Categorie

Posturi Populare

1 Rinită
Cum să restabiliți repede o voce rătăcită
2 Clinici
Temperatura nu se răsfrânge la copil: primul ajutor la domiciliu
3 Profilaxie
Un exces de acid ascorbic: cum să recunoască și să prevină
Image
Principal // Rinită

Trateaza inima


De ce poate cineva să mănânce, bine, literalmente o duzină de înghețată și nimic nu se va întâmpla? Și cineva va mânca o mică bucată - și imediat o durere în gât?

Aceasta depinde în primul rând de caracteristicile individuale ale corpului și de prezența focarelor cronice de infecție în organism: amigdalită cronică, inflamația mucoasei faringiene, faringita cronică. Dacă vorbim despre copii, atunci aceasta este inflamația amigdalelor sau adenoidelor faringiene. În consecință, orice factor provocator, inclusiv frigul, care în acest caz este înghețată, poate provoca un episod acut de inflamație.

Există părinți care, cu toată seriozitatea, nu dau copilului NICIODATĂ de la frigider, argumentând că "dacă este rece, te poți îmbolnăvi".

Nu-mi pot imagina cum puteți da copilului iaurt încălzit și kefir. Cu toate acestea, pentru aceasta a primit în timp util de la rude, în ciuda educației sale medicale. Ce faci? Încălziți imediat! Și șosete! Rochie urgentă! Copilul tocmai a ieșit din apa rece - nu puteți bea frig. " Și așa mai departe... o listă lungă. Am spus "bun" - și nu am explicat nimic. Și apoi a explicat - prin exemplu.

Ei bine, copiii sunt obișnuiți cu această atitudine, nu se tem de înghețată și tocuri goale. Și rudele sunt obișnuiți cu ea în timp)) Și chiar ei înșiși spun cu ochii înțepați pentru toată lumea din jurul meu, înghețând copiii)).

Și acum un secret groaznic. Inghetata poate fi tratata. Ce? Febră mare, durere în gât, creștere adenoidă și... TA-DAM... otită și tubot..

Care este esența unui astfel de tratament exotic?

1. Temperatura: ușoară. Aceasta este o metodă de răcire fizică. Într-un cadru rezonabil (un copil obișnuit cu acest barbarism) ajută foarte mult. Păcat bunici, nu spune mai întâi, mai bine la sfârșit.

2. Inflamarea gâtului: pastilele cele mai inflamate în gât se bazează pe un "efect de răcire". Desigur, înțeleg că trăim în momente de efecte speciale, arome identice cu inteligența naturală, artificială... Dar cumva este mai ușor să luați și să aplicați agentul de răcire direct în loc de "efect", apoi să mănânci înghețată. Pentru un pic, nu căutați și înghițiți bucăți de gheață și simțiți încet efectul anesteziei. Terapia simptomatică, ca să spun așa. Crioterapie))) Utile!

3. Creșterea adenoidelor, otita medie exudativă catarrală, tubotitele. Metoda se bazează pe reducerea manifestărilor de inflamație, și anume reducerea edemelor. Cele mai controversate diagnostice, în tratamentul cărora înghețata poate fi recomandată pentru ușurare. Pentru că, poate, copilul a format deja același "focar cronic de infecție", care se inflamează doar cu o nouă flacără de infecție în timpul hipotermiei. Cu toate acestea, există 4 puncte importante, în care utilizarea crioterapiei))) poate salva situația în timp: copilul este sănătos, a primit otită sau tubot pentru prima dată și nu sa discutat despre răni cronice; 2 - otita sau tubotul pe fundalul înotului și scufundării unui copil sănătos; 3 - Învățarea lentă zilnică și treptată a unui copil cu adenoide să mănânce înghețată, mai întâi în porții mici, apoi cum merge. Și totuși: imediat după îndepărtarea adenoidelor supraaglomerate, se recomandă dizolvarea gheții sau a sucurilor congelate - aceasta provoacă un spasm al vaselor de sânge și reduce sângerarea de la o rană.
Încă o dată, tema principală: Cu angină, SARS, febră, frig, poți! IS !! ICE CREAM. Poți! Persoana care a privat un copil bolnav de inghetata ORVI este un sadist! Și despre sănătate și așa este clar.

O altă abatere de la subiectul principal, cu toate acestea, pe tema înghețată. Puteți auzi adesea: aici am mâncat înghețată în parc - și ne-am otrăvit. Nu vom mai da această murdărie! Sustinand o astfel de imagine, se poate ajunge la concluzia ca: 1. Este dificil sa depozitati inghetata in parc in conditii adecvate. Și dacă vedeți că pachetul este deformat, există semne de dezghețare repetată a produsului - mergeți și cumpărați înghețată în supermarket. 2. Deseori, înghețată nu este de vină pentru "otrăvire", ci pentru mâini murdare care o ține.

Și mâinile încă ling. O igienă personală va salva de la astfel de probleme. Doar aici nu este necesar să dai vina pe înghețată în totul și să refuzi să o mănânci))) Toate zilele de sănătate și de vară fericite.

(c) Nadezhda Dmitrievna, pediatru. sursa este o rețea socială care leagă medici și pacienți de la klubkom.net

Cel mai mare fiu (3G) sa îmbolnăvit, ORVI, se pare. Temperatura a crescut la 40,5. Este foarte rău pentru el, pregătirile scad temperatura puțin, dar nu pentru mult timp, casa este fierbinte, dușul ajută puțin. El refuză de la orice băutură, nu dă nici o atingere, se toarnă în lichid cât mai mult posibil. Am cerut inghetata, mi-a spus ca pe site am intrebat ce am putut, si-a dat seama ca a fost si o modalitate de a scapa de excesul de caldura. Sau există o captură?

În general, am mâncat, pare mai ușor pentru el. Sau era imposibil să dau?

În a treia zi de boală, temperatura este de 38.194.

Mai mult de 3 zile de temperatură, merită să luați un antibiotic? 188

T-ra tare cu orice SARS. Ce este. Și foarte des și cu complicații 120

înghețată la temperaturi ridicate

Cel mai mare fiu (3G) sa îmbolnăvit, ORVI, se pare. Temperatura a crescut la 40,5. Este foarte rău pentru el, pregătirile scad temperatura puțin, dar nu pentru mult timp, casa este fierbinte, dușul ajută puțin. El refuză de la orice băutură, nu dă nici o atingere, se toarnă în lichid cât mai mult posibil. Am cerut inghetata, mi-a spus ca pe site am intrebat ce am putut, si-a dat seama ca a fost si o modalitate de a scapa de excesul de caldura. Sau există o captură?

În general, am mâncat, pare mai ușor pentru el. Sau era imposibil să dau?

MariaOk

Comentarii pentru postare

Numai membrii grupului pot comenta.

Pot să mănânc înghețată și să beau băuturi reci la temperaturi ridicate?

Nu are dureri în gât, nu are tuse / nas curbat. Și temperatura este de 37.5. Este posibil să "se răcească" corpul în astfel de condiții sau este mai bine să nu există riscul unui risc suplimentar de frig?

