a intra încet timp de cel puțin 30 de secunde. Am facut totul cu toleranta pentru mine in fiecare zi, doar ca trebuie sa fiu ca mai tarziu, pentru ca medicamentul sa fie vandut. Mult noroc pentru toată lumea, nu te îmbolnăvi)

Dmitry, 13/13/2015, vârsta: 37 de ani

A uitat să adăugați, în a 3-a și a 5-a zi, băut fluconazol 150 mg. astfel încât afulația nu a fost bună și Linex sau bififormă în fiecare zi

Andrew, 11/02/2015, vârsta: 50 de ani

Toată lumea ia drogul în felul său a început să prică astăzi pentru prima dată / zi injecție și injecția este teribil nu există nimic cu
Ledocina și 1 g în fiecare fesă

Tatyana, 11/28/2015, vârsta: 64 de ani

Temperatura opt zile 38.7. Tabletele nu ajută. După 1-2 ore, apare un rău teribil și temperatura crește instantaneu. Doctorul a scris Ingaverin-trifle. Soia-33. Doctorul este la o pierdere de nu mai puțin de mine, deoarece nu există semne de ODS, nu există ochi reci, ochi, membrane mucoase fără caracteristici și gâtul este calm. După a doua doză, Ceftriaxone, nr. 5, a fost eliberat de Novocain. Sunt de acord că injecția este dureroasă, o fac eu însumi, o introduc încet. După prima injecție, temperatura este din nou, dimineața o durere de cap teribilă. Mă plimb ca un stâlp, frică de mișcare bruscă. Mă bazez pe un rezultat pozitiv. Voi încerca să împărtășesc rezultatele.

Elena, 02/06/2016, vârsta: 36 de ani

Este posibil să aduceți această temperatură în jos cu acest medicament? există novocaină

Michael, 04/06/2016, vârsta: 47

Domnilor și doamnelor, atunci când am slujit în armată, am fost înțepată de pinicilină de potasiu, nu de sodiu și de potasiu. Aici a fost o durere

Daniyar, 04.11.2016, vârsta: 34 de ani

Ieri, 04/10/2016, dimineața a început o durere în gât, seara marșul sa transformat în purulente, întregul gât a fost suprapus, temperatura a fost de 38,7. și a crescut, a alergat la farmacie cumpărat 15 cutii de cef3axon + iceocaine 15 fiole 1%, a pus o injecție de ore la 10 pm, temperatura a transpirat toată noaptea campania a scăzut, noaptea la ora 3 am măsurat temperatura 36.7 dormit, stors pătura, o injecție, dimineața mă simt dureros oricum, gâtul meu este acoperit cu puroi, acum 04/11/2016 a doua jumătate a zilei mi-a dat a treia injecție, în mare mă simt bine, gâtul meu încă doare, este, de asemenea, împovărat, dar temperatura este plecat și urină a existat un galben strălucitor, seara voi pune un alt 1g, în general, pe zi Voi aduce până la 4 grame și voi calma), voi elimina chinasul purulent cu doze de șoc, injectarea este nedureroasă cu înghețată, doar locul, apoi durerile, nu am adăugat apă pentru preparate injectabile. Doresc ca toată lumea să fie sănătoasă și nesănătoasă!

Daniyar, 04/12/2016, vârsta: 34 de ani

Am completat revizuirea: gâtul meu a fost curățat, durerea a dispărut aproape, nu a existat o temperatură, am clătit gâtul meu cu remedii folk sare + sodă paralel cu injecțiile; / zi. toata lumea nu doare sau tuse!

Natalia, 04/15/2016, vârsta: 43 de ani

Sunt tratată ca o femeie ceftriaxonă.
Am diluat drogul Novocain. Injecție dureroasă
este adevărat După ce a început a doua injecție
dureri abdominale chiar deasupra ombilicului. Gastroenterologul a spus dezintoxicarea
intestinele vor avea nevoie de 2 luni. Toate sanatatea.

Roman, 03/05/2016, vârsta: 37

Ceftriaxona diluată cu lecocaină nu are aproape nici o durere. Pentru a menține stomacul / intestinele - bififorme (înghițiți două capsule după injectare)

Leila, 06.26.2016, vârsta: 32 de ani

Deoarece injecțiile intramusculare provoacă disconfort la locul injectării, durere neplăcută, cea mai bună alegere pentru dizolvarea antibioticelor cefalosporine, inclusiv ceftriaxona, este Lidocaina în concentrație de 1% de 3,5 ml. Această concentrație asigură o dizolvare eficientă a antibioticului, un efect analgezic puternic cu administrare intramusculară. Pentru comparație, Novocain are un efect analgezic mai puțin pronunțat (de 4 ori mai slab decât Lidocaina), iar frecvența reacțiilor alergice adverse atunci când este utilizată are loc de 3 ori mai frecvent. Lidocaina aparține celei de-a doua generații de medicamente, deci este mai eficientă și mai bine tolerată. Înainte de utilizare, consultați-vă medicul. Sănătate bună pentru tine!

