Categorie

Posturi Populare

1 Profilaxie
Ce să faceți dacă nu există rinită, dar nasul este umplute
2 Clinici
Care este leacul pentru gripă și răceală mai bun și mai eficient?
3 Laringită
Cum să scadă temperatura oțetului
Image

Rinită

Ghimbir pentru răceli, rețete de ceai

Ghimbirul este un remediu unic care nu numai că luptă împotriva frigului comun, ci și îl împiedică. Este deosebit de util să se folosească rădăcina de ghimbir în sezonul rece, când este foarte dificil să se evite răcelile.

Utilizarea ipsosului de muștar - de ce, cine poate și nu poate

Tratamentul răcelilor cu ajutorul încălzirii este folosit în instituțiile medicale, dar este destul de accesibil și acasă. Bunicile noastre folosesc deseori metode de tratament, băi de picioare cu tencuieli de muștar și tencuieli de muștar aplicate în locuri unde există inflamații.

12 motive pentru temperatură scăzută a corpului

Toată lumea știe că o creștere a temperaturii corporale este un semn de sănătate precară. Cu toate acestea, prezența bolii poate indica o temperatură prea scăzută (hipotermie), mai ales atunci când se observă o perioadă lungă de timp.

Tratamentul rinitei la o temperatură de 37-38

Dezvoltarea bolilor respiratorii acute este întotdeauna însoțită de o deteriorare semnificativă a sănătății. Râul nas și febra sunt sateliți tipici ai răcelii, gripei și ARVI, care provoacă mult disconfort.

Ciclul menstrual: creșterea temperaturii înainte de menstruație

În corpul unei femei sănătoase, totul funcționează ca un ceas. Și "aceste zile" nu fac excepție. Ciclul este regulat, bunăstarea este normală, trăim ca de obicei.

Lumânări Viferon: instrucțiuni de utilizare și recenzii de persoane

Lumânări Viferon este un puternic imunostimulant cu un efect antiviral pronunțat.Principala substanță activă este interferonul alfa-2B, creat sintetic (se mai numește și inginerie genetică sau recombinantă).

Injecții cu gluconat de calciu

Medicamentul de injectare a gluconatului de calciu este un medicament care aparține grupei farmacologice de oligoelemente. Este utilizat pentru a reduce severitatea reacțiilor alergice, opri sângerarea și pentru a restabili alte reacții fiziologice care necesită participarea ionilor de calciu.

Consolidarea sistemului imunitar sistemic

Corpul uman este aranjat cu înțelepciune. Are un scut care protejează împotriva atacurilor de bacterii, paraziți și viruși. Atunci când sistemul imunitar funcționează fără eșec, se produc anticorpi.

Ce să luați pentru răceală

De obicei, vorbim de frig, ne referim la orice stare de rău asociată cu o boală virală. Boala cel mai adesea începe după hipotermie. Se poate proceda în contextul creșterii temperaturii sau fără ea.

Momeala și ochii se înghesuie într-un copil

introducerePărinții unui copil sub un an adesea experimentează apariția descărcărilor din ochi și nasul unui copil. Sinusurile sinusale la această vârstă nu sunt încă formate, iar nasul curbat la sugari, numit "rinită", este cauzat de inflamația mucoasei nazale, care începe să funcționeze doar o jumătate de lună după naștere.

Cauzele pielonefritei

Formare avansată:

    2014 - Cursurile de perfecționare "Terapie" cu frecvență completă, în baza Universității Medicale de Stat din Kuban. 2014 - cursuri de perfecționare "Nefrologie" cu normă întreagă, bazate pe Universitatea de Stat din Stavropol.
<

Cum să tratați ghimbirul

Ginger nu este doar un partener fidel al wasabi în setul de sushi preferat, ci și un remediu excelent pentru o serie de afecțiuni. Această rădăcină are o listă cu adevărat impresionantă de avantaje - atât gust, cât și aromă și un set excelent de substanțe importante pentru sănătate, prin urmare, sunt atribuite aproximativ toate proprietățile utile atribuite acesteia, despre care doar imaginația spune.

Eliminarea laser a adenoidelor la copii și adulți: argumente pro și contra

Creșterea adenoidelor este tratată prin metode conservatoare numai în stadiile incipiente, dacă acestea nu determină o deteriorare puternică a stării de sănătate a pacientului.

Expectorant pentru bronșită

Infecțiile respiratorii acute, bronșita și alte boli ale sistemului respirator, provocând tusea, pentru recuperarea rapidă necesită utilizarea diferitelor medicamente, atât sintetice, cât și de origine vegetală.

Torturi de cartofi - medicament eficient împotriva tusei

Răceala, nasul și tusea sunt condiții foarte neplăcute, dar nimeni nu este imun față de ele. Medicina tradițională ne spune câteva metode extrem de simple, ieftine și foarte eficiente de a trata aceste boli, care lucrează cu același succes pentru adulți și copii.

Acnee rece

Puteți înțelege despre diferite boli prin căutarea pielii. Într-o persoană sănătoasă, are o culoare roșie și chiar ton, nu sunt observate erupții sau pete. Atunci când hipotermia foarte adesea acnee provoacă acnee, care provoacă dureri severe.

De ce puiul curge din ochi

Pus în ochi poate fi observat foarte des, în special în rândul copiilor. Este rară găsirea unui copil care nu a suferit conjunctivită cel puțin o dată.Conjunctivita purulentă apare atunci când este injectată în cavitatea conjunctivală a unei infecții care poate provoca evenimente purulente.

Lumanari Genferon lumina pentru copii

Rezumatul articoluluiBolile virale se ascund în jur. Nici copiii, nici adulții nu pot rezista la noua tulpină a virusului. Virusurile sunt active în special în perioada toamnă-iarnă, când imunitatea este redusă chiar și în cazul unei persoane sănătoase.

Nurofen - instrucțiuni oficiale de utilizare

INSTRUCȚIUNI pentru utilizarea medicamentului pentru uz medicalNumăr de înregistrare: П N013012 / 01-090117Denumirea comercială a medicamentului: Nurofen®Denumire internațională indirectă (INN): ibuprofen

CALCULAREA TABLETELOR CICLOFERON PENTRU RECEPȚIE

Care sunt indicatiile care urmeaza sa ia cicloferon (pastile)?Specificați vârsta pacientului (numărul de ani întregi)Specificați greutatea pacientuluiCalcularea regimului medicamentului Cycloferon:Instrucțiuni de utilizareSoluție CYCLOFERON pentru administrare intravenoasă și intramusculară. (CYCLOFERONUM)Număr de înregistrare:P N001049 / 03 din 08.28.2007

Top