Categorie

Posturi Populare

1 Profilaxie
Herpesul se află în intimitate - simptome și tratament
2 Laringită
Tiloron-SZ - instrucțiuni oficiale de utilizare
3 Profilaxie
Gluconat de calciu: instrucțiuni de utilizare și recenzii
Image

Profilaxie

Cum sa scapi de o stare proasta in timpul gripei?

Gripa și depresia - cum ar fi fratele și sora, vin să-l viziteze pe pacient, mână în mână. Astfel limitând capacitatea pacientului de a se strânge împreună.

Gargling cu sifon și sare

Avem o durere în gât în ​​mod regulat și practic din copilărie. Faptul este că aceasta este principala barieră care împiedică intrarea tuturor tipurilor de infecții în corpul nostru.

MED-anketa.ru

Portalul medical despre sănătate și frumusețeNurofen pentru copii - instrucțiuni de utilizare, indicații, compoziție și analogiÎncălzirea cu o durere rece și dentară apare adesea la copii.

Ce trebuie făcut dacă un adult nu are nas curbat

Persoanele adulte, un nas constant afecat, provoacă multe probleme. Schimbarea vocii, ochilor apoase. Din nările frecvente de frecare se umflă. Rinita poate provoca boli grave.

Ce medicamente sunt folosite în tratamentul anginei la un copil

Gâtul unui copil este cel mai vulnerabil organ, o țintă pentru toate tipurile de infecții. Virușii, bacteriile, ciupercile sunt activate în perioada rece și provoacă inflamarea amigdalelor - amigdalită acută.

Cum să puneți tencuieli de muștar la tuse

Amestecurile de muștar reprezintă o modalitate eficientă de a tuse tusea, pe care am uitat-o ​​recent. Și în zadar! Bunicii noștri știau, de asemenea, că nu există nimic mai util și mai bun decât tencuiala de muștar pentru răceli.

Review: Ceaiul antivirus 999 Ganmaolin - Mi-a ajutat mai ușor să sufăr rece!

Bine ați venit pe pagina mea, dragi cititori și abonați!
Acum scriu foarte rar aici datorită locurilor mele de muncă, însă vinovăția acestei revizuiri pur și simplu nu a putut fi ignorată.

Ibuprofen - instrucțiuni de utilizare, o descriere a medicamentului

Producător: Rusia și alte țări.Formular de eliberare: Tablete, 200, 400, 600, 800 mg. Tablete retardabile, 800 mg. Tablete, acoperite, 200, 400, 600 mg. Tablete efervescente, 200 mg. Retard capsule, 300 mg. Dragee, 200 mg. Sirop și suspensie pentru ingestie. Gel și cremă pentru uz extern. Lumanari rectale.<

Antibiotice și picături în urechi în timpul otitei

Otita se referă la inflamația care se formează într-o parte a urechii. Boala este larg răspândită în toate grupele de vârstă.Tratamentul competent al bolii este efectuat de un medic otolaringolog, sau cu alte cuvinte, de un medic de la ORL.

Cele mai bune medicamente pentru creșterea imunității la adulți

Bună ziua tuturor Astăzi ne vom întoarce din nou la subiectul ridicării imunității. Am vorbit deja despre acest lucru în articolul despre propolis "AICI", despre plantele utile "AICI", despre lupta împotriva răcelii "TAM".

Este necesară eliminarea și modul de tratare a adenoidelor la 2 grade la un copil

O zi bună, dragi părinți. Astăzi vom vorbi despre ceea ce sunt adenoidele de 2 grade la copii, tratamentul acestei boli.

Dr. Komarovsky despre tratamentul adenoidelor la 3 grade fără intervenție chirurgicală

Părinții moderni aud de multe ori diagnosticul de adenoizi de la pediatri. Și dacă, în stadiul inițial al afecțiunii, problema metodei chirurgicale de tratament nu este, de regulă, în general, atunci nu se poate spune despre adenoidele de gradul al treilea.

De ce se simte bolnav și bolnav, cauzează greață și vărsături

Sentimentele de greață, mici frisoane, frisoane și greață indică unei persoane o perturbare a funcționării normale a corpului său. Pentru a ști ce metode de a trata aceste simptome, este important să înțelegem ce boli le însoțesc.

Cum se trateaza bronsita la copii remediile populare

Bronșita este o inflamație a mucoasei bronhice. Afecțiunea poate apărea din diferite motive: un virus, o bacterie, o reacție alergică. Adesea boala afectează copiii.

Copii bronhomunali cu bronșită obstructivă

Bronchomunal - instrucțiuni de utilizare, recenzii, analogi și forme de eliberare (capsule de 7 mg, 3,5 mg P, tablete, sirop) pentru tratamentul bronșitei cronice, amigdalită, laringită la adulți, copii și în timpul sarcinii.

Cele mai bune antibiotice pentru răceli

Standard ARD, ARVI se dezvoltă ca urmare a intrării virușilor în organism, dar adesea pe fundalul unei imunități slăbite, are loc o infecție bacteriană, în astfel de cazuri se prescriu antibiotice pentru răceli.

Caracteristicile tratamentului cu amoxicilină: câte zile să luați un antibiotic pentru a bate boala?

Amoxicilina este unul dintre agenții antibacterieni cei mai frecvent utilizați în Rusia.Distribuția sa largă se datorează faptului că antibioticul afectează o gamă largă de microorganisme și luptă efectiv împotriva agenților patogeni.

Medicamente antivirale pentru SARS. Comparație între droguri și recenzii

O persoană este înconjurată constant de microorganisme. Aceștia pot provoca ARVI. Virușii intră în corp prin tractul respirator. Pentru a opri rapid simptomele neplăcute, medicamentele antivirale trebuie luate cu ARVI.

Faringita - fotografie, simptome și tratament la adulți

Faringita este o inflamație a faringelui, o parte a gâtului, care este imediat în spatele cerului și se extinde până la mărul lui Adam (laringel).

Temperatură scăzută la rece

De obicei, suntem obișnuiți să confruntăm cu o temperatură și febră crescută în timpul ARVI și ARI.Dar uneori cu o răceală există o temperatură mai scăzută. Cauzele și consecințele acestui fenomen ar trebui examinate în detaliu.

Top