Este foarte riscant să supuneți corpul dumneavoastră la astfel de teste. Prin urmare, mai bine nu merita. Cu toate acestea, înțeleg că fiecare organism este individual. Aici, de exemplu, prietena mea din copilărie a lăudat mereu că a mâncat înghețată atunci când sa îmbolnăvit și se presupune că sa recuperat din ea. Dar imunitatea ei era de fier, iar ea mergea la școală fără pălării în înghețuri aspre. Deci, totul este individual. Dar nu aș testa corpul că "temperatura" înghețată rece și aceleași băuturi, de ce agravarea condiției. Dimpotrivă, este necesar să se ajute organismul să se recupereze, să-i dea vitamine naturale și să reducă temperatura remediilor populare.

Înghețata în sine este o sursă de posibilă frig, pur și simplu pentru că este rece. La un moment dat m-am dus să mănânc două sau trei cești o dată seara și pot să mărturisesc că după al treilea se simte cu siguranță dezgustător chiar și în vreme caldă și într-o stare sănătoasă. Prin urmare, la o temperatură este mai bine să se abțină de la înghețată, pentru că nu ar plăcea dulce. Poate că nu va fi foarte dăunător pentru gât, dar răcirea generală a esofagului nu poate afecta pozitiv starea corpului. În ceea ce privește băuturile reci, există o altă situație - dacă le bei în gume mici, atunci nu se va întâmpla nimic groaznic. La urma urmei, înghețată principal pericol în procesul de topire - care, în plus, necesită energie și, prin urmare, scade temperatura.

Totul în mod individual, bineînțeles. Dacă temperatura pur și simplu nerezonabilă, fără durere în gât și nas curbat, atunci înghețată, în principiu, nu va afecta în nici un fel, brusc temperatura a fost cauzată de un fel de infecție care nu este asociată cu o răceală. La urma urmei, se întâmplă că temperatura este un semnal al unei infecții interne. Dacă, la urma urmei, doare o durere în gât, atunci, de exemplu, în SUA, atunci când copiii au dureri în gât, medicii dau o recomandare pentru a dizolva deserturile înghețate, în special înghețată. Ei susțin că frigul are un efect anestezic local, care poate reduce în mod semnificativ edemul local și, în plus, poate ajuta la umplerea caloriilor alimentare dacă copilul nu poate mânca din cauza dificultăților de înghițire. Dar există o nuanță, mai întâi trebuie să țineți înghețata pentru o vreme la temperatura camerei înainte de ao da copilului, pentru că va fi prea dificil pentru el să înghită prea frig. Ca o alternativă, ei oferă, de asemenea, să dea copilului bomboane congelate.

Prezența temperaturii indică faptul că nu totul este în ordine în organism, chiar dacă nu există alte semne ale bolii (cum ar fi mucoasa, tusea etc.) În acest caz, nu ar trebui să mănânce alimente foarte reci, răcirea rapidă poate provoca dezvoltarea infecției și dezvoltarea bolii. va merge mai repede. Această temperatură (de la 37 la 37,8 - numită în mod obișnuit "pulmonar"), iar motivele pentru această denumire au fost că această temperatură a generat răceala (ARI, ARVI, angina etc.). Cu astfel de simptome, este mai bine să nu riscați alimentele reci, ci să vedeți un medic. Orice boală catarrală se poate termina nu cu un leac, ci cu complicații care sunt mai greu de tratat și consecințele după ele sunt mai dificile.

Mai bine să nu riscați. Cu ajutorul înghețatei topite și calde, puteți atenua durerea din gât, dar nu recomand să scadă temperatura cu ajutorul ei. Despre bauturile reci: cu siguranta nu. O scădere bruscă a temperaturii poate agrava situația.

Este posibil să se dea înghețată copil la o temperatură și durere în gât?

Timp de 6 zile și fără antibiotice!

În ceea ce privește înghețata, există într-adevăr o opinie că înghețata poate fi utilizată cu o durere în gât! Mănânc înghețată atunci când doare gâtul meu și beau cola rece și ea și ea calmează durerea! Și che nu! Și în detrimentul copilului - decideți-vă singur!) Aici toată lumea are un șoc, acest lucru este de înțeles. )))

nu merita. gândiți-vă la o alternativă - cum ar fi frisca cu mine de ani de zile

Ce trebuie să facă crema cu ea?) Vreau să fiu rece, va calma gâtul)

N-aș risca. fiul a avut de mai multe ori cea mai puternica amigdala. înghețată nu sa întâmplat să se vindece.

Pot să mănânc înghețată și să beau băuturi reci la temperaturi ridicate?

Nu are dureri în gât, nu are tuse / nas curbat. Și temperatura este de 37.5. Este posibil să "se răcească" corpul în astfel de condiții sau este mai bine să nu există riscul unui risc suplimentar de frig?

Este foarte riscant să supuneți corpul dumneavoastră la astfel de teste. Prin urmare, mai bine nu merita. Cu toate acestea, înțeleg că fiecare organism este individual. Aici, de exemplu, prietena mea din copilărie a lăudat mereu că a mâncat înghețată atunci când sa îmbolnăvit și se presupune că sa recuperat din ea. Dar imunitatea ei era de fier, iar ea mergea la școală fără pălării în înghețuri aspre. Deci, totul este individual. Dar nu aș testa corpul că "temperatura" înghețată rece și aceleași băuturi, de ce agravarea condiției. Dimpotrivă, este necesar să se ajute organismul să se recupereze, să-i dea vitamine naturale și să reducă temperatura remediilor populare.

Totul în mod individual, bineînțeles. Dacă temperatura pur și simplu nerezonabilă, fără durere în gât și nas curbat, atunci înghețată, în principiu, nu va afecta în nici un fel, brusc temperatura a fost cauzată de un fel de infecție care nu este asociată cu o răceală. La urma urmei, se întâmplă că temperatura este un semnal al unei infecții interne. Dacă, la urma urmei, doare o durere în gât, atunci, de exemplu, în SUA, atunci când copiii au dureri în gât, medicii dau o recomandare pentru a dizolva deserturile înghețate, în special înghețată. Ei susțin că frigul are un efect anestezic local, care poate reduce în mod semnificativ edemul local și, în plus, poate ajuta la umplerea caloriilor alimentare dacă copilul nu poate mânca din cauza dificultăților de înghițire. Dar există o nuanță, mai întâi trebuie să țineți înghețata pentru o vreme la temperatura camerei înainte de ao da copilului, pentru că va fi prea dificil pentru el să înghită prea frig. Ca o alternativă, ei oferă, de asemenea, să dea copilului bomboane congelate.

Copii și înghețată: cum să alegi și cum să gătești

Mulți pediatri sfătuiesc părinții să trateze durerile gâtului și să prevină bolile gâtului la copiii cu înghețată! Este interesant faptul că în cea mai mare parte se compune din aer: aerul oferă delicatețea delicatețea și gustul, altfel înghețata seamănă cu o "piesă greu" care nu este foarte atractivă în termeni gastronomici. În același timp, un astfel de produs conține calciu și vitamina A, ceea ce înseamnă că poate fi cu adevărat util.

La ce vârstă îi poți da înghețată unui copil?

Potrivit medicilor pentru copii, copiii pot și ar trebui să primească înghețată. Ca și în cazul copiilor, este important să cunoașteți măsura și să alegeți în mod deliberat. Cea mai importantă cerință pentru înghețată este calitatea. Și este, de asemenea, foarte important să știți când să începeți să cunoașteți o astfel de delicatețe.

