Categorie

Posturi Populare

1 Clinici
Când va funcționa antibioticul?
2 Bronșită
De ce când vrei să dormi în mod constant?
3 Clinici
Cum de a trata durerile gâtului?
Image
Principal // Bronșită

Nimes cu frig și gripa


Nimesil aparține grupului de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene. Cel mai frecvent utilizat ca medicament analgezic. Cu aportul necontrolat poate provoca o cantitate semnificativă de efecte secundare.

Compoziție și formă de eliberare

Medicamentul se face pe baza de Nimesulid.

Este produsă sub formă granulară, care vă permite să preparați o suspensie având o culoare galben deschis cu aromă portocalie.

În rețeaua de farmacii, Nimesil poate fi achiziționat într-o singură doză, cu un volum diferit de ambalare.

Efect farmacologic

Nimesil este un medicament care ajută să facă față reacției inflamatorii, să reducă hipertermia sau să reducă severitatea durerii. Mecanismul acțiunii sale este exprimat prin suprimarea activității receptorilor de ciclooxigenază. Este ea care este responsabilă pentru dezvoltarea reacției inflamatorii cu durere.

Acest lucru se datorează sintezei prostaglandinelor.
Nimesil se distinge prin farmacodinamica sa, datorită formei de dozare există o absorbție rapidă a medicamentului în mediul intern. Concentrația maximă este deja evidentă în decurs de două ore de la momentul utilizării primei doze de Nimesil.

După absorbția în sânge, legarea la proteinele plasmatice apare aproape în întregime. Eliminarea are loc după 5-6 ore. Metabolismul apare în celulele hepatice, iar excreția poate să apară prin ingerarea bilei sau a organelor sistemului urinar. De aceea, este important să se monitorizeze starea organelor în momentul tratamentului.

Indicații pentru utilizare

Nimesil este un remediu care este utilizat ca medicament simptomatic. El nu este capabil să influențeze cauza bolii. Dintre indicațiile de utilizare, Nimesila emit:

 1. Tratamentul simptomatic pentru a elimina efectele dureroase la osteoartrita.
 2. Durere redusă în bursită, durere în regiunea lombară sau genunchi, tendinită sau ca urmare a efectelor traumatice.
 3. Reducerea severității durerii de dinți în perioada postoperatorie.
 4. Algomenoreea, indiferent de cauza.

Contraindicații

Nimesil aparține grupului de medicamente care au un număr mare de contraindicații. Înainte de utilizare, ar trebui să le examinați cu atenție, deoarece neglijarea duce la apariția unor complicații grave, care, în unele cazuri, reprezintă o amenințare la adresa vieții. Printre acestea ar trebui evidențiate:

 1. Prezența hipersensibilității la orice componentă a componentei. Manifestări alergice asupra substanțelor dintr-un grup farmacologic adiacent.
 2. Dezvoltarea sindromului bronhospastic, a tusei uscate sau a altor afecțiuni asociate cu aportul de componente antiinflamatoare nesteroidiene, precum și a acidului acetilsalicilic.
 3. Patologiile din sistemul hepatobiliar asociate cu deficiența funcțională afectată.
 4. Procesele inflamatorii în tractul digestiv, în special în cazul condițiilor de distrugere erozională sau a tulburărilor funcționale.
 5. Prezența afecțiunilor asociate cu creșterea sângerării, scăderea funcției de coagulare, precum și prezența sângerării active.
 6. Combinație simultană cu medicamente care au efecte hepatotoxice.

În plus, trebuie acordată o atenție deosebită dacă pacientul, pe lângă principalele contraindicații, are:

 1. Tulburări ale pancreasului cu manifestări ale diabetului la utilizarea terapiei de substituție.
 2. Patologii în activitatea sistemului cardiovascular sub formă de hipertensiune arterială, tulburări ischemice sau insuficiență cardiacă.
 3. Stările dislipidemice.
 4. Tulburări ale alimentării cu sânge periferic în vasele membrelor inferioare.
 5. Un istoric al ulcerului gastric, care este cauzat de infecția cu Helicobacter pylori.
 6. Nu se recomandă combinarea utilizării Nimesil cu medicamente nesteroidiene, glucocorticoide sau antiplachetare.

supradoză

Atunci când se depășește doza admisă pot apărea simptome de supradozaj, printre care:

 1. Dezvoltarea vărsăturilor, durere în regiunea epigastrică, inflamarea în stomac sau duoden.
 2. Somnolență, cefalee, amețeli.
 3. Cele mai periculoase opțiuni sunt sângerarea în tractul digestiv.
 4. Insuficiență respiratorie cu dispnee marcată sau semne treptate de depresie respiratorie.
 5. Cu un răspuns inadecvat al organismului, șocul anafilactic cu sindromul edematos este posibil.

Dacă apar simptome de supradozaj, luați măsurile necesare cât mai curând posibil. Acestea includ eliminarea Nimesilului și utilizarea de remedii simptomatice.

Este important! Nu există terapie specifică și antidoturi.

În aceste cazuri, dacă ultima recepție Nimesila a avut loc nu mai târziu de trei ore în urmă, atunci puteți utiliza chelatori sau lavaj gastric. În cazul afectării semnificative a stării de bine, este necesară internarea urgentă cu intervenție medicală.

Interacțiuni medicamentoase

Înainte de a aplica Nimesil ar trebui să fie conștienți de faptul că combinația simultană cu alte substanțe medicamentoase poate agrava în mod semnificativ starea pacientului. Acestea includ:

 1. Utilizarea glucocorticoizilor, care provoacă leziuni ulcerative în sistemul digestiv.
 2. Substanțele anti-plachetare, precum și componentele care blochează receptorii serotoninei, cresc riscul de sângerare sau inflamație în tractul gastro-intestinal.
 3. Combinarea cu un grup de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene determină sângerări sau deteriorări ale sistemului sanguin.
 4. Utilizarea Nimesulide cu ciclosporină cauzează dezvoltarea nefrotoxicității.

Efecte secundare

Cu aportul necontrolat de Nimesil, precum și dezvoltarea hipersensibilității pot provoca reacții adverse sub forma:

 1. Condiții alergice cu transpirație, mâncărime, erupții cutanate, reacții anafilactice etc.
 2. Deteriorarea sistemului circulator cu eozinofilie, pancitopenie, anemie, trombocitopenie și alte afecțiuni care sunt în mare parte deprimante în natură. Cu raceli si gripa, Nimesil cauzeaza adesea sangerare.
 3. Tulburări ale sistemului nervos cu amețeală, cefalee, modificări ale dispoziției, somnolență și encefalopatie.
 4. Tulburări digestive cu manifestări dispeptice, greață, vărsături și posibile sângerări.
 5. Dezvoltarea dificultăților respiratorii, a tusei și a afecțiunilor respiratorii.
 6. Leziuni ale sistemului urinar cu disurie, hematurie, oligurie sau alte deficiențe.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizarea Nimesil trebuie efectuată în strictă conformitate cu instrucțiunile.
Acesta prevede diluarea preliminară a Nimesil într-un pahar de apă curată, care are o temperatură a încăperii. Produsul finit se utilizează imediat după preparare, depozitarea acestuia conducând la încălcarea proprietăților. Pudra precipită repede.

Tratamentul terapeutic la adulți implică utilizarea unui plic de două ori pe zi. Cursul mediu de terapie este de 2 săptămâni. Pentru a minimiza numărul de efecte secundare, este necesară eliminarea dozelor în exces.

Utilizare în copilărie: utilizarea copiilor Nimesil sub vârsta de 12 ani este contraindicată. Pentru pacienții cu vârsta mai mare de 12 ani, utilizarea Nimesil nu este contraindicată.

Atenție! Dacă pacientul are afectat funcția renală, doza sau durata terapiei trebuie reduse.

Tratamentul implică monitorizarea regulată a stării organelor urinare.

Sarcina și alăptarea

Nimesil este un medicament contraindicat pentru utilizare de către femeile însărcinate și care alăptează. Pătrunde prin lapte și țesut placentar, ceea ce determină dezvoltarea efectelor toxice. În timpul sarcinii, o amenințare la progresul acesteia.

Interacțiunea cu alcoolul

Combinația dintre Nimesil și băuturile alcoolice este contraindicată, deoarece ambele componente prezintă un efect hepatotoxic. Ulterior, aceasta duce la schimbări de durată. În unele cazuri, se formează o leziune ireversibilă a ficatului, cu insuficiența ulterioară a funcțiilor sale. În ciuda faptului că Nimesil ajută la răceli, alte metode de tratament ar trebui să fie alese în timpul sarcinii și alăptării.

Utilizarea Nimesil pentru răcelile

Se recomandă utilizarea Nimesilului pentru frig, pentru a îmbunătăți bunăstarea generală și pentru a ameliora simptomele de intoxicație generală. El este cel care ajută să facă față următoarelor manifestări:

 1. Creșterea temperaturii.
 2. Pronunțată durere în țesutul muscular.
 3. Slăbiciune și febră.
 4. Nasul sever curge cu congestie nazală.
 5. Tuse uscată și umedă, durere în gât.
 6. Afecțiuni inflamatorii.

Debutul efectului este realizat după numai câteva aplicații. Mai mult, dacă nu afectați cauza procesului patologic, Nimesil are un efect temporar și persoana continuă să fie bolnavă, deoarece clinica ORVI se întoarce repede.

Instrucțiuni speciale

Mulți sunt interesați de întrebare, este posibil să bem Nimesil cu frig? Nimesil este permis să se utilizeze pentru răceli, dar numai pentru a reduce simptomele. Trebuie remarcat că este interzisă administrarea acesteia cu gripa, deoarece riscul de sângerare este prea mare. Înainte de utilizare, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile.

La pacienții cu hipertensiune arterială, este necesară monitorizarea creșterii edemului și tensiunii arteriale.