Natashka, 06.27.2016, vârsta: 3 ani

Diagnosticul primar al bronșitei, băut antici - nu a ajutat. câteva zile deja de pneumonie. Ceftriaxona a fost înțepată, 1 ml de lidocaină și 3 ml de novocaină au fost divorțați (conform indicațiilor medicului), iar rezultatul a fost adevărat în a doua zi. Copilul are vechime de aproape 4 ani. Am uitat-o ​​într-un minut. (Este păcat că probabil cel mai tânăr va trebui să prindă, de asemenea sa îmbolnăvit foarte mult și eu cu el)

Alla Shipacheva, 06.28.2016, vârsta: 32 de ani

Bună ziua Într-adevăr, antibioticele de cefalosporină și-au demonstrat de mult eficiența. Cu toate acestea, mulți pacienți folosesc acest antibiotic în asociere cu novocaină, care prezintă cu acesta un risc crescut de apariție a alergiilor și este, de asemenea, inacceptabil, deoarece novocaină nu este recomandată ca solvent pentru antibioticele cefalosporine în instrucțiunile de utilizare medicală. În acest scop, trebuie să utilizați Lidocaina la o concentrație de 1% 3,5 ml, care, pe lângă efectul analgezic pronunțat, are, conform instrucțiunilor sale, indicarea utilizării în mod specific ca solvent pentru antibioticele cefalosporinice. Medicamentul aparține celei de a doua generații de analgezice, structura chimică a grupului de amide, care asigură o mai mare eficacitate a ameliorării durerii decât atunci când utilizează precursori analgezici (Novocain). Novocain aparține analgezicelor eterice de primă generație, astfel încât există o probabilitate mare de reacții alergice. Deoarece colapsul de Novocaine se formează în organism, acidul para-aminobenzoic și esterii acestuia, care cauzează adesea alergii. Lidocaina a fost utilizat pe scară largă în practica clinică de către medici pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât nu există nici o îndoială cu privire la eficacitatea și tolerabilitatea sa. Înainte de utilizare, consultați-vă medicul. Toate cele bune!

Markelova Anna, 07/08/2016, vârsta: 30

Bun drog. Dar atunci când se pune întrebarea - ce este diluarea pentru injectarea intramusculară? Atunci când alegeți între Lidocaine și Novocain, alegerea este destul de evidentă. Avantajele Lidocainei nu pot fi subestimate - se folosesc pe scară largă pentru efectuarea diferitelor tipuri de anestezie, au indicații de utilizare cu o gamă de antibiotice cu cefalosporină, asigură un efect analgezic puternic, de 3 ori mai sigur decât Novocain pentru apariția reacțiilor alergice. Referindu-se la analgezice de a doua generație, medicamentul este mai bine solubil decât precursorii săi, esterii din prima generație de analgezice. Lidocaina are o recomandare a OMS pentru a fi utilizată ca anestezic, deci nu vă îndoiți de alegerea acestui medicament. Novocaina este de obicei utilizată în procedurile de anestezie pentru intervenții chirurgicale mici și terapie de durere de diferite origini. Novocain, ca reprezentant al primei generații de analgezice, are un număr de dezavantaje - o durată scurtă de acțiune (30 min - 1 oră), întâlnite frecvent reacții alergice la medicament, un debut lent al efectului analgezic. Având în vedere toate avantajele și dezavantajele acestor medicamente, alegerea este evidentă. Pentru a dizolva antibiotice cefalosporine, utilizați lidocaină 1% 3,5 ml. Înainte de utilizare, consultați-vă medicul. Nu vă îmbolnăviți!

Marina, 08.08.2016, vârsta: 27 ani

Astăzi, 8 august 2016, am fost la o recepție la medicul ENT, am privit, am numit o radiografie a secțiunii toracice și a maxilarului, diagnosticul fiind sinuzită bilaterală acută. Acest antibiotic a fost prescris intramuscular, 2p pe zi, un curs de tratament de 7-10 zile. Fără anestezie! Soțul meu a administrat prima injecție foarte lent, a fost într-adevăr foarte dureros, dar după 25 de minute mi-am pierdut tusea pentru o vreme, durere în capul meu și am avut un nas curbat care trata Tizin cu picături. (3p pe zi, 7d curs de tratament) Vă doresc tuturor crema de sănătate, Nu aduceți în această stare, nu se auto-medicate!

Olga, 10.21.2016, vârsta: 45 de ani

Ceftriaxonă 1ml. diluat:
Ledokain2 ml plus flacon de apă pentru injecție 2 ml. Se dovedește raportul dintre Ledocaină și apă pentru injecție 1/1. Introduceți o seringă, apoi o flacon cu Ceftriaxonă. Soluție de prurit în fese. Absolut nu dureros.