Cel mai bun pentru primul eșantion de înghețată este vârsta copilului de 3 ani.

Mulți pediatri recomandă familiarizarea micuților cu delicatese la magazin, inclusiv deserturi răcite, de la vârsta indicată. În acest moment, sistemul digestiv al copilului devine mai matur, astfel încât noul produs este mai puțin probabil să provoace o reacție alergică.

Cu toate acestea, chiar și pentru copiii mai mari trebuie să alegeți înghețată cu grijă. Experții recomandă evitarea produselor cu coloranți sau alți aditivi chimici și alege pentru îngrijirea copiilor îngrășămintele lactate (cu conținut scăzut de grăsimi) din ingrediente naturale. Când copilul devine mai în vârstă, îi puteți oferi un desert cremos sau înghețată. În prezent, înghețata moale este destul de populară, puteți să o cumpărați într-o cafenea sau să gătiți acasă pe cont propriu. Cu toate acestea, experții nu recomandă să-și regaleze copiii cu un astfel de produs, indiferent de vârsta lor.

Ca orice produs nou, înghețata ar trebui să înceapă să ofere un copil cu o porție mică - una sau două lingurițe la un moment dat (este mai bine să luați o delicatesă topită), crescând treptat. O poți mânca în fiecare zi. Doza zilnică recomandată a unui desert dulce rece pentru un copil de vârstă preșcolară este de aproximativ 100 de grame (nu mai mult de o porție pe zi).

Copii sub vârsta de trei ani se pot alătura clubului iubitorilor de înghețată. Pentru copiii cu vârsta de 2 ani, delicatețea fructelor congelate este mai potrivită. Compoziția ar trebui să includă fructe sau fructe de pădure pe care copilul le-a consumat deja și nu au avut alergii. De asemenea, puteți oferi un produs lactat cu conținut scăzut de grăsimi. Desertul de casa este cel mai bun.

Pediatrii nu recomandă acordarea unei astfel de delicateți copiilor sub vârsta de un an. Nu aveți nevoie de înghețată și copil de un an.

După cum sa menționat deja, acest produs dulce, cu calorii înalte poate provoca perturbări ale tractului gastro-intestinal al copilului, precum și provoacă alergii alimentare.

Contraindicațiile privind utilizarea înghețatei de către copii de orice vârstă sunt: ​​intoleranța la produsele lactate, diabetul de tip 1, excesul de greutate la un copil.

Este posibil ca un copil să aibă înghețată la gât și temperatură

Se crede că un copil cu o durere în gât sau ORZ poate da o mică înghețată. Pediatrii și otolaringologii susțin că în unele cazuri poate atenua starea pacientului. De exemplu, cu dureri în gât în ​​stadiul inițial al unei dureri în gât. Dacă îl mâncați în porții mici, imitând puțin în gură înainte de a înghiți, atunci se obține un efect de răcire, analgezic.

La o temperatură, înghețata funcționează ca un agent antipiretic natural. Cu toate acestea, este important să nu vă implicați și să-l mâncați în bucăți mici.

Medicii spun că înghețata nu poate fi cauza durerilor în gât sau durerilor de gât, deoarece acestea sunt cauzate de infecții și bacterii. Acesta poate deveni uneori un catalizator pentru procesele inflamatorii, cu condiția ca imunitatea să fie în mod semnificativ slăbită sau că în organism există focare de inflamație cronică.

Dr. Komarovsky despre înghețată pentru copii

Pediatrul renumit Evgeny Komarovsky recomandă folosirea înghețată pentru a întări gura și amigdalele. "Contactul regulat cu frig este cel mai bun mod de a preveni angină și amigdalită", spune medicul. El recomandă mai întâi să se trateze rece cu câteva lingurițe pe zi ca medicament. Porțiunea trebuie crescută treptat.

În plus, este important să vă amintiți despre celelalte proprietăți utile ale acestui desert.

Gustul natural de lapte păstrează toate componentele importante ale laptelui: proteine, aminoacizi, minerale și vitamine. Ca orice altă dulceață, stimulează producția de serotonină de către organism și, astfel, îmbunătățește starea de spirit.

Cu toate acestea, faimosul pediatru atrage atenția asupra faptului că înghețata este un desert și nu o masă completă. În această calitate se poate folosi între mesele principale. După ce ați luat o delicatețe rece, trebuie să vă spălați gura sau să vă spălați dinții pentru a preveni dezvoltarea cariilor.

Ce fel de inghetata pentru a cumpara un copil

Atunci când alegeți un desert rece pentru un copil dintr-un magazin, este important să acordați atenție compoziției, termenului de valabilitate și aspectului produsului. De obicei, copiii sunt recomandați înghețată albă, lactate sau fructe și fructe de pădure fără coloranți și aditivi chimici. Conținutul de grăsimi din desert nu trebuie să depășească 8% (pentru copii). Primul din lista ingredientelor unui produs natural ar trebui să fie lapte, nu apă sau fructe, dacă este vorba.

Dacă eticheta indică faptul că acesta este un "produs care conține lapte" sau "un produs cu o compoziție combinată de materii prime", atunci este mai bine să nu-l cumpărați.

Căutați o etichetă pe eticheta conformității produselor cu standardele de stat existente (GOST).

Nu cumpărați un produs expirat, asigurați-vă că pachetul la cumpărare a fost holistic, iar structura desertului nu era de cristale de gheață și că nu era prea moale. Aceasta poate fi o dovadă a unui produs deteriorat.

Pentru a evita riscurile menționate mai sus pentru sănătatea copilului din înghețată, puteți găti acest desert în bucătăria de acasă cu propriile mâini.

Cum să faci înghețată pentru copilul tău acasă: rețete

Multe mame cred că copiii sunt cel mai bine serviți cu deserturi făcute acasă. Acest produs este complet natural și de înaltă calitate. Iată câteva rețete pe care le puteți folosi pentru a pregăti un desert de vară rece pentru copiii din bucătăria de acasă.

Lapte înghețată pentru copii

Pentru gătit veți avea nevoie de:

 • 0,5 litri de lapte;
 • 5 linguri. linguri de unt;
 • o jumătate de cești de zahăr;
 • 2 gălbenușuri de ou;
 • o jumatate de lingurita de amidon din cartofi (necesara pentru a da produsului finit un gust usor si delicat, ajuta la prevenirea formarii de cristale de gheata).

Combinați untul cu lapte într-o cratiță mică, încălziți ușor pentru a dizolva untul. Puneți zahăr, amidon și gălbenușuri într-un alt stewpan, amestecați până când se spumează. Se adaugă lapte, se amestecă, se pune un foc lent și se aduce la fierbere. Scoateți și răciți imediat. Pentru a face acest lucru, puteți pune tigaia într-o baie de gheață. Nu uitați să amestecați produsul. După răcire, se toarnă înghețata într-un recipient și se pune în congelator timp de 4-5 ore. Pentru ao face blândă, întindeți-o și amestecați-o la fiecare 30-40 de minute.