Nimes cu frig

Nimesil este un medicament non-steroid. Oferă efecte anestezice, antiinflamatoare, antiplachetare, antipiretice. Medicamentul poate fi achiziționat la orice farmacie, este vândut fără prescripție medicală. Instrumentul este prezentat numai sub formă de pulbere sau granule, din care este necesară pregătirea unei suspensii pentru uz intern. Medicamentul este diluat în apă caldă. Băutura medicinală finită are un gust plăcut și aromă de citrice. Principalul ingredient activ al medicamentului este nimesulidul. De asemenea, în compoziția pulberii medicamentoase sunt: ​​aromă portocală, maltodextrină, acid citric, ketomacrogol 1000.

Conținutul articolului

Produsul este ambalat ermetic într-un plic special laminat de câte 100 g fiecare. Cumpărătorul poate cumpăra un pachet de carton mare cu produsul sau poate cumpăra numărul necesar de plicuri împreună cu produsul individual. Medicamentul are un preț destul de scăzut.

Feedback-ul cu privire la utilizarea Nimesil pentru răceli este în mare parte pozitiv. Medicamentul are un gust plăcut, oferă o ușurare ușoară a simptomelor SARS, efectul durează până la 8 ore, iar reacțiile adverse apar foarte rar.

Nimesil cu ARVI

Acest medicament este utilizat în diferite boli de natură inflamatorie, infecțioasă. Nimesus este utilizat pentru răceli și gripă datorită acțiunii sale complexe:

 • antipiretice;
 • un anti-inflamator;
 • calmant al durerii.

Astfel, Nimesil poate înlocui paracetamolul obișnuit în tratamentul infecțiilor virale respiratorii acute și al altor infecții, însoțit de dureri și febră semnificativă.

Efectul analgezic în mod eficient suprima durerea de cap, durerile musculare. De asemenea, recepția acestuia permite atenuarea stării pacientului, dacă boala infecțioasă survine în contextul unei menstruații dureroase.

Cu răceli, Nimesil ajută la scăderea febrei, la slăbiciunea generală și la reducerea febrei. Instrumentul oferă un puternic efect antiinflamator, ajutând la depășirea diverselor simptome ale bolii infecțioase. Nimesil ameliorează starea de tuse dureroasă, inclusiv tuse umedă. Medicamentul într-o mică măsură facilitează congestia nazală, inclusiv atunci când forma de rinită este neglijată: ameliorează umflarea, luptă împotriva inflamației membranelor mucoase. Și, în cele din urmă, medicamentul ameliorează mialgia.

Recepție și dozare

Cum să luați Nimes cu frig? Instrucțiunea este destul de simplă. O doză pentru pacienții adulți este de 100 mg (1 plic) de Nimesil. Medicamentul sub formă de pulbere sau granule trebuie mai întâi dizolvat în apă caldă. Nimesil se ia de două ori pe zi, de preferință după mese. Pentru vârstnici și pacienți cu boală renală severă, doza zilnică este redusă la jumătate.

Ca măsură de precauție, primele doze ale medicamentului pot fi reduse la 50 mg, crescând treptat la 100 mg. Acest lucru va evita efectele secundare nedorite care ar putea apărea cu un start ascuțit care iau medicamentul.

Cursul de tratament poate dura până la 15 zile, dar numai dacă există o creștere stabilă a temperaturii. Cu toate acestea, în acest caz, temperatura ridicată persistentă indică un curs ineficient de tratament care nu suprimă microflora patogenă. De regulă, aportul de ARVI Nimesil este de 1-4 zile, după care temperatura revine la normal.

Contraindicații

Utilizarea Nimesil pentru răceli este o măsură eficientă. Dar rețineți că medicamentul are multe contraindicații. În primul rând, nu trebuie prescris femeilor însărcinate, copiii sub 12 ani. În timpul lactației, de asemenea, nu se poate prescrie acest medicament.

Nemisil, de asemenea, nu poate fi luat atunci când:

 • insuficiență cardiacă congestivă;
 • boli cronice ale tractului gastro-intestinal;
 • sângerare internă;
 • afecțiuni gastro-intestinale;
 • disfuncție renală;
 • diabetul de tip II;
 • hipertensiune arterială.

Dacă există contraindicații, medicul trebuie să prescrie un medicament mai potrivit. Dacă trebuie să utilizați Nimesil în timpul alăptării, alăptarea trebuie oprită imediat.

Atunci când luați acest medicament, este de dorit să refuzați să conduceți. La detectarea insuficienței vizuale, a apatiei, a durerii abdominale sau a altor semne de avertizare, trebuie să încetați să mai luați medicamentul și să consultați imediat un medic. Aveți grijă atunci când luați Nimesil trebuie să fie cetățeni ale căror activități sunt asociate cu o concentrare crescută de atenție sau un răspuns rapid.

supradoză

În caz de supradozaj, medicamentul provoacă o serie de reacții adverse periculoase. Mai întâi, afectează sistemul nervos, provocând somnolență sau apatie. În plus, supradozajul poate provoca greață, diaree, senzații dureroase sau neplăcute în zona abdominală. În cazuri rare, este posibilă deschiderea sângerării gastrice.

Supradozajul se întâmplă cel mai frecvent când Nimesil este administrat concomitent cu medicamente analogice. Prin urmare, este necesar să se studieze cu atenție componența tuturor fondurilor care sunt incluse în tratamentul SRAS.

În caz de supradozaj, nu este necesar să se utilizeze un antidot special. Victima trebuie să țină o lavă gastrică și apoi să numească recepția de cărbune activat și o băutură delicată, o odihnă de pat. În cazurile severe, se iau măsuri terapeutice într-un spital.

Nimesil are un număr de analogi de medicamente care nu pot fi luate împreună. Cu o combinație de medicamente sinonime crește riscul de reacții adverse, supradozaj, inhibarea sistemului gastro-intestinal.

Sinonimele lui Nimesil sunt Nise și Coxtral, precum și Nimulid și Prolid, Aponil și Nimesulid, Aktasulid și Flolid.

Intervalul dintre administrarea Nimesil și analogii acestuia trebuie să fie de cel puțin 6 ore.

Tratam ficatul

Tratament, simptome, medicamente

Este posibil să beți nimesil la o temperatură

Descrierea medicamentului

Nimesil este în prezent unul dintre cele mai puternice medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (așa cum reiese din numeroase recenzii), fiind, prin urmare, utilizat pe scară largă în medicină. Cel mai adesea este folosit pentru dureri severe și inflamații. Datorită principalei componente active - nimesulidă, este capabil să blocheze apariția prostagladinelor. Acțiunea lui Nimesil durează 6 ore. Efectul terapeutic începe să se simtă la aproximativ 40 de minute după utilizare.

Nimesil la o temperatură de 39 sau chiar mai sigur vă ajută. El este capabil să scadă temperatura, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. În procesul de tratament, este important să nu se efectueze niciun fel de măsuri terapeutice pentru încălzirea corpului: beți ceai fierbinte, lapte, picioare în picioare și așa mai departe. Vasya, aceste acțiuni vor interfera cu reducerea temperaturii, astfel încât tratamentul va fi inutil.

Merită să vă amintiți despre o altă proprietate a acestui instrument. Nimesulidul se poate acumula în organism, crescând efectul terapeutic. De asemenea, amintiți-vă că se acumulează în ficat, deci aveți grijă când o luați. În unele cazuri, Nimesil este capabil să amelioreze simptomele și să nu scutească pacientul de boală. Există o mulțime de nuanțe, numai un specialist calificat poate înțelege cu competență situația.

Formularul de eliberare

Indicații pentru utilizare

Poți să bei temperatura Nimesil? În cazul temperaturii ridicate, totul este ambiguu. Este important să înțelegeți originea sa. De ce o ai? Diagnosticul cel mai precis este important, deoarece temperatura corpului poate crește din mai multe motive.

În practica generală, Nimesil se utilizează în următoarele cazuri:

 • durere de altă natură (durere de dinți, dureri de cap, articulare, menstruale);
 • inflamație;
 • traumatisme;
 • perioada de reabilitare după operație;
 • boli ale sistemului genito-urinar.

În cazul tău, medicamentul Nimesil poate fi prescris din alte motive. Din nou, este important să consultați un medic.

Contraindicații

Cea mai importantă secțiune din orice instrucțiuni către medicament. Trebuie să respectați aceste reguli, altfel pot apărea probleme grave. Reamintiți-vă că Nimesil este un medicament foarte puternic care poate dăuna corpului dacă este folosit în mod necorespunzător. Puteți face mai mult rău cu auto-medicamente decât o boală ar putea face.

Prin urmare, amintiți-vă următoarele puncte:

 • Nu luați medicamentul la un pacient dacă este copil sub 12 ani;
 • Persoanele în vârstă trebuie să utilizeze Nimesil sub supravegherea unui medic care efectuează teste sanguine regulate;
 • Este interzisă administrarea Nimesil la o temperatură dacă pacientul are intoleranță la componentele sale, precum și o reacție alergică la acestea și la acid acetilsalicilic;
 • O altă contraindicație este insuficiența renală și deteriorarea toxică a sistemului excretor;
 • Medicamentul este incompatibil cu alcoolul și medicamentele;
 • Fumatul ar trebui să o ia numai sub supravegherea unui medic;
 • De asemenea, nu se recomandă utilizarea acestui medicament persoanelor care suferă de afecțiuni ale tractului gastro-intestinal.

Un sac de Nimesil împotriva temperaturii - o cale bună de ieșire din situație. Dar dacă există contraindicații, trebuie să fii extrem de atent. Medicii nu recomandă să bea în paralel cu alte medicamente puternice, precum și analogii. Dacă tratați o frig cu Nimesil, nu utilizați agenți care conțin Aspirină, Analgin sau Paracetamol.