Bogdan, 02.28.2017, vârsta: 45 de ani

Ceftriaxona este un medicament antibacterian excelent din grupul de penicilină. Acesta este diluat - 1 gram pe 2 flacoane de lidocaină, injectat într-o seringă de 5 metri cubi și injectat în partea superioară superioară a feselor, repet în marginea exterioară superioară a feselor, aceasta se află imediat în spatele mușchiului adductor al coapsei. Nici o durere, o ușoară furnicătură pe măsură ce tastați. Nu scrie despre șocul dureros și alte gunoaie, orice injecție - dacă o faci sub mijlocul feselor, va fi dureroasă, chiar dureroasă cu hotba. Și sigilii, apoi întindeți articulațiile, odihniți-vă pumnul și masați, dacă nu leneși. Este nevoie de aproximativ o lună. Nu vă păcăliți cu plase de iod. Aceasta nu este o grădiniță. Este mai bine să inserați corect și ușor acul 5 metri cubi de seringă la toată lungimea, astfel încât acesta să fie în mușchi, nu în mușchi cu grăsime, atunci nu va exista probleme. Este ușor.

Natalya, 13.09.2017, vârsta: 53

Dintr-o severă, debut acut cu t 38.8. Medicul ia prescris imediat antibioticul Levofloxacin. A văzut, descărcat la muncă. O zi mai târziu, șuierătoare în întregul piept - bronșită acută. Un alt terapeut (datorită lui!) Imediat ceftriaxona + lidocaina + dist. apă 5 unități Îmbunătățirea în a doua zi, pentru a descărca după 9 zile, de recuperare. Tratamentul ambulatoriu (deși este scris - numai pentru spitale). S-a observat durere la locul injectării. Bun drog.

Zhanna, 01/10/2018, vârsta: 41 de ani

Bună ziua Am sinuzita bilaterala si otita medie acuta. Medicul ia prescris câte 1 gram ceftriaxonă, de două ori pe zi, dimineața și seara timp de 10 zile. Sunt alergic la lidocaina și procaina. Când am venit prima dată pentru o injecție, asistentul, diluând 1 gram de ceftriaxonă în 4 ml de apă pentru preparate injectabile, ma avertizat că injecția ar fi foarte dureroasă. Desigur, am auzit despre injecțiile dureroase ale ceftriaxonei, dar am făcut-o atât de insuportabil de dureroasă, nu mi-am putut imagina, asistentul mi-a pus un ac în acul mixt și am introdus atât de repede medicamentul pe care aproape că l-am plâns de durere și abia i-am ținut picioarele. Seara, am intrat în camera de procedură cu teamă, deoarece durerea injecției de dimineață nu a trecut încă. O altă asistentă medicală, o asistentă mai tânără, trebuie să i se dea socoteală, să mă liniștească, să mă așeze pe canapea, să mă întreb de ce injectare a fost făcută dimineața, mi-a cerut să relaxez cealaltă fată cât mai mult posibil și să sufere un pic, a spus că injecția va fi profundă intramuscular pentru toată lungimea acului și foarte încet. Bineînțeles, așezarea pentru a transfera injectarea ceftriaxonei a fost mai ușoară, a fost dureroasă, nu fără ea, dar durerea nu a fost atât de ascuțită și ascuțită și, în plus, asistenta a injectat lent medicamentul. Acum, când vin pentru o injecție și văd o asistentă tânără, starea mea de spirit se îmbunătățește imediat și fundul meu nu se întoarce la ea. Până în prezent, am avut deja 14 injecții, șase au rămas, bineînțeles, dureri de fese, vânătăi și sigilii, dar trebuie să finalizez cursul, ceftriaxona este un antibiotic bun, deși este dureros, dar destul de eficient, simt o îmbunătățire notabilă.

Victoria, 03/14/2018, vârsta: 48 de ani

Te implor. Am fost infectat cu Ceftriaxone pe lidocaina, destul de tolerant. Este o injecție până la urmă.
Acum, pe Novokaina Kohl după operația pentru câine - înainte de dizolvare am agitat flaconul în apă caldă, o introduc lent. Ei bine, fără entuziasm, dar nici măcar nu câini. Imediat a sărit, sa urcat la sărut.
Nu este absolut nimic teribil și efectul este minunat.

Victoria, 03/14/2018, vârsta: 48 de ani

Asta este - cum să prick, astfel și senzații. Cu o injecție bine executată, este neplăcută, dar nu foarte dureroasă.

Ninula, 17.03.2018, vârsta: 36

Bună tuturor ca de obicei marșul. și, ca de obicei, ne-am îmbolnăvit cu soțul meu. Tempuraura menținută timp de 3 zile 38.5-39.3 tuse sufocă bronhiile. Am cumpărat medicamente diferite pentru a simți zero. Nu este un pic mai ușor. a mers astăzi la farmacia pe care a cumpărat-o CEFTRIAXONE + LEDOCAINE + apă pentru injectare. Am venit acasă la soțul meu și apoi mi-a spus. Sotul meu chiar și temperatura a adormit. Cred că bronșita severă severă trebuie tratată cu injecții. și nu dăunează deloc rasei corespunzătoare

Top