Gheață curată

 • 200 de grame de brânză de vaci (9-15% grăsimi);
 • 150 ml de lapte condensat;
 • 50 ml de lapte;
 • fructe de padure, ciocolata - la cerere.

Combinați brânza de vaci și laptele condensat, loviți-le într-o masă omogenă folosind un blender. Adăugați laptele și amestecați din nou cu blenderul. Puteți adăuga fructe sau fructe mici tocate pe care copilul dvs. le iubește sau chipsuri de ciocolată. Se amestecă ușor. Aranjați-o în porții, puneți-o în congelator timp de 5-6 ore. După aceea, luați înghețata, scoateți-o din matrițe și o oferiți dentinei dumneavoastră dulci.

Gheață înghețată moale

Sunt necesare următoarele ingrediente:

 • 400 grame de cremă (conținut de grăsime 33-38%);
 • 150-200 g lapte condensat;
 • 200-300 g de fructe de padure.

Combinați crema răcită cu jumătate din laptele condensat, bateți cu un malaxor la viteză mică timp de aproximativ trei minute. Încearcă amestecul: dacă nu este destul de dulce pentru gustul tău, atunci adaugă lapte mai condensat, continuă să bată încet. Nu exagerați, deoarece crema de grăsime este ușor de "perevzbit", atunci se vor transforma în unt. Grind într-un blender orice boabe (afine, coacăze, zmeură). Conectați cu grijă părțile de boabe și lapte. Așezați-l într-un recipient cu capac și puneți-l în congelator timp de 2 ore. Se amestecă în procesul de înghețare astfel de înghețată nu este necesară, cristale în ea nu sunt formate. Pentru o perioadă scurtă de timp în congelator, amestecul nu se va îngheța complet, dar va deveni moale. Un astfel de desert poate fi depozitat în congelator pentru o perioadă mai lungă de timp, dar înainte de a fi servit, acesta trebuie îndepărtat pentru o vreme și lăsat să se încălzească, astfel încât să se topească și să obțină structura înghețată moale.

Mituri medicale: nu puteți mânca înghețată cu frig?

Trimiteți un mesaj către

Link-urile externe se vor deschide într-o fereastră separată.

Link-urile externe se vor deschide într-o fereastră separată.

Mulți oameni cred că dacă aveți înghețată în timpul unei friguri și folosiți produse lactate în general, boala se va înrăutăți. Dar este adevărat?

Nasul este umpluta, ochii sunt udati, capul se prabuseste... In aceasta stare, cu greu vrei sa mananci. Dar dacă mai simțiți senzația de foame, atunci există o mulțime de prejudecăți despre ceea ce poate și nu poate fi.

Și de multe ori veți auzi că produsele lactate sunt mai bine să nu mănânce. Ei spun că ar trebui să ne abținem de înghețată, brânză și chiar lapte.

Motivul? Produsele lactate presupune creșterea secreției de mucus în organism. Dar cât de aproape este adevărul?

Nu trebuie să vă încruntați la menționarea mucusului: joacă un rol important în fiziologia noastră.

Membranele care produc acest secret protejează țesuturile delicate de iritații și leziuni în unele părți ale corpului nostru - în sinusuri, gât respirator, plămâni, esofag și stomac.

Așadar, avem nevoie de mucus - dar, bineînțeles, în cantități prea mici, așa cum se întâmplă în special în timpul frigului.

Indicațiile privind relația dintre eliberarea de lapte și mucus pot fi găsite în literatura medicală din secolele trecute - de exemplu, în medicina tradițională chineză sau în scrierile filosofului și medicului din secolul al XII-lea Moshe ben Maimon (Maimonides).

Un studiu relativ recent (2004) a constatat că 58% dintre oameni încă mai cred asta, iar unii au auzit-o de la medicul lor.

Și, după cum se spune, o cantitate destul de mică de produse lactate este suficientă pentru a începe un proces neplăcut.

Un sondaj din 1993 a constatat că aproape două treimi dintre beneficiari cred că doar un pahar de lapte duce la mucus în gât. Ca răspuns, oamenii au folosit cuvinte precum "groase", "lipicioase", "angajate", "grele" și "înfundate".

Acest lucru, desigur, nu este deloc alergic la lapte, care are loc într-un număr destul de mic de adulți (există mult mai multe simptome grave - vărsături, erupții cutanate și dificultăți de respirație).

Este puțin probabil să fie intolerant la lactoză, atunci când o persoană nu dispune de enzimele necesare pentru a digera lactoza conținută în produsele lactate.

Cu o astfel de intoleranță, oamenii se simt balonosi, greață - sau diaree după ce beau lapte.

Dar atunci ce simt cei care sunt înclinați să creadă în efectul negativ al laptelui pe un corp rece?

Pentru a detecta acest lucru, ar trebui să li se ofere oamenilor să bea o substanță care poate conține (sau poate nu!) Lapte de vacă. Mai târziu, întrebați ce simptome au simțit.

Cercetătorii de la un spital din Australia de Sud au făcut asta. Ei au oferit 125 de subiecți pentru a bea fie lapte de vacă, fie lapte de soia. Prelucrarea specială a făcut ca băuturile aproape să nu se distingă unele de celelalte în gust.

Ulterior, răspunzând la întrebările medicilor, cei care au băut laptele de vacă au declarat că au dificultăți la înghițire, saliva lor era mai groasă, așa cum le părea, iar gâtul lor părea acoperit în interior cu un anumit strat.

Se pare că totul este clar cu laptele? Cu toate acestea, problema este ca cei care au baut placebo (lapte de soia) au spus acelasi lucru dupa aceea.

Mai mult decât atât, cei care credeau inițial că există o legătură între consumul de lapte și secreția de mucus, au vorbit puțin mai des despre senzațiile menționate mai sus, indiferent de băut (totuși această diferență a fost nesemnificativă din punct de vedere statistic).

Cu toate acestea, participanții la experiment nu au avut frig. Dacă aveți deja un nas înfundat? Situația laptelui este mai gravă?

Avertisment: Nu recomand să citiți despre următorul experiment în timp ce mâncați.

Deci, cercetatorii au infectat voluntar voluntarii cu virusul frigului comun, le-au dat lapte de baut si au cerut nu numai sa inregistreze simptomele de congestie care au aparut, ci si sa-si colecteze toate secretiile nazale astfel incat sa le cantareasca.

Oamenii de stiinta au descoperit ca acei oameni care au crezut in relatia mentionata mai sus aveau mai multe sanse de a raporta simptomele, dar de fapt nu au colectat alte secretii decat nu credeau ca laptele provoaca productia de mucus.

Sa constatat că consumul de lapte nu a avut niciun efect asupra cantității de secreție secretă.

Deci, nu există dovezi clare că produsele lactate duc la o secreție a mucusului.

Cu toate acestea, unii oameni după ce mănâncă lapte în timpul unei boli se simt într-adevăr incomod - acest lucru explică faptul că unii sunt convinși de pericolele produselor lactate, în timp ce altele nu sunt. Și, poate, un mecanism care nu are nimic de-a face cu formarea mucusului.

Laptele este o emulsie, deci după ce este amestecată cu saliva, picăturile sale se reunesc pentru a forma floccule libere flocculente (grupuri de particule mici).