Dozaj și regim

Cel mai adesea, medicii spun că ar trebui să reducă temperatura pentru a bea Nimesil ar trebui să fie după cum urmează. 200 mg pe zi. Utilizați un plic de două ori pe zi la intervale de cel puțin 6 ore. Cursul standard de tratament este de 14 zile. Dacă nu puteți obține un efect tangibil după această perioadă, consultați un medic, dar nu continuați tratamentul.

Dacă începeți să simțiți simptome de intoxicație (cefalee, amețeli, greață, diaree), opriți tratamentul imediat și mergeți la spital. Situația este destul de periculoasă. Faptul este că medicina modernă nu are un antidot pentru nimesulidă. Prin urmare, tratamentul otrăvirii se efectuează simptomatic (lavaj gastric și folosirea pacienților).

În concluzie

Nimesil aduce temperatura în jos? Categoric! Poți folosi Nimesilul de la căldură, dar nu te duce departe. Amintiți-vă că este un medicament puternic și periculos care vă poate afecta sănătatea dacă este folosit în mod necorespunzător. Diagnosticul exact și regimul de tratament trebuie stabilite de către medici.

Ați găsit o greșeală? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Poate Nimesle să fie la o temperatură?

Creșterea temperaturii corporale poate reprezenta o problemă gravă pentru performanța umană. Poate fi o răceală obișnuită, o gripă sau o inflamație mai gravă și chiar o tumoare. Dar Nimesil ajuta cu temperatura? Vom înțelege în acest articol.

Descrierea medicamentului

Nimesil este în prezent unul dintre cele mai puternice medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (așa cum reiese din numeroase recenzii), fiind, prin urmare, utilizat pe scară largă în medicină. Cel mai adesea este folosit pentru dureri severe și inflamații. Datorită principalei componente active - nimesulidă, este capabil să blocheze apariția prostagladinelor. Acțiunea lui Nimesil durează 6 ore. Efectul terapeutic începe să se simtă la aproximativ 40 de minute după utilizare.

Nimesil la o temperatură de 39 sau chiar mai sigur vă ajută. El este capabil să scadă temperatura, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. În procesul de tratament, este important să nu se efectueze niciun fel de măsuri terapeutice pentru încălzirea corpului: beți ceai fierbinte, lapte, picioare în picioare și așa mai departe. Vasya, aceste acțiuni vor interfera cu reducerea temperaturii, astfel încât tratamentul va fi inutil.

Merită să vă amintiți despre o altă proprietate a acestui instrument. Nimesulidul se poate acumula în organism, crescând efectul terapeutic. De asemenea, amintiți-vă că se acumulează în ficat, deci aveți grijă când o luați. În unele cazuri, Nimesil este capabil să amelioreze simptomele și să nu scutească pacientul de boală. Există o mulțime de nuanțe, numai un specialist calificat poate înțelege cu competență situația.

Formularul de eliberare

 • pulbere;

Indicații pentru utilizare

Poți să bei temperatura Nimesil? În cazul temperaturii ridicate, totul este ambiguu. Este important să înțelegeți originea sa. De ce o ai? Diagnosticul cel mai precis este important, deoarece temperatura corpului poate crește din mai multe motive.

În practica generală, Nimesil se utilizează în următoarele cazuri:

 • durere de altă natură (durere de dinți, dureri de cap, articulare, menstruale);
 • inflamație;
 • traumatisme;
 • perioada de reabilitare după operație;
 • boli ale sistemului genito-urinar.

În cazul tău, medicamentul Nimesil poate fi prescris din alte motive. Din nou, este important să consultați un medic.

Contraindicații

Cea mai importantă secțiune din orice instrucțiuni către medicament. Trebuie să respectați aceste reguli, altfel pot apărea probleme grave. Reamintiți-vă că Nimesil este un medicament foarte puternic care poate dăuna corpului dacă este folosit în mod necorespunzător. Puteți face mai mult rău cu auto-medicamente decât o boală ar putea face.

Prin urmare, amintiți-vă următoarele puncte:

 • Nu luați medicamentul la un pacient dacă este copil sub 12 ani;
 • Persoanele în vârstă trebuie să utilizeze Nimesil sub supravegherea unui medic care efectuează teste sanguine regulate;
 • Este interzisă administrarea Nimesil la o temperatură dacă pacientul are intoleranță la componentele sale, precum și o reacție alergică la acestea și la acid acetilsalicilic;
 • O altă contraindicație este insuficiența renală și deteriorarea toxică a sistemului excretor;
 • Medicamentul este incompatibil cu alcoolul și medicamentele;
 • Fumatul ar trebui să o ia numai sub supravegherea unui medic;
 • De asemenea, nu se recomandă utilizarea acestui medicament persoanelor care suferă de afecțiuni ale tractului gastro-intestinal.

Un sac de Nimesil împotriva temperaturii - o cale bună de ieșire din situație. Dar dacă există contraindicații, trebuie să fii extrem de atent. Medicii nu recomandă să bea în paralel cu alte medicamente puternice, precum și analogii. Dacă tratați o frig cu Nimesil, nu utilizați agenți care conțin Aspirină, Analgin sau Paracetamol.

Dozaj și regim

Cel mai adesea, medicii spun că ar trebui să reducă temperatura pentru a bea Nimesil ar trebui să fie după cum urmează. 200 mg pe zi. Utilizați un plic de două ori pe zi la intervale de cel puțin 6 ore. Cursul standard de tratament este de 14 zile. Dacă nu puteți obține un efect tangibil după această perioadă, consultați un medic, dar nu continuați tratamentul.

Dacă începeți să simțiți simptome de intoxicație (cefalee, amețeli, greață, diaree), opriți tratamentul imediat și mergeți la spital. Situația este destul de periculoasă. Faptul este că medicina modernă nu are un antidot pentru nimesulidă. Prin urmare, tratamentul otrăvirii se efectuează simptomatic (lavaj gastric și folosirea pacienților).

În concluzie

Nimesil aduce temperatura în jos? Categoric! Poți folosi Nimesilul de la căldură, dar nu te duce departe. Amintiți-vă că este un medicament puternic și periculos care vă poate afecta sănătatea dacă este folosit în mod necorespunzător. Diagnosticul exact și regimul de tratament trebuie stabilite de către medici.

surse:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/nimesil
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=feea99ed-6bbf-4079-920f-ad79aeed5c36t=

Ați găsit o greșeală? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Nimesil pentru răceli este cel mai bun mod de a reduce temperatura

Perioada de toamnă-iarnă este o perioadă favorabilă a anului pentru răspândirea tuturor tipurilor de infecții. Influenza, infecții respiratorii acute, bronșită, pneumonie și chiar o simplă răceală sau tuse - aceste boli devin epidemice. Imunitatea redusă, nutriția necorespunzătoare, lipsa vitaminelor și un stil de viață inactiv contribuie la dezvoltarea lor. Pentru a rămâne mereu în ordine și pentru a scăpa de simptomele bolii, ia Nimesus pentru răceli și gripă.

Nimesil pentru frig: caracteristicile medicamentului și utilizarea acestuia

Nimesil este un medicament din grupul de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Principalul său ingredient activ este nimesulidul, care acționează asupra formării mediatorilor inflamatori (substanțe care contribuie la dezvoltarea procesului inflamator).

Cu frig, Nimesil acționează într-un mod complex. În primul rând, medicamentul are efect antipiretic asupra organismului. Substanța activă nimesulidul acționează asupra creierului, care este responsabil de creșterea temperaturii. Își inhibă activitatea, reducând astfel temperatura. De asemenea, Nimesles împotriva răcelii ameliorează durerile de cap, durerile musculare și durerile corpului. Efectul analgezic se realizează datorită faptului că medicamentul acționează asupra transmiterii impulsurilor nervoase către centrul de durere.

O frigă, după cum știți, poate fi însoțită de inflamație (în gât, bronhii sau plămâni). Nimesil cu răceală are un efect antiinflamator, previne dezvoltarea inflamației și progresia acesteia. În același timp, medicamentul nu inhibă imunitatea, ci doar îi ajută să lupte împotriva bolii.

Nimesil: indicații pentru răceală

Nimesil este prescris pentru următoarele simptome la rece:

 • creșterea temperaturii corporale (mai mare de 37,5 ° C);
 • frisoane;
 • slăbiciune și stare generală de rău;
 • oboseală crescută, letargie, apatie;
 • dureri musculare și articulare;
 • dureri de cap;
 • amețeli;
 • nas curbat;
 • durere în gât, tuse;
 • roșeața gâtului.

Nimesil elimină rapid și eficient aceste simptome și previne, de asemenea, recurența acestora. Este de remarcat faptul că este posibil să se utilizeze medicamentul Nimesil cu o răceală fără febră. În astfel de cazuri, medicamentul are efect antiinflamator și ameliorează durerea de cap și durerile musculare.

Nimesle: instrucțiuni pentru răceală

Un pachet de medicamente conține 100 mg substanță activă nimesulidă. Pentru a utiliza Nimesil, turnați conținutul unui plic într-un pahar și turnați 100 ml de apă caldă (dar nu fierbinte). Soluția rezultată este consumată după masă. Datorită unei forme convenabile de eliberare (pungi de praf), Nimesil este simplu și ușor de utilizat.

Pentru ca tratamentul cu Nimesil să fie eficient, trebuie să luați între 1 și 3 plicuri pe zi (100-300 mg). În această doză, medicamentul tratează răcelile și elimină manifestările sale principale. Cursul tratamentului cu Nimesil este în medie 5-7 zile (dar nu mai mult de 15).

Nimes pentru copiii răciți

În conformitate cu instrucțiunile, copiii Nimesil sunt recomandați să folosească după 12 ani. Doza pentru un copil de 12 ani și peste este de 100-200 mg pe zi (1-2 plicuri), iar durata tratamentului este de până la 7 zile.