Același lucru se poate întâmpla și atunci când beți lapte de soia, deoarece nu este decât o emulsie. Oamenii au senzații orale specifice care le fac să creadă că acest lucru se datorează mucusului (deși acest lucru nu este cazul).

Cu toate acestea, în timp ce nu înțelegem de ce unii simt acest lucru și alții nu.

Și cum, apropo, despre înghețată?

Acum știm că prezența laptelui în compoziția produsului nu trebuie să conducă la o eliberare mai mare a mucusului.

Cu toate acestea, principalul lucru în înghețată nu este acest lucru, ci faptul că este rece la rece. Poate există riscul de a agrava această frig?

Cu greu. Alimentele foarte reci doar reduc inițial temperatura din stomac, dar odată ce produsele încep să digere, divizarea, căldura este eliberată și, în curând, te vei încălzi din nou.

Deci, dacă aveți o răceală și doriți înghețată - nu vă fie teamă, mănâncă.

Laptele poate fi, de asemenea, beat dacă vă place gustul și senzațiile care apar ulterior. Nu te vindecă, dar nu-ți va agrava boala.

Informații juridice. Acest articol conține numai informații generale și nu ar trebui considerat ca înlocuitor al recomandărilor unui medic sau altui profesionist din domeniul sănătății. BBC nu este responsabilă pentru niciun diagnostic făcut de cititor pe baza materialelor de pe site. BBC nu este responsabil pentru conținutul altor site-uri listate pe această pagină și nu recomandă produsele sau serviciile comerciale menționate pe aceste site-uri. Dacă vă îngrijorează sănătatea, consultați un medic.

Puteți citi articolul original în limba engleză pe site-ul BBC Future.

Termenul de valabilitate al înghețatei și temperatura la care trebuie depozitat

Aproape toate tipurile de înghețată sunt făcute cu produse lactate, ceea ce presupune condiții stricte pentru fabricarea și depozitarea acestui tip de produse alimentare.

Înghețata, care a fost depozitată în mod necorespunzător, amenință cumpărătorul nu numai cu banii pierduți și gustul neplăcut, ci și cu otrăvirea. La termenul de valabilitate al diverselor înghețate vorbește în articol.

Dragi cititori! Articolele noastre vorbesc despre modalități tipice de soluționare a problemelor juridice, dar fiecare caz este unic.

Dacă doriți să aflați cum să rezolvați exact problema dvs., contactați formularul de consultant online din dreapta sau sunați la numerele de consultare gratuite:

Există o perioadă de valabilitate pentru țigări? Aflați mai multe despre acest lucru din articolul nostru.

Potrivit GOST

Care este termenul de valabilitate al înghețatei?

Termenul de valabilitate al înghețatei este reglementat de standardul național (GOST) P 52175-2003 "Înghețată, lapte și înghețată. Condiții tehnice.

Potrivit acesteia, condițiile de depozitare și termenul de valabilitate sunt stabilite de producător.

Durata de conservare recomandată nu poate depăși 6 luni dacă este depozitată în congelator la o temperatură de -18 ° C, ceea ce este optim pentru stocarea acestui tip de produs.

De ce depinde?

Perioada de valabilitate a înghețatei depinde de compoziția, condițiile de depozitare, ambalarea și tehnologia de producție.

Tehnologie de producție

Înghețată moale făcută cu congelator nu are o perioadă de depozitare și ar trebui să fie consumată imediat.

În producția de înghețată fabricată din fabrică, se utilizează întărirea - plasarea produselor în camere de congelare speciale, în care temperatura variază între -25 și -35 ° C.

Ambalaj mare întărit timp de 10-12 ore, mic - timp de 40-50 de minute. Înghețata înghețată se întărește, consistența se îmbunătățește și durata de păstrare a înghețatei crește semnificativ.

Care este termenul de valabilitate al șampaniei? Citiți despre asta aici.

structură

Pentru termenul de valabilitate al înghețatei este foarte important conținutul de grăsime al produsului și prezența sau absența umpluturilor în el. Cu cât este mai mare conținutul de grăsimi din înghețată, cu atât mai mult este posibilă păstrarea înghețatei fără pierderi de calitate.

Cea mai lungă perioadă de valabilitate este plombiryiul cu conținut de grăsime de 15 până la 20%, cel mai scurt - cu un conținut de grăsime de până la 6%.

Prezența umpluturilor în înghețată poate reduce semnificativ durata de valabilitate a produsului, deoarece umplutura se strică mai repede decât componentele principale.

De asemenea, este foarte importantă prezența sau absența conservanților și a aditivilor în înghețată. Conform GOST-ului rus, este imposibil să adăugăm substanțe care inhibă creșterea microorganismelor (conservanților) în înghețată, dar unii producători ocolește această interdicție.

Înghețata cu conservanți are o durată mai lungă de depozitare, dar este imposibil să se numească astfel de produse utile.

Containerul în care este ambalată înghețata trebuie să fie inofensiv pentru produse, să împiedice intrarea microorganismelor dăunătoare în produse și să reziste la temperaturi de până la -40 ° C.

Greutatea înghețată, ambalată în ambalaje mari pentru alimentație publică, are o perioadă de depozitare mai mică și o jumătate mai mică decât înghețata pentru consum individual în ambalaje mici (cupe, brichete, tuburi etc.).

Are vodca o dată de expirare și ce? Aflați răspunsul chiar acum.

Condiții de depozitare

Standardul rus de stat aprobă condițiile speciale pentru depozitarea înghețatei atât în ​​punctele de producție și de catering cât și în magazine. Încălcarea condițiilor de depozitare reduce durata de păstrare a înghețatei și poate duce la deteriorarea acesteia.

La ce temperatură este depozitată înghețată în magazin? Condițiile de depozitare optimă pentru înghețată pot fi create, de obicei, numai în producție.

Depozitarea înghețatei la baze de gros nu trebuie să depășească 5 zile, iar în magazinele de vânzare cu amănuntul nu trebuie să depășească 48 de ore datorită faptului că este dificil să se atingă temperatura și umiditatea necesare pentru depozitarea înghețatei.

Temperatura de păstrare a înghețatei la comercianții cu amănuntul nu trebuie să depășească -12 ° C.

Ce timp nu este răsfățat în congelator?

Definirea valorii pentru termenul de valabilitate al diferitelor tipuri de înghețată este conținutul de grăsimi al produselor.

Într-un congelator de uz casnic cu o temperatură de -18 ° C, tipuri de înghețată ambalate pentru consum individual, fabricate în conformitate cu GOST și care nu conțin conservanți, au următoarea durată de valabilitate:

 1. Înghețata de lapte cu umplutură este depozitată timp de 1 lună, fără umplutură - 45 de zile.
 2. Înghețată cu umplutură are o durată de depozitare de 1,5 luni, fără depozitare până la 2 luni de la data producerii.
 3. Inghetata se pastreaza in congelator de la 2 luni (cu umplutura) la 3 luni (fara umplutura).
 4. Perioada de valabilitate a înghețatei în cești de vafe, alcool și înghețată cu prăjituri depinde de conținutul său de grăsimi, deoarece în acest caz recipientul sau componentele suplimentare nu sunt decisive pentru termenul de valabilitate al produsului.
 5. Sobota de desert dezghețată (sorbet) nu conține produse lactate. Sorbeta poate fi păstrată în congelator la -18 ° C timp de cel mult 45 de zile.
 6. Esența de fructe și înghețată aromatică folosind esențe (gheață de fructe) pot fi depozitate în congelator timp de 1,5 luni de la data producției.
 7. Crema de uz casnic realizată cu congelatoare de uz casnic are o durată de depozitare limitată datorită faptului că nu a fost întărită. În funcție de tipul laptelui (pasteurizat sau intern), termenul de valabilitate al unui astfel de produs este de la o jumătate de oră până la două săptămâni, cu condiția ca acesta să fie depozitat într-un congelator.
 8. Crema de înghețată, de regulă, conține umpluturi, în funcție de conținutul de grăsime, durata de depozitare în congelator este de la 1 la 3 luni.

Toți acești termeni sunt tipici numai pentru înghețată naturală, făcută în conformitate cu condițiile GOST rusești.

Pe piața rusă în prezent există multe tipuri de înghețată, a căror termen de valabilitate atinge un an sau chiar doi ani.

Este imposibil să se obțină astfel de indicatori fără utilizarea multor stabilizatori și conservanți. În plus, o astfel de depozitare pe termen lung a înghețatei afectează în mod semnificativ calitățile consumatorului, chiar dacă rămâne în siguranță.

Prin urmare, această înghețată este mai bine să se evite și să se acorde prioritate tipurilor tradiționale de delicatese, făcute în conformitate cu condițiile GOST rusești.

Cum se păstrează acasă?

Cât timp puteți păstra înghețată în congelator acasă? La domiciliu, singura modalitate de depozitare a înghețatei este plasarea în congelatoare, fie congelatoare de frigidere, fie congelatoare individuale.

Temperatura în congelator trebuie să fie de cel puțin -18 ° C, în cazul în care este mai mare, atunci înghețata poate fi păstrată timp de cel mult 5 zile.

Dacă congelatorul are o funcție de înghețare rapidă care atinge -20-25 ° C, înghețata poate fi păstrată mai mult decât la -18 ° C.

Recomandările pentru păstrarea brânzeturilor la domiciliu pot fi găsite pe site-ul nostru.

Cum să înțelegem că sa deteriorat?

Atunci când cumpărați înghețată, trebuie să acordați atenție apariției produsului, deoarece producătorii și vânzătorii nu respectă întotdeauna condiții stricte pentru depozitarea și vânzarea de înghețată.

Gheața înghețată își schimbă gustul, textura și aspectul. Este mai bine să nu vă cumpărați sau să consumați înghețată dacă:

 • are mirosuri străine și gust (sărat, acru, metalic, aromă de gheață);
 • în înghețată apar cristale de gheață mari;
 • consistența înghețatei devine eterogenă și nisipoasă;
 • glazura de ciocolata este acoperita cu flori albe.

Ar trebui să acordați atenție și ambalajului și formei de înghețată. Dacă produsul a pierdut forma originală, atunci cu o probabilitate de 100%, condițiile de depozitare au fost încălcate și înghețata a fost dezghețată.

Un astfel de produs nu merită să fie cumpărat, pentru că, chiar dacă înghețata nu dăunează, atunci nu există nici un folos și nici un gust. Ambalajul deteriorat poate duce la pătrunderea microorganismelor dăunătoare în produs, ceea ce, la rândul său, poate duce la otrăvire sau cel puțin o încălcare a gustului produsului.

Astfel, atunci când cumpărați înghețată trebuie să fiți sigur că veți acorda atenție ambalajului.

Este mai bine pentru consumatori să-și aleagă alegerea pe înghețată făcută în condițiile GOST, în timp ce mai puțin timp a trecut de la data producției, cu atât mai bine.

Este posibilă păstrarea înghețatei într-un congelator de acasă, dar este necesar să se respecte condițiile de temperatură (nu mai mici de -18 ° C) și termenii, în timp ce este mai bine să se concentreze mai degrabă asupra datelor indicate în GOST decât pe producător.

Nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs.? Aflați cum să rezolvați problema dvs. - apelați chiar acum:


Este rapid și gratuit!

Este posibil să înghețată la o temperatură

În general, acesta este modul în care copilul are o temperatură de 39; Copilul nu a mâncat nimic și nu vrea să bea în mod special.

dar se plimba ca un conic la cântecul Tigrului. din mâncarea pe care am enumerat-o, și am enumerat totul, am fost de acord cu înghețata.
Am dat un pic, dar ea însăși a sugerat: strah: din nou, vă vedeți că gâtul vă simțiți mai bine.
și încă mai întreabă.
și aici mă gândesc, ce se întâmplă dacă înghețata o răcește înăuntru și ajută la scăderea temperaturii? : girl2:

Chiar m-am dus. dar nu a găsit nimic de călătorie. Se pare că această metodă nu este cunoscută maselor? :)

Care sunt gândurile tale în privința asta? de preferință științific.

Talentele mele materne nu pot fi discutate. : lol:

în AiE, o fac și o pun sub un fan

Ei bine, cu un mediu rece, știm asta. Komarovsky a explicat totul - cum ar fi respirația în aer rece, expirarea fierbinte, temperatura scade. Principalul lucru este că hainele trebuie îmbrăcate, în sensul că sunt înfășurate, dar nu și goale.

Nu sunt sigur de înghețată. Ei bine, dacă o fac, atunci o voi da mai târziu. atunci când această taxă este de peste: lol:
doar vii după înghețată :)

În SUA, când o durere în gât oferă înghețată copiilor, cum ar fi durerea, ameliorează gâtul și scade temperatura.
Aș dezgheța un pic în cuptorul cu microunde, astfel încât acesta să fie zgârcit și să dea o lingură mică.

Am auzit despre gât, nu era o temperatură.

o lingură este de a tease doar :)

Când fiul meu a avut febră, a ajuns la convulsii, medicii au recomandat să facă băi rece. Bate temperatura. In general, dupa ultimele convulsii de temperatura de saptamana trecuta, prin modul in care a fost, ei au mers la GP si a cerut sa scrie supozitoare, argumentand ca copilul a scuipat calpol si ibuprofen, si incetini. Nu a funcționat. Am scris cu plâns că sunt un lucru de lire, când pentru 3 kilograme poți scrie o cutie de calpol.
N-aș da înghețată unui copil bolnav. Băutură caldă. Deși eu încă am alăptat.

Am si eu: lol :: lol :: lol:

Când am plecat, timp de câteva zile, m-am gândit să mă odihnesc, pentru că pieptul meu deja suferea de atașamente nesfârșite. Fiul meu nu a avut apetit timp de o săptămână, nu a mâncat aproape nimic, doar pieptul lui. Mai dau apă caldă să beau. Iar cookie-ul a cerut un motiv. Gala mâncării a mâncat.
Vreau să supraviețui rapid acestei friguri.

Și mama mi-a sfătuit să diluez apa cu oțet 1: 2 și să fac comprese, pe frunte, pe tocuri, pentru a reduce temperatura. Când am făcut-o, soțul meu a mirosit-o, a aranjat un scandal, spunând că ar arde pielea cu acid la copil.
Încă mai cred că este posibil să o folosim ca opțiune, deși de către britanici este percepută ca o sălbăticie.