Nimesus cu gripa

Gripa este una dintre bolile grupului de infecții virale respiratorii acute (ARVI). Cauzele gripei sunt diferite tipuri de virus (tulpini): virusul gripei aviare, virusul porcinelor, virusul "Michigan" etc. Principalele manifestări ale acestei boli sunt următoarele:

 1. Creșterea rapidă a temperaturii la numere critice (de la 39 la 40 C);
 2. Tulburări severe ale corpului și dureri musculare;
 3. confuzie;
 4. Poate lipsa tusei și a nasului.

Gripa este periculoasă deoarece poate provoca complicații (bronșită, pneumonie, miocardită, insuficiență renală). Medicamentele antivirale (Tamiflu și altele) trebuie utilizate împotriva virusului gripal în combinație cu medicamente antiinflamatoare. Nimesal împotriva gripei este cel mai bun AINS, deoarece poate reduce în mod eficient temperatura corpului, elimina durerea și previne complicațiile inflamatorii. În comparație cu alte medicamente, Nimesil ajută repede cu gripa. În plus, acest medicament este indicat pentru gripa porcină și alte tulpini care sunt dificil de tratat cu AINS.

Nimesles pentru gripa ia un plic dupa mese de 2-3 ori pe zi timp de 10-15 zile.

Nimesil cu ARVI

Mulți cred că infecțiile respiratorii acute și SARS sunt una și aceeași. Acest lucru este parțial cazul. Atât ARD cât și ARVI, sistemul respirator este afectat. Cu toate acestea, ARD este un concept mai larg, deoarece acest grup de boli include bolile de origine virală și bacteriană. Dar în grupul de infecții virale respiratorii acute - numai boli virale. În ciuda acestor nuanțe, manifestările bolii respiratorii acute și ale infecției virale respiratorii acute sunt aceleași. Acestea sunt simptome tipice ale unei răceli: dureri de cap, febră, tuse, nas curbat etc.

Pentru tratamentul eficient al ARD și ARVI, se utilizează medicamente antibacteriene sau antivirale, vitamine și, desigur, medicamente antiinflamatorii. Nimesil din ARVI, de la ARI, ajută să facă față febrei înalte, dureri de cap, dureri musculare, slăbiciune. De asemenea, Nimesil cu infecție virală și bacteriană previne dezvoltarea inflamației și a complicațiilor asociate.

Pentru infecțiile respiratorii acute, Nimesil ia 1 plic după mese de 2 ori pe zi. Durata tratamentului este de 5-7, maxim 10 zile.

Cum să luați Nimesil la temperatură?

Din cauza temperaturii ridicate, este foarte important să luați AINS la timp. Acest lucru se datorează faptului că o creștere critică a temperaturii corporale poate provoca următoarele complicații:

 • slăbiciune, senzație de oboseală crescută (sub influența temperaturii înalte, metabolismul este perturbat în organism, se formează produse de descompunere, care provoacă intoxicație și deshidratare);
 • stresul sistemului imunitar;
 • sistem de stres cardiovascular;
 • scăderea secreției de salivă și a sucului gastric.

Nimesil la temperaturi ridicate împiedică dezvoltarea acestor complicații. Medicamentul reduce rapid temperatura și revine la starea de sănătate normală.

La ce temperatură este mai bine să luăm Nimesil? După cum este indicat în instrucțiuni, este recomandat să luați medicamentul la o temperatură de peste 37,5-38 ° C. Nu se recomandă utilizarea Nimesilului la temperaturi scăzute (mai puțin de 36 ° C), deoarece acest lucru poate da un impuls dezvoltării infecției.

Nimesal pentru temperatura adultă

Descrierea medicamentului

Nimesil este în prezent unul dintre cele mai puternice medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (așa cum reiese din numeroase recenzii), fiind, prin urmare, utilizat pe scară largă în medicină. Cel mai adesea este folosit pentru dureri severe și inflamații. Datorită principalei componente active - nimesulidă, este capabil să blocheze apariția prostagladinelor. Acțiunea lui Nimesil durează 6 ore. Efectul terapeutic începe să se simtă la aproximativ 40 de minute după utilizare.

Nimesil la o temperatură de 39 sau chiar mai sigur vă ajută. El este capabil să scadă temperatura, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. În procesul de tratament, este important să nu se efectueze niciun fel de măsuri terapeutice pentru încălzirea corpului: beți ceai fierbinte, lapte, picioare în picioare și așa mai departe. Vasya, aceste acțiuni vor interfera cu reducerea temperaturii, astfel încât tratamentul va fi inutil.

Merită să vă amintiți despre o altă proprietate a acestui instrument. Nimesulidul se poate acumula în organism, crescând efectul terapeutic. De asemenea, amintiți-vă că se acumulează în ficat, deci aveți grijă când o luați. În unele cazuri, Nimesil este capabil să amelioreze simptomele și să nu scutească pacientul de boală. Există o mulțime de nuanțe, numai un specialist calificat poate înțelege cu competență situația.

Formularul de eliberare

 • pulbere;

Indicații pentru utilizare

Poți să bei temperatura Nimesil? În cazul temperaturii ridicate, totul este ambiguu. Este important să înțelegeți originea sa. De ce o ai? Diagnosticul cel mai precis este important, deoarece temperatura corpului poate crește din mai multe motive.

În practica generală, Nimesil se utilizează în următoarele cazuri:

 • durere de altă natură (durere de dinți, dureri de cap, articulare, menstruale);
 • inflamație;
 • traumatisme;
 • perioada de reabilitare după operație;
 • boli ale sistemului genito-urinar.

În cazul tău, medicamentul Nimesil poate fi prescris din alte motive. Din nou, este important să consultați un medic.

Contraindicații

Cea mai importantă secțiune din orice instrucțiuni către medicament. Trebuie să respectați aceste reguli, altfel pot apărea probleme grave. Reamintiți-vă că Nimesil este un medicament foarte puternic care poate dăuna corpului dacă este folosit în mod necorespunzător. Puteți face mai mult rău cu auto-medicamente decât o boală ar putea face.

Prin urmare, amintiți-vă următoarele puncte:

Un sac de Nimesil împotriva temperaturii - o cale bună de ieșire din situație. Dar dacă există contraindicații, trebuie să fii extrem de atent. Medicii nu recomandă să bea în paralel cu alte medicamente puternice, precum și analogii. Dacă tratați o frig cu Nimesil, nu utilizați agenți care conțin Aspirină, Analgin sau Paracetamol.

Dozaj și regim

Cel mai adesea, medicii spun că ar trebui să reducă temperatura pentru a bea Nimesil ar trebui să fie după cum urmează. 200 mg pe zi. Utilizați un plic de două ori pe zi la intervale de cel puțin 6 ore. Cursul standard de tratament este de 14 zile. Dacă nu puteți obține un efect tangibil după această perioadă, consultați un medic, dar nu continuați tratamentul.

Dacă începeți să simțiți simptome de intoxicație (cefalee, amețeli, greață, diaree), opriți tratamentul imediat și mergeți la spital. Situația este destul de periculoasă. Faptul este că medicina modernă nu are un antidot pentru nimesulidă. Prin urmare, tratamentul otrăvirii se efectuează simptomatic (lavaj gastric și folosirea pacienților).

În concluzie

Nimesil aduce temperatura în jos? Categoric! Poți folosi Nimesilul de la căldură, dar nu te duce departe. Amintiți-vă că este un medicament puternic și periculos care vă poate afecta sănătatea dacă este folosit în mod necorespunzător. Diagnosticul exact și regimul de tratament trebuie stabilite de către medici.

Ați găsit o greșeală? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Indicatii pentru utilizare:
Nimesil este prescris pentru:

• sindroame dureroase de diferite origini (dureri de cap, dureri dentare, dureri menstruale, consecințe ale leziunilor, dureri ale perioadei postoperatorii, dureri cauzate de reumatism, etc.);
• boli infecțioase și inflamatorii (inflamații traumatice și postoperatorii)
• boli degenerative și inflamatorii ale sistemului musculoscheletal (artrită, osteoartrită, osteocondroză, bursită, radiculită, reumatism etc.);
• boli urologice, ginecologice și vasculare;
• boli asociate febrei.

Acest remediu este adecvat atât pentru tratamentul terapeutic pe termen lung, cât și pentru sindroamele dureroase severe.

Mod de utilizare:
Nimesil este prescris exclusiv pentru adulți. Medicamentul se administrează oral după o masă. Rata medie zilnică este de 200 mg: două doze de 100 mg. Pentru a pregăti suspensia, turnați conținutul pungii într-un pahar și turnați-o cu apă caldă. Doza poate fi crescută dacă este necesar. Acest lucru este necesar pentru simptomele severe. De asemenea, doza poate fi ajustată în funcție de susceptibilitatea pacientului. Persoanele în vârstă trebuie să ajusteze doza de medicamente.

Efecte secundare:
De obicei, medicamentul este bine tolerat pe termen lung, dar la începutul administrării, precum și în doze mari, nu sunt excluse diferite efecte secundare.