Acest virus, fiind asociat cu o infecție în gât, a fost probabil greu pentru el să înghită, așa că nu a mâncat, deși avea un apetit. Și vocea era prea răgușită.

Nu mi-ar face griji, bine, copilul vrea înghețată, bine, dă-i - în acest fel, cel puțin își va restabili puterea și chiar va mânca ceva.

când fiica mea a fost bolnavă și nu a mâncat nimic, atunci i-am dat ceea ce voia, pentru că ceva în burta ei este mai bun decât nimic.

Colegul meu a condus medicul la medic și a sfătuit-o să-i ofere copilului bolnav ceea ce sufletul lui este pentru.

Când am plecat, timp de câteva zile, m-am gândit să mă odihnesc, pentru că pieptul meu deja suferea de atașamente nesfârșite. Fiul meu nu a avut apetit timp de o săptămână, nu a mâncat aproape nimic, doar pieptul lui. Mai dau apă caldă să beau. Iar cookie-ul a cerut un motiv. Gala mâncării a mâncat.
Vreau să supraviețui rapid acestei friguri.

Și mama mi-a sfătuit să diluez apa cu oțet 1: 2 și să fac comprese, pe frunte, pe tocuri, pentru a reduce temperatura. Când am făcut-o, soțul meu a mirosit-o, a aranjat un scandal, spunând că ar arde pielea cu acid la copil.
Încă mai cred că este posibil să o folosim ca opțiune, deși de către britanici este percepută ca o sălbăticie.

Acest virus, fiind asociat cu o infecție în gât, a fost probabil greu pentru el să înghită, așa că nu a mâncat, deși avea un apetit. Și vocea era prea răgușită.

Pediatrii noștri nu recomandă de asemenea lubrifierea cu oțet. Voi găsi un link acum.

în general, sincer, absolut în zadar ascultați mama în totul. Înțeleg că au experiență acumulată de-a lungul anilor. dar și știința și cercetarea nu stau în picioare, așa că vechea rețetă nu înseamnă că este bună pentru sănătatea copilului. iar uneori poate fi dăunătoare.

Și mama mi-a sfătuit să diluez apa cu oțet 1: 2 și să fac comprese, pe frunte, pe tocuri, pentru a reduce temperatura. Când am făcut-o, soțul meu a mirosit-o, a aranjat un scandal, spunând că ar arde pielea cu acid la copil.
Încă mai cred că este posibil să o folosiți ca o opțiune, deși de engleză este percepută ca sălbăticie.

Komarovsky - pediatru pentru copii, puteți citi despre el pe Internet.
aici este cartea sa http://lib.ru/KIDS/komarovsky.txt
IMHO-ul meu, în unele chestiuni - cum ar fi GW, el a fost foarte entuziasmat. dar el scrie despre boli și se întărește foarte bine. foarte recomanda.


Iată un citat -
Când temperatura corpului crește, totul trebuie făcut pentru ca corpul să aibă posibilitatea de a pierde căldura. Căldura se pierde în două moduri - prin evaporarea transpirației și prin încălzirea aerului inhalat.
Două acțiuni necesare:
1. Băutură abundentă - pentru a transpira.
2. Aerul rece în cameră (în mod optim 16-18 grade).
Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, probabilitatea ca organismul să nu facă față temperaturii este foarte mic.
Atenție!
Când corpul intră în contact cu frigul, apare un spasm al vaselor de piele. Aceasta încetinește fluxul sanguin, reduce formarea transpirației și a căldurii.
Temperatura pielii scade, dar temperatura organelor interne crește. Și este extrem de periculos!
Așa-numitele "metode de răcire fizică" nu ar trebui utilizate la domiciliu: sticle cu apă caldă cu gheață, foi umede rece, clisme reci, etc. În spitale sau după vizita unui medic este posibil, deoarece înainte de (înainte de metodele de răcire fizică), medicii prescriu medicamente speciale care elimină spasmul vascular al pielii. La domiciliu, totul trebuie facut pentru a preveni spasmul vaselor de piele. Prin urmare, aer rece, dar
haine destul de calde.
Particulele de căldură sunt îndepărtate din corp în timpul evaporării transpirației și, prin urmare, scade temperatura corpului. Au fost inventate mai multe moduri de a accelera evaporarea. De exemplu, puneți un ventilator lângă un copil gol; frecați-l cu alcool sau oțet (după măcinare
tensiunea superficială a transpirației scade și se evaporă mai repede).
Oameni buni! Nici nu vă puteți imagina câte copii au plătit cu viața lor pentru aceste deșeuri! Dacă copilul deja transpira, temperatura corpului în sine va scădea. Și dacă frecați pielea uscată - este o nebunie, pentru că prin pielea moale a bebelușului, ceea ce frecați este absorbit în sânge. Înghețat cu alcool (vodcă, lunășină) - au adăugat la boala otrăvire alcool. Îndepărtat cu oțet - adăugat acid otrăvit.
Concluzia este evidentă - niciodată nu frecați nimic. Și ventilatoarele nu sunt, de asemenea, necesare - fluxul de aer rece, din nou, va provoca un spasm de vase de piele.
Prin urmare, dacă transpirați - schimbați hainele (swaddle) într-un uscat și cald, apoi calma.
Cu cât este mai mare temperatura corpului, cu atât mai persistă, cu atât mai cald este în cameră - cu atât mai mult este necesar să-l ud. Băutura optimă pentru un copil din primul an de viață este un decoct de stafide. Pentru copiii mai mari - compot de fructe uscate. Ceaiul cu zmeură sporește dramatic formarea de transpirație101. Prin urmare, trebuie să fiți sigur că există ceva de transpirație, ceea ce înseamnă că înainte de zmeură trebuie să beți altceva (același compot). Dar, în orice caz, zmeura pentru copii sub un an nu ar trebui să fie dat.
Dacă o folosesc, o voi face, dar nu voi, atunci este mai bine să beți ceva (apă minerală, decoct de ierburi, viburnum, trandafir sălbatic, coacăz etc.) decât nu beau deloc.
Rețineți - este necesar un lichid pentru a preveni îngroșarea sângelui. Și orice băutură ajunge din stomac în sânge numai după ce temperatura lichidului este egală cu temperatura stomacului: dat frig - nu este absorbit până când se încălzește, dat cald - nu este absorbit până când nu se răcește.
Concluzie: este necesar să se facă eforturi pentru a se asigura că temperatura băuturii utilizate pentru băut este egală cu temperatura corpului (nu se ia în considerare plus-5 grade).

Am găsit aici o bucată.

consumul de înghețată determină o scădere prea rapidă a temperaturii corpului, vasele sanguine înguste, fluxul sanguin către creier scade.
http://vkusno-legko.com/health/detail.php?ID=1817

Când fiul meu a avut febră, a ajuns la convulsii, medicii au recomandat să facă băi rece. Bate temperatura. In general, dupa ultimele convulsii de temperatura de saptamana trecuta, prin modul in care a fost, ei au mers la GP si a cerut sa scrie supozitoare, argumentand ca copilul a scuipat calpol si ibuprofen, si incetini. Nu a funcționat. Am scris cu plâns că sunt un lucru de lire, când pentru 3 kilograme poți scrie o cutie de calpol.
N-aș da înghețată unui copil bolnav. Băutură caldă. Deși eu încă am alăptat.
Acum, virusul merge, vecinul și copilul meu bolnau. Căldura a ținut ziua, noaptea a fost greu, dar pe traseu. zi și nu veți spune că a fost bolnav. Tusea adevarata, dupa 3 zile.
O recuperare rapidă pentru copilul tău!