Tulburările pot apărea din partea următoarelor sisteme:
• Sistemul nervos central. Aceasta este o durere de cap, amețeli, encefalopatie, somnolență, nervozitate, frică, coșmaruri. Dacă reduceți dramatic doza de medicament și creșteți-l mai mult cu mai multă atenție și cu atenție, atunci aceste tulburări vor trece.
• Sistemul cardiovascular.
Despre hipertensiune arterială, tahicardie, hemoragie, bufeuri. Aceste fenomene sunt destul de rare.
• Organe ale tractului gastro-intestinal. Greața, vărsăturile și diareea sunt rare. Dispersia, ulcerele, scaunele de țărână, sângerarea gastrointestinală și perforarea gastrică sunt foarte rare. Uneori pot fi flatulență, constipație sau gastrită.
• Organe sensibile. Foarte rar, insuficiență vizuală.
• Organe respiratorii. De asemenea, bronhospasmul și scurtarea respirației pot să apară destul de rar.
• Piele. Uneori pot apărea hiperemii, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime și roșeață, transpirație excesivă este posibilă. Rare poate să apară dermatită, eritem și, foarte rar, diverse edeme.
• Sistemul biliar și ficatul. Poate o creștere a enzimelor hepatice, rareori icter, hepatită și colestază.
• Sistemul urinar și rinichii. Dysuria, retenția urinară și hematuria sunt rare, iar oliguria, insuficiența renală și nefrita interstițială sunt foarte rare.
• Sistemul sanguin. Rar este eozinofilia și anemia. Astfel de fenomene precum pancitopenia, trombocitopenia și purpura sunt foarte rare.

Contraindicații:
Medicamentul nu poate fi utilizat când:
• ulcer gastric sau duodenal;
• sângerare severă din tractul gastro-intestinal;
• sarcina și alăptarea;
• disfuncție renală evidentă și severă;
• hipersensibilitate la orice componentă a acestui instrument;
• arsuri la stomac, greață, diaree, vărsături, dureri abdominale;
• diabetul de tip 2;
• insuficiență cardiacă congestivă;
• hipertensiune arterială.

Nimesil este contraindicat la copii.

sarcinii:
Utilizarea acestui instrument este incompatibilă cu sarcina. Dacă este necesar, trebuie să întrerupeți alăptarea Nimesil.

Descrierea medicamentului

Nimesil poate fi utilizat pentru răceli și gripă deoarece are toate calitățile terapeutice necesare. Astfel, după administrarea acestui medicament, temperatura corporală a pacientului se normalizează, durerea de cap și durerile musculare dispare, iar durerea la rece și congestia nazală, de asemenea, trec.

Cu frig și gripă, Nimesil este rapid absorbit în organism. Deja patruzeci de minute după admitere, începe să-și exercite efectul terapeutic. În plus, medicamentul suprimă producția de prostaglandine inflamatorii.

Durata efectului terapeutic este de 6 ore. Acestea sunt indicatori destul de buni în comparație cu alte medicamente antiinflamatorii din acest grup.

Este important de observat că, chiar și în cazul tratamentului pe termen lung, Nimesil cu ARVI fără febră este bine tolerat și rareori produce efecte secundare. În același timp, se poate acumula efectul său terapeutic, deci este important să luați medicamentul în mod regulat după începerea tratamentului.

Formularul de eliberare

Până în prezent, Nimesil este disponibil sub formă de pulbere pentru prepararea suspensiei orale, care este ambalat în pliculeți sigilați mici.

În ceea ce privește analogii medicamentului, aceștia pot fi produși sub formă de tablete, supozitoare și pulberi orale.

Indicatii si contraindicatii

Nimesus pentru răcelile și gripa, a căror revizuire va fi descrisă mai jos, poate fi, de asemenea, prescrisă în astfel de cazuri:

 1. Tratamentul durerii acute de dinți la pacienții adulți.
 2. Durere severă la leziuni sau în perioada de după intervenția chirurgicală recentă.
 3. Diverse boli urologice și ginecologice infecțioase.
 4. Inflamații ale sistemului musculoscheletal.
 5. Creșterea temperaturii corporale datorată bolii respiratorii acute.

Nimesil cu gripa, recenzii care pot fi vazute in numeroasele forumuri despre medicament, este contraindicat in urmatoarele cazuri:

1. Intoleranța individuală de către o persoană a substanțelor active ale medicamentului, care îi provoacă reacții alergice sau alte deteriorări ale activității sistemelor corporale. Mai mult, un astfel de medicament nu trebuie luat atunci când pacientul este hipersensibil la medicamente cu un conținut ridicat de acid acetil.

2. Leziuni hepatice toxice, hepatită, precum și insuficiență renală cronică.

3. Prezența bolilor severe ale sistemului cardiovascular.

4. Bolile acute ale sistemului digestiv. Mai ales trebuie să fii prudent în prezența ulcerului și a pancreatitei.

5. Reacții alergice active în organism.

6. Perioada după operația de bypass a arterei coronare recent transferată a pacientului.

7. Dependența de alcool a pacientului.

8. Vârsta copiilor până la doisprezece ani.

9. Tratamentul concomitent cu medicamente puternice.

Recepție în timpul sarcinii

Datorită toxicității crescute a Nimesil și a capacității sale de a penetra protecția placentară, acest medicament este interzis să fie luat în timpul sarcinii. Este deosebit de periculos să fii tratat cu Nimesil în timpul primului trimestru al nașterii copilului, când elementele de bază ale sistemelor corporale sunt așezate pe făt.

De asemenea, este important de observat faptul că substanțele medicamentoase pot penetra în laptele matern, astfel că este interzisă administrarea acestuia în timpul alăptării.

Dacă este necesară tratarea răcelii în timpul alăptării, observatorul terapeut ar trebui să aleagă echivalentul mai sigur al Nimesil pentru femeie. În caz contrar, pacientului i se recomandă să nu alăpteze copilul.

Metodă de utilizare

Nimesil este destinat administrării orale, de preferință după mese.

Doza zilnică standard pentru adulți este de 200 mg. Astfel, un pacient trebuie să folosească două pliculețe de medicament pe zi.

În medie, durata tratamentului cu Nimesil este de două săptămâni. Dacă în acest timp starea pacientului nu se ameliorează, ar trebui să consulte un medic. Dacă este necesar, un specialist va înlocui analogul medicamentului.

Este important de menționat că pentru pacienții vârstnici, precum și persoanele cu boli cronice severe, este necesară ajustarea dozei și selectarea individuală a fiecărei persoane.

Pentru a pregăti Nimesil, conținutul pudrei sale trebuie turnat într-un pahar și umplut cu 100 ml de apă fierbinte. Apoi amestecați pulberea cu o lingură până când se dizolvă și beți imediat.

Cu un risc crescut de reacții adverse, doza trebuie redusă la minim - un plic pe zi.

Pentru tratamentul copiilor cu vârste cuprinse între doisprezece și optsprezece ani, trebuie să aplicați o doză standard de 200 mg.

În cazul depășirii dozei admise și a supradozajului, o persoană poate dezvolta complicații cum ar fi greață, vărsături, dureri abdominale și deteriorarea ficatului.

Tratamentul supradozei de droguri este simptomatic conservativ. Aceasta implică lavaj gastric, absorbția sorbentului, precum și un tratament simptomatic suplimentar. În acest caz, Nimesles nu are un antidot special.

Efecte secundare

Efectele secundare ale tratamentului cu acest medicament pot să apară la un pacient în următoarele cazuri:

1. Dozaj incorect al medicamentului (exces de dozaj).

2. Combinarea Nimesil cu alte medicamente puternice.

3. Luarea medicamentului dacă pacientul are contraindicații evidente. În același timp, o persoană se pune în mod independent în pericol.

4. Tratamentul copiilor sub 12 ani din acest medicament. În același timp, corpul copilului va fi dificil să recicleze acest tip de medicament, ceea ce va spori semnificativ probabilitatea apariției efectelor secundare.

Cel mai frecvent tratamentul cu Nimesilom duce la următoarele reacții adverse nedorite:

1. Toate tipurile de nereguli în activitatea sistemului cardiovascular. Aceasta se poate manifesta sub formă de aritmii, tahicardii, tensiune arterială și o disfuncție miocardică generală.

2. Diferite eșecuri în sistemul nervos central. Ele se pot manifesta sub formă de amețeli severe, dureri de cap, dezorientare și tulburări de somn. În cazuri mai avansate, o persoană poate dezvolta tremor al membrelor, somnolență, stări depresive și iritabilitate. În caz de daune toxice, medicamentul poate cauza pierderea conștienței, convulsii și apatie.

3. Defecțiunile sistemului digestiv se manifestă de obicei sub formă de greață și vărsături, dispepsie, flatulență și diaree. În cazuri avansate, există o deteriorare a funcției intestinale a rinichilor. În caz de supradozaj, sângerarea gastrică internă este posibilă.

4. Hepatită și icter din ficat.

5. Reacții alergice (erupții cutanate, mâncărime ale pielii, peeling, urticarie, eritem, transpirație crescută).

6. Un pacient poate dezvolta bronhospasm în organele sistemului respirator.

7. Efectele secundare suplimentare se pot manifesta prin scurtarea respirației, afectarea funcției vizuale, atacuri de panică și slăbiciune.

Caracteristicile tratamentului

Pentru ca Nimesil împotriva gripei să aibă efect terapeutic maxim, în timpul primirii, o persoană ar trebui să fie întotdeauna conștientă de acest lucru:

 1. Medicamentul poate perturba funcțiile ficatului și rinichilor, astfel încât atât în ​​timpul tratamentului vârstnicilor, cât și al pacienților cu răceală severă, este important să treceți în mod regulat testele clinice de sânge pentru a putea monitoriza starea corpului.
 2. Pacienții cu insuficiență renală, precum și boli gastro-intestinale, trebuie tratați cu Nimesil într-un spital sub supravegherea unui medic.
 3. Nu măriți în mod independent doza de aport de Nimesil, deoarece acest lucru poate doar să agraveze starea pacientului. În cazul utilizării accidentale a unei soluții concentrate, consultați un medic.
 4. Fără utilizarea specială, este strict interzisă combinarea tratamentului cu Nimesil cu alte medicamente antiinflamatorii antipiretice, deoarece poate fi periculoasă pentru sănătatea umană.
 5. Nu trebuie să luați ceai fierbinte, să efectuați proceduri termice și să vă acoperiți cu pături după ce ați luat medicamentul, deoarece aceste acțiuni vor încetini procesul de reducere a temperaturii corpului.
 6. Pentru a nu începe boala, când apar primele semne de efecte secundare, trebuie să vă adresați imediat unui medic.
 7. Este important să știți că Nimesil provoacă retenție de lichide în organism, astfel încât persoanele care suferă de hipertensiune arterială și boli de inimă să o ia cu precauție extremă.
 8. Odată cu dezvoltarea semnelor de intoxicare a organismului, această terapie trebuie întreruptă. Nu este nevoie să așteptați până când poziția persoanei se va deteriora până la o stare critică.

analogi

Medicamentul antiinflamator Nimes astăzi are mai mult de o duzină de analogi care au același efect terapeutic. Cei mai buni analogi ai medicamentului sunt Nimulide și Nimesulid. De asemenea, ca înlocuitor, puteți folosi mijloacele lui Aponil și Nimiku.

Înainte de a le folosi, este important să consultați un medic.

Interacțiunea terapeutică

Există următoarele caracteristici ale interacțiunii medicamentoase Nimesila cu alte medicamente:

 1. Nimesil este capabil să îmbunătățească efectele terapeutice ale medicamentelor utilizate pentru a reduce procesul de coagulare a sângelui.
 2. Medicamentul sporește efectul furosemidului. De asemenea, trebuie combinată atent cu alte medicamente analgezice și antiinflamatoare.
 3. Nu combinați medicamente cu corticosteroizi, deoarece acest lucru poate duce la sângerări interne.

Mai mult decât atât, este important să știți că acest medicament poate afecta negativ ficatul atunci când este combinat cu băuturile alcoolice.

opinii

Pentru a înțelege mai bine dacă Nimesil poate fi beat de gripă și cât de eficient este, vom da următoarele recenzii ale pacienților care au încercat acest medicament pe ei înșiși:

 1. Veronika "Folosesc Nimesil cu gripa si ARVI de fiecare data. Pentru mine personal, acest medicament este foarte potrivit. Niciodată nu mi-a provocat grețuri sau dureri abdominale, așa cum au făcut alte medicamente de mai multe ori. Îmi place de asemenea faptul că un astfel de medicament începe să acționeze rapid după administrare și este disponibil în forme de dozare convenabile. "
 2. Michael "Nimesil cu ARVI ma ajutat de mai multe ori. Cu aceasta, în doar câteva zile am eliminat o frig și am mers la lucru. În ceea ce mă privește, acesta este medicamentul ideal pentru recuperarea rapidă și eliminarea semnelor de răceală. Singurul lucru care nu vă place este că, cu o supradoză, Nimesil este capabil să înrăutățească starea rinichilor.
 3. Anna "a folosit Nimesil pentru tratamentul gripei pentru a trata un copil. Este o persoană alergică mare, așa că am fost foarte îngrijorat de modul în care fiul meu ar lua drogul. Din fericire, Nimesil nu a provocat efecte secundare complicate. El a ajutat la normalizarea rapidă a stării copilului. "
 4. Vitali "A luat Nimesil timp de două săptămâni. Mi-a plăcut foarte mult faptul că vine sub formă de pulbere orală, astfel că, la jumătate de oră după ce mi-am luat, temperatura mi-a scăzut și durerea mea a dispărut. Cu aceasta, am supraviețuit mult mai ușor gripei prelungite. Din păcate, în ciuda promițătorilor, el are unele dezavantaje - medicamentul mi-a determinat o agravare a ulcerului. "

Pentru ca Nimesil să aibă un efect terapeutic așteptat în cazul unei răceli sau al unei gripe, este necesar să se consulte cu un terapeut observator despre contraindicații înainte de a-l utiliza. Dacă este disponibil, va fi mai sigur să înlocuiți medicamentul cu o corespondență mai sigură.

Informații generale

Nimesil se face sub formă de granule mici. Luând drogul înăuntru. Granulele, care sunt conținute în același sac, se dizolvă în apă caldă fiartă și se iau după mese.

Acest medicament este o nouă generație, iar numele său mai precis este "Nimesulid". Instrumentul se referă la medicamente non-steroidale, antiinflamatoare și de aceea trebuie să fie luate cu o răceală. Produs de o companie germană.

Nimesil este capabil să inhibe acțiunea unei enzime cum ar fi ciclooxigenaza II. Această enzimă la om este de două tipuri, este COX I și COX II. Sarcina primului tip este de a proteja mucoasa gastrică de orice influențe, iar al doilea tip provoacă reacții inflamatorii.

Inainte de aceasta, au fost create alte medicamente, dar nu au avut un efect pozitiv asupra starii mucoasei gastrice. Acest lucru este nedorit pentru pacienții care sunt forțați să ia astfel de medicamente de mult timp.

Principala substanță din preparat este nimesulidul. Compoziția conține, de asemenea, excipienți. Acestea includ:

 • portocale sau alte arome;
 • acid citric;
 • maltodextrină;
 • ketomakrogol;
 • zaharoză.

Comentariile lăsate pe forumurile tematice de către persoanele care utilizează Nimesil sunt doar pozitive. La câteva ore după ce au suferit dureri puternice, starea de sănătate se îmbunătățește.

Nimesil ameliorează rapid durerile de cap și febra.

Medicamentul este un agent antiinflamator, antipiretic, analgezic eficient. Este bine absorbit și este în sânge după 1-2 ore. Aceasta durează până la opt ore, iar timpul de înjumătățire este de aproximativ trei ore. După o zi, aproape 98% din medicament este eliminat din organism și chiar dacă este folosit de mult timp, nu se va acumula și nu va face rău.

Cerința pentru medicamentele pentru răceli

Rece în primii ani nu este ușor de recunoscut. De obicei, începe orice boală - aceeași gripa sau reacții alergice. Dar încă poți să-l determini. Semnele obișnuite ale unei răceli sunt următoarele:

 • amorțirea durerii în gât;
 • din nas, începe descărcarea apoasă;
 • omul începe să strănucească;
 • oboseală sau slăbiciune crescută;
 • tuse uscată sau umedă.

De obicei, când frigul nu are o temperatură ridicată. Prezența unor astfel de vorbe de gripa sau o altă boală. Eliberarea și prevenirea complicațiilor pot fi, dacă luați Nimes. Feedback-ul de la persoanele care iau acest remediu pentru răceli este doar pozitiv. După câteva ore, persoana se simte mult mai ușoară.

De ce trebuie să folosiți Nimes în timpul răcirii

Orice medicamente luate pentru răceli trebuie:

 • temperatura corporală inferioară;
 • ușurează mialgia;
 • elimina slăbiciunea generală și febra;
 • trata rinita;
 • ușurează tusea uscată și umedă;
 • ameliorarea congestiei nazale;
 • eliminarea proceselor inflamatorii.

Toate astea se referă la Nimesil. Starea pacientului se îmbunătățește rapid. Confirmarea sunt recenziile pacientului despre droguri.

Contraindicații

Indiferent cât de bun este drogul, există întotdeauna contraindicații posibile. Nimesil nu poate fi utilizat pentru:

 • intoleranță individuală;
 • sensibilitate la acid acetilsalicilic;
 • cu sângerare în tractul digestiv;
 • în prezența ulcerului peptic;
 • în încălcarea funcției renale;
 • în timpul sarcinii și alăptării.

Dacă nu se observă bolile de mai sus, atunci medicamentul va scăpa rapid de o răceală. Este important să rețineți că acest medicament nu poate fi utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Copiii sub 12 ani nu pot lua drogul

Cum să luați

Pentru răceli, se recomandă să luați Nimesil de 2 ori pe zi și, de preferință, după mese. Copiilor sub 12 ani nu li se prescrie medicamentul, iar pentru adolescenți rata zilnică este aceeași ca și pentru adulți. Medicamentul se face sub formă de pulbere și trebuie diluat într-un pahar cu apă fiartă la cald.

Dacă există tulburări ale rinichilor, dar stadiul bolii nu este sever, atunci este permisă dozarea standard obișnuită. Vârsta persoanelor vârstă de zi cu zi este ajustată în funcție de ce alte medicamente sunt luate la pacienți. Înainte de utilizare, interacțiunea Nimesil cu alți agenți trebuie luată în considerare.

A fi tratat cu medicamentul poate fi de aproximativ 15 zile, iar dacă aveți nevoie de un curs lung de tratament, doza trebuie să fie minimă.

supradoză

Dacă medicamentul este luat în cantități nelimitate și este greșit, atunci consecințele posibile, cum ar fi:

 • de greață;
 • apatie;
 • starea somnoros;
 • durere în stomac;
 • sângerarea stomacului este posibilă;
 • creșterea presiunii;
 • respirația devine dificilă;
 • Se produce șoc anafilactic.
Supradozajul poate provoca somnolență.

La primele simptome, este suficient să nu mai folosiți medicamentul și, după un timp, disconfortul va dispărea. Dar, dacă supradozajul a fost mare, este nevoie de tratament simptomatic. Dacă după un supradozaj nu mai mult de patru ore au trecut, atunci este necesar să provocați vărsături, golirea stomacului, luați fie un laxativ, fie cărbune activat. Medicamentul trebuie monitorizat și monitorizat activitatea ficatului și a rinichilor.

Dacă citiți comentariile rămase pe forum, nu există aproape nici o supradoză. Trebuie doar să știți despre aceste reguli simple.

Interacțiunea cu alte medicamente

Înainte de a începe să luați Nimesil, trebuie să studiați instrucțiunile în detaliu. Acest medicament, atunci când interacționează cu alte medicamente, este capabil să schimbe proprietățile medicinale. Este necesar să se ia în considerare următoarele.