Cred că medicul nu a scris, pentru că folosesc lapte. fără ezitare, am scris, când nu mâncam și nu beau când aveam o durere în gât.
Cred că înghețata poate fi dată ținând-o la temperatura camerei timp de câteva minute.
Anechka imagina cat de bun este de la o inghetata rece :) la temperaturi ridicate

Următorul mod de a tempera gâtul este mai potrivit pentru copii - mâncând înghețată în fiecare zi. Dar trebuie să începeți cu o lingură de înghețată rece pe zi. Și două zile mai târziu, adăugați o lingură, aducă la ceașcă.
Nu începeți să vă întăriți în timpul perioadei de creștere a temperaturii și timp de 2 săptămâni după ce temperatura sa revenit la normal. De asemenea, nu puteți începe să vă întăriți cu oboseală psihică și fizică după hipotermie (în aceste cazuri înlocuiți procedura de temperare pentru un duș cald sau faceți o baie caldă) în perioada premenstruală și menstruală a femeilor. Și rețineți: principalul lucru în temperarea este regularitatea procedurilor.

[QUOTE = Nu aș da înghețată unui copil bolnav. Băutură caldă. Deși eu încă am alăptat.

Cum îl hrănești, dacă acasă aproape niciodată? : clueless:

Următorul mod de a tempera gâtul este mai potrivit pentru copii - mâncând înghețată în fiecare zi. Dar trebuie să începeți cu o lingură de înghețată rece pe zi. Și două zile mai târziu, adăugați o lingură, aducă la ceașcă.
Nu începeți să vă întăriți în timpul perioadei de creștere a temperaturii și timp de 2 săptămâni după ce temperatura sa revenit la normal. De asemenea, nu puteți începe să vă întăriți cu oboseală psihică și fizică după hipotermie (în aceste cazuri înlocuiți procedura de temperare pentru un duș cald sau faceți o baie caldă) în perioada premenstruală și menstruală a femeilor. Și rețineți: principalul lucru în temperarea este regularitatea procedurilor.

Nu sunt temperat, fac temperatura :)

ei cred, de asemenea, ca dupa o boala de 2 saptamani nu poti sa te plimbi pe o coarda. : girl2:

Colegul meu a condus medicul la medic și a sfătuit-o să-i ofere copilului bolnav ceea ce sufletul lui este pentru.

sufletul dorește înghețată, ciocolată și alte dulciuri. Cred că da. : dulce:

[QUOTE = Nu aș da înghețată unui copil bolnav. Băutură caldă. Deși eu încă am alăptat.

Cum îl hrănești, dacă acasă aproape niciodată? : clueless:
Nu am spus că nu eram acasă. Lucrez 28-35 de ore pe săptămână și întotdeauna mă întorc acasă! Și ea a mers timp de 2 zile să se relaxeze la unchiul ei - așa că eczema copilului a început, fără lapte matern. Este evident că există și altceva util în acest lapte.

Pediatrii noștri nu recomandă de asemenea lubrifierea cu oțet. Voi găsi un link acum.

în general, sincer, absolut în zadar ascultați mama în totul. Înțeleg că au experiență acumulată de-a lungul anilor. dar și știința și cercetarea nu stau în picioare, așa că vechea rețetă nu înseamnă că este bună pentru sănătatea copilului. iar uneori poate fi dăunătoare.
Vă mulțumim pentru link. Da. Trebuie să nu mai ascultăm mama și să-i ascultăm soțul.

Vă mulțumim pentru link. Da. Trebuie să nu mai ascultăm mama și să-i ascultăm soțul.

nr. trebuie să citiți cărți moderne și să vă ascultați simțul comun!
și nu respinge ceea ce spune soțul, doar pentru că spune El.

În primele luni de viață cu soțul meu, am googled de multe ori controversate probleme: lol :: lol:
Acum este timpul să ne certăm nu: shy67:

Nu am spus că nu eram acasă. Lucrez 28-35 de ore pe săptămână și întotdeauna mă întorc acasă! Și ea a mers timp de 2 zile să se relaxeze la unchiul ei - așa că eczema copilului a început, fără lapte matern. Este evident că există și altceva util în acest lapte.


și cum sa hrănit de la naștere dacă tot timpul a lucrat? Sunt doar curios, pentru că mulți nu reușesc

Am auzit despre gât, nu era o temperatură.

o lingură este de a tease doar :)
Vorbesc despre o lingură mică, nu despre unul. Deci, pentru a nu înghiți imediat bucăți mari de frig.

Vorbesc despre o lingură mică, nu despre unul. Deci, pentru a nu înghiți imediat bucăți mari de frig.

a.
nu, copilul meu știe cum să se bucure de mâncare. el ia bucăți mici și se dizolvă lent: wub :: lol:
adevărul este numai cu înghețată ca asta.

Untul împinge bucăți mari dacă nu să vadă și să mestece:

nr. trebuie să citiți cărți moderne și să vă ascultați simțul comun!

Am un prieten, de asemenea, ascultă de mama mea. Prin urmare, de la 3 săptămâni, bebelușul "mănâncă" apă pe timp de noapte, iar pe zi GW. Cel mai interesant lucru este că greutatea câștigă bine și doarme bine.

sotul crede că în ultimii ani, numărul de infecții ale urechilor a crescut în mod clar, deoarece astfel de mame nebune ca mine măsoară temperatura copiilor la fiecare 15 minute: timid:

el va veni acasă foarte curând. și am o ușă din față pe arat și eu casa pocushayu, pentru că copilul doarme în sufragerie. : shy67:

dar temperatura de la deschiderea ușii de intrare a scăzut de la 39.6 la 39. : shy67:

Am un prieten, de asemenea, ascultă de mama mea. Prin urmare, de la 3 săptămâni, bebelușul "mănâncă" apă pe timp de noapte, iar pe zi GW. Cel mai interesant lucru este că greutatea câștigă bine și doarme bine.

dacă aceste metode nu ar funcționa deloc, nu ar exista. dacă copilul este sănătos, atunci probabil că nu este posibil să-l faceți rău.

dar dacă copilul este slab, laptele pentru ziua nu suge în cantitatea potrivită, atunci nu cred că apa de noapte va fi benefică.

din nou cu HB în moduri diferite, cineva nu se hrănește noaptea și mai este lapte și cineva va pierde câteva nopți și laptele va scădea.

Sotul [QUOTE = anechek] crede că în ultimii ani, numărul de infecții ale urechii a crescut în mod clar, pentru că astfel de mame nebune ca mine iau temperatura copiilor la fiecare 15 minute: shy67:


(nu am avut niciodata acest lucru in sfarsit, niciodata nu imi dati feed-ul sisy-sis-force: yo: daca nu exista temperatura, da un mini eskimo pentru companie :)

Top