 1. Dacă medicamentele sunt utilizate pentru a reduce coagularea sângelui, utilizarea lui Nimesil va întări această acțiune.
 2. Efectul furosemidei va fi îmbunătățit.
 3. Substanța nimesulid se poate lega rapid de proteinele plasmatice, prin urmare, persoanele care sunt tratate cu sulfonamide, hidantoină, trebuie să utilizeze Nimesil numai sub supraveghere medicală.
 4. Medicamentul este capabil să mărească efectele ciclosporinei asupra activității rinichilor.
 5. Dacă medicamentul este utilizat cu litiu, concentrația de litiu în plasmă va crește dramatic.

Este necesar să luați medicamentul cu prudență dacă utilizați medicamente pentru presiune, diuretice sau alte antiinflamatoare sau analgezice.

Dar evaluările persoanelor care utilizează Nimesil pentru tratament nu menționează nimic de genul acesta. Dacă acționați după sfatul unui medic și știți despre prezența altor boli, atunci nu vor exista reacții adverse.

Efecte secundare

Orice medicament, dacă este luat necorespunzător, poate provoca reacții adverse sau reacții adverse sunt posibile. Numeroase recenzii ale persoanelor care iau acest medicament, rețineți că foarte rar există reacții adverse. Principalul motiv este o reacție alergică la una dintre componentele medicamentului.

Dar, totuși, sunt posibile diferite reacții asupra oricărui organ.

 1. Pe sistemul nervos central. Poate provoca dureri de cap, amețeli, encefalopatie, somnolență, nervozitate, sentimente de teamă, coșmaruri. În acest caz, este suficient să se reducă doza zilnică de medicament în primele zile și apoi să se mărească treptat.
 2. Pe sistemul cardiovascular. Apare tahicardie, hipertensiune arterială, bufeuri, hemoragie. Dar asemenea tulburări sunt foarte rare.
 3. Pe organele tractului gastro-intestinal. Uneori pacientul începe să se simtă rău, vărsături, apare diaree. Deschis ulcer dispersie. Scaunul devine aglomerat, posibil hemoragie gastrointestinală și perforarea stomacului. Acest lucru se întâmplă în cazuri rare. Adesea există constipație sau flatulență, gastrită.
 4. Despre simțuri. În cazuri rare, vederea este afectată.
 5. Pe sistemul respirator. Este posibil să apară dispnee și bronhospasme.
 6. Pe piele. Uneori există reacții hyperegice. Ele se manifestă sub formă de erupție cutanată, mâncărime, înroșire. Există transpirații excesive. Posibilă apariție a dermatitei, eritemului, diverse edeme.
 7. Sistemul biliar și rinichii. Este posibil să apară disurie, hematurie. Uneori, urinarea este întârziată, există insuficiență renală, nefrită interstițială. Acest lucru se întâmplă rar.
 8. Pe sistemul sanguin. Manifestată în eozinofilie, anemie. În cazuri rare, apare pancitopenie, purpură, trombocitopenie.

Astfel de reacții la administrarea medicamentului sunt foarte rare. Producătorii avertizează că acest lucru este posibil și trebuie să știți acest lucru când luați Nimesil. De obicei, multe efecte secundare dispar dacă opriți administrarea medicamentului sau reduceți doza zilnică.

Caracteristica lui Nimesil

Cu orice frig, oamenii încep să utilizeze paracetamol sau ibuprofen. Dar când crește temperatura, aceste medicamente nu mai ajută și temperatura este pur și simplu imposibil de scăzut. În această situație, numai Nimesil poate ajuta. Are un efect antipiretic eficient.

Cu o răceală, vă va ajuta:

 • ușurează durerea de cap;
 • scutiți durerile musculare;
 • scuti gâtul și înroșirea;
 • eliminați durerile de urechi;
 • uneori, luând o pulbere este suficient.

Efectul medicamentului asupra abilității de a conduce vehicule

Sa efectuat un studiu de laborator și sa demonstrat că administrarea medicamentului în timpul răcelii afectează capacitatea de a conduce un vehicul sau de a controla mașinile. Prin urmare, este mai bine să tratați conducerea cu prudență în timpul perioadei de tratament. Condiția unei persoane poate fi ușor slăbită, împrăștiată.

Nu vă angajați în activități periculoase care necesită concentrare ridicată a atenției și rapidității reacțiilor psihomotorii. Cu orice boală, o persoană este slăbită, obosită și cu răceală, durere, letargie, transpirație. Drogurile ușurează durerea, te fac să te simți mai bine, dar rămâne indispoziția.

Medicii recomandă ca în timpul răcirii să nu se angajeze în forță fizică grea, pentru a evita supraîncărcarea, iar opțiunea ideală este de a menține odihna patului.

Nimesil Compoziție

Preparatul conține nimesulidă în cantitate de 100 mg pe 1 plic.

Substanțe suplimentare: zaharoză, ketomacrogol, acid citric, aromă de portocală, maltodextrină.

Formularul de eliberare

Medicamentul Nimesil este o granulă pentru fabricarea unei suspensii orale sub formă de pulbere cu aromă de portocală deschisă.

 • 2 grame de Nimesil într-o pungă de hârtie;
 • 9, 30 sau 15 pungi într-o cutie de carton.

Acțiune farmacologică

Antipiretic, antiinflamator, efect analgezic.

Farmacodinamică și farmacocinetică

farmacodinamie

Medicament nonsteroid antiinflamator din grupul de sulfonamide. Are efect antiinflamator, antipiretic și analgezic.

Wikipedia indică faptul că substanța activă acționează ca un al doilea tip de blocant al ciclooxigenazei responsabil pentru biosinteza prostaglandinelor.

Farmacocinetica

După ingerare este bine absorbit în intestin, atingând cea mai mare concentrație în sânge după 2-3 ore. Reacția cu proteinele plasmatice este de 97,5%. Timpul de înjumătățire este de 4-5 ore. Pătrunde rapid barierele histhematogene.

Transformat în ficat de către citocromul P450. Principalul metabolit activ este hidroximesulida, care se excretă în bilă în formă glucuronizată. Se elimină în principal prin rinichi (aproximativ jumătate din doza administrată).

Indicatii pentru utilizarea pulberii de Nimesil

Medicamentul este utilizat pentru terapia simptomatică, ameliorarea inflamației și a durerii la momentul aplicării.

Indicatii pentru utilizare Nimesila:

 • tratamentul simptomatic al durerii pe fondul osteoartritei;
 • scutirea durerii acute (dureri de spate și spate, dureri la rănire, tendințe, bursită, entorse și dislocări, durere de dinți);
 • algomenorrhea.

Contraindicații privind Nimesil

Contraindicații:

 • reacțiile hepatotoxice cauzate de substanța activă din istorie;
 • bronhospasm, urticarie, rinită asociată cu utilizarea acidului acetilsalicilic sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene din istorie;
 • administrarea concomitentă de medicamente cu potențial hepatotoxicitate;
 • condiție după intervenția chirurgicală by-pass arterei coronare;
 • boala inflamatorie a intestinului (colita ulcerativa, boala Crohn) in stadiul acut;
 • creșterea temperaturii corpului în bolile infecțioase și inflamatorii;
 • exacerbarea ulcerului peptic, antecedente de ulcer, perforare sau sângerare în organele tractului digestiv;
 • o combinație de astm bronșic, polipoză nazală și intoleranță la medicamente antiinflamatoare nesteroidiene;
 • sângerare cerebrovasculară sau alte localizări; boli însoțite de sângerări patologice;
 • deficiență cardiacă decompensată;
 • tulburări severe de coagulare a sângelui;
 • deficiență renală decompensată, hiperkaliemie;
 • boli hepatice;
 • insuficiență hepatică;
 • alcoolismul, dependența de droguri;
 • sarcina sau alăptarea;
 • vârsta sub 12 ani;
 • hipersensibilitate la medicament.

Rezumatul recomandă utilizarea medicamentului Nimesil cu precauție dacă sunt prezente forme severe de diabet zaharat de tip 2 sau hipertensiune arterială; boala ischemică, insuficiența cardiacă, dislipidemia, bolile cerebrovasculare, bolile arterelor periferice, vârsta înaintată; un ulcer peptic în trecut, infecții asociate cu Helicobacter pylori; utilizarea prelungită prealabilă a medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene; boli somatice decompensate; cu fumatul și tratamentul concomitent cu anticoagulante, glucocorticosteroizi orali, agenți antiplachetari, blocanți selectivi ai recaptării serotoninei.

Efecte secundare

Pentru dureri de dinți, pentru dureri de cap, pentru răceli, pentru menstruație, Nimesil este adesea folosit în practica medicală, din care pot să apară următoarele reacții adverse:

 • reacții alergice - transpirație, erupție cutanată tranzitorie, prurit, eritem, reacții anafilactice, dermatită, urticarie, eritem multiform, angioedem, sindrom Stevens-Johnson, sindromul Lyell;
 • tulburări hematopoietice - eozinofilie, pacienți cu anemie, anemie, trombocitopenie, sindrom hemoragic, purpură trombocitopenică;
 • afectare vizuală - vedere încețoșată;
 • afecțiuni ale activității nervoase - un sentiment de frică, amețeli, cefalee, coșmaruri, somnolență, nervozitate, encefalopatie;
 • afecțiuni circulatorii - bufeuri, tahicardie, hipertensiune arterială, scăderi bruște ale tensiunii arteriale;
 • tulburări digestive - greață, diaree, vărsături, flatulență, constipație, dureri abdominale, gastrită, dispepsie, scaune de stomac, stomatită, sângerare din tractul digestiv, perforare sau ulcer gastric, perforare sau ulcer duodenal, hepatită, niveluri crescute ale enzimelor hepatice;
 • tulburări respiratorii - dificultăți de respirație, atacuri de astm bronșic;
 • tulburări generale - astenie, stare generală de rău, hipotermie;
 • tulburări ale sistemului genito-urinar - insuficiență renală, hematurie, retenție urinară, disurie, oligurie, nefrită interstițială;
 • alte tulburări - posibile hiperkaliemii.

Instrucțiuni de utilizare Nimesil (metoda și dozajul)

Instrucțiuni privind modul de reproducere a Nimesil

Medicamentul sub formă de pulbere (granule) este plasat într-un pahar și diluat cu aproximativ 100 ml de apă. Soluția gata nu este supusă depozitării, trebuie acceptată cât mai curând posibil. Există o întrebare obișnuită: "în care apa să se dizolve pulberea?". Instrucțiunea recomandă dizolvarea medicamentului în apă caldă și fiartă.

Nimesil pulbere, instrucțiuni de utilizare

Medicamentul (după preparare) se administrează pe cale orală, de două ori pe zi, 1 plic, după masă. Durata maximă a tratamentului este de două săptămâni.

Pentru a reduce riscul de reacții adverse, se recomandă utilizarea celei mai mici doze eficiente pentru cea mai scurtă perioadă de timp.

Instrucțiuni de utilizare Nimesil pentru copii

Nimesil (precum și pilule sau unguent pe bază de nimesulid) este interzis să se utilizeze pentru tratamentul copiilor sub 12 ani. Copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani li se recomandă să ia doze standard.

Instrucțiuni privind modul de administrare a granulelor la persoanele cu probleme renale

Nu este necesară modificarea dozei la persoanele cu insuficiență renală ușoară și moderată.

Cum să luați Nimesil în pulbere la pacienții vârstnici

În tratamentul pacienților vârstnici, necesitatea de a schimba doza zilnică este determinată de medic, luând în considerare posibilitatea interacțiunii cu alte medicamente administrate.

supradoză

Semne de supradozaj: vărsături, somnolență, apatie, greață, durere epigastrică. Nu este exclusă dezvoltarea sângerării gastrointestinale. În cazuri foarte rare, există o posibilitate de creștere a tensiunii arteriale, apariția insuficienței acute a rinichilor, deprimare respiratorie, reacții anafilactice, comă.

Supradozajul este simptomatic. Nu există un antidot selectiv. Dacă nu au trecut mai mult de 4 ore de la supradozaj, este necesară spălarea stomacului și asigurarea că sunt luate enterosorbenuri, pentru care se utilizează carbon activat sau laxativ osmotic. Se afișează controlul asupra rinichilor și a ficatului.

interacțiune

Utilizarea concomitentă cu glucocorticosteroizi crește riscul apariției ulcerelor sau hemoragiilor din stomac și intestine.

Atunci când se utilizează cu agenți antiagregați și inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei, probabilitatea de sângerare din stomac sau intestine crește de asemenea.

Agenții nonsteroidali antiinflamatori pot spori efectele anticoagulantelor, prin urmare, această combinație nu este recomandată persoanelor cu tulburări de coagulare severe. Dacă această combinație nu poate fi evitată, este necesar să se monitorizeze cu atenție indicatorii de coagulare a sângelui.

Agenții nonsteroidali antiinflamatori pot reduce efectele diureticelor.

Nimesulidul este capabil să reducă temporar evacuarea sodiului și a potasiului sub influența furosemidei și, prin urmare, să slăbească efectul diuretic al acestuia din urmă. De asemenea, trebuie să vă amintiți că o astfel de prescripție comună de medicamente necesită prudență la persoanele cu insuficiență renală și funcția cardiacă.

Agenții nonsteroidali antiinflamatori pot slăbi efectul medicamentelor antihipertensive. La pacienții cu insuficiență renală compensată, în timp ce se prescriu simultan blocanți ACE, sunt posibile antagoniști ai celui de-al doilea tip de receptori ai angiotensinei sau agenți care suprimă ciclooxigenaza, progresia insuficienței renale și dezvoltarea insuficienței renale reversibile acute.

Mijloacele antiinflamatorii nesteroidiene reduc clearance-ul litiului, ceea ce determină o creștere a nivelului acestuia din sânge.

Atunci când se prescrie Nimesil cu mai puțin de o zi înainte sau după utilizarea metotrexatului, trebuie avut grijă, deoarece în astfel de cazuri conținutul de metotrexat în sânge și efectele sale toxice pot crește.

Nimesulidul poate stimula nefrotoxicitatea ciclosporină.

Condiții de depozitare

A se păstra într-un loc uscat și întunecos la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Instrucțiuni speciale

Efectele secundare pot fi minimizate prin utilizarea celei mai scăzute doze eficiente a medicamentului în cel mai scurt mod posibil.

Medicamentul din pulberea Nimesil trebuie utilizat cu prudență la pacienții cu afecțiuni gastro-intestinale din istorie, deoarece este posibilă o exacerbare a acestor boli.

Deoarece medicamentul este parțial evacuat de către rinichi, doza sa pentru persoanele cu funcție renală afectată trebuie redusă în funcție de volumul de urină.

Când apar primele simptome de leziuni hepatice (mâncărime, îngălbenirea pielii, greață, dureri abdominale, vărsături, urină întunecată, creșterea transaminazelor hepatice), încetați să luați medicamentul și consultați un medic.

Dacă apar semne de afectare vizuală în timpul terapiei cu medicamente, pacientul trebuie examinat de un optometrist.

Nimesil este capabil să provoace retenție de lichide în organism, astfel încât pentru persoanele cu tensiune arterială crescută și boli de inimă, medicamentul trebuie utilizat cu precauție extremă.

Dacă apar simptome de o infecție respiratorie acută de natură virală în cursul terapiei medicamentoase, Nimesil trebuie oprit.

Nu utilizați Nimesil împreună cu alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.

Nimesulidul poate schimba caracteristicile trombocitelor, astfel încât trebuie acordată atenție utilizării medicamentului la pacienții cu diateză hemoragică. Merită să ne amintim că acest medicament nu înlocuiește efectul preventiv al acidului acetilsalicilic în bolile sistemului circulator.

Analoguri Nimesila

Prețul analogilor Nimesil este de obicei mai mic decât cel al agentului descris. Mai jos sunt medicamente cu compoziție identică, care pot fi înlocuite cu Nimesil: comprimate, suspensie, Nigan (comprimate), Nimegesic (tablete), Amiolin (tablete) comprimate, suspensie), Nimesin (tablete, gel), Nimid (tablete, granule), Nimujet (soluție injectabilă), Nimulid ), Remesulid (tablete), Sulidin (gel), Taro-Sanovel (tablete).

Nise sau Nimesil - care este mai bine?

Nise și Nimesil sunt analogi. Diferența principală dintre medicamente este aceea că prima este produsă sub formă de gel pentru uz topic și comprimate, iar costul Knise este mult mai mic. Alegerea trebuie făcută pe baza recomandărilor medicului, a tipului de probe și a considerentelor economice.

Nimesil pentru copii

Nimesil (precum și pilule sau unguent pe bază de nimesulid) este interzis să se utilizeze pentru tratamentul copiilor sub 12 ani. Instrucțiunile privind medicamentul pentru copii indică faptul că metoda utilizării Nimesil (cum se aplică și cum se diluează pulberea) nu diferă în cazul altor grupe de vârstă. Cum să utilizați pulberea, cum să diluați Nimesil în pulbere și cum să beți Nimesil în pulbere este descrisă în secțiunea "Instrucțiuni pentru utilizarea Nimesil (Metodă și doză)".

Este posibil ca Nimesil să fie administrat copiilor la o temperatură?

Acest medicament nu este medicamentul de alegere pentru a reduce temperatura corpului, deși are un efect antipiretic ușor. Nimesil trebuie utilizat numai pentru a ușura durerea slabă și moderată slabă.

Compatibilitatea cu alcoolul

Nimesil și alcoolul sunt incompatibile, deoarece ambele substanțe sunt hepatotoxice. Utilizarea lor simultană poate duce la tulburări grave ale ficatului și la consecințe ireversibile, în special în contextul bolilor deja existente ale sistemului hepatobilar.

Nimesil în timpul sarcinii și alăptării

Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării este strict interzisă, deoarece nimesulidul și alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene pot afecta negativ evoluția sarcinii și dezvoltarea copilului.

Opinii Nimesile

Pentru durerea de dinți și alte tipuri de durere (asociate cu leziuni, algomenorrhea), pulberea de Nimesil este utilizată pe scară largă. Recenzile privind utilizarea acestuia în rândul pacienților au o culoare pozitivă și o mică cantitate de dovezi privind dezvoltarea efectelor nedorite.

Recenzile medicilor despre Nimesil, de asemenea, caracterizează bine medicamentul ca pe un instrument care ameliorează în mod eficient durerile și durerile traumatice localizate în sistemul locomotor. Cu toate acestea, trebuie reamintit faptul că, în unele țări, preparatele de nimesulidă sunt complet interzise datorită capacității hepatotoxice crescute.

Este Nimesil un antibiotic sau nu?

Întrebare frecventă la pacienți. Nimesil nu este un antibiotic și nu are efect antibacterian. Efectele sale principale: antipiretice, analgezice, antiinflamatoare.

Prețul Nimesila, unde să cumperi

Prețul prafului Nimesil (9 plicuri) în Rusia ajunge la 615 de ruble. Pentru comparație, prețul unui plic de Nimesil este de 25-32 ruble.

Prețul mediu în Ucraina de droguri Nr.1 ​​este de aproximativ 9 hryvnias, iar prețul unui pachet, inclusiv 30 de saci, variază de la 210 la 260 grivne.

Cât de mult este echivalentul lui Nimesil Nise?

Costul acestui medicament în Rusia sub forma unei tablete de 100 mg de eliberare nr. 20 este de 175-215 ruble, iar 1% 20 de grame de unguent cu același nume vor costa 180-190 ruble.

Top